Magazinul din Cluj-Napoca va fi inchis astazi, 28 Mai 2024, in intervalul orar 14-18.30. Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta! Ne revedem fresh, maine 29 Mai

DJI DJI Mavic 3 Cine Premium Combo

23.999,00 Lei

Garantie: 1 AN
 

Info:

Echipamentele de tip drona trebuie inregistrate la Autoritatea Aeronautica Civila Romana. Mai multe detalii pe caa.ro.

 

Bucuresti: Stoc Furnizor

Cluj-Napoca: Stoc Furnizor

Stoc furnizor
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C6099 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 23999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (2)
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

A vedea inseamna sa crezi

4/3 CMOS

Camera Hasselblad

Apple ProRes

Detecția obstacolelor omnidirecționale

Captați imagini uimitoare cu o cameră foto Hasselblad legendară și bucurați-vă de un zbor lin cu detectarea obstacolelor omnidirecționale. Fiecare îmbunătățire a Mavic 3 stabilește un standard mai înalt pentru fotografia aeriană. Zburați cu Mavic 3 și descoperiți imaginile deasupra tuturor.
 


Două camere,
Posibilitati nelimitate
Aparat foto Hasselblad L2D-20c

4/3 CMOS
Camera Hasselblad
Legendă veche, capitol nou

Emblematicul brand suedez Hasselblad a proiectat și construit camera aeriană L2D-20c doar pentru DJI Mavic 3, încorporând un CMOS 4/3 de calitate profesională într-un spațiu incredibil de compact. Standardele riguroase Hasselblad sunt aplicate atât pentru performanța hardware, cât și pentru algoritmii software, aducând calitatea imaginii la un nivel cu totul nou.
20MP
Fotografii
12.8 Opriri
Interval dinamic
f/2,8-f/11
Diafragma reglabila
24 mm
Distanța focală echivalentă
VDAF
Tehnologia de focalizare automată de detectare a vederii

Soluție naturală de culoare Hasselblad


Mavic 3 dispune de soluția de culoare naturală Hasselblad, punctul culminant al deceniilor de experiență fotografică care oferă culori vii și naturale prin simpla apăsare a declanșatorului.


Rezultate care vorbesc

Creați imagini profesionale cu sistemul de camere Hasselblad L2D-20c.Gama dinamică mai mare permite tranziții mai naturale între lumini și umbre, păstrând informații vizuale bogate cu un sentiment mai mare de profunzime.

A larger sensor size keeps images clean in low light.
 

Specificații video profesionale

Înregistrare video 5.1K[1]

DCI 4K/120fps[1]

Suportă Apple ProRes[2]

D-Log pe 10 biți

HLG

Mavic 3 nu doar înregistrează videoclipuri aeriene la rezoluții și rate de cadre înalte, ci și captează până la 1 miliard de culori cu un profil de culoare D-Log pe 10 biți. Acest lucru oferă gradări mai naturale de colorare a cerului, cu mai multe detalii păstrate pentru o mai mare flexibilitate în post-producție.

Mavic 3 Cine oferă opțiuni extinse pentru creatorii profesioniști. Acesta acceptă codificarea Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 și Apple ProRes 422 LT cu o rată de date maximă de 3.772 Mbps. De asemenea, vine cu un SSD de 1 TB încorporat [3] și un cablu de date cu viteza luminii de 10 Gbps pentru a facilita și mai mult filmarea și crearea profesională.

Nathan McBride. Filmat pe Mavic 3 ©
Telecamera

Zoom hibrid 28x

162 mm, f/4.4


Modul Explorare


Activați modul Explore pentru a debloca cea de-a doua cameră a lui Mavic 3 – o cameră telefoană unică care vă permite să cercetați și să vă planificați fotografiile fără efort.
Când scenele sau subiectele sunt departe, utilizați camera tele pentru a mări și economisi timp sau înregistrați de la distanță fără a deranja subiectul.


Modul Tele Camera Pro

Cu modul Pro, camera tele Mavic 3 acceptă ajustări manuale ale parametrilor și fotografii RAW.
Telecamera oferă un limbaj unic al camerei pentru a vă face filmările mai expresive și mai dinamice.


Performanța totală a zborului

Siguranță sporită

Detecția obstacolelor omnidirecționale

Mavic 3 vă ajută să vă bucurați de un zbor fără coliziuni, astfel încât să vă puteți concentra pe obținerea celor mai bune fotografii posibile. Mai mulți senzori de vedere cu unghi larg funcționează perfect cu un motor de calcul vizual de înaltă performanță pentru a detecta obstacolele în toate direcțiile cu precizie și pentru a planifica o rută sigură de zbor care să le evite. [4]


Omnidirecțional orizontal

Sistem de vedere

Vedere în jos


Sistem

Sistem de vedere în sus

Omnidirecțional orizontal


Sistem de vedere

RTH avansat

 

Încheiați întotdeauna cu o notă înaltă cu Advanced RTH. Această funcție de întoarcere automată actualizată îi permite lui Mavic 3 să determine automat ruta optimă înapoi la punctul său de origine și să o execute rapid.

 

Mavic 3 poate zbura la o altitudine desemnată și apoi poate găsi o rută sigură și eficientă înapoi la punctul său de origine, combinând avantajele Advanced RTH și RTH tradițional, permițând utilizatorilor să aleagă cea mai bună opțiune în funcție de mediul lor.

Nu zbura doar. Bucurați-vă.

APAS 5.0

Mavic 3 face zborul mai distractiv ca niciodată, cu înregistrarea care nu mai este întreruptă de obstacolele de pe parcurs. Când zboară, Mavic 3 detectează continuu obiectele în toate direcțiile și le ocolește rapid și fără probleme.Bucurați-vă de fiecare zbor, chiar și în medii complexe.


Înregistrați imagini fluide, chiar și atunci când întâmpinați obstacole.

Transmisie O3+ și nu numai


46 de minute
Timp de zbor extins [5]


15 km
Interval de transmisie video [6]


1080p/60fps
Feed live FHD cu cadru mare [7]


Precizie extremă
Tehnologia de poziționare

 

 

Caracteristici suplimentare
Transfer rapid de mare viteză
ActiveTrack 5.0 [1]
Urmăriți videoclipul
MasterShots
Urmăriți videoclipul
Panoramă

Hiperlaps
Urmăriți videoclipul
QuickShots
Urmăriți videoclipul
Accesorii demne de vârf

 

DJI RC Pro

Cu un afișaj de 1.000 de nit, un procesor de înaltă performanță și suport pentru transmisie video de 15 km, cel mai nou DJI RC Pro este o opțiune de neegalat pentru creație profesională.

 

DJI 65W
Portable Charger

Vine cu un cablu USB-C de 65 W pentru a încărca bateria Mavic 3. Cu un alt port USB-A și un cablu de date USB-C incluse în pachet, poate încărca și telecomanda în același timp.

 

DJI Mavic 3
Wide-Angle Lens [8]

Compatibil cu camera Mavic 3 Hasselblad pentru a oferi un unghi ultra-larg de vizualizare de 108° și pentru a captura mai mult în fiecare cadru.

 

DJI Convertible
Carrying Bag

Având un design inovator, această geantă elegantă poate fi folosită fie ca geantă de umăr, fie ca rucsac.

 

DJI Mavic 3
ND Filters Set

Două seturi de filtre ND: ND4/8/16/32 și ND64/128/256/512.

 

DJI Cellular
Dongle [8]

Activați Mavic 3 cu conexiune la rețea 4G și asigurați o transmisie video stabilă și fiabilă. În mediile cu interferențe puternice de semnal, transmisia O3+ funcționează fără probleme cu DJI Cellular Dongle pentru a îmbunătăți calitatea transmisiei și pentru a asigura un zbor mai sigur.

 

DJI 10Gbps Lightspeed Data Cable

Transmite date de pe SSD-ul Mavic 3 la un computer sau alt dispozitiv la viteze mari.

 

DJI Mavic 3
Storage Cover

Protejați cardanul și depozitați elicele pentru un transport sigur și ușor.

DJI RC Pro

DJI 65W
Portable Charger

DJI Convertible
Carrying Bag

DJI Mavic 3
ND Filters Set

DJI 10Gbps Lightspeed Data Cable

DJI Mavic 3
Storage Cover

See for Yourself

 


3D
AR
Faceți o idee despre cum este să cumpărați DJI Mavic 3 în avans.
Faceți clic și trageți imaginea pentru a o vizualiza.

Desfăcută
Pliat

Se încarcă modelul 3D.

Toate modelele 3D din pagină s-au încărcat

Aruncă o privire mai atentă din fiecare unghi.
Utilizați camera iOS pentru a scana codul QR pentru o previzualizare AR a DJI Mavic 3.

Desfăcută
Pliat


 

Caracteristici cheie
Gimbal cu 3 axe cu camere duble
Hasselblad cu unghi larg 4/3 CMOS 20MP 5.1K
Telefoto de 12 MP cu zoom hibrid 28x
Până la 46 de minute de zbor
Raza de transmisie de până la 9,3 mile
Sistem de evitare a obstacolelor la 360°
Apple ProRes 422 HQ și D-Log pe 10 biți
Stream video 1080p60 Live View
Stocare încorporată cu un SSD de 1 TB
Telecomandă RC Pro cu ecran de 5,5" și O3+

Orientat spre crearea de conținut profesional, Mavic 3 Cine Premium Combo de la DJI adaugă capacitatea de a utiliza codecul Apple ProRes 422 HQ și crește stocarea internă de la 8 GB la un SSD monstru de 1 TB. În afară de asta, Cine Premium are aceleași camere duale impresionante în cardanul cu 3 axe al dronei. Una este o cameră cu unghi larg de 20 MP cu CMOS de 4/3" și zoom digital 4x de la legendarul producător de camere Hasselblad. Cealaltă este un teleobiectiv de 12 MP cu CMOS de 1/2", video 4K, optic 7x și zoom digital de până la 28x. Puteți utiliza acest lucru în modul Explore pentru a căuta locații, dar în primul rând împreună cu Hasselblad cu unghi larg, trecând între cele două pentru rezultate cu adevărat dinamice, cinematografice.

Calitatea video a Hasselblad-ului cu unghi larg de pe Mavic 3 Cine Premium oferă o rezoluție de până la 5,1K și DCI 4K la 120 fps. Gama dinamică de 12,8 trepte și o diafragmă reglabilă de la f/2,8 la f/11 deschid capacitatea dronei de a gestiona aproape orice condiție de iluminare și de a oferi filmări în condiții de lumină scăzută, cu mai puțin zgomot. Adăugați focalizarea VDAF bazată pe senzor de viziune și un FOV de 84° și puteți captura fotografii mari, atmosferice sau urmăriți și focalizați subiecții cu ușurință. Pentru a completa abilitățile puternice de imagine ale lui Mavic 3, Profilul de culoare D-Log pe 10 biți și NCS (Soluția de culoare naturală) de la Hasselblad sunt folosite pentru reproducerea naturală și precisă a culorilor.

Pentru a sprijini aceste capacități excepționale de imagine și piloții care le vor captura, DJI a împachetat Mavic 3 Cine Premium cu tehnologii pentru a profita la maximum de fiecare filmare. Funcțiile multiple vă permit să creați trasee de zbor, să urmăriți automat subiectele și să efectuați manevre aeriene complexe cu o atingere. În timp ce fac toate acestea, un sistem omnidirecțional de detectare a obstacolelor și APAS 5.0 funcționează pentru a asigura un zbor fără coliziuni. Adăugați până la 46 de minute de timp de zbor, o rază de transmisie de până la 9,3 mile și un design pliabil și aveți o platformă puternică, ideală pentru orice, de la fotografi amatori obsedați de tehnologie până la casele de producție profesionale.


Soluție naturală de culoare Hasselblad

Rezultatul multor decenii de experiență a lui Hasselblad, HNCS pornește de la nivelul pixelilor senzorului. Fiecare pixel este calibrat cu datele de culoare RGB trecând printr-un algoritm de procesare a imaginii și un mod de procesare a culorilor în timpul filmării. Rezultatul este conținut care conține o reproducere precisă și naturală a culorilor, totul fără a fi nevoie de presetări de culoare.


RTH avansat

O zi grozavă în aer în care filmați cel mai recent proiect de pasiune se încheie doar când Mavic 3 Cine Premium revine în siguranță. Funcția Advanced RTH (Return to Home) de la DJI este concepută pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă la fiecare zbor. Revenirea la punctul său de pornire poate fi declanșată de dvs. sau dacă există o pierdere de semnal. Pe drumul de întoarcere, Mavic 3 trasează traseul optim spre casă, evitând obstacolele de pe drum.


Vizualizare live

Când pilotați cu telecomanda RC-N1 inclusă și smartphone-ul dvs. compatibil, Mavic 3 Cine Premium vă poate transmite în direct vizualizarea camerei la o rezoluție de până la 1080p60. Acest lucru nu numai că vă permite să verificați filmări la calitate Full HD, dar vă ajută și la un control mai receptiv al dronei.


Poziționare de extremă precizie

Mavic 3 Cine Premium este proiectat pentru a-și menține poziția în aer extrem de stabil, avantajând piloții care încearcă să facă fotografii curate cu expunere lungă sau time-lapse.


Caracteristici suplimentare

Tehnologia DJI Waypoint 3.0, ActiveTrack și MasterShots
Moduri Fotografie statică: o singură fotografie, bracketing automat al expunerii și fotografii cronometrate (până la 60 de secunde)
Telecomandă RC Pro cu afișaj de 5,5" și OcuSync 3+
Rezistență la vânt de nivelul 5 (până la 26,8 mph)
Sunt incluse opt filtre ND pentru a gestiona viteza obturatorului și expunerea (ND4 la ND512)
Slotul pentru carduri microSD acceptă carduri de până la 2TB
Viteză de zbor de până la 70kmh
 

Model: DJI Mavic 3 Pro

Stabilizare: Da, 3 Axe (Pitch, Roll, Yaw)

Senzori: Obstacol

Format foto:: JPEG, DNG

Stocare:: microSD (pana la 128 GB)

Temperatura operare:: 0 la 40°C

Specificații

Drona

Greutate la decolare
Mavic 3: 895 g
Mavic 3 Cine: 899 g

Dimensiuni (pliat/desfăcut)
Pliat (fără elice) 221×96,3×90,3 mm
(Lungime×Latime×Inaltime)
Desfăşurat (fără elice) 347,5×283×107,7 mm
(Lungime×Latime×Inaltime)
Lungime diagonală
380,1 mm

Viteza maximă de urcare
1 m/s (mod C)
6 m/s (mod N)
8 m/s (mod S)

Viteza maximă de coborâre
1 m/s (mod C)
6 m/s (mod N)
6 m/s (mod S)

Viteza maximă de zbor (la nivelul mării, fără vânt)
5 m/s (mod C)
15 m/s (mod N)
19 m/s (mod S)

Plafon maxim de serviciu deasupra nivelului mării
6000 m

Timp maxim de zbor (fără vânt)
46 de minute

Timp maxim de flotare (fără vânt)
40 de minute
Distanța maximă de zbor
30 km
Rezistenta maxima la viteza vantului
12 m/s
Unghi maxim de înclinare
25° (mod C)
30° (mod N)
35° (mod S)
Viteza unghiulară maximă
200°/s

Temperatura de Operare
-10° până la 40° C (14° până la 104° F)
GNSS
GPS + Galileo + BeiDou

Gama de precizie de hovering
Verticală: ±0,1 m (cu Vision Positioning); ±0,5 m
(cu poziționare GNSS)
Orizontală: ±0,3 m (cu Vision Positioning); ±0,5 m
(cu sistem de poziționare de înaltă precizie)

Stocare internă
Mavic 3: 8 GB (spațiul disponibil este de aproximativ 7,2 GB)
Mavic 3 Cine: 1TB (spațiul disponibil este de aproximativ 934,8 GB)


Camera Hasselblad

Senzor

4/3 CMOS, pixeli efectivi: 20 MP

Obiectiv
FOV: 84°
Format echivalent: 24 mm
Diafragma: f/2,8 până la f/11
Focalizare: 1 m până la ∞ (cu focalizare automată)
Interval ISO
Video: 100-6400
Fotografie: 100-6400

Viteza obturatorului

Obturator electronic: 8-1/8000 s
Dimensiunea maximă a imaginii
Unitate principală: 5280×3956
Moduri de fotografiere statică
O singură fotografie: Fotografii de 20 MP

Bracketing automat al expunerii (AEB): 20 MP, 3/5 cadre bracketate la 0,7 EV

Fotografiere în rafală: 20 MP, 3/5/7

Cronometrat: 20 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s

Rezoluție video

Apple ProRes 422 HQ
Apple ProRes 422
Apple ProRes 422 LT
5.1K: 5120×2700@24/25/30/48/50fps
DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps

H.264/H.265
5.1K: 5120×2700@24/25/30/48/50fps
DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/120*/200*fps

* Ratele de cadre de mai sus sunt rate de cadre de înregistrare. Videoclipurile vor fi redate ca videoclipuri cu încetinitorul.
Rata de biți video maximă
H.264/H.265 Bitrate: 200 Mbps
Rată de biți Apple ProRes 422 HQ: 3.772 Mbps
Apple ProRes 422 Bitrate: 2.514 Mbps
Apple ProRes 422 LT Bitrate: 1.750 Mbps

Formate de fișiere acceptate

exFAT
Format foto
JPEG/DNG (RAW)
Formate video
Mavic 3:
MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)

Mavic 3 Cine:
MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
MOV (Apple ProRes 422 HQ/422/422 LT)

Telecamera

Senzor

CMOS de 1/2 inch
Viteza obturatorului
Obturator electronic: 2-1/8000 s
Obiectiv
FOV: 15°
Format echivalent: 162 mm
Diafragma: f/4.4
Focalizare: de la 3 m la ∞
Interval ISO
Video: 100-6400
Fotografie: 100-6400

Dimensiunea maximă a imaginii
4000×3000
Format foto
JPEG/DNG (RAW)

Formate video
MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)

Moduri de fotografiere statică

O singură fotografie: Fotografii de 12 MP
Bracketing automat al expunerii (AEB): 12 MP, 3/5 cadre bracketate la 0,7 EV
Fotografiere în rafală: 12 MP, 3/5/7
Cronometrat: 12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Rezoluție video
H.264/H.265
4K: 3840×2160@25/30/50fps
FHD: 1920×1080@25/30/50fps

Zoom digital
4x
Gimbal
Stabilizare
Motorizat pe 3 axe (înclinare, rotire, pan)

Interval mecanic

Înclinare: -135° până la 100°
Rolare: -45° până la 45°
Pan: -27° până la 27°

Interval controlabil
Înclinare: de la -90° la 35°
Pan: -5° până la 5°

Viteza maximă de control (înclinare)
100°/s
Gama de vibrații unghiulare
±0,007°
Sentire
Sistem de detectare

Sistem de vedere binocular omnidirecțional, completat cu un senzor infraroșu în partea de jos a aeronavei

Redirecţionare
Domeniu de măsurare: 0,5-20 m
Interval de detectare: 0,5-200 m
Viteza efectivă de detectare: Viteza de zbor ≤ 15m/s
FOV: orizontal 90°, vertical 103°
Înapoi
Domeniu de măsurare: 0,5-16 m
Viteza efectivă de detectare: Viteza de zbor ≤ 12m/s
FOV: orizontal 90°, vertical 103°
Lateral
Domeniu de măsurare: 0,5-25 m
Viteza efectivă de detectare: Viteza de zbor ≤ 15m/s
FOV: orizontal 90°, vertical 85°
În sus
Domeniu de măsurare: 0,2-10 m
Viteza efectivă de detectare: Viteza de zbor ≤ 6m/s
FOV: față și spate 100°, stânga și dreapta 90°
În jos
Domeniu de măsurare: 0,3-18 m
Viteza efectivă de detectare: Viteza de zbor ≤ 6m/s
FOV: față și spate 130°, stânga și dreapta 160°

Mediul de operare

Înainte, înapoi, stânga, dreapta și în sus: suprafață cu un model clar și iluminare adecvată (lux>15)
În jos: suprafață cu un model clar și iluminare adecvată (lux >15). Suprafata reflectorizanta difuza cu reflectivitate difuza>20% (de exemplu, perete, copac, persoana)

Transmisie video

Sistem de transmisie video
O3+

Calitate Live View

Telecomanda: 1080p@30fps/1080p@60fps

Frecvența de funcționare
2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz

Distanța maximă de transmisie (neobstrucționată, fără interferențe și aliniată cu controlerul)
2.400-2.4835 GHz; 5.725-5.850 GHz
FCC: 15 km
CE: 8 km
SRRC: 8 km
MIC: 8 km

Domenii de transmisie a semnalului (FCC)

Interferență puternică (peisaj urban, linie vizuală limitată, multe semnale concurente): Aprox. 1,5-3 km
Interferență medie (peisaj suburban, linie de vedere deschisă, unele semnale concurente): Aprox. 3-9 km
Interferență scăzută (peisaj deschis, linie vizuală abundentă, puține semnale concurente): Aprox. 9-15 km

Datele sunt testate sub standarde diferite în zone deschise fără interferențe. Se referă doar la distanța maximă de zbor într-un singur sens, fără a lua în considerare întoarcerea la domiciliu. Vă rugăm să acordați atenție solicitărilor RTH din aplicația DJI Fly în timpul zborului real.

Rata de biți de descărcare maximă

O3+:
5,5 MB/s (cu telecomandă RC-N1)
15 MB/s (cu telecomandă DJI RC Pro)
Wi-Fi 6:
80 MB/s*

* Măsurat în medii de laborator cu interferențe reduse în țări/regiuni care acceptă atât 2,4GHz, cât și 5,8GHz, iar filmările sunt salvate în SSD-ul încorporat sau în stocarea internă. Viteza de descărcare poate varia în funcție de condițiile reale.
Latență (în funcție de condițiile de mediu și de dispozitivul mobil)

130 ms (cu telecomandă RC-N1)
120 ms (cu telecomandă DJI RC Pro)

Antene
4 antene, 2T4R

Puterea transmițătorului (EIRP)

2,4 GHz: ≤33 dBm (FCC); ≤20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,8 GHz: ≤33 dBm (FCC), ≤30 dBm (SRRC), ≤14 dBm (CE)

Baterie

Capacitate
5000 mAh
Voltaj
15,4 V
Limita tensiunii de încărcare
17,6 V
Tip baterie
LiPo 4S
Energie
77 Wh
Greutate
335,5 g
Temperatura de încărcare
5° până la 40° C (41° până la 104° F)
Încărcător de baterii
Intrare
100-240 V AC, 47-63 Hz, 2,0 A
Ieșire USB-C
USB-C: 5,0 V⎓5,0 A/9,0 V⎓5,0 A/12,0 V⎓5,0 A/15,0 V⎓4,3 A/20,0 V⎓3,25 A/5,0~20,0 V⎓3,25 A
Ieșire USB-A
USB-A: 5 V⎓2 A
Putere nominală
65 W
Hub de încărcare
Intrare
USB-C: 5-20 V⎓5,0 A max
Ieșire
Baterie: 12-17,6 V⎓5,0 A max
Putere nominală
65 W
Tip de încărcare
Încarcă trei baterii în succesiune.
Interval de temperatură de încărcare
5° până la 40° C (41° până la 104° F)
Incărcător de mașină
Intrare
Intrare de alimentare a mașinii: 12,7-16 V⎓6,5 A, tensiune nominală 14 V DC
Ieșire
USB-C: 5,0 V⎓5,0 A/9,0 V⎓5,0 A/12,0 V⎓5,0 A/15,0 V⎓4,3A/20,0 V⎓3,25 A/5,0~20,0 V⎓3,25 A
USB-A: 5 V⎓2 A
Putere nominală
65 W
Timp de incarcare
Aproximativ. 96 de minute
Interval de temperatură de încărcare
5° până la 40° C (41° până la 104° F)

Depozitare

Carduri microSD recomandate
Carduri microSD recomandate video cu rata de biți standard:
H.265:

5.1K: 5120×2700@24/25/30/48/50fps
DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60/120fps
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/120/200fps
H.264:
DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60fps
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/120/200fps
SanDisk Extreme Pro 64G v30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 128G v30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 256G v30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 400G v30 A2 microSDXC
SanDisk High Endurance 64G v30 XC I microSDXC
SanDisk High Endurance 128G v30 XC I microSDXC
SanDisk High Endurance 256G v30 XC I microSDXC
SanDisk Extreme 128G v30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 256G v30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme 512G v30 A2 microSDXC
Lexar 667x 64G microSDXC
Lexar 667x 128G microSDXC
Lexar 667x 256G microSDXC
Lexar High Endurance 64G V30 XC I microSDXC
Lexar High Endurance 128G microSDXC
Samsung EVO Plus 64G microSDXC
Samsung EVO Plus 128G microSDXC
Samsung EVO Plus 256G microSDXC
Samsung EVO Plus 512G microSDXC

Carduri microSD recomandate video cu rate de biți ridicate:

H.264:
5.1K: 5120×2700@24/25/30/48/50fps
DCI 4K: 4096×2160 la 120fps
4K: 3840×2160 la 120fps
SanDisk Extreme Pro 64G v30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 128G v30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 256G v30 A2 microSDXC
SanDisk Extreme Pro 400G v30 A2 microSDXC
SanDisk High Endurance 64G v30 XC I microSDXC
SanDisk High Endurance 128G v30 XC I microSDXC
SanDisk High Endurance 256G v30 XC I microSDXC
Lexar High Endurance 64G V30 XC I microSDXC
Lexar High Endurance 128G microSDXC
Lexar 667x 64G microSDXC Lexar 667x 128G microSDXC
Lexar 667x 256G microSDXC

Cardurile MicroSD nu sunt capabile să înregistreze codecul Apple ProRes 422 HQ.
Specificații SSD
Mavic 3: 8 GB (spațiul disponibil este de aproximativ 7,2 GB)
Mavic 3 Cine: 1 TB (spațiul disponibil este de aproximativ 934,8 GB)
Telecomandă DJI RC-N1
Sistem de transmisie cu telecomandă
Când sunt utilizate cu diferite configurații hardware de aeronave, telecomenzile DJI RC-N1 vor selecta automat versiunea de firmware corespunzătoare pentru actualizarea și vor accepta următoarele tehnologii de transmisie, activate de performanța hardware a modelelor de aeronave legate:
A. DJI Mini 2/ DJI Mavic Air 2: O2
b. DJI Air 2S: O3
c. DJI Mavic 3: O3+
Dimensiunea maximă acceptată a dispozitivului mobil
180×86×10 mm (Lungime×Latime×Inaltime)
Temperatura de Operare
0° până la 40° C (32° până la 104° F)
Puterea transmițătorului (EIRP)
2.400-2.4835 GHz:
<26 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,725-5,850 GHz:
<26 dBm (FCC), <23 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)
Durata de viata a bateriei
Fără încărcarea niciunui dispozitiv mobil: 6 ore;
la încărcarea dispozitivului mobil: 4 ore
Tipuri de porturi USB acceptate
Lightning, Micro USB, USB-C

JI Mavic 3 Cine Premium Combo
Telecomanda DJI RC Pro
3 x baterie inteligentă de zbor
Set de filtre ND #1 (ND4, ND8, ND16 și ND32)
Set de filtre ND #2 (ND64, ND128, ND256 și ND512)
6 x pereche de elice cu zgomot redus
Încărcător portabil de 65 W
Hub de încărcare a bateriei
Capac de depozitare
Stick de control DJI pentru telecomanda RC Pro
Cablu de date Lightspeed (10 Gb/s)
Cablu USB tip C
Geanta de transport convertibila

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!