In data de 19 Aprilie 2024, Magazinul Fotohobby din Cluj-Napoca va fi inchis intre orele 15 si 18.30

Nikon Nikon Coolpix P1000 - negru

5.499,00 Lei 4.999,00 Lei

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN
 

Info:

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: 14991 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 4999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)





Accesibilitate imposibilă. Acum posibilă.


COOLPIX P1000
COOLPIX P1000
COOLPIX P1000
COOLPIX P1000COOLPIX P1000
COOLPIX P1000COOLPIX P1000
 




Atingeţi stelele. Cuibăriţi-vă lângă vulturi. Cerul nu mai este limita când aveţi un zoom optic extraordinar, de 125x. Realizaţi fotografii şi materiale video clare, cu subiecte care erau inaccesibile – până acum.

Depăşiţi barierele





Peisaje lunare. Natură sălbatică. Aeronave îndepărtate. Zoomul optic de 125x este cel mai mare din lume.¹ Intervalul de distanţe focale al acestuia, de 24–3000 mm, este remarcabil şi la îndemână.²

Funcţia Dynamic Fine Zoom de 250x extinde în mod digital limita de zoom superioară la o valoare extraordinară, de 6000 mm.² ³ Încadraţi întreaga scenă cu o compoziţie de unghi larg sau acţionaţi zoomul pentru a vă apropia de cele mai mici detalii. Chiar şi pe cele de pe suprafaţa lunii.


Fotografii impresionante





Bucuraţi-vă de rezultate clare, chiar şi atunci când fotografiaţi cu distanţe focale extrem de mari, de telefotografie. Obiectiv NIKKOR cu deschidere mare a diafragmei, de f/2.8, senzor de imagine de 16 MP şi suport pentru fişiere RAW.

Senzorul CMOS sensibil, iluminat din spate şi obiectivul NIKKOR cu deschidere mare a diafragmei, de f/2.8, vă oferă libertatea de a fotografia în lumină scăzută. Puternicul sistem de procesare a imaginii EXPEED şi tehnologiile avansate utilizate de Nikon pentru fabricarea obiectivelor minimizează distorsiunile, chiar şi la valori ridicate ale zoomului. Sistemul rapid de focalizare automată vă permite să fotografiaţi acţiunea cu până la 7 fps. Iar suportul pentru fişiere RAW vă permite să salvaţi şi să exportaţi fişiere de imagine necomprimate în programul pe care îl utilizaţi pentru procesare/editare.





Orice unghi

Compuneţi fotografii incredibile cu vizorul electronic de înaltă rezoluţie al aparatului foto şi cu monitorul mare, cu unghi variabil.

Vizorul electronic de ultra-înaltă definiţie (aprox. 2.360.000 puncte) oferă o vizualizare clară, detaliată a fotografiei, chiar şi în condiţii de lumină puternică. Iar monitorul LCD luminos, de 3,2 inci, cu 921.000 puncte, poate fi înclinat şi rotit în aproape orice direcţie. Un senzor de ochi comută automat de la fotografierea prin monitor la fotografierea prin vizor, imediat ce ridicaţi aparatul foto spre faţă.


Filme 4K de supertelefotografie




Înregistraţi segmente de film video 4K/UHD extraordinare, cu sunet stereo. Apropiaţi-vă de locul de lansare a rachetei. Filmaţi primul zbor al puiului de vultur, dintr-o ascunzătoare îndepărtată.


Înregistraţi simplu segmente de film 4K/UHD la 30p sau imagini video Full HD (1080p) la cadenţe de cadre de până la 60p. Aparatul foto acceptă ieşire HDMI curată, astfel încât puteţi să redaţi materialele video pe un monitor extern în timpul înregistrării. Iar mufa pentru microfon a aparatului foto vă permite să utilizaţi un microfon extern, pentru a înregistra un sunet mai clar. Funcţiile pentru film din aparatul foto includ opţiunea Film supercursiv, care vă permite să creaţi o secvenţă cu mişcare rapidă a peisajelor schimbătoare şi a perspectivelor unice. Iar funcţia de Filmare secvenţială este perfectă pentru înregistrarea peisajelor celeste, a dârelor de stele şi a trecerii lunii pe cerul nocturn.


Imagini stabile




Sistemul de reducere a vibraţiilor de la Nikon compensează tremuratul aparatului foto. Obţineţi fotografii şi secvenţe de film video stabile, chiar şi atunci când fotografiaţi cu aparatul foto ţinut în mână, utilizând distanţe focale de telefotografie.

Sistemul VR (reducere a vibraţiilor) optic cu dublă detecţie de la Nikon vă permite să fotografiaţi cu timpi de expunere cu până la cinci trepte mai lungi decât ar fi altfel posibil.⁴ Efectele tremuratului aparatului foto sunt minimizate chiar şi în condiţii cu lumină scăzută şi puteţi să captaţi imagini şi filme mai clare, fără subexpunere. Modul Activ de reducere a vibraţiilor oferă imagini mai stabile în vizor şi pe monitor, lucru ideal când sunteţi în mişcare. Indiferent dacă fotografiaţi un condor observat de pe platforma unui jeep sau o balenă care face un salt, văzută de pe puntea bărcii – veţi compune fotografia perfectă.





Împărtăşiţi momentele minunate. Rămâneţi conectat prin SnapBridge.

Menţineţi aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent, pentru a sincroniza fotografiile incredibile pe măsură ce le realizaţi, apoi partajaţi-le instantaneu. Utilizaţi dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanţă.
Aplicaţia SnapBridge de la Nikon menţine aparatul foto conectat permanent la dispozitivul inteligent, prin Bluetooth® low energy.⁵ Sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitiv pe măsură ce fotografiaţi, fără a fi necesar să vă reconectaţi de fiecare dată. Transferaţi manual filme oricând doriţi, prin intermediul funcţiei Wi-Fi® încorporate în aparatul foto.⁶ Aplicaţia SnapBridge actualizează locaţia şi data aparatului foto prin funcţia GPS de pe dispozitivul inteligent, simplificând urmărirea odiseelor telefotografice. Iar aplicaţia vă permite să utilizaţi dispozitivul inteligent pentru a acţiona zoomul aparatului foto sau pentru a declanşa.


Oriunde. Pretutindeni. Automat, de pe aparatul foto pe smartphone.

Faceţi fotografii impresionante. Partajați-le instantaneu.

De ce să aşteptaţi? Aplicaţia SnapBridge pentru iOS şi Android permite realizarea unei conexiuni active permanente între aparatul foto şi smartphone-ul sau tableta dumneavoastră. Obțineți rezultate mai bune în activitatea dumneavoastră fotografică - oriunde vă aflați.


Exploraţi aplicaţia SnapBridge





Automat, de pe aparatul foto pe smartphone

Puteţi utiliza SnapBridge pentru a împerechea până la cinci aparate foto Nikon la dispozitivul dumneavoastră inteligent. Setarea se face simplu, fiind necesară împerecherea o singură dată a fiecărui aparat foto.

Trimiteți fotografii de pe aparatul foto pe smartphone.

Controlați aparatul foto prin intermediul dispozitivului dumneavoastră inteligent. (Depinde de modelul aparatului foto)

Salvați fotografiile în spațiul gratuit de stocare în cloud, când vă aflați în mișcare.




Oriunde. Pretutindeni. Mereu conectat.

Realizați fotografia perfectă cu aparatul foto Nikon și o versiune de 2 megapixeli a imaginii pregătită pentru web apare automat pe dispozitivul dumneavoastră inteligent. Fotografiile în format JPEG și filmele de mari dimensiuni pot fi transferate manual.

Sincronizați automat fotografiile sau alegeți-le pe cele preferate.

Transferuri rapide ale fotografiilor de 2 megapixeli pregătite pentru web.

Consum redus de energie al aparatului foto și dispozitivului inteligent.

Stocare gratuită în cloud, în NIKON IMAGE SPACE.




Preluaţi controlul. De la distanţă.

SnapBridge vă permite să utilizați smartphone-ul sau tableta pentru a fotografia de la distanță. Acces simplu la principalele butoane de comandă ale aparatului foto prin intermediul dispozitivului dumneavoastră inteligent.
Aflaţi mai multe despre funcții și compatibilitate aici.


Pregătit odată cu dumneavoastră

SnapBridge utilizează Bluetooth® Low Energy pentru a vă menține conectate aparatul foto și dispozitivul inteligent atunci când se află unul în apropierea celuilalt.1

Tehnologia Bluetooth® Low Energy vă menține conectate aparatul foto și dispozitivul inteligent cu un consum de energie neglijabil.1 SnapBridge trece automat la funcţia Bluetooth atunci când transferați fotografii de 2 megapixeli pregătite pentru web pe dispozitivul dumneavoastră inteligent. Și la funcția Wi-Fi® încorporată în aparatul foto atunci când transferați filme sau fișiere în format JPEG de mari dimensiuni.2





Stocare automată în cloud. NIKON IMAGE SPACE.

SnapBridge poate încărca automat o versiune de 2 megapixeli pregătită pentru web a oricărei fotografii realizate în spațiul gratuit de stocare în cloud Nikon. Realizarea unor copii de rezervă ale fotografiilor dumneavoastră nu a fost niciodată atât de simplă.






Simplificați-vă activitatea fotografică

Datorită funcțiilor intuitive ale aplicației SnapBridge, acum este mai ușor să îi țineți la curent pe fanii dumneavoastră și să actualizați software-ul aparatului foto.

Adăugați cu ușurință hashtag-uri, descrieri, informaţii privind drepturile de autor și multe altele
Puteți adăuga date la imaginile dumneavoastră direct de pe aplicația SnapBridge.

Împerecheați până la cinci aparate foto Nikon la dispozitivul dumneavoastră inteligent
Trecerea de la un aparat foto la altul se face simplu cu aplicația SnapBridge.

Urmăriți-vă aventurile fotografice
SnapBridge utilizează funcţia GPS de pe dispozitivul dumneavoastră inteligent pentru a seta ora locală și UTC pe aparatul foto.

Mențineți actualizat software-ul aparatului foto
SnapBridge înregistrează automat aparatul foto pe serverele Nikon și vă anunță când sunt disponibile actualizări de firmware.


Ce aparate foto sunt compatibile cu SnapBridge?





Aplicația SnapBridge este compatibilă cu cele mai recente aparate foto Nikon. Lista completă se găsește aici.


Descărcați SnapBridge










Jucaţi-vă printre stele





Fiţi creativ cu modurile de fotografiere încorporate. Pentru că, pe lângă simpla apropiere, se pot face mult mai multe pentru a obţine o fotografie super-telefotografică minunată.

Fotografiaţi luna în toate fazele, cu modul Lună, care optimizează setările aparatului foto pentru a capta imagini astronomice clare. Apropiaţi-vă de fiinţele timide şi iuţi, utilizând modul Observare păsări. Puteţi să ţineţi obturatorul deschis timp până la 60 de secunde, cu modurile de fotografiere Bulb şi Timp – perfecte pentru fotografierea nocturnă. Şi puteţi să suprapuneţi până la trei cadre pentru a crea imagini unice, în modul Expunere multiplă.






Găsiţi întotdeauna ţinta

Un mâner mare şi comenzile bine poziţionate simplifică reglarea rapidă şi cursivă a zoomului. Indiferent ce dezvăluie cerul, veţi fi pregătit.

Mânerul generos al acestui aparat foto asigură o prindere stabilă, iar controlul de zoom lateral vă permite să extindeţi obiectivul cu degetul mare. O simplă apăsare a butonului de zoom cu revenire rapidă va retrage obiectivul la un unghi mai larg, permiţând fotografierea mai simplă a subiectelor care au ieşit din cadru. De asemenea, acest COOLPIX are mai puţin de un sfert din greutatea unui aparat foto SLR cu superteleobiectiv ataşat. Cântărind numai 1,4 kg, este mai simplu de manevrat când fotografiaţi cu aparatul foto ţinut în mână.


Fiţi pregătit

Fotografiaţi cu lumină. Filmaţi cu sunet. Există câte un accesoriu de la Nikon pentru fiecare situaţie.





 

ACCESORII INCLUSE



Curea AN-DC3

Curea AN-DC3


Adaptor de încărcare CA EH-73P

Adaptor de încărcare CA EH-73P


Acumulator li-ion EN-EL20a

Acumulator li-ion EN-EL20a


Parasolar obiectiv HB-CP1

Parasolar obiectiv HB-CP1


Capac obiectiv LC-77

Capac obiectiv LC-77


Cablu USB UC-E21

Cablu USB UC-E21

 

ACCESORII OPŢIONALE


Telecomandă fără fir – transceiver WR-R11b

Telecomandă fără fir – transceiver WR-R11b


Kit de telecomandă fără fir WR-R11b + WR-T10

Kit de telecomandă fără fir WR-R11b + WR-T10


Adaptor la rețeaua electrică EH-5d

Adaptor la rețeaua electrică EH-5d


Geantă Billingham Hadley Pro pentru aparatul foto

Geantă Billingham Hadley Pro pentru aparatul foto


Vizor cu punct iluminat DF-M1

Vizor cu punct iluminat DF-M1


Telecomandă Bluetooth® ML-L7

Telecomandă Bluetooth® ML-L7


Filtru NC de 77 mm

Filtru NC de 77 mm


Încărcător acumulator MH-29

Încărcător acumulator MH-29


Telecomandă fără fir – transmiţător WR-T10

Telecomandă fără fir – transmiţător WR-T10


Telecomandă fără fir – transmiţător WR-R10

Telecomandă fără fir – transmiţător WR-R10


Conector de alimentare EP-5C

Conector de alimentare EP-5C


Adaptor CA EH-5b

Adaptor CA EH-5b


Capac cuplă accesorii BS-1

Capac cuplă accesorii BS-1


Cablu la distanţă MC-DC2

Cablu la distanţă MC-DC2




 

Tip : Bridge (Ultrazoom)

Rezolutie:: 16 Mpx

Senzor: CMOS

Dimensiune senzor:: 1/2,3 inci

Focala (35mm echivalent):: 24-3000mm

Zoom optic: 125x

Diafragma maxima: : f/2.8 (W) - f/8 (T)

Viteza obturator: 30 – 1/4000s

Sensibilitate ISO:: ISO 100-1600

Rezolutii foto: maxima: 4608 x 3456

Filmare: 4k

Filmare detalii: 2160/30p (4K UHD), 2160/25p (4K UHD), 1080/30p, 1080/25p, 1080/60p, 1080/50p, 720/30p, 720/25p, 720/60p, 720/50p, HS 480/4x, HS 720/2x, HS 1080/0,5x

Format imagine: 4:3 (4608 x 3456), 3:2 (4608 x 3072), 16:9 (4608 x 2592), 1:1 (3456 x 3456)

Ecran rabatabil: Da

Dimensiune LCD:: 8,1 cm (3,2 inci)

Numar pixeli LCD:: TFT de aprox. 921.000 puncte (RGB)

Vizor: Vizor electronic, 1 cm (0,39 inci), OLED cu aprox. 2.359.000 puncte, cu funcţie de reglare a dioptriilor (de la –3 până la +3 m)

Stabilizare de imagine: Da VR in obiectiv

Blit Integrat:: Da. Bliţ automat TTL cu pre-bliţuri de control. Plus patina hot shoe pentru blitz-uri externe.

Wi-Fi: Da

Memorie suportata: SD, SDHC, SDXC

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Li-Ion EN-EL20a

Dimensiuni:: Aprox. 146,3 x 118,8 x 181,3 mm

Greutate:: Aprox. 1415 g (cu acumulator şi card de memorie)

- Aparat foto Nikon Coolpix P1000 negru
- Acumulator Nikon Li-ion EN-EL20a
- Incarcator Nikon EH-73P
- Curea
- Capac obiectiv LC-77
- Parasolar obiectiv Nikon HB-CP1
- Cablu USB UC-E21

Service Nikon
 

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti


Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!