DJI Drona DJI FPV (Combo)

6.590,00 Lei

Garantie:  1 AN

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C5695 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 6590 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (1)
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)Caracteristici cheie


Zburați în prima persoană cu o viteză maximă de 87 mph

FPV Goggles V2 Inclus

Înregistrați videoclipuri 4K la 60 fps

FOV Super-Wide 150 °

RockSteady EIS pentru o filmare sinuoasa 

Gama de până la 6,2 mile cu OcuSync 3.0

Detectarea obstacolelor în față și în jos

Frână de urgență și Plutire

3 x moduri de zbor (modul N / S / M)

Iluminare exterioară personalizabilă în culoriScufundați-vă pe deplin în priveliștile aeriene uimitoare și viteza nestăvilită a zborului dronelor cu versiunea combinată a Dronei DJI FPV. Folosind FPV Goggles V2 la pachet, veți obține o imagine la prima persoană a ceea ce vede drona, cu imagini care vă fac să vă simțiți ca și cum ați zbura prin cer. Camera gimbal integrată 4K60 fps poate trimite videoclipuri cu latență scăzută la ochelarii de protecție pentru o experiență aproape în timp real. FOV-ul super-larg de 150 ° vă permite să luați în considerare și să apreciați scopul peisajelor peste care zburați.


Cu trei moduri de zbor diferite din care puteți alege, puteți zbura la propriul dvs. nivel de confort personal. Când este dezlănțuită complet, drona FPV poate accelera pe cer cu o viteză de până la 87 mph. Chiar și cu această viteză fulgerătoare, tehnologia DJI RockSteady EIS (Stabilizarea electronică a imaginii) va ajuta la asigurarea filmărilor pe care le capturați. Puteți captura videoclipuri pe un card microSD opțional (până la 256 GB) la 120 Mb / s. Indiferent dacă vă bucurați de curse vertiginoase sau de un tur frumos pe teren frumos, FPV Drone vă oferă o experiență intimă, spre deosebire de pilotajul tradițional.DJI FPV Goggles V2

DJI FPV
Remote Controller 2


 

DJI Motion Controller
Experimentați zborul imersiv ca niciodată până acum cu DJI Motion Controller, care permite avionului să manevreze pe baza mișcărilor naturale ale mâinilor.Versiune combinată gata de zbor

Tot ce aveți nevoie pentru a intra în cer este inclus într-o singură cutie. Pur și simplu porniți drona, activați drona, telecomanda și ochelarii și începeți să zburați.


Zburați în siguranță

Când pilotezi într-o viziune la prima persoană și la viteze atât de mari, este esențial ca drona și tot ceea ce o înconjoară să rămână în siguranță. Drona FPV vine echipată cu o caracteristică numită Frână de urgență și Hover, care face exact asta prin simpla apăsare a unui buton. Este ideal dacă vă simțiți copleșiți sau trebuie să vă „întrerupeți” zborul în câteva secunde, indiferent de mod sau viteză. În plus, drona FPV se va întoarce acasă în cazul în care se pierde semnalul video către ochelari de protecție și se prezintă în fața și în jos detectarea obstacolelor ToF, o lumină auxiliară inferioară, revenirea inteligentă la casă și revenirea bateriei reduse la funcțiile de acasă.

Iluminare personalizabilă

Echipat cu LED-uri frontale personalizabile în culori și lumini de braț pentru drone, puteți face ca drona dvs. FPV să arate așa cum doriți, oferind în același timp iluminare esențială pentru a alerta pe alții despre prezența dronei.


Trei moduri de zbor

Mod N: Echipat pentru noii piloți, cu comenzi simplificate de zbor cu drone și funcții de siguranță angajate, cum ar fi detectarea obstacolelor.
Mod S: Un mod de zbor hibrid care vă permite să zburați manual pentru mai multă libertate, dar păstrează comenzile simplificate mai ușor de utilizat.
Mod M: Pentru piloți calificați, cu control nelimitat asupra experienței de zbor.


OcuSync 3.0

Această tehnologie este concepută pentru a oferi o transmisie video HD clară de la dronă la ochelari de protecție în timp aproape real, de la până la 10 km.


Frecvențe de comutare automată

Frecvențele de transmisie video comută automat între 2,4 și 5,8 GHz pentru a vă asigura că filmările de 50 Mb / s ale ratei de biți rămân ferite de artefacte de bâlbâială și compresie. Pentru a ajuta la acest lucru, antenele cu câștig ridicat de pe dronă includ trei emițătoare și patru receptoare.


Aplicația DJI Virtual Flight

Această aplicație vă permite să practicați pilotarea în scenarii realiste, simulate, cu echipamentul real pe care l-ați folosi în lumea reală. Pur și simplu conectați FPV Goggles V2 și telecomanda.


Aplicația DJI Fly

Această aplicație mobilă vă oferă posibilitatea de a vizualiza și regla filmările și de a vă îmbunătăți experiența de pilotare.


Caracteristicile includ:

Smartphone Live View: Afișează vizualizarea live din ochelarii de protecție de pe un telefon atunci când este conectat printr-un cablu opțional.
Editați și partajați: redați, editați și partajați imagini pe social media.
Fly Spots: Descoperiți locuri populare de fotografiere aeriană din apropierea dvs. pentru a vă maximiza experiența de zbor.


Modul public

Împărtășiți emoția zborului FPV cu seturi suplimentare opționale de ochelari FPV V2. Când sunteți conectat la canalul FPV Drone, toată lumea poate partaja vizualizarea pe care o vedeți de pe avion.


Piese înlocuibile

Camera cu cardan, trenul de aterizare și carcasa superioară a avionului DJI FPV sunt toate modulare și ușor de înlocuit, făcând reparațiile mai convenabile.


4x Încetinire

Înregistrați imagini de patru ori mai mari decât rata standard de înregistrare pentru un efect de mișcare lentă.


UPC: 190021029491


 

 • Experiență de zbor imersivă
   

 • FOV super-larg 4K / 60 fps

 • Transmisie HD cu latență scăzută

 • Mod S Complet Nou

 • Controler de mișcare intuitiv • Frână de urgență și Plutire in aer
   
FPV nu a arătat niciodată atât de bine

Eleganta și aerodinamica, drona DJI FPV oferă propulsie puternică, durată crescuta de viață a bateriei și rezistență mai mare la vânt, făcând acest sistem pe cat de capabil pe cât de uimitor din punct de vedere vizual.


DJI FPV iese în evidență în mai multe moduri. LED-uri frontale sportive și lumini de braț pentru avioane cu culori personalizabile, DJI FPV le permite piloților să-și facă avionul la fel de unic ca ei.


Imersiunea dusa la nivelul următor. Control fără egal

Simțiți fiorul zborului captivant oferit de DJI FPV Goggles V2 și DJI FPV super-wide 150 ° FOV. [1] [2] Transmisia video HD la o viteză de până la 120 fps vă oferă o vizualizare ultra-lină și în timp real a zborului.

150 °
Unghi Super-larg

120 fps
Rata maximă de cadre

 


Fie că sunteți un pilot FPV experimentat sau un începător complet, DJI FPV oferă trei moduri de zbor intuitive care permit oricui să zboare încrezător încă din prima zi.


Mod S

Obțineți aspectul dinamic al filmărilor FPV cu ușurință în modul S. Acest mod de zbor hibrid combină libertatea de zbor manual cu comenzile simplificate ale dronelor DJI anterioare.


Modul N

Ideal pentru utilizatorii noi, modul N oferă zbor imersiv cu comenzi tradiționale de zbor cu drone, împreună cu caracteristici de siguranță DJI, cum ar fi detectarea obstacolelor. [3]


Mod M

Zburați în modul M pentru un control complet, nelimitat și experiența de zbor FPV completă. Personalizați parametrii și bucurați-vă de zbor și filmări, spre deosebire de orice altceva. [4]


0-100 km / h

2.0s


DJI Motion Controller

 

* Controlerul de mișcare DJI se vinde separat.


Uimitor de intuitiv

Luați experiența de zbor la noi culmi cu DJI Motion Controller. Acest dispozitiv compact permite aeronavei să manevreze pe baza mișcărilor naturale ale mâinilor. Aceasta nu este doar o inovație FPV. Este un mod cu totul nou de a zbura.


Nimic nu este mai important decât siguranța


Frână de urgență și Hover

Chiar și pentru experți, zborul manual FPV poate fi intimidant. De aceea, DJI FPV vine cu o funcție de frână de urgență și hover Pur și simplu apăsați acest buton de pe telecomandă în timp ce zburați în orice mod, la orice viteză, iar drona se va opri și va plasa stabil în câteva secunde.


Caracteristici avansate de siguranță

O lumină auxiliară de jos, Smart Return to Home (RTH), bateria descărcată RTH și detectarea obstacolelor înainte și în jos sunt toate integrate în DJI FPV pentru a asigura un zbor sigur, chiar și la viteze mari. [3]


Detectare către înainte

Detectarea descendentă
Senzor ToF
Lumină auxiliară de jos
Puterea de imagistică pe care o așteptați de la DJI

Obțineți rezultate care corespund intensității zborurilor dvs.

Capacitățile puternice de propulsie combinate cu un FOV super-larg de 150 ° oferă o vedere de neegalat. 4x Slow Motion, stabilizarea RockSteady și corectarea distorsiunii oferă piloților rezultate și mai fine și mai dramatice.


Filmare ireală

Drona DJI FPV poate înregistra videoclipuri 4K / 60fps la până la 120 Mbps, captând detalii clare care fac ca filmările să pară la fel de entuziasmante ca zborul.

120 Mbps
Rată de biți

4K / 60fps
Video


Stabilizare RockSteady

Indiferent de cât de dinamice devin manevrele dvs., tehnologia RockSteady EIS vă asigură înregistrarea ultra-fină.


* Formatele de codare video H.264 și H.265 sunt acceptate, oferindu-vă mai multe opțiuni de editare video. [5]


Faceți cunoștință cu O3

Latență transmisie video
28 ms
Latența transmisiei video a DJI FPV este mai mică de 28 ms. [6]

Gama de transmisie video
10 km
DJI FPV acceptă o transmisie video HD de până la 10 km. [7]

Bitrate de transmisie video
50 Mbps
Rata de biți de transmisie video a DJI FPV crește până la 50 Mbps.

Sistemul de transmisie DJI O3 (OcuSync 3.0) a fost adaptat pentru a se potrivi nevoilor unice ale DJI FPV. Bucurați-vă de o transmisie video clară în timp real, chiar și la distanțe de până la 10 km.
 
Comutare automată pentru semnal fără sincope

DJI FPV acceptă comutarea automată între frecvențele de 2,4 și 5,8 GHz și oferă un bitrate de transmisie video de până la 50 Mbps, [8] reducând semnificativ artefactele de bâlbâială și compresie. Antenele cu câștig ridicat ale aeronavei includ trei emițătoare și patru receptoare pentru a îmbunătăți semnalul, rezultând o alimentare video stabilă și fiabilă.


key::auto.www.170.section-17442.card-d8bd-picture-alt

* Dacă semnalul este deconectat, DJI FPV va activa automat RTH sigur.


Angajat în ceruri sigure

DJI FPV oferă utilizatorilor un strat suplimentar de siguranță cu transmisie automată de supraveghere dependentă încorporată (ADS-B). Acest sistem primește informații despre locația zborului de la avioane și elicoptere din zona dvs. care transmit semnale ADS-B și vă avertizează prin Goggles V2, astfel încât să aveți timp să evitați acele aeronave. [1]


Piese ușor de înlocuit

Camera cu cardan, trenul de aterizare și carcasa superioară a avionului DJI FPV sunt toate modulare și ușor de înlocuit, făcând reparațiile mai convenabile. DJI Care Refresh este, de asemenea, disponibil, oferind acoperire pentru o gamă largă de daune și oferindu-vă o mai mare liniște sufletească în timp ce zburați. [9]


Aplicația DJI Virtual Flight

Aplicația DJI Virtual Flight permite utilizatorilor să exerseze zborul în scenarii realiste, simulate, înainte de a decola în lumea reală. Pur și simplu conectați DJI FPV Goggles V2 și telecomanda și sunteți gata să stăpâniți zborul într-un mediu virtual fără riscuri. [10]


* Demo al aplicației DJI Virtual Flight


Aduceți pe cineva împreună cu modul de public

DJI FPV acceptă modul Audience. Trebuie doar să setați alte unități DJI FPV Goggles V2 pe canalul avionului dvs. și sunteți gata să împărtășiți imaginea de sus. [1]


key::auto.www.170.section-17442.card-d8bd-picture-altAplicația DJI Fly


Smartphone Live View

Editați și partajați

Fly Spots

Aplicația DJI Fly poate afișa vizualizarea live de la ochelarii de protecție pe un smartphone atunci când este conectată prin cablu. [11]

Cu aplicația DJI Fly, puteți reda imagini, edita și partaja munca pe social media,totul cu doar câteva atingeri.

De asemenea, puteți descoperi locuri populare de fotografiere aeriană din apropierea dvs. cu funcția Fly Spots. [12]

Vizualizare 360 ​​° a DJI FPV

3D
AR

Aruncați o privire mai atentă din orice unghi.

Obțineți o idee despre ceea ce înseamnă să dețineți DJI FPV în avans. Faceți clic și trageți imaginea pentru a o vizualiza.


Void Grey
Verde etern

Modelul 3D se încarcă.

Aruncați o privire mai atentă din orice unghi.

Utilizați camera dvs. iOS pentru a scana codul QR pentru o previzualizare AR a DJI FPV.

Void Grey
Verde etern

Redefiniți zborul

DJI FPV
Experiență de zbor imersivă
Mod S nou-nouț
FOV superangular 4K / 60fps
Transmisie HD cu latență scăzută
Controler de mișcare intuitiv
Frână de urgență și Hover


Note de subsol:

1. Înainte de a zbura DJI FPV, verificați legile și reglementările locale. Asigurați-vă că zborurile dvs. sunt efectuate în condiții de siguranță și în conformitate cu toate legile și reglementările locale.

2. FOV-ul de 150 ° se aplică numai atunci când fotografiați la 50 sau 100 fps.

3. Detectarea obstacolelor este disponibilă numai atunci când aeronava se află în modul N. În acest mod, DJI FPV va încetini automat atunci când detectează obstacole, dar nu se va opri automat.

4. Pentru a asigura siguranța zborului atunci când utilizați modul M, se recomandă prezența unei alte persoane pentru a observa mediul de zbor. Pentru a obține o experiență de control mai precisă atunci când utilizați modul M, reglați șurubul F1 de pe spatele butonului de control al tracțiunii (partea dreaptă dacă zburați în modul 1, partea stângă dacă zburați în modul 2) pentru a dezactiva recentarea.

5. Avionul DJI FPV acceptă două formate de codare video, în timp ce DJI FPV Goggles V2 acceptă doar H.264.

6. În modul 810p / 120fps cu latență redusă, latența transmisiei video este mai mică de 28 ms; în modul de înaltă calitate 810p / 60fps, latența transmisiei video este mai mică de 40 ms.

7. Conform FCC. Măsurătorile au fost luate în medii neobstrucționate, fără interferențe. Respectați întotdeauna regulile și reglementările locale și zburați-vă drona în limita vizuală, cu excepția cazului în care se permite altfel.

8. Cel mai mare bitrate de transmisie video este de 50 Mbps. Măsurată într-un mediu deschis, în aer liber, fără obstacole sau interferențe.

9. DJI Care Refresh (DJI FPV) este un plan de servicii care vă oferă o mai mare liniște sufletească în timpul zborului. DJI Care Refresh (DJI FPV) oferă înlocuiri pentru un cost suplimentar mic. Dacă achiziționați DJI Care Refresh (plan de 2 ani), vă veți bucura, de asemenea, de o prelungire a garanției originale cu până la doi ani (durata prelungirii variază în funcție de regiune). Pentru mai multe informații, contactați asistența DJI.

10. În prezent, aplicația DJI Virtual Flight acceptă numai dispozitive iOS.

11. Această funcție va fi disponibilă într-o viitoare actualizare de firmware. Imaginile transmise de la ochelari de protecție către aplicație pot fi trimise către un smartphone prin cablu (USB-C la USB-C sau USB-C la fulger).

12. Funcția Fly Spots este disponibilă în prezent numai în China continentală. Toate locațiile de zbor afișate de funcția Fly Spots se bazează pe etichete de locație partajate voluntar de la utilizatorii SkyPixel. DJI nu colectează și nu partajează niciodată datele utilizatorului fără consimțământul utilizatorului. Verificați și respectați întotdeauna regulile aplicabile oriunde zburați.

Kit DJI FPV Fly More

Baterie de zbor inteligentă DJI FPV

Baterie pentru ochelari DJI FPV

Încărcător auto DJI FPV

Hub de încărcare a bateriei DJI FPV

Elici DJI FPV

DJI FPV Propeller Guard

Mult spațiu și separatoare vă permit să personalizați compartimentele interioare pentru a se potrivi echipamentului pe care îl aduceți cu dvs.


Rucsac DJI Goggles Carry More


De înaltă definiție, latență scăzută, transmisie la distanță și anti-interferență puternică. Bateria din cutie suportă 110 minute de zbor când este complet încărcată.


Ochelari de protecție DJI FPV V2


Ochelari de protecție DJI FPV


Unitatea aeriană DJI FPV


Telecomandă DJI FPV


Telecomandă DJI FPV / baterie inteligentă CrystalSky / Cendence


Cadru TransTEC LASER HD


Gemfan Hurricane Durable 3 lame


T-Motor F55A PRO II + F4 HD STACK


Motor T-F40 PRO III - KV2400

Camera DJI FPV

Protector pentru lentile DJI FPV

Modul DJI FPV Air Unit

Antenă aeriană DJI FPV

Antenă aeriană DJI FPV (SMA)

Cablu DJI FPV Air Unit MMCX la SMA

Cablu coaxial pentru unitatea de aer DJI FPV

DJI FPV Air Unit 3-in-1 Cable

Ochelari de protecție DJI FPV pentru burete

Căptușeală cu spumă pentru ochelari DJI FPV

Cablu de alimentare pentru ochelari DJI FPV (XT60)

Antenă pentru ochelari de protecție DJI FPV


Suport brate DJI FPV

Adaptor de alimentare DJI FPV

De înaltă definiție, latență scăzută, transmisie la distanță și anti-interferență puternică. Bateria din cutie suportă 110 minute de zbor când este complet încărcată.

Ochelari de protecție DJI FPV V2

Foarte receptiv cu mai multe moduri de zbor pentru zbor imersiv și videoclip superangular care înregistrează până la 4K / 60fps.


Dronă DJI FPV

Joystick-ul cu efect Hall cu design ergonomic oferă un control de precizie ridicat și o latență ultra-scăzută de 7 ms.

Telecomandă DJI FPV 2

DJI FPV Landing Gear

Cameră Gimbal DJI FPV

Protector Gimbal DJI FPV

Ușor de instalat și detașat și disponibil pentru înlocuire.


DJI FPV Top Shell

Stick-uri de control DJI FPV

Antenă pentru ochelari de protecție DJI FPV (bandă duală)

Cablu de alimentare DJI FPV Goggles (USB-C)

Cablu de alimentare pentru ochelari DJI FPV (XT60)

Căptușeală cu spumă pentru ochelari DJI FPV

Ochelari de protecție DJI FPV pentru burete

Bandă pentru ochelari DJI FPV

Planul DJI Care Refresh pentru 1 an (DJI FPV)

DJI Care Refresh + (DJI FPV)

Camera foto

Senzor imagine 1 / 2.3 "Senzor CMOS
Rezoluția senzorului este eficientă: 12 megapixeli
Distanță focală 14,7 mm (echivalent 35 mm)
Câmp vizual 150 °
Diafragmă maximă f / 2.8
Gama ISO Foto / Video: 100-12.800
Viteza obturatorului de la 1/50 la 1/8000 secunde
Format video 3840 x 2160p (60, 50 Mb / s MOV / MP4 prin H.264 / AVC, H.265 / HEVC)
1920 x 1080p (120, 100, 60, 50 Mb / s MOV / MP4 prin H.264 / AVC, H.265 / HEVC)

Suport pentru imagini statice JPEG
(3840 x 2160)

Slot pentru carduri de memorie / memorie Slot unic: microSD / microSDHC / microSDXC [256 GB maximum]


Moduri foto fotografie simplă

Gimbal

Număr de axe 1 (pas)

Gama de control Pitch: -65 la 70 °

Viteza unghiulară: 60 ° / s
Precizia controlului ± 0,01 °
Informații despre ambalare

Greutatea pachetului 6,95 lb

Dimensiuni cutie (LxLxH) 14,8 x 10,6 x 8 "

Dronă DJI FPV (combo)
Baterie inteligentă de zbor
Pereche de elice
Gimbal Protector
Top Shell
Telecomanda
Pereche de stick-uri de rezervă
FPV Goggles V2
FPV Goggles Antena (Dual Band)
Baterie pentru ochelari FPV
FPV Goggles USB Type-C Cablu de alimentare
Banda de protecție pentru ochelari FPV
FPV Ochelari de protecție pentru spumă
Adaptor de curent alternativ FPV
Cablu de alimentare FPV AC
Cablu de date USB de tip C
Coji verzi și gri
Cablu OTG USB de tip C

 

 

 • DJI FPV Drone

  DJI FPV Drone

  × 1

 • DJI FPV Intelligent Flight Battery

  DJI FPV Intelligent Flight Battery

  × 1

 • DJI FPV Propellers (Pair)

  DJI FPV Propellers (Pair)

  × 4

 • DJI FPV Gimbal Protector

  DJI FPV Gimbal Protector

  × 1

 • DJI FPV Top Shell 

  DJI FPV Top Shell 

  × 1

 • DJI FPV Remote Controller 2

  DJI FPV Remote Controller 2

  × 1

 • Spare Control Sticks (Pair)

  Spare Control Sticks (Pair)

  × 1

 • DJI FPV Goggles V2

  DJI FPV Goggles V2

  × 1

 • DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band)

  DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band)

  × 4

 • DJI FPV Goggles Battery

  DJI FPV Goggles Battery

  × 1

 • DJI FPV Goggles Power Cable (USB-C)

  DJI FPV Goggles Power Cable (USB-C)

  × 1

 • DJI FPV Goggles Headband

  DJI FPV Goggles Headband

  × 1

 • DJI FPV Goggles Foam Padding

  DJI FPV Goggles Foam Padding

  × 1

 • DJI FPV AC Power Adapter

  DJI FPV AC Power Adapter

  × 1

 • DJI FPV AC Power Cable

  DJI FPV AC Power Cable

  × 1

 • USB-C Data Cable

  USB-C Data Cable

  × 1

 • USB-C OTG Cable

  USB-C OTG Cable

  × 1

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!