DJI DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2) Dronă DJI cu Telecomanda DJI RC 2

7.999,00 Lei

Garantie: 1 AN
 

Bucuresti: In curand

Cluj-Napoca: In curand

Stoc epuizat
Cod Produs: C6276 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 7999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (3)
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)

DJI AIR 3

Double Up


Obiectiv Tele cu unghi larg și zoom mediu 3x

Subiecte care spun o poveste

 


DJI Air 3 front side showing two lenses
46-Min Max Flight Time, Extended Air Time

Timp de zbor maxim de 46 de minute, 

[1] Timp de zbor extins

Detectarea omnidirecționala a obstacolelor, [2] Protecție generală

Noua transmisie video HD O4, Rază de acțiune extinsa, cu stabilitate crescuta

Fotografii cu noua camera dublă de 48 MP, detalii superioare

Videoclipuri HDR cu camera dubla la 4K/60fps, imagini epice fără efort
Exemplar din orice unghi


Utilizați Campul Vizual FOV extins al camerei, cu unghi larg pentru a captura mai mult orice peisaj. Treceți la camera televiziune, cu zoom mediu 3x, pentru a încadra orice subiect ca punct focal


Specificații video maxime

4K/100fps [4]

Video HDR

Până la 4K/60fps

Moduri de culoare

D-Log M pe 10 biți

HLG pe 10 bițiZburați în siguranță, zburați cu incredere
 

Cu 48% Îmbunătățit timpul de zbor, față de generația anterioară la 46 de minute, timpul maxim de zbor


Detecția omnidirecționala a obstacolelor

Un sistem omnidirecțional de detectare a obstacolelor permite o conștientizare cuprinzătoare a mediului, permițând Air 3 să detecteze obstacole în toate direcțiile. [2] Când sunt detectate obstacole, Air 3 poate folosi APAS 5.0 pentru a efectua mișcări de evitare mai fluide [7] pentru o experiență generală de zbor mai sigură. Chiar și începătorii, pot zbura acum cu încredere și pot pune in aplicare idei creative, cu o siguranță sporită.

Caracteristici inteligente pentru a zbura inspirat


Fotografiere verticală 2.7K

Air 3 acceptă fotografierea verticală la o rezolutie de  2,7K cu ambele camere, oferind filmărilor verticale un aspect extraordinar de dinamic atunci când capturați peisaje sau subiecte. Doi senzori CMOS cu raport de aspect 4:3 oferă suficient spațiu pentru decupările verticale care mențin o rezoluție de 2,7K și sunt optimizați pentru vizualizarea pe smartphone. Acest lucru înseamnă că imaginile sunt gata pentru a fi partajate pe rețelele de socializare fără a fi necesară decuparea în postare.


Cameră cu unghi larg

3x Telecamera medieDJI RC 2

Această telecomandă are un ecran FHD de 5,5 inchi încorporat și folosește un procesor puternic împreună cu noul sistem de transmisie video O4 HD pentru un zbor fără întreruperi și convenabil.
 

Telecomanda DJI RC-N2

Telecomanda RC-N2 adoptă tehnologia de transmisie video HD O4 de ultimă generație cu performanțe îmbunătățite.
 
Hub de încărcare pentru bateria DJI Air 3

Hubul de încărcare poate încărca rapid trei baterii în secvență, precum și telecomenzi, smartphone-uri și alte dispozitive.

De asemenea, poate transfera puterea rămasă a bateriilor cu putere scăzută către bateria cu cea mai mare putere rămasă, [6] oferându-vă posibilitatea unui zbor suplimentar în locații în care opțiunile de încărcare sunt limitate.Baterie inteligentă DJI Air 3

Oferă Air 3 până la 46 de minute de zbor, [1] permițând mai multe posibilități creative și explorare în timpul unui singur zbor.Set de filtre DJI Air 3 ND [12]

Acest set vine cu filtre ND8/16/32/64, permițându-vă să creați imagini mai fluide la viteze mai mici ale obturatorului.


Adaptor de alimentare DJI 100W USB-C [12]

Adaptorul de alimentare poate încărca rapid bateria și telecomanda simultan sau dispozitivele mobile prin porturile USB-C.


Încărcător auto DJI 65W [12]

Încărcătorul de mașină ușor și portabil folosește un port universal. Poate încărca o baterie, o telecomandă, un smartphone, un laptop și alte dispozitive.
 
DJI Care Refresh [12]

Oferă înlocuiri la prețuri accesibile, DJI Care Express, acoperire Flyaway, transport gratuit, serviciu tehnic exclusiv și multe altele.
DJI RC 2
Telecomanda DJI RC-N2
DJI Air 3 Battery Charging Hub
Baterie de zbor inteligentă DJI Air 3
Set de filtre DJI Air 3 ND [12]
Adaptor de alimentare DJI 100W USB-C [12]
Încărcător auto DJI 65W [12]
DJI Care Refresh [12]Sistem dual de camere


Air 3 se mândrește cu primul sistem dual de camere cu obiective primare din seria Air, încorporând o cameră cu unghi larg CMOS de 1/1,3 inchi și o cameră cu obiective tele mediu si un senzor de 1/1,3 inchi CMOS 3x într-un corp elegant și compact. Cele două camere au aceeași dimensiune a senzorului, dar distanțe focale diferite, oferind o calitate constantă a imaginii [3] și posibilități de imagine mai dinamice.


Cameră cu unghi larg

Dimensiunea pixelilor de 2,4 μm

Echivalent format 24 mm

Diafragma f/1.7

Camera tele cu zoom mediu 

Dimensiunea pixelilor de 2,4 μm

Echivalent format 70 mm

Diafragma f/2.8Performanța complementară a camerei
 

Cu camera cu unghi larg, peisajele mari pot fi surprinse mai complet.

Iar camera tele are capacitatea de a realiza un zoom optic 3x fără pierderi pentru compresie spațială care oferă o perspectivă unică a oricărui subiect.Fotografii cu camera duala de 48 MP

Ambele camere sunt capabile să livreze fotografii de 48 MP pline de detalii realiste care arată grozav și permit decuparea fără întreruperi în postare pentru cei care au nevoie.


Mountain and lake shot on DJI Air 3 24mm medium tele camera
Mountain landscape shot on DJI Air 3 70mm medium tele cameraVideoclipuri HDR cu camera duala de 4K/60fps

Cei doi senzori CMOS de 1/1,3 inchi ai Air 3 acceptă ISO nativ dublu pentru ieșire directă de videoclipuri HDR 4K/60fps fără crop.  Aceasta înseamnă că filmările de la oricare dintre camerele pot fi pline cu culori bogate și tranziții de lumină naturală pentru rezultate uluitoare și foarte precise.

Ambele camere acceptă, de asemenea, modurile de culoare D-Log M pe 10 biți și HLG pe 10 biți. Modul D-Log M pe 10 biți ajută la păstrarea unei cantitati mai mari de lumină și a detaliilor in zonele cu umbre pentru o flexibilitate sporită la editare. Modul HLG pe 10 biți poate prezenta o gamă
dinamică mai mare, obținând rezultate excelente de imagine fără gradare a culorilor.Zbor extins, încărcare de tip inovator

Air 3 oferă până la 46 de minute de zbor, [1] o creștere de 48% [5] în comparație cu generația anterioară. Acest lucru oferă mult timp pentru a explora, a ajusta compozițiile și a obține fotografiile dorite, totul în timpul unui singur zbor.

Noul hub de încărcare a bateriei acceptă o funcție inovatoare de transfer de putere. Pur și simplu apăsați și mențineți apăsat butonul de funcție pentru a transfera puterea rămasă de la mai multe baterii la bateria cu cea mai mare putere rămasă, [6] oferându-vă o baterie mai încărcată complet în situațiile în care opțiunile de încărcare sunt limitate.


O4 HD Transmisie video

Aflați despre DJI RC 2

Sistemul de transmisie video O4 HD de ultimă generație oferă Air 3 performanțe de transmisie îmbunătățite dramatic. Oferă o rază de acțiune maximă de 20 km [8] cu stabilitate sporită și un flux live de calitate maximă de 1080p/60fps pentru a asigura o vizionare și o funcționare foarte lină.


RTH avansat

În timpul Smart RTH, Air 3 va planifica automat o rută de zbor optimizată pentru Advanced RTH, [9] în același timp menținând detectarea obstacolelor omnidirecționale [2] pentru a reveni la punctul său de origine rapid și în siguranță.


Effortlessly Innovative


Inovatie fara eforturi suplimentare

FocusTrack

FocusTrack vă menține pe dvs. sau subiectul cu ușurință în centrul cadrului. Camera tele 3x medie deblochează un sentiment unic de compresie spațială atunci când evidențiază subiectele. Această performanță de urmărire actualizată, combinată cu detectarea obstacolelor omnidirecționale, vă permite să obțineți fotografii inteligente și bine planificate oricând și oriunde aveți nevoie de ele.


Spotlight 2.0

ActiveTrack 5.0

Point of Interest 3.0

 

QuickShots  ofera Air 3 opțiuni creative de mișcare a camerei, cum ar fi Rocket, Droni, Circle, Helix, Boomerang și Asteroid. [10]


MasterShots îi permite lui Air 3 să efectueze automat diverse mișcări ale camerei, înregistrând mai multe clipuri și editându-le cu muzică, tăieturi și efecte pentru filmări cinematografice rapide și simplificate.


Mai multe caracteristici, creativitate extinsă
 

Hiperlapse

Mișcare lentă

Modul noapte

SmartPhoto 3.0

Transfer rapid


Selectați dintre patru opțiuni, inclusiv Free, Circle, Course Lock și Waypoint pentru a captura imagini timelapse la până la 4K pe orizontală  sau 2,7K pe verticală.


Aplicația LightCut

Conectați-vă la Air 3 fără fir prin aplicația LightCut de pe smartphone-ul dvs. pentru opțiuni creative extinse, cum ar fi Editarea cu o singură atingere. Nu este nevoie să descărcați toate filmările în timpul procesului, ceea ce vă ajută să economisiți spațiu de stocare pe dispozitivul  dvs. mobil.

Editați cu o singură apăsare

Efecte Tilt-Shift

Bucurați-vă de un efect tilt-shift cu o singură atingere. Aplicați această caracteristică la înregistrările înregistrate cu camera tele cu zoom de 3x pentru rezultate și mai dramatice.


Advanced ShootingFotografiere avansată

Zborul ce urmareste un traseu prestabilit


Pentru prima dată, caracteristica Waypoint Flight este acum disponibilă în seria Air. Planificați rutele de zbor și acțiunile de fotografiere pentru Air 3 în avans pentru a obține mișcări dificile ale camerei și fotografii uimitoare. De asemenea, puteți salva rutele de zbor pentru a repeta aceeași mișcare cu precizie la o oră sau o dată ulterioară, deschizând ușa pentru fotografii timelapse de lungă durată care surprind tranziții precum zi la noapte sau sezon la sezon.DJI Store App

DJI Store App


Descărcați aplicația DJI Store și fiți primul care experimentează virtual noua fotografie aeriană cu teleobiectiv mediu a DJI Air 3.

 

DJI Store App

 

Tip Produse Drone
Greutate de decolare 501g-2kg
Culoare  
Ttimp de zbor >35min
Distanta max. de operare 4000m-9000m
Senzori de obstacole Omnidirectional
Greutate la decolare 720 g
Dimensiuni Pliat (fara elice):207×100,5×91,1 mm (L×L×H); Desfasurat (fara elice):258,8×326×105,8 mm (L×L×H)
Viteza maxima de urcare 10 m/s
Viteza maxima de coborare 10 m/s
Viteza orizontala maxima (la nivelul marii, fara vant) 19 m/s
Altitudine maxima de decolare 6000 m
Timp maxim de zbor 46 de minute
Timp maxim de plutire 42 de minute
Rezistenta maxima la viteza vantului 12 m/s
Unghi maxim de inclinare 35°
Temperatura de functionare -10° pana la 40° C
Sistem global de navigatie prin satelit GPS + Galileo + BeiDou
Gama de precizie de hovering Vertical:±0,1 m (cu pozitionare vizuala), ±0,5 m (cu pozitionare GNSS); Orizontala:±0,3 m (cu pozitionare vizuala), ±0,5 m (cu sistem de pozitionare de inalta precizie)
Stocare interna 8 GB
Camera  
Senzor de imagine Camera cu unghi larg:CMOS de 1/1,3 inchi, Pixeli efectivi:48 MP, Camera tele medie:CMOS de 1/1,3 inchi, Pixeli efectivi:48 MP;
Obiectiv  
Camera cu unghi larg  
FOV 82°
Format echivalent 24 mm
Diafragma f/1.7
Focalizare 1 m pana la ∞
Telecamera medie  
FOV 35°
Format echivalent 70 mm
Diafragma f/2.8
Focalizare de la 3 m la ∞
Interval ISO  
Video  
Miscare normala si lenta 100-6400 (normal), 100-1600 (D-Log M), 100-1600 (HLG), noapte:100-12800 (normal)
Fotografie 100-6400 (12 MP), 100-3200 (48 MP)
Viteza obturatorului  
Camera cu unghi larg  
Fotografie 12MP 1/16000-2 s (2,5-8 s pentru expunere lunga simulata)
Fotografie 48MP 1/8000-2 s
Telecamera medie  
Fotografie 12MP 1/16000-2 s (2,5-8 s pentru expunere lunga simulata)
Fotografie 48MP 1/8000-2 s
Dimensiunea maxima a imaginii  
Camera cu unghi larg 8064×6048
Telecamera medie 8064×6048
Moduri de fotografiere statica  
Camera cu unghi larg  
O singura fotografie 12 MP si 48 MP
Fotografiere in rafala 12 MP, 3/5/7 cadre; 48 MP, 3 cadre
Bracketing automat al expunerii (AEB) 12 MP, 3/5 cadre; 48 MP, 3 cadre la pas de 0,7 EV
Cronometrat 12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s; 48 MP, 5/7/10/15/20/30/60 s
Telecamera medie  
O singura fotografie 12 MP si 48 MP
Fotografiere in rafala 12 MP, 3/5/7 cadre; 48 MP, 3 cadre
Bracketing automat al expunerii (AEB) 12 MP, 3/5 cadre; 48 MP, 3 cadre la pas de 0,7 EV
Cronometrat 12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s; 48 MP, 5/7/10/15/20/30/60 s
Format fotografie JPEG/DNG (RAW)
Rezolutie video  
Camera cu unghi larg  
H.264/H.265  
4K 3840×2160@24/25/30/48/50/60/100*fps
FHD 1920×1080@24/25/30/48/50/60/100*/200*fps
Fotografiere verticala 2,7K 1512×2688@24/25/30/48/50/60fps
Fotografiere verticala FHD 1080×1920@24/25/30/48/50/60fps
Telecamera medie  
H.264/H.265  
4K 3840×2160@24/25/30/48/50/60/100*fps
FHD 1920×1080@24/25/30/48/50/60/100*/200*fps
Fotografiere verticala 2,7K 1512×2688@24/25/30/48/50/60fps
Fotografiere verticala FHD 1080×1920@24/25/30/48/50/60fps
Format video MP4 (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
Rata de biti video maxima H.264/H.265:150 Mbps
Sistem de fisiere acceptat exFAT
Modul de culoare si metoda de esantionare  
Camera cu unghi larg  
Normal 8 biti 4:2:0 (H.264/H.265)
HLG/D-Log M 10 biti 4:2:0 (H.265)
Telecamera medie  
Normal 8 biti 4:2:0 (H.264/H.265)
HLG/D-Log M 10 biti 4:2:0 (H.265)
Zoom digital  
Camera cu unghi larg 1-3x
Telecamera medie 3-9x
Gimbal  
Stabilizare cardan mecanic cu 3 axe (inclinare, rotire, pan)
Interval mecanic Inclinare:-135° la 70°, Rotire:-50° la 50°, Pan:-27° la 27°
Interval controlabil Inclinare:-90° pana la 60°, Pan:-5° pana la 5°
Viteza maxima de control (inclinare) 100°/s
Interval de vibratii unghiulare ±0,0037°
Detectare omnidirectionala  
Tip de detectare sistem de vedere binocular omnidirectional, completat cu un senzor infrarosu in partea de jos a aeronavei
Domeniu de masurare 0,5-18 m
Interval de detectare 0,5-200 m
Viteza efectiva de detectare Viteza de zbor ≤ 12 m/s
FOV orizontal 90°, vertical 72°
Inapoi  
Domeniu de masurare 0,5-18 m
Viteza efectiva de detectare Viteza de zbor ≤ 12 m/s
FOV orizontal 90°, vertical 72°
Lateral  
Domeniu de masurare 0,5-30 m
Viteza efectiva de detectare Viteza de zbor ≤ 12 m/s
FOV orizontal 90°, vertical 72°
In sus  
Domeniu de masurare 0,5-18 m
Viteza efectiva de detectare Viteza de zbor ≤ 6 m/s
FOV fata si spate 72°, stanga si dreapta 90°
In jos  
Domeniu de masurare 0,3-14 m
Viteza efectiva de detectare Viteza de zbor ≤ 6 m/s
FOV fata si spate 106°, stanga si dreapta 90°
Mediul de operare  
Inainte, Inapoi, Stanga, Dreapta si Sus  
Suprafete cu modele perceptibile si iluminare adecvata (lux > 15)  
In jos  
Suprafete cu modele perceptibile, reflectivitate difuza > 20% (de exemplu, pereti, copaci, oameni) si iluminare adecvata (lux > 15)  
Senzor infrarosu 3D  
Interval de masurare 0,1-8 m (reflexivitate > 10%)
FOV fata si spate 60°, stanga si dreapta 60°
Transmisie video  
Sistem de transmisie video O4
Calitate Live View Telecomanda:1080p/30fps, 1080p/60fps
Frecventa de operare 2,4000-2,4835 GHz, 5,725-5,850 GHz, 5,170-5,250 GHz
5.170-5.250 GHz poate fi utilizat numai in tari si regiuni unde legile si reglementarile locale permit acest lucru.  
Puterea transmitatorului (EIRP)  
2,4 GHz < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,1 GHz < 23 dBm (CE)
5,8 GHz < 14 dBm (CE)
Distanta maxima de transmisie (fara obstacole, fara interferente) CE:10 km
Viteza maxima de descarcare  
O4 10 MB/s (cu telecomanda DJI RC-N2), 10 MB/s (cu DJI RC 2)
Wi-Fi 5 30 MB/s*
Cea mai mica latenta Aeronava + Telecomanda:aprox. 120 ms
Antena 6 antene, 2T4R
Wifi  
Protocol 802.11 a/b/g/n/ac
Frecventa de operare 2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
Puterea transmitatorului (EIRP)  
2,4 GHz < 20 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
5,8 GHz < 14 dBm (CE)
Bluetooth  
Protocol Bluetooth 5.2
Frecventa de operare 2.400-2.4835 GHz
Puterea emitatorului (EIRP) < 10 dBm
Baterie  
Capacitate 4241 mAh
Greutate Aprox. 267 g
Tensiune nominala 14,76 V
Tensiune maxima de incarcare 17 V
Tip Li-ion 4S
Energie 62,6 Wh
Temperatura de incarcare 5° pana la 40° C (41° pana la 104° F)
Timp de incarcare Aprox. 80 de minute (cu incarcator portabil DJI 65W), aprox. 60 de minute (cu adaptor de alimentare DJI 100W USB-C si hub de incarcare a bateriei)
Incarcator  
Intrare  
Incarcator portabil DJI 65W 100-240 V (AC), 50-60 Hz, 2 A
Adaptor de alimentare DJI 100W USB-C 100-240 V (AC), 50-60 Hz, 2,5 A
Iesire  
Incarcator portabil DJI 65W USB-C:5 V, 5 A; 9 V, 5 A; 12 V, 5 A; 15 V, 4,3 A; 20 V, 3,25 A; 5-20 V, 3,25 A;
USB-A 5 V, 2 A
Adaptor de alimentare DJI 100 W USB-C Max 100 W (total)
Cand sunt utilizate ambele porturi, puterea maxima de iesire a unui port este de 82 W, iar incarcatorul va aloca in mod dinamic puterea de iesire a celor doua porturi in functie de sarcina de putere.  
Putere nominala  
Incarcator portabil DJI 65W 65 W
Adaptor de alimentare DJI 100W USB-C 100 W
Hub de incarcare a bateriei  
Intrare  
USB-C 5-20 V, max 5 A
Iesire (acumulare de putere)  
Port baterie 12-17 V, 3,5 A
Iesire (incarcare)  
Port baterie 12-17 V, max 5 A
Iesire (USB) USB-C:5 V, 3 A; 9 V, 5 A; 12 V, 5 A; 15 V, 5 A; 20 V, 4,1 A
Tip de incarcare Trei baterii incarcate in secventa.
Compatibilitate DJI Air 3 Intelligent Flight Battery
Depozitare  
Carduri microSD recomandate SanDisk Extreme PRO 32GB V30 U3 A1 microSDHC, Lexar 1066x 64GB V30 U3 A2 microSDXC, Lexar 1066x 128GB V30 U3 A2 microSDXC, Lexar 1066x 256GB Lexar V30 U3 U3 A2 microSDXC, Lexar 1066x 256GB 3 A2 microSDXC, Kingston Canvas GO! Plus 64 GB V30 U3 A2 microSDXC, Kingston Canvas GO! Plus 128 GB V30 U3 A2 microSDXC, Kingston Canvas React Plus 64 GB V90 U3 A1 microSDXC, Kingston Canvas React Plus 128 GB V90 U3 A1 microSDXC, Kingston Canvas React Plus 256 GB V90 U3 A1 microSDXC, Samsung EVO2 VSDXC U3 A1 microSDXC A1 GB Plus 128 GB
Telecomanda DJI RC-N2  
Model RC151
Timp maxim de functionare  
Fara incarcarea niciunui dispozitiv mobil 6 ore
La incarcarea unui dispozitiv mobil 3,5 ore
Dimensiunea maxima acceptata a dispozitivului mobil 180×86×10 mm (L×L×H)
Temperatura de functionare -10° pana la 40° C
Temperatura de incarcare 5° pana la 40° C
Timp de incarcare 2,5 ore
Tip de incarcare  
Se recomanda utilizarea unui incarcator de 5V/2A.  
Capacitate baterie 18,72 Wh (3,6 V, 2600 mAh × 2)
Tip 18650 Li-ion
Dimensiuni 104,22×149,95×45,25 mm (L×L×A)
Greutate 375 g
Tip de port pentru dispozitiv mobil acceptat Lightning, USB-C, Micro-USB
Utilizarea unui dispozitiv mobil cu port Micro-USB necesita cablul RC DJI RC-N1 (conector Micro USB standard), care este vandut separat.  
Frecventa de operare a transmisiei video  
2,4000-2,4835 GHz  
5.170-5.250 GHz  
5.725-5.850 GHz  
Puterea transmitatorului de transmisie video (EIRP)  
2,4 GHz < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
5,1 GHz < 23 dBm (CE)
5,8 GHz < 14 dBm (CE)

 • DJI Air 3 × 1
 • Telecomanda DJI RC 2 × 1
 • Baterie de zbor inteligenta DJI Air 3 × 3
 • DJI Air 3 Low noise propellers × 6
 • Protector de cardan DJI Air 3 × 1
 • Cablu PD de tip C la tip C × 1
 • Hub de incarcare a bateriei DJI Air 3 × 1
 • Geanta de umar DJI × 1

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!