DJI DJI Ronin RS 3 PRO Stabilizator Gimbal

4.499,00 Lei 3.699,00 Lei

Garantie:

Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: C6752 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 3699 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (4)
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

Mai multă putere, de la un gimbal mai mic

Stabilizatorul de cardan DJI RS3 Pro a fost reproiectat pentru a fi mai elegant și mai puternic decât cardanul Ronin RS 2, cu corpul său din fibră de carbon cântărind doar 3,3 lb și o sarcină utilă de până la 10 lb. Acest gimbal mic este suficient de dur pentru a susține și stabiliza camere de dimensiuni medii, cum ar fi Sony FX6 sau Canon C70, cu un obiectiv cu zoom de 24-70 mm atașat. Cu un afișaj OLED color mai mare, un nou buton de reglare fină și o stabilitate mai mare, RS 3 poate deveni o parte esențială a setului dumneavoastră de cameră profesională.


Plăci cu eliberare rapidă

Noua placă inferioară extinsă cu eliberare rapidă asigură o montare mai stabilă a camerei și este convenabilă pentru instalarea suportului pentru obiectiv pentru setări sigure.


Compatibilitate

Pentru o listă completă a camerelor compatibile, consultați cele mai recente informații despre compatibilitate de pe site-ul web DJI.

Blocări automate ale axei

Când gimbalul este oprit, puteți apăsa și țineți apăsat butonul de pornire, iar cele trei axe se deblochează în timp ce gimbalul se extinde automat, permițându-vă să începeți lucrul în doar două secunde. Apăsați butonul de pornire o dată, iar axele se blochează automat și intră în modul de repaus, făcând o mișcare sau stocare mult mai eficiente.


Controlul obturatorului fără fir

Echipat cu tehnologia Bluetooth Dual-Mode, RS 3 Pro este capabil să realizeze un control fără fir al obturatorului eficient și fiabil. Camerele foto asociate anterior pot fi reconectate automat, economisindu-vă o mulțime de timp la fiecare utilizare.

Comenzi integrate

Cu un buton de reglaj fin nou adăugat pe axa de înclinare, camera poate aluneca înainte sau înapoi cu ajustări de precizie milimetrică pentru a obține o echilibrare precisă mai ușor la schimbarea obiectivului.

Cu componente acoperite cu teflon pentru o rezistență mai mică la frecare, RS 3 Pro poate fi echilibrat mai ușor, chiar și atunci când se montează camere grele.

Prin simpla glisare a noului comutator de mod cardan, puteți alterna între modurile Pan follow, Pan și Tilt follow și FPV. Selecția modului FPV este, de asemenea, personalizabilă la 3D Roll 360, Portrait sau Custom, permițându-vă să vă ajustați echipamentul și să începeți cât mai repede posibil.

Rotirea cadranului frontal vă permite să controlați zoomul sau focalizarea. De asemenea, poate fi personalizat pentru a controla declanșatorul, diafragma, ISO sau mișcările cardanului camerei, făcându-l extrem de convenabil pentru operarea cu o singură mână.


Algoritmul de stabilizare RS din a treia generație

Îmbunătățit de un algoritm de stabilizare de ultimă generație, RS 3 Pro oferă o stabilitate îmbunătățită cu 20% față de RS 2, gestionând fără efort fotografiile cu unghi mic, scenariile de alergare sau comutarea între pozițiile înalte și joase.

Obțineți rezultate SuperSmooth

Când modul SuperSmooth este activat, RS 3 Pro mărește cuplul motorului pentru a îmbunătăți și mai mult stabilizarea, oferind imagini stabile chiar și în scenarii cu mișcare rapidă sau cu lentile focale echivalente cu 100 mm.


ActiveTrack Pro

Urmărirea pe seria Ronin nu a fost niciodată mai precisă sau mai receptivă. Următoarea generație ActiveTrack Pro poate citi direct imagini de pe camera încorporată în Range Finder LiDAR, fără a fi nevoie de transmițătorul de imagine Ronin. Când utilizați ActiveTrack Pro, puteți monitoriza direct sau încadra subiectul pe ecranul tactil OLED

Ecran tactil OLED mare de 1,8 inchi

Ecranul tactil color OLED de 1,8" încorporat oferă un afișaj cu 28% mai mare în comparație cu RS 2, ceea ce îl face incredibil de convenabil pentru setarea parametrilor, verificarea stării fotografierii și încadrarea subiecților urmăriți. Cu interfața de utilizator reproiectată, fiecare setare este mai mult intuitiv si precis Ecranul OLED ofera si o luminozitate mai mare decat ecranul LCD al lui RS 2 pentru o vizualizare mai buna in exterior cu un consum mai mic de energie.

Constructie din fibra de carbon

Brațele RS 3 Pro sunt construite din foi stratificate din fibră de carbon netăiată, la fel ca Ronin 2. Acest lucru îl face mai ușor și mai puternic decât materialul din fibră de carbon îmbinat folosit pe RS 2, crescând rigiditatea și o greutate mai mică pentru a face față și mai multor pretenții. medii de fotografiere.


Compatibilitate LiDAR

Pentru a face focalizarea mai ușoară pentru fotografierea în mână, tehnologia de focalizare LiDAR de la Ronin 4D este aplicată pe RS 3 Pro. Noul Range Finder opțional LiDAR (RS) poate proiecta 43.200 de puncte de distanță într-o zonă de 14 metri.

Telecomandă

Monitorul de la distanță cu luminozitate ridicată poate fi folosit cu mânerele Ronin 4D, DJI Master Wheels sau DJI Force Pro pentru a controla cardanul și a focaliza cu precizie. De asemenea, este echipat cu un senzor giroscopic încorporat care poate transforma monitorul de la distanță într-un controler de mișcare autonom pentru RS 3 Pro fără accesorii suplimentare pentru a realiza mișcări mai complexe ale camerei dintr-un vehicul în mișcare sau cu un braț.


Controlul camerei fără fir

Când RS 3 Pro este montat pe suporturi, cum ar fi un braț, un cablu sau o ventuză pentru vehicul, modul Mirror Control deblochează controlul fără fir perfect de oriunde pe platou. Acest mod permite controlul direct al operațiunilor de bază ale meniului pentru camerele Sony fără oglindă prin intermediul monitorului de la distanță, totul fără a fi nevoie să detașați camera.


Baterie îmbunătățită și încărcare rapidă

Noul mâner pentru baterie RS 3 Pro are un design de cartuș, ceea ce facilitează schimbarea bateriilor și este mai mic r de stocare în comparație cu RSC 2. Poate fi încărcat chiar și separat de cardan. Noul mâner pentru baterie oferă o durată de funcționare extinsă de până la 12 ore, suficientă pentru fotografierea continuă toată ziua. Suportă încărcare rapidă PD de 18 W cu un timp de încărcare de doar 2,5 ore. Poate fi folosit chiar și în timpul încărcării pentru a menține RS 3 alimentat aproape la nesfârșit.


Porturi și accesorii extinse

Cu două porturi RSA/NATO și un port pentru baterie, RS 3 Pro poate fi conectat la diverse accesorii, cum ar fi mânerul dublu Twist Grip, mânerul de control legat și noul mâner pentru servietă DJI pentru a îndeplini în mod flexibil o varietate de cerințe de fotografiere.


DJI RS SDK

DJI RS SDK este un protocol pentru dezvoltatori furnizat de DJI pentru dezvoltatori și producători de hardware terți pentru a echipa DJI RS 3 Pro cu mai multe caracteristici pentru scenarii extinse.

Periferic
Port pentru accesorii
Porturile RSA/NATO
Orificiu de montare 1/4"-20
Pantofi rece
Port de transmisie video/LiDAR Range Finder (USB-C)
Port de control al camerei RSS (USB-C)
Port motor de focalizare (USB-C)
Baterie
Model: BG30-1950 mAh-15.4V
Tip: LiPo 4S
Capacitate: 1950 mAh
Energie: 30 Wh
Max. Durată: 12 ore [1]
Timp de încărcare: Aprox. 1,5 ore (folosind încărcător de 24 W; se recomandă utilizarea încărcătoarelor cu protocol QC 2.0 sau PD)
Temperatura de încărcare recomandată: 5° până la 40° C (41° până la 104° F)
Conexiuni
Bluetooth 5.0
Port de încărcare (USB-C)
Cerințe pentru aplicația Ronin
iOS 11.0 sau o versiune ulterioară
Android 7.0 sau o versiune ulterioară
Limbi acceptate de ecranul tactil
engleză, chineză simplificată, chineză tradițională, germană, franceză, coreeană, japoneză, spaniolă, portugheză (Brazilia), rusă, thailandeză
Performanța de lucru
Sarcină utilă testată
4,5 kg (10 lbs)
Viteza maximă de rotație controlată
Pan: 360°/s
Înclinare: 360°/s
Rolare: 360°/s
Interval mecanic
Axa pan: rotație continuă de 360°
Axa de rulare: de la -95° la +240°
Axa de înclinare: -112° până la +214°
Caracteristici mecanice și electrice
Frecventa de operare
2.400-2.484 GHz
Putere transmițător Bluetooth
<8 dBm
Temperatura de Operare
-20° până la 45° C (-4° până la 113° F)
Greutate
Gimbal: aprox. 1.143 g (2,51 lbs)
Prindere: aprox. 265 g (0,58 lbs)
Grip extins/trepied (metal): aprox. 226 g (0,49 lbs)
Plăci superioare și inferioare cu eliberare rapidă: aprox. 107 g (0,23 lbs)
Dimensiunile cardanului
Pliat: 268×276×68 mm (L×L×H, excluzând camera, mânerul și mânerul/trepiedul extins)
Desfășurat: 415×218×195 mm (L×L×H, înălțimea include prinderea și exclude mânerul/trepiedul extins)
Transmițător de imagine DJI Ronin
Conexiuni
Port de alimentare/comunicații (USB-C)
Port HDMI (Mini HDMI)
Port de control al camerei RSS (USB-C)
Port de expansiune
Pantofi rece
Frecventa de operare
2.400-2.484 GHz
5.725-5.850 GHz
Greutate
126 g (0,27 lbs)
Dimensiuni
Lungime: 82×63×24 mm (L×L×H)
Puterea transmițătorului (EIRP)
2.400-2.484 GHz:
<25 dBm (FCC)
<20 dBm (CE/SRRC/MIC)

5,725-5,850 GHz:
<25 dBm (FCC/SRRC)
<14 dBm (CE)
Baterie
Capacitate: 2970 mAh
Încărcător compatibil: 5 V/2 A
Timp de încărcare: Aprox. 2,5 ore
Timp de funcționare: Aprox. 3,5 ore
Interval de transmisie
200 m (SRRC/FCC) [2]
100 m (CE) [2]
Latența
60 ms
Curent/tensiune de operare
900 mA/3,7 V
Temperatura de Operare
0° până la 45° C (32° până la 113° F)
Telemetru DJI LiDAR (RS)
Port pentru accesorii
Pantofi rece
Orificiu de montare 1/4"-20
Port USB-C
Port de date USB-C/CVBS/CAN
Senzor de imagine
Rezoluție: 448×298 pe ecranul tactil RS
FOV: 57,4° (orizontală), 44,6° (verticală), 70,1° (diagonală)
Frame Rate: 30fps
Distanța focală: 30 mm echivalent
Senzor ToF
Rezoluție: 240×180
Interval de detectare: 0,5 până la 14 m [3]
FOV: 57,4° (orizontală), 44,6° (verticală), 70,1° (diagonală)
Frecventa: 25 Hz
Distanța focală: echivalent 30 mm
Eroare de distanță: 1%
Învățare automată
Frecventa: 30 Hz
Urmărirea subiectelor: poate recunoaște până la cinci subiecte în același timp și poate alege unul pe care să-l urmărești
Identificare inteligentă a obiectelor: față, cap și corp uman
Proprietăți electrice
Consum de energie: 6,8 W
Intrare: 7 până la 16 V
Temperatura de Operare
-20° până la 45° C (-4° până la 113° F)
Proprietăți mecanice
Dimensiuni: 66×57×24 mm (L×L×H)
Greutate: Aprox. 130 g (0,28 lbs)
Înălțimea plăcii de montare: 30 mm
Lentile care nu au nevoie de calibrare
DZOFILM Vespid Cyber 35 mm
DZOFILM Vespid Cyber 50 mm
DZOFILM Vespid Cyber 75 mm
Note
1. Măsurat cu echipamentul în stare de nivel și staționar, cardanul echilibrat, trei axe în stare activă, iar bateria alimentează doar cardanul.
2. În medii deschise fără obstacole sau interferențe.
3. În medii cu un nivel de luminozitate de 80.000 de lux sau mai mic.
Termenii HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface, HDMI Trade Dress și siglele HDMI sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing Administrator, Inc.

Stabilizator DJI RS 3 Pro
Mâner BG30
Cablu de încărcare USB tip C (15,7")
Suport pentru lentile
Grip extins/trepied
Placă cu eliberare rapidă (Tip Arca/Manfrotto)
Mâner pentru servietă DJI pentru seria RS
Cablu USB tip C cu control multiplu (11,8")
Geantă de cărat
Kit de șuruburi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!