DJI DJI Mavic 3 Classic

10.999,00 Lei

Garantie: 1 AN
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Info:

Echipamentele de tip drona trebuie inregistrate la Autoritatea Aeronautica Civila Romana. Mai multe detalii pe caa.ro.

 

Stoc epuizat
Cod Produs: C6740 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 10999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (4)
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

Imaginile aeriene și videoclipurile de calitate profesională sunt acum mai accesibile cu DJI Mavic 3 Classic. Aproape identică cu Mavic 3 standard, versiunea Classic se concentrează pe senzorul CMOS avansat de 20MP 4/3" proiectat de legendarul producător de camere foto Hasselblad. Conceput special pentru Mavic 3 și respectând standardele riguroase hardware și software ale Hasselblad, camera gimbal cu 3 axe este capabil de videoclipuri 4K la 60 fps, maximum 5,1K la 50 fps și filmări 4K cu încetinitorul la 120 fps. Nu este inclusă o telecomandă.

Aproape orice scenariu de filmare poate fi abordat de Mavic 3 Classic, deoarece intervalul dinamic de 12,8 trepte și diafragma reglabilă de la f/2,8 la f/11 le permit piloților să țină cont de aproape orice condiție de iluminare. Pentru a completa abilitățile puternice de imagine ale lui Mavic 3 Classic, Profilul de culoare D-Log pe 10 biți și NCS (Soluția de culoare naturală) de la Hasselblad sunt folosite pentru reproducerea naturală și precisă a culorilor. Pentru a face ca acele videoclipuri strălucitoare să strălucească, DJI oferă, de asemenea, urmărire avansată, manevre automate în stil profesionist și capacitatea de a trece cu precizie pentru fotografii cu time-lapse și cu expunere lungă.

Soluție naturală de culoare de la Hasselblad

Rezultatul multor decenii de experiență a lui Hasselblad, HNCS pornește de la nivelul pixelilor senzorului. Fiecare pixel este calibrat cu datele de culoare RGB trecând printr-un algoritm de procesare a imaginii și un mod de procesare a culorilor în timpul filmării. Rezultatul este conținut care conține o reproducere precisă și naturală a culorilor, totul fără a fi nevoie de presetări de culoare.

Detecția obstacolelor omnidirecționale

APAS 5.0 este utilizat pentru detectarea în toate direcțiile, oferind lui Mavic 3 capacitatea de a evita fără probleme obiectele în zbor.

Transmisie O3+

Vizualizați continuu un flux live de la Mavic 3 Classic, chiar și de la distanțe de până la 15 km distanță. Înregistrările sunt trimise înapoi la o calitate Full HD 1080p60, permițându-vă să înțelegeți mai bine scena și să vedeți cea mai mare parte a clarității pe care o captează camera Hasselblad a dronei.

RTH avansat

După ce ridicați Mavic 3 Classic la altitudinea dorită, sistemul avansat RTH al dronei va trasa automat ruta optimă înapoi acasă.Hovering precis

Cu o precizie la nivel de decimetru atunci când treceți cu mouse-ul, puteți realiza fotografii clare cu time-lapse și cu expunere lungă.

Cruise Control

Setați Mavic 3 Classic să zboare într-o direcție singulară, fără a fi nevoie să apăsați continuu stick-ul de zbor în acea direcție. Acest lucru ajută la înregistrări video mai puțin agitate și la zborul pe distanțe lungi mai relaxant.


Moduri de urmărire și fotografiere

ActiveTrack 5.0: Urmăriți subiectul din diferite direcții

MasterShots: Oferă o senzație cinematografică cu fotografiere și editare automate

QuickShots: piloții cu experiență limitată pot obține rezultate impresionante cu modele de zbor în stil profesionist pe care Mavic 3 Classic le efectuează automat, cum ar fi Droni, Rocket, Circle și Helix

Hyperlapse: capturați imagini care înfățișează o trecere accelerată a timpului

Panoramă: înregistrați priveliști și peisaje uimitoare cu detalii uimitoare

Fotografii nocturne: optimizează filmările realizate în scenarii cu lumină scăzută și elimină zgomotul pentru rezultate mai clare


Transfer rapid de mare viteză

Fotografiile și videoclipurile pot fi trimise rapid pe un smartphone pentru editare și partajare cu studioul sau platforma de socializare aleasă.

Caracteristici suplimentare

Până la 46 de minute de zbor

Până la 40 de minute de timp de flotare

Suport pentru intervalul dinamic HLG

Tehnologia VDAF (Vision Detection Autofocus).

Suport brut pe 12 biți

Moduri foto: o singură fotografie, bracketing automat al expunerii și fotografii temporizate (până la 60 de secunde)

Rezistență la vânt de nivelul 5 (până la 26,8 mph)

Capacitate de stocare internă de 8 GB

Slotul pentru card microSD acceptă carduri de până la 512 GB 

Explorați viata in culori vii

Cu performanțe puternice de zbor și o cameră Hasselblad, Mavic 3 Classic oferă esența absolută a imaginilor emblematice. Luați-o în orice aventură pentru a crea lucrări de neuitat.

Cameră Hasselblad cu senzor 4/3 CMOS


Video HD 5.1K [1]Timp de zbor [2] 46-Min Max


Detectarea obstacolelor omnidirecționale [3]


Transmisie video HD de pana la 15 km [4]


RTH avansat


Camera Hasselblad, Creați pentru a inspira

Emblematicul brand suedez Hasselblad a proiectat și construit camera aeriană L2D-20c doar pentru seria Mavic 3, încorporând un CMOS 4/3 de calitate profesională într-un spațiu incredibil de compact. Standardele riguroase Hasselblad sunt aplicate atât pentru performanța hardware, cât și pentru algoritmii software, aducând calitatea imaginii la un nivel cu totul nou.

20 MP

Pixeli efectivi

RAW pe 12 biți

Adâncimea culorii imaginii

12.8 Opriri

Interval dinamic nativ

f/2,8-f/11

Diafragma reglabila

24 mm

Distanța focală echivalentă

VDAF

Tehnologia de focalizare automată de detectare a vederiiSoluție naturală de culoare de la Hasselblad (HNCS)
 

La fel ca alte camere Hasselblad, obiectivul L2D-20c adoptă standarde riguroase și are fiecare pixel al senzorului calibrat, cu HNCS încorporat. Acest lucru oferă culori vii, naturale prin simpla apăsare a declanșatorului, permițându-vă să surprindeți peisaje uluitoare fără editare complicată sau presetare a culorilor.

Imagistica profesionala

5.1K/50fps

Înregistrați detalii mai clare. Tehnologia de supraeșantionare permite înregistrarea filmărilor 4K/60fps.Mai mult timp de zbor

Mavic 3 Classic este compatibil cu bateriile Mavic 3-Series, permițând 40 de minute de plutire și 46 de minute de zbor, [2] asigurând mai mult timp pentru creare și mai puțin timp pentru a vă face griji cu privire la nivelul bateriei.


Timp de plutire     40 min


Timp de zbor      46 de minuteZbor simplificat

Detecția obstacolelor omnidirecționale


Cu APAS 5.0, atunci când zboară, Mavic 3 Classic detectează continuu obiectele în toate direcțiile și le ocolește [3] rapid și fără probleme. Chiar și piloții noi pot zbura cu încredere și în siguranță și pot crea imagini fluide chiar și în scenarii complicate.

Orizontală

Omnidirecțional

Sistem de vedere

Sistem de vedere în jos

Sistem de vedere în sus

Orizontală

Omnidirecțional

Sistem de vederePrecizie extremă

Poziționarea de înaltă precizie la nivel de decimetru face ca Mavic 3 Classic să fie extrem de stabil atunci când plutește. Acest lucru nu numai că asigură fotografii mai clare cu expunere lungă, dar ajută și la înregistrarea videoclipurilor timelapse mai fluide.


RTH avansat

Încheiați întotdeauna cu o notă înaltă cu Advanced RTH. Această funcție actualizată de întoarcere automată îi permite lui Mavic 3 Classic să determine automat ruta optimă înapoi la punctul său de origine și să o execute rapid. Mavic 3 Classic poate zbura la o altitudine desemnată și apoi poate găsi o rută sigură și eficientă înapoi la punctul său de origine, combinând avantajele Advanced RTH și RTH tradițional, permițând utilizatorilor să aleagă cea mai bună opțiune în funcție de mediul lor.

Cruise Control

Controlați Mavic 3 Classic pentru a zbura în orice direcție fără a fi nevoie să apăsați continuu stick-urile de control. Acest lucru nu numai că face zborul pe distanțe lungi mai ușor, dar ajută și la reducerea tremurului în timpul controlului manual pentru o mișcare mai lină a camerei.

Zborul punctului de trecere

Funcția Waypoint Flight aduce experiența de zbor automatizată la noi culmi. Mavic 3 Classic poate planifica automat o rută de zbor pe baza punctelor de trecere prestabilite de utilizator și poate repeta cu precizie rutele.

Transmisie video puternică

Transmisie O3+ și nu numai

Cu o distanță de transmisie de până la 15 km, [4] zboară mai departe și mai stabil cu liniște sufletească. Transmisia O3+ poate transmite un flux live 1080p/60fps. [5] Aceasta înseamnă că vizualizarea camerei este afișată la specificații apropiate de ceea ce înregistrează camera de fapt. De asemenea, face ca Mavic 3 Classic să răspundă mai mult la controlul dvs.

1080p/60fps  Live Feed

15 km   Distanța de transmisie

Caracteristici utile pentru crearea intuitivă


tap5


ActiveTrack 5.0
MasterShots
QuickShots
Hiperlaps
Panoramă

Transfer rapid de mare viteză

Urmăriți subiectul din direcții diferite pentru un limbaj extins al camerei. [1]

Recunoaștere inteligentă și editare cu o singură atingere, crearea videoclipurilor este atât de ușoară

LightCut

Conectați Mavic 3 Classic fără fir la aplicația LightCut de pe telefon pentru previzualizare rapidă a clipurilor și editare cu o singură atingere bazată pe AI, fără a fi nevoie să descărcați materialul, economisind spațiu de stocare pe telefon. Încercați șabloanele create special pentru MasterShots, vă permit să creați videoclipuri aeriene uimitoare care impresionează și uimesc.Editare cu o singură atingere

Șabloane de fotografiere aeriene

Conexiune fără fir

LightCut poate recunoaște teme din material și poate edita
automat. De asemenea, este capabil să destructureze clipurile MasterShots și să genereze videoclipuri instantaneu cu șabloane speciale.

Accesorii extinse

Set de filtre ND DJI Mavic 3 Classic [6]

Include filtre ND8/16/32/64.

Hub de încărcare a bateriei DJI Mavic 3

Când este conectat la un încărcător portabil de 65 W sau un încărcător de mașină, DJI Mavic 3 Battery Charging Hub poate fi extins pentru a încărca trei baterii în succesiune, în funcție de nivelul de putere rămas.

Obiectiv cu unghi larg DJI Mavic 3 Classic [6]

Compatibil cu camera Hasselblad de la Mavic 3 Classic pentru a oferi o vizualizare cu unghi ultra-larg de 108° și pentru a captura mai mult în fiecare cadru.

DJI RC Pro

Cu un afișaj de 1000 de nit, un procesor de înaltă performanță și suport pentru transmisia video de 15 km, DJI RC Pro este o opțiune de neegalat pentru creație profesională.

Încărcător portabil DJI 65W

Vine cu un cablu USB-C de 65 W pentru a încărca bateria Mavic 3 Classic. Cu un alt port USB-A și un cablu de date USB-C incluse în pachet, poate încărca și telecomanda în același timp.

DJI RC

DJI RC este o telecomandă pentru dronă care oferă o experiență de operare excepțională. Cu un corp ușor, afișaj HD și o durată de viață foarte lungă a bateriei, acceptă tehnologia de transmisie video DJI O3+.

Set de filtre ND DJI Mavic 3 Classic [6]

Hub de încărcare a bateriei DJI Mavic 3
Obiectiv cu unghi larg DJI Mavic 3 Classic [6]
DJI RC Pro
Încărcător portabil DJI 65W
DJI RC

 

 

Temperatura operare:: 0 la 40°C

Model: DJI Mavic 3 Classic

Stabilizare: Da, 3 Axe (Pitch, Roll, Yaw)

Senzori: Obstacol

Format foto:: JPEG, DNG

Stocare:: microSD (pana la 128 GB)

Specificații
DJI Mavic 3 ClassicZBOR

Greutate la decolare
895 g

Dimensiuni

Pliat (fără elice): 221×96,3×90,3 mm (L×L×H)
Desfășurat (fără elice): 347,5×283×107,7 mm (L×L×H)

Viteza maximă de urcare
8 m/s

Viteza maximă de coborâre
6 m/s

Viteza orizontală maximă (la nivelul mării, fără vânt)
21 m/s

Nu mai repede de 19 m/s în regiunile UE.

Altitudine maximă de decolare
6000 m

Timp maxim de zbor
46 de minute
Măsurat într-un mediu de testare controlat. Condițiile specifice de testare sunt următoarele: zbor cu o viteză constantă de 32,4 km/h într-un mediu fără vânt la nivelul mării, cu APAS dezactivat, AirSense dezactivat, parametrii camerei setați la 1080p/24fps, modul video dezactivat și de la nivelul bateriei 100% până la 0 %. Rezultatele pot varia în funcție de mediu, utilizarea reală și versiunea firmware-ului.

Timp maxim de flotare
40 de minute
Măsurat într-un mediu de testare controlat. Condițiile specifice de testare sunt următoarele: plutire într-un mediu fără vânt la nivelul mării, cu APAS dezactivat, AirSense dezactivat, parametrii camerei setați la 1080p/24fps, modul video dezactivat și de la nivelul bateriei 100% până la 0%. Rezultatele pot varia în funcție de mediu, de utilizarea reală și de versiunea firmware-ului.

Distanța maximă de zbor
30 km

Rezistenta maxima la viteza vantului
12 m/s

Unghi maxim de înclinare
35°

Temperatura de Operare
-10° până la 40° C (14° până la 104° F)

Sistem global de navigație prin satelit
GPS + Galileo + BeiDou

Gama de precizie de hovering

Vertical:
±0,1 m (cu poziționare vizuală)
±0,5 m (cu poziționare GNSS)

Orizontală:
±0,3 m (cu poziționare vizuală)
±0,5 m (cu sistem de poziționare de înaltă precizie)

Stocare internă
8 GB (aproximativ 7,9 GB spațiu disponibil)


Camera Hasselblad

Senzor de imagine

4/3 CMOS, Pixeli efectivi: 20 MP

Obiectiv

FOV: 84°
Format echivalent: 24 mm
Diafragma: f/2,8-f/11
Focalizare: 1 m până la ∞
Interval ISO

Video:

Normal, cu mișcare lentă:
100-6400 (culoare normală)
400-1600 (D-Log)
100-1600 (HLG)
Modul noapte:
800-12800 (culoare normală)

Fotografie:

100-6400
Viteza obturatorului
Obturator electronic: 8-1/8000 s
Dimensiunea maximă a imaginii
5280×3956
Moduri de fotografiere statică
O singură fotografie: 20 MP
Fotografiere în rafală: 20 MP, 3/5/7 cadre
Bracketing automat al expunerii (AEB): 20 MP, 3/5 cadre la pas de 0,7 EV
Cronometrat: 20 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s

Format foto

JPEG/DNG (RAW)
Rezoluție video
H.264/H.265
5.1K: 5120×2700@24/25/30/48/50 fps
DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60/120* fps
4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120* fps
FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/120*/200* fps
* Înregistrarea ratelor de cadre. Videoclipul corespunzător este redat ca video cu încetinitorul.

Format video

MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
Rata de biți video maximă
H.264/H.265: 200 Mbps
Sistem de fișiere acceptat
exFAT
Modul color
Normal/HLG/D-Log
Zoom digitalGimbal

Stabilizare

Gimbal mecanic cu 3 axe (înclinare, rulare, pan)

Gama mecanică

Înclinare: -135° până la 100°
Rolare: -45° până la 45°
Pan: -27° până la 27°

Interval controlabil
Înclinare: de la -90° la 35°
Pan: -5° până la 5°

Viteza maximă de control (înclinare)
100°/s

Gama de vibrații unghiulare
±0,007°


Sensibilitate

Tip de detectare

Sistem de vedere binocular omnidirecțional, completat cu un senzor infraroșu în partea de jos a aeronavei

Redirecţionare

Raza de masurare:
0,5-20 m

Interval de detectare:
0,5-200 m

Viteza efectivă de detectare:
Viteza de zbor ≤ 15 m/s

FOV:
Orizontală 90°, Verticală 103°

Înapoi
Raza de masurare:
0,5-16 m

Viteza efectivă de detectare:
Viteza de zbor ≤ 12 m/s

FOV:
Orizontală 90°, Verticală 103°
Lateral
Raza de masurare:
0,5-25 m
Viteza efectivă de detectare:
Viteza de zbor ≤ 15 m/s

FOV:
Orizontală 90°, verticală 85°
În sus
Raza de masurare:
0,2-10 m
Viteza efectivă de detectare:
Viteza de zbor ≤ 6 m/s

FOV:
Față și spate 100°, stânga și dreapta 90°
În jos
Raza de masurare:
0,3-18 m
Viteza efectivă de detectare:
Viteza de zbor ≤ 6 m/s

FOV:
Față și spate 130°, stânga și dreapta 160°

Mediul de operare

Înainte, Înapoi, Stânga, Dreapta și Sus:

suprafețe cu modele perceptibile și iluminare adecvată (lux >15)

În jos:
suprafețe cu modele perceptibile, reflectivitate difuză >20% (de exemplu, pereți, copaci, oameni) și iluminare adecvată (lux >15)


Transmisie video

Sistem de transmisie video
O3+

Calitate Live View


Telecomanda:
1080p/30fps, 1080p/60fps

Frecventa de operare

2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz

Puterea de transmisie (EIRP)

2.400-2.4835 GHz:
< 33 dBm (FCC)
< 20 dBm (CE/SRRC/MIC)

5,725-5,850 GHz:
< 33 dBm (FCC)
< 30 dBm (SRRC)
< 14 dBm (CE)

Distanța maximă de transmisie (fără interferențe)

FCC: 15 km
CE: 8 km
SRRC: 8 km
MIC: 8 km

Măsurat într-un mediu exterior neobstrucționat, fără interferențe. Datele de mai sus arată cea mai îndepărtată rază de comunicare pentru zborurile dus, fără întoarcere, conform fiecărui standard. În timpul zborului, vă rugăm să acordați atenție mementourilor RTH din aplicația DJI Fly.

Distanța maximă de transmisie (cu interferență)

Interferență puternică: peisaj urban, aprox. 1,5-3 km
Interferență medie: peisaj suburban, cca. 3-9 km
Interferență scăzută: suburbie/litor, aprox. 9-15 km
Date testate conform standardului FCC în medii libere cu interferențe tipice. Folosit doar în scopuri de referință și nu oferă nicio garanție pentru distanța reală de zbor.

Viteza maximă de descărcare
O3+:
5,5 MB/s (cu telecomandă DJI RC-N1)
15 MB/s (cu DJI RC Pro)
5,5 MB/s (cu DJI RC)

Wi-Fi 6: 80 MB/s*
* Pe mine

DJI Mavic 3 Classic (fără telecomandă)
Baterie inteligentă de zbor
Carcasa de depozitare
2 x elice cu zgomot redus
Încărcător portabil de 65 W
Cablu USB-C

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!