Canon Canon EOS M6 Mark II body, 32.5MP, 4K - negru

3.999,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 15925 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 3999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (1)
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)

EOS M6 Mark II street


CANON EOS M6 MARK II
 

Aparatul foto pentru crearea de conţinut de ultimă generaţie. Canon EOS M6 Mark II este dotat cu tehnologie care vă permite să surprindeţi imagini superbe şi filme 4K ale vieţii dvs. în mişcare şi să le distribuiţi cu uşurinţă

 

 

Vedeţi, fotografiaţi

 

Surprindeţi momente efemere în timp cu un aparat foto cu reacţii, focalizare şi fotografiere extrem de rapide, la viteze de până la 14 cps. Având un design portabil, aparatul EOS M6 Mark II poate fi luat practic oriunde, fiind instrumentul fotografic perfect cu care să vă documentaţi viaţa şi să exploraţi momentele creative de zi cu zi.

 


Canon EOS M6 Mark II

32,5

MEGAPIXELI

14

CPS

408 g

GREUTATE

Filme

4K

Wi-Fi

ŞI BLUETOOTH

25.600

SENSIBILITATE ISO


EOS M6 Mark II shooting beach volleyballSurprindeţi momente în timp

 

Aflaţi cum ambasadorul Canon Piotr Malecki utilizează viteza şi versatilitatea aparatului EOS M6 Mark II pentru a surprinde momente efemere în oraşul său natal Varşovia.

 

Vizionaţi clipul video


Surprindeţi cele mai efemere momente

 

Viaţa se mişcă destul de repede, fie că faceţi fotografii pe stradă sau realizaţi fotografii creative de călătorie. Surprindeţi orice doriţi la viteze de până la 14 cps sau utilizând fotografierea RAW în rafală la 30 cps, cu focalizare automată completă, care păstrează subiecţii în mişcare perfect clari.
 

 

 1. Canon EOS M6 Mark II – capacităţi extrem de rapide de răspuns, focalizare şi fotografiere


In less than the blink of an eyeEOS M6 MARK II

Cât ai clipi


Cât ai clipi
 

EOS M6 Mark II este un dispozitiv rapid cu viteză mare de reacţie, capabil să reacţioneze prompt atunci când observaţi o ocazie creativă, apoi să focalizeze şi să fotografieze într-o clipită. Este un aparat foto excelent pentru fotografia stradală şi viaţa de zi cu zi, la surprinderea momentului decisiv, viteza făcând diferenţa.
 


 

Fotografiere continuă rapidă şi Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II poate realiza fotografii de 32,5 megapixeli cu o viteză de până la 14 cadre pe secundă, cu focalizare automată continuă. Urmăriţi subiecţii în mişcare în cadru şi capturaţi rafale de imagini extrem de detaliate, cu o claritate perfectă, la momentul potrivit. Memoria tampon mare şi cardul UHS-II permit realizarea de 54 cadre în format JPEG şi 23 cadre în format RAW sau 36 cadre în format CRAW.

Funcţiile de detectare a feţei şi urmărire a ochilor vă pot păstra claritatea portretelor, iar locul din cadru în care să focalizaţi poate fi ales foarte simplu, prin atingerea ecranului tactil al aparatului foto într-una din cele până la 5481 de poziţii AF. Puteţi apăsa butonul de activare AF de pe partea posterioară a aparatului foto pentru a focaliza, puteţi atinge şi trage focalizarea automată atunci când utilizaţi vizorul opţional EVF-DC2, iar evidenţierea focalizării contribuie la obţinerea clarităţii critice atunci când focalizaţi manual.

 

Descoperiţi emoţia pe care o puteţi surprinde în oraşul dvs. natal cu fotografia urbană plină de inspiraţie a lui Piotr Malecki.


sample basketball

 

Fotografierea RAW în rafală la 30 cps

Capturaţi fişiere RAW de 18 megapixeli* la o viteză incredibilă de 30 de cadre pe secundă, cu focalizare continuă. Tehnologia de pre-fotografiere capturează continuu 0,5 sec. de acţiune înainte de a apăsa complet declanşatorul, astfel încât veţi surprinde întotdeauna acel moment special şi veţi avea flexibilitatea unui fişier RAW.

 


sample basketball

 

* 75 % din suprafaţa imaginii

 

 

 

SFATURI PRIVIND FOTOGRAFIA STRADALĂ


EOS M6 Mark II sample bmx jump off wall

Luat cu Canon EOS M6 Mark II
 • f/5.6
 • 1/800
 • 100

EOS M6 Mark II sample beach volleyball action sunset

Calitate superbă a imaginilor – zi şi noapte

 

Capturaţi imagini superbe de 32,5 megapixeli, pline de detalii şi atmosferă, chiar şi la lumină scăzută, datorită sensibilităţii maxime ISO 25.600. Decupaţi, procesaţi şi redimensionaţi menţinând calitatea imaginilor.

 

 

 1. Canon EOS M6 Mark II – potenţial creativ enorm cu o calitate extraordinară a imaginii


Superb images, day or night


EOS M6 MARK II

Imagini superbe, zi sau noapte


Imagini superbe, zi sau noapte
 

Oricare ar fi condiţiile, senzorul CMOS APS-C de 32,5 megapixeli al aparatului EOS M6 Mark II oferă o calitate superbă a imaginii. Aşteptaţi-vă la detalii complexe – chiar şi în zonele luminoase şi umbrele întunecate – plus culori frumoase şi gradaţii fine ale tonurilor de culoare. Decupaţi, procesaţi şi redimensionaţi imaginile fără pierderi semnificative în materie de calitate.

Sensibilitatea maximă ISO 25.600 permite fotografierea în condiţii de iluminare slabă, în timp ce tehnologia stabilizatorului de imagine combinat oferă până la 5 trepte de protecţie împotriva aspectului neclar datorat tremurului aparatului foto.


 

Calitate datorită DIGIC 8

La baza aparatului foto EOS M6 Mark II se află procesorul DIGIC 8, care nu numai controlează modul de funcţionare a aparatului, ci şi procesează datele imaginilor în fişiere JPEG, RAW sau Compact RAW, îmbunătăţind şi maximizând calitatea imaginii.

 • Tehnologia integrată de optimizare digitală a obiectivului (DLO) poate reda şi ultima picătură de calitate a imaginii în timp ce obţineţi fotografii curate şi pline de detalii direct pe aparat.
 •  
 • Chiar şi atunci când fotografiaţi cu sensibilitate ISO ridicată (până la maximum ISO 25.600, extensibilă până la 51.200), imaginile obţinute cu EOS M6 Mark II au un zgomot digital redus şi surprind atmosfera oricărei ocazii.
 •  
 • Fişierele RAW pot fi procesate în imagini JPEG pe aparatul foto, cu ajutorul procesării RAW integrate. Sau puteţi încerca să ajustaţi fin imaginile cu modul Asistenţă creativă. Procesorul DIGIC 8 permite reglarea imaginilor şi crearea mai multor versiuni ale aceleiaşi fotografii, fiecare cu un aspect şi o senzaţie diferite.

 

 

 

Descoperiţi emoţia pe care o puteţi surprinde în oraşul dvs. natal cu fotografia urbană plină de inspiraţie a lui Piotr Malecki.


sample basketball
 

 


Filmări fascinante care spun o poveste…

 

Înregistraţi clipuri video cu aceeaşi încredere şi creativitate cu care realizaţi fotografii. EOS M6 Mark II poate înregistra filme 4K la viteze de până la 30p şi Full HD la rate de cadre de până la 120p.* Redarea accelerată 4K evidenţiază subtilităţile mişcării pe o cu totul altă scară de timp.

 


Capture compelling video

EOS M6 MARK II

Realizaţi înregistrări video fascinante


Realizaţi înregistrări video fascinante
 

Realizaţi clipuri video creative utilizând acelaşi aparat foto care vă place pentru fotografiere, capturând materiale 4K, filme cu redare accelerată şi filmări cu încetinitorul incredibile. Indiferent dacă sunteţi implicat în realizarea de filme independente, creaţi conţinut pentru un vlog sau blog sau pur şi simplu vă place să capturaţi filme de familie, EOS M6 Mark II va conferi filmelor dvs. un aspect profesional datorită tehnologiei de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF şi ecranului tactil, care fac focalizarea uşoară, cinematografică şi automată.


 

Începeţi să creaţi

Dacă sunteţi un începător care doreşte să se lanseze în lumea video cu un aparat mic, practic, funcţia Instantanee video vă va permite să faceţi un prim pas în realizarea de filme creative prin asamblarea clipurilor video ale zilei şi combinarea acestora în aparat, astfel încât să puteţi crea cu uşurinţă poveşti de călătorie şi ale evenimentelor.

 

 

Focalizaţi ca un profesionist

Renumitul nostru sistem de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF acoperă aproape întregul cadru şi poate urmări cu uşurinţă subiecţii în mişcare – inclusiv feţe – în cadru, menţinându-i focalizaţi clar. Reglaţi viteza de focalizare pentru tranziţii line şi trageţi focalizarea de la un subiect la altul cu o atingere a ecranului tactil al aparatului foto (sau al dispozitivului inteligent care rulează aplicaţia Canon Camera Connect).

 

Asociaţi EOS M6 Mark II cu un obiectiv care conţine tehnologia STM sau Nano USM pentru o focalizare uniformă şi silenţioasă, care arată la fel de profesional precum sună.

 

Alegeţi-vă aspectul

Capturaţi filme 4K la 25 cps/30 cps folosind lăţimea maximă a senzorului aparatului pentru rezultate cinematografice, care arată superb pe televizorul de acasă. Sau comutaţi în modul Full HD pentru a accesa rate mai mari ale cadrelor, inclusiv 50/60p, sau alegeţi modul cu rată ridicată a cadrelor la 100/120 cps – perfect pentru filme cu viteză super-scăzută.

Puteţi filma şi pe un dispozitiv de înregistrare extern, utilizând ieşirea HDMI a aparatului foto.

 


sample beach volleyball

 

Coloana sonoră pe care o merită filmele dvs.

Înregistraţi sunet care sună la fel de bine precum arată filmele dvs. Setaţi nivelul de înregistrare automat sau manual şi utilizaţi conexiunea externă pentru microfon pentru a înregistra sunet în timpul filmării.

 

 

Vedeţi mişcarea într-o lume diferită

Pe lângă filmarea obiectelor în mişcare cu încetinitorul la 120 cps, este posibil să capturaţi filme 4K cu redare accelerată care dezvăluie mişcarea pe o scară de timp mai lentă. Configuraţi aparatul foto, specificaţi intervalul dintre capturi şi câte cadre să fie înregistrate, apoi reveniţi puţin mai târziu pentru a vedea filmul 4K superb creat de EOS M6 Mark II.

 


EOS M6 Mark II Video

Lucraţi aşa cum vă place

Compuneţi din orice unghi, utilizând un ecran tactil rabatabil, sau cufundaţi-vă în experienţa fotografierii cu un vizor EVF detaşabil superb, care facilitează captura în lumină puternică. De asemenea, multe dintre comenzile EOS M6 Mark II pot fi personalizate: este ca şi cum aţi avea un aparat foto creat special pentru dvs.


EOS M6 Mark II flip-up touchscreen
EOS M6 Mark II portability

Partenerul dvs. creativ permanent

 

Cu un vizor detaşabil şi cântărind numai 408 g, inclusiv bateria şi cardul de memorie, aparatul foto EOS M6 Mark II este suficient de portabil pentru a încăpea într-un buzunar de haină sau o geantă şi a-l lua oriunde – pregătit pentru momentul de inspiraţie. Încercaţi-l cu un obiectiv compact cu distanţă focală fixă, ca de exemplu EF-M 22mm f/2 STM sau 32mm f/1.4 STM, pentru o senzaţie de fotoreportaj clasic.

 

 

 1. Canon EOS M6 Mark II – Creşteţi-vă creativitateaDesigned for creativity

EOS M6 MARK II

Conceput pentru creativitate

 

EOS M6 Mark II este conceput pentru a fi partenerul dvs. creativ permanent – suficient de portabil pentru a-l lua practic oriunde şi suficient de versatil pentru a fotografia aproape orice. Carcasa din aliaj de magneziu a aparatului foto este rezistentă şi uşoară, în timp ce designul său compact se potriveşte perfect cu gama de obiective uşoare EF-M.


 

Cum vrei să vezi lumea?

Ecranul tactil rabatabil la 180 de grade al aparatului foto EOS M6 Mark II vă permite să fotografiaţi mai confortabil din unghiuri creative, iar vizorul electronic detaşabil opţional oferă o perspectivă mai intimă, care vă face să vă simţiţi mai conectat cu subiectul dvs. De asemenea, este foarte comod de utilizat în lumina puternică a soarelui şi poate fi personalizat.

Vizorul electronic opţional HF-DC2 dispune de o rezoluţie de 2.360.000 de puncte şi o acoperire de 100 %. Vedeţi culorile, luminozitatea şi claritatea pe care le capturaţi şi bucuraţi-vă de senzaţia de implicare sporită şi de viteza mai mare de reacţie a unui vizor poziţionat la distanţă de corpului aparatului, pentru confortul şi uşurinţa utilizării.

 

 

O gamă uriaşă de obiective

Ca membru al gamei EOS M de aparate foto mirrorless, EOS M6 Mark II este compatibil nu numai cu obiectivele EF-M, ci şi cu obiectivele EF şi EF-S atunci când utilizaţi adaptorul EF-EOS M, oferind fotografilor un număr foarte mare de elemente optice din care să aleagă.

 


eos m lens family

 

Conectat la viaţa dvs. digitală

EOS M6 Mark II dispune de funcţie Bluetooth permanent activă şi Wi-Fi integrat, care îl ajută să funcţioneze fără probleme cu dispozitivul dvs. inteligent.

 • Transferaţi imaginile pe dispozitivul dvs. rapid şi uşor sau setaţi transferul automat în timp ce fotografiaţi. După ce le-aţi transferat prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect, le veţi putea distribui prietenilor şi urmăritorilor online.
 •  
 • Vă puteţi utiliza şi dispozitivul inteligent (prin aplicaţia Camera Connect) sau PC-ul/Mac-ul (prin EOS Utility) pentru a controla de la distanţă aparatul foto EOS M6 Mark II – pentru a vedea pe ecranul dispozitivului exact ceea ce „vede” aparatul foto, pentru a regla setările aparatului şi pentru a fotografia de la o distanţă de până la 10 m. Excelent pentru explorarea de puncte de vedere noi şi creative.
 •  
 • Coordonatele GPS pot fi transmise de la smartphone la EOS M6 Mark II în timp ce fotografiaţi, astfel încât imaginile să fie etichetate geografic cu locaţia dvs.

 

 

Observaţi fiecare detaliu

Din momentul în care luaţi în mână aparatul foto EOS M6 Mark II, veţi aprecia designul acestuia conceput cu mare atenţie la detalii. Precum opţiunea integrată de încărcare USB, care vă permite să fotografiaţi mai mult timp, sau senzorul cu autocurăţare care previne producerea de pete de praf şi murdărie care să vă strice fotografiile.

Comenzile pot fi personalizate şi programate pentru a vă pune la dispoziţie exact funcţiile dorite.

 


usbc connectivityEOS M6 Mark II device connectivity

Conectat la viaţa dvs. online

 

EOS M6 Mark II este conceput să funcţioneze fără probleme cu dispozitivul dvs. inteligent*, graţie unei conexiuni Bluetooth active permanent şi funcţiei Wi-Fi integrate. Distribuiţi imagini şi filme prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect şi sincronizaţi automat imaginile pe telefon sau tabletă. Dispozitivul dvs. poate fi utilizat, de asemenea, pentru fotografierea de la distanţă.

 

Specificaţii cheie

 

Captură la 14 cps şi mod de fotografiere RAW în rafală la 30 cps*

Cu focalizare continuă

 

Senzor de dimensiune APS-C cu rezoluţie de 32,5 megapixeli

Pentru calitate şi flexibilitate extraordinare

 

Sensibilitate până la ISO 25.600

Surprindeţi atmosfera în condiţii de lumină redusă

 

Cântăreşte numai 408 g

Pentru creativitate în mişcare

 

Vizor electronic detaşabil, opţional

Pentru o experienţă de fotografiere captivantă

 

Filme 4K şi până la 120 cps la rezoluţie Full HD

Instrumente creative pentru realizarea de filme

 

Ecran tactil rabatabil la 180˚

Pentru fotografiere din unghiuri creative

 

Wi-Fi şi Bluetooth® integrate

Pentru distribuirea imaginilor, descărcarea automată şi controlul de la distanţă al aparatului foto**

 

 

Senzor de dimensiune APS-C cu rezoluţie de 32,5 megapixeli

Pentru calitate şi flexibilitate extraordinare

 

Sensibilitate până la ISO 25.600

Surprindeţi atmosfera în condiţii de lumină redusă

 

Cântăreşte numai 408 g

Pentru creativitate în mişcare

 

Vizor electronic detaşabil, opţional

Pentru o experienţă de fotografiere captivantă

 

Filme 4K şi până la 120 cps la rezoluţie Full HD

Instrumente creative pentru realizarea de filme

 

Ecran tactil rabatabil la 180˚

Pentru fotografiere din unghiuri creative

 

Wi-Fi şi Bluetooth® integrate

Pentru distribuirea imaginilor, descărcarea automată şi controlul de la distanţă al aparatului foto**

Rezolutie:: 32,5 Mpx

Senzor: APS-C

Greutate: 408 g (doar corpul, fara baterie sau card)

Dimensiune senzor:: 22,3 mm x 14,9 mm

Procesor de imagine: DIGIC 8

Compatibilitate montură obiectiv: Canon EF-M

Filmare: 4k

Body / Kit: Body

Memorie suportata: 1 x SD, SDHC, SDXC

Tip senzor/Marire: CMOS APS-C 1.6x

Sensibilitate ISO:: Auto (100 - 25600), 100 - 25600 (Extins: 51200)

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Li-ion LP-E17

White Balance: AWB (auto), AWB (prioritate de ambianta, prioritate de alb), Zi, Umbra, Înnorat, Lumina tungsten, Lumina alba fluorescenta, Blit, Personalizat, Setarea temperaturii de culoare (grade Kelvin).

Format fisiere: Foto: RAW (CR3 14biti), JPEG / Video: MP4 (MPEG-4 AVC/H.264) / Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)

Filmare detalii: 4K: 3840 x 2160 (30/25 fps), Full HD: 1920 x 1080 (120/100/60/50/30/25 fps), HD: 1280 x 720 (60/50 fps)

Dimensiune LCD:: Ecran tactil TFT Clear View 3:2 de 7,5 cm (3,0”)

Numar pixeli LCD:: aprox. 1.040.000 de puncte

Ecran Rabatabil: Da. Inclinabil la 180 de grade in sus si la 45 de grade in jos.

Vizor: NU are vizor. Dar se poate achizitiona separat optional un vizor electronic EVF-DC1, EVF-DC2 .

Profunzime culoare:: 14 biti

Sistem de Focalizare: Sistem Dual Pixel CMOS AF. Pixeli de detectare a fazei, integraţi în senzorul de imagine. Număr maxim de 143/99 de puncte, în funcţie de obiectiv.

Shutter Speed: 30-1/4000 sec , Bulb. Declanşator mecanic în plan focal cu deplasare pe verticală, controlat electronic la toate vitezele.

Moduri expunere: Automat (A), Program (P), Prioritate de timp (Tv), Prioritate de diafragma (Av), Manual (M), B , Personalizat (C1, C2), SCN, Panoramare

Masurarea Expunerii:: Masurare evaluativa (384 zone), Masurare partiala la centru(aprox. 4,5 % din ecranul LCD), Masurare spot (aprox. 2,6 % din ecranul LCD), Măsurare central ponderată a expunerii

Moduri scenă predefinite: Da. SCN (Autoportret, Portret, Efect de netezire a pielii, Peisaj, Sport, Prim-plan, Alimente, Panoramare, Scenă nocturnă cu aparatul foto în mână, Control lumină de fundal HDR), Filtre creative etc.

Blit Integrat:: Da tip pop-up. GN 4,6m (la ISO 100). Reincarcare aprox. 4sec.

Patina blitz extern: Da (hot-shoe). Sincronizare X: 1/200 sec.

Moduri de declanşare: Unic, Continuu la viteză mare, Continuu la viteză mică, Temporizator automat (2 s, 10 s, Personalizat, La distanţă).

Fotografiere continuă (rafala): maxim 14 cadre pe secunda (viteza mentinuta pâna la 54 de imagini jpeg, 23 de imagini RAW).

Conectivitate: USB 2.0 (Type C), mini HDMI (micro D), Bluetooth (v 4.1), Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n)

Wi-Fi: Da

Dimensiuni: 119,6 x 70 x 49,2 mm

EOS M6 Mark II box contents

Ce se află în cutie

 

Corpul aparatului foto digital EOS M6 Mark II

Capac aparat foto R-F-4

Curea EM-200DB

Acumulator LP-E17 (cu capac)

Încărcător LC-E17E

Cablul de alimentare

Kitul cu manualul de utilizare

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!