Cautam coleg pasionat de fotografie, pentru postul de consilier vanzarii la magazinul din Cluj-Napoca ! Asteptam aplicatiile la fotohobbyshop@gmail.com

DJI DJI OSMO Pocket 3 Cameră Gimbal de buzunar

2.799,00 Lei

 

Garantie: 1 AN
 

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: C6324 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 2799 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (7)
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Cameră Gimbal de buzunar cu Senzor CMOS de 1 inch



Osmo Pocket 3
 

Pentru Momente de Mișcare
 

Noul Pocket 3 dispune de un senzor CMOS puternic de 1 inch care pune imagini bogate în detalii chiar în palma mâinii tale. Cu un ecran tactil rotativ de 2 inchi și focalizare rapidă cu pixeli întregi, mergeți orizontal sau vertical pentru o conștientizare și un control mai precis. 4K/120fps, stabilizarea mecanică pe trei axe și o serie de funcții inteligente fac Pocket 3 gata pentru orice moment în mișcare.

 

DESCRIERE

 

DJI Osmo Pocket 3 

Design compact, filmari impresionante - Senzor de 1 inch

 

Senzorul CMOS de 1 inch de inalta performanta al lui Pocket 3 capteaza detalii clare de lumina si umbra. Datorita performantei sale optice excelente, este capabil de o calitate semnificativ mai buna a imaginii si ofera rezultate fiabile chiar si in conditii de lumina scazuta.
 



Inregistrari profesionale Slow-motion 4K/120fps

Viteza 4K/120fps surprinde experientele in detalii dinamice, incredibil de fine, iar inregistrarea slow-motion filmeaza momentele uluitoare.
 

 


Capturi de noapte impresionante

Datorita optimizarii speciale a calitatii imaginii, fotografiile nocturne de la Pocket 3 dau viata scenelor cu lumina scazuta, cu culori clare si realiste.
 

Stralucire naturala

Pocket 3 ajusteaza expunerea pentru diferite nuante de piele, rezultand o iesire directa si un ten clar si stralucitor. Fii pregatit ca atunci cand esti in poza, fata ta va fi in centrul atentiei.

 



Surprindeti natura usor si rapid

Modurile de culoare D-Log M pe 10 biti si HLG pe 10 biti, care sunt esentiale pentru inregistrarile profesionale, inregistreaza peisaje cu o gama dinamica ridicata, garanteaza culori precise si delicate si detalii clare si vii.


D-Log M pe 10 biti

Modul de culoare D-Log M pe 10 biti poate inregistra pana la un miliard de culori, iar intervalul dinamic ultra-inalt ofera detalii deosebite fiecarei fotografii. Fie in scene cu contrast ridicat, cum ar fi rasaritul sau apusul soarelui, fie in scene pline de culoare, cum ar fi o gradina luxurianta, ofera o experienta vizuala cu spectru complet, plina de tranzitii naturale si subtile de culoare.

 



HLG HDR

Pocket 3 accepta inregistrarea video HLG pe 10 biti, astfel incat este disponibila o gama dinamica mai mare pe dispozitivele compatibile HDR. Rezultatul este impresionant; fie ca filmezi un cer plin de nori purpuri sau o mare albastra limpede.
 

Intotdeauna gata de aventura

Pocket 3 compact si flexibil se potriveste cu usurinta in palma sau in buzunar, astfel incat sa fii mereu gata sa surprinzi momentele importante.
 

Ecran rotativ de 2 inchi - proiectat pentru rotatie

Ecranul tactil OLED color de 2 inchi al lui Pocket 3 ofera culori vibrante si vii si comenzi simple. Rotiti-l pentru a incepe filmarea si atingeti-l pur si simplu pentru a regla parametrii si a accesa alte functii.

 



Concentreaza-te pe lucrurile tale preferate

Cu rezolutia completa, focalizarea rapida a lui Pocket 3, puteti pastra cu usurinta chiar si subiectele care se misca cel mai rapid la o focalizare clara. Noul mod Product Showcase se concentreaza pe obiectul din prim-plan, se poate concentra rapid si fara probleme pe un anumit subiect, ceea ce este o solutie perfecta pentru streaming live si prezentari de produse.
 

Este gata pentru inregistrare

Inregistrarea fara intreruperi nu a fost niciodata atat de usoara. Cu stabilizatorul mecanic cu trei axe, vizualizarea camerei ramane stabila chiar si in timpul miscarilor dinamice ale camerei. Puteti alege dintre mai multe niveluri de stabilizare, de la nivelul de baza cu sensibilitate mare de reactie pana la niveluri mult mai mari care pot face fata tremurarii mai intense.

 



Fii in centrul atentiei

ActiveTrack 6.0 ofera mai multe moduri de urmarire a subiectului, de ex. noile optiuni Face Auto Detect (detectie automata a fetei) si Dynamic Framing (compozitie dinamica), cu ajutorul carora puteti realiza fotografii fluide, cinematografice chiar si cu o singura mana.
 

Modul de detectare automata a fetei

Focalizarea cu usurinta Functia mentine obiectul urmarit in mod constant in centrul cadrului, in timp ce vizualizarea camerei se misca constant si fara probleme.
 

Mod de incadrare dinamica (compozitie dinamica).

Fotografiile grozave incep cu o compozitie buna. Cu ajutorul tehnicii de compunere in spirala aurie incorporata, miscarea profesionala a aparatului foto functioneaza fix pe subiect si produce fotografii mai estetice.


Mod de baza

Stabilitate imbunatatita. Prin atingerea de doua ori a subiectului de pe ecran, camera realizeaza urmarirea de baza a subiectului. Obiectul urmarit ramane stabil in centrul cadrului chiar si cu miscarea si miscarea libera a camerei.


3 microfoane pentru sunet stereo

Pocket 3 foloseste un sistem de inregistrare a sunetului incorporat cu trei microfoane care reduce eficient zgomotul vantului si capteaza sunetul stereo din toate directiile. Chiar si in medii zgomotoase, cum ar fi concertele, poate identifica cu precizie sursele de sunet, oferind astfel un sunet si mai captivant. Accepta protocolul USB Audio, care va permite sa conectati rapid microfoane externe si sa monitorizati castile.


Inregistrare pentru doua persoane - compatibilitate cu DJI Mic 2

Datorita modulului Wi-Fi si Bluetooth incorporat, doua transmitatoare DJI Mic 2 pot fi conectate direct la Pocket 3, astfel incat sa puteti face inregistrari audio clare pentru vlogging, interviuri si fluxuri live.


Glamour Effects ofera o glamour nelimitat

Glamour Effects 2.0 ofera si mai multe optiuni de infrumusetare personalizate. Activati-l pe ecranul tactil rotativ si descarcati materiale prin aplicatia DJI Mimo pentru infrumusetare automata. Gasiti cel mai bun unghi pentru fiecare fotografie.


Incarcare rapida, timp lung de functionare

Pocket 3 poate fi incarcat la 80% in doar 16 minute, ceea ce ofera pana la doua ore de timp de inregistrare. Cand este complet incarcat, poate inregistra pana la 116 minute de filmari 4K/60fps sau pana la 166 de minute de filmari 1080p/24fps, oferindu-va mai mult timp pentru a crea fotografii grozave.
 

• 16 minute - incarcare de 80%.

• Incarcare de 40 de ori mai rapida

• 166 de minute -Timp de functionare extrem de lung

• Timp de operare cu 26 de minute mai mare* Comparativ cu modelul din generatia anterioara (DJI Pocket 2).



Depozitare usoara cu blocare automata

Dupa oprirea Pocket 3, cardanul este blocat automat in pozitia de depozitare, asa ca asteapta in siguranta urmatoarea aventura.
 

Idei proaspete, posibilitati nesfarsite

Modelul Pocket 3 are o multime de moduri si functii creative, astfel incat nimic nu poate sta in calea inspiratiei creative. Accepta SpinShot, Motionlapse, Digital Zoom, Panorama si multe altele, toate cu doar cateva atingeri.


Vizualizati pe ecran complet


SpinShot

Puteti obtine o miscare lina a camerei de 180° cu o singura mana.


Motionlapse

Surprindeti fluxul minunat si suprarealist al timpului de la rasarit pana la agitatia orasului mare.


Zoom digital

Cu un zoom digital de pana la 4x, va puteti apropia de subiect in orice fotografie.


Panorama

Ofera peisajelor si scenelor fastuoase toate detaliile pe care le merita.

Fotografii cu telefoto

Surprindeti peisaje urbane, peisaje naturale si multe altele.



Un partener creativ pentru fiecare ocazie

Indiferent daca il folositi pentru streaming live sau ca camera web, Pocket 3 are caracteristici flexibile care il fac un dispozitiv versatil si practic. Functia de timecode incorporata faciliteaza chiar si post-productia eficienta pentru sarcinile de editare profesionale.


Live streaming

Pocket 3 accepta streaming live de inalta definitie.


Camera web

Utilizati modelul Pocket 3 pentru intalniri online, chat-uri video si alte situatii similare pentru o vedere stabila si un sunet ultra-clar.


Timecode

In cazul inregistrarilor cu mai multe camere, aceasta functie ajuta la sincronizarea eficienta a inregistrarilor diferitelor camere.

 



Aplicatia LightCut

Aplicatia LightCut accepta conexiunea fara fir si functia One-Tap Edit pentru realizarea de filme cu usurinta. Poate adauga inteligent sabloane adecvate inregistrarilor tale, creand videoclipuri grozave care documenteaza fara efort fiecare moment.
 

In plus, nu este nevoie sa descarcati inregistrari in timpul editarii, economisind astfel spatiu de stocare pe smartphone.

 

Editati cu o singura atingere diverse sabloane video

Cu ajutorul recunoasterii inteligente bazate pe inteligenta artificiala, LightCut selecteaza cele mai importante momente ale inregistrarilor si creeaza videoclipuri 4K din ele care sunt gata pentru a fi partajate imediat. Alegeti pentru vloguri, calatorii, petreceri, evenimente de familie, animale de companie, mancare, viata de zi cu zi si multe altele. dintr-o selectie larga de sabloane utilizabile. Editati materialul cu usurinta si bucurati-va de continut cinematografic in cateva secunde.


Aplicația LightCut

Aflați mai multe despre LightCut

Aplicația LightCut acceptă conexiunea fără fir și funcția One-Tap Edit pentru crearea fără efort. Îți poate potrivi în mod inteligent fotografiile cu șabloane exclusive pentru a genera videoclipuri epice, făcându-l ușor de documentat în orice moment.
În plus, nu este nevoie să descărcați filmări în timpul procesului de editare, ceea ce economisește spațiu de stocare pe smartphone.



Accesorii care dezlănțuie imaginația


Filtru de ceață neagră Osmo Pocket 3 [6]

Filtrul de ceață neagră adoptă un design magnetic pentru montare ușoară. Poate controla evidențierile și atenua tonurile pielii, oferindu-vă un aspect unic și captivant.



Obiectiv cu unghi larg Osmo Pocket 3 [6]

Atașați obiectivul cu unghi larg pentru a extinde FOV la 108° și pentru a captura mai mult în fiecare cadru. Designul său magnetic permite atașarea și detașarea rapidă și convenabilă.



Osmo Mini Trepied [6]

Mini Trepiedul este flexibil, portabil și echipat cu un șurub de 1/4″-20 pentru extindere.



Mâner pentru baterie Osmo Pocket 3 [6]

Mânerul bateriei are o baterie încorporată de 950 mAh, care poate crește timpul de funcționare cu aproximativ 62% atunci când este conectat la Pocket 3. [7] Acceptă schimbarea la cald și vine cu un port USB-C care poate fi utilizat pentru a conecta audio extern. dispozitive. Filetul de 1/4″ din partea de jos poate conecta accesorii precum trepiedele.



Set de filtre ND magnetice Osmo Pocket 3 [6]

Setul de filtre magnetice ND include filtre ND16, ND64 și ND256. Un design magnetic facilitează atașarea și detașarea ușoară.



Adaptor de expansiune Osmo Pocket 3 [6]

Adaptorul de expansiune se poate extinde pentru a se potrivi cu un pantof rece și un port pentru cameră de acțiune.



Geantă de transport Osmo Pocket 3 [6]

Conceput special pentru Creator Combo, geanta de transport asigură depozitarea convenabilă a tuturor dispozitivelor și accesoriilor dvs.
 

Filtru de ceață neagră Osmo Pocket 3 [6]
Lentila cu unghi larg Osmo Pocket 3 [6]
Osmo Mini Trepied [6]
Mâner pentru baterie Osmo Pocket 3 [6]
Set de filtre ND magnetice Osmo Pocket 3 [6]
Adaptor de expansiune Osmo Pocket 3 [6]
Geantă de transport Osmo Pocket 3 [6]

 
key::Osmo Pocket 3
 
Pentru Momente Pline de Mișcare
Osmo Pocket 3

CMOS de 1 inch și 4K/120fps
Ecran rotativ de 2 inchi și fotografiere inteligentă orizontală-verticală
Stabilizare mecanică a cadrului cu 3 axe
ActiveTrack 6.0
Focalizare rapidă cu pixeli întregi
D-Log M și 10 biți

 

A Must-Have App for DJI Users
 
Aplicația DJI Store
· Obțineți produse oficiale la lansare, urmărindu-vă pachetul oricând doriți.
· Gestionați-vă dispozitivele în mod convenabil, verificându-vă oricând garanția și îngrijirea.
· Încearcă zborul virtual aici, trăind astăzi fiorul zborului.

Află mai multe
Notă: Aplicația DJI Mimo este necesară pentru activare atunci când utilizați acest produs pentru prima dată.

1. Înregistrarea video 4K/120fps este acceptată numai în modul Slow Motion. Testat în condiții de laborator de 25° C (77° F), timpul maxim de înregistrare a unui singur videoclip continuu este de aproximativ 22 de minute (aproximativ 18 minute în Europa).

2. Osmo Pocket 3 are o baterie încorporată de 1300mAh. Poate fi încărcat la 80% în 16 minute și 100% în 32 de minute. Datele au fost testate într-un mediu de laborator cu încărcătorul DJI 65W PD (vândut separat).

3. Testat într-un mediu de laborator de 25° C (77° F) cu Wi-Fi oprit și ecranul oprit și ar trebui să fie folosit doar pentru referință.

4. Testat într-un mediu de laborator cu un încărcător de 5V/2A, DJI Pocket 2 poate fi încărcat la 80% în 48 de minute.

5. Testat într-un mediu de laborator, DJI Pocket 2 poate înregistra continuu video 1080p/24fps timp de 140 de minute. Aceste date ar trebui folosite doar pentru referință.

6. Accesoriu vândut separat.

7. Testat într-un mediu de laborator de 25° C (77° F), mânerul bateriei complet încărcat poate crește timpul de funcționare cu aproximativ 62% atunci când este conectat la Osmo Pocket 3 (un timp de funcționare suplimentar de 103 min la 1080p/24fps). Aceste date ar trebui folosite doar pentru referință.

SPECIFICATII

Tip Produse Camera
Dimensiune senzor CMOS 1"
Dimensiuni 139,7×42,2×33,5 mm (L×L×H)
Greutate 179 g
Numar de microfoane 3
Dimensiune ecran tactil 2,0 inchi
Rezolutie 314×556
Luminozitate 700 nits
Carduri SD acceptate microSD (pana la 512 GB)
Carduri microSD recomandate SanDisk Extreme Pro 32GB V30 A2 UHS-I Speed Grade 3, Kingston Canvas Go!Plus 64GB UHS-I Speed Grade 3, Kingston Canvas Go!Plus 128GB UHS-I Speed Grade 3, Kingston Canvas React Plus 64GB UHS-II Speed Grade 3, Kingston Canvas React Plus 128GB UHS-II Speed Grade 3, Kingston Canvas React Plus 256GB UHS-II Speed Grade 3, Lexar Pro 256GB SDXC UHS-I V30 R160/W120 (1066x), Lexar Pro 512GB SDXC UHS-I V30 R160/W120 (1066x)
Interval controlabil Pan:-235° la 58°, Inclinare:-120° la 70°, Rotire:-45° la 45°"
Interval mecanic Pan:-240° la 63°, Inclinare:-180° la 98°, Rotire:-220° la 63°"
Viteza maxima controlabila 180,0°/s
Interval de vibratie unghiulara ±0,005°
Senzor CMOS de 1 inch
Lentila Format echivalent:20 mm
Diafragma f/2.0
Interval de focalizare 0,2 m pana la ∞
Interval ISO Foto:50-6400, Video:50-6400, Video cu lumina scazuta:50-16000
Viteza obturatorului electronic Foto:1/8000-1 s, Video:1/8000 s la limita cadrelor pe secunda
Dimensiune maxima a imaginii 16:9, 3840×2160, 1:1:3072×3072
Zoom Zoom digital, Foto:3840×2160:2x Video:1080p, 4x; 2,7K:3x; 4K:2x UVC si Livestream:1080p:4x, Miscare lenta/Timelapse:Nu este disponibil
Moduri de fotografiere statica o singura fotografie:aprox. 9,4 MP; Numaratoare inversa:Oprit/3/5/7 s; Panorama:180°, 3×3"
Video normal 4K (16:9):3840×2160@24/25/30/48/50/60fps; 2,7K (16:9):2688×1512@24/25/30/48/50/60fps; 1080p (16:9):1920×1080@24/25/30/48/50/60fps; 3K (1:1):3072×3072@24/25/30/48/50/60fps; 2160p (1:1):2160×2160@24/25/30/48/50/60fps; 1080p (1:1):1080×1080@24/25/30/48/50/60fps; 3K (9:16):1728×3072@24/25/30/48/50/60fps; 2,7K (9:16):1512×2688@24/25/30/48/50/60fps; 1080p (9:16):1080×1920@24/25/30/48/50/60fps
Slowmotion 4K (16:9):3840×2160@120fps; 2,7K:2688×1512@120fps; 1080p:1920×1080@120/240fps
Hyperlapse 4K/2,7K/1080p@25/30fps:automat/×2/×5/×10/×15/×30
Timelapse 4K/2,7K/1080p@25/30fps
Intervale 0,5/1/2/3/4/5/6/8/10/15/20/25/30/40/60 s
Durata 5/10/20/30 minute, 1/2/3/5/∞ ore
Motionlapse 4K/2,7K/1080p@25/30fps
Intervale 0,5/1/2/3/4/5/6/8/10/15/20/25/30/40/60 s
Durata 5/10/20/30 de minute, 1/2/3/5 ore, accepta setarea a patru pozitii
Video cu lumina scazuta 4K (16:9):3840×2160@24/25/30fps; 1080p:1920×1080@24/25/30fps
Rata de biti video maxima 130 Mbps
Sistem de fisiere acceptat exFAT
Format foto JPEG/RAW
Format video MP4 (H.264/HEVC)
Capacitate de stocare incorporata Camera nu are spatiu de stocare incorporat, dar capacitatea de stocare poate fi extinsa prin introducerea unui card microSD.
Iesire audio 48 kHz 16 biti; AAC
Tip LiPo
Capacitate 1300 mAh
Energie 10,01 Wh
Tensiune 7,70 V
Temperatura de functionare 0° pana la 40° C
Temperatura de incarcare 5° pana la 45° C
Timp de functionare 166 minute
Timp de incarcare 16 minute pana la 80%; 32 de minute pana la 100%
Frecventa de functionare Wi-Fi 2.400-2.4835 GHz, 5.150-5.250 GHz, 5.725-5.850 GHz
Protocol Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Puterea transmitatorului Wi-Fi (EIRP) 2,4 GHz:< 20 dBm (CE/SRRC/MIC); 5,1 GHz:< 20 dBm (CE); 5,8 GHz:< 14 dBm (CE)
Frecventa de operare Bluetooth 2.400-2.4835 GHz
Puterea transmitatorului Bluetooth (EIRP) < 14 dBm
Protocol Bluetooth BLE 5.2, BR/EDR

DJI Osmo Pocket 3 x1
Cablu PD de tip C la tip C x1
Husă de protecție Osmo Pocket 3 x1
Curea de mână DJI x1
Mâner Osmo Pocket 3 cu filet de 1/4″ x1
Ghid de pornire rapidă x1

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!