Canon Canon EOS R6 Mark II - Kit cu RF 24-105mm f4 - Aparat Mirrorless Full Frame, 24.2MP, 6K

18.999,00 Lei 16.749,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info: Reducere 2250 lei direct in pretul afisat, Promo 15 Iulie -2 Septembrie 2024
Cashback 1000 lei pentru produsele cumparate in perioada 3 IUNIE 2024 -31 IULIE 2024. Inscriere si regulament pe platforma www.canon.ro/summer-cashback/


 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Precomanda
Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: C6159 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 16749 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (5)
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)
Un aparat multifuncțional,  cu cadru complet

Combinând performanțe foto puternice cu capacități video adecvate, Canon EOS R6 Mark II este un corp versatil fără oglindă pentru creatorul multimedia. Un senzor CMOS actualizat de 24,2 MP se asociază cu o procesare actualizată pentru un AF mai îmbunătățit, un videoclip impresionant 4K 60p pe 10 biți și o performanță generală mai rapidă. De asemenea, corpul camerei a fost actualizat pentru o manevrare mai intuitivă, inclusiv o placă superioară reproiectată pentru un acces mai ușor la diferite moduri de fotografiere.
Senzor full-frame de 24,2 MP și procesare DIGIC X


Senzor cadru întreg actualizat

Atingând un punct favorabil în ceea ce privește rezoluția, R6 Mark II încorporează un nou senzor CMOS de 24,2 MP care este versatil atât pentru aplicații foto, cât și pentru video, funcționează bine în condiții de lumină scăzută și oferă culori izbitoare și precise.


Procesor DIGIC X

Împrumutat de la R3, procesarea îmbunătățită a lui R6 Mark II se potrivește naturii multimedia a camerei. Capabil să proceseze rafale de mare viteză, precum și videoclipuri 4K de înaltă rezoluție, DIGIC X acceptă fotografiere continuă de până la 40 fps cu un obturator electronic silențios sau 12 fps cu un obturator mecanic, cu citiri AF și AE înainte de fiecare cadru. De asemenea, procesarea îmbunătățită duce la o performanță îmbunătățită în condiții de lumină scăzută, cu intervalul de sensibilitate extinzându-se acum de la ISO 100-102400 și extinzându-se la ISO 204800 pentru lucrul în condiții de iluminare foarte dificile.


Înregistrare video UHD 4K

Dincolo de imagini statice, senzorul R6 Mark II oferă, de asemenea, video internă de înaltă rezoluție UHD 4K 60p folosind lățimea completă a senzorului și capacitatea de a lucra cu eșantionare pe 10 biți cu Canon Log 3. O zonă de înregistrare 6K poate fi, de asemenea, utilizată pentru supraeșantionare. Fotografiere 4K la 30p pentru claritate îmbunătățită, moiré redus și zgomot redus. Și, pentru redarea cu încetinitorul, înregistrarea 180p este acceptată la rezoluție Full HD.

Înregistrarea HDR-PQ este posibilă și pentru producția HDR în cameră și înregistrarea externă, prin portul micro-HDMI, care acceptă o ieșire curată de 6K la până la 60 fps. De asemenea, sunt posibile și timpi de înregistrare nelimitați, iar R6 Mark II are atât porturi pentru microfon, cât și pentru căști, precum și un pantof multifuncțional pentru compatibilitate largă cu accesoriile.


Înregistrare externă brută 6K

Folosind portul micro-HDMI, înregistrarea video brută este posibilă atunci când este asociată cu un recorder extern compatibil. ProRes RAW de până la 6K 60p este posibil folosind lățimea completă a senzorului, precum și înregistrarea brută de 3,7K cu un decupat.


Autofocus și stabilizare a imaginii

Dual Pixel CMOS AF II

Sistemul avansat Dual Pixel CMOS AF II are 1053 de puncte AF automate care acoperă întreaga zonă a senzorului și oferă o performanță de focalizare deosebit de rapidă, receptivă și precisă. Acest sistem de focalizare cu detecție de fază are, de asemenea, detectarea și urmărirea subiectului îmbunătățite, cu capacitatea de a recunoaște în mod inteligent oamenii, animalele și vehiculele, iar urmărirea se va bloca automat pe acești subiecte și va menține focalizarea clară pe tot parcursul capturilor în rafală. Limita de luminanță scăzută a Dual Pixel AF II focalizează până la un impresionant -6,5 EV pentru o focalizare precisă chiar și în condiții de noapte.


Stabilizator de imagine cu deplasare senzor

Un stabilizator de imagine In-Body (IBIS) corectează până la 7 opriri de mișcare nedorită a camerei atunci când fotografiați cu dispozitivul portabil, ajutând să fotografiați cu dispozitivul portabil în condiții de lumină scăzută și să reducă tremuratul atunci când înregistrați videoclipuri. Acest sistem cu 5 axe poate fi folosit și împreună cu obiective cu stabilizare optică a imaginii pentru a compensa până la 8 trepte de mișcare a camerei, în funcție de obiectivul specific utilizat.


Designul corpului

EVF și LCD cu ecran tactil cu unghi variabil

Vizorul electronic de înaltă rezoluție de 3,69 m puncte de 0,5" oferă un mijloc luminos și detaliat pentru vizionarea la nivelul ochilor, iar rata de reîmprospătare rapidă de 120 fps oferă redarea mișcării naturale pentru o experiență mai realistă a vizorului.
Ecranul tactil LCD din spate de 3,0" cu 1,62 m puncte are un design cu unghi variabil, care beneficiază de înregistrarea cu fața în față, cum ar fi pentru nevoile de vlogging, precum și de lucru din unghiuri de fotografiere înalte și joase.

Designul rafinat al corpului încorporează patru cadrane de control distincte de-a lungul corpului pentru un control tactil intuitiv, iar un controler cu joystick este utilizat pe partea din spate a camerei pentru selectarea rapidă și intuitivă a punctului de focalizare și navigarea prin meniu.


Manevrare fiabilă și intuitivă

Un design actualizat al plăcii superioare repoziționează cadranul On/Off și selectorul modului Foto/Video pentru o manipulare mai intuitivă.
Construită pentru utilizarea de zi cu zi, această cameră prezintă un corp etanșat la praf și umiditate, care este potrivit pentru lucrul în condiții nefavorabile.
Sloturile duale pentru carduri de memorie SD oferă flexibilitate în salvarea fișierelor și ambele sunt evaluate pentru vitezele cardului UHS-II pentru a suporta înregistrarea video 4K fluentă și înregistrarea continuă de mare viteză.


Conectivitate flexibilă

Sunt disponibile opțiuni de conectivitate prin cablu și fără fir, permițând mai multe metode de transfer de fotografii și videoclipuri, precum și pentru controlul de la distanță a camerei.
Port USB-C 3.2 Gen 2 pentru încărcare în cameră și transfer de fișiere
Porturi pentru căști de 3,5 mm și microfon extern
Port micro-HDMI pentru lucrul cu un recorder extern
Bluetooth și Wi-Fi 5/2,4 GHz pentru transferuri fără fir și control de la distanță a camerei de pe dispozitivul mobilMaestru al imaginilor și al mișcării
 
Faceți cunoștință cu Canon EOS R6 Mark II mirrorless  – o putere hibridă full-frame cu fotografiere mai rapidă, AF îmbunătățit și funcții video profesionale, care ridică ștacheta atât pentru fotografie, cât și pentru videoclipuri.
Maestru al imaginilor și al mișcării
 
 
Cu obturatorul electronic de 40fps, obturatorul mecanic de 12fps și urmărirea precisă Dual Pixel CMOS AF II, Canon EOS R6 Mark II face mai ușor ca niciodată surprinderea acțiunii de mare viteză. Un teleconvertor digital oferă, de asemenea, o tăiere instantanee de 2x sau 4x la apăsarea unui buton atunci când trebuie să vă apropiați.
 
Canon EOS R6 Mark II stabilește un nou punct de referință pentru performanța camerei hibride. Este o cameră concepută pentru acțiune, permițându-vă să surprindeți mișcarea în moduri noi palpitante – fie că este vorba de alimentare prin fotografii full-frame de 24,2 MP la 40 fps sau de filmare video 6K RAW la 60p.
 
Canon a ascultat feedback-ul utilizatorilor EOS R6 și a dus la nivelul următor setul de caracteristici grozave ale acelei camere. Bazându-se pe punctele forte ale predecesorului său, EOS R6 Mark II introduce peste 70 de upgrade-uri, care includ un stabilizator de imagine în corp (IBIS) și detectarea inteligentă a subiectului.
 
Iată ghidul tău pentru caracteristicile cheie ale camerei foto, cu informații de la Mike Burnhill, specialist senior în marketing de produse Canon Europe.
 

Viteză uluitoare de tragere
 
Oferind o rată de rafală de până la 40 de fps cu obturatorul electronic silențios, Canon EOS R6 Mark II dublează rata de rafală de 20 de fps a EOS R6, cu autofocus complet și capacitate de expunere automată. Viteza de comunicare și lățimea de bandă de date a monturii RF îi permit lui EOS R6 Mark II să ajusteze focalizarea la aceste rate de cadre uimitoare.
 
Posibilitatea de a fotografia la 40 fps cu urmărirea AF completă deschide noi posibilități creative, în special în lumea sportului și a fotografiei cu animale sălbatice. Fotograful și videograful din Paris Teddy Morellec a fost unul dintre primii oameni care au pus la încercare performanța de fotografiere a lui EOS R6 Mark II, fotografiend zburătoare rapide pe lacul Montriond din Alpii francezi.
 
„Odinioară eram fericit cu 7fps!” spune Teddy. „Chiar și 30 de fps pe EOS R3 este uimitor. Dar 40 de fps a fost perfect pentru a captura zburatorii de viteză care aterizează pe lac. Având atâtea fotografii reușite, poate fi mai dificil să alegeți imaginea potrivită, dar este mai bine să o aveți decât să ratați. lovitura perfecta.”
 
EOS R6 Mark II oferă și opțiunea inovatoare RAW burst, introdusă în EOS R7, care salvează o secvență de imagini capturate la 30fps într-un singur fișier, din care cadrele individuale pot fi extrase și salvate ulterior ca fișiere RAW cu rezoluție completă.
 
Un avantaj deosebit al acestui lucru este opțiunea de pre-fotografie. Apăsați până la jumătate butonul declanșator, iar EOS R6 Mark II începe să captureze imagini și să le pună în tampon. Apoi, când apăsați complet butonul declanșator, camera va salva imaginile în tampon în acel moment – ​​până la o jumătate de secundă – pe cardul de memorie.
 
 
 
Modul RAW în rafală cu preînregistrare oferă liniște sufletească atunci când fotografiați subiecte imprevizibile cu Canon EOS R6 Mark II, după cum a descoperit fotograful/videograful Teddy Morellec. O secvență de imagini este capturată într-un singur fișier la 30 fps, din care fișierele RAW individuale pot fi extrase ulterior. Acest fișier include până la o jumătate de secundă de fotografii care au fost înregistrate înainte de a apăsa complet butonul declanșator.
 
Acest lucru poate părea aproape magic pentru că, după cum explică Mike, „uneori vârful acțiunii are loc între cadre”. Când fotografiezi sporturi extreme sau vezi animale rare în sălbăticie, există momente în care nu știi exact ce se va întâmpla până când nu se întâmplă. Opțiunea de pre-fotografie din EOS R6 Mark II face posibilă surprinderea acțiunii cu o jumătate de secundă înainte de a apăsa complet butonul declanșator.
 
„S-ar putea să poți anticipa un eveniment, dar va exista întotdeauna un decalaj între a-l vedea, apăsarea butonului și activarea sistemelor camerei”, spune Mike. „Pre-împușcare face mult mai ușor să surprindeți momentul decisiv, fie că este o pasăre care părăsește o ramură sau un crocodil care iese dintr-un râu pentru a prinde o gnu.”
 

AF mai cuprinzător
 
Pentru focalizare automată asigurată la rate de cadre rapide, Canon EOS R6 Mark II este echipat cu cea mai sofisticată implementare a Dual Pixel CMOS AF II cu învățare profundă.
 
„Am folosit un nou algoritm AI, astfel încât urmărirea este mai precisă și se lipește mai bine de subiect”, dezvăluie Mike. „De asemenea, poate detecta mai mulți subiecți decât oricând înainte. Așa că acum putem urmări trenuri și avioane, inclusiv avioane și elicoptere.
Când filmați cu trenuri sau avioane, puteți selecta Detectarea punctului, care, practic, îi spune camerei să se concentreze pe cabina sau cabină, mai degrabă decât pe aripa unui avion sau pe nasul unui tren.
 
„EOS R6 Mark II poate recunoaște și o varietate mai mare de animale. Sistemul poate detecta acum caii și zebrele, iar datele pentru păsări, pisici și câini au fost, de asemenea, reîmprospătate.” Camera primește în plus o opțiune Auto pentru detectarea subiectului, care analizează ceea ce este în cadru și apoi selectează un algoritm de urmărire adecvat. „Selectarea manuală a subiectului de detectat poate face sistemul mai receptiv”, subliniază Mike, „dar pentru fotografierea de zi cu zi îl puteți lăsa pe Auto.
 
„De asemenea, puteți personaliza un buton pentru a afișa un meniu care vă permite să selectați tipul de subiect pe care doriți să îl urmăriți. Deci, puteți trece rapid de la Auto la Animale sau Oameni, de exemplu. De asemenea, puteți dezactiva cele pe care nu vrei să le folosești, făcând procesul de salt între setări și mai ușor.”
 
Folosind inteligența artificială de deep-learning, Canon EOS R6 Mark II este capabil să detecteze oamenii și animalele și să se concentreze asupra ochilor lor. Dacă ochii sunt ascunși, atunci camera va focaliza pe față, pe cap sau pe corp, în această ordine. Vehiculele, inclusiv avioanele, elicopterele și trenurile, pot fi, de asemenea, urmărite automat.
 
 
Stabilizare de imagine (IS) de vârf
 
Canon EOS R6 Mark II moștenește predecesorul său, EOS R6, sistemul de stabilizare a imaginii în corp (IBIS) de vârf în clasă. Capabil să ofere până la 8 trepte de stabilizare a imaginii, contracarează efectele mișcării camerei pentru a produce imagini mai clare. Funcționează într-un mod coordonat cu lentilele care au IS optic încorporat și aduce beneficiile stabilizării lentilelor care nu au IS optic.
 
IBIS poate ajuta la obținerea unor imagini mai clare și prin precizia AF îmbunătățită. Având o imagine mai stabilă, este mai ușor să păstrați punctul AF activ blocat pe subiect – în special la ratele ridicate de cadre pe care le atinge EOS R6 Mark II.
 
De asemenea, face diferența atunci când înregistrați videoclipuri. Folosind o combinație de IBIS, IS optic în obiectiv și Movie Digital IS, EOS R6 Mark II este capabil să stabilizeze filmările atunci când mergi cu camera, oferind finețe asemănătoare unui cardan atunci când filmezi în mișcare.
 
Teddy a profitat de IBIS din EOS R6 Mark II atunci când a zburat în tandem cu un speed flyer. „Am vrut să filmez în timpul zborului, dar evident că nu puteam folosi camera pe un cardan în această situație”, spune el. „IBIS a ajutat foarte mult aici, făcând mai ușoară încadrarea imaginii.”
 
„A avea o focalizare automată fiabilă pentru înregistrarea video este atât de importantă pentru mine”, spune Teddy. „Pe vremuri nu exista autofocus, așa că a trebuit să fac totul manual. Dar astăzi, este grozav să poți avea încredere că filmările tale sunt focalizate, chiar dacă filmezi larg deschis.”
 
 
Capacități video îmbunătățite
 
La prima vedere, Canon EOS R6 Mark II și EOS R6 au capacități video similare. Ambele pot înregistra până la 4K 60p, de exemplu, și oferă Canon Log și HDR PQ pentru a captura o gamă mai dinamică. Cu toate acestea, scufundați-vă puțin mai adânc și este clar că opțiunile de înregistrare video ale noii camere sunt îmbunătățite semnificativ.
 
Spre deosebire de EOS R6, EOS R6 Mark II folosește lățimea completă a senzorului full-frame pentru a înregistra 4K 60p, care este supraeșantionat de la ieșirea 6K a senzorului pentru a oferi o claritate superbă și un zgomot redus în comparație cu 4K nativ. De asemenea, puteți înregistra 6K 60p ProRes RAW pe un Atomos Ninja V+ prin HDMI și, dacă trebuie să mergeți mai repede, puteți captura Full HD la 180fps pentru redare cu încetinitorul de 6x.
 
„Am îmbunătățit focalizarea Dual Pixel CMOS AF II pentru video, astfel încât să reproducă mai îndeaproape ceea ce ar face un extractor de focalizare profesional”, subliniază Mike. „EOS R6 Mark II introduce o nouă opțiune AF „Detectare numai”, care vă permite să selectați subiectul pe care să îl focalizați. Apoi, aparatul foto va urmări doar acel obiect și nu se va focaliza brusc pe fundal dacă subiectul părăsește cadrul. .
 
 
„Corectarea electronică a focalizării-respirației facilitează obținerea unor rezultate cu aspect profesional”, continuă el. „De obicei, când schimbați focalizarea, mărirea se schimbă pe măsură ce optica se mișcă în interiorul lentilei. Acest lucru creează un efect de „pulsare” care distrage atenția, unde fundalul apare. Dar cu EOS R6 Mark II, putem corecta asta electronic. Înseamnă că poți folosi cel mai ieftin obiectiv cu zoom și poți face să pară ca și cum ai filmat cu un Cine Prime de ultimă generație.”
 
Cineaștii vor fi, de asemenea, încântați să vadă că pe Canon EOS R6 Mark II sunt disponibile avertismente privind culorile false. Această tehnologie va fi familiară utilizatorilor camerelor Canon Cinema EOS. Oferă o modalitate ușoară de a măsura expunerea în timpul înregistrării video, cu șase culori care indică diferite niveluri de luminanță suprapuse pe imagine. „Un ton mediu de 18% va fi indicat de verde”, spune Mike, „deci atâta timp cât cele mai importante tonuri ale pielii tale sunt verzi, ești gata”.
 
 
 
Mici schimbări, mari îmbunătățiri
 
Dincolo de funcțiile cheie de fotografiere, Canon EOS R6 Mark II are o gamă largă de îmbunătățiri mici, dar semnificative.
 
Deși utilizatorii EOS R6 se vor simți instantaneu ca acasă cu noua cameră, manevrarea a fost simplificată. Comutatorul de pornire/oprire se află acum lângă butonul declanșator, astfel încât este mai ușor să activați camera cu o singură mână. Pentru un plus de confort, selectorul modului foto și video a fost mutat în partea stângă a camerei, similar cu poziția sa pe EOS R5 C.
 
„Aceasta înseamnă că selectorul de moduri poate fi folosit atunci când înregistrați videoclipuri”, explică Mike. „Așadar, acum aveți posibilitatea de a alege Manual, Av, Tv, Program și trei moduri personalizate atunci când filmați și faceți fotografii.
 
Teddy Morellec ține un Canon EOS R6 Mark II în fața lui și se uită în jos la ecranul tactil pliat.
 
În centrul Canon EOS R6 Mark II se află o nouă versiune a procesorului DIGIC X. Acest lucru nu numai că oferă performanțe îmbunătățite de fotografiere, dar a permis prelungirea duratei de viață a bateriei cu aproximativ 50% în fotografii folosind ecranul LCD și un timp de înregistrare video 4K 60p de aproximativ 40 de minute – de două ori mai lung decât pe EOS R6.
 
Teddy a reușit să fotografieze în mână chiar și în timpul nopții, datorită performanței în lumină scăzută a EOS R6 Mark II, care poate focaliza în condiții de întuneric până la -6,5 EV. Realizat cu un Canon EOS R6 Mark II cu un obiectiv Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM la 15mm, 5 sec, f/5 și ISO12800.
 
„Una dintre caracteristicile mele preferate este modul în care puteți conecta camera la un telefon printr-un cablu USB. Cea mai recentă versiune a aplicației Canon Camera Connect introduce telecomandă USB cu iOS și Android alături de Wi-Fi și Bluetooth. Folosind un cablu înseamnă că aveți foarte puțin întârziere, astfel încât puteți comuta fără probleme între fotografii și videoclipuri, puteți ajusta setările camerei și puteți reda fișiere.
 

Maestru al imaginilor și al mișcării

 

Faceți cunoștință cu Canon EOS R6 Mark II fără oglindă – o putere hibridă full-frame cu fotografiere mai rapidă, AF îmbunătățit și funcții video profesionale, care ridică ștacheta atât pentru fotografie, cât și pentru videoclipuri.

Maestru al imaginilor și al mișcării

 
The front and back of a Canon EOS R6 Mark II against a dark background.
 
Posibilitatea de a fotografia la 40 fps cu urmărirea AF completă deschide noi posibilități creative, în special în lumea sportului și a fotografiei cu animale sălbatice. Fotograful și videograful din Paris Teddy Morellec a fost unul dintre primii oameni care au pus la încercare performanța de fotografiere a lui EOS R6 Mark II, fotografiend zburătoare rapide pe lacul Montriond din Alpii francezi.
 
 
EOS R6 Mark II
A technician wearing white gloves cleans the sensor of a Canon camera.Teddy Morellec stands on a mountainside looking up at the sky and holding a Canon EOS R6 Mark II camera.
 
Modul RAW în rafală cu preînregistrare oferă liniște sufletească atunci când fotografiați subiecte imprevizibile cu Canon EOS R6 Mark II, după cum a descoperit fotograful/videograful Teddy Morellec. O secvență de imagini este capturată într-un singur fișier la 30 fps, din care fișierele RAW individuale pot fi extrase ulterior. Acest fișier include până la o jumătate de secundă de fotografii care au fost înregistrate înainte de a apăsa complet butonul declanșator.
 
A speed rider with a white parachute landing on a grassy field.
 
Folosind inteligența artificială de deep-learning, Canon EOS R6 Mark II este capabil să detecteze oamenii și animalele și să se concentreze asupra ochilor lor. Dacă ochii sunt ascunși, atunci camera va focaliza pe față, pe cap sau pe corp, în această ordine. Vehiculele, inclusiv avioanele, elicopterele și trenurile, pot fi, de asemenea, urmărite automat. Realizat cu un Canon EOS R6 Mark II cu un obiectiv Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM la 15mm, 1/2500 sec, f/5.6 și ISO500. © Teddy Morellec
 
A man holds the Canon EOS R6 Mark II in his left hand, and a body of water is visible in the background.


Un bărbat ține Canon EOS R6 Mark II în mâna stângă, iar în fundal este vizibil un corp de apă.

 

Canon EOS R6 Mark II vs EOS R6 vs EOS 6D Mark II

 

De la focalizare automată la performanță în lumină scăzută, camerele Canon din seria 6 comparate – care este cel mai bun pentru dvs. și pentru nevoile dvs. de fotografie și video?

 
A man wearing over-ear headphones holds a Canon EOS R6 Mark II camera with a telephoto lens and microphone attached, using the folded-out touchscreen.
 
A avea o focalizare automată fiabilă pentru înregistrarea video este atât de importantă pentru mine”, spune Teddy. „Pe vremuri nu exista autofocus, așa că a trebuit să fac totul manual. Dar astăzi, este grozav să poți avea încredere că filmările tale sunt focalizate, chiar dacă filmezi larg deschis.”
 
Teddy Morellec shooting video in a field using a Canon EOS R6 Mark II with a monitor mounted on its hotshoe.
EOS R6 Mark II
Teddy Morellec holding a Canon EOS R6 Mark II in front of him and looking down at the folded-out touchscreen.
 
Teddy Morellec ține un Canon EOS R6 Mark II în fața lui și se uită în jos la ecranul tactil pliat.
 
În centrul Canon EOS R6 Mark II se află o nouă versiune a procesorului DIGIC X. Acest lucru nu numai că oferă performanțe îmbunătățite de fotografiere, dar a permis prelungirea duratei de viață a bateriei cu aproximativ 50% în fotografii folosind ecranul LCD și un timp de înregistrare video 4K 60p de aproximativ 40 de minute – de două ori mai lung decât pe EOS R6.
 
O fotografie făcută pe un Canon EOS R6 Mark II cu două persoane care stau în întuneric, luminate doar de un mic foc în fața lor și de lumina de la ușa deschisă a unei dube de lângă ei.
 
A photo taken on a Canon EOS R6 Mark II of two people standing in the dark, lit only by a small fire in front of them and the light from the open door of a van beside them.
 
Teddy a reușit să fotografieze în mână chiar și în timpul nopții, datorită performanței în lumină scăzută a EOS R6 Mark II, care poate focaliza în condiții de întuneric până la -6,5 EV. Realizat cu un Canon EOS R6 Mark II cu un obiectiv Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM la 15mm, 5 sec, f/5 și ISO12800. © Teddy Morellec
 
„Una dintre caracteristicile mele preferate este modul în care puteți conecta camera la un telefon printr-un cablu USB. Cea mai recentă versiune a aplicației Canon Camera Connect introduce telecomandă USB cu iOS și Android alături de Wi-Fi și Bluetooth. Folosind un cablu înseamnă că aveți foarte puțin întârziere, astfel încât puteți comuta fără probleme între fotografii și videoclipuri, puteți ajusta setările camerei și puteți reda fișiere.
 
 

MASTERY OF STILLS & MOTION
 

Fiţi creativ fără compromisuri. Cu o viteză ameţitoare, performanţă de vârf şi funcţii de filmare profesionale, EOS R6 Mark II vă permite să vă perfecţionaţi arta, indiferent cum vă doriţi să fotografiaţi sau filmaţi.

„EOS R6 Mark II are, de asemenea, Wi-Fi mai rapid și cea mai recentă versiune de Bluetooth pentru o conexiune mai bună pe distanțe mai lungi. Am făcut interfața mai ușoară și pentru conectarea în rețea, împărțind opțiunile FTP într-un meniu separat. Dacă Sunteți un profesionist, nu trebuie să vă ocupați de setările de rețea de zi cu zi, cum ar fi conectarea la telefon sau computer, puteți merge direct la meniul profesional.”

Mike crede că această combinație de schimbări mari și mici va face o diferență enormă pentru utilizatorii camerei. „Pe lângă toate îmbunătățirile performanței principale – cu rata de cadre, focalizarea și videoclipul grozav”, spune el, „am profitat de ocazie pentru a adăuga aceste mici atingeri care vor face o diferență reală în modul în care Canon EOS R6 Mark. Utilizatorii II vor folosi camera zi de zi.”

Teddy este de acord cu entuziasm. "Ceea ce este grozav este că, având toate funcționalitățile atât în ​​​​foto, cât și în video, tot ceea ce trebuie să vă faceți este să aveți o poveste bună de spus. Camera se va ocupa de 99% din situație. Trebuie doar să ieșiți și să creați."
 


EOS R6 Mark II

Canon EOS R6 Mark II – Surprindeţi momente perfecte

 

Surprindeţi momente perfecte în timp
 

Surprindeţi momente trecătoare la viteze de până la 40 cps cu o calitate senzaţională a imaginii, chiar şi în întuneric aproape deplin. Focalizarea automată bazată pe tehnologie AI cu deep learning se fixează pe subiecţii în mişcare rapidă oriunde se află în cadru.

 

Filmare fără compromisuri
 

Înregistrările video 4K 60p supraeşantionate pe întreaga lăţime a senzorului arată pur şi simplu superb. Caracteristicile intuitive – cum ar fi focalizarea automată inteligentă şi stabilizatorul puternic de imagine – facilitează obţinerea unor rezultate profesionale.Canon EOS R6 Mark II – Teddy Morellec

 

„EOS R6 Mark II nu este un aparat foto sau o cameră video: este ambele”


Teddy Morellec – fotograf şi realizator de filme
 

FOCALIZARE AUTOMATĂ CARE VĂ ANTICIPEAZĂ URMĂTOAREA MIŞCARE

Noua noastră generaţie de focalizare automată bazată pe AI cu deep learning oferă o performanţă şi mai puternică – cu 80 % mai rapidă decât a modelului iniţial EOS R6. EOS R6 Mark II recunoaşte şi urmăreşte mai mulţi subiecţi cu viteză, fiabilitate şi precizie mai mari ca oricând.

 

„Dacă am ratat o fotografie, nu e vina aparatului, ci a mea”
 

Teddy Morellec – fotograf şi realizator de filmeCanon EOS R6 Mark II – Găseşte mai mulţi subiecţi ca niciodată

 

Găseşte mai mulţi subiecţi ca niciodată

Oameni

Oameni

Găseşte ochi, feţe, capete şi corpuri

Pisici

Pisici

Sălbatice şi domestice, mari şi mici

Câini

Câini

De la dalmaţieni la câini dingo

Horses

Cai

Inclusiv zebre
Păsări

Păsări

Inclusiv cele în zbor
Maşini

Maşini

Urmăreşte chiar şi şoferii sau maşinile decapotabile
Motociclete

Motociclete

Pe pista de curse sau pe şosea
Trains

Trenuri

Cu abur, electrice şi diesel
Aircraft

Avioane

Avioane şi elicoptere

 

VITEZĂ EXPLOZIVĂ MEREU DISPONIBILĂ
 

Surprinderea momentului decisiv nu a fost niciodată mai uşoară. EOS R6 Mark II înregistrează la viteze de până la 40 cps cu obturatorul său electronic şi 12 cps cu cel mecanic. În modul de fotografiere RAW în rafală la 30 cps9, funcţia de înregistrare înainte de apăsarea butonului declanşatorului vă permite să surprindeţi acţiunea cu 0,5 secunde înainte de apăsarea butonului.

 

CARE ESTE MOMENTUL DUMNEAVOASTRĂ DECISIV?
 

Fotografierea la 40 cps oferă fotografilor o libertate fără precedent de a selecta momentul perfect.

 

LIBERTATEA DE A FOTOGRAFIA SAU FILMA CU APARATUL ÎN MÂNĂ
 

Stabilizatorul de imagine integrat în EOS R6 Mark II funcţionează perfect cu sistemul IS optic din multe obiective Canon. Rezultatul este până la 8 stopuri2 de protecţie împotriva mişcării aparatului foto în timpul înregistrării cu aparatul în mână.

 

Stabilizare echivalentă cu până la 8 stopuri
 

Canon EOS R6 Mark II
 

8 stopuri

Modelele concurente12

5,5 stopuri

 

 

Filme chiar mai stabile
 

Stabilizatorul de imagine de pe EOS R6 Mark II recunoaşte mai multe tipuri de mişcare a aparatului foto decât alte aparate. Când filmaţi, sistemele IBIS şi IS optic sunt completate de sistemul digital de stabilizare a imaginii pentru filme, permiţându-vă să obţineţi înregistrări care par filmate profesional cu un gimbal.

FĂRĂ IS
CU IS

 

INSTRUMENTE PROFESIONALE, FILMĂRI PROFESIONALE
 

Transformaţi modul în care abordaţi filmarea, cu funcţii inovatoare care vă pun la dispoziţie efecte de Hollywood şi calitate cinematografică.
 

 

Se fixează sigur
 

Se adaptează pe măsură ce subiectul se mişcă, răspunzând la schimbările de viteză, direcţie şi poziţie.Canon EOS R6 Mark II – Lumină scăzută


Transformaţi noaptea în zi


Chiar şi când vedeţi cu dificultate, EOS R6 Mark II focalizează rapid şi precis. Aparatul focalizează cu încredere chiar şi la niveluri de lumină reduse, de numai -6,5 EV1 – mai puţin decât lumina oferită de o semilună.

Rezolutie:: Aprox. 24,2 megapixeli

Senzor: Full Frame

Dimensiune senzor:: 35,9 x 23,9 mm

Tip senzor/ Marire: CMOS 1.0x

Procesor de imagine:: DIGIC X

Sensibilitate ISO:: Automat 100-102400 (în trepte de 1/3 sau de 1 stop); sensibilitatea ISO poate fi extinsă la L: 50 sau H: 204.801

White Balance: AWB (prioritate de ambianţă/prioritate de alb), Zi, Umbră, Înnorat, Lumină tungsten, Lumină albă fluorescentă, Bliţ, Personalizat, Setarea temperaturii de culoare Compensarea nivelului de alb: 1. Alba

Format fisiere: JPEG: 2 opţiuni de compresie RAW: RAW, C-RAW 14 biţi (14 biţi cu obturator mecanic şi prima perdea electronică, conversie A/D pe 12 biţi cu obturator electronic, RAW Canon original, ediţia a 3-a) HEIF

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB) 4K UHD cu redare accelerată (16:9) 3840 x 2160 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I) Full HD (16:9) 1920 x 1080 (119,88, 100,

Dimensiune LCD:: Ecran LCD Clear View II de 7,5 cm (3,0

Numar pixeli LCD:: Aprox. 1,62 milioane de puncte

Ecran Rabatabil: Da, complet articulat si tactil

Vizor: Vizor electronic OLED color de 0,5 inchi. 3,69 de milioane de puncte. Acoperire (verticală/orizontală) Aprox. 100 %

Sistem de Focalizare: Sistem/Puncte de focalizare automată 100 % pe orizontală şi 100 % pe verticală în modurile Faţă + Urmărire şi Selectare automată 100 % pe orizontală şi 90 % pe verticală în modul de selectare manuală

Masurarea Expunerii:: Măsurare în timp real cu senzor de imagine pentru 384 de zone. (1) Măsurare evaluativă (conectată la toate punctele de focalizare automată) (2) Măsurare parţială (aprox. 5,8 % din vizor la centru) (3)

Fotografiere continuă (rafala): Mecanic: 30-1/8000 s (trepte de 1/2 sau 1/3 stopuri), Bulb Electronic: 30-1/16000 (trepte de 1/2 sau 1/3 stopuri până la 1/8000, apoi 1 stop până la 1/16000) (Interval total al timpului de expunere. I

Body / Kit: Kit

Compatibilitate montură obiectiv: Canon RF

Moduri de declanşare: Unică, Continuă la viteză mare+, Continuă la viteză mare, Continuă la viteză mică, Temporizator automat (2 s + la distanţă, 10 s + la distanţă)

Blitz integrat: Nu

Patina Blit Extern:: Da (hot-shoe). Max Sync Speed 1/250 s

Conectivitate:: Conector USB C SuperSpeed USB 3.2 Gen 2, compatibilitate cu UVC/UAC, compatibil cu Windows / Mac OS cu Zoom / Skype / Teams / Meet / Webex

Wi-Fi: Da

Memorie suportata: 2x SD/SDHC/SDXC şi UHS-I

Tip baterie / acumulator:: Baterie Li-ion reîncărcabilă LP-E6NH (inclusă)/LP-E6N

Dimensiuni:: 138,4 x 98,4 x 88,4 mm

Greutate:: Aprox. 588 g (670 g cu card şi baterie)

MEDIU DE UTILIZARE
2 – 40 °C, umiditate de 85 % sau mai puţin

DIMENSIUNI (L X H X A)
138,4 x 98,4 x 88,4 mm

GREUTATE (DOAR CORPUL APARATULUI)
Aprox. 588 g (670 g cu card şi baterie)


Canon Camera
Canon Camera
 

Canon EOS R6 Mark II

Specificaţii în detaliu
 

Senzor de imagine


Tip

CMOS, 35,9 x 23,9 mm
Pixeli efectivi     Aprox. 24,2 megapixeli
Total pixeli       Aprox. 25,6 megapixeli
Raport de aspect       3:2
Filtru trece-jos        Încorporat/Fix
Curăţarea senzorului          Sistem de curăţare integrat EOS
Tip filtru de culoare          Culori primare
Stabilizare a imaginii cu deplasarea senzorului          Da, avantaj de până la 8 stopuri, în funcţie de obiectivul utilizat1

Procesor de imagine

Tip        DIGIC X

Obiectiv

Montură obiectiv
RF (obiectivele EF şi EF-S pot fi ataşate utilizând: adaptorul de montură EF-EOS R, adaptorul de montură cu inel de control EF-EOS R, adaptorul de montură EF-EOS R pentru filtre cu montare în spatele obiectivului); obiectivele EF-M nu sunt compatibile

Distanţă focală           Echivalentă cu 1,0x distanţa focală a obiectivului cu obiective RF şi EF, 1,6x cu RF-S şi EF-S

Focalizare

Tip          Dual Pixel CMOS AF II
Sistem/Puncte de focalizare automată
100 % pe orizontală şi 100 % pe verticală în modurile Faţă + Urmărire şi Selectare automată 100 % pe orizontală şi 90 % pe verticală în modul de selectare manuală şi cel pentru zonă mare2

Rază de acţiune focalizare automată
EV -6,5 – 21 (la 23 °C şi ISO 100)3

Moduri de focalizare automată
AF pentru un singur cadru, Servo AF, AI Focus AF

Selecţie punct de focalizare automată

Selectare automată: 1053 de zone de focalizare automată disponibile la selectarea automată
Selectare manuală: focalizare automată într-un punct (dimensiunea cadrului AF poate fi modificată), 4897 poziţii AF disponibile pentru fotografii (4067 pentru filme)
Selectare manuală: extindere punct de focalizare automată la 4 puncte (sus, jos, stânga, dreapta)
Selectare manuală: extindere în jurul punctului de focalizare automată
Selectare manuală: focalizare automată pe zonă flexibilă 1-3 (toate punctele de focalizare automată sunt împărţite în minimum 9 până la maximum 999 de zone de focalizare)

Focalizare automată cu urmărire

Oameni, animale (câini, pisici, păsări şi cai) sau vehicule (maşini de curse sau motociclete, avioane şi trenuri)
Blocare focalizare automată
Blocare la apăsarea butonului declanşatorului până la jumătatea cursei sau la apăsarea butonului AF ON în modul AF pentru un singur cadru. Utilizare set de butoane personalizate pentru oprire AF în modul AI Servo
Fascicul de asistare a focalizării automate
Emis de LED-ul integrat sau de (bliţul) Speedlite dedicat opţional

Focalizare manuală
Selectată pe obiectiv

Control expunere

Moduri de măsurare

Măsurare în timp real cu senzor de imagine pentru 384 de zone.
(1) Măsurare evaluativă (conectată la toate punctele de focalizare automată)
(2) Măsurare parţială (aprox. 5,9% din vizor în centru)
(3) Măsurare punctuală: măsurare în punct central (aprox. 3 % din vizor la centru), măsurarea punctuală în funcţie de punctul de focalizare automată nu este prevăzută
(4) Măsurare medie central ponderată a expunerii

Măsurare interval de luminozitate
EV -3 – 20 (la 23 °C, ISO100, cu măsurare evaluativă)
Blocare expunere automată
Automată: blocarea expunerii automate este aplicată atunci când se obţine focalizarea
Manuală: cu butonul de blocare a expunerii automate în modurile P, Av, Fv, Tv şi M

Compensarea expunerii
+/-3 EV în trepte de 1/3 sau 1/2 (se poate combina cu AEB)
AEB
+/-3 EV în trepte de câte 1/3 sau 1/2
Fotografiere anti-pâlpâire
Da. Detectare scintilaţiilor la o frecvenţă de 100 Hz sau 120 Hz. Viteza maximă de fotografiere continuă poate scădea, atât cu obturator electric, cât şi cu obturator mecanic
Fotografiere anti-pâlpâire la frecvenţă ridicată pentru modurile M şi TV

Sensibilitate ISO

Automat 100-102400 (în trepte de 1/3 sau de 1 stop); sensibilitatea ISO poate fi extinsă la L: 50 sau H: 204.801

Obturator

Tip
Obturator în plan focal controlat electronic şi funcţie de obturator electronic pe senzor

Timp de expunere
Mecanic: 30-1/8000 s (trepte de 1/2 sau 1/3 stopuri), Bulb
Electronic: 30-1/16000 (trepte de 1/2 sau 1/3 stopuri până la 1/8000, apoi 1 stop până la 1/16000) (Interval total al timpului de expunere. Intervalul disponibil variază în funcţie de modul de captură)4
Declanşare
Deblocare electromagnetică Soft touch

Nivel de alb

Tip

Nivel de alb automat cu senzorul de imagine

Setări
AWB (prioritate de ambianţă/prioritate de alb), Zi, Umbră, Înnorat, Lumină tungsten, Lumină albă fluorescentă, Bliţ, Personalizat, Setarea temperaturii de culoare
Compensarea nivelului de alb:
1. Albastru/galben+/-10
2. Magenta/verde +/-11
Nivel de alb personalizat
Da, se poate înregistra 1 setare – din imagine sau vizualizarea live
Bracketing nivel de alb
+/-3 niveluri în trepte de un singur nivel 3, 2, 5 sau 7 imagini bracketate per declanşare
Polarizare selectabilă albastru/galben sau magenta/verde

Vizor

Tip  Vizor electronic OLED color de 0,5 inchi
Număr de puncte
3,69 de milioane de puncte
Acoperire (verticală/orizontală)
Aprox. 100 %
Mărire
Aprox. 0,76x5

Distanţă oculară
Aprox. 23 mm (de la centrul lentilei ocularului)
Corecţie dioptrică
-4 până la +2 m-1 (dioptru)
Performanţa afişajului

Economisire energie: 59,94 cps Uniform 119,98 cps, eliminare rată redusă de cadre 60 – 119,8 cps6

Informaţii în vizor
Timp de expunere, diafragmă, sensibilitate ISO, informaţii privind punctele de focalizare automată, indicatorul nivelului de expunere, număr de expuneri rămase, compensarea expunerii, nivelul bateriei, obturator electronic, captură HDR, prioritatea tonurilor luminoase, fotografiere cu expuneri multiple, mod de fotografiere cu temporizator automat, număr maxim de fotografii în rafală, metodă de focalizare automată, setare Subiect de urmărit, simularea expunerii, mod de declanşare, AEB, mod de măsurare, FEB, fotografiere anti-pâlpâire, decuparea fotografiilor/videoclipurilor, mod de captură, raport de aspect, pictograme pentru scene, optimizor automat de iluminare, stil de imagine cu blocarea expunerii automate, bliţ pregătit, nivel de alb, blocarea expunerii cu bliţ, calitatea imaginii, sincronizare la viteză ridicată, funcţie Bluetooth, Wi-Fi pornit/oprit, histogramă, nivelă electronică, scară distanţă de focalizare la focalizarea manuală, setare inel de control al aberaţiei sferice, sistem de stabilizare a imaginii.
Nivel audio – Manual (video), timp de înregistrare rămas (video), nivel căşti (video), rezoluţie, rată de cadre şi compresie la înregistrarea video (video), indicator de înregistrare (video), indicator de supraîncălzire (video)

Previzualizarea adâncimii câmpului
Da, prin butonul personalizat sau cu „Expunere +DOP” (până la F8)
Capac ocular
Nu este cazul

Monitor LCD

Tip
Ecran LCD Clear View II de 7,5cm (3,0"), cu aprox. 1,62 milioane de puncte
Acoperire
Aprox. 100 %
Unghi de vizualizare (orizontal/vertical)
Aprox. 170° vertical şi orizontal
Tratament
Anti-pete.
Ajustarea luminozităţii
Manual: reglabilă la unul din cele şapte niveluri Reglare tonuri de culoare: 4 setări
Operaţii de pe ecranul tactil
Metodă capacitivă cu funcţii de meniu, setări de control rapid, operaţii de redare şi afişaj mărit. Selectarea punctelor de focalizare automată pentru fotografii şi filme, declanşatorul tactil se poate utiliza şi la fotografiere.
Opţiuni de afişare
(1) Setările de bază ale aparatului foto
(2) Setări avansate ale aparatului foto
(3) Setările aparatului foto plus histogramă şi afişaj pe două niveluri
(4) Nu există informaţii
(5) Ecran de control rapid

Bliţ

Moduri
Bliţ automat E-TTL II, măsurare manuală
Sincronizare X
obturator mecanic 1/200s / 1/250 prima perdea electronică
Compensarea expunerii cu bliţ
+/- 3EV în trepte de 1/3 sau 1/2 cu bliţurile Speedlite seria EX
Bracketing la expunerea cu bliţ
Da, cu bliţ extern compatibil
Blocare expunere cu bliţ
Da
Sincronizare cu a doua perdea
Da, prin Speedlite
Patină/Terminal PC
Da/Nu
Compatibilitate cu bliţuri externe
E-TTL II cu bliţuri Speedlite seria EX/EL, compatibilitate cu bliţuri multiple wireless
Controlul bliţului extern
de pe ecranul cu meniul aparatului foto

Captură

Moduri
Fotografii: scenă inteligentă automată, expunere automată cu prioritate flexibilă, programare expunere automată, expunere automată cu prioritate de timp de expunere, expunere automată cu prioritate de diafragmă, manual, Bulb şi personalizat (x3)
Film: Expunere automată, TV, AV manual şi Personalizat (x3)
Stiluri de imagine
Automat, Standard, Portret, Peisaj, Detalii fine, Neutru, Fidel, Monocrom, Definit de utilizator (x3)
Spaţiu de culoare
sRGB şi Adobe RGB
Procesarea imaginilor
Prioritatea tonurilor luminoase (2 setări)
Optimizator auto-luminozitate (3 setări)
Reducerea zgomotului la expunere prelungită
Claritate
Reducerea zgomotului la sensibilităţi ISO ridicate (4 setări) (fotografii şi filme)
Corecţie optică obiectiv
- Corecţia iluminării periferice, corecţia aberaţiilor cromatice, corecţia distorsiunilor (în timpul/după realizarea fotografiei, numai în timpul înregistrării video)
Corectarea difracţiei,
Optimizator digital de obiectiv (numai în timpul realizării fotografiei/după realizarea acesteia)
Bracketing la focalizare, inclusiv compunerea imaginii
Redimensionare la M, S1, S2
Decuparea imaginilor (JPEG/HEIF)
- Rapoarte de aspect 3:2, 4:3, 16:9, 1:1 decupare 1,6x
- Comutare între orientarea verticală şi orizontală a decupării
- Îndreptarea imaginii
- Cadrul de decupare poate fi mutat cu funcţiile de pe ecranul tactil
Procesarea imaginilor RAW
Dual Pixel RAW – Reiluminare portret, Claritate fundal (în aparatul foto)
Procesare cloud RAW
Expunere multiplă
HDR – cu suprimarea subiectului în mişcare
Conversie din HEIF în Jpeg (un singur fişier sau pe loturi)
Moduri de declanşare
Unică, Continuă la viteză mare+, Continuă la viteză mare, Continuă la viteză mică, Temporizator automat (de la distanţă 2 s+, de la distanţă 10 s+)
Fotografiere continuă
Max. aprox. 12 cps. cu obturator mecanic, viteză menţinută pentru peste 1000 de imagini JPEG sau 110 RAW, 1000 de imagini CRAW. Max. aprox. 40 cps. cu obturator electronic7,8, viteza menţinută pentru peste 190 de imagini JPG sau 75 de imagini RAW, 140 de imagini CRAW
RAW în rafală la 30 cps cu timp de preînregistrare de 0,3 sau 0,5 secunde pentru max. aprox. 191 de cadre
Temporizator de interval
Încorporat

Tip de fişier

Tip fotografie
JPEG: 2 opţiuni de compresie
RAW: RAW, C-RAW 14 biţi (14 biţi cu obturator mecanic şi prima perdea electronică, conversie A/D pe 12 biţi cu obturator electronic, RAW Canon original, ediţia a 3-a)
HEIF: HEIF pe 10 biţi este disponibil la înregistrarea HDR cu [HDR PQ] setat la [Activat]
Conform cu Exif 2.31 şi reglementările de configurare a sistemului de fişiere al camerei 2.0
Compatibil cu Digital Print Order Format [DPOF] versiunea 1.2
Înregistrare simultană RAW+JPEG
Da, este posibilă orice combinaţie RAW + JPEG sau RAW + HEIF
Format imagine
Raport 3:2 (L, RAW, C-RAW) 6000 x 4000, (M) 3984 x 2656, (S1) 2976x 11984, (S2) 2400 x 1600
1,6x (decupare) (L) 3744 x 2496, (S2) 2400 x 1600
Raport 4:3 (L) 5328 x 4000, (M) 3552 x2664 (S1) 2656 x 1992 (S2) 2112 x 1600
Raport 16:9 (L) 6000 x 3368, (M) 3984 x 2240, (S1) 2976 x 1680, (S2) 2400 x 1344
Raport 1:1 (L) 4000 x 400, (M) 2656x 2656, (S1) 1984 x 1984, (S2) 1600 x 1600
Directoare
Se pot crea, denumi şi selecta manual noi directoare
Numerotarea fişierelor
Numerotarea fişierelor
(1) Numerotare consecutivă
(2) Resetare automată
(3) Resetare manuală
Denumirea fişierelor
3 presetări de utilizator

Film EOS

Tip film
Film MP4: 4K UHD, Full HD (16:9)9 Audio: PCM liniar/AAC
Format film
4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB) / (IPB Light)10
Redare accelerată 4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I)
Full HD (16:9) 1920 x 1080 (179,82, 150, 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB) / (IPB Light)11
Redare accelerată Full HD (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I), Full HD HDR (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I)12
Eşantionare culori (înregistrare internă)
4K/Full HD - YCbCr4:2:0 8 biţi sau YCbCr4:2:2 10 biţi
Canon Log
Da, Canon Log 3
Durată film
Durată max. de 6 ore (excluzând filmele cu rată mare de cadre şi limitările de putere şi spaţiu de stocare).13
Este posibilă preînregistrarea până la 5 secunde.
Fără limită de 4 GB pentru fişiere, cu card SD formatat exFAT.
Filmare la rată mare de cadre
Full HD la 180 cps, 150 cps, 100 cps sau 119,9 cps14
Înregistrat cu încetinitorul la 1/6 din viteză
Înregistrare maximă a unei singure scene până la aprox. 1 oră 180/150 cps 1 oră 30 min. 120/100 cps
Captură de cadre
Este posibilă captura de imagini statice JPEG/HEIF de 8,3 megapixeli dintr-un film 4K UHD (HEIF posibil numai când este selectat HDR PQ)15
Rată de biţi/Mbps
MP4 H.264 Canon Log oprit
4K (59,94p/50,00p): IPB aprox. 230 Mbps
4K (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 120 Mbps
4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB aprox. 120 Mbps
4K (29.97p/25,00p/23,98p): IPB (Light ) aprox. 60 Mbps
Redare accelerată 4K (29,97, 25 cps) All-I aprox. 470 Mbps
Full HD (179,82p/150,00p): IPB aprox. 180 Mbps
Full HD (179,82p/150,00p): IPB (Light) aprox. 105 Mbps
Full HD (119,88p/100,00p): IPB aprox. 120 Mbps
Full HD (119,88p/100,00p): IPB (Light) aprox. 70 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB aprox. 60 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 35 Mbps
Full HD (29,94p/25,00p/23,93p): IPB aprox. 30 Mbps
Full HD (29,94p/25,00p): IPB (Light) aprox. 12 Mbps
Redare accelerată Full HD (29,97, 25 cps) All-I aprox. 90 Mbps
Filme full HDR (29,97, 25 cps) IPB aprox. 30 Mbps
MP4 H.265 Canon Log / HDR PQ: Activat
4K (59,94p/50,00p): IPB aprox. 340 Mbps
4K (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 170 Mbps
4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB aprox. 170 Mbps
4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB (Light) aprox. 85 Mbps
Redare accelerată 4K (29,97, 25 cps) All-I aprox. 470 Mbps
Full HD (179,82p/150,00p): IPB aprox. 270 Mbps
Full HD (179,82p/150,00p): IPB (Light) aprox. 150 Mbps
Full HD (119,88p/100,00p): IPB aprox. 180 Mbps
Full HD (119,88p/100,00p): IPB (Light) aprox. 100 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB aprox. 90 Mbps
Full HD (59,94p/50,00p): IPB (Light) aprox. 50 Mbps
Full HD (29,94p/25,00p/23,93p): IPB aprox. 45 Mbps
Full HD (29,94p/25,00p): IPB (Light) aprox. 28 Mbps
Redare accelerată Full HD (29,97, 25 cps) All-I aprox. 135 Mbps
Înregistrare pe două carduri
da
Microfon
Microfon stereo încorporat (48 kHz, 16 biţi x 2 canale), microfon extern sau patină multifuncţională, inclusiv XLR prin Tascam CAXLR2dC
Afişaj HDMI
Redare numai la monitor extern (redarea imaginilor şi a informaţiilor de înregistrare, imaginile sunt înregistrate pe card)
Ieşire HDMI
Redare pe ecranul camerei şi pe monitor extern (fără înregistrare pe card, ecranul camerei afişează imaginile cu informaţii de înregistrare)
4K (UHD) 59,94p/29,97p/23,98p,
Full HD 59,94p/59,94i, 50,00p/50,00i
480p 59,94p
576p 50p
YCbCr 4:2:2 necomprimat, pe 8 biţi sau 10 biţi, este posibilă şi redarea sunetului prin HDMI
6K până la 60p RAW pe Atomos Ninja V+ înregistrat ca ProRes RAW sau 3,7K RAW cu decupare
Focalizare
Dual Pixel CMOS AF cu detectarea ochilor/feţei, focalizare automată doar pentru feţe şi cu urmărirea animalelor, Servo AF pentru filme
Focalizare manuală (evidenţiere şi ghid de focalizare disponibile)
ISO
Auto: 100-6400, H: 204800
Manual: 100-25600, H: 204801

Alte funcţii

Funcţii personalizate
22 de funcţii personalizate
Etichetă cu metadate
Informaţii despre drepturile de autor ale utilizatorului (pot fi setate în aparatul foto)
Evaluare imagine (0 - 5 stele)
Date IPTC (înregistrate cu aplicaţia EOS Utility sau Mobile File Transfer)
Transfer de imagini cu legendă (legenda este înregistrată cu EOS Utility)
Panou LCD/Iluminare
Nu/Nu
Rezistenţă la apă/praf
Da16
Notă vocală
Nu
Senzor de orientare inteligent
Da
Zoom la redare
1,5x - 10x în 15 trepte
Formate de afişare
(1) Imagine unică
(2) Imagine unică cu informaţii (2 niveluri)
Informaţii de bază despre fotografiere (timpul de expunere, diafragmă, ISO şi calitatea imaginii)
Informaţii detaliate despre fotografiere (timp de expunere, diafragmă, ISO, măsurare, calitatea imaginii şi dimensiunea fişierului), informaţii obiectiv, luminozitate şi histogramă RGB, nivel de alb, stil de imagine, spaţiu de culoare şi reducerea zgomotului, corecţie optică obiectiv, informaţii GPS, informaţii IPTC
(3) Index de 4 imagini
(4) Index de 9 imagini
(5) Index de 36 imagini
(6) Index de 100 imagini
(7) Salt afişaj (1, 10 sau 100 de imagini, pornire secvenţă în rafală, Dată, Director, Filme, Fotografii, Imagini protejate, Evaluare)
(8) Editare filme
(9) Procesare RAW
(10) Evaluare
Expunere de diapozitive
Selectarea imaginilor: toate imaginile, după dată, după director, filme, fotografii, imagini protejate sau după evaluare
Timp de redare: 1/2/3/5/10 sau 20 de secunde
Repetare: pornită/oprită
Histogramă
Luminozitate: Da
RGB: Da
Alertă de supraexpunere
Da
Ştergere imagini
Protecţie: o singură imagine, imaginile selectate, director pentru secvenţă în rafală, card
Protecţie la ştergere a imaginilor
Protecţie la ştergere pentru o singură imagine, toate imaginile dintr-un director sau toate imaginile de pe card (numai în timpul căutării de imagini)
Autodeclanşator
4 sau 10 s
Categorii de meniuri
(1) Meniul Fotografiere
(2) Meniul AF
(3) Meniul Redare
(4) Reţea
(5) Meniul Configurare
(6) Meniu Funcţii personalizate
(7) Meniul meu
Limbile meniului
30 de limbi
Engleză, germană, franceză, neerlandeză, daneză, portugheză, finlandeză, italiană, norvegiană, suedeză, spaniolă, greacă, rusă, poloneză, cehă, maghiară, vietnameză, hindi, română, ucraineană, turcă, arabă, thailandeză, chineză simplificată, chineză tradiţională, coreeană, malaieză, indoneziană şi japoneză
Actualizare firmware
Actualizarea poate fi realizată de utilizator (aparat foto, obiectiv, Speedlite extern, telecomandă BLE, adaptor de obiectiv) prin card sau aplicaţia Camera Connect

Interfaţă

Calculator
Conector USB C SuperSpeed USB 3.2 Gen 2, compatibilitate cu UVC/UAC, compatibil cu Windows / Mac OS cu Zoom / Skype / Teams / Meet / Webex
Wi-Fi
LAN wireless (IEEE802.11AC/ab/g/n) (5/2,4 GHz), cu compatibilitate cu Bluetooth v5.0, funcţii acceptate – EOS Utility, smartphone, încărcare pe web17
Altele
Ieşire HDMI micro (tip D), intrare pentru microfon extern (minimufă stereo), mufă pentru căşti (minimufă stereo), mufă tip E3 (mufă pentru telecomandă), patină multifuncţională

Imprimare directă

Imprimante Canon
Imprimare directă
PictBridge
Neacceptat

Stocare

Tip
2x SD/SDHC/SDXC şi UHS-I

Sistem de operare acceptat

PC
Windows 8.1 şi Windows 10, Windows 11 (modul tabletă nu este acceptat)
Macintosh
OS X v10.12, 10.13, 10.14, 10.15, OS 11.x

Software

Procesarea imaginilor
Digital Photo Professional 4.17. sau versiuni ulterioare, aplicaţia mobilă Digital Photo Professional Express (numai pentru iOS) (procesare imagini RAW, nu DUAL PIXEL RAW în aplicaţia mobilă DPP Express)
Altele
EOS Utility 3.16 sau versiuni ulterioare (incl. Remote Capture), Picture Style Editor, EOS Lens Registration Tool, EOS Web Service Registration Tool, aplicaţia Canon Camera Connect V3.0, aplicaţia Mobile File Transfer şi aplicaţia image.canon (pentru iOS/Android)

Sursă de alimentare

Baterii
Baterie Li-ion reîncărcabilă LP-E6NH (inclusă)/LP-E6N
Durată de viaţă a bateriei
Cu LCD aprox. 760 de fotografii (la 23 °C)
Cu vizor aprox. 450 de fotografii (la 23 °C)18
Indicator baterie
7 niveluri + procentaj
Economie de energie
Alimentarea se opreşte după 30 de secunde, 1, 3, 5, 10 sau 30 min.
Surse de alimentare şi încărcătoare de baterii
Încărcător de baterii LC-E6E (inclus), adaptor c.a. AC-E6N şi cuplaj c.c. DR-E6, kit adaptor c.a. ACK-E6N/ACK-E6, încărcător auto de baterii CBC-E6, adaptor de alimentare USB PD-E1

Accesorii

Transmiţător de fişiere wireless
Nu este cazul
Tocuri / Curele
Nu este cazul
Obiective
Toate obiectivele RF (obiective EF şi EF-S folosind adaptoare pentru obiective)
Adaptoare pentru obiectiv
Adaptor de montură EF-EOS R
Adaptor de montură inel de control EF-EOS R
Adaptor de montură filtru cu montare în spatele obiectivului EF-EOS R
Bliţ
Canon Speedlite (EL-1, SPEEDLITE EL-5, EL-100, 90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III-RT, 470EX-AI, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, 600EX II-RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX, Macro Ring Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Macro Twin Lite MT-26EX, transmiţător Speedlite ST-E2, transmiţător Speedlite ST-E3-RT, transmiţător Speedlite ST-E3-RT V2, transmiţător Speedlite ST-E10)
Telecomandă/Comutator de la distanţă
Telecomandă cu mufă de tip E3 şi telecomandă wireless BR-E1
Altele
Grip cu baterii BG-R10, receptor GP-E2 GPS (busolă digitală neacceptată), microfon stereo DM-E1 / DM-E100, adaptor pentru patina multifuncţională AD-E1, microfon stereo direcţional pentru patina multifuncţională DM-E1D, adaptor de patină multifuncţională pentru conectarea smartphone-urilor Android AD-P1, adaptor de microfon Tascam CA-XLR2d-C XLR

Caracteristici fizice

Materiale corp
Carcasă din aliaj de magneziu, panouri exterioare din răşină de policarbonat cu fibră de sticlă
Mediu de utilizare
2 – 40 °C, umiditate de 85 % sau mai puţin
Dimensiuni (l x H x A)
138,4 x 98,4 x 88,4 mm
Greutate (doar corpul aparatului)
Aprox. 588 g (670 g cu card şi baterie)

* 8 stopuri pe baza standardului CIPA, cu RF 24-105mm F4 L IS USM la o distanţă focală de 105 mm
Zona de focalizare automată disponibilă variază în funcţie de obiectivul utilizat
Focalizarea automată cu cel mai redus nivel de lumină este disponibilă cu un obiectiv f/1.2, punct de focalizare automată centrală, focalizare automată pentru un singur cadru, la 23 °C / 73 °F, ISO 100) Cu excepţia obiectivelor RF cu strat Defocus Smoothing (DS - uniformizarea defocalizării)
Timpul de expunere de 1/16.000 s cu obturatorul electronic nu este disponibil în modul H+
Cu obiectiv de 50 mm la infinit, -1 m-1 dpt
Performanţa focalizării automate la lumină scăzută va fi redusă când se utilizează opţiunea de eliminare a ratelor reduse de cadre
Numărul maxim de cadre pe secundă variază în funcţie de tipul şi încărcarea bateriei, pornirea/oprirea Wi-Fi, temperatura de funcţionare, obiectivul utilizat şi dimensiunea fişierului. Numărul de fotografii posibile şi numărul maxim de fotografii în rafală variază în funcţie de condiţiile de fotografiere, raportul de aspect, subiect, marca cardului de memorie, sensibilitatea ISO, stilul imaginii şi funcţia personalizată). Vitezele indicate se bazează pe teste Canon cu următoarele setări: timp de expunere 1/1000 s sau mai redus, Diafragmă - Diafragmă maximă, Bliţ - Neutilizat, Reducere pâlpâire - Neutilizată, Baterie - LP-6NH complet încărcată, Temperatură - Temperatura camerei (23 °C / 73 °F). Mâner cu baterii neutilizat, setări Wi-Fi OPRITE
Viteza de fotografiere continuă se poate reduce în funcţie de obiectiv, timpul de expunere, deschiderea diafragmei, utilizarea bliţului, procesarea pentru reducerea pâlpâirii, condiţiile subiectului şi luminozitate (de exemplu, într-un loc întunecat). Când este setată fotografierea continuă la viteză mare (H+), viteza de fotografiere continuă nu va scădea.
4K UHD şi Full HD este 100 %, modul de decupare a filmelor 4K este 62 % din zona orizontală
În modul Filmare la rată ridicată a cadrelor, sunetul nu este înregistrat
În modul Filmare la rată ridicată a cadrelor, sunetul nu este înregistrat
În modul Filmare la rată ridicată a cadrelor, sunetul nu este înregistrat
În cazul în care temperatura internă a aparatului foto devine prea ridicată, durata maximă de înregistrare se va reduce
În modul Filmare la rată ridicată a cadrelor, sunetul nu este înregistrat
Captura de cadre nu este disponibilă pentru filmele RAW sau pentru filmele Canon Log 3
Deşi aparatul foto este prevăzut cu o construcţie rezistentă la praf şi apă, aceasta nu poate preveni pătrunderea în aparatul foto a picăturilor de apă sau a prafului. Pentru a asigura o etanşare adecvată împotriva intemperiilor, trebuie folosit capacul inclus pentru patină, cu excepţia cazului în care un accesoriu etanş la intemperii este ataşat la patina multifuncţională.
Utilizarea Wi-Fi poate fi restricţionată în anumite ţări sau regiuni
Pe baza standardului CIPA şi utilizând bateria furnizată cu aparatul foto, cu excepţia cazurilor indicate. În modul de economisire energie

Aparat foto fără oglindă Canon EOS R6 Mark II
Obiectiv Canon RF 24-105mm f/4 L IS USM
Capac obiectiv Canon E-77 II 77 mm
Capac de praf pentru obiectiv Canon RF
Parasolar Canon EW-83N
Carcasă pentru obiective Canon LP1319
Baterie litiu-ion Canon LP-E6NH (7,2 V, 2130 mAh)
Încărcător Canon LC-E6 pentru acumulator LP-E6
Capac aparat foto Canon R-F-5
Curea camera
Aparatoare patina

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO


Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

 

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Canon, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service-ul Canon cu firma de curierat "Fan Courier" 

transportul (tur/retur) fiind suportat de Cris Proffesional Services.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Fan Courier 021 9336, solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!