Canon Canon EOS 5D Mark IV + Canon 24-105mm f/4L II

19.999,99 Lei 18.999,99 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info:

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 16392 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 18999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (2)
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)
The EOS 5D Mark IV boasts a stunning 30.4MP sensor



Canon EOS 5D Mark IV

Indiferent ce fotografiaţi, vă promitem calitate fără compromisuri şi performanţe de nivel profesional.

 

 

Căutaţi perfecţiunea

Conceput să funcţioneze în orice situaţie, EOS 5D Mark IV este un aparat foto multifuncţional cu design plăcut şi cu opţiuni complete.

 


Discover the power of Canon’s EOS 5D Mark IV



30,4

SENZOR MP CMOS
 

DP

RAW
 

4K

FILME
 

ISO

100-32000
 

GPS

ÎNCORPORAT
 

WiFi

ÎNCORPORAT

 

Diferenţa este creată de detalii

Din momentul în care lumina trece prin obiectiv, EOS 5D Mark IV surprinde fiecare nuanţă, fiecare culoare, fiecare detaliu. Încă o dată, Canon aduce în prim-plan detalii fine datorită unui nou senzor capabil de o claritate extraordinară. Vedeţi lumea altfel decât aţi văzut-o până acum.

 

 

Women in pink dresses taken with EOS 5D Mark IV

Luat cu EOS 5D Mark IV

  • f/11
  • 1/100
  • 0


Diferenţa este creată de detalii


Surprindeţi detaliile.


Surprindeţi totul

 

Un senzor CMOS de 30,4 megapixeli oferă imagini pline de detalii şi cu zgomot redus, chiar şi în zone cu lumină strălucitoare şi umbre întunecate. O rezoluţie mai fină înseamnă că nimic nu este pierdut, oferindu-vă libertatea de a decupa pentru a obţine imaginea perfectă şi de a reţine calitatea.
 


Black and white child in light with EOS 5D Mark IV

Luat cu EOS 5D Mark IV
  • f/8
  • 1/100
 

Reanalizaţi şi rafinaţi

Fiecare dintre cei 30 de milioane de pixeli ai EOS 5D Mark IV este format din două fotodiode, care pot fi folosite împreună sau individual. Această tehnologie permite crearea fişierelor Dual Pixel RAW (DPRAW), care conţin o pereche de imagini capturate din două perspective foarte puţin diferite. Când sunt procesate cu software-ul Digital Photo Professional, fişierele DPRAW permit fotografilor să efectueze reglaje de imagine pentru a menţine claritatea pe zona dorită.


 

Canon EOS 5D Mark IV with Dual Pixel RAW




Dual Pixel RAW

Ce este Dual Pixel RAW?

Dual Pixel RAW este o inovaţie Canon care utilizează ambele fotodiode de pe senzorul de focalizare automată Dual Pixel CMOS de 30,4 megapixeli al EOS 5D Mark IV.
 


Canon EOS 5D Mark IV sensor with Dual Pixel RAW

 

Cum funcţionează

 

Pixelii senzorului Dual Pixel sunt construiţi din două fotodiode. Acest design înseamnă că senzorul poate primi semnale A şi B de la subiect şi poate detecta orice diferenţă de fază dintre cele două semnale, permiţându-le să focalizeze ca parte a sistemului de focalizare automată Dual Pixel. Când se surprinde imaginea, senzorul obţine informaţii despre imagine de la semnalele imaginilor combinate A şi B. Această tehnologie face posibilă focalizarea şi înregistrarea imaginii cu acelaşi senzor. 


În timpul înregistrării Dual Pixel RAW, un singur fişier RAW salvează două imagini în fişier. O imagine cuprinde datele imaginilor combinate A+B şi cealaltă numai datele imaginii A. Acest lucru înseamnă că fişierele Dual Pixel RAW conţin atât imaginea normală, cât şi orice informaţie paralaxă, care poate fi măsurată şi extrapolată la informaţiile privind distanţa până la subiect. Deoarece imaginile Dual Pixel RAW conţin două imagini acestea au, prin urmare, o dimensiune dublă faţă de cea a unui fişier cu imagini RAW normale. 


Utilizând sistemul de optimizare Dual Pixel RAW din software-ul Digital Photo Professional, utilizatorii pot folosi datele Dual Pixel înregistrate cu imaginea Dual Pixel RAW pentru reglajele fine ale poziţiei de claritate maximă utilizând informaţiile de adâncime cuprinse în fişier.
 

 

Canon EOS 5D Mark IV sensor Dual Pixel RAW



Reglajul fin al imaginii

 

Când o imagine nu este chiar suficient de clară într-o anumită zonă, cum ar fi în zona ochilor unui subiect, de exemplu, puteţi ajusta imaginea şi puteţi reda claritatea într-o zonă dorită.
 

 
Canon EOS 5D Mark IV using Dual Pixel RAW before

ORIGINAL

 

 
Canon EOS 5D Mark IV using Dual Pixel RAW after

CU REGLAREA FINĂ A IMAGINII

 

Efectul Bokeh

Cu Dual Pixel RAW puteţi ajusta poziţia zonelor nefocalizate sau efectul „bokeh” pentru a îmbunătăţi compoziţia, de exemplu, mutând un obiect nefocalizat care acoperă subiectul.
 

 
Canon EOS 5D Mark IV before using Dual Pixel RAW for bokeh shift

ORIGINAL

 

 
Canon EOS 5D Mark IV using Dual Pixel RAW for bokeh shift

CU EFECTUL BOKEH

 

Reducerea efectului de fantomă

Spre deosebire de scintilaţiile obiectivului, care pot fi folosite uneori creativ pentru a face o imagine să pară că are un contrast redus şi este „înceţoşată”, efectul de fantomă nu este de dorit şi arată reflecţiile interne ale obiectivului. Acesta poate fi controlat cu Dual Pixel RAW şi poate fi minimizat prin reglaje atente.
 

 
Canon EOS 5D Mark IV before using Dual Pixel RAW for ghosting removal

ORIGINAL

 

 
Canon EOS 5D Mark IV after using Dual Pixel RAW for ghosting removal

CU REDUCEREA EFECTULUI DE FANTOMĂ

 

Pentru cele mai bune rezultate

 

Pentru a profita la maxim de Dual Pixel RAW trebuie să reglaţi cu atenţie valorile de fotografiere ale EOS 5D Mark IV. Pentru cele mai bune rezultate, fotografiaţi la o distanţă focală a obiectivului de cel puţin 50 mm şi o deschidere a diafragmei de f/5,6 sau mai redusă, asigurându-vă că valoarea ISO este de 1600 sau mai redusă.

Efectele pot diferi între fotografierea tip portret şi formatul vertical, iar pentru cele mai bune rezultate asiguraţi-vă că fotografiaţi cu următorii parametri:
 

Distanţă focală

Distanţa faţă de subiect

50 mm

1 - 10 m (3,3 - 32,8 ft)
 

100 mm

2 - 20m (6,6 - 65,6ft)
 

200mm

4 - 40m (13,1 - 131,2ft)
 

 

 
Refining focus with the EOS 5D Mark IV

ORIGINAL

 

 

CU REGLAREA FINĂ A IMAGINII

 


Captură excepţională în condiţii
de luminozitate scăzută

Performanţa în condiţii de luminozitate scăzută este îmbunătăţită la fiecare setare ISO, cu zgomot digital mult mai redus şi o sensibilitate maximă ISO 32.000 (ce poate fi extinsă până la ISO 102.400). Aveţi încredere în calitatea superbă a imaginilor chiar şi când fotografiaţi în condiţii de iluminare redusă.


Pigeons in low light with Canon EOS 5D Mark IV

Luat cu EOS 5D Mark IV
  • f/5.6
  • 1/640
  • 00

Următorul nivel
în procesarea imaginii

Corecţia integrată a aberaţiilor obiectivului îmbunătăţeşte performanţa obiectivului compensând factori precum difracţia, deformarea şi aberaţiile cromatice pentru a produce o imagine vizibil superioară.


Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Sistem de optimizare a obiectivului

Un Sistem de optimizare a obiectivului adaugă încă un nivel de corecţie, abordând şi mai multe fenomene optice, inclusiv efectul filtrului optic low-pass al aparatului. Rezultatul: performanţă optimizată şi calitate incredibilă a imaginii.

 
Leaves in close up with 5D Mark IV and DLO on

PORNIT

 

 
Leaves in close up with 5D Mark IV and DLO off

OPRIT

 

Claritate, contrast şi culoare

Modelul 5D Mark IV include o selecţie de setări de nivel automat de alb (AWB) care abordează lumina artificială în mod diferit. „Prioritatea de ambianţă” are scopul de a menţine o parte dintre tonurile cromatice calde create de sursele de lumină artificială şi de a păstra astfel cât mai mult atmosfera unei scene, în timp ce prioritatea de alb elimină cea mai mare parte a căldurii create de iluminarea cu tungsten, încercând să creeze imagini în culori neutre acolo unde este posibil.

 
White priority cityscape with EOS 5D Mark IV

PRIORITATE DE ALB AWB

 

 
Ambience priority cityscape with EOS 5D Mark IV

PRIORITATE DE AMBIANŢĂ AWB

 


Fiecare detaliu
capturat cu atenţie

 

Stilul de imagine „detalii fine” a fost inclus în modelul 5D Mark IV pentru a spori la maximum nivelul de detalii înregistrat de senzorul de 30,4 megapixeli al aparatului foto. Această setare acordă prioritate gradaţiei tonurilor şi accentuează detaliile fine. 

Stilul de imagine cu detalii fine dispune de trei parametri reglabili pentru claritatea imaginii, similari cu cei întâlniţi în cadrul filtrului Unsharp Mask (Mască reducere claritate) din Adobe Photoshop şi software-ul DPP de la Canon.

 


Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Exploraţi alte beneficii

 


EOS 5D Mark IV

Luat cu EOS 5D Mark IV
  • f/11
  • 1/100
  • 200

Precizia ca dotare standard

 

EOS 5D Mark IV dispune de focalizare şi măsurare avansate, care înregistrează momentele şi le urmăreşte în secunda în care au loc, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.

 

 

Grizzly bear waiting for fish at waterfall


Luat cu EOS 5D Mark IV
  • f/4
  • 1/1000
 

Cât ai clipi.

Rămâneţi concentrat pe acţiune, cu un sistem de focalizare automată extins cu 61 de puncte care urmăreşte chiar şi cei mai neastâmpăraţi subiecţi. Pe modelul EOS 5D Mark IV, cele 61de puncte de focalizare automată au fost amplasate pe o suprafaţă mai mare, extensie verticală cu 8 procente mai mare în zona centrală şi cu 24 de procente mai mare în zona periferică, ceea ce sporeşte libertatea fotografului în ceea ce priveşte amplasarea subiecţilor în timpul realizării compoziţiei.


Viewfinder focus area of Canon EOS 5D Mark IV

Focalizare rapidă,
continuă, chiar şi
în condiţii de lumină slabă

 

Cu un senzor AF cu sensibilitate ridicată, performanţa de focalizare a EOS 5D Mark IV este asigurată, chiar şi în cazul unor niveluri de luminozitate scăzute de până la EV-32. Performanţa este îmbunătăţită la niveluri EV-43 când se fotografiază în modul Vizualizare în timp real cu Dual Pixel CMOS AF.

 


Low light portrait by Paolo Pellegrin with EOS 5D Mark IV

Luat cu EOS 5D Mark IV
  • f/2.8
  • 1/13

Precizie AF superioară,
chiar şi cu obiective lungi

 

Dacă sunteţi un fotograf pasionat de sport sau faună, veţi fi nevoit deseori să utilizaţi obiective super-telefoto cu teleconvertor pentru a vă apropia de subiecţi. Cu maxim 61 de puncte cu 21 de puncte de focalizare automată de tip încrucişat la f/81, focalizarea de înaltă precizie devine mult mai uşoară.


Bear in viewfinder captured with EOS 5D Mark IV

Senzor de măsurare de 150.000 de pixeli

 

EOS 5D Mark IV foloseşte un senzor de măsurare RGB+IR de 150.000 pixeli pentru a efectua o măsurare extrem de precisă a expunerii. Acest senzor funcţionează şi împreună cu sistemul de focalizare automată al aparatului pentru a ajuta la detectarea şi urmărirea obiectelor de culoare şi pentru funcţia de recunoaştere a feţei.

 


150k pixel metering sensor in EOS 5D Mark IV



Urmăriţi-vă subiecţii cu
precizie sporită

 

EOS 5D Mark IV dispune de sistemul de focalizare automată EOS iTR, care îmbunătăţeşte semnificativ performanţa de urmărire a subiecţilor. Personalizaţi urmărirea pe baza nevoilor dvs. cu moduri diferite când focalizaţi şi urmăriţi o faţă sau un subiect diferit.

 


Gannet tracked in focus with 5D Mark IV

Luat cu EOS 5D Mark IV
  • f/4
  • 1/2500

Alegeţi performanţa
de focalizare
potrivită subiectului dvs.

 

Focalizarea automată AI servo de la Canon dispune de un algoritm de focalizare automată care îmbunătăţeşte sensibilitatea urmăririi în scene în care subiecţii se pot mişca brusc.

Şase categorii de setări ale focalizării automate personalizabile vă permit să alegeţi cea mai potrivită opţiune pentru subiectul dvs., precum sensibilitatea de urmărire, urmărirea accelerării/decelerării şi comutarea automată a punctelor de focalizare automată.

 


AF case study settings on the Canon EOS 5D Mark IV

Surprindeţi momentul cu orice sursă de lumină artificială

EOS 5D Mark IV detectează frecvenţa de scintilaţii a surselor de lumină şi adaptează duratele de captură pentru a surprinde imaginile la intensitate aproape maximă a luminii, pentru a reduce efectele de scintilaţii. Această caracteristică funcţionează cu o frecvenţă de pâlpâire de 100 Hz şi 120 Hz şi are un algoritm îmbunătăţit pentru a preveni detecţia incorectă a luminii care pâlpâie.







Shooting anti flicker with EOS 5D Mark IV example 1

Puncte de focalizare automată

Noul buton de selectare a zonei de focalizare automată de pe spatele aparatului foto EOS 5D Mark IV facilitează comutarea punctelor de focalizare automată menţinând aparatul aproape de ochi.

 


EOS 5D Mark IV AF selection
 

Note de subsol

 

1. Numărul de puncte de focalizare, puncte de focalizare automată de tip încrucişat şi puncte duble de focalizare automată de tip încrucişat variază în funcţie de obiectivul utilizat 

2. EV-3 la un punct de focalizare automată central focalizând la f/2,8, focalizare automată pentru un singur cadru, 23°C/73°F, ISO 100 

3. EV-4 la 23°C/73°F, ISO 100, focalizare automată pentru un singur cadru


 

 


EOS 5D Mark IV

Luat cu EOS 5D Mark IV
  • f/4
  • 1/1000
  • 200


Ulla Lohmann uses the EOS 5D Mark IV in extreme situations

 

Concepută pentru performanţă

 

Aparatele foto legendare sunt făcute să dureze, iar gama EOS 5D series le oferă fotografilor de generaţie nouă o structură de calitate superioară, performanţă şi protecţie la intemperii1. EOS 5D Mark IV continuă acest angajament faţă de performanţă şi durabilitate la viteză ridicată.

 

Aflaţi mai multe

Descoperiţi puterea şi versatilitatea gamei Canon 4K
AFLAŢI MAI MULTE

Avansaţi către imagini cinematografice 4K

Daţi frâu liber producătorului de filme 4K din dvs. şi adăugaţi filmele 4K EOS în portofoliul dvs.

Aflaţi mai multe 


EOS 5D Mark IV

Aplicaţia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Descoperă mai multe 


Canon Photo Companion app
EOS 5D Mark IV

 

Înaltă definiţie 

Filme 4K

Vizionaţi clipul video


Rămâneţi conectat

Conectaţi-vă şi transmiteţi imagini cu ajutorul fluxurilor de lucru ultrarapide USB 3.0, WiFi şi NFC.

Aflaţi mai multe 

 
EOS 5D Mark IV side view output options

Rezolutie:: 30 Mpx

Senzor: Full Frame

Dimensiune senzor:: Full frame 36 x 24 mm

Tip senzor/ Marire: CMOS 1.0x

Sensibilitate ISO:: 100-102400

Filmare: 4k

Dimensiune LCD:: 3,2 inch

Numar pixeli LCD:: 150.000

Ecran Rabatabil: Nu

Vizor Optic:: Da

Shutter Speed:: 7 fps

Blit Integrat:: Nu

Patina Blit Extern:: Da

Body / Kit: Kit

Conectivitate:: GPS/WIFI/NFC.USB 3.0

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: LP-E6N

- Aparat foto Canon EOS 5D Mark IV body
- Capac aparat Canon
- Acumulator Li-Ion Canon LP-E6N
- Incarcator Canon LC-E6E
- Curea Canon
- Ocular Canon eyecup Eg
- Cablu USB 3.1

- Obiectiv Canon EF 24-105mm f/4 IS USM L II
- Capac frontal Canon, diametrul 77mm
- Capac montura Canon
- Parasolar Canon EW-83M

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!