Canon CANON MS-500 - CAMERA VIDEO DE BROADCASTING CU SENSIBILITATE ULTRA-ÎNALTĂ

Garantie: 2 ANI

 

Bucuresti: Anuntat

Cluj-Napoca: Anuntat

Cod Produs: C6277 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
 • Descriere
 • Video (3)
 • Service
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)

CAMERE CU SENSIBILITATE RIDICATĂ
 

CANON MS-500 - CAMERA VIDEO DE BROADCASTING  CU SENSIBILITATE ULTRA-ÎNALTĂ


Canon dezvoltă MS-500, prima cameră cu obiective interschimbabile cu sensibilitate ultra-înaltă din lume, echipată cu un senzor SPAD (Single Photon Avalanche Diode) de 1,0 inchi.

Camera MS-500, aflată în curs de dezvoltare, va produce imagini HD clare, pline de culoare, chiar și în medii cu lumină extremă scăzută.

Senzorul are un număr de 3,2 megapixeli, iar camera folosește caracteristicile speciale ale senzorilor SPAD pentru a obține ceea ce Canon susține că este o performanță superbă în condiții de lumină scăzută atunci când se utilizează lentile de difuzare care oferă performanțe ridicate la distanțe focale ale telefotografice.

Acum, deși această cameră ar putea fi utilizată pentru anumite aplicații de filmare, cum ar fi documentare despre natură și animale sălbatice, este vizată pentru utilizare în medii de monitorizare de înaltă precizie, cum ar fi frontierele naționale, porturile maritime, aeroporturile, gările, centralele electrice și alte facilități cheie de infrastructură. 

Cu senzorii CMOS, care sunt utilizați în mod obișnuit în camerele digitale moderne convenționale, fiecare pixel măsoară cantitatea de lumină care ajunge la pixel într-un anumit timp. Cu toate acestea, citirea încărcăturii electronice acumulate conține zgomot electronic, care poate diminua calitatea imaginii, datorită procesului prin care este măsurată lumina acumulată. Acest lucru duce adesea la degradarea imaginii, în special atunci când este utilizată în medii cu lumină scăzută. În schimb, senzorii SPAD folosesc o tehnologie cunoscută sub numele de numărare a fotonilor, în care sunt numărate particulele de lumină (fotoni) care intră în fiecare pixel individual. Când chiar și un singur foton intră într-un pixel, acesta este amplificat instantaneu de aproximativ 1 milion de ori și scos ca semnal electric. Fiecare dintre acești fotoni poate fi numărat digital, făcând astfel posibil zero zgomot în timpul citirii semnalului. Datorită acestui avantaj tehnologic, camera MS-500 va putea funcționa chiar și în medii pe timp de noapte fără lumină ambientală.

Camera MS-500 folosește o montura de tip baionetă care este utilizat pe scară largă în industria de broadcasting. Acest lucru permite ca aparatul foto să fie utilizat cu gama extinsă de obiective de televiziune Canon.

Camera video MS-500 vă ajută să vedeţi ceea ce scapă privirii. Cu un senzor Single-Photon Avalanche Diode (SPAD) de 1 inch, proiectat de Canon, aceasta are oferă înregistrări video complet color, Full HD, cu zgomot redus, în diverse medii de lumină scăzută, fiind eficientă pentru securitatea şi monitorizarea la distanţe mari.
 

VEDEŢI CEEA CE SCAPĂ PRIVIRII

 

Vedeţi subiecţi îndepărtaţi în condiţii de întuneric şi înregistraţi-i în culori Full HD. Camera MS-500 combină un senzor SPAD de 1 inch de 2,1 MP de înaltă sensibilitate cu o montură B4 compatibilă cu teleobiectivele Canon puternice pentru transmisii televizate. Este o opţiune convingătoare pentru monitorizarea la distanţă


gallery_01

 

Performanţă înaltă la lumină scăzută


Descoperiţi inovaţiile tehnice din spatele senzorului unic SPAD de la Canon. Concepută pentru monitorizarea pe distanţă mare, în condiţii extreme de întuneric, camera video MS-500 vă ajută să vedeţi ceea ce scapă privirii.

 
CINC_Product_H264
Specificaţii

 
 • Senzor SPAD de 1 inch

  Senzor de 2,1 MP proiectat de Canon pentru performanţă excepţională în condiţii de lumină redusă.
   

 • Înregistrare video de înaltă calitate la lumină redusă

  Realizaţi înregistrări color excepţionale, de până la 1080p.
   

 • Montură de obiectiv B4

  Compatibilă cu obiectivele Canon pentru transmisii televizate.
   

 • AF/MF

  Opţiuni de focalizare manuală sau AF un cadru.
   

 • Protocoale de control al camerelor

  Acceptă protocolul Pelco-D sau protocolul NU brevetat de Canon.
   

 • Conectivitate flexibilă

  Terminal de la distanţă cu 8 pini (care acceptă protocoalele NU şi Pelco-D), 3G/HD-SDI, terminal cu 12 pini pentru obiectiv, Genlock, DC-IN (12-30 V).
   

 1. AVERTISMENT: PRODUS CLASA A
 2. În locuinţe, aceste produse pot provoca interferenţe radio, caz în care utilizatorul poate fi obligat să ia măsurile adecvate. Pentru a se încadra în limitele Clasei A din EN55032 este obligatorie utilizarea cablurilor ecranate.
 3. Se aplică restricţii privind exportul. Produsul nu este disponibil în toate ţările. Contactaţi Canon sau reprezentantul local pentru a afla mai multe.

hotspot-module_01

 • Senzor de 2,1 MP proiectat de Canon pentru performanţă excepţională în condiţii de lumină redusă.
   

 

Senzor SPAD de 2,1 MP de înaltă sensibilitate

 

Când un foton este interceptat de senzor, este generat un electron, iar acesta declanşează o reacţie în lanţ sau o „avalanşă” de electroni. Fotonul este convertit într-o sarcină electrică, iar senzorul SPAD amplifică, apoi, sarcina de un milion de ori printr-un fenomen numit „multiplicarea avalanşei”, ceea ce duce instant la un flux foarte mare de curent. Curentul este citit ca un semnal de tensiune sub forma unor impulsuri care corespund fotonilor individuali. Tehnologia unică de detectare a luminii din senzorul SPAD poate avea o performanţă uimitoare în condiţii de lumină redusă.
 


benefit-module_01
 
benefit-module_02
Montură de obiectiv B4 pentru versatilitate excepţională

 

Folosiţi gama Canon extinsă de obiective pentru transmisii televizate, care excelează la captura de imagini de la distanţă. Obţineţi o distanţă focală de peste 2400 mm (echivalentă cu 35 mm).

 


Monitorizare de la distanţă a culorilor, zi şi noapte

 

Monitorizaţi cu precizie subiecţii de la distanţă cu obiectivele pentru transmisii televizate de 2/3” pentru o distanţă focală telefoto mai mare. Combinaţia dintre montura B4, lupa optică de 1,3x încorporată şi senzorul SPAD de 1 inch permit monitorizarea precisă a subiecţilor aflaţi la distanţă mare, color, fie pe lumină, fie pe întuneric.
benefit-module
 
benefit-module
Durabil şi fiabil

 

Camera MS-500 este creată pentru monitorizare specializată de la distanţă în condiţii dificile şi poate funcţiona permanent la temperaturi între -20oC şi 45oC.

 

Filtru de blocare IR detaşabil manual şi automat

 

Controlaţi filtrul de blocare IR automat sau manual pentru lumină IR suplimentară când înregistraţi pe întuneric.

 


benefit-module_05
benefit-module_06
Operare simplă de la distanţă

 

Operaţi camera de la distanţă folosind protocolul Pelco-D sau protocolul NU brevetat de Canon.


 


Compensarea ceţii şi controlul inteligent al umbrelor (SSC)

 

Compensarea ceţii reduce ceaţa şi pâcla, în vreme ce controlul inteligent al umbrelor (SSC) îmbunătăţeşte detaliile din zonele întunecate şi suprimă saturaţia provocată de lumina puternică a zilei.

 


AMBIENT 02
 
witb


 

Informații suplimentare


1. Utilizarea senzorului SPAD împreună cu obiectivele de televiziune permite supravegherea avansată
pe timp de noapte

Senzorul SPAD foloseşte o tehnologie cunoscută ca „numărare de fotoni“, în care sunt numărate particulele de lumină (fotonii) care ajung pe fiecare pixel. Spre deosebire de „metoda de acumulare de sarcină electrică“ folosită de senzorul CMOS, care măsoară cantitatea de lumină acumulată într-un pixel
într-un anumit interval, fotonul ajuns pe senzor generează un electron şi poate fi multiplicat instant de aproximativ un milion de ori şi transmis ca semnal electric de intensitate mare. Deoarece fiecare foton este numărat digital, zgomotul este eliminat în timpul citirii semnalului.

Astfel, se obţine o filmare color Full HD clară chiar şi în condiţii de luminozitate de 0,001 lucşi.

Pentru mai multe detalii despre diferenţele dintre senzorul SPAD şi senzorul CMOS, vizitaţi site-ul web Canon Technology:
https://global.canon/en/technology/spad-sensor-2021.html

Senzor SPAD de 1 inch cu aproximativ 3,2 milioane de pixeli

Diferenţe între metodele de detectare a luminii folosite de senzorul SPAD (stânga) şi senzorul CMOS (dreapta)

Echipată cu montură de obiectiv tip „baionetă“ (conform cu standardul BTA S-1005B), folosită de obicei la obiectivele de televiziune. Poate fi folosită gama extinsă de obiective Canon ultra-telefoto pentru televiziune.

Canon foloseşte un design special pentru obiective şi tehnologii de tratare a lentilelor, pentru a reduce reflexiile şi pentru a permite realizarea de filmări clare, cu mai puţine artefacte şi reflexii. Sistemul servo digital, unitatea digitală drive şi encoderul de înaltă rezoluţie asigură viteză mare, zoom de înaltă precizie,
focalizare şi controlul diafragmei.

Funcţiile ultra-telefoto ale obiectivelor Canon de televiziune permit identificarea obiectelor aflate la distanţă 


2. Cu funcţii de corectare a imaginii care îmbunătăţesc vizibilitatea, inclusiv reducerea zgomotului şi reglarea corespunzătoare a expunerii

Opţiunea „CrispImg2“, care optimizează setările de claritate, curbă Gamma şi reducere a zgomotului în scopuri de monitorizare, este disponibilă ca funcţie standard în setările pentru imagine personalizată şi permite reglarea setărilor de calitate. Utilizatorii pot face reglaje automate pentru eliminarea zgomotului şi
pentru a obţine imagini extrem de clare.

„Smart shade control 1 “ permite reglarea corespunzătoare a expunerii pentru a compensa zonele cu umbră ale subiectului şi zonele supraexpuse din fundal, care apar în cazul iluminării din spate sau în zonele întunecate înregistrate.

Funcţia „Haze compensation 1 “ reduce efectul de imagine neclară sau înceţoşată şi reglează automat contrastul potrivit.

1. Funcţiile „Smart shade control“ şi „Haze compensation“ nu pot fi folosite împreună.

3. Oferă funcţii de comunicare serială care permit controlarea de la distanţă a acţionării pan/tilt şi reglajele de calitate a imaginii

Terminalele camerei MS-500 pe partea din spate

Compatibilă cu protocolul de control pentru comunicare serială „NU“, proprietar Canon, folosit la camerele Canon ultra-sensibile şi la camerele Canon pentru control de la distanţă 1 .

Compatibilă cu protocolul „Pelco-D 2 ” propus şi oferit de Pelco, Inc. în SUA şi folosit la scară largă pentru controlarea camerelor cu utilizare de la distanţă şi a dispozitivelor pentru pan-tilt.

Folosiţi un cablu pentru a conecta terminalul de comunicare serială al dispozitivelor, precum cele pentru pan-tilt care folosesc aceste protocoale, la terminalul REMOTE din partea din spate a camerei MS-500.

Prin transmiterea comenzilor de comunicare, camera, obiectivul şi dispozitivul pentru pan-tilt pot fi controlate de la distanţă şi operate de la dispozitivul de control.

1. Pentru mai multe detalii despre gama de camere Canon pentru utilizare la distanţă, accesaţi: http://canon.jp/remotecam
2. Pelco este marcă comercială a Pelco, Inc. sau a companiilor afiliate ale acesteia.

Exemplu de configurare la utilizarea unei camere instalate pe un dispozitiv pentru pan-tiltCe se află în cutie

Camera MS-500 este uşor de integrat în fluxul de lucru de monitorizare specializată.

 • CAMERA MS-500 CU SENSIBILITATE ULTRA-ÎNALTĂ

 • Capac pentru corp

 • Manual de utilizare

   

Produse conexe

 • Canon Camera

  ME20F-SH

  Cameră video inovatoare Full Frame și Full HD, cu performanțe ridicate în condiții de lumină foarte redusă și funcție IR.
   
 • Canon Camera

  ME20F-SHN

  Această cameră profesională cu funcție de conectare în rețea oferă filme Full HD color în întuneric aproape total, cu o valoare ISO maximă de peste 4 milioane, datorită senzorului CMOS Full Frame de 2,26 MP.
   

 
Cris Professional
Adresa: Str. Campia Libertatii 35-37, Sector 3 Bucuresti
Telefon: 021.324.62.81 / 021.324.6285

CAMERE CU SENSIBILITATE RIDICATĂ
 

Specificaţii

 • Senzor SPAD de 1 inch

  Senzor de 2,1 MP proiectat de Canon pentru performanţă excepţională în condiţii de lumină redusă.

 • Înregistrare video de înaltă calitate la lumină redusă

  Realizaţi înregistrări color excepţionale, de până la 1080p.

 • Montură de obiectiv B4

  Compatibilă cu obiectivele Canon pentru transmisii televizate.

 • AF/MF

  Opţiuni de focalizare manuală sau AF un cadru.

 • Protocoale de control al camerelor

  Acceptă protocolul Pelco-D sau protocolul NU brevetat de Canon.

 • Conectivitate flexibilă

  Terminal de la distanţă cu 8 pini (care acceptă protocoalele NU şi Pelco-D), 3G/HD-SDI, terminal cu 12 pini pentru obiectiv, Genlock, DC-IN (12-30 V).
   

Specificaţii în detaliu

 

Senzor de imagine

 
 • Senzor
  Senzor SPAD de 1,0”
 • Total pixeli
  Aprox. 3.200.000 (3,2 MP)
 • Pixeli efectivi pe senzor
  Aprox. 2.100.000 (2,1 MP)
 • Iluminare minimă (PAL)
  0,001 lucşi (echivalent cu F1,4, mod nocturn color, timp expunere 1/30 s, 50 IRE, amplificare maximă)


Obiectiv

 
 • Montură obiectiv
  Montură obiectiv B4 Bayonet bazată pe standardele BTA S-1005B


Intrări/ieşiri

 
 • Ieşire SDI
  1920 x 1080: 59,94P (acceptă Nivel A/B), 59.94i, 50,00P (acceptă Nivel A/B), 50,00i, 29,97P, 29,97PsF, 25,00P, 25,00PsF
  1280 x 720: 59,94P, 50,00P
 • Terminal telecomandă
  1 mufă circulară cu 8 pini (RS-232C/RS-422/RS-485) care poate fi comutată cu comutatorul DIP
 • Terminalul obiectivului
  1 mufă circulară cu 12 pini


Sursă de alimentare

 
 • Sursă de alimentare (priză)
  C.c. 12 V - 30 V
 • Consum de energie
  Max. 23,7 W (numai corpul camerei)Caracteristici fizice

 
 • Dimensiuni
  Aprox. 128 x 128 x 184 mm (5,04 x 5,04 x 7,24 in.) (fără proeminenţe)
 • Greutate (doar corpul aparatului)
  Aprox. 2,2 kg (numai corpul camerei)
 • Interval temperatură de funcţionare
  Interval temperatură de funcţionare (inclusiv sub lumina directă a soarelui)
  Între -20 °C şi +45 °C (între -4 °F şi +113 °F)

  Interval temperatură de pornire (inclusiv sub lumina directă a soarelui)
  Între -10 °C şi +45 °C (între -14 °F şi +113 °F)
 

Camera MS-500 este uşor de integrat în fluxul de lucru de monitorizare specializată.

 • CAMERA MS-500 CU SENSIBILITATE ULTRA-ÎNALTĂ

 • Capac pentru corp

 • Manual de utilizare


 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!