Canon Canon EOS C700 EF - Camera Cinema Professionala

149.599,98 Lei

Garantie: 2 ANI

 

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: 14131 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 149599 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
EOS C700 filmeaza creativ in 4K, cu incetinitorul, pe memoria interna, cu o rata inalta a cadrelor de pana la 59.94P/50P, iar pe 2K de pana la 200p/240p (in modul sensor crop), sau 4K RAW pana la 100P/120P, pe recorderul optional atasabil CODEX1 RAW.

Construind pe baza gamei Cinema EOS System, aceste camere video puternice au un design modular, pentru a se adapta oricaror cerinte de filmare, si includ, in premiera, suport pentru formatul Apple ProRes. Este o camera construita pentru subiecti in miscare rapida si scene de actiune.

Inregistrare video 4K (4,096 x 2,160) cu pana la 810 Mbps
Inregistrare interna 10/12-bit XF-AVC sau ProRes
Inregistrare 4K cu pana la 59.94P/50P intern, sau 100P/120P cu recorderul optional CODEX™
Dynamic range de pana la 15 trepte

Calitate si versatilitate pentru productia video
Create pentru cineasti si profesionisti in transmisiuni premium, ambele modele ofera versatilitatea necesara in industria de profil prin utilizarea unui senzor CMOS Canon Super 35mm, cu un numar maxim de pixeli de 4.5K2 (EOS C700 GS PL cu 4.2K), pentru a putea inregistra 4K DCI sau 4K UHD cu pana la 810 Mbps. Imbinand senzorul cu procesoarele triple DIGIC DV5, realizatorii de documentare pot surprinde istoria naturala si povesti captivante la un nivel de detaliu incredibil, obtinand videoclipuri spectaculoase de inalta rezolutie, cu nivel scazut de zgomot si o adancime mica a campului de profunzime.

Impreuna, atingand o valoare ISO mare, de pana la 102.400, si filtre ND incorporate, cu pana la 10 trepte de control, ambele modele ofera o flexibilitate crescuta si un detaliu cinematic uimitor, chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare.

Functia de autofocalizare Dual Pixel CMOS a modelului EOS C700 EF este incredibil de eficienta in fixarea si urmarirea subiectului, permitand operatorului camerei video sa se concentreze pe incadrare, ceea ce usureaza filmarea precisa pentru reporterii in miscare. Operatorii din productiile de film vor aprecia functia Dual Pixel Focus Guide, ideala pentru un control si o acuratete sporite.

Avand suport pentru Canon Log 3, Log 2 si Log Gammas, modelul EOS C700 (EF/PL) are o latitudine de expunere de pana la 15 trepte, caz in care filmarea poate fi colorizata mai rapid intr-un flux de post-productie HDR.

 

Canon EOS C700
 

EOS C700

 

CANON EOS C700


Cameră 4K principală flexibilă, robustă şi extrem de capabilă

 

O cameră 4K principală flexibilă, robustă şi extrem de capabilă pentru teatru, filme independente şi documentare, care poate fi configurată pentru fluxuri de producţie multiple, inclusiv asistenţă la monitorizarea HDR.


 


EOS C700


RAW

PÂNĂ LA 4.5K/120P

ProRes

ÎNREGISTRARE INTERNĂ

Focalizare automată

DUAL PIXEL CMOS AF

HFR

PÂNĂ LA 240 CPS ÎN FULL HD

HDR

MONITORIZAREA PQ ŞI HLG

15 trepte

INTERVAL DINAMIC MAXIM

ND

FILTRU ND ÎNCORPORAT CU 10 STOPURI

 

EOS C700


Testul

Russell Carpenter pune la încercare EOS C700 pentru a vedea cum funcţionează sub presiune. Iată ce cred Russell şi echipa sa.

Vizionaţi clipul video


Senzor CMOS de 4.5K

 

Senzorul Super de 35 mm de la Canon înregistrează intern filme 4K uimitoare cu 15 trepte de interval dinamic sau 4.5K RAW integral pe dispozitivul de înregistrare opţional CODEX CDX-36150.

*Este disponibil şi modelul Global Shutter, vedeţi mai jos

 


4.5K CMOS Sensor
 

 

multiple-config-benefit-feature

 

Configuraţii multiple

Noul design Cinema EOS, care dispune de comenzi intuitive şi placă pentru accesorii încorporată, pentru ataşarea accesoriilor profesionale opţionale, permiţând adaptarea mai multor configuraţii la condiţiile şedinţei foto.

 

Camera cinematografică primară

Cameră cinematografică cu dimensiuni standard pentru configuraţii de studio şi portabile, cu placă pentru accesorii încorporată pentru montarea uşoară a accesoriilor şi menţinerea echilibrului.

 


primary-cinema-camera



Montură de obiectiv EF sau PL

O gamă largă de obiective EF de la Canon (atât obiective cinematografice/Cine Servo, cât şi obiective foto), plus posibilitatea de a alege sau capacitatea de a utiliza obiective PL cu asistenţă Cooke/i (serviciul de schimbare a monturii obiectivului este inclus).

Descoperiţi mai multe 

 


ef-pl-lens-mount



Configurarea transmisiei

Adaptoarele opţionale cu montură B4 (MO-4E şi MO-4P) pentru monturile EF şi PL, alături de conectorul de obiectiv cu 12 pini permit obiectivelor Servo de 2/3” de transmisie să fie alimentate şi controlate prin aparatul foto.

 


Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder



Vizor Full HD profesional

EVF-V70 este un vizor Full HD OLED excepţional, oferind asistenţă la vizualizare, caracteristici de culori false şi o vizualizare HDR simulată.


Interfaţă cu utilizatorul cu acces rapid

Un panou de comenzi cu şase butoane, uşor de utilizat, cu o interfaţă cu utilizatorul intuitivă şi familiară permite accesul rapid la funcţiile utilizate frecvent ale camerei.

 


Quick access user interface



Panoul de control pentru asistenţii cameramani

Unitatea de operare de la distanţă OU-700 opţională reproduce interfaţa cu utilizatorul cu acces rapid, permiţând asistenţilor cameramani să modifice setările de pe partea dreaptă a camerei sau de la cel mult 10 m depărtare, cu ajutorul cablului prelungitor.

 


Camera assistant control panel


Ieşirile de alimentare ale accesoriilor

Accesoriile esenţiale ale camerei cu alimentare de la terminalele de ieşire pentru alimentare de 12 V şi 24 V se află în partea din faţă a camerei.

 


Accessory power outputs
 

Cameră video cu mai multe formate de înregistrare

 

Multiple recording formats with high frame rates
 

Mai multe formate de înregistrare cu viteze ridicate ale cadrelor

Înregistraţi fişiere RAW cu viteză ridicată a cadrelor cu un dispozitiv de înregistrare opţional CODEX CDX-36150 sau înregistraţi intern în formatele ProRes sau XF-AVC pentru un flux de lucru mai rapid.

Înregistrarea 4.5K RAW

Înregistrarea 4.5K RAW cu dispozitivul de înregistrare opţional CODEX CDX-36150, cu andocare, permite capturarea imaginilor 4K 10/12 biţi RAW până la 120P, 2K RAW până la 240P sau 4K ProRes până la 60P. Disponibilă cu opţiunile V-lock sau Gold Mount pentru a se potrivi cu sistemele de acumulatoare existente.
 


4.5K RAW recording



Înregistrare internă ProRes sau XF-AVC

Înregistrează intern 4K/UHD pe carduri CFast 2.0™ în format ProRes sau XF-AVC care sunt integrate în sistemele NLE profesionale fără a avea nevoie de transcodare, economisind timp şi bani cu producţia.

 


Internal ProRes or XF-AVC recording
High frame rates

 



Viteze ridicate ale cadrelor

Modelul C700 dispune de opţiuni de viteză ridicată a cadrelor cu 4K RAW până la 4K/120P şi 4.5K/100P. În plus, Full HD/2K de până la 120P sau 2K (crop)/240P.

 

 

High frame rates.png



Fişierul proxy şi comutarea înregistrării

 

Un slot pentru cardul SD permite înregistrarea unui fişier proxy de 8 biţi 4:2:0 în XF-AVC pentru editare imediată. Fotografii, metadate, meniuri şi alte informaţii pot fi de asemenea capturate pe cardul SD.

Sloturile pentru cardurile dual CFast permit crearea simultană de copii de siguranţă sau comutarea înregistrării interne.

 

 


Proxy file and relay recording

 

 

 

Cameră video cu o calitate excepţională a imaginii

 

Outstanding image quality
 

Calitate remarcabilă a imaginii

C700 acceptă diverse curbe Log, spaţii de culoare şi standarde din domeniu, maximizând calitatea imaginii.

 

Canon Log 2/Log 3 Gamma.

Canon Log 2 oferă 15 trepte de interval dinamic pentru flexibilitatea post-producţiei. Canon Log 3 oferă 14 trepte de interval dinamic cu majoritatea avantajelor unui flux de lucru Log, dar cu intervale mai scurte de livrare.


Canon Log 2 / Log 3 Gamma.



Asistenţă pentru SMPTE ST.2084 (PQ) şi monitorizarea ieşirii HLG

Permite monitoarelor compatibile (inclusiv EVF-V70 opţional) să simuleze aspectul HDR al produsului final.

 


Support for SMPTE ST.2084 (PQ) and HLG output monitoring



Asistenţă pentru BT.2020

Fotografiaţi cu spaţiul de culoare BT.2020 aplicat direct pe înregistrare

 


Support for BT.2020



Asistenţă pentru ACES 1.0

Utilizând fişierele IDT (Input Device Transform) de la Canon, imaginile surprinse pe EOS C700 pot fi importate direct în fluxul de lucru ACES 1.0. În plus, semnalul de ieşire video de la cameră poate fi monitorizat prin selectarea spaţiului de culoare ACES pe monitoarele compatibile

 


Support for ACES 1.0


 

Camera video cu funcţie de focalizare automată precisă şi fiabilă

 

Accurate and reliable autofocus

 

Focalizare automată precisă şi fiabilă

Sistemul Dual Pixel CMOS AF de la Canon permite utilizatorilor să menţină focalizarea clară în mod fiabil şi uşor pe subiecţii care se deplasează în cadru şi include o funcţie de asistenţă la focalizarea manuală.

 

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF

Tehnologia unică de focalizare automată de la Canon este concepută pentru urmărirea focalizării de înaltă performanţă. Senzorul CMOS este compus din două fotodiode individuale, ale căror valori sunt citite separat pentru focalizarea automată pentru detectarea fazei şi împreună pentru formarea imaginii. Utilizarea tehnologiei Dual Pixel CMOS AF este posibilă la peste 80 % din lăţimea şi înălţimea cadrului şi este extrem de precisă fără a compromite calitatea imaginii.
 


Dual Pixel CMOS AF technology
Face detection and tracking

 

Detectarea şi urmărirea feţei

Tehnologia de detectare a feţei cu focalizare automată poate urmări faţa unei persoane în cadru şi poate menţine focalizarea asupra acesteia.

Reglarea focalizării automate

O funcţie din meniu pentru reglarea focalizării automate permite utilizatorului să definească viteza şi sensibilitatea focalizării automate, oferind în acelaşi timp capacitatea de a configura o adaptare mai naturală a focalizării, cu mai multă flexibilitate şi mai mult control.
 


Autofocus tuning


Ghid pentru focalizare Dual Pixel

Oferă un ghid de grafică, care reprezintă deviaţia focalizării faţă/spate; dreptunghiul devine verde când subiectul este focalizat, permiţând tranziţia uniformă a focalizării.

 


Dual pixel focus guide

 

Operational features
 

Caracteristici operaţionale

Filtrele ND încorporate, capacitatea de transmisie IP şi accesoriile opţionale pentru controlul camerei permit operarea flexibilă a camerei.

 

Filtre ND optice integrate

Un sistem de filtre ND optice, controlat electronic, cu 10 trepte, permite funcţionarea rapidă şi uşoară printr-o apăsare de buton.

 


Built-in optical ND filters



Transmisie IP Full HD

Transmisia IP prin portul Ethernet încorporat sau adaptorul Wi-Fi opţional permite producţia Full HD.

 


Full HD IP streaming
Wi-Fi Remote Control and Preview


 

Comandă de la distanţă prin Wi-Fi şi previzualizare

Asistenţa pentru Ethernet sau Wi-Fi opţională integrată oferă capacităţile de comandă de la distanţă prin browser şi de previzualizare a imaginii de pe un computer sau dispozitiv mobil, un aspect esenţial pentru momentele în care camera este montată pe o dronă sau macara.


Asistenţă pentru telecomanda RC-V100

Telecomanda RC-V100 opţională oferă control total asupra camerei pe distanţe lungi la utilizarea cablului RS-422 suplimentar şi a interfeţei.

 


Remote controller RC-V100 support



Date de identificare a locaţiei prin GPS

Adaptorul de GPS opţional GPS-E1 permite adăugarea datelor de localizare la metadate.


 

Remote controller RC-V100 support

hdr on
Outstanding image quality



Modelul Global Shutter este disponibil

Modelul de senzor Global Shutter de 4.2K de la Canon înregistrează 4K/50P fără efect de distorsiune la înregistrare şi până la 14 trepte de interval dinamic, fiind ideal pentru fotografierea competiţiilor sportive şi a evenimentelor.


 


Global Shutter model available
Luxury yacht advert filmed on the EOS C700



Reclama unui iaht de lux filmată cu EOS C700.

Vizionaţi această reclamă a unui iaht de lux pentru râu al companiei Woods’ Silver Fleet, filmată cu C700.

Vizionaţi clipul video



EOS C700

Conţinutul cutiei

 

Corp Cinema EOS C700

Capac pentru corp

Suport pentru microfon

Unitate de prindere

Bază de prindere

Consolă de ataşament pentru unitatea de extindere

Baterie de tip nasture (CR2025)

Şuruburi

Picioare bază x 4

Chei imbus (1/4”, M4)

Placă de consolidare

 

Curbele Canon Log Gamma

 
 

Cnon Log

Setarea Canon Log originală este instalată pe toate camerele din gama Cinema EOS. Aceasta atinge un interval dinamic de până la 12 trepte şi furnizează rezultate excelente cu gradare relativ simplă

 
 

Canon Log 2

Canon Log 2 măreşte intervalul dinamic până la 15 trepte. Această curbă este înalt compatibilă cu fluxurile de lucru bine stabilite ale Cineon, fiind destinată unei flexibilităţi maxime a gradării şi, în special, menţinerii detaliilor din umbră.

 
 

Canon Log 3

Canon Log 3 furnizează un interval dinamic extins de până la 14 trepte şi deţine caracteristicile de gradare relativ uşoară ale produsului Canon Log original, în timp ce reţine mai multe detalii din zonele luminoase

Senzor: Super CMOS, tip de 35 mm

Montura obiectiv : Canon EF

Dimensiune ecran: 3,0 inch (7,66 cm pe diagonală)

Rezolutie ecran: LCD, aprox. 1,036 milioane de puncte

Vizor: Nu, Optional EVF-V70

Senzor:: Super CMOS, tip de 35 mm

Sistem:: Filtru RGB pentru culori primare (matrice Bayer)

Număr total de pixeli pe senzor:: Aprox. 11,54 megapixeli (4622 x 2496)

Pixeli efectivi pe senzor:: 4096 x 2160/2048 x 1080: Aprox. 8,85 Mp 3840 x 2160/1920 x 1080: aprox. 8,29 Mp

Interval dinamic:: Canon Log 2/Canon Log 3: 1600% (ISO 800 sau superior) Cu Canon Log/Wide DR: 800% (ISO 400 sau superior)

Procesor de imagine:: DIGIC DV 5 triplu

Montură obiectiv:: Montură EF Canon cu Cinema Lock/ PL Mount (compatibilitate cu tehnologia Cooke/i) în funcţie de versiune Obiectiv cu montură B4 prin accesoriul adaptor (EF sau PL)

Factor de mărire al obiectivului (pentru obiectivele cu montură EF, inclusiv cele Cinema Primes):: 4096 x 2160 sau 2048 x 1080: distanţă focală x aprox. 1,460 3840 x 2160 sau 1920 x 1080: distanţă focală x aprox. 1,534 Adaptor B4 ataşat: distanţă focală x aprox. 1,3 (1,2947) (Full HD/1920 x 1080) V

Montură obiectiv detaşabilă:: Da, la Centrul de Service. Opţiuni EF la PL sau PL la EF.1

Corecţia iluminării periferice:: DA (în funcţie de obiectivul utilizat)

Filtru ND:: Până la 10 stopuri prin sistemul de filtru ND încorporat

Reglare focalizare:: Montură EF: Prin intermediul obiectivului, control wireless sau telecomandă cu fir (în funcţie de obiectivul utilizat) Montură PL: Numai obiective Cine Servo

Control diafragmă:: Prin corpul camerei, mânerul lateral, control wireless sau telecomanda cu fir. 1/2 trepte, 1/3 trepte sau control FINE. Posibilitate de a menţine constant numărul F în timpul utilizării zoom-ului.

Asistenţă tehnologie Cooke/I:: DA (numai montura PL)

Asistenţă obiective anamorfice:: Da

Sistem de stabilizare a imaginii:: În funcţie de obiectivul utilizat

Opţiuni înregistrare RAW:: 1. Unitate de captură, CDX-36150: 4096 x 2160, 12 biţi/10 biţi, Canon Log 2 aplicat 4,5K până la 100 cps, cinescop 4,5K până la 120 cps,

Înregistrare internă:: Două carduri CFast 2.0™ pentru înregistrare XF-AVC sau Pro Res, card SD pentru înregistrare XF-AVC Proxy, cardul SD este folosit şi pentru stocarea fotografiilor (1920 x 1080) şi actualizarea firmware

Timp de înregistrare (card CFast 2.0™de 64 Gb):: XF-AVC - Intra: 810 Mbps, 10 Min / 160 Mbps, 50 Min. XF-AVC Long GOP 50 Mbps: 165 min. ProRes: 4K, ProRes4322HQ 10 Min. 2K ProRes4444 25 Min. (25,00P)

Formate de înregistrare:: Canon RAW .RMF, XF-AVC Intra, XF-AVC Long GOP. XF-AVC Proxy ProRes, format de fişier Apple Quick 4444XQ/4444/422HQ/422

Viteză de înregistrare cadre:: 4K RAW: până la 60P (până la 120P până la CDX-361502). Max 240P (2K decupat)

Rată de biţi pentru înregistrare XF-AVC/eşantionare (mod 50 Hz) pe card CFast 2.0™:: 4096x2160/3840x2160: YCC422 10 biţi, 2048x1080/1920x1080: RGB444 12 biţi RGB444 10 biţi, YCC422 10 biţi, 1920x1080: YCC422 10 biţi 50 Mbps Long GOP 4096 x2160/3840x2160: YCC422 10 biţi 2048 x1080/192

Rată de biţi/eşantionare înregistrare ProRes (mod 50 Hz):: CODEX CDX-36150: 4K/QFHD: ProRes 422 HQ 10 biţi 60 cps 2K/FHD: ProRes 422 HQ 10 biţi 120 cps, ProRes 4444 XQ 12 biţi 60

Rată de biţi pentru înregistrare proxy XF-AVC/eşantionare (mod 50 Hz) pe card SD:: 2048x1080 YCC420 8 biţi/1920x1080 YCC420 8 biţi Rate de biţi: 24/35 Mbps Long GOP

Mişcare lentă/rapidă:: Da. 1 - 240 CPS în funcţie de setare

Interval de înregistrare:: Nu

Înregistrare cadre:: Nu

Preînregistrare (înregistrare cache):: Nu

Comutarea înregistrării: Da

Comutarea înregistrării:: Da

Înregistrare (simultană) pe două sloturi:: Da

Inversare scanare:: Da

Conversie HD->SD:: Nu

Suport de stocare fotografii:: Card de memorie SD/SDHC

Dimensiune realizare fotografii:: Aprox. 930 KB la 2048x1080; Aprox. 880 KB la 1920x1080

Monitor de formă de undă:: Da. Prin terminale MON.1/2, VIDEO sau HDMI (nu sunt disponibile începând cu ieşirile SDI 1 - 4) Afişare linie/Linie şi punct/Selectare linie/Afişare câmp/RGBDisplay/YPrPb

Afişaj color fals (indicare expunere):: Da. Prin terminale MON.1/2, VIDEO sau HDMI (nu sunt disponibile începând cu ieşirile SDI 1 - 4)

Bare de culori:: Sunt disponibile bare de culori SMPTE, EBU şi ARIB. Consultaţi meniul.

Evidenţiere:: Evidenţiere 1, Evidenţiere 2 (Culoare, Amplificare, Frecvenţă personalizabile)

Zebră:: Nivel 1; Nivel 2; Ambele Ieşire prin HD-SDI sau HDMI

Marcatori:: Pornit/Oprit (Format imagine, Marcator aspect, Suprafaţă zonă sigură, Zonă sigură, Grilă, Orizontal, Centru)

EVF integrat:: Nu

Accesoriu EVF opţional:: Da. Vizor OLED Electronic, EVF-V70

Afişaj de control:: 3,0 inch (7,66 cm pe diagonală) cristale lichide color, aprox. 1,036 milioane de puncte

Intrare audio:: 2 conectori XLR cu 3 pini, mini-mufă stereo de 3,5 mm (doar intrare)

Ieşire căşti:: Mini-mufă stereo de 3,5 mm (doar ieşire)

Ieşire monitor video:: Mufă MON.1/MON.2: BNC, doar ieşire

HDMI:: Conector HDMI (tip A) (doar ieşire)

USB:: Nu

Ieşire SDI:: Mufă BNC(4 linii, doar ieşire)

Time code:: Mufă BNC (intrare/ieşire)

Genlock:: Mufă BNC(doar intrare/serveşte şi drept conector SYNC OUT)

Sincronizare:: Mufă BNC(doar ieşire/serveşte şi drept conector GENLOCK)

Ieşire Component:: Nu

Terminal AV:: Nu

Ieşire DC:: Mufă Fisher c.c. 24 V 2 A cu 3 pini (doar ieşire), Mufă LEMO c.c. 12V 2 A cu 2 pini (doar ieşire)

Intrare DC:: Mufă XLR cu 4 pini

Priză telecomandă:: Mini-mufă stereo de 2,5 mm cu conector A LA DISTANŢĂ(doar intrare) Mufă rotundă cu 8 pini şi conector B LA DISTANŢĂ(pentru RS-422)

Terminal de control wireless:: Da, pentru WFT-E6B.WFT-E8

Terminal obiectiv:: Mufă cu 12 pini

Terminal Ethernet:: Conector Ethernet (RJ45) (acceptă 1000 BASE-T)

Terminal CTRL:: Specificaţii Canon, mufă LEMO cu 7 pini

Conector video (pentru EVF):: Specificaţii Canon (mufă specială cu 13 pini, doar ieşire)

Indicator luminos de înregistrare:: Da

Selector rotativ:: Da

Determinare expunere:: Expunere manuală determinată de setarea timpului de expunere, setarea diafragmei, setarea ISO/amplificării şi setarea filtrului ND, diafragma automată la apăsare, diafragma automată

Compensarea expunerii:: Da

Mod expunere automată:: Diafragmă automată

Diafragmă automată la apăsare:: Da, toate obiectivele compatibile cu modelul EF, doar obiectivele Canon Cine Servo compatibile cu versiunea PL

Blocare expunere:: Nu

Reglare automată a amplificării:: Da

Sensibilitate ISO:: Afişaj cu 1 treaptă: [100], 160(*), 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, [51200,102400] [---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată. (*) Se afişează când expansiunea v

Sistem de focalizare automată (doar versiunea EF):: Dual Pixel CMOS AF, Contrast AF

Dimensiuni cadre focalizare automată (doar versiunea EF):: Mare; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 25% (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii Mică; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 8% (orizontal) din intervalul de af

Moduri de focalizare automată (doar versiunea EF):: Modurile disponibile sunt One-Shot AF (Focalizare pentru un singur cadru), Continuous AF (Focalizare continuă) şi AF-Boosted MF (MF pentru focalizare îmbunătăţită). Toate aceste moduri funcţionează câ

Focalizare automată cu detectarea feţei (doar versiunea EF):: Prioritate faţă sau Doar faţă.

Ghid de focalizare:: Versiunea EF: toate obiectivele Canon EF compatibile, obiective Canon Cine Servo Versiunea PL: obiective Canon Cine Servo compatibile

Setare amplificare:: [-6dB,-3dB], -2dB(*), 0dB, 3dB, 6dB, 9dB, 12dB, 15dB, 18dB, 21dB, 24dB, 27dB, 30dB, 33dB, 36dB, 39dB, 42dB, [45dB,48dB,51dB,54dB] [---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată.

Moduri de control:: Oprit; Viteză; Unghi; Curăţare frecvenţă (CS); Timp de expunere mare (SLS)

Timp de expunere:: 1/1 până la 1/2000 în funcţie de rata de cadre şi modul de control al timpului de expunere, 39 de opţiuni de setări

Unghi de obturare:: 11,25º până la 360º în funcţie de rata cadrelor

Timp de expunere mare (SLS):: 1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/15, 1/25, 1/30 în funcţie de viteza cadrelor

Curăţare frecvenţă:: 24,00 Hz* până la 250,40 Hz (*) Frecvenţa va varia în funcţie de setările ratei cadrelor.

Configuraţii stocate:: Presetare: Canon Log 3 : C.Gamut (Canon Log 3/ Cinema Gamut/Neutru) Canon Log 3 : BT.2020 (Canon Log 3/ BT.2020 Gamut/Neutru) Canon Log 3 : DCI-P3 (Canon Log 3/ DCI-P3 Gamut/Neutru) Canon Log 3 : BT.7

Mediu de stocare:: Card de memorie SD/SDHC (toate datele de personalizare şi metadatele), până la 20 de imagini personalizate per card

Soclu principal:: -50 la +50

Negru de referinţă:: -50 până la +50 pentru fiecare canal, R,G,B

Gamma negru:: Ajustare nivel, interval şi punct

Saturaţie "low key":: -50 până la +50, reglează nivelul culorilor în zona cu luminozitate scăzută

Punct ajustare interval dinamic în zonele luminoase:: Reglează caracteristica de supraexpunere, pornirea, coeficientul unghiular, saturaţia

Claritate:: Reglaj pentru Nivel, Frecvenţă detaliu H, Coring, Balans detaliu HV, Limită, Selectare, Nivel ajustare interval dinamic şi Claritate în funcţie de nivel

Reducere zgomot:: Oprit, Pornit (1 la 12)

Detaliu piele:: Oprit, Scăzut, Mediu, Ridicat/Nuanţă, Cromatică, Zonă, Luminozitate. 32 de paşi

Reducere selectivă zgomot:: Oprit, Scăzut, Mediu, Ridicat/Nuanţă, Cromatică, Zonă, Luminozitate.

Matrice de culori:: Ajustare fază, amplificare şi RGB, odată cu selecţia Gamma

Nivel de alb:: -50 până la +50 pentru culori R şi B

Corecţie culoare:: Selectare zonă/revizie zonă pentru două zone

Nivel de configurare:: -50 până la +50, Pornit/Oprit

Decupare 100 % IRE:: Limitează ieşirea la 100% după configurare

Informaţii GPS (accesoriu opţional):: Latitudine/Longitudine/Altitudine, Ora universală coordonată (UTC)

Nivel de alb Automat:: Da

Presetare:: Zi (5400K), Tungsten (3200K), Kelvin (intervale 2000K - 15000K, 100K), set A, set B

Decalare nivel de alb:: DA. -9 până la +9 (numai pentru Zi şi Tungsten)

Ajustare nivel de negru:: Da

Sistem de contorizare:: Regen, Înregistrare, Liber, Extern, Aşteptare (disponibil în timp real pentru anumite viteze ale cadrelor)

Setare valoare de pornire:: “00:00:00:00”, setare/resetare selectabilă

Înregistrare Audio:: Înregistrare unitate internă şi de captură: PCM liniar, 48 KHz, 24 biţi, 4 canale RAW (SDI OUT): PCM liniar 48 KHz, 16 biţi, 2 canale Intrare digitală disponibilă după două canale (XLR), intrare analo

Interval temperatură de funcţionare:: Aprox. 0°C până la 40°C, 85% (umiditate relativă) Aprox. -5°C până la 45°C, 60% (umiditate relativă)

Specificaţii

icon 4.5K

4.5K

Înregistrare RAW de 10 sau 12 biţi pe unitate CODEX


icon XF-AVC

XF-AVC

Înregistrare internă de până la 4K, 810 Mbps


icon High frame rate

Viteză ridicată a cadrelor

Până la 120 cps 4K RAW, 240 cps 2K crop


icon Wide DR

Interval dinamic larg

Interval dinamic cu 12 trepte fără necesitatea de a modifica gradarea


icon Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Focalizare automată precisă, fiabilă şi stabilă


icon 15-Stops Dynamic Range

Interval dinamic cu 15 stopuri

Log 2 permite intervalul dinamic maxim


icon ProRes

ProRes

Integrare uşoară în fluxurile de lucru stabilite


icon CFast 2.0TM

CFast 2.0™

Suporturi media stabile pentru înregistrare la o rată de date ridicate

 


EOS C700


 

Canon EOS C700
Specificaţii

Canon EOS C700

EOS C700
 

Caracteristici principale

4.5K

Înregistrare RAW de 10 sau 12 biţi pe unitate CODEX

XF-AVC

Înregistrare internă de până la 4K, 810 Mbps

Viteză ridicată a cadrelor

Până la 120 cps 4K RAW, 240 cps 2K crop

Interval dinamic larg

Interval dinamic cu 12 trepte fără necesitatea de a modifica gradarea

Dual Pixel CMOS AF

Focalizare automată precisă, fiabilă şi stabilă

Interval dinamic cu 15 stopuri

Log 2 permite intervalul dinamic maxim

ProRes

Integrare uşoară în fluxurile de lucru stabilite

CFast 2.0™

Suporturi media stabile pentru înregistrare la o rată de date ridicate

Specificaţii în detaliu

Cameră

Senzor de imagine

 

Senzor

Super CMOS, tip de 35 mm

Sistem

Filtru RGB pentru culori primare (matrice Bayer)

Număr total de pixeli pe senzor

Aprox. 11,54 megapixeli (4622 x 2496)

Pixeli efectivi pe senzor

4096 x 2160/2048 x 1080: Aprox. 8,85 Mp
3840 x 2160/1920 x 1080: aprox. 8,29 Mp

Interval dinamic

Canon Log 2/Canon Log 3: 1600% (ISO 800 sau superior)
Cu Canon Log/Wide DR: 800% (ISO 400 sau superior)

Procesor de imagine

 

Tip

DIGIC DV 5 triplu

Obiectiv

 

Montură obiectiv

Montură EF Canon cu Cinema Lock/ PL Mount (compatibilitate cu tehnologia Cooke/i)
în funcţie de versiune
Obiectiv cu montură B4 prin accesoriul adaptor (EF sau PL)

Factor de mărire a obiectivului (pentru obiectivele cu montură EF, inclusiv obiective Cinema Prime)

4096 x 2160 sau 2048 x 1080: distanţă focală x aprox. 1,460
3840 x 2160 sau 1920 x 1080: distanţă focală x aprox. 1,534
Adaptor B4 ataşat: distanţă focală x aprox. 1,3 (1,2947) (Full HD/1920 x 1080)
Versiune cu montură PL: Fără factor de mărire pentru zoom-uri Canon Cinema

Montură obiectiv detaşabilă

Da, la Centrul de Service. Opţiuni EF la PL sau PL la EF.1

Corecţia iluminării periferice

DA (în funcţie de obiectivul utilizat)

Filtru ND

Până la 10 stopuri prin sistemul de filtru ND încorporat

Reglare focalizare

Montură EF: Prin intermediul obiectivului, control wireless sau telecomandă cu fir (în funcţie de obiectivul utilizat)
Montură PL: Numai obiective Cine Servo

Control diafragmă

Prin corpul camerei, mânerul lateral, control wireless sau telecomanda cu fir.
1/2 trepte, 1/3 trepte sau control FINE.
Posibilitate de a menţine constant numărul F în timpul utilizării zoom-ului.

Asistenţă tehnologie Cooke/I

DA (numai montura PL)

Asistenţă obiective anamorfice

Da

Sistem de stabilizare a imaginii

În funcţie de obiectivul utilizat

Înregistrare

Opţiuni de înregistrare RAW

1. Unitate de captură, CDX-36150: 4096 x 2160, 12 biţi/10 biţi, Canon Log 2 aplicat
                                                4,5K până la 100 cps, cinescop 4,5K până la 120 cps,
                                                Decupare 2K max 240 cps
ProRes 422HQ, 4K /QFHD 10 biţi. 2K / FHD: ProRes 422 HQ 10 biţi 120 cps, ProRes 4444 XQ 12 biţi 60 cps, ProRes 4444 12 biţi 60 cps
2. Dispozitiv extern, 3G-SDI: 4096 x 2160, 12 biţi/10 biţi, Canon Log 2 aplicat

Înregistrare internă

Două carduri CFast 2.0™ pentru înregistrare XF-AVC sau Pro Res, card SD pentru înregistrare XF-AVC Proxy, cardul SD este folosit şi pentru stocarea fotografiilor (1920 x 1080) şi actualizarea firmware-ului, inclusiv actualizări de firmware pentru CODEX CDX-36150

Timp de înregistrare (card CFast 2.0™de 64 Gb)

XF-AVC - Intra: 810 Mbps, 10 Min / 160 Mbps, 50 Min.
XF-AVC Long GOP 50 Mbps: 165 min.
ProRes: 4K, ProRes4322HQ 10 Min. 2K ProRes4444 25 Min. (25,00P)

Formate de înregistrare

Canon RAW .RMF, XF-AVC Intra, XF-AVC Long GOP. XF-AVC Proxy
ProRes, format de fişier Apple Quick 4444XQ/4444/422HQ/422

Rata cadrelor de înregistrare

4K RAW: până la 60P (până la 120P până la CDX-361502). Max 240P (2K decupat)

Rată de biţi pentru înregistrare XF-AVC/eşantionare (mod 50 Hz) pe card CFast 2.0™

4096x2160/3840x2160: YCC422 10 biţi,
2048x1080/1920x1080: RGB444 12 biţi RGB444 10 biţi, YCC422 10 biţi,
1920x1080: YCC422 10 biţi 50 Mbps Long GOP

4096 x2160/3840x2160: YCC422 10 biţi
2048 x1080/1920x1080: RGB444 12 biţi, RGB444 10 biţi, YCC422 10 biţi
          
Rate de biţi (în funcţie de modul de înregistrare):
810/440/410/310/225/210/170/160/ 90 Mbps intracadru
50 Mbps Long GOP

Rată de biţi/eşantionare înregistrare ProRes (mod 50 Hz)

CODEX CDX-36150: 4K/QFHD: ProRes 422 HQ 10 biţi 60 cps
                                 2K/FHD: ProRes 422 HQ 10 biţi 120 cps,
                                               ProRes 4444 XQ 12 biţi 60 cps,
                                               ProRes 4444 12 biţi 60 cps,  
                                 Decupare 2K/FHD: ProRes 422 HQ 10 biţi 240 cps

Card CFast 2.0™: 4096x2160 YCC422 10 biţi/3840x2160 YCC422 10 biţi
                             2048x1080 YCC422 10 biţi/1920x1080 YCC422 10 biţi
                             2048x1080 RGB444 12 biţi/1920x1080 RGB444 12 biţi
Rate de biţi: ProRes4444/ ProRes422HQ /ProRes422

Rată de biţi pentru înregistrare proxy XF-AVC/eşantionare (mod 50 Hz) pe card SD

2048x1080 YCC420 8 biţi/1920x1080 YCC420 8 biţi
Rate de biţi: 24/35 Mbps Long GOP

Mişcare lentă/rapidă

Da. 1 - 240 CPS în funcţie de setare

Interval de înregistrare

Nu

Înregistrare cadre

Nu

Preînregistrare (înregistrare cache)

Nu

Comutarea înregistrării

Da

Înregistrare (simultană) pe două sloturi

Da

Inversare scanare

Da

Conversie HD->SD

Nu

Suport de stocare fotografii

Card de memorie SD/SDHC

Dimensiune de înregistrare fotografii

Aprox. 930 KB la 2048x1080; Aprox. 880 KB la 1920x1080

Sistem

Monitor de formă de undă

Da. Prin terminale MON.1/2, VIDEO sau HDMI (nu sunt disponibile începând cu ieşirile SDI 1 - 4)
Afişare linie/Linie şi punct/Selectare linie/Afişare câmp/RGBDisplay/YPrPb

Afişaj color fals (indicare expunere)

Da. Prin terminale MON.1/2, VIDEO sau HDMI (nu sunt disponibile începând cu ieşirile SDI 1 - 4)

Bare de culori

Sunt disponibile bare de culori SMPTE, EBU şi ARIB. Consultaţi meniul.

Evidenţiere

Evidenţiere 1, Evidenţiere 2 (Culoare, Amplificare, Frecvenţă personalizabile)

Zebră

Nivel 1; Nivel 2; Ambele
Ieşire prin HD-SDI sau HDMI

Marcatori

Pornit/Oprit (Format imagine, Marcator aspect, Suprafaţă zonă sigură, Zonă sigură, Grilă, Orizontal, Centru)

EVF (vizor electronic)

 

EVF încorporat

Nu

Accesoriu EVF opţional

Da. Vizor OLED Electronic, EVF-V70

Panou de afişare

 

Afişaj de control

3,0 inch (7,66 cm pe diagonală) cristale lichide color, aprox. 1,036 milioane de puncte

Intrări/ieşiri

 

Intrare audio

2 conectori XLR cu 3 pini, mini-mufă stereo de 3,5 mm (doar intrare)

Ieşire căşti

Mini-mufă stereo de 3,5 mm (doar ieşire)

Ieşire monitor video

Mufă MON.1/MON.2: BNC, doar ieşire

HDMI

Conector HDMI (tip A) (doar ieşire)

USB

Nu

Ieşire SDI

Mufă BNC(4 linii, doar ieşire)

Time code

Mufă BNC (intrare/ieşire)

Genlock

Mufă BNC(doar intrare/serveşte şi drept conector SYNC OUT)

Sincronizare

Mufă BNC(doar ieşire/serveşte şi drept conector GENLOCK)

Ieşire Component

Nu

Terminal AV

Nu

Ieşire c.c.

Mufă Fisher c.c. 24 V 2 A cu 3 pini (doar ieşire),
Mufă LEMO c.c. 12V 2 A cu 2 pini (doar ieşire)

Intrare DC

Mufă XLR cu 4 pini

Terminal telecomandă

Mini-mufă stereo de 2,5 mm cu conector A LA DISTANŢĂ(doar intrare)
Mufă rotundă cu 8 pini şi conector B LA DISTANŢĂ(pentru RS-422)

Terminal de control wireless

Da, pentru WFT-E6B.WFT-E8

Terminal obiectiv

Mufă cu 12 pini

Terminal Ethernet

Conector Ethernet (RJ45) (acceptă 1000 BASE-T)

Terminal CTRL

Specificaţii Canon, mufă LEMO cu 7 pini

Conector video (pentru EVF)

Specificaţii Canon (mufă specială cu 13 pini, doar ieşire)

Div.

 

Indicator luminos de înregistrare

Da

Selector rotativ

Da

Funcţii de captură

Expunere

 

Determinare expunere

Expunere manuală determinată de setarea timpului de expunere, setarea diafragmei, setarea ISO/amplificării şi setarea filtrului ND, diafragma automată la apăsare, diafragma automată

Compensarea expunerii

Da

Mod expunere automată

Diafragmă automată

Diafragmă automată la apăsare

Da, toate obiectivele compatibile cu modelul EF, doar obiectivele Canon Cine Servo compatibile cu versiunea PL

Blocare expunere

Nu

Reglare automată a amplificării

Da.

Sensibilitate ISO

Afişaj cu 1 treaptă: [100], 160(*), 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, [51200,102400]
[---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată.
(*) Se afişează când expansiunea vitezei ISO este OPRITĂ
Afişaj de 1/3 stop: [100,125], 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1000, 1250, 1600, 2000, 2500,
3200, 4000, 5000, 6400, 8000, 10000, 12800, 16000, 20000, 25600,
[32000,40000,51200,64000, 80000,102400]
[---] Când expansiunea vitezei ISO este PORNITĂ.

Sistem de focalizare automată (doar versiunea EF)

Dual Pixel CMOS AF, Contrast AF

Dimensiuni cadre focalizare automată (doar versiunea EF)

Mare; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 25% (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii
Mică; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 8% (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii
Punct de focalizare automată selectabil la peste 80% (aprox.) din senzor

Moduri de focalizare automată (doar versiunea EF)

Modurile disponibile sunt One-Shot AF (Focalizare pentru un singur cadru), Continuous AF (Focalizare continuă) şi AF-Boosted MF (MF pentru focalizare îmbunătăţită). Toate aceste moduri funcţionează când comutatorul AF/MF al obiectivului EF este setat la AF.
AF pentru un singur cadru
AF continuă
AF cu MF îmbunătăţită

Focalizare automată cu detectarea feţei (doar versiunea EF)

Prioritate faţă sau Doar faţă.

Ghid de focalizare

Versiunea EF: toate obiectivele Canon EF compatibile, obiective Canon Cine Servo
Versiunea PL: obiective Canon Cine Servo compatibile

Setare amplificare

 

[-6dB,-3dB], -2dB(*), 0dB, 3dB, 6dB, 9dB, 12dB, 15dB, 18dB, 21dB, 24dB, 27dB, 30dB, 33dB, 36dB, 39dB, 42dB, [45dB,48dB,51dB,54dB]
[---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată. 

[*] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este dezactivată.
Când expansiunea vitezei ISO este PORNITĂ: între -2 dB şi 54 dB
Când expansiunea vitezei ISO este OPRITĂ: poate fi setată orice valoare de la -2 dB la 42 dB în trepte de 0,5 dB.

 

Timp de expunere

 

Moduri de control

Oprit; Viteză; Unghi; Curăţare frecvenţă (CS); Timp de expunere mare (SLS)

Timp de expunere

1/1 până la 1/2000 în funcţie de rata de cadre şi modul de control al timpului de expunere, 39 de opţiuni de setări

Unghi de obturare

11,25º până la 360º în funcţie de rata cadrelor

Timp de expunere mare (SLS)

1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/15, 1/25, 1/30 în funcţie de viteza cadrelor

Curăţare frecvenţă

24,00 Hz* până la 250,40 Hz
(*) Frecvenţa va varia în funcţie de setările ratei cadrelor.

Imagine personalizată

 

Configuraţii stocate

Presetare:
Canon Log 3 : C.Gamut (Canon Log 3/ Cinema Gamut/Neutru)
Canon Log 3 : BT.2020 (Canon Log 3/ BT.2020 Gamut/Neutru)
Canon Log 3 : DCI-P3 (Canon Log 3/ DCI-P3 Gamut/Neutru)
Canon Log 3 : BT.709 (Canon Log 3/ BT.709 Gamut/Neutru)
Canon Log 2 : C.Gamut (Canon Log 2/ Cinema Gamut/Neutru)
Canon Log 2 : BT.2020 (Canon Log 2/ BT.2020 Gamut/Neutru)
Canon Log 2 : DCI-P3 (Canon Log 2/ DCI-P3 Gamut/Neutru)
Canon Log 2 : BT.709 (Canon Log 2/ BT.709 Gamut/Neutru)
Canon Log (Canon Log / BT.709 Gamut/Cinema EOS Original)
BT.2020 (Wide DR/BT.2020 Gamut/Neutru)
BT.709 (Wide DR/ BT.709 Gamut/Neutru)
Setări principale: Canon Log 3,Canon Log 2, Canon Log, Wide DR, Normal 1(Standard),
Normal 2 (x4,0),Normal 3 (BT.709), Normal 4 (x5,0)
Spaţii de culoare: BT.709 Gamut, BT.2020 Gamut, DCI-P3 Gamut, Cinema Gamut
Matrice de culori: Neutru, Cameră de producţie, Cinema EOS Original, Video, Oprit

Mediu de stocare

Card de memorie SD/SDHC (toate datele de personalizare şi metadatele), până la 20 de imagini personalizate per card

Soclu principal

-50 la +50

Negru de referinţă

-50 până la +50 pentru fiecare canal, R,G,B

Gamma negru

Ajustare nivel, interval şi punct

Saturaţie "low key"

-50 până la +50, reglează nivelul culorilor în zona cu luminozitate scăzută

Punct ajustare interval dinamic în zonele luminoase

Reglează caracteristica de supraexpunere, pornirea, coeficientul unghiular, saturaţia

Claritate

Reglaj pentru Nivel, Frecvenţă detaliu H, Coring, Balans detaliu HV, Limită, Selectare, Nivel ajustare interval dinamic şi Claritate în funcţie de nivel

Reducere zgomot

Oprit, Pornit (1 la 12)

Detaliu piele

Oprit, Scăzut, Mediu, Ridicat/Nuanţă, Cromatică, Zonă, Luminozitate. 32 de paşi

Reducere selectivă zgomot

Oprit, Scăzut, Mediu, Ridicat/Nuanţă, Cromatică, Zonă, Luminozitate.

Matrice de culori

Ajustare fază, amplificare şi RGB, odată cu selecţia Gamma

Nivel de alb

-50 până la +50 pentru culori R şi B

Corecţie culoare

Selectare zonă/revizie zonă pentru două zone

Nivel de configurare

-50 până la +50, Pornit/Oprit

Decupare 100 % IRE

Limitează ieşirea la 100% după configurare

Specificaţii Wi-Fi şi GPS

 

Informaţii GPS (accesoriu opţional)

Latitudine/Longitudine/Altitudine, Ora universală coordonată (UTC)

Nivel de alb

 

Automat

Da

Presetare

Zi (5400K), Tungsten (3200K), Kelvin (intervale 2000K - 15000K, 100K), set A, set B

Decalare nivel de alb

DA. -9 până la +9 (numai pentru Zi şi Tungsten)

Nivel de negru

 

Ajustare nivel de negru

Da

Time code

 

Sistem de contorizare

Regen, Înregistrare, Liber, Extern, Aşteptare (disponibil în timp real pentru anumite viteze ale cadrelor)

Setare valoare de pornire

“00:00:00:00”, setare/resetare selectabilă

Audio

 

Înregistrare

Înregistrare unitate internă şi de captură: PCM liniar, 48 KHz, 24 biţi, 4 canale
RAW (SDI OUT): PCM liniar 48 KHz, 16 biţi, 2 canale
Intrare digitală disponibilă după două canale (XLR), intrare analogică, standarde AES3 (48 kHz/24 biţi/2-ch).

Accesorii

Furnizate

Suport microfon, Bază pentru clemă, Mâner, Accesorii pentru fixarea unităţii de extensie, Picioare bază x4
Cheie imbus (1/4"), cheie imbus (M4), Placă de rigidizare, Cârlig de măsurare x2, Baterie cu litiu (CR2025)

Opţional

(Inclusiv cele care nu sunt încă de vânzare)
Telecomandă Canon RC-V100, Transmiţător fără fir Canon WFT-E6 / WFT-E8,Receptor GPS Canon GP-E1, Cablu de unitate Canon UN-5/UN-10, Cablu telecomandă Canon cu 8 pini RR-10 / RR-100
Adaptor montură B4 Canon MO-4E / MO-4P, Vizor electronic OLED Canon EVF-V70, Unitate operaţională telecomandă Canon OU-700, Unitate de susţinere pe umăr Canon SU-15, Mâner pentru umăr Canon SG-1, Cablu pentru unitate operaţională telecomandă Canon UC-V75/UC-V1000

Accesorii terţe

Codex CDX-36150 (dispozitiv de înregistrare Codex pentru EOS C700)
Baterie montură V

Diverse

Interval temperatură de funcţionare

Aprox. 0°C până la 40°C, 85% (umiditate relativă)
Aprox. -5°C până la 45°C, 60% (umiditate relativă)

Toate specificaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă

  1. Schimbarea monturii obiectivului este o opţiune cu plată şi trebuie efectuată într-un Centru de Service Canon sau la un Centru de Service autorizat. Utilizatorii care trec de la opţiunea de Montură PL la EF pot să-şi activeze şi Dual Pixel AF în acelaşi timp. Trecerea de la montura EF la PL va avea ca rezultat pierderea capabilităţii Dual Pixel AF.
  2. Este posibil să fie necesare upgrade-uri de firmware pentru a deveni funcţionale toate funcţiile camerei. Vizitaţi site-ul web de asistenţă Canon pentru mai multe informaţii sau contactaţi reprezentantul Canon local.

Camera Canon EOS C700 EF
Suport microfon,
Bază pentru clemă,
Mâner,
Accesorii pentru fixarea unităţii de extensie,
Picioare bază x4
Cheie imbus (1/4"),
cheie imbus (M4),
Placă de rigidizare,
Cârlig de măsurare x2,
Baterie cu litiu (CR2025)

Opţional

(Inclusiv cele care nu sunt încă de vânzare)
Telecomandă Canon RC-V100, Transmiţător fără fir Canon WFT-E6 / WFT-E8,Receptor GPS Canon GP-E1, Cablu de unitate Canon UN-5/UN-10, Cablu telecomandă Canon cu 8 pini RR-10 / RR-100
Adaptor montură B4 Canon MO-4E / MO-4P, Vizor electronic OLED Canon EVF-V70, Unitate operaţională telecomandă Canon OU-700, Unitate de susţinere pe umăr Canon SU-15, Mâner pentru umăr Canon SG-1, Cablu pentru unitate operaţională telecomandă Canon UC-V75/UC-V1000

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!