Canon Canon EOS C200 EF - Camera Cinema Profesionala

37.999,99 Lei 29.999,99 Lei

Bonus: SanDisk CFast 128GB

Garantie: 2 ANI

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 14133 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 29999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Înregistraţi intern cu 4K/UHD/50P, în formatele MP4 sau Cinema RAW Light
Filmaţi şi înregistraţi cu uşurinţă filme UHD/50P pe carduri SD interne în format MP4 şi utilizaţi formatul Cinema RAW Light pentru a filma momente la calitate 4K uimitoare pe cardul intern CFast 2.0™. Exploraţi-vă creativitatea în Full HD la viteze înalte a cadrelor, de până la 120P.
Cinema EOS 4K începe aici

Bucuraţi-vă de filme profesionale 4K cu o cameră de filmat echipată cu senzor Super 35mm CMOS capabil să înregistreze intern filme UHD/50P MP4 de înaltă definiţie, pe două carduri SD şi în Full HD până la 120P.

Înregistrare internă RAW

Înregistraţi filme 4K Cinema RAW Light la 10 biţi/50P sau la 12 biţi 24P/25P, intern pe cardul CFast 2.0™ în mod simultan prin proxy MP4.

Imagine şi sunet de calitate profesională

Interval dinamic cu până la 13 stopuri cu Canon Log 3 plus Wide DR pentru utilizare uşoară şi sensibilitate înaltă de ISO 100-102.400.

Camera Video Canon C200 are un loc special in piata de Film & Televiziune. Imbunatatirile si upgrade-urile de ultima ora sunt prezente pe noua camera C200. Camera are o rezolutie maxima  de 4K la 60p si poate inregistra in modul slow-motion pana la 120p. Ca si sora mai mare C700, C200 are un sistem alcatuit din 3 frecvente de lucru: 24 Hz, 50Hz, 59 Hz. Un sistem nou de Auto Focus (DAF) acopera cu 60% mai mult din suprafata de focalizare. Camera poate face focusul pe touch screen, prin Dual Pixel Focus Guide sau prin sistemul de Face Detection. Acest lucru este inovator pentru camerele din seria EOS Cinema.  Formatele de imagine prezente pe aceasta sunt 4K (60p), UHD (Mp4 - 60p), FHD (120p). Codecurile de inregistrare sunt MP4, XF-AVC (in Full HD si UHD), Cinema RAW Light. Canon C200 permite utilizatorilor sa inregistreze, intern, in MP4 care acum este optimizat pentru HDR, atat in modul 4K cat si in UHD. Camera inregistreaza pe cele 2 carduri SD Full HD si UHD cat si proxy rec pentru formatul Cinema Raw. Modurile Gamma prezente pe aceasta camera sunt Canon Log, Log 3 (optimizat), Cinema Gamma. Functia de Wifi este prezenta, ajutand la comandarea camerei remote si transfer. Are un body de numai 1430 g, ceea ce o pozitioneaza ca o camera usoara, iar ergonomia este imbunatatita. Monitorul detasabil este un Touch Panel LCD de 4'' cu o rezolutie de 1,23 Mil puncte. Viefinderul are o rezolutie de 1.77 Mil ceea ce mentine un standard ridicat la calitatea pe care o ofera in reproducerea imaginilor. Monitorul LCD este detasabil si se poate monta atat direct pe camera cat si in cele 3 puncte de prindere ale manerului care vine o data cu camera. Un lucru nou la monitor, pe langa performantele de rezolutie si Tounch Screen, este sistemul de pozitionare, care permite acestuia repozitionarea pe 3 axe. Optional, pe maner putem monta si Viewfinderul de C700. Gripul camerei are un mecanism nou, care permite relocarea in orice pozitie convenabila pentru operator, avand acelasi standard Arri cu care am fost obisnuiti de catre Canon. Tot optional putem monta un shoulder grip ca accesoriu, un plate indispensabil care face din aceasta camera, un veritabil shoulder mount, alaturi de viewfinderul de la Canon. Pentru a crea independenta fata de maner, Canon a dispus pe aceasta camera intrarile audio XLR si mini jack direct pe body, intr-un mod eficient care ajuta la ergonomie. Acumulatorul este acelasi care functioneaza si pe C300 MKII, seria BP - A30, BP - A60. Pe noul body gasim un numar mai mare de filtre ND (Clearm 2,4,6,8,10) care ajuta orice DOP sa isi puna in practica cadrele filmate in aer liber, sau in mediu controlat, lasand diafragama obiectivului deschisa la maxim, pentru o profunzime de camp cat mai mare. Noua camera de la Canon este recomandata profesionistilor din industria de Film, Televiziune si Publicitate, dar si nisa videografilor independenti.


EOS C200


EOS C200


CANON EOS C200

Noua EOS C200 este o cameră compactă şi versatilă de înaltă performanţă, pentru o gamă largă de videografi care capturează imagini 4K 50P clare.

 

 

Producţie 4K versatilă

Înregistraţi intern imagini 4K clare şi naturale în format Cinema RAW Light, MP4 sau XF-AVC pe carduri CFast 2.0™ sau respectiv SD; în plus, puteţi filma cu încetinitorul în Full HD la 120P, EOS C200 fiind astfel adecvată pentru o varietate de producţii.

 


Canon C200 video camera side view with controls

 

Înregistrare internă 4K RAW

Înregistraţi intern în format Cinema RAW Light până la 4K/50P pe un card CFast 2.0™ pentru flexibilitate completă în post-producţie.

 


picture editing software in action
Canon video camera in action

Înregistrare internă 4K RAW

Înregistraţi intern în format Cinema RAW Light până la 4K/50P pe un card CFast 2.0™ pentru flexibilitate completă în post-producţie.
 

 
Canon video camera LCD monitor showing woman in background.



Cinema RAW Light

Capturaţi în format de fişier RAW compact, care menţine datele originale pentru imagini de înaltă rezoluţie, dispune de culori naturale şi interval dinamic larg (până la 15 stopuri) pentru flexibilitate post-producţie.


Dimensiuni de fişiere compacte şi uşoare

Cu un format de fişier de aprox. 1/3 - 1/5 din formatul RAW curent, Cinema RAW Light înregistrează la 1 Gbps la 10/12 biţi, permiţând înregistrarea internă pe carduri CFast 2.0™ (este necesar VPG-130).

 


128 GB SD card being slotted into Canon video Camera.



Înregistraţi simultan în format 4K Cinema RAW Light şi fişiere proxy 2K XF-AVC*/MP4

Înregistraţi filme 2K XF-AVC* sau fişiere proxy MP4 pe carduri SD la costuri reduse, pentru previzualizare imediată şi editare mai uşoară.
* Poate fi necesară actualizarea firmware-ului

 


Canon EOS 2000 video camera close up with Extreme PRO SD card and Sandisk MP4 SD card.



Fluxul de lucru Cinema RAW Light

Utilizaţi software-ul Cinema RAW Development pentru a previzualiza clipurile în format Cinema RAW Light şi a developa imaginea în formatele de fişiere uzuale pentru post-producţie, precum fişiere OpenEXR, DPX sau ProRes.

 


Cinema camera RAW development software with man and woman spray painting.



Exploraţi alte beneficii

 
 
Accurate and Reliable Autofocus



BENEFICII

Focalizare automată precisă şi fiabilă

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF de la Canon oferă o urmărire impresionantă cu focalizare automată la peste 80 % din cadru, atât pe orizontală, cât şi pe verticală, cu selecţie şi control de pe ecranul tactil.

 

Record UHD and Full HD to XF-AVC*/MP4 on low-cost SD cards in camera



BENEFICII

Înregistraţi în format UHD/Full HD la XF-AVC*/MP4 pe carduri SD la costuri reduse

XF-AVC*/MP4 sunt formate de fişiere compacte, perfect adaptate pentru înregistrarea la rezoluţie înaltă UHD/50P şi Full HD pe carduri SD, disponibile imediat, la preţuri accesibile, pentru a fi întrebuinţate imediat în post-producţie.
*Poate fi necesară actualizarea firmware-ului.
 

 
High performance image capture with up to 120P in Full HD



BENEFICII

Capturare imagini de înaltă performanţă cu până la 120P în Full HD

Procesoarele Dual DIGIC DV6 permit o calitate înaltă a imaginii şi performanţe îmbunătăţite ale camerei, cu viteze ridicate ale cadrelor şi interval ISO larg.
 

 
Compact and versatile configuration



BENEFICII

Configuraţie compactă şi versatilă

Cu funcţie Wi-Fi încorporată, filtre ND şi montură EF, modelul EOS C200 este uşor de configurat pentru vă a oferi aspectul şi controlul necesare pentru diverse şedinţe, fiind totodată extrem de mobil şi robust.



Focalizare automată precisă şi fiabilă

 

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF de la Canon oferă o urmărire impresionantă cu focalizare automată la peste 80 % din cadru, atât pe orizontală, cât şi pe verticală, cu selecţie şi control de pe ecranul tactil.

 

 

Group of people pouring coulored powder on a woman.



Focalizare automată precisă şi fiabilă

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF de la Canon oferă o urmărire impresionantă cu focalizare automată la peste 80 % din cadru, atât pe orizontală, cât şi pe verticală, cu selecţie şi control de pe ecranul tactil.

 

Tehnologia Dual Pixel CMOS AF

Modelul EOS C200 dispune de tehnologia de focalizare automată special dezvoltată de Canon, care utilizează două fotodiode per pixel pentru a produce două imagini independente, permiţând diferenţe între faze pentru o focalizare automată uniformă, rapidă şi precisă.


Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

 



Selectare uşoară a punctului de focalizare pe ecranul tactil

Monitorul LCD al ecranului tactil de 4” de la Canon oferă operare şi monitorizare rapide, intuitive şi conferă control fotografului care operează singur. Atingeţi subiectul din cadru şi focalizaţi imaginea.

 

 

Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

 


Detectare faţă

Sistemul de focalizare automată Dual Pixel CMOS de pe modelul EOS C200 are două moduri de urmărire a feţei, care pot detecta şi urmări automat o faţă selectată din cadru sau o pot prioritiza faţă de un punct de focalizare pre-selectat.
 

 

Face Detection
Face Detection



Focalizare automată cu urmărirea continuă a obiectelor

Sistemul Dual Pixel CMOS AF al modelului EOS C200 poate urmări automat un obiect selectat, asigurând menţinerea focalizării pe parcursul mişcării.

 


Picture of a group of people on a boat


Ghid pentru Dual Pixel Focus

Imaginile 4K pot fi neiertătoare când este vorba despre focalizarea manuală. Funcţia ghid de focalizare Dual Pixel de la Canon permite utilizatorilor să menţină şi să controleze manual situaţii de focalizare critice cu încredere, prin adăugarea de indicatori de focalizare faţă/spate la punctul de focalizare selectat, asigurând o direcţie a focalizării şi abatere clare.

 


photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

 


Reglarea focalizării automate

Canon a adăugat o nouă funcţie în meniu pentru reglarea focalizării automate, care permite utilizatorului să definească viteza şi sensibilitatea focalizării automate, oferind flexibilitate şi control suplimentare.

 

Autofocus Tuning


Exploraţi alte beneficii

 
Internal 4K RAW recording

BENEFICII

Înregistrare internă 4K RAW

Înregistraţi intern în format Cinema RAW Light până la 4K/50P pe un card CFast 2.0™ pentru flexibilitate completă în post-producţie.

 
Record UHD and Full HD to XF-AVC*/MP4 on low-cost SD cards in camera

BENEFICII

Înregistraţi în format UHD/Full HD la XF-AVC*/MP4 pe carduri SD la costuri reduse

XF-AVC*/MP4 sunt formate de fişiere compacte, perfect adaptate pentru înregistrarea la rezoluţie înaltă UHD/50P şi Full HD pe carduri SD, disponibile imediat, la preţuri accesibile, pentru a fi întrebuinţate imediat în post-producţie.
*Poate fi necesară actualizarea firmware-ului.

 
High performance image capture with up to 120P in Full HD

BENEFICII

Capturare imagini de înaltă performanţă cu până la 120P în Full HD

Procesoarele Dual DIGIC DV6 permit o calitate înaltă a imaginii şi performanţe îmbunătăţite ale camerei, cu viteze ridicate ale cadrelor şi interval ISO larg.

 
Compact and versatile configuration

BENEFICII

Configuraţie compactă şi versatilă

Cu funcţie Wi-Fi încorporată, filtre ND şi montură EF, modelul EOS C200 este uşor de configurat pentru vă a oferi aspectul şi controlul necesare pentru diverse şedinţe, fiind totodată extrem de mobil şi robust.


Înregistrare UHD de înaltă calitate, XF-AVC până la 160 Mbps sau MP4 la viteze de până la 150 Mbps

Înregistraţi uşor pentru a cuprinde fişiere XF-AVC* sau MP4 pe carduri SD cu cost redus, cu interval dinamic cu până la 13 stopuri.
*Poate fi necesară actualizarea firmware-ului

 


SD card going being slotted into Canon video camera
fun action picture of two woman pouring powder paint on each other



Înregistraţi filme UHD şi Full HD tip MP4/XF-AVC* pe carduri SD la costuri reduse


MP4/XF-AVC* sunt formate de fişiere compacte, perfect adaptate pentru înregistrarea la rezoluţie înaltă UHD/50P şi Full HD pe carduri SD, disponibile imediat, la preţuri accesibile, pentru a fi întrebuinţate imediat în post-producţie.
* Poate fi necesară actualizarea firmware.
 

 
 

Două sloturi de card SD

Folosiţi cele două sloturi de card SD fie pentru a înregistra simultan o copie de rezervă imediat, fie pentru a activa comutarea înregistrării pentru înregistrare continuă, de lungă durată.

 


Canon Video camera close up with dual SD card slot!

 


Înregistraţi folosind Canon Log/Log3 pentru flexibilitate în post-producţie

Canon Log 3 oferă interval dinamic cu 13 stopuri pentru gradări mai solicitante, în timp ce Canon Log surprinde detalii în zonele luminoase şi întunecate cu 12 stopuri, pentru a le integra mai bine în înregistrări realizate cu camere Cinema EOS anterioare.
 

 

group of people wearing fancy dresses with power paint.
  Man being filmed with  Canon video camera



Nu este nevoie să modificaţi gradarea cu opţiunea Wide DR Gamma

Setarea Wide DR oferă interval dinamic cu 12 stopuri, păstrând detaliile din zonele umbrite şi cele luminoase, fără a fi nevoie să modificaţi gradarea filmării.
 

 

Capturare imagini de înaltă performanţă cu până la 120P în Full HD

Procesoarele Dual DIGIC DV6 permit o calitate înaltă a imaginii şi performanţe îmbunătăţite ale camerei, cu viteze ridicate ale cadrelor
 

 

 

 
fun action picture of two woman pouring powder paint on each otheralt text goes here

Capturare imagini de înaltă performanţă cu până la 120P în Full HD

Procesoarele Dual DIGIC DV6 permit o calitate înaltă a imaginii şi performanţe îmbunătăţite ale camerei, cu viteze ridicate ale cadrelor.



 
Close up front view of Canon C200 video camera



Senzor CMOS Super 35 mm de 8,85 megapixeli

Fiind compatibil cu 4K DCI, 4096x2160 pixeli, EOS C200 utilizează o densitate de pixeli ridicată pentru a maximiza cantitatea de lumină care cade pe senzor, obţinând sensibilitate înaltă şi zgomot redus.


Imagini 2K şi Full HD mai clare

Datele imaginilor la rezoluţie 4K capturate de senzorul CMOS Super 35 mm sunt utilizate integral pentru a permite procesarea HD cu supraeşantionare pentru imagini 2K (DCI) mai clare şi înregistrare Full HD.

 


Diagram of 4k image solution

 



Procesoare de imagine de înaltă performanţă, care asigură o viteză înaltă a cadrelor

Procesoarele inteligente Dual DIGIC DV6 de la Canon asigură 4K/50P şi viteze ridicate ale cadrelor de până la 120P în Full HD, cu interval dinamic larg pentru o calitate îmbunătăţită a imaginii şi oportunităţi de exprimare creativă.

 

 

Close up view of 2 women smiling
  Man with guitar being filmed



Interval ISO larg de la 100 la 102.400

Surprindeţi fiecare detaliu cu lumina disponibilă, menţinând în acelaşi timp o adâncime redusă a câmpului graţie intervalului ISO mare. Acest nivel înalt de sensibilitate permite înregistrarea în condiţii dificile, cu iluminare puternică şi iluminare slabă.
 

 

Configuraţie compactă şi versatilă

Cu funcţie Wi-Fi încorporată, filtre ND şi montură EF, modelul EOS C200 este uşor de configurat pentru vă a oferi aspectul şi controlul necesare pentru diverse şedinţe foto, fiind totodată extrem de mobil şi robust.

 



Canon C200 video camera and lens kit

 

Comandă de la distanţă prin Wi-Fi şi previzualizare

Compatibilitatea integrată cu Wi-Fi şi Ethernet oferă capacităţi extrem de utile de comandă de la distanţă prin browser şi de previzualizare a imaginii de pe un computer sau dispozitiv mobil, un aspect esenţial pentru momentele în care camera este montată pe o dronă sau macara.

 


VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.



Filtru ND optic încorporat cu 10 stopuri

Modelul EOS C200 include filtre optice ND încorporate cu 2, 4, 6, 8, sau 10 stopuri de control, economisind timp de producţie prin operarea rapidă şi uşoară cu buton de comandă.


Utilizare confortabilă cu EVF-V70

Vizorul electronic EVF-V70 opţional poate fi utilizat în condiţii de lumină puternică şi utilizează un ecran Full HD OLED excepţional, cu o reproducere excelentă a culorilor, plus comenzi încorporate în cameră, care sunt ideale pentru un singur utilizator.

 


Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.



Compatibilitate nativă cu gamă imensă de obiective EF de la Canon

Montura EF a modelului EOS C200 acceptă nativ protocoale de comunicare ale obiectivelor Canon, optimizând performanţa camerei/obiectivului cu obiectivele EF de la Canon, inclusiv obiectivele 4K ENG-style Cine Servo şi Cine Prime.


 


Large range of Canon EF lenses



Opţiunea de montură de obiectiv PL

Este disponibilă schimbarea monturii la una PL într-un service (serviciu cu plată), extinzând şi mai mult gama de obiective cu care se poate filma.

 


Close up view of Canon PL lens with mount
 
Canon C200 video camera - full kit including LCD monitor, battery pack, handle unit etc.

Conţinutul cutiei

 

Corp Cinema EOS C200

Monitor LCD LM-V1

Unitate de ataşare LCD LA-V1

Cablu unitate UN-5

Sistem de prindere a camerei GR-V1

Unitate de prindere HDU-2

Suport pentru microfon

Acumulator BP-A30

Încărcător pentru acumulator CG-A20

Adaptor de alimentare compact CA-CP200B

Adaptor c.a. CA-A10

Curea pentru umăr SS-1200

Capac ocular

Ruletă cu bandă şi agăţătoare

Suport pentru degetul mare

Capac pentru corp

Cheie imbus şi şurub




 

Senzor:: Super CMOS, tip de 35 mm

Sistem:: Filtru RGB pentru culori primare (matrice Bayer)

Număr total de pixeli pe senzor:: Approx. 9.84 megapixeli (4206 x 2340)

Pixeli efectivi pe senzor:: 4096 x 2160/2048 x 1080: Aprox. 8,85 Mp 3840 x 2160/1920 x 1080: aprox. 8,29 Mp

Interval dinamic:: 13 stopuri (Canon Log3)

Procesor de imagine:: Dual DIGIC DV6

Montură obiectiv:: Montură Canon EF

Filtru ND:: Clar, 2, 4, 6, 8, 10 stopuri

Sensibilitate ISO:: Afişaj cu 1 treaptă: [100], 160(*), 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, [51200,102400] [---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată. (*) Afişat când extinderea sensibi

Sistem de focalizare automată (doar versiunea EF):: Dual Pixel CMOS AF acceptat. Focalizare manuală, focalizare automată un cadru, focalizare automată continuă, focalizare manuală ajutată de focalizarea automată, focalizare automată cu detectarea feţei

Moduri de focalizare automată (doar versiunea EF):: Modurile disponibile sunt One-Shot AF (Focalizare pentru un singur cadru), Continuous AF (Focalizare continuă) şi AF-Boosted MF (MF pentru focalizare îmbunătăţită). Toate aceste moduri funcţionează câ

Focalizare automată cu detectarea feţei (doar versiunea EF):: Modurile disponibile sunt One-Shot AF (Focalizare automată un cadru), Continuous AF (Focalizare continuă) şi AF-Boosted MF (MF ajutată de focalizarea automată). Toate aceste moduri funcţionează când c

Dimensiune:: 14.48 x 15.24 x 17.78 cm (body)

Greutate:: 1.5 kg

HDMI:: Da, HDMI 2.0, numai ieşire. Max. rezoluţie de ieşire 3840 x 2160. Compatibil ieşire Timecode

Ieşire SDI:: DA x Mufă 1.BNC Video [HD]: SMPTE 292. [3G]: SMPTE 424, SMPTE 425 Audio [HD]: SMPTE ST 299-1. [3G]: SMPTE ST 299-2, Impedanţă de ieşire 75 Ω, Nivel semnal ieşire 0,8 Vp-p

Factor de mărire al obiectivului (pentru obiectivele cu montură EF, inclusiv cele Cinema Primes):: La rezoluţie 4096 x 2160 sau 2048 x 1080: distanţă focală efectivă x aprox. 1,460 La rezoluţie 3840 x 2160 sau 1920 x 1080: distanţă focală efectivă x aprox. 1,534

Montură obiectiv detaşabilă:: Da, trecerea la montură PL posibilă la un Centru de service Canon (serviciu cu plată)

Corecţia iluminării periferice:: Da, cu obiective compatibile

Reglare focalizare:: Manual prin obiectiv, manual prin focalizare automată RC-V100 (Dual Pixel AF aproximativ 80 %(vert.), 80 %(oriz.))

Control diafragmă:: Manual prin corpul camerei sau RC-V100, fin, în trepte de 1/2 sau 1/3, Automat (cu obiective compatibile), Diafragmă automată la apăsare

Sistem de stabilizare a imaginii:: În funcţie de obiectivul utilizat

Opţiuni înregistrare RAW:: RAW (Cinema RAW Light)

Înregistrare internă:: Cinema RAW Light, MP4

Timp de înregistrare (card CFast 2.0™de 64 Gb):: Card de 128 GB, 15 minute (4K Cinema RAW Light 1Gbps VBR)

Formate de înregistrare:: Cinema RAW Light, (CFast 2.0™1) MP4 XF-AVC (card SD. XF-AVC2)

Mişcare lentă/rapidă:: Da

Interval de înregistrare:: Da

Înregistrare cadre:: Da

Preînregistrare (înregistrare cache):: Da , 3 secunde

Comutarea înregistrării:: Da, numai înregistrare pe card SD

Înregistrare (simultană) pe două sloturi:: Da, numai înregistrare pe card SD

Inversare scanare:: Nu

Conversie HD->SD:: Nu

Suport de stocare fotografii:: Card SD

Dimensiune realizare fotografii:: 2048x1080 (când rezoluţia imaginii este 4096x2160/2048x1080) 3840x2160 (când rezoluţia imaginii este 3840x2160) 1920x1080 (când rezoluţia imaginii este 1920x1080)

Bare de culori:: DA, SMPTE/EBU/ARIB

Evidenţiere:: DA

Zebră:: DA. Nivel Zebra 1 5 ±5% la 95 ±5% în intervale de 5 puncte procentuale (70 ±5 %) Nivel Zebra 2: 0% la 100% în intervale de 5 puncte procentuale (100 %)

Marcatori:: DA, Centru, Orizontal, Raport aspect grilă (4:3 / 13:9 / 14:9 / 16:9 / 1.375:1 / 1.66:1 / 1.75:1/1.85:1 / 1.90:1 / 2.35:1 / 2.39:1 / Personalizat), Zonă sigură (80% / 90% / 92,5% / 95%)

EVF integrat:: Da. 1,77 milioane de puncte

Accesoriu EVF opţional:: Canon EVF-V70 (necesită şi suportul CL-V2)

Afişaj de control:: Diagonală monitor LCD: 4 inch/10,1 cm Panou tactil. Aprox., 1,23 M puncte

Intrare audio:: XLR x2, 3.5mm Audio, intrarea audio digitală sau analog AES/EBU, Line, Mic, +48V Phantom Power acceptat

Ieşire căşti:: Da

USB:: DA. Mini-B Hi-Speed USB

Time code:: Nu

Genlock:: NU

Sincronizare:: Nu

Ieşire Component:: Nu

Terminal AV:: Nu

Intrare DC:: Da, 14,4V DC (acumulator), 16,7V DC (intrare c.c.)

Terminal de control wireless:: Wi-Fi integrat. Telecomandă/previzualizare prin FTP şi browser

Terminal obiectiv:: Nu

Terminal Ethernet:: DA. COMPATIBILITATE FTP, numai fişiere MP4

Conector video (pentru EVF):: DA, conector brevetat CANON

Indicator luminos de înregistrare:: Da

Selector rotativ:: Da

Determinare expunere:: (a) Standard (măsurare central ponderată) (b) Reflector (c) Iluminare din spate (compensare)

Compensarea expunerii:: Funcţie de comutare a expunerii automate. Se poate seta valoarea ţintă (±8 trepte de la centru) pentru luminozitate. Indicat ca valoare de expunere (EV). (±2,0, ±1,75, ±1,5, ±1,25, ±1,0, ±0,75, ±0,5,

Diafragmă automată la apăsare:: DA

Blocare expunere:: Nu

Reglare automată a amplificării:: Nu

Dimensiuni cadre focalizare automată (doar versiunea EF):: Mare; dimensiune echivalentă cu aprox. 20 % (vertical) x 25 % (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii; mic; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 8% (orizontal) din intervalul de

Ghid de focalizare:: Disponibil; afişează starea focalizării sau nefocalizării cu ajutorul semnalului de focalizare automată.

Moduri de control:: Doar manual

Timp de expunere:: Afişaj de 1/3 stop: 1/1, 1/1,26, 1/1,59, ---, 1/1600, 1/2000 (34 de setări în total) Afişaj de 1/4 stop: 1/1, 1/1,19, 1/1,41, 1,68 ---, 1/1700, 1/2000 (45 de setări în total). Timpul de expunere cel m

Unghi de obturare:: 360,00, 240,00, 180,00, 120,00, 90,00, 60,00, 45,00, 30,00, 22,50, 15,00, 11,25 De asemenea, valorile unghiurilor echivalente cu 1/120, 1/60, 1/40, 1/30, 1/100, 1/50, 3/100 şi 1/25 pot fi selectate în

Timp de expunere mare (SLS):: 59,94 (i/P): 1/4, 1/8, 1/15, 1/30 Viteza cadrelor de 29,97 P a fost setată: 1/4, 1/8, 1/15 24,00 P sau 23,98 P: 1/3, 1/6, 1/12

Curăţare frecvenţă:: 24,00 Hz* până la 250,40 Hz (*) Frecvenţa va varia în funcţie de setările ratei cadrelor.

Configuraţii stocate:: PRESETARE: Canon Log 3/Canon Log /BT.709/Oprită GAMMA: Canon Log 3/Canon Log/Wide DR/Normal 1 (Standard)/Normal 2 (x4.0)/Normal 3 (BT.709)/Normal 4 (x5.0) MATRICE DE CULORI: Neutru/ Cameră de producţi

Mediu de stocare:: Intern, card SD

Soclu principal:: 0 ± 50

Negru de referinţă:: 0 ± 50

Gamma negru:: 0 ± 50

Saturaţie "low key":: 0 ± 50

Punct ajustare interval dinamic în zonele luminoase:: + 50 - 95 - +109

Claritate:: -10 - 0 - +50

Reducere zgomot:: Oprit/1 - 12

Nivel de alb:: DA. Balans de alb fără şocuri disponibil

Nivel de configurare:: (0 - ±50)

Nivel de alb Automat:: DA. Balans de alb fără şocuri disponibil

Presetare:: Zi (5600K), Tungsten (3200K)

Ajustare nivel de negru:: Ajustare nivel de negru automat

Sistem de contorizare:: Regen, Înregistrare, Liber, Aşteptare Scoatere cadru/ fără scoatere cadru (DF/NDF) numai în modul 59,94 P/29,97 P

Baterie:: Canon BP-A30

Specificaţii

4K/50P

4K/50P

Cu Cinema RAW Light


Autofocus

Focalizare automată

Focalizare automată precisă, fiabilă şi stabilă


UHD/50P

UHD/50P

În format MP4 sau XF-AVC


Touch screen

Ecran tactil

Focalizare ecran tactil


Internal RAW

RAW intern

Dimensiune mai mică a fişierelor


Dual DIGIC DV6

Dual DIGIC DV6

Imagini de înaltă calitate şi performanţă


MP4 files

Fişiere MP4

Fluxuri de lucru eficiente şi simple


Built-in WiFi

WiFi încorporat

Telecomandă prin browser

 

 

Canon EOS C200
Specificaţii

4K/50P sau 120P Full HD

 

Înregistrare internă Cinema RAW Light

 

Interval dinamic cu 15 stopuri


Specifications side profile
 

Caracteristici principale

4K/50P

Cu Cinema RAW Light

Focalizare automată

Focalizare automată precisă, fiabilă şi stabilă

UHD/50P

În format MP4 sau XF-AVC

Focalizare ecran tactil

RAW intern

Dimensiune mai mică a fişierelor

Dual DIGIC DV6

Imagini de înaltă calitate şi performanţă

Fişiere MP4

Fluxuri de lucru eficiente şi simple

WiFi încorporat

Telecomandă prin browser

Specificaţii în detaliu

Cameră

Senzor de imagine

 

Senzor

CMOS tip Super 35 mm
 

Sistem

Filtru RGB pentru culori primare (matrice Bayer)

Număr total de pixeli pe senzor

Aprox. 9,84 megapixeli (4206 x 2340)

Pixeli efectivi pe senzor

Aprox. 8,85 megapixeli (4096 x 2160): când este selectată rezoluţia 4096 x 2160 sau 2048 x 1080
Aprox. 8,29 megapixeli (3840 x 2160): când este selectată rezoluţia 3840 x 2160 sau 1920 x 1080

 

Raport semnal/zgomot

În modul 50,00 Hz: 53 dB (Tipic)
[3840x2160/25P, sensibilitate de bază ISO800 Canon Log 3 (interval dinamic 1600%), HDMI OUT]

 

Interval dinamic

15 stopuri (Cinema RAW Light1), 13 stopuri (MP4/Canon Log3)

Procesor de imagine

 

Tip

Dual DIGIC DV6



Obiectiv

 

Montură obiectiv

Montură Canon EF
 

Factor de mărire a obiectivului (pentru obiectivele cu montură EF, inclusiv obiective Cinema Prime)

La rezoluţie 4096 x 2160 sau 2048 x 1080: distanţă focală efectivă x aprox. 1,460
La rezoluţie 3840 x 2160 sau 1920 x 1080: distanţă focală efectivă x aprox. 1,534



Montură obiectiv detaşabilă

 

Da, trecerea la montură PL posibilă la un Centru de service Canon (serviciu cu plată)



Corecţia iluminării periferice

Da, cu obiective compatibile

Filtru ND

Clar, 2, 4, 6, 8, 10 stopuri

Reglare focalizare

Manual prin obiectiv, manual prin focalizare automată RC-V100 (Dual Pixel AF aproximativ 80 %(vert.), 80 %(oriz.))



Control diafragmă

Manual prin corpul camerei sau RC-V100, fin, în trepte de 1/2 sau 1/3, Automat (cu obiective compatibile), Diafragmă automată la apăsare


Sistem de stabilizare a imaginii

În funcţie de obiectivul utilizat


Înregistrare

Opţiuni de înregistrare RAW

RAW (Cinema RAW Light 23)


Înregistrare internă

Cinema RAW Light 45, MP4, XF-AVC6


Timp de înregistrare (card CFast 2.0™)

Card de 128 GB, 15 minute (4K Cinema RAW Light 1Gbps VBR)


Timp de înregistrare (card SD)

Card de 128 GB, 110 minute (MP4, 150 Mbps) 485 minute (MP4, 35 Mbps)
Card de 128 GB, 105 minute (XF-AVC7, 160 Mbps), 375 minute (XF-AVC8, 45 Mbps)


Formate de înregistrare

Cinema RAW Light 910 (CFast 2.0™), MP4 / XF-AVC11 (card SD)


Rata cadrelor de înregistrare

(1) Modul 59,94 Hz (59,9 4P/29,97 P/23,98 P)
(2) Modul 50,00 Hz (50 P/25 P)
(3) Modul 24,00 Hz (24 P)


Mişcare lentă/rapidă

DA


Interval de înregistrare

DA


Înregistrare cadre

DA


Preînregistrare (înregistrare cache)

DA , 3 secunde


Comutarea înregistrării

DA, numai înregistrare pe card SD


Înregistrare (simultană) pe două sloturi

DA, numai înregistrare pe card SD


Inversare scanare

NU


Conversie HD->SD

NU


Suport de stocare fotografii

Card SD


Dimensiune de înregistrare fotografii

2048x1080 (când rezoluţia imaginii este 4096x2160/2048x1080)
3840x2160 (când rezoluţia imaginii este 3840x2160)
1920x1080 (când rezoluţia imaginii este 1920x1080)

Sistem

Wave Form Monitor

DA

Bare de culori

DA, SMPTE/EBU/ARIB

Evidenţiere

DA

Zebră

 

DA. Nivel Zebra 1 5 ±5% la 95 ±5% în intervale de 5 puncte procentuale (70 ±5 %) 

Nivel Zebra 2: 0% la 100% în intervale de 5 puncte procentuale (100 %)

 

Marcatori

DA, Centru, Orizontal, Raport aspect grilă (4:3 / 13:9 / 14:9 / 16:9 / 1.375:1 / 1.66:1 / 1.75:1/1.85:1 / 1.90:1 / 2.35:1 / 2.39:1 / Personalizat), Zonă sigură (80% / 90% / 92,5% / 95%)

EVF (vizor electronic)

 

EVF încorporat

DA. 1,77 milioane de puncte

Accesoriu EVF opţional

Canon EVF-V70 (necesită şi suportul CL-V2)

Panou de afişare

 

Panou de afişare

Diagonală monitor LCD: 4 inch/10,1 cm Panou tactil. Aprox., 1,23 M puncte

Intrări/ieşiri

 

Intrare audio

XLR x2, 3.5mm Audio, intrarea audio digitală sau analog AES/EBU, Line, Mic, +48V Phantom Power acceptat

Ieşire căşti

DA

HDMI

DA, HDMI 2.0, numai ieşire. Max. rezoluţie de ieşire 3840 x 2160. Compatibil ieşire Timecode

USB

DA. Mini-B Hi-Speed USB

Ieşire 3G/HD-SDI

DA x Mufă 1.BNC
Video [HD]: SMPTE 292. [3G]: SMPTE 424, SMPTE 425
Audio [HD]: SMPTE ST 299-1. [3G]: SMPTE ST 299-2, Impedanţă de ieşire 75 Ω, Nivel semnal ieşire 0,8 Vp-p

Time code

NU

Genlock

NU

Sincronizare

NU

Ieşire Component

NU

Terminal AV

NU

Ieşire c.c.

NU

Intrare DC

DA, 14,4V DC (acumulator), 16,7V DC (intrare c.c.)

Consum de energie electrică

50,00 P: Cinema RAW Light/MP4; 18,5 W (aprox.)

Timp de înregistrare continuă (acumulator)

BP-A30 (3100 mAh) 130 minute (aprox.) BP-A60 (6200 mAh) 280 minute (aprox.)
Înregistrare Cinema Raw Light/4096 x 2160 sau MP4/3840 x 2160

Terminal telecomandă

DA, conector dedicat de 2,5 mm

Terminal de control wireless

Wi-Fi integrat. Telecomandă/previzualizare prin FTP şi browser

Terminal obiectiv

NU

Terminal Ethernet

DA. COMPATIBILITATE FTP, numai fişiere MP4

Conector video (pentru monitor sau vizor electronic)

DA, conector dedicat CANON

Misc.

 

Indicator luminos de înregistrare

DA

Selector rotativ

DA

Funcţii de captură

Expunere

 

Determinare expunere

(a) Standard (măsurare central ponderată)
(b) Reflector
(c) Iluminare din spate (compensare)

Compensarea expunerii

Funcţie de comutare a expunerii automate. Se poate seta valoarea ţintă (±8 trepte de la centru) pentru luminozitate. Indicat ca valoare de expunere (EV). (±2,0, ±1,75, ±1,5, ±1,25, ±1,0, ±0,75, ±0,5, ±0,25, şi ±0) sunt afişate pe ecran ca expunere automată [valori numerice]

Diafragmă automată la apăsare

DA

Blocare expunere

NU

Reglare automată a amplificării

NU

Sensibilitate ISO

Afişaj cu 1 stop: [100], 160(*), 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600, [51200,102400]
[---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată. (*) Afişat când extinderea sensibilităţii ISO este OPRITĂ. Afişaj cu 1/3 de stop: [100,125], 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1000, 1250, 1600, 2000, 2500, 3200, 4000, 5000, 6400, 8000, 10000, 12800, 16000, 20000, 25600, [32000, 40000, 51200, 64000, 80000, 102400] [---] Când extinderea sensibilităţii ISO este PORNITĂ.

Setare amplificare

[-6 dB,-3 dB], -2 dB(*), 0 dB, 3 dB, 6 dB, 9 dB, 12 dB, 15 dB, 18 dB, 21 dB, 24 dB, 27 dB, 30 dB, 33 dB, 36 dB, 39 dB, 42 dB, [45 dB, 48 dB, 51 dB, 54 dB]
[---] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este activată. [*] Se afişează când extinderea sensibilităţii ISO este dezactivată.
Când extinderea sensibilităţii ISO este PORNITĂ: între -2 dB şi 54 dB
Când extinderea sensibilităţii ISO este OPRITĂ: poate fi setată orice valoare de la -2 dB la 42 dB în trepte de 0,5 dB.

Sistem de focalizare automată

Dual Pixel CMOS AF acceptat.
Focalizare manuală, focalizare automată un cadru, focalizare automată continuă, focalizare manuală ajutată de focalizarea automată, focalizare automată cu detectarea feţei (se pot folosi numai obiective care acceptă funcţiile de focalizare automată în aceste moduri), ghid de focalizare

Dimensiuni de cadre AF

Mare; dimensiune echivalentă cu aprox. 20 % (vertical) x 25 % (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii; mic; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 8% (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii

Moduri de focalizare automată

Modurile disponibile sunt One-Shot AF (AF un cadru), Continuous AF (Focalizare continuă) şi AF-Boosted MF (MF ajutată de focalizarea automată). Toate aceste moduri funcţionează când comutatorul AF/MF al obiectivului EF este setat la AF.
Focalizare automată un cadru: focalizarea automată se realizează în timp ce butonul pentru un cadru, căreia i-a fost alocat, este ţinut apăsat. Nu se permit alte mişcări ale obiectivului după focalizare.
Focalizare automată continuă: controlul focalizării automate se realizează permanent.
MF ajutată de focalizarea automată

Focalizare pentru detectarea feţei

Disponibil; Prioritate faţă sau Doar faţă.
Prioritate faţă: focalizarea automată este setată la cadrul feţei când este detectată o faţă, la cadrul de urmărire în timpul urmăririi şi la cadrul de focalizare automată când nu există nici faţă şi nici urmărire.
Doar faţă: comută la cadrul feţei când este detectată o faţă, la cadrul de urmărire în timpul urmăririi şi la cadrul de focalizare manuală când nu există nici faţă şi nici urmărire.
Atât în modul Prioritate faţă cât şi în cel Doar faţă, faţa de detectat poate fi selectată cu ajutorul unui joystick.

Ghid de focalizare

Disponibil; afişează starea focalizării sau nefocalizării cu ajutorul semnalului de focalizare automată.

Timp de expunere

 

Moduri de control

Doar manual

Timp de expunere

Afişaj de 1/3 stop: 1/1, 1/1,26, 1/1,59, ---, 1/1600, 1/2000 (34 de setări în total)
Afişaj de 1/4 stop: 1/1, 1/1,19, 1/1,41, 1,68 ---, 1/1700, 1/2000 (45 de setări în total).
Timpul de expunere cel mai lung va varia în funcţie de setările vitezei cadrelor.

Unghi de obturare

360,00, 240,00, 180,00, 120,00, 90,00, 60,00, 45,00, 30,00, 22,50, 15,00, 11,25
De asemenea, valorile unghiurilor echivalente cu 1/120, 1/60, 1/40, 1/30, 1/100, 1/50, 3/100 şi 1/25 pot fi selectate în intervalul minim de unghiuri de la 360°.

Timp de expunere mare (SLS)

59,94 (i/P): 1/4, 1/8, 1/15, 1/30
Viteza cadrelor de 29,97 P a fost setată: 1/4, 1/8, 1/15
24,00 P sau 23,98 P: 1/3, 1/6, 1/12

Curăţare frecvenţă

24,00 Hz* până la 250,40 Hz
(*) Frecvenţa va varia în funcţie de setările ratei cadrelor.

Imagine personalizată

 

Configuraţii stocate

PRESETARE: Canon Log 3/Canon Log /BT.709/Oprită
GAMMA: Canon Log 3/Canon Log/Wide DR/Normal 1 (Standard)/Normal 2 (x4.0)/Normal 3 (BT.709)/Normal 4 (x5.0)
MATRICE DE CULORI: Neutru/ Cameră de producţie/ Cinema EOS/ Video/ Original/ Oprit

Mediu de stocare

Intern, card SD

Soclu principal

0 ± 50

Negru de referinţă Roşu

0 ± 50

Negru de referinţă Verde

0 ± 50

Negru de referinţă Albastru

0 ± 50

Gamma negru

0 ± 50

Saturaţie "low key"

0 ± 50

Punct interval dinamic

+ 50 - 95 - +109

Pantă interval dinamic

-35 - 0 - +50

Saturaţie interval dinamic

0 - ±10

Nivel de claritate

-10 - 0 - +50

Reducere zgomot

Oprit/1 - 12

Nivel de alb Amplificare Roşu/Albastru

0 - +50

Nivel de configurare

(0 - ±50)

Specificaţii Wi-Fi şi GPS

 

Informaţii GPS (accesoriu opţional)

Locaţie (latitudine, longitudine şi altitudine) şi informaţii GPS folosind ora universală coordonată (UTC) pot fi adăugate filmelor RAW, filmelor MP4 şi fotografiilor. Starea obţinerii datelor de satelit se poate verifica în modul Cameră.

Specificaţii Wi-Fi

Standard: IEEE 802.11b/g/n (bandă de 2,4 GHz), IEEE 802.11a/n (bandă 5 GHz) (neacceptat în Qatar, Indonezia sau Irak) IEEE 802.11b/g/n (bandă de 2,4 GHz) IEEE 802.11n/11a (bandă de 5 GHz): Diferă în funcţie de destinaţia modelului.
Autentificare: sisteme deschise, WPA-PSK, WPA2-PSK
Sisteme de criptare: WEP-64, WEP-128, TKIP, AES

Nivel de alb

 

Automat

DA. Balans de alb fără şocuri disponibil

Presetare

Zi (5600K), Tungsten (3200K)

Setare manuală

Presetare A/B, Setare temperatura culorii: 2000K - 15000K

Nivel de negru

 

Ajustare nivel de negru

Ajustare nivel de negru automat

Time code

 

Sistem de contorizare

Regen, Înregistrare, Liber, Aşteptare Scoatere cadru/ fără scoatere cadru (DF/NDF) numai în modul 59,94 P/29,97 P

Audio

 

Înregistrare

Cinema RAW Light: PCM liniar: (24-biţi12/16-biţi/48 kHz/4 canale)
XF-AVC13: PCM liniar (24-biţi/48 kHz/4 canale)
MP4: MPEG-2 AAC-LC (16-biţi /48 kHz/2 canale), PCM liniar PCM (16-bit/48 kHz/4 canale)

Accesorii

Furnizate

Monitor LCD LM-V1 , unitate ataşament LCD LA-V1, Unitate mâner HDU-2, Unitate suport microfon, Suport pentru degetul mare, Capac ocular, Curea de umăr (SS-1200), Încărcător acumulator CG-A20, Adaptor de alimentare compact, CA-CP200B, Adaptor c.a. CA-A10, Cablu c.a. x 2, Miez ferită, Acumulator (BP-A30), Cablu unitate UN-5, Cheie imbus, bolţuri

Opţional

Acumulator Canon BP-A30 (inclus)/BP-A60
Încărcător pentru acumulator CG-A10/CG-A20
Monitor LCD Canon LM-V1
Unitate accesoriu LCD Canon LA-V1
Bază de prindere Canon CL-V2
Sistem de prindere a camerei Canon GR-V1
Unitate mâner Canon HDU-2
Vizor OLED electronic Canon EVF-V70
Unitate de susţinere pe umăr Canon SU-15
Clemă tijă Canon RD-1
Adaptor Canon AC CA-A10
Adaptor de alimentare compact Canon CA-CP200B
Cablu unitate Canon UN-5/UN-10
Telecomandă Canon RC-V100
Receptor GPS Canon GP-E2
Curea pentru umăr Canon SS-1200
Obiectiv Canon EF, obiectiv cinema EF (montură EF)

Diverse

Dimensiuni (doar corpul principal)

Aprox. 144 x 153 x 179 mm (5,7 x 6,0 x 7,0 in)
Aprox. 178 x 153 x 204 mm (7,0 x 6,0 x 8,0 in) [Cu mâner cameră ataşat]

Greutate (doar corpul aparatului)

Aprox. 1430 g (3,2 lb)

Greutate (accesorii livrate)

Mâner cameră GR-V1: aprox. 260 g (9,2 oz.)
Monitor LCD LM-V1: aprox. 185 g (6,5 oz.)
Unitate ataşament LCD LA-V1: aprox. 255 g (9,0 oz.) Unitate suport microfon: aprox. 50 g (1,8 oz.)
Unitate mâner HDU-2: aprox. 220 g (7,8 oz.)
Şurub cu cap hexagonal: aprox. 5 g (0,18oz.)
BP-A30: aprox. 225 g (7,9 oz.) Cablu unitate
UN-5: aprox. 80 g (2,8 oz.)
Suport pentru degetul mare: aprox. 10 g (0,35 oz.)
Capac ocular: aprox. 25 g (0,88 oz.)

Interval temperatură de funcţionare

Aprox. între 0 şi 40°C, 85% (umiditate relativă)
Aprox. -5 °C până la 45 °C, 60 % (umiditate relativă)

Toate specificaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă

• Canon deţine o autorizaţie de licenţă pentru marca CFast 2.0™, care este posibil să fie înregistrată în diferite jurisdicţii

  1. Necesită procesarea în software-ul Canon RAW Development sau cu o aplicaţie terţă compatibilă
  2. Pentru înregistrarea RAW se recomandă doar utilizarea cardurilor CFast 2.0™ care acceptă VPG-130, pentru a asigura integritatea înregistrării.
  3. Necesită procesarea în software-ul Canon RAW Development sau cu o aplicaţie terţă compatibilă
  4. Pentru înregistrarea RAW se recomandă doar utilizarea cardurilor CFast 2.0™ care acceptă VPG-130, pentru a asigura integritatea înregistrării.
  5. Necesită procesarea în software-ul Canon RAW Development sau cu o aplicaţie terţă compatibilă
  6. Este posibil să fie necesare upgrade-uri de firmware pentru a deveni funcţionale toate funcţiile camerei. Vizitaţi site-ul web de asistenţă Canon pentru mai multe informaţii sau contactaţi reprezentantul Canon local.
  7. Este posibil să fie necesare upgrade-uri de firmware pentru a deveni funcţionale toate funcţiile camerei. Vizitaţi site-ul web de asistenţă Canon pentru mai multe informaţii sau contactaţi reprezentantul Canon local.
  8. Este posibil să fie necesare upgrade-uri de firmware pentru a deveni funcţionale toate funcţiile camerei. Vizitaţi site-ul web de asistenţă Canon pentru mai multe informaţii sau contactaţi reprezentantul Canon local.
  9. Pentru înregistrarea RAW se recomandă doar utilizarea cardurilor CFast 2.0™ care acceptă VPG-130, pentru a asigura integritatea înregistrării.
  10. Necesită procesarea în software-ul Canon RAW Development sau cu o aplicaţie terţă compatibilă
  11. Este posibil să fie necesare upgrade-uri de firmware pentru a deveni funcţionale toate funcţiile camerei. Vizitaţi site-ul web de asistenţă Canon pentru mai multe informaţii sau contactaţi reprezentantul Canon local.
  12. Este posibil să fie necesare upgrade-uri de firmware pentru a deveni funcţionale toate funcţiile camerei. Vizitaţi site-ul web de asistenţă Canon pentru mai multe informaţii sau contactaţi reprezentantul Canon local.
  13. Este posibil să fie necesare upgrade-uri de firmware pentru a deveni funcţionale toate funcţiile camerei. Vizitaţi site-ul web de asistenţă Canon pentru mai multe informaţii sau contactaţi reprezentantul Canon local.

  • Monitor LCD LM-V1 ,
  • unitate ataşament LCD LA-V1,
  • Unitate mâner HDU-2,
  • Unitate suport microfon,
  • Suport pentru degetul mare,
  • Capac ocular,
  • Curea de umăr (SS-1200),
  • Încărcător acumulator CG-A20,
  • Adaptor de alimentare compact,
  • CA-CP200B, Adaptor c.a. CA-A10,
  • Cablu c.a. x 2, Miez ferită,
  • Acumulator (BP-A30),
  • Cablu unitate UN-5,
  • Cheie imbus,
  • bolţuri

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!