Canon Canon PowerShot V10 Cameră video pentru creatorii de conținut (negru)

1.999,00 Lei

Info:

Cashback 350 lei pentru produsele cumparate in perioada 3 IUNIE 2024 -31 IULIE 2024. Inscriere si regulament pe platforma www.canon.ro/summer-cashback/

Garantie: 2 ANI

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C6237 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 1999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (5)
 • Service
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)
Condensând utilitatea unui studio de vlogging într-o centrală portabilă de buzunar, Canon Powershot V10 este o cameră video neagră, pregătită pentru vlog, cu un obiectiv cu unghi larg de 19 mm, înregistrare de sunet stereo de înaltă calitate și 30 încorporat. ° reprezintă surprinderea și împărtășirea poveștii tale unice. Camera, care înregistrează și fotografii statice, dispune de același senzor CMOS de 1 inch de la popularele camere PowerShot G pentru filmări UHD 4K la 29,97 fps sau Full HD la 59,94 fps. Partajați imediat creațiile dvs. cu Wi-Fi încorporat. Capacitățile Fi și aplicația Canon Camera Connect sau transmiteți în flux live către urmăritorii dvs. în Full HD la 30 fps.


Senzor CMOS de 1" de 20,9 MP și procesare DIGIC X


Împreunând un senzor CMOS de 20,9 MP de 1 inch și un procesor de imagine DIGIC X, PowerShot V10 oferă videoclipuri de înaltă calitate și imagini statice în palma mâinii dvs. Înregistrați timp de până la o oră într-o varietate de condiții de iluminare, camera oferă o imagine flexibilă. ISO 125-3200 în 4K UHD, ISO 125-3200 în Full HD și ISO 125-12800 pentru fotografii. Obturatorul rulant al camerei înregistrează videoclipuri între 1/4000-1/25 secundă și fotografii între 1/2000-1/8 al doilea. Procesarea imaginii DIGIC X permite opțiuni creative extinse, cu 14 filtre de culoare și un mod de fotografiere Smooth Skin.


Captură video versatilă


Cu funcții de înregistrare video, cum ar fi înregistrarea filmelor UHD 4K nedecupate de până la 29,97 fps, înregistrarea de filme Full HD cu frecvență ridicată de cadre de până la 59,94 fps și streaming live în Full-HD la 30 fps, făcând vlogging-ul și crearea de conținut video simplă și convenabilă . Pentru a fotografia vertical, pur și simplu așezați camera pe o parte și se va regla în consecință. Capacitatea UVC permite ca PowerShot V10 să fie folosit ca o cameră web pentru a reda videoclipuri în direct în Full HD fără software suplimentar pentru computer. Serviciile compatibile includ YouTubeLive și FacebookLive împreună cu alte software-uri de conferințe web online.


Obiectiv de 19 mm cu autofocus


Obiectivul cu unghi larg de 19 mm al camerei are un unghi de vedere de 97,5° în timpul filmării video și un unghi de vedere de 100,2° pentru fotografii, suficient de larg pentru a surprinde o scenă întreagă sau pentru a filma cu fața directă fără a întinde brațul. Focalizarea automată este realizată cu detectarea contrastului pe întregul cadru, cu opțiuni pentru Urmărirea feței și focalizarea automată specifică zonei în 31 de zone individuale atunci când fotografiați. Obiectivul se deschide la f/2.8 pentru a extinde și mai mult capacitățile camerei în condiții de lumină scăzută.
180°, LCD cu ecran tactil înclinat în sus


Un ecran tactil mare de 2 inchi, cu 460.000 de puncte, oferă o interfață intuitivă pentru controlul punctelor de focalizare, navigarea în meniuri și revizuirea imaginilor. Acest ecran are, de asemenea, un design înclinat în sus la 180° pentru vizualizare în spate și față.


Conectivitate flexibilă


Opțiunile de conectivitate prin cablu și fără fir permit mai multe metode de transfer de fotografii și videoclipuri, streaming live, precum și pentru controlul de la distanță al camerei. Din punct de vedere fizic, camera are un port USB-C, un port micro-HDMI și un port pentru microfon pentru înregistrarea video.

Asocierea Bluetooth încorporată vă permite să conectați cu ușurință camera la dispozitive inteligente compatibile folosind aplicația gratuită Canon Camera Connect. Această conexiune fără fir cu consum redus de energie ajută la păstrarea duratei de viață a bateriei, oferind în același timp controlul de la distanță al camerei.

Conectivitatea Wi-Fi încorporată permite funcții wireless rapide și fără întreruperi, cum ar fi vizualizarea live de la distanță, vizualizarea fișierelor și transferul. Folosind aplicația Canon Camera Connect, puteți, de asemenea, să transferați fișiere pe dispozitivul mobil pentru a le partaja pe rețelele sociale.

USB-C încorporat vă permite să conectați camera la un smartphone sau computer. Toate funcțiile aplicației Canon Camera Connect care pot fi utilizate cu Wi-Fi sunt acum disponibile atunci când camera și smartphone-ul sunt conectate prin USB, folosind un cablu compatibil pentru dispozitivul dvs.


NOU

COMPACT DIGITAL

Canon PowerShot V10

Captivaţi-vă şi creşteţi-vă numărul de abonaţi cu camera Canon 4K dedicată pentru vlogging. O cameră video, cu funcţii complete, pe care o puteţi pune uşor în buzunar. Simplă.Designed for vlogging

 

Ieşiţi în evidenţă online şi rămâneţi discret în timp ce înregistraţi. Având inclus tot ce vă trebuie – un ecran rabatabil, microfoane stereo mari şi chiar un suport – sunteţi gata să începeţi în doar câteva secunde.
 


PowerShot_V10_gallery_image_01


 

Format de buzunar

 
Înregistraţi uşor şi comod tot conţinutul captivant pentru vlog de care aveţi nevoie. Puneţi-o în buzunar după ce terminaţi.

 

 


PowerShot_V10_Pocket-perfect_IMAGE


Includeţi mai mult în cadru

 
Impresionaţi-vă abonaţii cu conţinut 4K UHD captivant şi obţineţi filmări mai bine încadrate cu obiectivul grandangular încorporat.
 

 

Sunet pur şi simplu minunat

 

Surprindeţi atmosfera. Înregistraţi clar fiecare cuvânt pe care îl spuneţi cu microfoane stereo încorporate mari. Filtrul de vânt vă asigură că sunteţi auzit, chiar şi când vremea vă este potrivnică2.
 

 
Canon Camera


Surprindeţi mai mult cu mai puţină lumină
 

Înregistraţi cu încredere chiar şi atunci când se întunecă, deoarece senzorul Canon mare poate absorbi mai multă lumină. Realizaţi chiar şi o fotografie pentru miniatura YouTube.Filme fără tremur

 
Înregistraţi filme stabile, uniforme – chiar şi atunci când vă deplasaţi – cu stabilizarea îmbunătăţită a imaginii3.
 

 


Wide angle lenses 


Obiectiv grandangular pentru filmare

 

Capturaţi mai mult într-un singur cadru, fără a trebuie să ţineţi mâna întinsă

 
 
PowerShot_V10_Connect with confidence_image


Conectaţi-vă cu încredere

 

Configuraţi cu ajutorul unui expert intuitiv, care se conectează automat prin Bluetooth. Înregistraţi din apropiere prin Wi-Fi. Utilizaţi-o pe post de cameră web prin simpla conectare, pentru a creşte implicarea.Faceţi streaming live cu uşurinţă

 

Creşteţi numărul abonaţilor în timp real – chiar şi din mers, wireless, utilizând datele mobile4 – făcând streaming live5 pe YouTube şi Facebook6 prin aplicaţia Canon Camera Connect de pe smartphone.
 


PowerShot_V10_Livestream like a legend_Image
Ambient Packaging


Ambalaj fără plastic

 

PowerShot V10 este livrată într-un ambalaj fără plastic7. Un material neţesut pe bază de plante8 este utilizat pentru a împacheta diferitele articole, ceea ce ajută la reducerea impactului asupra mediului.
 


Profitaţi la maximum de PowerShot V10

 

Aflaţi mai multe detalii despre PowerShot V10 cu un tutorial video pas cu pas pe canalul YouTube Canon Europe.

 
Get most out of PowerShot V10Specificaţii

 

Notification Imagee

Compactă şi uşoară – 211 g

Uşor de ţinut în mână sau în buzunar

 

Notification Imagee

Înregistrări 4K UHD de calitate

Conţinut remarcabil, la calitate de film

 

Notification Imagee

Obiectiv grandangular pentru filmare

Capturaţi mai mult într-un singur cadru, fără a trebuie să ţineţi mâna întinsă

 

Notification Imagee

Microfoane stereo puternice

Înregistrare audio clară pentru sunet captivant din toate direcţiile

 

Notification Imagee

Suport încorporat

Filmaţi stabil din mai multe poziţii9

 

Notification Imagee

Conectivitate

Conexiune Wi-Fi şi Bluetooth direct cu telefonul şi multe altele
 

 
What in the Box

Ce se află în cutie

 

 • Cameră video neagră/argintie

 • Cablu de interfaţă
 • Curea de mână

 • Husă textilă

 • Capac pentru obiectiv

 • Mini-protecţie antivânt

 • Kitul cu manualul de utilizare

 

Accesorii conexe


Canon Camera

AUDIO

Microfon stereo DM-E100

Capturaţi cu uşurinţă sunet excelent datorită unui microfon stereo mic de tip plug and play, care este întotdeauna pregătit pentru înregistrare.

Canon Camera

ACCESORII

Telecomandă wireless BR-E1

O telecomandă fiabilă, uşor de utilizat pentru camere Canon compatibile Bluetooth.Canon Camera

TREPIED

Tripod Grip HG-100TBR

Filmaţi mai mult timp cu stabilitate şi flexibilitate creativă sporite datorită acestui mâner tip trepied unic, cu telecomandă detaşabilă.

Canon Camera

 


Cablu de interfaţă IFC-100U

Transferaţi uşor fotografii şi filme de pe cameră pe Mac sau PC cu acest cablu USB de mare viteză.

Canon Camera

 


Încărcător Hama, alimentare electrică (PD) / Qualcomm®, adaptor de încărcare USB de 18 waţi

Încărcaţi PowerShot V10 rapid şi eficient cu acest adaptor de alimentare inteligent.

Canon Camera


 

Adaptor de alimentare USB PD-E1

Încărcaţi PowerShot V10 cu acest adaptor de alimentare USB compatibil
Canon Camera


ACCESORIU EOS
 

Microfon stereo direcţional DM-E1

Microfon stereo direcţional Canon DM-E1D – Aparate foto digitale SLR şi cu sistem compact EOS
Cris Professional
Adresa: Str. Campia Libertatii 35-37, Sector 3 Bucuresti
Telefon: 021.324.62.81 / 021.324.6285

 

Canon PowerShot V10

Specificaţii

MEDIU DE UTILIZARE
0 – 40 °C

DIMENSIUNI (L X H X A)
Aprox. 63,4 × 90,0 × 34,3 mm

GREUTATE
211 g

Canon Camera
Canon Camera


  Notification Imagee

COMPACT DIGITAL

Canon PowerShot V10Specificaţii

 
 • Notification Image

  Compactă şi uşoară – 211 g

  Uşor de ţinut în mână sau în buzunar

   

 • Notification Image

  Înregistrări 4K UHD de calitate

  Conţinut remarcabil, la calitate de film

   

 • Notification Image

  Obiectiv grandangular pentru filmare

  Capturaţi mai mult într-un singur cadru, fără a trebuie să ţineţi mâna întinsă

   

 • Notification Image

  Microfoane stereo puternice

  Înregistrare audio clară pentru sunet captivant din toate direcţiile

   

 • Notification Image

  Suport încorporat

  Filmaţi stabil din mai multe poziţii9

   

 • Notification Image

  Conectivitate

  Conexiune Wi-Fi şi Bluetooth direct cu telefonul şi multe altele

   

Specificaţii în detaliu

 

Senzor de imagine

 
 • Tip
  Senzor CMOS cu sensibilitate ridicată (iluminat din spate)
 • Dimensiune efectivă senzor
  1,0 inch
 • Pixeli efectivi
  Aprox. 13,1 megapixeli (în timpul înregistrării video Full HD 16:9)
  Aprox. 15,2 megapixeli (în timpul fotografierii)
 • Total pixeli
  Aprox. 20,9 megapixeli
 • Tip filtru de culoare
  Filtre de culori primare RGB


Procesor de imagine

 
 • Tip
  DIGIC X


Obiectiv

 
 • Distanţă focală
  6,6 mm (echivalentă cu aprox. 19 mm, echivalentă cu formatul de 35 mm; în timpul înregistrării video Full HD 16:9)
  6,6 mm (echivalentă cu aprox. 18 mm, echivalentă cu formatul de 35 mm; în timpul fotografierii)
 • Zoom
  Zoom digital (Oprit / 1,5× / 2,0× / 3,0×)1
 • Diafragmă maximă
  f/2,8
 • Unghi de vizualizare (oriz., vert., diag.)
  97,5° (în timpul înregistrării video Full HD 16:9)
  100,2° (în timpul fotografierii)
 • Construcţie
  8 elemente în 7 grupuri (inclusiv 3 lentile sferice şi filtru ND echivalent cu 3 stopuri)
 • Stabilizare imagine
  Numai digitală (activată/dezactivată/îmbunătăţită)


Focalizare

 
 • Tip
  Detectarea contrastului
 • Operare AF (fotografii)
  AF un cadru
 • Operare AF (filme)
  Servo AF pentru filme
 • Sistem/Puncte de focalizare automată
  Acoperire de aprox. 100 % pe verticală şi orizontală
 • Moduri de focalizare automată
  AF cu urmărirea feţei, AF cadru specificat2
 • Selecţie punct de focalizare automată
  Subiecţii de urmărit sunt specificaţi prin atingere
 • Blocare focalizare automată
  Atingeţi pentru a porni/opri AF3
 • Cea mai mică distanţă de focalizare
  0,05 m


Control expunere

 
 • Moduri de măsurare
  Măsurare evaluativă cu măsurare pe 384 de zone (24×16) folosind senzorul de imagine
 • Compensarea expunerii
  Mod film cu expunere manuală
  +/-3 stopuri (în trepte de 1/3)
 • Sensibilitate ISO

  Interval ISO automat pentru filme:
  - Full HD ISO 125-6400 (în trepte de 1/3 stopuri)
  - 4K ISO 125-3200 (în trepte de 1/3 stopuri)
  Interval ISO manual pentru filme cu expunere manuală:
  - Full HD ISO 125-6400 (în trepte de 1/3 stopuri)
  - 4K ISO 125-3200 (în trepte de 1/3 stopuri)
  Interval ISO automat pentru fotografii: ISO 125-12800 (în trepte de 1/3 stopuri)


Obturator

 
 • Timp de expunere
  Filme: 1/4000 până la 1/8 s (în trepte de 1/3)
  * Variază în funcţie de modul de înregistrare video sau de rata cadrelor.
  Fotografii: de la 1/2000 la 1,0 s (în trepte de 1/3)
  * Variază în funcţie de scenă.


Nivel de alb

 
 • Tip
  Nivel de alb automat cu senzorul de imagine
 • Setări
  AWB (prioritate de ambianţă/prioritate de alb), Zi, Umbră, Înnorat (eficient şi la asfinţit şi răsărit), Lumină tungsten, Lumină albă fluorescentă, Temperatură de culoare Decalare nivel de alb (reglabil în [Ton culoare] în modurile compatibile):
  1. Albastru/galben+/-9
  2. Magenta/verde +/-9


Monitor LCD

 
 • Tip
  Aprox. Monitor TFT color cu cristale lichide de 2,0 inchi (raport de aspect de 3:2), cu 460.000 de puncte
 • Acoperire
  Aprox. 100 % pe verticală şi orizontală
 • Ajustarea luminozităţii
  Reglabilă manual într-un interval de 1-5
 • Operaţii de pe ecranul tactil
  Selectare subiect prin atingere / declanşator tactil (dezactivare / activare) / control tactil al setărilor de meniu / control tactil rapid
 • Opţiuni de afişare
  Înclinare aprox. 180° în sus


Captură

 
 • Moduri
  Fotografiere: Fotografiere automată (echivalentă cu Scenă inteligentă automată/A+) Filmare:
  • Filmare automată
  • Film cu efect de netezire a pieli4 5
  • Mod IS pentru filme
  • Film cu expunere manuală
 • Stiluri de imagine
  14 filtre de culoare:
  Pentru exterior într-o zi însorită, cum ar fi o scenă de cafenea cu umbre şi zone aflate în umbră:
  - StoryTeal&Orange: schimbă culorile generale spre turcoaz/portocaliu şi creează umbre cinematografice.
  - StoryMagenta: schimbă culorile generale spre magenta şi creează umbre cinematografice.
  - StoryBlue: schimbă culorile generale spre albastru şi creează umbre cinematografice.
  - PaleTeal&Orange: turcoaz/portocaliu per ansamblu, cu o tentă alb-albăstruie.
  Pentru scene urbane şi peisaje cu cer:
  - RetroGreen: aplică un efect nostalgic, cu o tentă verzuie.
  - Sepiatone: aplică un efect general în tonuri sepia.
  - AccentRed: aplică un efect care estompează toate culorile, cu excepţia roşului.
  Pentru preparate culinare calde şi dulciuri:
  - TastyWarm: aplică un efect cu o tentă aurie şi saturaţie crescută, pentru fotografii culinare apetisante ale unor preparate maro aurii sau servite calde.
  - TastyCool: aplică un efect cu o tentă albicioasă şi saturaţie crescută pentru fotografii culinare apetisante ale unor dulciuri sau altor preparate viu colorate.
  Pentru interior cu iluminare indirectă şi scene surprinse în plimbări nocturne:
  - BrightAmber: schimbă nuanţa generală a scenelor spre auriu, în timp ce luminează scenele întunecate, luminate indirect sau cu lumânări.
  - BrightWhite: schimbă nuanţa generală a scenelor spre alb, în timp ce luminează scenele întunecate, luminate indirect sau cu lumânări.
  Peisaje urbane luminate puternic şi spaţii interioare cu raze de soare:
  - ClearLightBlue: schimbă nuanţa generală a scenelor spre albastru, reducând în acelaşi timp contrastul şi luminând umbrele pentru a crea un efect de claritate.
  - ClearPurple: schimbă nuanţa generală a scenelor spre mov, reducând în acelaşi timp contrastul şi luminând umbrele pentru a crea un efect de claritate.
  - ClearAmber: schimbă nuanţa generală a scenelor spre auriu, reducând în acelaşi timp contrastul şi luminând umbrele pentru a crea un efect de claritate.
 • Moduri de declanşare
  Fotografiere unică / Temporizator automat: 10 s / Temporizator automat: 2 s


Tipuri de fişiere

 
 • Tip fotografie
  JPEG: 8 biţi (compatibil cu Exif 2.31 şi normele pentru sistemul de fişiere al camerelor 2.0)
 • Tip film
  MP4: 8 biţi (H.264 / MPEG-4 AVC IPB Standard / IPB Light inclusiv audio comprimat AAC)


Rezoluţie de înregistrare/compresie

 
 • Format imagine
  3:2 - (L) 5472 x 3648, (M) 3648 x 2432, (S1) 2736 x 1824, (S2) 2400 x 1600
  4:3 - (L) 4864 x 3648, (M) 3248 x 2432, (S1) 2432 x 1824, (S2) 2112 x 1600
  16:9 - (L) 5472 x 3072, (M) 3648 x 2048, (S1) 2736 x 1536, (S2) 2400 x 1344
  1:1 - (L) 3648 x 3648, (M) 2432 x 2432, (S1) 1824 x 1824, (S2) 1600 x 16006
 • Format film
  4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB) / (IPB Light)
  Full HD (16:9) 1920 x 1080 (59.94, 50, 29,97, 25 cps) intercadru (IPB) / (IPB Light) | (25, 23,98 cps) intercadru (IPB)
 • Durată film
  Durată maximă disponibilă pentru înregistrare video continuă: 1 oră7.
  Mod de filmare cu efect de netezire a pielii (4K): max. 5 min.
  Fără limită de 4 GB pentru fişiere, cu card SD formatat exFAT.
 • Rată de biţi/Mbps
  4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB aprox. 120 Mbps8
  4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB (Light) aprox. 60 Mbps9
  Full HD (59,94p/50,00p): IPB aprox. 60 Mbps10
  Full HD (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 35 Mbps
  Full HD (29,97p/25,00p): IPB aprox. 30 Mbps
  Full HD (29,97p/25,00p): IPB (Light): aprox. 12 Mbps
  Full HD (23,98p): IPB aprox. 30 Mbps
 • Microfon
  Microfon stereo încorporat (48 KHz, 16 biţi x 2 canale)
  Intrare pentru microfon extern de 3,5 mm (impedanţă de intrare de 2,2 kΩ, nivel de intrare standard – 63 dBV, nivel maxim de intrare – 23 dBV)
 • Difuzor
  Difuzor monoaural încorporat (volum de redare a filmelor: de la 0 (silenţios) la 10)
 • Afişaj HDMI
  Redare numai pe monitor extern (afişarea imaginilor/filmelor şi a informaţiilor despre înregistrare, imaginile/filmele sunt înregistrate pe card)
 • Ieşire HDMI
  Redare pe ecranul aparatului foto şi pe monitor extern (fără înregistrare pe card, ecranul camerei afişează imaginile/filmele cu informaţii despre înregistrare):
  Automat / 1080p
  YCbCr 4:2:0 necomprimat pe 8 biţi, compatibil cu BT.709, atunci când este conectat la monitoare compatibile. Afişarea simultană pe ecran şi prin HDMI nu este acceptată dacă selectaţi [Film cu efect de netezire piele].
 • Focalizare
  Focalizare automată cu detectare continuă a contrastului
  Metodă AF: Servo AF pentru filme
  Metodă AF: AF cu urmărirea feţei / AF cadru specificat
  Blocare AF: atingeţi pentru a porni/opri focalizarea automată
  Focalizare manuală (MF): nu este acceptată
 • ISO
  Interval ISO automat pentru filme:
  - Full HD ISO 125-6400 (în trepte de 1/3 stopuri)
  - 4K ISO 125-3200 (în trepte de 1/3 stopuri)
  Interval ISO manual pentru filme cu expunere manuală:
  - Full HD ISO 125-6400 (în trepte de 1/3 stopuri)
  - 4K ISO 125-3200 (în trepte de 1/3 stopuri)
  Interval ISO automat pentru fotografii: ISO 125-12800 (în trepte de 1/3 stopuri)


Alte funcţii

 
 • GPS
  GPS prin mobil (conectat la un smartphone compatibil)
 • Senzor de orientare inteligent
  Da
 • Histogramă
  Da (luminozitate în modul de redare)
 • Autodeclanşator
  Aprox. 2, 10 s
 • Limbile meniului
  Engleză, germană, franceză, neerlandeză, daneză, portugheză, finlandeză, italiană, ucraineană, norvegiană, suedeză, spaniolă, greacă, rusă, poloneză, cehă, maghiară, vietnameză, hindi, română, turcă, arabă, thailandeză, chineză simplificată, chineză tradiţională, coreeană, malaieză, indoneziană, persană, ebraică şi japoneză


Conectivitate

 
 • Conectivitate prin cablu
  Conector USB de tip C HighSpeed USB (echivalent cu USB 2.0) folosit şi pentru comunicarea cu calculatorul / încărcare sau alimentare USB.
 • Conectivitate wireless
  LAN wireless (IEEE802.11b/g/n) (2,4 GHz)32, cu compatibilitate cu Bluetooth 4.2, funcţii acceptate – smartphone, încărcare pe image.canon, streaming live11
 • Aplicaţii
  Aplicaţia Canon Camera Connect (iOS/Android)
 • Altele
  Ieşire HDMI Micro (tip D, HDMI-CEC nu este acceptat)
  Microfon extern (minimufă stereo de 3,5 mm)
  Conector USB de tip C cu compatibilitate cu UVC/UAC12


Imprimare directă

 
 • PictBridge
  Neacceptat
 • Imprimante Canon
  Neacceptat


Stocare

 
 • Tip
  SD/SDHC/SDXC şi UHS-I13


Software

 
 • Altele
  Aplicaţia Canon Camera Connect (iOS/Android)
  Aplicaţia image.canon (iOS/Android)


Sursă de alimentare

 
 • Baterii
  Baterie litiu-ion reîncărcabilă încorporată
 • Durată de viaţă a bateriei
  Număr posibil de fotografii: aprox. 29014
  Timp de filmare 4K: aprox. 55 min.
  Timp de filmare Full HD: aprox. 1 oră 20 min.
  Timp de redare 4K: aprox. 2 ore 40 min.
 • Indicator baterie
  Indicator cu 4 niveluri
 • Economie de energie
  Ecran oprit: 30 s / 1 min. / 3 min. / 5 min. / Dezactivare15
  Oprire automată: 30 s / 1 min. / 3 min. / 5 min. / 10 min. / Dezactivare
 • Surse de alimentare şi încărcătoare de baterii
  Adaptor de alimentare USB PD-E1 (camera acceptă încărcătoare de tip C atât compatibile PD, cât şi non-PD.16)


Durată de viaţă a bateriei

 
 • Timp de vizualizare
  Timp de redare 4K: aprox. 2 ore 40 min.
 • Număr posibil de fotografii
  Aprox. 290
 • Timp de filmare
  Timp de filmare 4K: aprox. 55 min.
  Timp de filmare Full HD: aprox. 1 oră 20 min.


Accesorii

 
 • Toc moale/toc impermeabil
  Toc moale
 • Sursă de alimentare şi încărcătoare de baterii (opţionale)
  Adaptor de alimentare USB PD-E1
 • Telecomandă/Comutator de la distanţă
  Telecomandă wireless BR-E1, smartphone (utilizând aplicaţia Canon Camera Connect)
 • Altele
  Microfon stereo DM-E1 / DM-E100, mâner tip trepied HG-100TBR, cablu de interfaţă IFC-100U, cablu de interfaţă IFC-400U, curea de mână WS-800


Caracteristici fizice

 
 • Mediu de utilizare
  0 – 40 °C
 • Interval de umiditate
  10 % – 90 %
 • Rezistenţă la apă/praf
  Nu
 • Montură trepied
  1/4 (ISO 1222)
 • Dimensiuni (l x H x A)
  Aprox. 63,4 × 90,0 × 34,3 mm
 • Greutate
  211 g

Adobe este marcă comercială a Adobe Systems Incorporated. Microsoft şi Windows sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări. App Store şi macOS sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în Statele Unite şi în alte ţări. Google Play şi Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. IOS este marcă comercială sau marcă comercială înregistrată a Cisco în SUA şi în alte ţări şi este utilizată sub licenţă. QR Code este marcă comercială înregistrată a DENSO WAVE INCORPORATED. Sigla SDXC este marcă comercială a SD-3C LLC. HDMI, sigla HDMI şi High-Definition Multimedia Interface sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing LLC. USB Type-C™ şi USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum. Sigla Wi-Fi CERTIFIED şi marca Wi-Fi Protected Setup sunt mărci comerciale ale Wi-Fi Alliance. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Toate celelalte mărci comerciale sunt ale proprietarilor respectivi.

Echipată cu tehnologie Bluetooth® cu consum energetic redus. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Europe Ltd. se face în baza unei licenţe. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Wi-Fi® este o marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.
 1. Nu poate fi combinat cu stabilizarea imaginii sau cu îndreptarea automată.
 2. Focalizarea automată pentru un cadru specificat este disponibilă numai în modul de filmare.
 3. Opţiune disponibilă numai în modul de filmare. Pictograma de blocare a focalizării automate este afişată numai pe ecranul cu informaţii detaliate.
 4. Un efect mai puternic de netezire a pielii va reduce rezoluţia genelor, a firelor de păr şi a altor zone adiacente pielii.
 5. În condiţii de umiditate, în interiorul obiectivului camerei se poate forma condens atunci când se înregistrează cu modul cu efect de netezire a pielii în 4K.
 6. Deoarece se aplică corecţia distorsiunilor, numărul efectiv de pixeli al camerei poate fi mai mic decât numărul de pixeli al imaginii.
 7. Dacă temperatura internă a aparatului foto devine prea ridicată, este posibil ca durata de înregistrare să se reducă. Înregistrarea 4K UHD la 29,97p timp de aprox. 20 de minute fără limită din cauza încălzirii este posibilă dacă se porneşte de la +23 °C. În alte moduri (în afară de filmarea cu efect de netezire a pielii în 4K, care este limitată la 5 min.) nu există nicio limită din cauza încălzirii.
 8. Rata de biţi se aplică numai pentru ieşirea video, nu şi pentru sunet sau metadate.
 9. Înregistrarea video se opreşte atunci când se atinge durata maximă de înregistrare pentru un film.
 10. Nu se înregistrează sunet pentru aprox. ultimele două cadre cu metoda de compresie pentru calitatea de înregistrare a filmelor setată la IPB (Standard) sau IPB (Light). În plus, imaginea şi sunetul pot fi uşor desincronizate atunci când filmele sunt redate în Windows.
 11. Vă rugăm să reţineţi că platformele de streaming live îşi pot modifica, întrerupe sau suspenda serviciul în orice moment, fără notificare prealabilă. Pentru cele mai recente cerinţe, consultaţi platformele de streaming live. Canon nu oferă declaraţii sau garanţii cu privire la niciun produs sau serviciu de la terţi, inclusiv streamingul live. Necesită semnal Wi-Fi puternic sau o conexiune de date mobile. Streamingul live utilizând datele mobile poate implica taxe de la terţi. Calitatea streamului depinde de viteza de încărcare, de serviciul de date mobile, de disponibilitate şi de acoperire.
 12. Alimentarea prin USB tip A nu este garantată. Este necesar un port conform PD pentru alimentarea camerei video în vederea utilizării drept cameră web.
 13. Pentru cea mai bună experienţă de filmare este necesar un card microSDXC cu clasa de viteză V30 sau superioară.
 14. Cu o baterie nouă complet încărcată la +23 °C.
 15. Funcţii de economisire a energiei dezactivate în timpul conectării prin USB.
 16. Încărcarea prin USB tip A nu este garantată.
 

Cameră video Canon PowerShot V10 pentru creatorii de conținut (negru)
Cablu de interfață USB-C
Curea de mână
Husă textilă
Capac pentru obiectiv
Mini-protecţie antivânt
Kitul cu manualul de utilizare
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!