Stimati clienti in in perioada 09.07.2024-16.07.2024, Magazinul Fotohobby din Cluj-Napoca va fi inchis! Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta si ne revedem fresh, Miercuri, pe data de 17 Iulie!

Canon Canon PowerShot G7X Mark III

3.499,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info:


 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 15872 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 3499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (4)
 • Pachetul include
 • Service
 • Review-uri (0)
 
CANON POWERSHOT G7 X MARK III


CANON POWERSHOT G7 X MARK III

 

Ideal pentru vloggeri, bloggeri şi oricine postează conţinut online, PowerShot G7 X Mark III vă ajută să arătaţi perfect cu filmări 4K superbe, un senzor mare de tip 1 şi fotografii de 20,1 megapixeli – toate acestea într-un design ultraportabil pe care îl puteţi lua oriunde.

 

 

Comunicaţi-vă creativitatea

 

Creaţi conţinut care sfidează aşteptările şi depăşeşte posibilităţile unui smartphone. Filme 4K incredibile, fotografii somptuoase de 20,1 megapixeli şi fotografiere de mare viteză, care va imortaliza momentele trecătoare.


 


CANON POWERSHOT G7 X MARK IIIFilme

4K

3,5 mm

INT. MICROF.

120 cps

FILME FULL HD

24 mm

ZOOM 4,2X

20,1 MP

SENZOR CMOS TIP 1,0

LCD

RABATABIL

Wi-Fi

& BLUETOOTH

PRIN USB

ÎNCĂRCAREDescărcaţi cel mai recent firmware pentru G7 X Mark III pentru a profita la maximum de aparatul dvs. foto

Accesaţi site-ul nostru de asistenţă pentru instrucţiuni pas cu pas despre cum să instalaţi cea mai recentă actualizare de firmware


 

CANON POWERSHOT G7 X MARK III

Vlogul MikeVisuals Isle of Skye

Vedeţi cum Mike Gray a folosit PowerShot G7 X Mark III pentru a-şi crea vlogul de călătorii 

Galerie


Specificaţii


 

Filme 4K şi intrare pentru microfon de 3,5 mm

Spuneţi-vă povestea prin clipuri video

 


Filme Full HD la 120 cps

Filmare cu încetinitorul mai lină şi mai detaliată

 


24 mm, zoom 4,2x

Zoom grandangular f/1,8-2,8 într-un corp compact

 


Senzor CMOS suprapus de tip 1,0 cu rezoluţie de 20,1 megapixeli

Pentru o calitate excepţională a imaginii

 


Ecran rabatabil

Pentru selfie-uri şi fotografiere din unghiuri joase

 


Bluetooth şi Wi-Fi

Conectare permanentă cu dispozitivul dvs. inteligent

 


Stream live pe YouTube

Conectaţi-vă la o reţea şi faceţi streaming live pe canalul YouTube
 


Încărcare prin USB

Încărcare comodă oriunde vă aflaţi

 


Canon PowerShot G7 X Mark III

Filme captivante pe care publicul le va iubi

Impresionaţi cu claritate 4K şi rate de cadre ridicate, de până la 120 cps. Conexiunea pentru microfon vă permite să înregistraţi sunet de claritate excepţională, iar conectivitatea cu smartphone-uri face publicarea uşoară.

 

YouTube star and vlogger Mike Gray presses the Record button on the Canon PowerShot G7 X Mark III's touchscreen.VLOGGING
 

Vlogging creativ cu Canon PowerShot G7 X Mark III: sfaturi şi tehnici de la MikeVisualsVlogging creativ cu Canon PowerShot G7 X Mark III: sfaturi şi tehnici de la MikeVisuals

 

Când Mike Gray a renunţat la universitate cu şase luni înainte de a primi diploma în efecte vizuale, nu era sigur ce va face în continuare. A ales să-şi combine talentul la crearea de videoclipuri cu pasiunea pentru călătorii şi a călătorit în jurul lumii, producând vloguri de călătorie în stil cinematic şi ghiduri de fotografie. Acestea i-au adus o mulţime de fani şi l-au făcut una dintre cele mai de succes vedete din Regatul Unit de pe reţelele de socializare. În prezent, expertul de 22 de ani, cunoscut drept MikeVisuals, are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram şi aproape 100.000 de abonaţi Youtube, iar videoclipurile sale au fost privite de peste 5,5 milioane de ori.


„Consecvenţa şi publicarea de materiale de bună calitate zi de zi sunt esenţiale pentru a atrage publicul”, spune Mike. „Dar faceţi acest lucru pentru că vă place, nu pentru cifre sau potenţialele câştiguri.”


Mii de oameni au ajuns faimoşi şi s-au îmbogăţit prin intermediul reţelelor de socializare, iar povestea lui Mike nu este unică. Totuşi, combinaţia dintre entuziasmul tineresc şi profesionalismul de care dă dovadă, cu mult peste vârsta lui, îl ajută să se evidenţieze din mulţime. Filmează imagini incredibile din zone exotice, deseori surprinse la răsărit sau apus, combinând stilurile videografice cu aparatul foto în mână şi cu drona. Interesul lui Mike pentru efectele de mişcare cu încetinitorul şi de redare accelerată a mişcării, înregistrate în detalii pline de viaţă, are ca rezultat imagini editate atât de rafinate din punct de vedere cinematic, încât vi se va trece cu vederea că v-aţi gândit că sunt concepute pentru ecranul de cinematograf.


 


YouTube star and vlogger Mike Gray stands in a mountainous landscape filming himself with a Canon PowerShot G7 X Mark III.
 

Mike combină fotografiile peisajelor uluitoare cu planuri de legătură informative, în care oferă sfaturi tehnice şi practice. „Îmi place să vorbesc despre ceea la ce lucrez, precum şi despre echipamentele foto şi setările preferate. Publicului meu îi place foarte mult acest lucru.” În timpul unei călătorii în Insula Skye, Mike a descoperit că aparatul foto Canon PowerShot G7 X Mark III, care realizează videoclipuri 4K şi are ecran tactil rabatabil la 180 de grade, cu comenzi personalizabile, este ideal pentru capturarea noutăţilor din culise. „De obicei, butonul Înregistrare este pe spatele aparatului foto, ceea ce îl face greu de găsit când vă filmaţi, însă Canon PowerShot G7 X Mark III are un buton pe ecran, şi aşa că nu trebuie decât să faceţi clic pe el şi filmarea începe imediat. S-a terminat cu momentele ratate.”
 

"Faceţi acest lucru pentru că vă place, nu pentru cifre sau potenţialele câştiguri."

 

Mike a descoperit că aparatul compact, extrem de portabil este perfect pentru surprinderea momentelor neaşteptate. „Am înregistrat într-un mod spontan şi rapid, ceea ce reprezintă esenţa vloggingului. Păstrez o parte din echipamentele mele în geanta aparatului foto, însă ţin Canon PowerShot G7 X Mark III în haină şi îl scot imediat în orice moment. Este incredibil cum un aparat foto de înaltă performanţă, atât de puternic, poate să încapă în buzunar.”


Una dintre caracteristicile care l-au impresionat cel mai mult la Canon PowerShot G7 X Mark III a fost funcţia de redare accelerată în format 4K, pe care o foloseşte pentru a oferi filmări de acţiune mai uniforme şi mai realiste. „Numai faptul că l-am putut configura atât de repede şi uşor a fost incredibil – am putut să exploatez câteva dintre cele mai remarcabile momente. La un moment dat, un val mare de nori a ajuns pe munţi; s-a deplasat aşa de repede, dar am reuşit să configurez aparatul foto la timp pentru a surprinde momentul. În plus, calitatea înregistrării 4K este pur şi simplu uimitoare.”


 


YouTube star and vlogger Mike Gray films himself with a Canon PowerShot G7 X Mark III.

 


Sfaturile lui Mike pentru vlogging

 

1. Folosiţi efectul de mişcare cu încetinitorul pentru a atrage interesul

 

 


Mike Gray stands with his back to the camera looking at the Isle of Skye coastline, holding a Canon PowerShot G7 X Mark III with mic attached.Filmarea cu încetinitorul este una dintre cele mai eficiente tehnici pe care le foloseşte Mike pentru a crea dramatism în videoclipurile sale. Aparatul foto Canon PowerShot G7 X Mark III poate înregistra filme Full HD până la 120 de cps. „Redarea cu încetinitorul a imaginilor îl ajută cu adevărat să atragă atenţia şi să creeze atmosferă, aşa că este excelentă pentru vlogging. Pe Insula Skye am găsit această cascadă frumoasă şi impunătoare ce porneşte de pe marginea unei stânci şi ajunge pe o plajă de pietricele. Aparatul foto a reuşit să surprindă toate detaliile într-o mişcare cu încetinitorul foarte interesantă, ceea ce este extrem de rar pentru un aparat foto atât de mic. Mie îmi place să filmez cu încetinitorul şi apoi să accelerez mişcarea, însă puteţi începe cu o mişcare foarte rapidă şi apoi să încetiniţi.”
 

2. Filmaţi cât mai mult, editaţi cât mai puţin

 

Cu cât aveţi mai multe opţiuni, cu atât mai bine, după cum spune Mike, care realizează videoclipuri de la 12 ani. „Aceasta a fost prima dată când am filmat 4K pentru un vlog. În afară de calitatea incredibilă, oferă o multitudine de opţiuni în faza de post-producţie. Am putut decupa imaginile şi mări distanţa focală, ceea ce ajută la menţinerea interesului privitorului.”
 

3. Faceţi-vă auzit


YouTube star and vlogger Mike Gray films himself with a Canon PowerShot G7 X Mark III with mic attached.Imaginile cu impact puternic vă ajută să vă evidenţiaţi vlogul, însă la fel de importantă este şi claritatea sunetului. PowerShot G7 X Mark III are conexiuni care vă permit să înregistraţi şi să monitorizaţi în timp real sunet de înaltă calitate. „Este o caracteristică cu adevărat preţioasă şi elitistă, în special pentru utilizatorii care vor să adauge un microfon profesional. Cascada din Insula Skye este foarte zgomotoasă, însă, adăugând un microfon profesional cu protecţie pufoasă împotriva vântului, am reuşit să elimin tot zgomotul de fundal şi să obţin sunet limpede precum cristalul. Pe piaţă există câteva microfoane externe uşoare şi extrem de portabile; nu trebuie decât să conectaţi microfonul la aparatul foto, să vă asiguraţi că este orientat în direcţia din care vine sunetul şi sunteţi gata să începeţi.
 

4. Puneţi-vă creativitatea în practică cu unghiuri neobişnuite


Vlogger Mike Gray sets up a Canon PowerShot G7 X Mark III on a tripod low to the grou

Având în vedere multitudinea de materiale încărcate zilnic pe site-urile de difuzare a videoclipurilor, veţi câştiga teren folosindu-vă creativitatea şi oferindu-le privitorilor scene unice şi neobişnuite. „Ecranul tactil rabatabil la 180 de grade este perfect în acest scop,” spune Mike. „Când doriţi să filmaţi la nivelul solului sau dintr-un unghi neobişnuit, puteţi rabata ecranul pentru a vedea dacă sunteţi mulţumit de compoziţie, fără a trebui să vă întindeţi pe jos sau să staţi într-o poziţie periculoasă. Acest lucru înseamnă că vă puteţi diversifica cu adevărat modul de filmare, şi exact această creativitate este cea care va face ca oamenii să tot revină.”


5. Înregistraţi şi partajaţi din mers

 

Pe lângă videoclipuri, Canon PowerShot G7 X Mark III poate realiza fotografii de 20,1 MP şi poate fotografia în rafală până la 30 de cps, chiar şi în format RAW, oferind flexibilitatea supremă în faza de post-producţie. „Eu m-am concentrat pe filmare, însă am realizat câteva fotografii extrem de clare, pe care le-am putut partaja pe Instagram,” spune Mike.

Utilizând conexiunea integrată pentru smartphone a aparatului foto, Mike a putut să îşi partajeze instantaneu fotografiile, utilizând Bluetooth sau Wi-Fi. „Îmi încărcam fotografiile direct pe telefon, le editam cu Lightroom şi apoi le încărcam pe Instagram. Puteţi face acest lucru oriunde în lume – aparatul dispune de Wi-Fi integrat, aşa că nu trebuie decât să îl sincronizaţi cu telefonul.”

Informarea regulată a comunităţii de fani şi menţinerea interesului acestora sunt esenţiale pentru longevitatea unui vlogger. „Oamenii chiar vor să ştie cum îmi creez videoclipurile, iar eu ador să le arăt”, spune Mike. „Pe Insula Skye am putut să le ofer o mulţime de materiale din culise pe Instagram Stories – este un mod fantastic de a expune partea tehnică a lucrurilor.” În afară de a distribui fotografii pe Instagram, vloggerii pot difuza clipuri video în timp real folosind PowerShot G7 X Mark III şi astfel pot menţine interesul publicului YouTube, oriunde s-ar afla în lume.*

Articol scris de Natalie Denton

*Serviciul de difuzare în timp real al acestui produs acceptă numai difuzarea în timp real pe YouTube. Pentru a utiliza serviciul de streaming live, este necesară înregistrarea în prealabil pe image.canon. În conformitate cu „Restricţiile privind difuzarea în timp real” ale YouTube, utilizatorii trebuie să aibă minimum 1.000 de abonaţi ai canalului pentru a difuza în timp real de pe un dispozitiv mobil. Această restricţie este valabilă şi pentru serviciul de difuzare în timp real YouTube disponibil prin intermediul aparatului foto Canon PowerShot G7 X Mark III.

Pentru informaţii actualizate despre restricţii, vă rugăm să accesaţi http://support.google.com/youtube/answer/2853834

Streamingul live pe YouTube se poate modifica, opri sau anula fără înştiinţare prealabilă. În prealabil, vă rugăm să reţineţi, Canon nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru serviciile oferite de terţe părţi, inclusiv difuzarea în timp real pe YouTube.


 

Create content your own way

Luat cu Canon PowerShot G7 X Mark III
 • f/1.8
 • 1/100
 • 125

Ieşiţi din mulţimea de utilizatori de smartphone

 

Atrageţi atenţia publicului cu o adâncime redusă a câmpului, care pune subiectul în centrul atenţiei. Filmele şi fotografiile realizate în condiţii de lumină slabă sunt pline de detalii şi ambianţă.
 


Stand out from the smartphone crowd

Luat cu Canon PowerShot G7 X Mark III
 • f/11.0
 • 2.0
 • 125
 
Quick and easy to use

 

Rapid şi uşor de utilizat

Ecranul tactil şi intuitiv poate fi rabatat în sus pentru a uşura crearea vlogurilor şi a selfie-urilor. Preluaţi controlul (în ce măsură doriţi) cu ajutorul comenzilor personalizabile, pe care vă va face plăcere să le utilizaţi.
 

 
Super connected with Bluetooth
 

Super-conectat cu Bluetooth®*

 

Asociaţi PowerShot G7 X Mark III cu smartphone-ul sau tableta pentru a distribui uşor conţinut online. Utilizaţi aplicaţia Canon Camera Connect pentru a filma sau a face fotografii de la distanţă.
 

 
Technology that gives you an advantage
 

Tehnologie care vă oferă un avantaj

Procesorul DIGIC 8 rapid vă permite să surprindeţi fotografii până la 30 cps – chiar şi atunci când fotografiaţi cu fişiere RAW, ceea ce oferă o flexibilitate maximă în postproducţie.
 

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Li-Ion NB-13L

Rezolutie:: 20 Mpx

Senzor: CMOS

Dimensiune senzor:: 1 inch (13.2 x 8.8 mm)

Focala (35mm echivalent):: 24-100mm

Diafragma maxima: : f/1.8 (W) - 2.8 (T)

Zoom optic: 4,2x

Rezolutii foto: 3:2 -(L) 5472 x 3648, (M) 3648 x 2432, (S1) 2736 x 1824, (S2) 2400 x 1600 ; 4:3 -(L) 4864 x 3648, (M) 3248 x 2432, (S1) 2432 x 1824, (S2) 2112 x 1600 ; 16:9 -(L) 5472 x 3072, (M) 3648 x 2048, (S1) 273

Format imagine: 3:2 (max. 5472 x 3648), 4:3 (max. 4864 x 3648), 16:9 (max. 5472 x 3072), 1:1 (max. 3648 x 3648)

Filmare: UHD 4K , Full HD

Filmare detalii: 4K: 3840 x 2160 (30/25 fps), Full HD: 1920 x 1080 (120/100/60/50/30/25 fps), HD: 1280 x 720 (50 fps)

Ecran rabatabil: Da

Dimensiune LCD:: Ecran TFT de 7,6 cm (3”)

Numar pixeli LCD:: aprox. 1.040.000 puncte, acoperire aprox. 100%

Vizor: Nu are vizor

Format fisiere: Foto: JPEG, RAW (14bit, CR3), RAW+JPEG / Video: MP4 (MPEG-4 AVC, H.264) / Audio: AAC-LC (Stereo)

Stabilizare de imagine: Da IS pe 5 axe (4 stopuri)

Moduri Expunere:: Auto , Program (P), Prioritate de timp (Tv), Prioritate de diafragma (Av), Manual (M), Personalizabil (C), Filmare, Hybrid Auto, Scene predefinite (SCN: Portret,Selfie,Panoramare, Nocturn, High Dynami

Masurarea Expunerii:: Măsurare evaluativă (cu Face Detection AF), medie central ponderată, punctuală (spot)

Moduri scenă predefinite: Da plus efecte

White Balance: Auto (prioritate ambientala / prioritate alb), lumina zilei, umbros, nor, lumina de bec, lumina alba florescenta, blitz, personalizat, manual temperatura de culoare (grade Kelvin)

Viteza obturator: 1 - 1/2000 s (auto); BULB, 30 - 1/2000 (mecanic); 30 - 1/25600 s (electronic); 1 - 1/2000 s (in modul filmare)

Sensibilitate ISO:: Auto (intre 125-12800), 125-12800 (Mod Extins: 25600)

Sistem de Focalizare: AiAF (31-puncte, Face Detection sau Touch AF), AF cu 1 punct (orice pozitie sau centru). Tipuri de focalizare: Single, Continuous, Servo AF/AE, Touch AF. Distanta minima de focalizare: 5 cm (Wide), 40

Blit Integrat:: Da tip pop-up. Automat, bliţ manual pornit/oprit, sincronizare la viteză redusă. Raza de actiune 50 cm – 7,0 m (W) / 40 cm – 4 m (T)

Memorie suportata: 1 x SD/SDHC/SDXC

Wi-Fi: Da

Tip Wi-Fi: Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (2.4 GHz)

Conectivitate: USB 3.0 (USB-C), micro HDMI (Type-D)

Dimensiuni:: 105,5 x 60,9 x 41,4 mm

Greutate:: 304 g (cu tot cu acumulator)

- Aparat foto digital Canon PowerShot G7 X Mark III black
- Acumulator Canon NB-13L
- Încărcător Canon CB-2LHE
- Cablu c.a. pentru incarcator
- Curea de mână WS-DC12
- Manual

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!