Hasselblad Hasselblad X2D 100C - Aparat foto digital mirrorless de format mediu

41.499,00 Lei

Garantie: 1 AN
 

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc furnizor
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C6105 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 41499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

 

X2D 100C

INSPIRAȚIE ÎN FIECARE DETALIU

O îmbinare de neegalat a formei și a funcției – X2D 100C se impune ca fiind aparatul foto mirrorless de format mediu de la Hasselblad. Un senzor CMOS de 100 de megapixeli și progrese în calitatea imaginii, focalizare, stabilizare, capacitate de răspuns și stocare sunt încorporate în designul scandinav iconic. X2D 100C combină inginerie revoluționară cu atingerea unui meșter.
Format mediu
Senzor CMOS BSI 1


Stabilizarea imaginii în corp cu 5 axe, 7 opriri


Autofocus cu detecție de fază


SSD încorporat

100MP - CULOARE ȘI DETALII FARA GRANITE

 

Folosind un senzor CMOS de format mediu de 100 de megapixeli, iluminat pe spate (BSI) cu un ISO nativ de 64, X2D 100C surprinde viața în culori vii și detalii rafinate. Sunt reprezentate peste 281 de trilioane de culori cu adâncimea de culoare de 16 biți. Această dimensiune imensă de culoare, asociată cu 15 trepte de gamă dinamică, permite lui X2D 100C să surprindă subtilitatea subtilelor lumini și umbre așa cum sunt văzute în lumea naturală.


 

Soluția de culoare naturală oferita de Hasselblad (HNCS) optimizează culorile pentru a apărea la fel de autentic pe cât le percepe ochiul. Capturate fără presetări – viziunile artistice prind viață fără efort.


SOLUȚIE DE CULOARE NATURALĂ HASSELBLAD (HNCS)


Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) este un sistem de management al culorilor dezvoltat independent de Hasselblad. De la captura inițială până la posteditare. Acesta permite camerelor Hasselblad să redă culori autentice, realiste, cu tranziții fine și detaliate pentru a restabili lumea culorilor așa cum este percepută de ochiul uman.


IN CAUTAREA UNUI COLORIT FĂRĂ COMPROMIS


Hasselblad consideră că fotografii nu ar trebui să facă compromisuri în ceea ce privește acuratețea culorilor.

Soluția tipică pentru obținerea unei culori care arată „corect” este de a oferi profiluri diferite în funcție de subiect. Fiecare profil, cum ar fi portretele, naturile moarte sau peisajele, are propria redare a culorilor bazată pe presupuneri despre subiect. Cu toate acestea, fotografia este rareori atât de categoric și adesea combină mai multe tipuri de subiecte într-o singură fotografie. Noi, cei de la Hasselblad, credem că fotografi nu ar trebui să fie nevoiți să se lupte cu alegerea profilurilor sau să-și facă griji cu privire la sacrificarea unor culori pentru a le surprinde perfect pe altele.
 

 

În 2004, pe fondul dezvoltării unei camere digitale de format mediu, inginerii Hasselblad au decis să creeze un sistem complet nou de management al culorilor. Unul care dă putere fiecărei camere digitale Hasselblad să reproducă toate culorile în mod autentic în fiecare iluminare. Inginerii Hasselblad au ascultat fotografi din întreaga lume despre părerile lor despre culoare și despre dorința lor de redare a culorii cu tranziții tonale netede și un profil cu reproducere fără compromisuri a tonului pielii.


Luând în considerare nevoile fotografului și cei peste 50 de ani în dezvoltarea camerei, inginerii Hasselblad au construit un sistem universal de gestionare a culorilor care se potrivește tuturor scenariilor de fotografiere - Soluția Hasselblad Natural Color. Oferă o redare a culorilor fiabilă și precisă și eliberează fotografii de profilurile de culoare prestabilite complicate. Culorile reale în mod implicit.


CE FACE CA CULORILE APARATULUI HASSELBLAD SA FIE ATAT DE UNICE?


Fiecare cameră Hasselblad de format mediu a fost supusă unei calibrari stricte la nivel de pixeli pentru a obține capabilități constante de detectare a luminii la standarde înalte. Acest lucru, plus lentilele de înaltă calitate de format mediu de la Hasselblad, stabilesc o bază solidă pentru redarea corectă a culorilor.


Ochiul uman îmbunătățește automat detaliile și contrastul. Dacă o cameră pur și simplu restabilește valorile exacte ale culorii în termeni tehnici, ar fi monoton și plictisitor, deloc similar cu ceea ce ochiul uman percepe de fapt. Pentru a avea grijă de aceste subtilități, HNCS optimizează, de asemenea, tonul și contrastul.


 


 


Înțelegerea de către Hasselblad a culorilor naturale reunește HNCS. Include o masă de căutare Hasselblad (LUT) dezvoltată independent, Hasselblad Film Curve și procesare unică a culorilor care se adaptează împreună la orice iluminare. Datele de culoare suferă o serie de transformări care remapează valorile capturate. Acest lucru asigură contrastul adevărat, saturația bogată și tonurile subtile complicate - cum ar fi tonurile pielii - sunt menținute netede, chiar și între lumini și umbre.


Rezultatele sunt o calitate a imaginii asemănătoare unui film, cu un contrast real, cu o gamă largă de contraste. Fie că este vorba de fotografii JPEG direct din cameră sau de fișiere 3FR de la programul Hasselblad de procesare a imaginilor Phocus, rezultatele vor fi întotdeauna „culoarea Hasselblad” autentică.


  

Post-procesarea este, de asemenea, luată în considerare în HNCS. Cu Phocus, datele de imagine sunt editate într-unul dintre spațiile de lucru Hasselblad cu pierderi minime de date. Datele sunt, de asemenea, optimizate pentru a menține tonurile pielii cât mai neafectate posibil, chiar și după aplicarea curbelor și a modificărilor de contrast. Pentru utilizatorii care necesită o gamă mai largă, cum ar fi muzeele sau casele de reproducere, există spațiul de culoare Hasselblad L*RGB, care conține aproape toate culorile din spațiul de culoare LAB. Permite utilizatorilor să lucreze în condiții dificile de iluminare și culori foarte saturate. În plus, folosind instrumentul de calibrare a culorii Phocus, utilizatorii pot crea calibrări personalizate pentru a obține o precizie optimă a culorii.


HNCS funcționează de la fotografia inițială până la posteditare, de la acuratețea culorii, ton, contrast, tranziție în spațiul de culoare și multe altele. Oferă culori consistente, precise și realiste, redând fiecare fotografie în „culoare Hasselblad”. Cu HNCS, nevoia de a alege un anumit profil de culoare pentru a capta culori precise a dispărut, iar utilizatorii pot manipula și se pot juca cu culorile pentru o libertate creativă extinsă.Interval dinamicAdâncimea culorii
Soluție naturală de culoare Hasselblad
 

PDAF PENTRU FOCALIZARE RAPIDĂ ȘI PRECISĂ
X2D 100C utilizează Phase Detection Autofocus (PDAF) pentru a surprinde momente trecătoare cu o claritate uluitoare. 294 de zone PDAF răspândite pe suprafața senzorului de 100 de megapixeli oferă o focalizare rapidă și precisă la apăsarea unui buton.Focalizare mai rapidă 2


Acoperire PDAF


 

IBIS - PĂSTRAȚI MOMENTELE ASCUTATE

X2D 100C dispune de stabilizare a imaginii în corp pe 5 axe și 7 trepte (IBIS) pentru a ajuta la capturarea de fotografii clare din mână. Pentru a controla mai bine dimensiunea și greutatea X2D 100C, Hasselblad a construit cea mai compactă soluție IBIS de format mediu de pe piață. 3 Îndeplinește cerințele stricte pe care le are un senzor de format mediu de 100 de megapixeli pentru stabilizare, asigurând în același timp greutatea ușoară și portabilitatea camerei.


CUM A AJUNS HASSELBLAD SA CREEZE ACEST SISTEM IBIS UNIC

Un senzor de format mediu de 100 MP aduce nu numai detalii bogate, ci și cerințe riguroase pentru stabilizarea în interiorul corpului. Pentru a menține capacitatea de stabilizare ridicată, dar dimensiunea și greutatea reduse, Hasselblad a trebuit să își dezvolte propria soluție de stabilizare personalizată.


STRUCTURA COMPACTĂ DE STABILIZARE

Adăugarea unei structuri de stabilizare, asigurând în același timp că camera rămâne ușoară și portabilă a fost o sarcină dificilă. După sute de experimente și iterații de proiectare, inginerii Hasselblad au reușit să dezvolte un motor cu bobină vocală ultra-mică. Senzorii Hall au fost plasați în interiorul motorului, reducând și mai mult dimensiunea sistemului. Această dezvoltare a făcut partea frontală a sistemului IBIS cu aproximativ 30% 3 mai mică decât cea a produselor similare și a permis noului sistem IBIS să se potrivească în corpul compact al camerei X2D 100C.


STABILIZARE PRECISA SI EFICIENTA

Controlul și acuratețea au fost de cea mai mare importanță pentru echipa de dezvoltare. Pentru a atinge o rezoluție clară de 100MP, inginerii Hasselblad au efectuat depanarea comună a senzorului de imagine și a structurii de stabilizare. Cu mai mult de șase luni de efort, sistemul X2D 100C IBIS a realizat o calibrare la nivel de pixeli până la cel mai înalt standard Hasselblad. Mișcările camerei cu doar 0,1 pixeli pot fi detectate și compensate.

Pentru a utiliza X2D 100C în diverse situații portabile, structura de stabilizare folosește un giroscop de înaltă precizie și un accelerometru capabil să detecteze schimbări de atitudine de 0,005 grade. Au fost colectate și analizate date extinse despre mișcările subtile ale mâinii în timpul fotografierii cu mâna de la diferite grupuri de vârstă pentru a calibra cu precizie sistemul IBIS pentru scenarii din viața reală. Pentru a elimina influența schimbărilor de temperatură asupra performanței, inginerii Hasselblad au optimizat modul în care senzorii de sală sunt utilizați în sistem pentru a obține o fotografiere constantă într-o gamă largă de temperaturi de funcționare. 4

Sistemul IBIS precis și eficient cu 5 axe și 7 trepte al lui X2D 100C permite utilizatorilor să captureze cu încredere imagini de 100 de megapixeli portabile și să obțină detalii imense, în format mediu, oriunde duce procesul lor creativ.


targetImage
targetReplaceImage

 

SUPORT INCORPORAT DE STOCARE CU O CAPACITATE ENORMA SI FIABILITATE PE MASURA

Imaginile de înaltă calitate necesită stocare considerabilă. O premieră pentru camerele cu format mediu 3, X2D 100C dispune de un SSD de 1 TB încorporat cu o viteză de scriere de până la 2370 MB/s și o viteză de citire de până la 2850 MB/s. 5 Deși este încorporat un spațiu amplu de stocare, spațiu suplimentar poate fi adăugat utilizând slotul pentru card CFexpress Type B. Datorită performanței sale de stocare de mare viteză, X2D 100C este capabil să înregistreze continuu imagini RAW pe 16 biți în modul Continuous Drive, oferind o experiență de fotografiere continuă stabilă și fiabilă.


SSD încorporat


Viteză de scriere mai mare decât un card SD


UN DISPLAY CARE EXCELEAZĂ


Ecranul tactil de 3,6 inchi prezintă o imagine clară chiar și în condiții de lumină puternică și se înclină la unghiuri graduale pentru diverse nevoi de fotografiere. Acceptă o rezoluție de 2,36 milioane de puncte, oferind culori precise și realiste pentru vizualizare.


 


Touch and Tilt Display


Dot Resolution


Un nou ecran colorat de 1,08 inchi publică starea camerei și parametrii de fotografiere.


Afișaj color superior
Mărire EVF
 

Vizorul OLED de 5,76 milioane de puncte acceptă o mărire de 1,0x, 6 extinzând vederea camerei pentru o experiență clară și captivantă. Noua reglare electronică a dioptriilor permite o vedere personalizată. Cu un câmp vizual clar și luminos, verificarea focalizării este precisă și mai convenabilă ca niciodată.


Interfața cu utilizatorul Hasselblad (HUI) este îngrijită și optimizată. Dispunând de control tactil intuitiv, pur și simplu glisați și atingeți pentru a accesa cele mai utilizate operațiuni. X2D 100C este proiectat pentru a facilita un flux fără efort în procesul creativ.


 

ELEGANȚĂ LA SUPERLATIV


Caroseria X2D 100C este formată din blocuri solide din aliaj de aluminiu prelucrate la curbe elegante. Deși înrădăcinat în designul scandinav al sistemului X, X2D 100C evoluează cu un nou ton de gri închis. Această nouă culoare reflectă convergența luminii și a umbrelor, amestecuri subtile pe care X2D 100C le surprinde cu experiență.


  


TRANSMISIE DE MARE VITEZĂ PENTRU O PARTAJARE INSTANTANEE

X2D 100C vine cu un port USB-C 3.1 Gen 2 care acceptă o rată de transmisie de maxim 10 Gbps. Și o conexiune Wi-Fi de mare viteză de 2,4/5GHz, 8 permite o transmisie mai rapidă și mai stabilă, cu mai puține interferențe.


Conectați X2D 100C cu un iPad sau iPhone prin Wi-Fi, pentru a transmite imagini JPG/RAW la dimensiune completă folosind Phocus Mobile 2. 9 Acest lucru permite editarea și ieșirea de imagini RAW de înaltă calitate care utilizează pe deplin abilitățile HNCS și permite capodoperele care urmează să fie create și împărtășite fără efort în afara studioului. 10

 

PD 3.0 fast charging and third-party PD 3.0 chargers are supported, removing the need to carry multiple charging devices.


 

PHOCUS


Software-ul nostru puternic și gratuit de procesare a imaginilor RAW a fost actualizat și extins cu noi funcții care funcționează perfect cu toate camerele Hasselblad.


Interfața grafică cu utilizatorul oferă un flux de lucru curat și neaglomerat, făcând mai ușor pentru utilizatori să-și găsească drumul mai rapid și mai simplu decât înainte. Designul mai plat vă ajută să vă concentrați asupra sarcinii de lucru și simplifică navigarea. De asemenea, am adăugat câteva instrumente noi pentru a permite un control mai fin al procesului de editare și pentru a asigura rezultate de cea mai înaltă calitate din fișierele dvs.

NOI CARACTERISTICI ÎN PHOCUS UPDATE 3.7


IMBUNATATIRI ALE PERFORMANTEI

Această versiune aduce o creștere majoră a vitezei de procesare, rezultând exporturi mai rapide și vizualizare 100%. Când utilizați cele mai comune ajustări, toată procesarea va fi gestionată de GPU - acest lucru înseamnă, desigur, că rezultatele exacte obținute depind de configurația hardware, dar este posibil să vedeți o diferență foarte vizibilă.


ÎMBUNĂTĂȚĂRI LIVE VIEW

De asemenea, pentru X1D II și ulterioare, veți obține o vizualizare mai mare a detaliilor zonei, controlul punctului de focalizare și suport pentru focalizarea maximă în vizualizarea live.


SUPORT PENTRU HARDWARE NOUL

Această versiune adaugă suport pentru noua cameră X2D 100C și pentru obiectivele XCD 38V, XCD 55V și XCD 90V.

 

CARACTERISTICI


STRATURILE DE AJUSTARE

Instrumentele de ajustare locală permit utilizatorului să aplice corecții de expunere, balans de alb, culoare și moiré fie printr-un gradient radial, fie liniar, iar pentru acele corecții mai fine, un instrument pensulă - care sunt toate adăugate prin straturi de ajustare.


CULORI NATURALE

Soluția de culoare naturală (HNCS) de la Hasselblad vă permite să produceți culori remarcabile și de încredere, astfel încât tonurile pielii, culorile specifice ale produselor și gradațiile dificile să se reproducă frumos de fiecare dată, fără a fi nevoie de mai multe profile de culoare.


CORECTAREA PERSPECTIVEI KEYSTONE

Instrumentul Keystone vă permite să efectuați corecții de perspectivă de înaltă calitate direct în Phocus. Acest lucru se poate face atât printr-o interfață de ghidare simplă, cât și prin ajustări manuale ale cursorului. În plus, capacitatea de corecție cu două axe este extrem de utilă atunci când copiați lucrări de artă plate.DETECȚIE AUTOMATĂ DE MOIRÉ

Phocus vă poate scana acum imaginile și detecta automat modelele de interferență moiré. Puteți alege să corectați interferența global sau local prin instrumentul pensulă.


AJUSTARE LOCALĂ A RECUPERĂRII LUMINILOR

Recuperarea luminii este o parte a paletei de instrumente de ajustare locală, permițând o corecție rapidă și precisă, fără a fi nevoie de mascare manuală.


OPȚIUNI DE FUNDAL ȘI MARJĂ VIZATORULUI

Opțiunile pentru marginea și culoarea de fundal pot fi configurate pentru vizualizator. Acest lucru se poate face separat atât pentru modul normal, cât și pentru cel nou adăugat.CORECTAREA LENTILELOR DIGITALE

Designul modern al lentilelor Hasselblad a fost optimizat pentru perfecțiunea digitală, inclusiv corectarea completă automată a aberației de culoare, a distorsiunii și a căderii luminii. Phocus folosește cunoștințele sale detaliate despre designul obiectivului și calculează corecțiile optice pentru fiecare fotografie la distanța dată și setarea diafragmei, oferind imagini perfecte și o bază ideală pentru redarea optimă a imaginii și procesarea ulterioară. Tehnologia Hasselblad Digital Lens Correction funcționează automat cu toate lentilele Hasselblad H System, chiar și cu mișcări de înclinare/deplasare și cu toate lentilele Carl Zeiss din sistemul clasic V, folosind setări manuale.


INSTRUMENT DE FRINGE

Instrumentul Defringe permite îndepărtarea ușoară a franjurilor violet sau verzi care pot apărea în situații precum tranzițiile cu contrast ridicat. Alegeți zona pentru a obține o setare automată a cantității și intervalului și ajustați manual de acolo, dacă este necesar. Rețineți că acest instrument este disponibil și în straturi de ajustare.


MOD LUMA ÎN INSTRUMENTUL CURVES

Modul Luma a fost adăugat la Instrumentul Curbe, oferind opțiunea de a controla luminozitatea cu un impact mai mic asupra redării culorilor decât o oferă curba RGB simplă.

 

BRACKETING DE FOCUS

Execuția conectată a secvențelor de focalizare bracketing este acum posibilă prin funcționalitatea suplimentară din instrumentul Capture Sequencer. Camerele X, H și 907X sunt acceptate.


INSTRUMENT NOU GRAIN FILM

Noul instrument Film Grain permite adăugarea unei simulări extrem de flexibile a granulării filmului la imagini. Sunt disponibile trei tipuri diferite de simulări ale granulelor de film, cu posibilitatea de a modifica următorii patru parametri pentru fiecare: cantitate, granularitate, rugozitate și culoare.


ABERAȚIE CROMATICĂ ADAPTIVĂ

Opțiunea Adaptive Chromatic Aberration face acum corectări ale aberației cromatice ale obiectivului în imagini pe baza analizei imaginii, mai degrabă decât a datelor teoretice, așa cum sa făcut anterior. Acest lucru permite, de asemenea, corectarea aberației cromatice în imaginile realizate cu lentile de la terți.


KARL TAYLOR

TUTORIAL PHOCUS


PHOCUS MOBILE 2

 

PHOCUS MOBILE 2

FLUX DE LUCRU MOBIL, HNCS DEZLANȚUIT

Extinderea posibilităților fluxului de lucru Hasselblad de la studio la exterior, Phocus Mobile 2 duce procesul de editare a imaginii la un nivel nou, portabil. Editarea fotografiilor capturate de camerele Hasselblad în Phocus Mobile 2 poate reda culori reale, dezlănțuind pe deplin avantajele soluției de culoare naturală Hasselblad (HNCS).


Conectați X2D 100C, X1D II 50C sau CFV II 50C (inclusiv edițiile speciale pentru a 50-a și a 80-a aniversare) la dispozitivele iPad/iPhone 1 prin Wi-Fi sau USB-C 2 și utilizați Phocus Mobile 2 pentru a controla de la distanță înregistrarea, importarea /export și gestionați sau editați imagini RAW și JPEG la dimensiune completă. Actualizările firmware-ului camerei și ale obiectivului se pot face și pe dispozitivul mobil.CONTROL DE LA DISTANȚĂ A CAMEREI

Reglați setările camerei, inclusiv diafragma, viteza obturatorului și ISO, direct pe dispozitivul iPad/iPhone prin conexiunea Wi-Fi sau USB-C. Apoi, transferați fotografia capturată pe Phocus Mobile 2 pentru previzualizare 3 .

IMPORTĂ/EXPORTĂ IMAGINI LA CALITATE COMPLETĂ

Importați imagini RAW sau JPEG de pe cameră în biblioteca locală a dispozitivului dvs. iPad/iPhone și scoateți-le din Phocus Mobile 2 în format JPEG de dimensiune completă, JPEG de dimensiune medie, TIFF de dimensiune completă sau RAW 3FR.


EVALUAȚI CAPTURILE DE IMAGINI

Evaluați și filtrați fișierele RAW și JPEG din biblioteca locală a dispozitivului dvs. pentru a sorta și cataloga cu ușurință imaginile preferate și pentru a vizualiza informații EXIF ale fotografiilor. Gestionarea fotografiilor sau partajarea în lot sunt, de asemenea, disponibile.


EDIȚIȚI IMAGINI ORIUNDE

După ce ați importat imagini RAW și JPEG de dimensiune completă în biblioteca locală a iPad/iPhone, puteți utiliza Phocus Mobile 2 pentru a edita direct imaginea și a vizualiza efectul în direct. Instrumentele de editare includ ajustarea expunerii, curbele, balansul de alb, ajustarea HSL, tonurile de gri, corectarea lentilelor, filtrarea zgomotului, claritatea, rotația și decuparea. De asemenea, puteți să aplicați din nou setările și să editați fotografii în lot.

Datorită algoritmului de procesare proprietar al Hasselblad, atunci când editează fotografiile capturate de camerele Hasselblad, Phocus Mobile 2 poate aduce HNCS în joc, redând culori și tonuri de piele realiste, precum și o gradare fină și delicată a culorilor.


ACTUALIZAREA FIRMWARE-ULUI

Conectați camera la un dispozitiv iPad sau iPhone prin USB-C pentru o actualizare simplă și eficientă. Phocus Mobile 2 va detecta firmware-ul camerei/ obiectivului și îl va actualiza la cea mai recentă versiune.
 


  1. Phocus Mobile 2 este compatibil cu iPad Pro, iPad Air 2019 sau o versiune ulterioară și cu modelele iPhone care rulează pe iOS 15 sau o versiune ulterioară.
  2. Funcțiile și actualizările de firmware care necesită conectarea la iPad/iPhone prin USB-C sunt momentan indisponibile pe X2D 100C.
  3. Mărirea 100% necesită min. 3 GB RAM pentru Phocus Mobile 2 pentru iPhone (modele 7 Plus, 8 Plus și X sau mai recente).


 


OBIECTIVE NOI, PE MASURA


Cea mai recentă generație de obiective XCD, XCD 2,5/55V, XCD 2,5/38V și XCD 2,5/90V, sunt compacte, ușoare și mențin performanța optică de top Hasselblad. Un modul de focalizare complet modernizat permite ca mai rapid și mai mult autofocus curat. Obturatorul cu frunze asigură sincronizarea blițului la toate vitezele și este acum și mai compact.


Fiecare lentilă metalică are atât un inel de focalizare, cât și un inel de control al obiectivului gravat delicat cu o imprimare cu sigla Hasselblad „H”. O simplă apăsare și tragere a inelului de focalizare se schimbă de la modul AF la modul MF, unde semnele de scară intuitive păstrează distanța de focalizare și DOF clar dintr-o privire. Inelul de control poate fi personalizat pentru acces rapid la funcțiile preferate, făcând fotografierea mai convenabilă și mai eficientă.X2D 100C


INSPIRAȚIE ÎN FIECARE DETALIU


1. 102 megapixeli efectivi.


2. Creșterea vitezei de focalizare între X2D 100C și X1D II 50C a fost măsurată folosind un obiectiv XCD 55V.


3. Printre camerele digitale fără oglindă cu lentile interschimbabile și cu un senzor CMOS cu diametrul de 55 mm (conform unui studiu de piață Hasselblad din 1 martie 2022) .


4. Mediul de lucru al sistemului IBIS de pe X2D 100C este de la -40°C la 125°C (de la -40°F la 257°F).


5. Citire/scriere secvențială măsurată utilizând IOmeter 1.1 cu o adâncime de coadă de 32, în timp ce este setată la o aliniere de 128KB.


6. Când este măsurat cu un obiectiv de format mediu de 65 mm, X2D 100C EVF acceptă mărirea de până la 1,0x.


7. Comparativ cu Hasselblad X1D II 50C, măsurat în adâncime de culoare de 14 biți cu modul M, focalizare manuală și viteza obturatorului de 1/2000s.


8. Anumite țări/regiuni nu pot utiliza o bandă de frecvență de 5 GHz din cauza restricțiilor legale.


9. Phocus Mobile 2 necesită un iPad sau iPhone X sau o versiune ulterioară cu stocare internă de 3 GB (RAM) sau mai mult și un sistem de operare iOS 15.0 sau o versiune ulterioară.


10. Editarea fișierelor RAW nu este disponibilă în Phocus Mobile 2 pentru iPhone


*Toate datele și sursele de mai sus sunt rezultate de la laboratoarele Hasselblad

 
 

Rezolutie:: 100 Mpx

Senzor: Format Mediu

Dimensiune senzor:: 43.8 x 32.9 mm

Sensibilitate ISO:: 64 la 25,600 in Manual, Auto Mode

Filmare: Full HD 1080p

Numar pixeli LCD:: 2,360,000 Dot

Ecran Rabatabil: Da

Shutter Speed: Electronic Shutter 1/6000 pana la 4080 Secunde ; Mechanical Shutter 1/4000 pana la 4080 secunde

Masurarea Expunerii:: Spot, Centre Weighted and CentreSpot

Fotografiere continuă (rafala): maxim 2,3 cadre pe secunda

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Hasselblad XCD

Memorie suportata: CFexpress Type B (CFexpress 2.0) [512 GB Maximum]

Memorie internă (GB): 1 TB SSD

Conectivitate: USB 3.0 (Type-C), mini HDMI , Audio In/Out

Dimensiune LCD:: Ecran tactil TFT de 3.6 inchi, cu unghi variabil

Profunzime culoare:: 16 bit; Dynamic range up to 14 stops

Conectivitate:: Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi (802.11b/g), Wi-Fi Control

Tip baterie / acumulator:: 1 x Rechargeable Lithium-Ion, 7.2 VDC, 3400 mAh

Dimensiuni: 147.3 x 106.7 x 73.7 mm

Greutate: 895 g (cu acumulator)

- Aparat Hasselblad X2D-100c format mediu body
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!