Panasonic Panasonic Lumix DC-G9 II Kit cu Lumix G 12-60mm f/3.5-5.6 OIS - Aparat foto mirrorless Panasonic

10.499,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: C6322 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 10499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

 

DC-G9M2


Dispunând de un nou senzor puternic și un motor de procesare actualizat, Panasonic Lumix G9 II Mirrorless Camera este concepută pentru creatorii de conținut care au nevoie de performanțe puternice pentru fotografii și opțiuni video sofisticate. Oferind o calitate remarcabilă a imaginii, cu gradații tonale bogate și o reproducere excelentă a culorilor, această cameră actualizată este echipată cu o serie de funcții noi pentru a vă aduce viziunea la viață. Prima cameră Lumix din seria G care oferă Phase Hybrid AF pentru performanță de focalizare automată rapidă și precisă, G9 II utilizează noua tehnologie de recunoaștere alimentată de AI pentru recunoașterea în timp real a focalizării automate, care recunoaște acum mașinile, motocicletele și ochii animalelor pentru o precizie îmbunătățită. în recunoaşterea subiectului. Camera are, de asemenea, fotografiere în rafală de 75 fps cu o funcție de fotografiere pre-rafală, care vă permite să vă întoarceți în timp cu până la 1,5 secunde, astfel încât să puteți surprinde momentul perfect.


Senzor digital Live MOS de 25,2 MP și procesor actualizat

Proiectat pentru imagini de mare viteză, de înaltă rezoluție, G9 II este echipat cu un senzor Live MOS Micro Four Thirds de 25,2 MP și un procesor actualizat pentru a crea fotografii clare, detaliate și video DCI 4K și UHD 4K de calitate cinematografică. Această configurație maximizează rezoluția, menținând în același timp zgomotul la minimum, oferind tonuri de culoare realiste și imagini tridimensionale realiste. În plus, G9 II dispune de un mod handheld de înaltă rezoluție care compilează mai multe expuneri pentru a crea un singur fișier brut sau JPEG de 100MP.


Funcții de asistență pentru înregistrare video 4K și fotografiere video

Dincolo de fotografierea imaginilor, G9 II este o cameră video de înaltă capacitate, care oferă înregistrare nelimitată până la DCI 4K și UHD 4K 60p cu culoare 4:2:2 pe 10 biți și pentru videografii care doresc să creeze videoclipuri cu încetinitorul de înaltă rezoluție. , camera acceptă și captura video C4K/4K 120p cu culoare 4:2:0 pe 10 biți.

Funcția Indicator de cadru înconjoară cadrul cu un chenar roșu în timp ce înregistrați, ajutându-vă să evitați greșeli, cum ar fi să uitați să apăsați butonul de înregistrare.

Simplificand procesul de conversie de la videoclipuri anamorfice la videoclipuri verticale pentru rețelele sociale, funcția Frame Marker vă permite să înregistrați videoclipuri în timp ce vă imaginați unghiul de vedere atunci când decupați în post-producție.

Modul AWB Lock blochează balansul de alb automat pentru a optimiza eficiența în situațiile în care sursa de lumină este variabilă în interior datorită unui amestec de lumină artificială și naturală sau în situațiile în care ar fi fost necesare setări manuale bazate pe temperatura de culoare.

Funcția de informații despre poziție verticală detectează orientarea verticală a videoclipului, permițându-vă să selectați dacă doriți să adăugați sau nu informațiile video despre poziție verticală din meniu.

O funcție avansată de tranziție a focalizării schimbă automat punctul de focalizare la o viteză constantă pentru focalizare precisă în puncte de focalizare în afara focalizării, pentru a vă oferi efectul impresionant de focalizare în mișcare.


Versatilitate video la nivel profesional

V-Log a fost preinstalat pe această cameră și este folosit pentru a capta o curbă gamma plată, neutră, iar o gamă dinamică echivalentă de peste 13 trepte oferă un control precis al datelor de culoare în post-producție, precum și o editare fără întreruperi cu filmări. filmat cu camerele VariCam.

Cu Lumix G9 II, înregistrarea și redarea sunt acceptate folosind un SSD extern prin USB. În plus, aveți posibilitatea de a înregistra ProRes 422 HQ și 4:2:2 All-Intra pe 10 biți direct pe un SSD, care combină portabilitatea și capacitatea mare pentru o eficiență îmbunătățită în backup-ul și post-procesarea datelor.

Suportă codec ProRes 422, oferind o calitate remarcabilă a imaginii cu compresie scăzută. Acest lucru reduce semnificativ sarcina de pe computer în timpul post-producției și permite editarea neliniară fără transcodare, simplificând fluxul de lucru de la început până la sfârșit.


Înregistrare video LUT în timp real pentru a vă simplifica fluxul de lucru și gradarea culorilor.

Acceptă formatele .CUBE, .VLT și .TXT pentru V-Log View Assist în timp real pentru a aproxima aspectul final al livrabilului dvs.


Sistem AF hibrid de fază

G9 II este prima cameră fără oglindă din seria G Lumix care adoptă un sistem Phase Hybrid AF, care oferă 779 de puncte de detectare a fazei pentru a oferi o focalizare rapidă și precisă pentru o acuratețe AF remarcabilă. Când vine vorba de focalizare automată, fiabilitatea este cel mai important lucru, iar cu Phase Detection AF poți completa și urmări subiectul în șase situații diferite, care până acum reprezentau o provocare pentru sistemele convenționale de capturat. Indiferent dacă înregistrează fotografii sau videoclipuri, aceasta înseamnă că G9 II surprinde în mod persistent subiectul dorit în scene dificile care implică mai multe persoane în medii cu iluminare din spate sau cu lumină scăzută.


Stabilizarea imaginii cu deplasare a senzorului pe 5 axe și I.S. 2

Ajutând la obținerea unei clarități maxime atunci când lucrați de mână, Dual I.S. 2 combină tehnologia de stabilizare a imaginii cu deplasarea senzorului pe 5 axe cu 8 opriri a camerei cu stabilizarea imaginii pe 2 axe bazată pe lentile pentru a compensa o gamă mai largă de tipuri de mișcare pentru a reda imagini mai clare și mai clare. Dual I.S. 2 necesită utilizarea de lentile Lumix compatibile cu O.I.S. Când lucrați cu lentile adaptate, puteți selecta manual dacă doriți să utilizați stabilizarea imaginii prin deplasarea senzorului din cameră sau stabilizarea optică a obiectivului.

Proiectat pentru aplicații video, dispune de Boost I.S., o tehnologie digitală de stabilizare a imaginii care ajută la crearea unei compoziții stabile atunci când înregistrați dintr-o perspectivă fixă.

Noul I.S activ. mod care corectează mișcarea camerei atunci când fotografiați în mișcare. În plus, un sistem E.I.S îmbunătățit corectează mișcări și mai mari ale camerei în timpul situațiilor de alergare.


Caracteristici fotografice puternice

Echipat cu mai multe setări pre-programate dezvoltate recent, G9 II prezintă stilul foto Leica Monochrome, care oferă creații frumoase de scene alb-negru.

Setarea Dynamic Range Boost creează o compoziție HDR în timp real cu o singură expunere pentru a rivaliza cu calitatea imaginii unei camere cu cadru întreg.

Modul Live View Compozit pentru fotografi pe timp de noapte care surprind cer înstelat și artificii.

Fotografiere pre-rafală îmbunătățită cu setări de 0,5, 1 și 1,5 secunde, permițându-vă să vă întoarceți în timp pentru a surprinde acele momente perfecte.

Rate de fotografiere continuă de până la 75 fps când utilizați declanșatorul electronic al camerei sau până la 14 fps când utilizați declanșatorul mecanic


Designul body-ului

Un EVF OLED de înaltă rezoluție de 3,68 m puncte oferă o mărire clară de 0,8x împreună cu o rată de reîmprospătare variabilă de 60 fps sau 120 fps.

LCD mare de 3,0" cu 1,84 m puncte este un mijloc luminos și clar pentru fotografierea în direct, precum și pentru redare și navigare prin meniu. Ecranul are un design cu unghi liber pentru a se potrivi cu lucrul din unghiuri înalte, joase și frontale și Designul ecranului tactil oferă un control intuitiv al setărilor.

Un joystick cu 8 direcții și un meniu ușor de utilizat permit o operare rapidă și eficientă.

Sloturile duble pentru carduri de memorie SD - ambele compatibile cu UHS-II - oferă o flexibilitate îmbunătățită pentru stocarea imaginilor, permițându-vă să desemnați fișiere brute și JPEG pe carduri diferite, să salvați fișiere duplicate pe ambele carduri sau pur și simplu să vă dublați spațiul de stocare cu înregistrarea overflow.

Un port USB Type-C permite transferul rapid de fișiere, precum și încărcarea de mare viteză a bateriei în cameră. În plus, un port HDMI de tip A beneficiază de aplicațiile video, un port de 2,5 mm poate fi utilizat cu obturatorul opțional DMW-RS2, iar mufele de microfon și căști de 3,5 mm se potrivesc nevoilor avansate de înregistrare audio.

Adaptor pentru microfon XLR opțional care oferă intrări XLR și controale fizice printr-o conexiune hot shoe.

Un corp din aliaj de magneziu construit robust, cu design rezistent la praf și stropire, permite lucrul în condiții meteorologice dure și în medii dificile.


Bluetooth și Wi-Fi

Bluetooth Low Energy (5.0) oferă o conexiune constantă între smartphone sau tabletă cu un consum minim de energie. Pentru activități wireless mai robuste, suportul IEEE 802.11b/g/n și 802.11a/n/ac este, de asemenea, disponibil pentru o transmisie mai rapidă și o control și monitorizare la distanță mai fluide. Completând conectivitatea wireless a camerei, Lumix Sync este o aplicație iOS și Android concepută pentru a se asocia cu camera pentru controlul fotografierii de la distanță de pe smartphone sau tabletă, transfer wireless de imagini și actualizare firmware.
 
 

Captați momentul decisiv

 

Un nou senzor și un nou procesor. Se mândrește cu performanțe fotografice remarcabile și cu primul PDAF (autofocus cu detecție de fază) din seria LUMIX G. Modelul emblematic pentru fotografii ce permite captarea momentului decisiv prin performanțe îmbunătățite de mare viteză și mobilitate.Caracteristici

 
Crearea de imagini cu LUMIX

 

Captați clipa decisivă cu cea mai mare fidelitate și exprimați-o în felul dumneavoastră unic. LUMIX G9II oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv LEICA Monochrome și REAL TIME LUT, precum și cel mai recent senzor de imagine și procesor de imagine.
 
Surprindeți momentul

 

LUMIX G9II este complet echipat, de la primul AF Phase Hybrid din seria LUMIX G, până la fotografierea în rafală AFC de 60 fps și videoclipuri incredibile în slow motion.
 
Mobilitate de neegalat

 

Sistemul compact și ușor este simplu de utilizat din mers, în timp ce stabilizatorul de imagine permite fotografierea din mână chiar și în medii cu iluminare slabă sau cu teleobiectiv. Dispunerea intuitivă, ergonomică a joystick-ul cu 8 direcții vă permite să selectați intuitiv zona de focalizare printr-o operațiune simplă, cu un singur deget.


Angajamentul LUMIX pentru crearea de imagini

 

Bucurați-vă de gradații tonale mai bogate și de umbre mai descriptive atunci când fotografiați în format RAW. Combinația dintre noul senzor Live MOS de 25,2 MP cu AF cu detecție de fază și cel mai recent procesor de imagine de la LUMIX G9II garantează că fiecare moment prețios este captat cu fidelitate pentru totdeauna.
 

Surprindeți clipa cu viteză și precizie

 

Phase Hybrid AF, o premieră pentru seria LUMIX G, vă permite să fotografiați în mod continuu cu viteză și precizie, în timp ce sistemul AF extrem de avansat al modelului LUMIX G9II depășește limitele în ceea ce privește fotografia sportivă, a vieții sălbatice și a mașinilor/motocicletelor.

 

Doar continuă să fotografiezi

 

Aparatul foto permite fotografierea în rafală la 60 fps cu AFC*, precum și fotografierea în rafală de până la aproximativ 3 secunde, toate acestea cu vizorul afișand imaginea fără întreruperi. În plus, funcția de fotografiere înainte de rafală a modelului LUMIX G9II vă permite să vă întoarceți în timp. Acum sunteți gata să surprindeți acel moment perfect.
 
Expresie infinită a culorilor

LEICA Monochrome

 

Leica este binecunoscută pentru calitatea superioară a imaginii și are o reală notorietate în rândul utilizatorilor din întreaga lume pentru reprezentarea și expresivitatea remarcabile. Prin colaborarea noastră cu L2 Technology, am învățat filosofia de realizare a imaginilor pe care Leica a construit-o de-a lungul istoriei sale îndelungate și am realizat acest mod ca fiind una dintre noile expresivități ale camerei LUMIX. Acesta oferă contraste profunde între alb și negru.
 
LUT ÎN TIMP REAL

 

Captați clipa cu aspectul final chiar înainte de editare. Cu LUMIX G9II, puteți înregistra fotografii și clipuri video cu LUT aplicat pentru a obține gradația de culoare dorită. Extindeți-vă exponențial gama de exprimare doar cu aparatul foto.
 

Fotografiere simplă din mână

 

Exprimați-vă creativitatea fără limitări, chiar și în condiții de lumină slabă sau folosind un teleobiectiv. Puterea uimitoare a B.I.S.* de 8,0 stopuri elimină mișcările nedorite, chiar și în condiții de lumină slabă cu viteze lente ale obturatorului, în timp ce Dual I.S. 2** pe 5 axe de 7,5 stopuri asigură o stabilizare puternică a imaginii chiar și cu teleobiectiv.
 

Creația video începe aici

Cu LUMIX G9II, aveți acum opțiunea de a surprinde momentul decisiv în videoclipuri incredibile în slow-motion (C4K/4K 10 biți 120p/100p). Creați clipuri video cu mai multă ușurință și simplitate ca niciodată.

 Deveniți una cu aparatul foto

Dispunerea intuitivă, bine calculată a joystick-ului cu 8 direcții vă permite să selectați zona de focalizare în mod intuitiv, cu o simplă operațiune folosind un singur deget pentru fotografiere rapidă.

Descoperiți ceva nou

Un sistem compact și ușor

Seria LUMIX G oferă o gamă completă de obiective LEICA DG, de la 16 mm la 1600 mm*, și mobilitatea de neegalat a sistemului Micro Four Thirds vă dă frâu liber pentru a vă exprima creativitatea.Atenție la context

 

Vizualizați lucrările a patru fotografi care au colaborat cu LUMIX.

 

SpecificaţiiSistem Micro Four Thirds standard
25.2 Megapixeli
Phase Hybrid AF
Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) pe 5 axe
Înregistrări video C4K/4K 4:2:2 10-bit 60p/50p
Videoclip HFR, S&Q pe 10 biți
V-Log
Afișaj mobil, cu rezoluție de 1 840 000 de puncte
Vizor cu afișare în timp real, cu 3.680.000 de puncte
Rezistență la stropire și la prafSenzor nou de 25,2 MP și procesor nou
 

Phase Hybrid AF și fotografiere în rafală AFC de 60 fps
 

B.I.S. cu 8,0 stopuri B.I.S. și 7,5 stopuri Dual I.S. 2 pe 5 axe.
 

Înregistrare video C4K/4K 60p/50p 4:2:2 pe 10 biți C4K/4K 60p/50p 4:2:2 10 biți

 

Inspiraţi-vă

Camera foto LUMIX G9II DC-G9M2
 

Rezolutie:: Real: 26,52 Megapixeli Efectiv: 25,21 Megapixeli

Senzor: Micro 4/3 (MFT)

Dimensiune senzor:: 17.3 x 13.0 mm

Tip senzor/Marire: CMOS APS-C

Procesor de imagine: Venus Engine

Sensibilitate ISO:: Fotografie 100 la 25.600 (Extins: 50 la 25.600) Video 100 - 12.800 (Extins: 50 - 12.800)

White Balance: 2500 până la 10.000K Presetari: AWB, Înnorat, Temperatura culorii, Lumină de zi, Bliț, Incandescent, Umbră, Set alb 1, Set alb 2, Set alb 3, Set alb 4

Format fisiere: Foto: RAW, JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW+JPEG / Video: MP4 H.264, MPEG-4 AVC / Audio: AAC, AVCHD (Dolby Digital 2 canale), Linear PCM (48 kHz/pe 16 biţi cu 2 canale)

Filmare: 4k

Numar pixeli LCD:: 1.840.000 puncte (Reglare afişaj: Luminozitate, Contrast, Saturaţie, Roşu-Verde, Albastru-Galben)

Ecran Rabatabil: Da, complet articulat

Sistem de Focalizare: Focalizare automată și manuală Modul de focalizare AF servo continuu, focalizare manuală, AF servo unic Puncte de focalizare automată Detectare fază: 779 Sensibilitate la focalizare automată -4 până l

Shutter Speed: Obturator mecanic 1/8000 până la 60 de secunde Până la 30 de minute în modul bulb Obturator electronic 1/32000 până la 60 de secunde Până la 60 de secunde în modul Bulb Obturator electronic pent

Stabilizator imagine: Tip comutare senzor de imagine (pe 5 axe/6,5 opriri), sistem Dual I.S. (compatibil cu Dual I.S.)

Moduri expunere: Auto, Program automat (P), Prioritate deschidere diafragmă (A), Prioritate obturator (de timp) (S), manual (M), Film, Moduri scenă predefinite

Masurarea Expunerii:: Multiplu / Central-ponderat / Punctual

Blit Integrat:: Nu

Patina blitz extern: Da Hot Shoe, viteză X-sync 1/250 s. Sincronizare prima perdea, sincronizare cea de-a doua perdea.

Fotografiere continuă (rafala): Obturator mecanic Până la 14 fps la 25,2 MP pentru până la 170 de cadre (Raw) / 200 de cadre (JPEG) Obturator electronic Până la 75 fps la 25,2 MP pentru până la 200 de cadre (Raw) / 200 de cadre (J

Body / Kit: Kit

Compatibilitate montură obiectiv: Micro 4/3 (MFT)

Memorie suportata: Dual card SD/ SDHC/ SDXC

Conectivitate: I/O video 1 x ieșire HDMI (semnal nespecificat). I/O audio 1 x intrare microfon stereo TRS de 1/8

Tip baterie / acumulator:: 1 x DMW-BLK22 Litiu-Ion reîncărcabil, 7,2 VDC, 2200 mAh (aproximativ 370 fotografii)

Dimensiuni: 134,3 x 102,3 x 90,1 mm (fără proeminențe)

Greutate: 1,4 lb / 658 g (cu baterie, suport de înregistrare) 1,3 lb / 575 g (numai corp)

Filmare detalii: H.264 ALL-Intra/H.265 GOP lung 4:2:2/4:2:0 8/10 biți 5760 x 4320 la 23,98/24,00/25/29,97 fps [200 Mb/s] 5728 x 3024 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/48,00/50/59,94 fps [200 până la 300 Mb/s] 4352 x 3264

Dimensiune LCD:: Ecran tactil de 7,6 cm (aprox. 3,0”), aspect 3:2. Acoperire câmp vizual: aprox. 100%

Moduri scenă predefinite: Da

Wi-Fi: Da

Vizor: Vizor cu afişare în timp real tip OLED (3 680 000 de puncte), acoperire aprox. 100%

Moduri de declanşare: Un singur cadru, fotografiere în rafală, self timer (auto declansare 2 s / 10 s)

Profunzime culoare:: sRGB, AdobeRGB

Service Panasonic:

S.C. Omicron Service S.R.L
Adresa: Str. Turda 125, Bl. 3, Sc. 1,  Ap. 1, Sector 1 Bucuresti

Telefon: 021.224.26.61 sau 0724 071 632
Mail: service@omicronservice.ro

Program de lucru Luni-Vineri 09:00 - 17:30

Harta: http://www.omicronservice.ro/contact.html

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Panasonic, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service cu firma de curierat "Urgent Cargus" (https://www.urgentcargus.ro/contact) transportul (tur/retur) fiind suportat de S.C. Omicron Service S.R.L.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Urgent Cargus 021 9330 (Bucuresti) sau 021 9282 (Provincie), solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Specificații Panasonic G9 II


Specificații cheie


Montura pentru obiectiv       Micro Patru Treimi


Rezoluția senzorului

Real: 26,52 Megapixeli
Efectiv: 25,21 Megapixeli


Senzor de imagine        MOS de 17,3 x 13 mm (patru treimi).


Stabilizare de imagine      Deplasare senzor, 5 axe


Interval de sensibilitate ISO


Fotografie
100 la 25.600 (Extins: 50 la 25.600)


Video
100 - 12.800 (Extins: 50 - 12.800)Fotografiere continuă


Obturator mecanic
Până la 14 fps la 25,2 MP pentru până la 170 de cadre (Raw) / 200 de cadre (JPEG)


Obturator electronic
Până la 75 fps la 25,2 MP pentru până la 200 de cadre (Raw) / 200 de cadre (JPEG)Moduri de înregistrare internă


H.264 ALL-Intra/H.265 GOP lung 4:2:2/4:2:0 8/10 biți
5760 x 4320 la 23,98/24,00/25/29,97 fps [200 Mb/s]
5728 x 3024 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/48,00/50/59,94 fps [200 până la 300 Mb/s]
4352 x 3264 la 47,95/48,00/50/59,94 fps [300 Mb/s]
4096 x 2160 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94/100/120 fps [150 până la 600 Mb/s]
3840 x 2160 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94/100/120 fps [72 până la 600 Mb/s]
1920 x 1080 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94/100/120/200/240/300 fps [20 până la 400 Mb/s]
ProRes 422/ProRes 422 HQ
1920 x 1080 la 23,98/24,00/25/29,97/50/59,94 fps [121 până la 454 Mb/s]Moduri de înregistrare externă


4:2:2 10 biți prin USB
5728 x 3024 la 23,98/24,00/25/29,97 fps
4096 x 2160 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94 fps
3840 x 2160 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94 fps
1920 x 1080 la 23,98/24,00/25/29,97/50/59,94/200/240 fpsSlot pentru carduri media/memorie


Slot dublu: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
I/O video
1 x ieșire HDMI (semnal nespecificat).
I/O audio
1 x intrare microfon stereo TRS de 1/8" / 3,5 mm pe corpul camerei
1 x 1/8" / 3,5 mm TRS Ieșire pentru căști stereo pe corpul camerei
Putere I/O
1 x intrare/ieșire USB-C
Alte I/O
1 x USB-C (USB 3.2 / 3.1 Gen 2) Intrare/ieșire de date/video (partajat cu intrarea de alimentare)
Fără fir
2,4 / 5 GHz Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth 5.0


Tip de afișare


LCD cu ecran tactil articulat


Tip baterie
1 x DMW-BLK22 Litiu-Ion reîncărcabil, 7,2 VDC, 2200 mAh (aproximativ 370 fotografii)


Imagistica
Montura pentru obiectiv
Micro Patru Treimi


Rezoluția senzorului


Real: 26,52 Megapixeli
Efectiv: 25,21 Megapixeli


Senzor de imagine
MOS de 17,3 x 13 mm (patru treimi).


Factor de crop
2x


Stabilizare de imagine


Deplasare senzor, 5 axe


Filtru ND încorporat     Nici unul


Tip de captură
Fotografii și video


Controlul expunerii


Tip obturator
Obturator electronic, obturator mecanic în plan focal


Viteza obturatorului
Obturator mecanic


1/8000 până la 60 de secunde
Până la 30 de minute în modul bulb


Obturator electronic
1/32000 până la 60 de secunde
Până la 60 de secunde în modul Bulb


Obturator electronic pentru perdea frontală
1/2000 până la 60 de secunde
Până la 30 de minute în modul bulb
Modul Bulb/Timp
Modul bulb


Interval de sensibilitate ISO


Fotografie
100 la 25.600 (Extins: 50 la 25.600)


Video
100 - 12.800 (Extins: 50 - 12.800)


Metoda de măsurare


Medie ponderată în centru, Evidențiere ponderată, Multiple, Spot


Moduri de expunere
Prioritate diafragmă, Auto, Manual, Program, Prioritate obturator


Compensarea expunerii
-5 până la +5 EV (pași de 1/3 EV)


Interval de măsurare
0 până la 18 EV


Echilibru alb
2500 până la 10.000K


Presetari: AWB, Înnorat, Temperatura culorii, Lumină de zi, Bliț, Incandescent, Umbră, Set alb 1, Set alb 2, Set alb 3, Set alb 4


Fotografiere continuă


Obturator mecanic


Până la 14 fps la 25,2 MP pentru până la 170 de cadre (Raw) / 200 de cadre (JPEG)


Obturator electronic


Până la 75 fps la 25,2 MP pentru până la 200 de cadre (Raw) / 200 de cadre (JPEG)


Înregistrare pe intervale   da


Autodeclanșator


Întârziere de 2/10 secunde


Captură de imagini statice


Dimensiunile imaginii


4:3
100 MP (11.552 x 8672) *Prin Pixel-Shift în cameră
100 MP (8192 x 6144) *Prin Pixel-Shift în cameră
25,2 MP (5776 x 4336)
25,2 MP (4096 x 3072)
25,2 MP (2944 x 2208)
3:2
100 MP (11.552 x 7696) *Prin deplasarea pixelilor în cameră
100 MP (8192 x 5464) *Prin Pixel-Shift în cameră
25,2 MP (5776 x 3848)
25,2 MP (4096 x 2728)
25,2 MP (2944 x 1960)
16:9
100 MP (11.552 x 6496) *Prin Pixel-Shift în cameră
100 MP (8192 x 4608) *Prin Pixel-Shift în cameră
25,2 MP (5776 x 3248)
25,2 MP (4096 x 2304)
25,2 MP (2944 x 1656)
1:1
100 MP (8672 x 8672) *Prin Pixel-Shift în cameră
100 MP (6144 x 6144) *Prin Pixel-Shift în cameră
25,2 MP (4336 x 4336)
25,2 MP (3072 x 3072)
25,2 MP (2208 x 2208)


Raportul de aspect


1:1, 3:2, 4:3, 16:9


Format fișier imagine


JPEG, brut


Captură video


Moduri de înregistrare internă


H.264 ALL-Intra/H.265 GOP lung 4:2:2/4:2:0 8/10 biți
5760 x 4320 la 23,98/24,00/25/29,97 fps [200 Mb/s]
5728 x 3024 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/48,00/50/59,94 fps [200 până la 300 Mb/s]
4352 x 3264 la 47,95/48,00/50/59,94 fps [300 Mb/s]
4096 x 2160 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94/100/120 fps [150 până la 600 Mb/s]
3840 x 2160 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94/100/120 fps [72 până la 600 Mb/s]
1920 x 1080 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94/100/120/200/240/300 fps [20 până la 400 Mb/s]
ProRes 422/ProRes 422 HQ
1920 x 1080 la 23,98/24,00/25/29,97/50/59,94 fps [121 până la 454 Mb/s]


Moduri de înregistrare externă


4:2:2 10 biți prin USB
5728 x 3024 la 23,98/24,00/25/29,97 fps
4096 x 2160 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94 fps
3840 x 2160 la 23,98/24,00/25/29,97/47,95/50/59,94 fps
1920 x 1080 la 23,98/24,00/25/29,97/50/59,94/200/240 fps


Rapid-/Suport pentru mișcare lentă
da


Curba Gamma
HDR-HLG, Panasonic V-Gamut, Panasonic V-Log


Limită de înregistrare
Nici unul


Ieșire de difuzare
NTSC/PAL


Streaming IP
Nici unul


Tip microfon încorporat
Stereo


Inregistrare audio
MOV: Audio LPCM pe 2 canale, 24 de biți, 48 kHz
MP4: Audio AAC pe 2 canale, 16 biți, 48 kHz


Interfață


Slot pentru carduri media/memorie


Slot dublu: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
I/O video
1 x ieșire HDMI (semnal nespecificat).
I/O audio
1 x intrare microfon stereo TRS de 1/8" / 3,5 mm pe corpul camerei
1 x 1/8" / 3,5 mm TRS Ieșire pentru căști stereo pe corpul camerei
Putere I/O
1 x intrare/ieșire USB-C
Alte I/O
1 x USB-C (USB 3.2 / 3.1 Gen 2) Intrare/ieșire de date/video (partajat cu intrarea de alimentare)


Fără fir


2,4 / 5 GHz Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth 5.0


Compatibil cu aplicația mobilă
Da: Android și iOS
Numele aplicației: LUMIX Sync


Funcționalitate: accesați fișierele stocate, ajustați setările, actualizarea firmware-ului, telecomandă
*În septembrie 2023: consultați producătorul pentru cea mai recentă compatibilitate
Poziționare globală (GPS, GLONASS etc.)
GPS
*Prin Smartphone conectat
Monitorizați
Dimensiunea afișajului
3"
Rezoluţie
1.840.000 Dot
Tip de afișare
LCD cu ecran tactil articulat
vizor
Tip
Electronică încorporată (OLED)
Rezoluţie
3.680.000 Dot
Punctul ochiului
21 mm
Acoperire
100%
Mărire
Aproximativ. 0,8x
Reglarea dioptriilor
-4 la +2
Concentrează-te
Tip de focalizare
Focalizare automată și manuală
Modul de focalizare
AF servo continuu, focalizare manuală, AF servo unic
Puncte de focalizare automată
Detectare fază: 779
Sensibilitate la focalizare automată
-4 până la +18 EV
Flash
Bliț/lumină încorporat
Nu
Viteza maximă de sincronizare
1/250 de secundă
Compensarea blițului
-3 până la +3 EV (pași de 1/3 EV)
Sistem flash dedicat
TTL
Conexiune flash externă
Suport pentru pantofi, fără fir
De mediu
Temperatura de Operare
14 până la 104 ° F / -10 până la 40 ° C
Umiditatea de funcționare
10 până la 80%
General
Tip baterie
1 x DMW-BLK22 Litiu-Ion reîncărcabil, 7,2 VDC, 2200 mAh (aproximativ 370 fotografii)
Suport pentru hotshoe
1 x pantof cald
Filet de montare a trepiedului
1 x 1/4"-20 Mama (de jos)
Material de construcție
Aliaj de magneziu
Dimensiuni (L x A x A)
5,3 x 4 x 3,5" / 134,3 x 102,3 x 90,1 mm (fără proeminențe)
Greutate
1,4 lb / 658 g (cu baterie, suport de înregistrare)
1,3 lb / 575 g (numai corp)

Lumix G9II

Cea mai rapidă cameră Lumix G pentru a surprinde momentul decisiv cu High Dynamic Range 25M fotografie, 5.7K/60p, C4K/120p 10-bit Video SSD, cu Hybrid PDAF super rapid și sistem Dual IS cu 8 trepte în orice condiții meteorologice

NOUL senzor MFT de 25 M cu citire de mare viteză și procesor NOU cu viteză de procesare de 2x și interfețe NOI

Phase Hybrid AF cu recunoaștere rapidă și precisă (Bird Eye / Mașină de curse / Motocicletă)

5,7K Apple ProRes HQ 422 sau 5,7K/60p Înregistrare internă pe 10 biți

Imagini statice de înaltă rezoluție de 100 M și fotografiere în rafală 75 fps (RAW, JPEG)

Fotografiere înainte de rafală de până la 1,5 secunde / 110 cadre stocate înainte de a apăsa butonul declanșator

C4K/4K 120p 10 biți HFR 240fps VFR 300fps Înregistrare cu încetinitorul

Videoclip anamorfic 5,8K/30p sau 4,4K/60p pe 10 biți

Interval dinamic de peste +13EV în Photo RAW și video V-Log/V-Gamut

Înregistrare directă USB-SSD + înregistrare 5.7K ProRes 422 HQ

Etanșare rezistentă la intemperii

Stabilizator dublu pe 5 axe cu eficienta 8EV optimizat pentru fotografie si video

Active I.S. pentru situații mari de agitare

V-Log preinstalat + asistență LUT + asistență pentru fotografiere video Funcții precum monitorul formei de undă, luneta vectorială, contorul de luminanță spot

Înregistrare audio de înaltă rezoluție 96 kHz/24 biți 48 kHz/24 biți 4 canale

Video cu interval de timp cu setări automate ale numărului de fotografii/intervale bazate pe configurarea lungimii de înregistrare

O gamă de profiluri de culoare și personalizare completă cu reproducere identică pentru fotografii și videoclipuri

Înregistrare de înaltă calitate All-Intra 800Mbps, LonGOP 300Mbps

Controlul inelului de focalizare Linear/Neliniar

Vizor OLED mare 3680k cu mărire de 0,76x și înclinare 3" 1840k + ecran tactil cu unghi liber Selfie LCD

DFD AF cu sensibilitate ridicată pentru fotografie și video (detecție față/ochi/cap/corp/animal) cu predicție pentru obiecte în mișcare

Sincronizare X 1/250s și control bliț wireless

Sloturi duble pentru carduri de memorie SD (UHS II V90) cu suport Hot Swap în înregistrarea video

3,5 microfon / 3,5 capete / 2,5 telecomandă / HDMI A ver.2.1 / Conectori USB-C 3.2 PD / microfon XLR / Suport terminal T/C (BNC)

Funcționare completă prin Lumix Sync App și Lumix Tether pentru multicam (până la 12 camere de control) incl. înregistrare pe computer

Alimentare și încărcare în timpul funcționării prin USB-C, WiFi 5GHz, Bluetooth 5.0

Control prin atingere prin LCD selfie, modul noapte și modul discret

Rezistent la praf/stropire/îngheț (-10°C) + corp de magneziu

Funcții de asistență profesionale, baionetă MFT, baterie de 16Wh compatibilă cu GH, G9, S5

Aparat foto mirrorless Panasonic Lumix G9 II
Lumix G 12-60mm f/3.5-5.6 OIS
Baterie litiu-ion Panasonic DMW-BLK22 (7,2 V, 2200 mAh)
Adaptor AC
Cablu USB-C la USB-A
Curea de umar
Capac corp
Capac pentru patina blitz
Capac conector pentru mânerul bateriei

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!