DJI DJI Osmo Action 2 Camera de Actiune 4K cu modul de incarcare

Garantie: 1AN

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Cod Produs: C6056 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
 • Descriere
 • Video (3)
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)Puterea care sfidează dimensiunea


Trăiește în Acum

Selfie-uri într-o clipită [1]


Schimbați-vă perspectiva

DJI Action 2 nu este doar ultra-versatil, este și cea mai puternică cameră de acțiune de până acum. Designul magnetic inovator vă permite să schimbați fără efort accesoriile în timp ce capturați viața din mers. De la parkour la plimbări în parc, spargeți tiparele cu DJI Action 2.Versatilitate magnetică


4K/120fps și FOV super-larg


Portabil și purtabil


HorizonSteady


10 m rezistent la apă [2]Editor AI


Proiectare

Fabricat cu precizie

Corpul ușor din aliaj de aluminiu are un aspect elegant, minimalist, cu o senzație netedă și solidă.
Designul inovator de blocare magnetic al Action 2 vă permite să schimbați accesoriile rapid și în siguranță.
Forma și unghiul lentilei au fost atent luate în considerare pentru performanță și frumusețe optime.


Puterea de a fi wow

Action 2 oferă performanțe de vârf în industrie și este plin de funcții intuitive. Cu toată această putere, utilizatorii pot surprinde imagini memorabile, de la cele spectaculoase la cele de zi cu zi, chiar și în condiții dure.


4K/120fps

Înregistrați imagini uimitor de fluide, cu detalii bogate care ies în evidență de restul. DJI Action 2 atinge cote nemaivăzute până acum cu capacitatea sa de a filma 4K/120fps.

* Când înregistrați 4K/120fps, Acțiunea 2 va opri filmarea când este atinsă temperatura de înregistrare automată oprită. Dacă este setat ca Standard, videoclipul 4K/120fps poate fi înregistrat timp de aproximativ 3 minute. Dacă este setat la High, videoclipul 4K/120fps poate fi înregistrat timp de aproximativ 5 minute. Utilizarea carcasei de protecție magnetică DJI Action 2 ajută la reducerea temperaturii suprafeței pentru a optimiza înregistrarea video prin creșterea duratei înregistrării în condiții normale. În țările și regiunile care acceptă setarea Auto-Stop Rec Temp la înaltă, timpul de înregistrare este de aproximativ 10 minute într-un mediu interior de 25 °C cu carcasa de protecție montată.

155°
FOV super-larg
Îmbunătățiți-vă perspectiva și obțineți o adâncime de câmp îmbunătățită cu FOV ultra-larg de 155°. Lentila asferică personalizată a lui Action 2 mărește marginile și reduce distorsiunea imaginii.

155°
FOV super-larg

HorizonSteady
HorizonSteady vă menține nivelul de filmare, indiferent cât de sălbatică devine acțiunea. De la karting la dirt bike, algoritmul de stabilizare încorporat al DJI detectează și corectează mișcarea și rotirea camerei în timp real.

 

All-Terrain
All Action


Construită rezistentă, camera Action 2 este rezistentă la cădere, la praf și la apă la adâncimi de până la 10 metri. [2] 
Și cu un ecran tactil și un obiectiv din sticlă gorilla, este suficient de durabil pentru orice aventură.

Rezistent la praf
Ultra-durabil


Dezlănțuiți-vă creativitatea


Interval de timp

8x Mișcare lentă

Zoom digital [3]

Evidențiază-ți flerul creativ cu un timelapse uluitor. Surprindeți agitația orașului sau norii de furtună care se rostogolesc cu o trecere accelerată a timpului.

Făcut pentru Acțiune și  Mult mai mult

Designul magnetic al Action 2 le permite utilizatorilor să activeze și să comute liber între module și accesorii puternice. Această fluiditate a formei o face cea mai bună cameră de acțiune multifuncțională.

Modul frontal cu ecran tactil


Fixați modulul frontal cu ecran tactil și puneți-vă în centrul atenției.

Conceput pentru vloggeri, ecranul tactil OLED frontal și Matrix Stereo cu 4 microfoane vă permit să compuneți videoclipuri și să captați un sunet clar în timp ce vă povestești aventurile. Și atunci când este conectat, durata de viață a bateriei Action 2 crește până la maximum 160 de minute la filmare. [4]


Unele lucruri doar faceți clic!

 

Intelligent Audio

Zoom audio

Audio direcțional

Matrix Stereo cu 4 microfoane de la Action 2 înregistrează sunetul cu detalii realiste pentru o experiență mai autentică.

Modul de incarcare

Un impuls când ai cea mai mare nevoie

A spus cineva putere cuplu?

Profitați mai mult de Action 2 cu modulul de alimentare.
Când este conectat, Action 2 câștigă un slot pentru card microSD și poate filma până la 180 de minute. [4]
Este chiar și interschimbabil la cald, astfel încât să puteți continua să filmați fără să pierdeți niciun ritm.


Accesorii purtabile

Snap In Now

Action 2 vă permite să rămâneți în momentul în care surprindeți spectaculosul. Cu șnurul magnetic și bentița magnetică, puteți purta comod Action 2 pe piept sau pe cap, puteți să vă păstrați mâinile libere și să filmați în FPV.

Bandă magnetică pentru cap - Îmbrăcăminte activă

Snur magnetic - Imbracaminte de viata

Suporturi magnetice


Obțineți o nouă perspectivă

Suport adaptor magnetic

Suport adaptor pentru articulație sferică magnetică

Fii creativ sau extremă conectându-te la unul dintre suporturile magnetice ale Action 2. Cele două monturi se fixează pe Action 2 direct prin încuietoarea magnetică și conțin un orificiu pentru șuruburi de ¼ inch pentru a se conecta cu accesorii terțe.

Suportul adaptor pentru articulație sferică magnetică are o bază adezivă reutilizabilă și articulație sferică care vă permite să obțineți puncte de vedere și unghiuri unice atunci când filmați. [5][6] Dacă îți este pofta de o adrenalină, suportul adaptor magnetic este proiectat pentru a se fixa în siguranță pe aproape orice accesoriu al camerei pentru sporturi extreme.

DJI Mimo
Sincronizați și distribuiți din mers
Creați conținut care iese în evidență cu Action 2. Cu aplicația DJI Mimo, puteți captura, edita și partaja fără efort momentele importante ale oricărei aventuri. Aplicația este plină de funcții intuitive și instrumente de editare puternice, toate disponibile la îndemâna dumneavoastră.


Editor AI
Transfer rapid de fișiere
Conținutul demn de partajat este la doar câteva atingeri distanță. Aplicația DJI Mimo selectează și combină automat momentele tale epice cu tranziții impecabile și muzică optimă.
Esențiale creative

Telecomandă
Tija de prelungire
Fă un selfie de grup, controlează Action 2 de la distanță și înregistrează videoclipuri stabile, totul cu tija de extensie pentru telecomandă. Mânerul cu eliberare rapidă este ușor de ținut și integrează o tijă de extensie, un trepied și un suport detașabil pentru telecomandă.

Lentila macro
Fixați obiectivul Macro pentru fotografii creative de prim-plan pline cu detalii mai clare. Această lentilă din sticlă optică cu un strat de acoperire multistrat este ideală atunci când doriți să vă apropiați de subiectul dvs.
 

* Shot with DJI Action 2 Marco LensDJI Mic

Noul sistem de microfon wireless de la DJI oferă o calitate excepțională a sunetului și înregistrare pe două canale la distanțe de până la 250 m. Sistemul este format din două transmițătoare de microfon, un receptor și o carcasă de încărcare ultraportabilă. Conectați-vă cu Action 2 și înregistrați un sunet clar în timp ce vlogați, cântați un duet sau descrieți o delicatesă locală.

Aflați mai multe despre DJI Mic


Toate accesoriile de acțiune

 • Modul frontal cu ecran tactil
  Cu ecranul tactil OLED frontal și Matrix Stereo cu 4 microfoane puteți compune videoclipuri sau selfie-uri și înregistra sunet clar din mers. Conectați-vă la Action 2 și obțineți o durată de viață maximă a bateriei de 160 de minute. [4]

 • Modul de putere
  Profitați mai mult de Action 2 cu modulul de alimentare. Când este atașat, puteți schimba la cald, puteți filma până la 180 de minute și puteți obține un slot pentru card microSD. [4]

 • Suport adaptor pentru articulație sferică magnetică
  Lipiți Action 2 în poziție cu baza adezivă reutilizabilă pentru a obține puncte de vedere unice în orice scenariu. Suportul vă permite, de asemenea, să vă conectați la trepiede sau alte accesorii de la terți.

 • Suport adaptor magnetic
  Utilizați suportul adaptor magnetic cu aproape orice accesoriu pentru camera de acțiune pentru o conexiune sigură în scenarii de sporturi extreme.

 • Tija de extensie pentru telecomandă
  Acest accesoriu versatil 3 în 1 acționează ca un selfie stick, un trepied și o telecomandă detașabilă, extinzând foarte mult posibilitățile de fotografiere.

 • Carcasa rezistenta la apa
  Unitatea de cameră DJI Action 2 este robustă și rezistentă la apă chiar din cutie, dar atunci când este asociată cu carcasa impermeabilă, puteți depăși limitele aventurilor dvs. acvatice. Carcasa poate găzdui unitatea de cameră plus modulul frontal tactil sau modulul de alimentare, la adâncimi de până la 60 de metri.

 • Mâner plutitor DJI
  Faceți un pic cu Action 2 prin atașarea mânerului plutitor DJI. Designul gol menține camera deasupra apei, astfel încât să puteți surprinde următoarea petrecere la piscină sau aventură cu jet ski fără teama de a pierde dispozitivul. Mânerul anti-alunecare este confortabil de ținut și poate fi atașat cu ușurință la un trepied sau la carcasa impermeabilă.

 • Snur magnetic
  Există momente în viață care sunt cel mai bine trăite în mod natural și nu în spatele unui paravan. Action 2 este concepută pentru a permite utilizatorilor să surprindă aceste momente, rămânând în prezent. Cu șnurul magnetic, poți purta confortabil Action 2 direct pe piept, eliberându-ți mâinile pentru a prinde un frisbee sau a apuca unul rece.

 • Bandă magnetică pentru cap
  Filmați în FPV în timp ce navigați pe un râu sau pe o potecă oceanică, atașând Acțiunea 2 la banda magnetică. Vă permite să vă păstrați mâinile libere când filmați, apoi să retrăiți acțiunea, exact așa cum s-a întâmplat.

 • Lentila macro
  Această lentilă macro din sticlă optică cu un strat de acoperire multistrat este ideală pentru fotografii de prim-plan creative pline cu detalii mai clare.

 •  

  DJI Mic
  DJI Mic oferă un sunet clar și clar pentru înregistrarea cu dublu microfon. Bucurați-vă de 5,5 ore de viață a bateriei de la transmițătoare, 5 ore de la receptor și până la 15 ore cu carcasa de încărcare. [7]
  Du-ți vlogging-ul la următorul nivel cu DJI Mic și Action 2.Front Touchscreen Module

Power Module

Magnetic Ball-Joint Adapter Mount

Magnetic Adapter Mount

Remote Control Extension Rod

Waterproof Case

DJI Floating Handle

Magnetic Lanyard

Magnetic Headband

Macro Lens

DJI Mic

Convinge-te singur3D
AR
Faceți o idee despre cum este să dețineți DJI Action 2 în avans.
Faceți clic și trageți imaginea pentru a o vizualiza.

Unitate pentru cameră + Modul frontal cu ecran tactil
Unitate de cameră + Modul de alimentareAll 3D models in the page have loaded

Take a closer look from every angle.

Use your iOS camera to scan the QR code for an AR preview of DJI Action 2.

 • Camera Unit + Front Touchscreen Module

 • Camera Unit + Power Module

More Than Action

DJI Action 2


General

Dimensiuni
39×39×22,3 mm

Rezistent la apă
10 m fără carcasă impermeabilă, 60 m cu carcasă impermeabilă

Numărul de microfoane
1

Greutate
56 g

Ecran tactil
1,76 inchi 350 ppi
500±50 cd/m² 446×424


Aparat foto

Senzor

1/1,7” CMOS

Obiectiv

FOV: 155°
Diafragma: f/2.8
Echivalent format 35 mm: 12,7 mm
Interval de focalizare: 0,3 m până la ∞

Interval ISO

Foto: 100-6400
Video: 100-6400

Viteza obturatorului electronic
Foto: 1/8000-30 s
Video: 1/8000 s la limita de cadre pe secundă

Rezoluție foto maximă

4000×3000

Zoom

Zoom digital

Fotografie: 4x
Video: 2x (> 60fps), 3x (≤ 60fps, HorizonSteady activat), 4x (≤ 60fps, HorizonSteady dezactivat)

Mișcare lentă/Timelapse: Nu este disponibil

Moduri de fotografiere statică
Single: 12 MP
Numărătoare inversă: oprit/0,5/1/2/3/5/10 secunde

Video

4K (4:3): 4096×3072 @ 24/25/30/48/50/60fps
4K (16:9): 3840×2160 @ 100/120fps
4K (16:9): 3840×2160 @ 24/25/30/48/50/60fps
2,7K (4:3): 2688×2016 @ 24/25/30/48/50/60fps
2,7K (16:9): 2688×1512 @ 100/120fps
2,7K (16:9): 2688×1512 @ 24/25/30/48/50/60fps
1080p (16:9): 1920×1080 @ 100/120/200/240fps
1080p (16:9): 1920×1080 @ 24/25/30/48/50/60fps

Mișcare lentă

4K: 4x (120fps)
2,7K: 4x (120fps)
1080p: 8x (240fps), 4x (120fps)

Interval de timp

4K/2,7K/1080p
Intervale: 0,5/1/2/3/4/5/6/7/8/10/13/15/20/25/30/40 secunde
Durata: 5/10/20/30 minute, 1/2/3/5 ore, ∞

Stabilizare

EIS: RockSteady 2.0+HorizonSteady
* EIS nu este acceptat în modul Slow Motion și Timelapse. HorizonSteady este disponibil numai când rezoluția video este 1080p (16:9) sau 2,7K (16:9)

Rata de biți video maximă

130 Mbps
Formate de fișiere acceptate
exFAT

Format foto

JPEG / RAW
Formate video
MP4 (H.264 / HEVC)

Capacitate de stocare încorporată

32 GB
* 22,4 GB spațiu de stocare disponibil. Unitatea de cameră nu are un slot pentru card microSD, dar capacitatea de stocare poate fi extinsă prin introducerea unui card microSD în modulul frontal cu ecran tactil sau în modulul de alimentare.

Iesire audio
48 KHz; AAC

Baterie

Tip
LiPo 1S
Capacitate
580 mAh
Energie
2,23 Wh
Voltaj
3,85 V

Temperatura de Operare

0° până la 40° C (32° până la 104° F)
Temperatura de încărcare
5° până la 60° C (41° până la 140° F)

Timp de funcționare
70 de minute
* Testat într-un mediu de laborator în timp ce înregistrați videoclipuri 1080p/30fps (rezervă de putere) cu stabilizarea electronică a imaginii dezactivată. Această cifră ar trebui folosită doar pentru referință

Conexiune

Gama de frecvență de funcționare Wi-Fi

2.400-2.4835 GHz
5.150-5.250 GHz
5.725-5.850 GHz

Protocolul Wi-Fi

802,11 a/b/g/n/ac
Putere de transmisie Wi-Fi (EIRP)
2,4 GHz: <16 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
5,1 GHz: <14 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
5,8 GHz: <14 dBm (FCC/CE/SRRC)

Gama de frecvențe de funcționare Bluetooth
2.400-2.4835 GHz

Putere de transmisie Bluetooth (EIRP)
<4 dBm

Protocol Bluetooth
BLE 5.0

Modul frontal cu ecran tactil

General

Dimensiuni
39×41,6×24,6 mm

Rezistent la apă
Nu este impermeabil fără carcasă impermeabilă, 60 m cu carcasă impermeabilă

Numărul de microfoane
3
Greutate
64 g
Ecran tactil
1,76 inchi 350 ppi
500±50 cd/m² 446×424
Carduri SD acceptate
microSD (max. 256 GB)

Carduri microSD recomandate

Modele recomandate:

MicroSDHC Samsung EVO 128GB UHS-I Speed ​​Grad 3
MicroSDXC Samsung EVO Plus 128GB UHS-I Speed ​​Grad 3
SanDisk Extreme 256 GB V30 A2 UHS-I Viteză grad 3 microSDXC
MicroSDXC SanDisk Extreme 128GB V30 A2 UHS-I Speed ​​Grad 3
SanDisk Extreme 64 GB V30 A2 UHS-I Viteză grad 3 microSDXC
MicroSDXC SanDisk Extreme Pro 128GB UHS-I Speed ​​Grad 3
MicroSDXC SanDisk Extreme Pro 64GB UHS-I Speed ​​Grade 3
MicroSDXC SanDisk Extreme Pro 32 GB UHS-I Speed ​​Grad 3
MicroSDXC SanDisk Extreme de 16 GB UHS-I Speed ​​Grad 3
MicroSDHC Lexar 1066x 64GB UHS-I Speed ​​Grad 3


Baterie

Tip baterie
LiPo 2S
Capacitate
1300 mAh
Energie
5 Wh
Voltaj
7,7 V


Temperatura de Operare

0° până la 40° C (32° până la 104° F)

Temperatura de încărcare

5° până la 60° C (41° până la 140° F)

Timp de funcționare

Unitate de cameră + Modul frontal tactil: 160 de minute
* Testat într-un mediu de laborator în timp ce înregistrați videoclipuri 1080p/30fps (rezervă de putere) cu stabilizarea electronică a imaginii dezactivată. Această cifră ar trebui folosită doar pentru referință

Timp de incarcare

Unitate cameră + Modul frontal tactil: 90 de minute
* Testat într-un mediu de laborator când se utilizează un adaptor USB 5V/2A

Modul de putere

General

Dimensiuni
39×41,6×21,4 mm

Rezistent la apă
Nu este impermeabil fără carcasă impermeabilă, 60 m cu carcasă impermeabilă

Greutate
56,6 g

Carduri SD acceptate

microSD (max. 256 GB)
Carduri microSD recomandate
Modele recomandate:
MicroSDHC Samsung EVO 128GB UHS-I Speed ​​Grad 3
MicroSDXC Samsung EVO Plus 128GB UHS-I Speed ​​Grad 3
SanDisk Extreme 256 GB V30 A2 UHS-I Viteză grad 3 microSDXC
MicroSDXC SanDisk Extreme 128GB V30 A2 UHS-I Speed ​​Grad 3
SanDisk Extreme 64 GB V30 A2 UHS-I Viteză grad 3 microSDXC
MicroSDXC SanDisk Extreme Pro 128GB UHS-I Speed ​​Grad 3
MicroSDXC SanDisk Extreme Pro 64GB UHS-I Speed ​​Grade 3
MicroSDXC SanDisk Extreme Pro 32 GB UHS-I Speed ​​Grad 3
MicroSDXC SanDisk Extreme de 16 GB UHS-I Speed ​​Grad 3
MicroSDHC Lexar 1066x 64GB UHS-I Speed ​​Grad 3

Baterie
Tip baterie
LiPo 2S
Capacitate
1300 mAh
Energie
5 Wh
Voltaj
7,7 V

Temperatura de Operare
0° până la 40° C (32° până la 104° F)

Temperatura de încărcare
5° până la 60° C (41° până la 140° F)

Timp de funcționare

Unitate de cameră + Modul de alimentare: 180 de minute
* Testat într-un mediu de laborator


DJI Action 2 Power Combo
Camera DJI Action 2
Modul de alimentare DJI Action 2
Snur magnetic
Suport adaptor magnetic DJI Action 2
Cablu de alimentare

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!