Nikon Nikon Coolpix W300 - subacvatic, filmare 4K - negru

2.199,98 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 15645 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 2199 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)




Trăiţi aventura. Indiferent unde vă poartă.




COOLPIX W300
  • Galben
  • Portocaliu
  • Negru
  • Camuflaj











Faceţi cunoştinţă cu robustul COOLPIX W300 – aparatul foto compact pentru orice vreme, recomandat pentru ape adânci. Bucuraţi-vă de calitatea remarcabilă a imaginii, de conectivitatea simplă şi de urmărirea prin GPS. Când ieşiţi în frumoasa natură, când sunteţi în oraş şi, în general, oriunde vă poartă paşii.


Construcţie rezistentă. Performanţe puternice. Libertate adevărată.





Rezistent la apă până la 30 m, la şoc, la îngheţ şi la praf. Acest aparat foto merge oriunde mergeţi dumneavoastră. Şi se întoarce cu imagini minunate, pentru a dovedi acest lucru.




Plonjaţi cu COOLPIX W300 şi puteţi înregistra fotografii şi imagini video la adâncimi de până la 30 m, fără carcasă.¹ Fiind un performer de nădejde şi pe uscat, acest aparat foto compact, rezistent la praf, vă permite să fotografiaţi chiar şi la temperaturi de -10 °C.² Totodată, corpul rezistent la şoc poate să tolereze căzături de la înălţimi de până la 2,4 m.³ Obţineţi certificatul de scufundător avansat (Advanced Open Water), cutreieraţi lumea pe drumuri dificile şi mergeţi pe pante, fără să vă faceţi griji pentru aparatul foto.


Momente emoţionante. Imagini excepţionale.




Obiectivul NIKKOR luminos, cu zoom pentru unghi larg şi senzorul CMOS de 16 MP oferă imagini superbe cu momente de neuitat, chiar şi în lumină scăzută.

Senzorul CMOS sensibil, iluminat din spate şi obiectivul luminos f/2.8 vă oferă libertatea de a fotografia sub apă sau în lumină scăzută. Zoomul optic 5x oferă o plajă flexibilă, de 24–120 mm (echivalent 35 mm). Iar funcţia Dynamic Fine Zoom 10x vă dublează efectiv raza de acţiune la 240 mm (echivalent 35 mm).⁴ Modul macro vă permite să înregistraţi prim-planuri extreme ale minunilor minuscule de deasupra apei sau de sub apă.

Bucuraţi-vă din plin de detaliile înregistrărilor video 4K/UHD.




Vedeţi mai mult din lume. Apoi, arătaţi mai mult din lume. Înregistraţi videoclipuri de ultra-înaltă definiţie şi arătaţi-le prietenilor ce experienţe au ratat.

Înregistraţi cu uşurinţă segmente de film 4K/UHD 30p uimitoare sau imagini video Full HD (1080p), pe uscat sau sub apă. O opţiune de blocare AE permite înregistrarea unor segmente de film cursive în timp ce se modifică lumina, această funcţie fiind comodă în special când se filmează sub apă. Puteţi să salvaţi cadre ca fotografii în timp ce vizualizaţi segmentele de film în modul de redare şi puteţi să optimizaţi materialele video în vederea partajării pe reţelele de socializare, înregistrând în format MP4. O funcţie de reducere a zgomotului provocat de vânt poate reduce intensitatea sunetelor înregistrate când vântul trece peste microfonul stereo încorporat al aparatului foto.


Apogeul creativităţii. Este al dumneavoastră.




Creaţi cu uşurinţă clipuri dramatice, utilizând funcţiile de filmare secvenţială şi Film supercursiv, integrate în aparatul foto.

Înregistraţi o cursă rapidă pe un drum nou, utilizând funcţia Film supercursiv. Această funcţie inteligentă permite plasarea unui subiect central în scene şi situaţii care se schimbă rapid. Lăsaţi aparatul foto să realizeze o filmare secvenţială a cerului nocturn, în locul de campare. Sau a soarelui care apune la orizont, în timp ce vă relaxaţi pe plajă după o scufundare.

Ştie unde mergeţi. Arată unde aţi fost.


Marcaţi imaginile cu geoetichete şi realizaţi un jurnal de călătorie. Suportul pentru GPS/GLONASS/QZSS vă permite să verificaţi instantaneu poziţia în care vă aflaţi sau adâncimea apei, pe monitorul aparatului foto.

Urmăriţi altitudinea sau adâncimea subacvatică prin intermediul unui indicator dublu pentru altitudine/adâncime. Butonul Instrument al aparatului foto afişează instantaneu pe imaginea de pe monitor informaţii specifice localizării prin GPS, altitudinea/adâncimea sau presiunea aerului/presiunea apei. Informaţiile despre altitudine şi adâncimea apei, înregistrate în momentul fotografierii, pot fi incluse în datele de imagine (EXIF).





Împărtăşiţi priveliştea. Rămâneţi conectat prin SnapBridge.


Menţineţi aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent pentru a sincroniza fotografiile pe măsură ce le realizaţi, apoi partajaţi-le instantaneu. Utilizaţi dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanţă.
Aplicaţia SnapBridge de la Nikon vă permite să menţineţi aparatul foto COOLPIX W300 conectat permanent la dispozitivul inteligent, prin intermediul tehnologiei Bluetooth® low energy.⁵ Sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitiv pe măsură ce fotografiaţi, fără a fi necesar să vă reconectaţi de fiecare dată. Transferaţi manual filme oricând doriţi, prin intermediul funcţiei Wi-Fi® încorporate în aparatul foto.⁶ De asemenea, conectivitatea asigurată de SnapBridge vă permite să utilizaţi dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanţă.


Oriunde. Pretutindeni. Automat, de pe aparatul foto pe smartphone.

Faceţi fotografii impresionante. Partajați-le instantaneu.

De ce să aşteptaţi? Aplicaţia SnapBridge pentru iOS şi Android permite realizarea unei conexiuni active permanente între aparatul foto şi smartphone-ul sau tableta dumneavoastră. Obțineți rezultate mai bune în activitatea dumneavoastră fotografică - oriunde vă aflați.


Exploraţi aplicaţia SnapBridge




Automat, de pe aparatul foto pe smartphone Puteţi utiliza SnapBridge pentru a împerechea până la cinci aparate foto Nikon la dispozitivul dumneavoastră inteligent. Setarea se face simplu, fiind necesară împerecherea o singură dată a fiecărui aparat foto.Trimiteți fotografii de pe aparatul foto pe smartphone.Controlați aparatul foto prin intermediul dispozitivului dumneavoastră inteligent. (Depinde de modelul aparatului foto) Salvați fotografiile în spațiul gratuit de stocare în cloud, când vă aflați în mișcare.






Oriunde. Pretutindeni. Mereu conectat.

Realizați fotografia perfectă cu aparatul foto Nikon și o versiune de 2 megapixeli a imaginii pregătită pentru web apare automat pe dispozitivul dumneavoastră inteligent. Fotografiile în format JPEG și filmele de mari dimensiuni pot fi transferate manual.
Sincronizați automat fotografiile sau alegeți-le pe cele preferate.Transferuri rapide ale fotografiilor de 2 megapixeli pregătite pentru web.Consum redus de energie al aparatului foto și dispozitivului inteligent.
Stocare gratuită în cloud, în NIKON IMAGE SPACE.





Preluaţi controlul. De la distanţă.

SnapBridge vă permite să utilizați smartphone-ul sau tableta pentru a fotografia de la distanță. Acces simplu la principalele butoane de comandă ale aparatului foto prin intermediul dispozitivului dumneavoastră inteligent.
Aflaţi mai multe despre funcții și compatibilitate aici.

Pregătit odată cu dumneavoastră

SnapBridge utilizează Bluetooth® Low Energy pentru a vă menține conectate aparatul foto și dispozitivul inteligent atunci când se află unul în apropierea celuilalt.1
Tehnologia Bluetooth® Low Energy vă menține conectate aparatul foto și dispozitivul inteligent cu un consum de energie neglijabil.1 SnapBridge trece automat la funcţia Bluetooth atunci când transferați fotografii de 2 megapixeli pregătite pentru web pe dispozitivul dumneavoastră inteligent. Și la funcția Wi-Fi® încorporată în aparatul foto atunci când transferați filme sau fișiere în format JPEG de mari dimensiuni.2


Stocare automată în cloud. NIKON IMAGE SPACE.

SnapBridge poate încărca automat o versiune de 2 megapixeli pregătită pentru web a oricărei fotografii realizate în spațiul gratuit de stocare în cloud Nikon. Realizarea unor copii de rezervă ale fotografiilor dumneavoastră nu a fost niciodată atât de simplă.





Simplificați-vă activitatea fotografică

Datorită funcțiilor intuitive ale aplicației SnapBridge, acum este mai ușor să îi țineți la curent pe fanii dumneavoastră și să actualizați software-ul aparatului foto.Adăugați cu ușurință hashtag-uri, descrieri, informaţii privind drepturile de autor și multe altele
Puteți adăuga date la imaginile dumneavoastră direct de pe aplicația SnapBridge.Împerecheați până la cinci aparate foto Nikon la dispozitivul dumneavoastră inteligent
Trecerea de la un aparat foto la altul se face simplu cu aplicația SnapBridge.

Urmăriți-vă aventurile fotografice

SnapBridge utilizează funcţia GPS de pe dispozitivul dumneavoastră inteligent pentru a seta ora locală și UTC pe aparatul foto.

Mențineți actualizat software-ul aparatului foto

SnapBridge înregistrează automat aparatul foto pe serverele Nikon și vă anunță când sunt disponibile actualizări de firmware.

Ce aparate foto sunt compatibile cu SnapBridge?



Aplicația SnapBridge este compatibilă cu cele mai recente aparate foto Nikon. Lista completă se găsește aici.
Descărcați SnapBridge




Vizitați App Store/Google Play pentru cele mai recente cerințe de sistem. Este posibil ca această aplicație să nu funcționeze pe toate dispozitivele.
1 Logotipul și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Nikon Corporation sau companiile afiliate acesteia este sub licență.
2 Wi-Fi® şi logoul Wi-Fi CERTIFIED sunt mărci comerciale înregistrate ale Wi-Fi Alliance.

Declinări ale responsabilităţii privind logourile
Apple, logoul Apple, iPhone, iPad şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi în alte ţări. App Store este o marcă de servicii a Apple Inc. Android şi Google Play sunt mărci comerciale ale Google Inc.
Fotografiaţi clar şi stabil. Pe uscat sau sub apă.





Aventura nu aşteaptă. Acest aparat foto dispune de o focalizare automată rapidă şi de un impresionant sistem de reducere a vibraţiilor, care asigură o fotografiere rapidă, stabilă şi precisă.

Sistemul rapid de focalizare automată (AF), cu tehnologie Găsire ţintă AF, menţine focalizarea pe subiectul dorit, chiar şi sub apă sau în lumină scăzută. Subiectele sunt focalizate foarte rapid, indiferent dacă realizaţi un portret subacvatic al colegului de scufundări sau dacă filmaţi acţiuni în timp ce lumina zilei păleşte. Sistemul hibrid de reducere a vibraţiilor pe 5 axe de la Nikon compensează tremuratul aparatului foto, astfel încât să puteţi obţine segmente de film stabile. Ideal pentru fotografierea peisajului din spatele unui jeep.


Control simplu pentru vieţile pline de aventură.




Având un mâner adânc, un monitor mare şi asigurând un control simplu în mediul subacvatic sau când purtaţi mănuşi, acest aparat foto vă permite să vă concentraţi atenţia asupra acţiunii.

Cântărind doar 231 g, acest mic aparat foto dispune totuşi de un monitor mare, cu o vizibilitate excelentă. Monitorul TFT de 7,5 cm, cu 920.000 puncte, simplifică verificarea compoziţiilor, confirmarea setărilor aparatului foto sau examinarea imaginilor. Puteţi să utilizaţi butonul pentru lumina LED pentru a ilumina împrejurimile mai întunecate. Spaţiul suplimentar dintre butoane şi controlul mare pentru zoom facilitează operarea aparatului foto când purtaţi mănuşi. Iar mânerul adânc anti-alunecare asigură o prindere fermă.


Lumea aşteaptă. Mergeţi şi găsiţi-o.




Montura pentru trepied a aparatului foto este utilă atât pentru accesorii, precum bliţul subacvatic de la Nikon, cât şi pentru filmarea secvenţială cu un trepied.

Montura pentru trepied acceptă o varietate de accesorii (inclusiv un monopied pentru selfie), precum şi un trepied. Totodată, acest aparat foto este compatibil cu bliţul Speedlight subacvatic SB-N10 de la Nikon, care poate fi utilizat la adâncimi de până la 30 m. Utilizaţi-l pentru a ilumina mediile subacvatice întunecoase şi uimiţi-vă prietenii cu dinamismul aventurilor dumneavoastră subacvatice.


Fiţi pregătit.



Acumulatori, curele, monopiede pentru selfie şi multe altele. Găsiţi toate accesoriile de care aveţi nevoie pentru aparatul foto compact care merge oriunde mergeţi dumneavoastră.



 

GALERIE



MAI MULTE AFIŞATE

ACCESORII INCLUSE

Curea AN-CP23

Curea AN-CP23


BU-2

BU-2


Adaptor de încărcare CA EH-73P

Adaptor de încărcare CA EH-73P


Acumulator EN-EL12

Acumulator EN-EL12


Cablu USB UC-E21

Cablu USB UC-E21

ACCESORII OPŢIONALE

Husă plutitoare cu curea

Husă plutitoare cu curea


Carcasă din silicon W300, neagră

Carcasă din silicon W300, neagră


Carcasă din silicon W300, verde

Carcasă din silicon W300, verde


Carcasă din silicon W300, portocalie

Carcasă din silicon W300, portocalie


Adaptor cablu subacvatic din fibră optică SR-CP10A

Adaptor cablu subacvatic din fibră optică SR-CP10A


Rucsac impermeabil

Rucs

Rezolutie:: 16 Mpx

Senzor: CMOS

Dimensiune senzor:: 1/2,3 inch

Focala (35mm echivalent):: 24–120 mm

Diafragma maxima: : f/2,8 (W) - f/4,9 (T)

Zoom optic: 5x

Ecran rabatabil: Fix

Blit Integrat:: Da

Tip : Subacvatic

GPS: Da

Wi-Fi: Da

Rezolutii foto: 16 M (Ridicat) 4608 x 3456, 16 M 4608 x 3456, 8 M 3264 x 2448, 4 M 2272 x 1704, 2 M 1600 x 1200, VGA 640 x 480, 16:9 12 M 4608 x 2592, 1:1 3456 x 3456

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K UHD: 3840 x 2160 (30/25 fps), Full HD: 1920 x 1080 (60/50/30/25 fps), HD: 1280 x 720 (30/25 fps) , VGA 480 (30/25 fps)

Memorie suportata: SD, SDHC, SDXC, memorie internă (aprox. 99 MB)

Dimensiune LCD:: ecran LCD TFT cu diagonală de 7,5 cm

Numar pixeli LCD:: aprox. 921.000 puncte, cu unghi de vizualizare larg, strat anti-reflexie şi reglarea luminozităţii în 5 trepte

Vizor: Nu

Sensibilitate ISO:: ISO 125–1600, ISO 3200, 6400 (disponibilă când se utilizează Mod automat)

Dimensiuni:: 111,5 mm x 66 mm x 29 mm

Greutate:: 231 g (cu acumulator şi card de memorie)

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Nikon Li-ion EN-EL12

Tip Wi-Fi: IEEE 802.11b/g (protocol LAN fără fir standard)

Conectivitate: USB 2.0 (micro-B), micro HDMI (Tip-D)

Viteza obturator: 1 s – 1/4000 s (are si 25 s in modul scena de noapte)

Stabilizare de imagine: Da VR prin deplasarea lentilelor obiectivului şi VR electronic

Sistem de Focalizare: auto focus AF detectare contrast

Format fisiere: Foto: JPEG ; Video: MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC, Audio: AAC stereo)

Masurarea Expunerii:: Matricială, central-evaluativă (zoom digital mai mic decât 2x), spot (zoom digital 2x sau mai mare)

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE (A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 
Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

- Aparat foto Nikon Coolpix W300 negru
- Acumulator Nikon EN-EL12
- Adaptor de încărcare CA EH-73P
- Cablu USB UC-E21
- Perie de curăţare pentru capacul camerei acumulatorului BU-2
- Curea Nikon AN-CP23

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!