Stimati clienti in data de 30.11.2023 si 01.12.2023 magazinele Foto Hobby din Bucuresti si Cluj-Napoca vor fi inchise. Echipa Foto Hobby va ureaza distractie placuta!

DJI Drona DJI Mini 3 PRO, Gimbal 3 axe, 48MP, Video 4K60, Autonomie 34 min, 249g

4.399,00 Lei

Garantie: 1 AN
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C6039 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 4399 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (1)
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)


 • DJI Mini 3 Pro cu telecomandă RC-N1

  Zburați mai mult și mai în siguranță cu Mini 3 Pro ultraportabil cu telecomandă RC-N1 de la DJI. Una dintre cele mai mari îmbunătățiri față de Mini 2 este includerea unui sistem tridirecțional de evitare a obstacolelor, care poate evita accidentele prin detectarea și evitarea automată a obstacolelor din calea sa de zbor. Mini 3 Pro oferă, de asemenea, o îmbunătățire a calității vizuale, adăugând capacitatea de a filma la 60 fps la 4K, la mișcare lentă 120 fps la 1080p și fotografii raw de 48MP extrem de de înaltă rezoluție. Chiar și timpul de zbor a fost îmbunătățit cu până la 34 de minute sau chiar mai mult cu o baterie opțională Plus. Adăugați un design pliabil și o serie de moduri de urmărire și imagini și veți avea o dronă care călătorește cu ușurință și poate găzdui atât imagini aeriene improvizate personale, cât și profesionale.

  Telecomanda RC-N1 inclusă

  Cu acest model Mini 3 Pro este inclusă telecomanda DJI RC-N1. Acest controler compact se asociază cu smartphone-ul dvs. pentru a oferi o experiență interactivă de pilotare. Folosiți afișajul telefonului pentru a vizualiza imagini de drone cu rezoluție 1080p30 și telemetrie în timp real de la o distanță de până la 7,5 mile, datorită tehnologiei DJI OcuSync 3 cu bandă duală. Acceptă majoritatea telefoanelor cu lățime de până la 7,1 inchi și poate găzdui conexiuni micro-USB, Lightning sau USB Type-C.

  Evitarea obstacolelor

  A rămâne mai în siguranță pe cer este acum mai ușor cu Mini 3 Pro, datorită unui sistem tridirecțional de evitare a obstacolelor și utilizării tehnologiei APAS 4.0 (Advanced Pilot Assistance Systems). Senzorii cu viziune duală înainte, înapoi și în jos funcționează cu APAS 4.0 pentru a detecta și a evita automat obstacolele din calea de zbor a dronei.

  Imagini aeriene profesionale

  Camera integrată a lui Mini 3 Pro are un senzor de 1/1,3" cu suport HDR, ISO nativ dublu, o diafragmă f/1,7 și pixeli mari de 2,4μm. Diafragma și dimensiunea pixelilor permit o cantitate considerabilă de lumină să intre în senzor , care reduce zgomotul pentru a crește calitatea imaginii și a video în situații de lumină scăzută, pe lângă faptul că oferă rezultate uimitoare în condiții optime de iluminare. Optica este capabilă să înregistreze video la o rezoluție 4K60 strălucitoare și netedă și fotografii mari, detaliate, brute până la maximum. la 48 MP. Având un ochi către crearea de conținut profesional, camera poate filma și în mișcare lentă la 120 fps la rezoluție Full HD 1080p și oferă modul D-Cinelike Color, care vă oferă mai multe informații despre culoare care vă pot ajuta să faceți după zbor. editare mai flexibilă.

  Fotografiere verticală adevărată

  Camera este găzduită într-un cardan care are propriile caracteristici care oferă imagini mai dinamice. Gama largă de rotație a cardanului acceptă fotografierea cu unghi mic, dar se poate roti și pentru fotografiere verticală adevărată. Această caracteristică prietenoasă cu rețelele sociale permite cardanului să se rotească la 90° pentru a comuta între orientările peisaj și portret.

  Timp de zbor crescut

  Cu un upgrade la capacitatea bateriei inteligente de zbor inclusă, combinată cu elice mai mari și o înclinare aerodinamică a corpului, Mini 3 Pro este capabil să zboare până la 34 de minute. Odată cu lansarea bateriei opționale Intelligent Flight Battery Plus, piloții care optează pentru echiparea Mini 3 Pro cu această baterie pot depăși cu mult această durată cu o durată de zbor de până la 47 de minute.

  Moduri creative și urmărire

  O serie de funcții integrate permit piloților de aproape orice nivel de calificare să obțină rezultate de calitate profesională cu puțin efort.

  FocusTrack: Acest sistem include ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 și Point of Interest 3.0 pentru urmărirea subiectului pe o gamă largă
  MasterShots: Selectați subiectul și Mini 3 Pro va efectua automat manevre în stil profesionist pentru rezultate cinematografice
  Time-Lapse: creează videoclipuri dramatice timelapse sau hyperlapse. Moduri de fotografiere ideale pentru filmarea traficului în mișcare sau a norilor
  Panoramă: surprindeți priveliști uimitoare în unul dintre cele patru moduri panoramice disponibile: 180°, unghi larg, vertical și sferă
  QuickShot: Droni, Helix, Rocket, Circle, Bumerang și Asteroid

  Reglementare prietenoasă

  Venind sub 8,8 oz, compact și portabil Mini 3 Pro nu necesită înregistrare în multe țări și regiuni, oferindu-vă mai multe oportunități de a captura fotografii aeriene și videoclipuri.

  Caracteristici suplimentare

  Ieșire directă a imaginilor HDR

  Zoom digital de până la 4x

  Descărcări QuickTransfer cu până la 30 Mb/s prin Wi-Fi

  Rată de biți la distanță cu latență scăzută de 18 Mb/s la


  Sub 249 g [1]

  Detectare tridirecțională a obstacolelor

  4K HDR Video

  Durată de viață extinsă a bateriei [2]

  Fotografiere verticală 

  FocusTrack

   


  Remarcabil Mini


  DJI Mini 3 Pro de dimensiuni mini și mega-capabile este la fel de puternic pe cât este portabil. Cu o greutate mai mică de 249 g și cu funcții de siguranță îmbunătățite, nu este doar prietenos cu reglementările, ci este și cel mai sigur din seria sa. [1] Cu un senzor de 1/1,3 inchi și funcții de top, redefinește ce înseamnă să zbori cu Mini.  Plin de performanță

  Mini 3 Pro are un aspect complet nou, care este optimizat pentru a profita mai mult de fiecare zbor. Cu elice mai mari, o înclinare aerodinamică a corpului și un sistem puternic de detectare a obstacolelor, designul raționalizat permite creșterea timpului de zbor și a siguranței.
  Gimbalul reimaginat oferă o gamă mai largă de rotație pentru fotografii cu unghi mic și fotografiere verticală adevărată, permițând oportunități creative nesfârșite. Fiecare aspect al acestui lifting a fost atent luat în considerare pentru a duce Mini la înălțimi nemaivăzute până acum.

  Pliati și continuați 

  Pentru creatorii aflați în mișcare, utilizarea fără probleme este cheia. Cu o greutate mai mică de 249 g, Mini 3 Pro nu necesită înregistrare în majoritatea țărilor și regiunilor. [1] Designul pliabil și compact îl face, de asemenea, ușor de transportat cu tine în următoarea drumeție, în ziua de plajă sau în weekend-ul improvizat. Fiți gata să captați imagini uluitoare atunci când vă vine inspirația.


  Timp de aer dulce

  Surprindeți și explorați mai mult din împrejurimile dvs. cu o durată de zbor extinsă de până la 34 de minute. Bateria inteligentă de zbor a DJI Mini 3 Pro este ultra-ușoară și are suficientă putere pentru a acoperi nevoile dvs. de fotografiere aeriană.

  Dacă sunteți genul de persoană căreia îi place să împingă fiecare zbor la limită, vă avem și noi acoperire. Faceți upgrade la Intelligent Flight Battery Plus și bucurați-vă de explorare fără griji timp de până la 47 de minute. [2]
   

  Ai filmat asta cu Mini?!

  Zboară ziua 
  Zboară noaptea

  Surprindeți subtilitatea luminii și a umbrelor în timp ce plecați într-o excursie de o zi.
  Filmați cu claritate și mai puțin zgomot pe măsură ce se lasă seara.
  Savurați momentul, rămâneți fidel procesului dvs. creativ și aveți încredere în Mini 3 Pro pentru a vă surprinde lumea.

   


  Pro
  Și noi vrem pe bune

  DJI Mini 3 Pro este remarcabil într-o gamă largă de condiții de iluminare, așa că puteți fi întotdeauna gata să creați. Senzorul CMOS de 1/1,3 inch are ISO nativ dublu și acceptă ieșirea directă a imaginilor HDR. [3] Fiecare imagine este îmbogățită cu o gamă dinamică mai mare pentru a dezvălui mai multe detalii în lumini și umbre.

   


  Bucurați-vă de standarde excepționale de fotografie aeriană cu pixeli mai mari de 2,4 μm și un raport de deschidere de f/1,7. Cu mai multă lumină disponibilă, imaginile dvs. vor apărea realiste chiar și în scenele cu lumină scăzută.

  Fotografie Aeriană
  Efectuata corect

  Du-ți conținutul la nivelul următor cu videoclipuri uimitoare 4K HDR [3] și fotografii RAW de 48MP. Minunați-vă de claritatea bogată a fiecărei imagini, chiar și atunci când măriți. Sau încetiniți lucrurile, pe măsură ce lumea devine agitată, cu videoclipuri dramatice cu încetinitorul de 1080p/120fps.

  Culoare în afara liniilor
  Modul D-Cinelike Color oferă mai multe informații vizuale, oferindu-vă posibilități de culoare mai bogate și mai multă flexibilitate la editare.

   


  Liniște sufletească în timp ce zbori

  Zburați cu încredere în timp ce navigați pe cer. DJI Mini 3 Pro este complet actualizat pentru a sprijini detectarea activă a obstacolelor și transmisia video stabilă.

  Detectare tridirecțională a obstacolelor

  DJI Mini 3 Pro este cel mai sigur Mini al nostru de până acum. Echipat cu senzori cu viziune duală înainte, înapoi și în jos și cu un design complet nou de aeronavă, oferă o gamă de detectare mai largă și o siguranță sporită.
   


  Am menționat APAS 4.0?

  Sistemele avansate de asistență pentru pilot (APAS 4.0) [4] detectează în timp real obiectele din calea de zbor a aeronavei. Acest lucru permite DJI Mini 3 Pro să evite obstacolele, chiar și în medii complicate.
     Clar și stabil

  Din oraș în vale

  DJI Mini 3 Pro se mândrește cu un sistem de transmisie video de vârf în DJI O3.

  Acesta asigură un flux live de 1080p/30fps la distanțe de până la 12 km. [5] De la priveliști ale orașului la aventură în aer liber, zburați întotdeauna cu un flux live clar și de încredere.
   
  Bucurați-vă de un zbor lin și de un control receptiv cu telecomanda DJI RC-N1 sau noul DJI RC. Ambele controlere oferă un bitrate video maxim de 18 Mbps livrat la o latență ultra-scăzută de 120 ms.

  Demn de shareuit instantaneu

  Capturați conținut de neuitat și împărtășiți-vă instantaneu aventura din mers. DJI Mini 3 Pro oferă o gamă largă de funcții inteligente, astfel încât să puteți adăuga momente de spectacol și fler creativ oricărui videoclip.


  Fotografiere verticală pe bune


  Să încercăm din nou asta în portret. Comutați rapid între peisaj și portret cu o singură atingere. Gimbalul reproiectat al camerei se rotește la 90°, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri la calitatea imaginii. True Vertical Shooting vă oferă fotografii detaliate, gata instantaneu pentru rețelele sociale.

 • MasterShots
 • FocusTrack [6]
  Hyperlapse
  Digital Zoom

 • MasterShots este un adevărat schimbător de joc pentru orice fotograf aerian începător. Pur și simplu selectați subiectul, iar Mini 3 Pro va executa o secvență de manevre profesionale, generând ulterior un scurt videoclip cinematografic.

  Panoramă
  Surprindeți vastitatea oricărui peisaj cu unghi larg, 180°, verticală,
  și fotografii panoramice Sphere.

  Unghi larg 180°

  Sferă

  Transfer rapid

  Gata instantaneu pentru a vă partaja creațiile, Mini 3 Pro acceptă descărcări Wi-Fi de mare viteză de până la 30 Mbps.
  Du-ți Mini la maximum

  Extindeți modul în care creați și zburați cu aceste accesorii practice.
  Aceste accesorii se achizitioneaza separat.
   

  • Hub de încărcare bidirecțională [7]

   Acest accesoriu practic de încărcare poate ține și alimenta trei baterii în succesiune. Luați-l cu dvs. pentru a vă încărca telecomanda, smartphone-ul sau alte dispozitive atunci când este nevoie de o încărcare.
    
  • DJI RC [8]
   Eliberați-vă telefonul cu DJI RC. Această telecomandă ușoară are un ecran încorporat conceput în mod explicit pentru DJI Mini 3 Pro. Cu aplicația DJI Fly preinstalată, vă puteți concentra pe zbor și puteți economisi bateria telefonului.
  • DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery Plus [7]
   Cu o durată maximă de zbor de 47 de minute, [2] Bateria inteligentă de zbor Plus vă oferă mai mult de fiecare dată când decolare.
  • Set de filtre ND [7]
   Adaptați-vă la condițiile de iluminare în schimbare cu filtrele ND16/64/256 și fiți întotdeauna gata pentru fotografia perfectă.


  DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery Plus [7]

  Set de filtre ND [7]
  Hub de încărcare bidirecțională [7]
  DJI RC [8]  Fly Mini, Create Big


  Fly Mini, creează mare

  * Vă rugăm să verificați și să respectați cu strictețe legile și reglementările locale înainte de a zbura.
  ** Testat cu un model de producție DJI Mini 3 Pro într-un mediu controlat. Experiența reală poate varia în funcție de mediu, utilizare și versiunea de firmware.
  *** Toate videoclipurile și fotografiile de pe această pagină au fost realizate în strictă conformitate cu legile și reglementările locale.
  **** DJI Mini 3 Pro trebuie activat în aplicația DJI Fly înainte de utilizare.

  1. Greutatea standard a aeronavei (inclusiv DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery, elice și un card microSD). Greutatea reală a produsului poate varia din cauza diferențelor dintre materialele lotului și factori externi. Înregistrarea nu este necesară în unele țări și regiuni. Verificați regulile și reglementările locale înainte de utilizare.
  2. Măsurat la o viteză constantă de 21,6 km/h în condiții fără vânt. Cu bateria de zbor inteligentă DJI Mini 3 Pro, aeronava poate zbura până la 34 de minute. Cu Intelligent Flight Battery Plus (vândut separat și numai în anumite țări), timpul de zbor este extins până la 47 de minute, dar aeronava va cântări mai mult de 249 g.
  3. Videoclipul HDR nu acceptă înregistrarea video la peste 30 fps.
  4. APAS 4.0 nu este disponibil în timpul înregistrării video 4K/48fps, 4K/50fps, 4K/60fps, 2.7K/48fps, 2.7K/50fps, 2.7K/60fps și 1080p/120fps.
  5. Conform FCC și fără obstacole într-o zonă deschisă în aer liber.
  6. FocusTrack nu este disponibil în timpul înregistrării 4K/48fps, 4K/50fps, 4K/60fps, 2.7K/48fps, 2.7K/50fps, 2.7K/60fps, 1080p/48fps, 1080p/50fps și/1080p/60fps Video 120fps.
  7. Se vinde separat. Disponibilitatea poate varia.
  8. Necesită achiziționarea DJI Mini 3 Pro (versiunea DJI RC).

  Timp de zbor crescut

  Cu un upgrade la capacitatea bateriei inteligente de zbor inclusă, combinată cu elice mai mari și o înclinare aerodinamică a corpului, Mini 3 Pro este capabil să zboare până la 34 de minute. Odată cu lansarea bateriei opționale Intelligent Flight Battery Plus, piloții care optează pentru echiparea Mini 3 Pro cu această baterie pot depăși cu mult această durată cu o durată de zbor de până la 47 de minute.

  Moduri creative și urmărire

  O serie de funcții integrate permit piloților de aproape orice nivel de calificare să obțină rezultate de calitate profesională cu puțin efort.

  FocusTrack: Acest sistem include ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 și Point of Interest 3.0 pentru urmărirea amplă a subiectului

  MasterShots: Selectați subiectul și Mini 3 Pro va efectua automat manevre în stil profesionist pentru rezultate cinematografice
  Time-Lapse: creează videoclipuri dramatice timelapse sau hyperlapse. Moduri de fotografiere ideale pentru filmarea traficului în mișcare sau a norilor
  Panoramă: surprindeți priveliști uimitoare în unul dintre cele patru moduri panoramice disponibile: 180°, unghi larg, vertical și sferă
  QuickShot: Droni, Helix, Rocket, Circle, Bumerang și Asteroid

  Prietenoasă cu reglementarile in vigoare

  Venind cu o greutate sub 8,8 oz, compact și portabil Mini 3 Pro nu necesită înregistrare în multe țări și regiuni, oferindu-vă mai multe oportunități de a captura fotografii aeriene și videoclipuri.

  Caracteristici suplimentare
  Ieșire directă a imaginilor HDR
  Zoom digital de până la 4x
  Descărcări QuickTransfer cu până la 30 Mb/s prin Wi-Fi
  Rată de biți la distanță cu latență scăzută de 18 Mb/s la 120 ms

  UPC: 190021054622

Tip Produse Drone
Greutate de decolare <250g
Culoare  
Ttimp de zbor 25min-35min
Distanta max. de operare 4000m-9000m
Senzori de obstacole Fata – Spate – Jos
Dimensiune senzor CMOS 1/2.3″
Greutate de decolare <249 g
Dimensiuni Inchis:145×90×62 mm; Deschis:171×245×62 mm; Deschis cu elici:251×362×70 mm
Viteza de ascensiune 5 m/s (S Mode); 3 m/s (N Mode); 2 m/s (C Mode)
Viteza de coborare 5 m/s (S Mode); 3 m/s (N Mode); 1.5 m/s (C Mode)
Viteza maxima 16 m/s (S Mode); 10 m/s (N Mode); 6 m/s (C Mode)
Altitudine maxima 4000m
Autonomie de zbor 34 minute (47 min. cu Flight Battery Plus)
Distanta de zbor Max. 18 km (25 km cu Flight Battery Plus)
Temperatura de operare -10° to 40° C
GPS GPS + Galileo + BeiDou
Frecvente de operare 2.400-2.4835 GHz; 5.725-5.850 GHz
EIRP 2.4 GHz:<26 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC); 5.8 GHz:<26 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)
Acuratete de planare Vertical:±0.1 m; ±0.5 m / Horizontal:±0.3 m; ±0.5 m
Senzori obstacole Fata, Spate, Jos
Lumina jos Nu
Stabilizare Gimbal pe 3 axe
Senzor camera 1/1.3-inch CMOS; 48MP; f/1.7; FOV:82.1 °
ISO 100-6400 ( toate setarile:manual si auto)
Imagini 4:3:8064×6048 (48 MP), 4032×3024 (12 MP); 16:9:4032×2268 (12 MP)
Functii Single Shot; Interval; AEB; Paorama; Sphere; 180; Wide-angle; Vertical
Format foto JPEG/DNG (RAW)
Format video MP4/MOV (H.264/H.265)
Rezolutie video 4K:3840×2160@24/25/30/48/50/60fps; 2.7K:2720×1530@24/25/30/48/50/60fps; FHD:1920×1080@24/25/30/48/50/60fps; Slow Motion:1920×1080@120fps
Zoom 4K:2x; 2.7K:3x; FHD:4x
Moduri QuickShot Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang, and Asteroid
Formate suportate FAT32 (≤32 GB); exFAT (>32 GB)
Wifi 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth Bluetooth 5.2
Baterie Li-ion; 2453 mAh; 7.38V; 37W
Card memorie microSD
Port telecomanda Lightning, Micro-USB (Type-B), USB-C
Transmisie video DJI O3
Applicatie DJI Fly
Sistem de operare iOS v11.0 sau mai nou; Android v6.0 sau mai nouSpecificații
Avioane
Greutate la decolare
<249 g [1]
Dimensiuni (L×L×H)
Pliat: 145×90×62 mm
Desfăşurat: 171×245×62 mm
Desfăşurat (cu elice): 251×362×70 mm
Lungime diagonală
247 mm
Viteza maximă de urcare
5 m/s (mod S)
3 m/s (mod N)
2 m/s (mod C)
Viteza maximă de coborâre
5 m/s (mod S)
3 m/s (mod N)
1,5 m/s (mod C)
Viteza maxima
(la nivelul mării, fără vânt) [2]
16 m/s (mod S)
10 m/s (mod N)
6 m/s (mod C)
Plafon maxim de serviciu deasupra nivelului mării
Cu baterie de zbor inteligentă: 4000 m
Cu baterie de zbor inteligentă Plus [7]: 3000 m [3]
Timp maxim de zbor
34 de minute (cu baterie inteligentă de zbor și măsurată în timpul zborului la 21,6 km/h în condiții fără vânt)
47 de minute (cu Intelligent Flight Battery Plus [7] și măsurat în timpul zborului la 21,6 km/h în condiții fără vânt). Disponibil numai în anumite țări.
Timp maxim de flotare
30 de minute (cu baterie de zbor inteligentă, fără vânt)
40 de minute (cu Intelligent Flight Battery Plus [7], fără vânt)
Distanța maximă de zbor
18 km (cu baterie de zbor inteligentă și măsurată în timpul zborului cu 43,2 km/h în condiții fără vânt)
25 km (cu Intelligent Flight Battery Plus [7] și măsurat în timpul zborului la 43,2 km/h în condiții fără vânt)
Rezistenta maxima la viteza vantului
10,7 m/s (Nivel 5)
Unghi maxim de înclinare
Înainte: 40°, înapoi: 35° (mod S)
25° (mod N)
25° (mod C)
Viteza unghiulară maximă (în mod implicit)*
130°/s (mod S)
* Poate fi reglat între 20°/s și 250°/s în aplicație

75°/s (mod N)
* Poate fi ajustat între 20°/s și 120°/s în aplicație

30°/s (mod C)
* Poate fi reglat între 20°/s și 60°/s în aplicație
Temperatura de Operare
-10° până la 40° C
Sistemul global de navigație prin satelit (GNSS)
GPS + Galileo + BeiDou
Frecvența de operare
2.400-2.4835 GHz
5,725-5,850 GHz [4]
Puterea transmițătorului (EIRP)
2,4 GHz: <26 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,8 GHz: <26 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)
Gama de precizie de hovering
Vertical:
±0,1 m (cu poziționare vizuală)
±0,5 m (cu poziționare GNSS)

Orizontală:
±0,3 m (cu poziționare vizuală)
±0,5 m (cu sistem de poziționare de înaltă precizie)
Sistem de detectare
Redirecţiona
Interval de măsurare cu precizie: 0,39-25 m
Viteza efectivă de detectare: Viteza de zbor <10 m/s
FOV: orizontal 106°, vertical 90°
Înapoi
Interval de măsurare cu precizie: 0,36-23,4 m
Viteza efectivă de detectare: Viteza de zbor <10 m/s
FOV: orizontal 58°, vertical 73°
În jos
Interval de măsurare cu precizie: 0,15-9 m
Raza de plutire precisă: 0,5-12 m
Raza de plutire a senzorului de viziune: 0,5-30 m
Viteza efectivă de detectare: Viteza de zbor <3 m/s
FOV: înainte/înapoi 104,8°, stânga/dreapta 87,6°
Lumină inferioară auxiliară
N / A
Mediul de operare
Suprafata reflectorizanta difuza cu un model clar si reflectivitate >20% (cum ar fi pavaj de ciment)
Iluminare adecvată (lux >15, de exemplu, mediu de expunere normală cu lampă fluorescentă de interior)
Gimbal
Interval mecanic
Înclinare: -135° până la 80°
Rolare: -135° până la 45°
Pan: -30° până la 30°
Interval controlabil
Înclinare: de la -90° la 60°
Rotire: -90° sau 0°
Stabilizare
Gimbal mecanic cu 3 axe (înclinare, rotire și pan)
Viteza maximă de control (înclinare)
100°/s
Gama de vibrații unghiulare
±0,01°
aparat foto
Senzor
CMOS de 1/1,3 inchi
Pixeli efectivi: 48 MP
Obiectiv
FOV: 82,1°
Format echivalent: 24 mm
Diafragma: f/1.7
Interval de focalizare: 1 m până la ∞
Interval ISO
Video: 100-6400 (Automat), 100-6400 (Manual)
Fotografie: 100-6400 (Automat), 100-6400 (Manual)
Viteza obturatorului
Obturator electronic: 2-1/8000 s
Dimensiunea maximă a imaginii
4:3: 8064×6048 (48 MP), 4032×3024 (12 MP)
16:9: 4032×2268 (12 MP)
Moduri de fotografiere statică
O singura incercare

Interval:
JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
JPEG + RAW: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s

Bracketing automat al expunerii (AEB): 3/5 cadre bracketate la 2/3 EV Bias

Panoramă: sferă, 180°, unghi larg și verticală
Format foto
JPEG/DNG (RAW)
Rezoluție video
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
2,7K: 2720×1530@24/25/30/48/50/60fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60fps
Mișcare lentă: 1920×1080@120fps
Modul HDR
Fotografie: HDR acceptat în modul Single Shot
Video: HDR acceptat la fotografiere la 24/25/30fps
Format video
MP4/MOV (H.264/H.265)
Rata de biți video maximă
150 Mbps
Interval de zoom
4K: 2x
2,7K: 3x
FHD: 4x
Moduri QuickShot
Droni, Helix, Rachetă, Cerc, Bumerang și Asteroid
Profiluri de culoare
Normal
D-Cinelike
Sistem de fișiere acceptat
FAT32 (≤32 GB)
exFAT (>32 GB)
Transmisie video
Sistem de transmisie video
DJI O3
Calitate Live View
1080p/30fps
Frecvența de operare
2.400-2.4835 GHz
5,725-5,850 GHz [4]
Puterea transmițătorului (EIRP)
2,4 GHz: <26 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,8 GHz: <26 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)
Lățimea de bandă de comunicare
1,4MHz/3MHz/10MHz/20MHz/40MHz
Latență (în funcție de condițiile de mediu și de dispozitivul mobil)
Aeronavă + telecomandă: aprox. 120 ms
Rata de biți video maximă
Aeronavă + telecomandă: 18 Mbps
Rată maximă de biți de descărcare [5]
DJI O3:
Telecomandă RC-N1 și DJI RC: 5,5 MB/s

Wi-Fi 5: Max 30 MB/s
Domenii de transmisie a semnalului
(FCC) [6]
Interferență puternică (peisaj urban): Aprox. 1,5-3 km
Interferență medie (peisaj suburban): Aprox. 3-7 km
Interferență scăzută (suburbie/litor): aprox. 7-12 km
antene
4 antene, 1T2R
Transmisie audio
N / A
Wifi
Protocol
802,11 a/b/g/n/ac
Puterea transmițătorului (EIRP)
2.400-2.4835 GHz: <19 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
5,72
5-5,850 GHz: <20 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)
Bluetooth
Protocol
Bluetooth 5.2
Puterea transmițătorului (EIRP)
2.400-2.4835 GHz: <8 dBm
Baterie inteligentă de zbor
Capacitate
2453 mAh
Greutate
Aproximativ. 80,5 g
Voltaj
7,38 V
Limita tensiunii de încărcare
8,5 V
Tip baterie
Li-ion
Energie
18,1 Wh
Putere maximă de încărcare
37 W
Timp de incarcare
64 de minute (cu încărcător DJI 30W USB-C)
Interval de temperatură de încărcare
5° până la 40° C (41° până la 104° F)
Incarcator recomandat
Încărcător USB-C DJI 30W
sau alte încărcătoare USB Power Delivery
Baterie inteligentă de zbor Plus [7]
Capacitate
3850 mAh
Greutate
Aproximativ. 121 g
Voltaj
7,38 V
Limita tensiunii de încărcare
8,5 V
Tip baterie
Li-ion
Energie
28,4 Wh
Putere maximă de încărcare
58 W
Timp de incarcare
101 minute (cu încărcător USB-C DJI 30W)
Interval de temperatură de încărcare
5° până la 40° C (41° până la 104° F)
Incarcator recomandat
Încărcător USB-C DJI 30W
sau alte încărcătoare USB Power Delivery
Carduri de memorie
Carduri de memorie acceptate
Este necesară clasa de viteză UHS-I 3 sau mai mare.
O listă de carduri microSD recomandate poate fi găsită mai jos.
Carduri microSD recomandate
SanDisk Extreme 64 GB V30 A1 microSDXC
SanDisk Extreme 128GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 256 GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 512 GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 64GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 256 GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 400GB V30 A2 microSDXC
SanDisk High Endurance 64GB V30 microSDXC
SanDisk High Endurance 256 GB V30 microSDXC
SanDisk Max Endurance 32 GB V30 microSDHC
SanDisk Max Endurance 128 GB V30 microSDXC
SanDisk Max Endurance 256 GB V30 microSDXC
Kingston Canvas Go!Plus 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go!Plus 256 GB V30 A2 microSDXC
Lexar High Endurance 64GB V30 microSDXC
Lexar High Endurance 128 GB V30 microSDXC
Lexar 667x 64GB V30 A1 microSDXC
Lexar 633x 256GB V30 A1 microSDXC
Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 128GB V30 A2 microSDXC
Lexar 1066x 256GB V30 A2 microSDXC
Samsung Pro Plus 128GB V30 A2 microSDXC
Samsung EVO Plus 512GB microSDXC
Telecomandă DJI RC-N1
Puterea transmițătorului (EIRP)
2,400-2,4835 GHz: <26 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,725-5,850 GHz: <26 dBm (FCC), <23 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)
Dimensiunea maximă acceptată a dispozitivului mobil
Lungime: 180 mm, Latime: 86 mm, Inaltime: 10 mm
Tipuri de porturi acceptate
Lightning, Micro-USB (Tip-B), USB-C
Sistem de transmisie video
DJI O3
Durata maximă a bateriei
6 ore (fără încărcarea niciunui dispozitiv mobil)
4 ore (la încărcarea unui dispozitiv mobil)
Temperatura de Operare
-10° până la 40° C (14° până la 104° F)
DJI RC
Model
330 RM
Sistem de transmisie video
DJI O3
Puterea transmițătorului (EIRP)
2.400-2.4835 GHz: <26 dBm (FCC); <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,725-5,850 GHz: <26 dBm (FCC), <23 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)
Capacitate de stocare
Capacitatea de stocare a DJI RC poate fi mărită prin utilizarea unui card microSD. Utilizatorii pot stoca imagini și videoclipuri pe card și le pot exporta pe un computer sau alte dispozitive.
Port de ieșire video
N / A
Durata maximă de viață a bateriei
Aproximativ. 4 ore
Temperatura de Operare
-10° până la 40° C (14° până la 104° F)
Carduri SD acceptate
Este necesară clasa de viteză UHS-I 3 sau mai mare.
O listă de carduri microSD recomandate poate fi găsită mai jos.
Carduri microSD recomandate
SanDisk Extreme 64 GB V30 A1 microSDXC
SanDisk Extreme 128GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 256 GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 512 GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 64GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 256 GB V30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 400GB V30 A2 microSDXC
SanDisk High Endurance 64GB V30 microSDXC
SanDisk High Endurance 256 GB V30 microSDXC
Kingston Canvas Go!Plus 64GB V30 A2 microSDXC
Kingston Canvas Go!Plus 256 GB V30 A2 microSDXC
Lexar High Endurance 64GB V30 microSDXC
Lexar High Endurance 128 GB V30 microSDXC
Lexar 633x 256GB V30 A1 microSDXC
Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
Samsung EVO Plus 512GB microSDXC
Protocolul Wi-Fi
802,11 a/b/g/n
Puterea transmițătorului Wi-Fi (EIRP)
2,400-2,4835 GHz: <23 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,150-5,250 GHz: <23 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
5,725-5,850 GHz: <23 dBm (FCC/SRRC), <14 dBm (CE)
Protocol Bluetooth
Bluetooth 4.2
Puterea transmițătorului Bluetooth (EIRP)
2.400-2.4835 GHz: <10 dBm
Hub de încărcare
Incarcator compatibil DJI
Încărcător USB-C DJI 30W
sau alte încărcătoare USB Power Delivery
Baterii compatibile DJI
DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery, DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery Plus [7]
Intrare
5 V, 3 A
9 V, 3 A
12 V, 3 A
Ieșire (USB)
Tensiune maximă: 5 V, curent maxim: 2 A
Tip de încărcare
Trei baterii se încarcă în succesiune
App
Aplicația pentru dispozitive mobile
DJI Fly
Sistem de operare necesar
iOS v11.0 sau o versiune ulterioară
Android v6.0 sau o versiune ulterioară
Alte
Note de subsol
1. Greutatea standard a aeronavei (inclusiv bateria de zbor inteligentă, elice și un card microSD). Greutatea reală a produsului poate varia din cauza diferențelor de materiale ale lotului și a factorilor externi. Înregistrarea nu este necesară în unele țări și regiuni. Verificați regulile și reglementările locale înainte de utilizare. Aceste specificații au fost determinate prin teste efectuate cu cel mai recent firmware. Actualizările de firmware pot îmbunătăți performanța, așa că actualizarea la cel mai recent firmware este foarte recomandată.
2. Viteza maximă de zbor este supusă restricțiilor locale care se poate schimba. Vă rugăm să respectați legile și reglementările locale atunci când zburați.
3. Creșterea greutății aeronavei poate afecta propulsia zborului. Când aeronava folosește Intelligent Flight Battery Plus, nu montați încărcături suplimentare, cum ar fi o protecție pentru elice sau accesorii de la terți, pentru a evita lipsa propulsiei.
4. Din cauza politicilor locale și a restricțiilor de reglementare, banda de frecvență de 5,8 GHz este în prezent interzisă în anumite țări, inclusiv, dar fără a se limita la, Japonia, Rusia, Israel, Ucraina și Kazahstan. Vă rugăm să utilizați banda de frecvență de 2,4 GHz atunci când lucrați în aceste locații. Verificați întotdeauna regulile și reglementările locale înainte de utilizare, deoarece acestea se pot schimba în timp.
5. Măsurat într-un mediu de laborator cu interferențe reduse în țări/regiuni care acceptă atât 2,4 GHz, cât și 5,8 GHz. Cu filmări salvate pe SSD-ul încorporat sau pe stocarea internă. Vitezele de descărcare pot varia în funcție de condițiile reale.
6. Datele sunt testate conform standardelor FCC în medii neobstrucţionate cu interferenţe tipice. Doar pentru a servi ca referință și nu oferă nicio garanție cu privire la distanța reală de zbor.
Distanța maximă de comunicare unidirecțională a DJI Mini 3 Pro în țări/regiuni cu standarde diferite:
FCC: Statele Unite, Australia, Canada, Hong Kong, Taiwan, Chile, Columbia, Puerto Rico și alte regiuni. Raza maxima de transmisie: 12 km
SRRC: China continentală. Raza maxima de transmisie: 8 km
CE: Marea Britanie, Rusia, Franța, Germania, Portugalia, Spania, Elveția, Macao, Noua Zeelandă, Emiratele Arabe Unite și alte regiuni. Raza maxima de transmisie: 8 km
MIC: Japonia. Distanța maximă de transmisie: 8 km
7. Se vinde separat și numai în țări selectate.
 

1x DJI Mini 3 Pro
1x Telecomanda DJI RC-N1(Se ataseaza telefonul mobil pentru a vizualiza imaginile transmise de catre drona)
1x Cablu DJI RC-N1 RC (USB Type-C Connector)
1x Cablu DJI RC-N1 RC (Lightning Connector)
1x Cablu DJI RC-N1 RC (Standard Micro-USB Connector)
1x Baterie inteligenta DJI Mini 3 Pro
1x Pereche de elice de rezerva
1x Protectie gimbal
1x Cablu Type-C to Type-C PD
1x Surubelnita
6x Suruburi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!