Nikon Nikon D6 Dual CFexpress aparat foto DSLR 20.8Mpx FX 4K , body

34.999,00 Lei 31.999,00 Lei

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 16270 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 31999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
 



Totul sub control

 

 














 

Dați putere imaginii

De la știri de ultimă oră până la sporturi internaționale, D6 răspunde cerințelor profesioniștilor care au nevoie de combinația optimă între viteză și precizie. Cu cel mai puternic sistem AF de la Nikon de până acum și capacități de transfer rapid al imaginilor în timp real, acest DSLR cu fotografiere pe întregul cadru va oferi fotografii incredibile ale momentelor definitorii. Fără greșeală.
 

SENZOR FX
DE 20,8 MP

 

PÂNĂ LA
14 FPS

 

AF ÎN 105
PUNCTE

 

ISO
100–102400

 

GPS
ÎNCORPORAT

Creați și livrați fără restricții



Toată experiența, tot ce ați planificat - totul se reunește atunci când aparatul foto pe care îl utilizați poate să răspundă în orice eventualitate. Să reziste la orice extremă. Cu noul său motor AF, cu un sistem de procesare EXPEED 6, un corp rezistent și conexiuni rapide în aparatul foto, acest DSLR vă permite să livrați imagini impecabile de oriunde. Nu puteți controla acțiunea, lumina sau mediul. Dar puteți controla aparatul foto D6.
 

Performanțe de focalizare tenace

 

Cum faceți față la toate? Un procesor AF dedicat, care este mai rapid ca niciodată. Un aranjament de 105 senzori de tip cruce, toți selectabili, cu o densitate de 1,6x mai mare decât la D5. Zonă AF grup cu mai multe setări personalizate, pentru urmărire fără probleme. Un sistem îmbunătățit de recunoaștere a scenelor, pentru achiziția superioară a subiectelor. D6 vă oferă mai multe modalități ca oricând pentru a anticipa și a capta acțiunea.

 


 

Captați cadrul câștigător

 

O gamă sporită de modele de Zonă AF grup selectabile vă permite să optimizați configurarea funcției AF pentru orice proiect. Evitați obstacolele fixe, cum ar fi plasele de tenis din câmpul vizual și captați imagini mai curate din cadrul acțiunii.

 


 

Dați prioritate ochilor

 

D6 este primul DSLR care vă permite să acordați prioritate focalizării pe ochii subiectului atunci când utilizați funcția Zonă AF automată sau urmărirea 3D. În combinație cu distribuirea mai largă, de densitate ridicată, a punctelor de focalizare veți surprinde acea expresie de determinare.

 


Anticipați acțiunea

 

Cu D6, puteți defini punctul de pornire al focalizării atunci când fotografiați în mod Zonă AF automată. Informațiile de la toate cele 105 puncte de focalizare sunt utilizate pentru achiziția și urmărirea subiectului: sunteți liber să vă concentrați asupra încadrării.

 


Excelați în orice lumină

 

Urmărirea subiectelor este deosebit de precisă, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare imaginabile. Sensibilitatea AF de până la -4,5 EV în punctul central de focalizare și de -4 EV în toate celelalte puncte vă permite să urmăriți acțiunea în noapte.

 


 

 

Când acțiunea este rapidă și aveți doar o șansă de a capra cadrul, D6 vă permite să valorificați vitezele de fotografiere în serii de până la 14 fps, cu acces complet la funcțiile AF și AE. Mecanismul de oglindă reproiectat al aparatului foto reduce semnificativ reflexia luminii, obținându-se astfel o imagine mai clară și mai stabilă în vizor.

 

Începe cu un cadru remarcabil




Când lucrați în situații fără un deznodământ previzibil, calitatea fișierelor care provin direct de la aparatul foto este esențială. D6 oferă imagini excepțional de curate, iar noul algoritm de Balans de alb automat oferă o precizie deosebită a culorilor și tonuri mai clare ale pielii. Intervalul dinamic este excepțional la valori ISO atât ridicate, cât și scăzute. Pe stadion sau pe pârtii, veți obține cele mai bune cadre.
 





Vizualizări în timp real

Urmăriți acțiunea în timp real, chiar și atunci când fotografiați la cadențe de cadre ridicate cu un obiectiv lung. Vizorul optic de 0,72x cu elemente OLED vă permite să obțineți fără întârziere confirmarea extrem de clară a subiectului.
 

Indicatoarele de înclinare stânga-dreapta și față-spate sunt afișate pe vizor.
 





Setări de reluare

Când vă puteți adapta rapid și fără probleme la orice situație, imprevizibilul nu mai este o problemă. Setările de reluare pre-programate le includ acum pe cele pentru balansul de alb, modelele AF și blocarea AF.
 





Fante versatile pentru carduri

Puteți să înregistrați simultan imagini JPEG+ și JPEG în fantele duble, care acceptă carduri CFexpress sau XQD. Alocați cu ușurință fișiere JPEG mici sau medii fantei de card secundare, care este pregătită pentru transferuri mai rapide ale imaginilor.
 

Transferuri mai rapide, fluxuri de lucru eficientizate

 

Încorporând feedback de pe teren, D6 accelerează și simplifică trimiterea pe loc a imaginilor. Conexiunile rapide Wi-Fi și Bluetooth ale aparatului foto vă permit să trimiteți la destinație cele mai bune imagini. Imediat. Și puteți verifica, selecta și stabili priorități pentru fotografiile cheie, prin intermediul monitorului sensibil la atingere, care este clar și precis. Vitezele de transfer sunt cele mai mari din industrie și nu trebuie să slăbiți ritmul în timp ce fotografiați.

 

 

Mai multe modalități de selectare a imaginilor pentru transfer constituie un avantaj important atunci când fiecare secundă contează. Utilizați fanta de card principală pentru a confirma focalizarea din imaginea JPEG+ mai mare, apoi comutați la fanta de card secundară pentru a transfera rapid imagini JPEG mici sau medii. Imaginile nedorite pot fi șterse simultan din ambele fante.

 



BLUETOOTH

Încărcați imagini pe rețelele de socializare chiar de pe marginea pistei. Când este conectat prin Bluetooth, aparatul foto poate transfera imagini pe un dispozitiv inteligent cu aplicația SnapBridge instalată. Dispozitivul inteligent poate fi utilizat și ca telecomandă simplă.
 



WI-FI

Conectați-vă la un computer prin rețeaua Wi-Fi a aparatului foto. Sau utilizați transmițătorul fără fir WT-6 compatibil pentru a vă conecta la o rețea fără fir pe o distanță de până la 200 m. WT-6 este compatibil cu rețeaua LAN fără fir IEEE802.11ac și poate fi utilizat ca receptor la distanță în mod HTTP.

 




CEA MAI MARE VITEZĂ DIN INDUSTRIE

 

Conectați un cablu de rețea la aparatul foto și transferați imagini direct pe un PC sau pe un server FTP la viteze foarte mari. Rețeaua LAN cablată a aparatului foto acceptă standardul 1000BASE-T și este cu aprox. 15 % mai rapidă decât rețeaua apreciatului D5.

 



Adaptați-vă la orice locație

 

Ecranele cu rezoluție mai mare oferă vizibilitate și lizibilitate îmbunătățite. Îmbunătățirile ergonomice eliberează spațiu și facilitează accesul la porturile cheie, chiar și atunci când fotografiați cu un transmițător fără fir atașat.
 

De asemenea, D6 este compatibil cu încuietori Kensington de încredere, astfel încât să vă puteți păstra aparatul foto în siguranță atunci când lucrați cu mai multe configurații.

 



Abordaţi orice mediu

 

De la extreme de temperatură și umiditate, până la lovirea aparatului foto de teleobiectiv în timp ce vă transportați echipamentul. D6 păstrează corpul robust care a făcut din D5 un aparat foto atât de dorit în rândul profesioniștilor. Când fotografiați într-o situație în care ultimul lucru care ar trebui să vă îngrijoreze este aparatul foto, totul este mai ușor.

 



Un sistem de încredere

 

Când vă duceți în locul de unde veți trimite știri, doriți să aveți siguranța că sistemul nu vă va dezamăgi. La fața locului sau la un centru de service, organizația Nikon Professional Services este prezentă pentru a vă oferi asistență tehnică, reparații și chiar echipamente de împrumut. De la evenimente sportive majore, la momente culturale importante.
 





 



ACCESORII INCLUSE



Curea aparat foto AN-DC22

Curea aparat foto AN-DC22


Capac corp BF-1B

Capac corp BF-1B


Capac cameră acumulator BL-6

Capac cameră acumulator BL-6


Capac protecţie pentru patina de bliţ BS-3

Capac protecţie pentru patina de bliţ BS-3


Adaptor ocular DK-27

Adaptor ocular DK-27

 

ACUMULATOR LI-ION EN-EL18c

 

Încărcător acumulator MH-26a

 

Cablu USB UC-E24

 

ACCESORII OPŢIONALE

Telecomandă fără fir – transceiver WR-R11a

Telecomandă fără fir – transceiver WR-R11a


Kit de telecomandă fără fir WR-R11a + WR-T10

Kit de telecomandă fără fir WR-R11a + WR-T10


Card de memorie XQD de 64 GB de la Nikon

Card de memorie XQD de 64 GB de la Nikon


Cablu USB UC-E25

Cablu USB UC-E25


Adaptor la reţeaua electrică EH-6C

Adaptor la reţeaua electrică EH-6C


Transmiţător fără fir WT-6

Transmiţător fără fir WT-6


Speedlight SB-5000

Speedlight SB-5000


Telecomandă fără fir WR-1

Telecomandă fără fir WR-1


Conector de alimentare CA EP-6

Conector de alimentare CA EP-6


Telecomandă prin cablu MC-36a

Telecomandă prin cablu MC-36a




 

Rezolutie:: 20.8 Mpx

Senzor: Full Frame

Dimensiune senzor:: 35.9 x 23.9 mm

Tip senzor/ Marire: CMOS 1.0x FX

Sensibilitate ISO:: De la ISO 100 până la 102400 (alegeți între pașii de 1/3, 1/2 și 1 EV); se poate seta și la aprox. 0,3, 0,5, 0,7 sau 1 EV (echivalent ISO 50) sub ISO 100 sau la aprox. 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 sau 5

Balans alb:: Automat (3 tipuri), lumină naturală automată, lumina directă a soarelui, noros, umbră, incandescent, fluorescent (7 tipuri), bliț, alegere temperatură culoare (între 2500 K și 10.000 K), presetare man

Format Fisiere:: JPEG, RAW, TIFF, MOV, MP4

Filmare: 4k

Filmare detalii: 3840 x 2160 (4K UHD); 30p (progresiv), 25p, 24p, 1920 x 1080; 60p, 50p, 30p, 25p, 24p, 1280 x 720: 60p, 50p, decupare la 1920 x 1080 crop: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p¹; cadențele de cadre reale pentru 60p

Dimensiune LCD:: 3,2 inch

Numar pixeli LCD:: 2,359,000 (XGA)

Ecran Rabatabil: Nu

Vizor Optic:: Da

Acoperire Vizor:: 100%

Profunzime culoare:: 14 bit

Shutter Speed:: 1/8000

Moduri Expunere:: Matricială: măsurare matricială culoare 3D III (obiective de tip G, E şi D); măsurare matricială culoare III (alte obiective CPU); opţiune de măsurare matricială culoare, disponibilă cu obiective non-

Masurarea Expunerii:: Matricială: măsurare matricială culoare 3D III (obiective de tip G, E şi D); măsurare matricială culoare III (alte obiective CPU); măsurare matricială a culorii, disponibilă cu obiective non-CPU dacă

Blit Integrat:: Nu

Raza Efectiva Blit:: N/A

Patina Blit Extern:: Da

Control Blit Extern:: Da

Body / Kit: Body

Memorie suportata: CFexpress / XQD

Tip baterie / acumulator:: EN-EL18c

Dimensiuni:: 160 x 163 x 92 mm

Greutate:: 1450 g

Viteza maxima de sincronizare:: X = 1/250 s; se sincronizează cu obturatorul la 1/250 s sau la un timp mai lung; este acceptată sincronizarea rapidă FP automată

Moduri AF (Focalizare automată): Fotografiere prin vizor: detecție de fază TTL; 105 puncte de focalizare, toate fiind senzori de tip cruce, dintre care 15 sunt compatibili cu f/8; detecție efectuată de modulul de senzor cu focalizare

Fotografiere continuă (rafala): Până la 14 fps, CL: 1 până la 10 fps, CH: 10 până la 14 fps, Q: 1 până la 5 fps

Compatibilitate montură obiectiv: Nikon F

Conectivitate:: Conector RJ-45; standarde: IEEE 802.3ab (1000BASE-T)/IEEE 802.3u (100BASE-TX)/IEEE 802.3 (10BASE-T); viteze transfer date²: 10/100/1000 Mbps cu detectare automată; port: 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T

Wi-Fi: Da

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 
Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

- Nikon D6 Body
- acumulator Nikon EN-EL18c,
- incarcator Nikon MH-26a,
- curea Nikon AN-DC22,
- capac protectie patina blit BS-3,
- adaptor ocular Nikon DK-27,
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!