Nikon Nikon D7500 kit + Nikon 18-140mm VR

5.999,99 Lei   5.499,98 Lei

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Bonus:

Garantie: 2 ANI

Momentan indisponibil
Cod Produs: 14381 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 5499 de puncte de fidelitate
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Căutarea imaginii perfecte vă poate purta oriunde.
Porniţi la drum cu D7500, aparatul foto puternic, agil şi complet conectat. Înregistraţi frumuseţea pe care o găsiţi, cu o calitate de top a imaginii în format DX, moştenită de la aparatul foto D500 de la Nikon.

Aici. Sau acolo. Pe întuneric sau în lumină. Aveţi posibilitatea de a surprinde imagini unice. Senzor în format DX, de 20,9 MP. EXPEED 5. Senzor de măsurare RGB de 180K pixeli.
D7500 asigură imagini clare, de înaltă definiţie, cu gradaţii bogate ale tonurilor. Vă veţi bucura de recunoaşterea subiectelor cu o precizie remarcabilă, precum şi de performanţe superioare la sensibilităţi ISO ridicate. Veţi fi uimit de calitatea segmentelor de film 4K/UHD realizate. Iar sistemul Picture Control încorporat în aparatul foto vă permite să aplicaţi cu uşurinţă propriul stil creativ, indiferent dacă înregistraţi imagini statice sau video.

 
Excelaţi în lumină scăzută.
Având o sensibilitate ISO 100-51200, care se poate extinde până la ISO 1640000 (echivalent), D7500 nu se teme de întuneric.
Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED 5 asigură o calitate remarcabilă a imaginii pe întregul interval ISO. Zgomotul de imagine fin este redus dramatic şi chiar şi imaginile decupate, fotografiate la valori ISO ridicate, îşi păstrează calitatea. Setarea Hi 5 vă permite să fotografiaţi la o sensibilitate incredibilă, ISO 1640000 (echivalent) şi să utilizaţi la maximum lumina disponibilă.

Surprindeţi detaliile. Recunoaştere extraordinară a subiectelor.
Fotografiaţi cu expuneri precise şi compoziţii dinamice. Senzor de măsurare RGB de 180K pixeli şi sistem de recunoaştere a scenei avansat.
Aparatul foto dispune de un senzor de măsurare RGB de 180K pixeli şi de un sistem de recunoaştere a scenei avansat, care se combină pentru a vă asigura că veţi obţine imaginea dorită – chiar şi atunci când scena implică subiecte mai mici sau care se mişcă rapid. Pentru scenele cu contrast ridicat, noua măsurare evaluativă a zonelor luminoase va acorda prioritate celor mai luminoase elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone luminoase complet albe.

Păstraţi claritatea. AF de înaltă precizie.
Indiferent ce fotografiaţi, sistemul AF cu 51 de puncte va urmări subiectul, se va fixa pe acesta şi îi va menţine focalizarea. Chiar dacă singura lumină este lumina lunii.
Sistemul AF dispune de 15 senzori centrali de tip cruce şi este precis până la impresionanta valoare de -3 EV. Puteţi înregistra imagini clar definite, pe timp de noapte, fără a utiliza iluminare suplimentară. Modul zonă AF grup asigură caracteristici îmbunătăţite de detectare şi urmărire a subiectelor atunci când se fotografiază subiecte care sunt relativ mici şi aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atenţia de la subiect.

Specializaţi-vă în cinematografie. Segmente de film 4K/UHD.
Duceţi filmele la următorul nivel. Înregistraţi cu detalii de ultra-înaltă definiţie, cu până la 30 de cadre pe secundă.
Înregistraţi segmente de film 4K/UHD 30p uimitoare sau imagini video Full HD (1080p) la cadenţe de cadre de până la 50p/60p. Aparatul foto oferă o ieşire HDMI curată: puteţi chiar să transmiteţi simultan conţinutul HDMI necomprimat către un dispozitiv extern şi către cardul de memorie SD din aparatul foto. Puteţi optimiza conţinutul video pentru dispozitivele inteligente, înregistrând în formatele MP4 şi AAC. Iar sistemul de reducere electronică a vibraţiilor de la Nikon reduce dramatic efectele tremuratului aparatului foto când înregistraţi filme Full HD cu aparatul foto ţinut în mână.

Surprindeţi schimbările. Filmare secvenţială.
Transformaţi scenele de stradă şi răsăriturile în secvenţe dramatice, de mare viteză, utilizând temporizatorul de interval şi funcţia de filmare secvenţială de calitate 4K/UHD, ambele încorporate.
Generaţi cu uşurinţă filmări secvenţiale 4K/UHD şi Full HD în aparatul foto. Funcţia de uniformizare a expunerii va reduce efectele de clipire nedorite, când fotografiaţi utilizând un mod de expunere automat, precum modul cu prioritate de diafragmă.

Momentul este al dumneavoastră. Fotografiere continuă la 8 fps.
Găsiţi fotografia perfectă, chiar dacă aceasta este ascunsă privirii de prea multă mişcare. Înregistraţi 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini JPEG într-o singură serie de mare viteză.
Nu rataţi niciodată momentul care defineşte evenimentul. Fotografiaţi cu până la aprox. 8 fps, pentru aprox. 50 de cadre în format RAW comprimat fără pierderi, de 14 biţi. Sau înregistraţi până la 100 de cadre în format mare JPEG Fine, în timpul unei singure serii de mare viteză. Urmărirea AF/AE completă din timpul fotografierii continue vă asigură că viteza mare nu compromite precizia.

Vizualizaţi din diverse unghiuri. Ecran cu înclinare şi comenzi tactile.
Imaginile aventuroase sunt pretutindeni. Atingeţi monitorul cu ecran tactil subţire, cu înclinare, pentru a focaliza şi a fotografia din poziţii înalte şi unghiuri neobişnuite.
Monitorul de 8 cm (3,2 inci) cu înclinare vă permite să operaţi funcţiile AF şi de declanşare prin intermediul comenzilor tactile atunci când fotografiaţi cu vizualizare în timp real. În plus, selectorul de comandă şi selectorul multiplu sunt bine amplasate, astfel încât să vă fie uşor să modificaţi setările pe măsură ce fotografiaţi.

Rămâneţi fidel propriei viziuni. Vizor optic de înaltă rezoluţie.
Surprindeţi imaginea perfectă fără a fi deranjat de alte elemente. Cu un vizor optic cu pentaprismă, care oferă o acoperire a cadrului de aproximativ 100 %, acest lucru este posibil.
Sistemul optic al vizorului asigură o vizualizare incredibil de clară prin obiectiv. Lumina soarelui, luminile intense şi mişcările exterioare sunt blocate: fotografiaţi ceea ce vedeţi. Iar dacă utilizaţi un obiectiv de telefotografie, vizorul vă permite să adoptaţi o poziţie de fotografiere care oferă o priză mai stabilă.

Împărtăşiţi momentele palpitante. SnapBridge.
Menţineţi aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent, cu SnapBridge. Sincronizaţi fotografiile pe măsură ce le realizaţi. Utilizaţi dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanţă.
Aplicaţia SnapBridge de la Nikon vă permite să menţineţi aparatul foto D7500 conectat permanent la dispozitivul dumneavoastră inteligent, prin tehnologia Bluetooth® low energy¹. Sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitiv în timp ce fotografiaţi, fără a fi necesar să vă reconectaţi de fiecare dată. Transferaţi manual filme oricând doriţi, prin intermediul funcţiei Wi-Fi®² încorporate în aparatul foto. De asemenea, conectivitatea asigurată de SnapBridge vă permite să utilizaţi dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanţă.

Mergeţi mai departe. Agilitate DX.
Agil, rezistent şi plin de energie. D7500 este pregătit să facă faţă aspiraţiilor dumneavoastră.
D7500 dispune de un mâner adânc, dând senzaţia că acest aparat foto este o extensie firească a mâinii. Puteţi fotografia fără întrerupere pe perioade lungi, cu o singură încărcare a acumulatorului. Obturatorul de înaltă performanţă a fost testat pentru 150.000 de cicluri. Iar corpul aparatului foto este etanşat împotriva intemperiilor şi ajută la împiedicarea pătrunderii prafului şi a picăturilor de apă, care altfel ar deteriora componentele electronice.

Abordaţi orice perspectivă. Obiective Nikon.
Bucuraţi-vă din plin de claritatea şi versatilitatea obiectivelor NIKKOR în format DX. Mergeţi mai departe, cu un obiectiv FX şi cu factorul de decupare de 1,5x al senzorului DX al aparatului foto.

Fiţi pregătit. Accesorii pentru sistem.
De la dispozitive Speedlight până la microfoane, universul de accesorii de la Nikon vă va oferi dispozitivele potrivite pentru călătoria dumneavoastră fotografică în căutarea noului.
 
Prezentare video:

Rezolutie:: 20 Mpx

Senzor: APS-C

Dimensiune senzor:: 23,5 mm x 15,7 mm

Tip senzor/ Marire: CMOS 1.5x

Procesor de imagine: EXPEED 5

Sensibilitate ISO:: ISO 100-51200, extins: 1.640.000 (echivalent)

White Balance: Automat (2 tipuri), incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina directă a soarelui, bliţ, înnorat, umbră, presetare manuală (se pot stoca până la 6 valori, măsurare balans de alb în punct unic dispon

Format Fisiere:: Foto: NEF, JPEG / Video: MOV, MP4

Filmare: 4k

Filmare detalii: 3840 x 2160 (4K UHD): 30p (progresiv), 25p, 24p; 1920 x 1080: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 x 720: 60p, 50p. Cadenţele de cadre pentru 60p, 50p, 30p, 25p şi 24p sunt în realitate 59,94, 50, 29,97, 25

Dimensiune LCD:: 3,2 inci

Numar pixeli LCD:: 922.000 puncte

Ecran Rabatabil: Da

Vizor Optic:: Pentaprismă

Acoperire Vizor:: 100 %

Profunzime culoare:: 14 biti

Profil Culoare:: sRGB , Adobe RGB

Sistem de Focalizare: Modul de senzor Nikon Advanced Multi-CAM 3500 II, cu focalizare automată şi detecţie de fază TTL, reglare fină, 51 de puncte de focalizare (inclusiv 15 senzori de tip cruce; diafragmă f/8 compatibilă

Shutter Speed:: 30 - 1/8000 sec

Blit Integrat:: Da

Raza Efectiva Blit:: Aprox. 12/39, 12/39 cu bliţ manual (m/ft, ISO 100, 20 °C/68 °F)

Patina Blit Extern:: Da

Viteza maxima de sincronizare:: 1/250 s

Fotografiere continuă (rafala): 8 fps

Compatibilitate montură obiectiv: Nikon

Memorie suportata: UHS-I

Tip baterie / acumulator:: EN-EL15a

Dimensiuni:: 135,5 x 104 x 72,5 mm

Greutate:: Aprox. 720 g (1 lb 9,4 oz), cu acumulator şi card de memorie, dar fără capac corp; aprox. 640 g (1 lb 6,6 oz; doar corpul aparatului foto)

Body / Kit: Kit

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Skin Media

Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1, 014011.

Program Service:
Luni - Vineri: 09.30 - 18.00
Program Service Nikon:
Luni, Joi: 08.30 - 20.00
Marti, Miercuri, Vineri: 09.30 - 18.00
Telefon: 021-316.81.44
Email: garantii@skin.ro

- Aparat foto DSLR Nikon D7500 Body
- Capac Body Nikon BF-1B
- Acumulator Nikon EN-EL15a
- Incarcator Nikon MH-25A
- Ocular Nikon DK-28
- Capac opac ocular Nikon DK-5
- Curea de gat Nikon AN-DC3
- Cablu USB (micro)

- Obiectiv Nikon AF-S DX 18-140mm f/3.5–5.6G ED VR
- Capac frontal Nikon , diametrul 67mm
- Capac spate montura Nikon LF-4

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!