Sigma Sigma 56mm f/1.4 DC DN Micro Contemporary - obiectiv Mirrorless montura Fuji X

2.349,99 Lei

Info:

Campanie promotionala pentru produsele SIGMA valabila in perioada 1 Aprilie - 8 Mai 2024

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 351975 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 2349 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)


Un model deosebit de elegant de lungime portret, 56 mm f/1.4 DC DN face parte din seria de obiective Sigma Contemporary și este conceput pentru a fi utilizat cu camerele fără oglindă FUJIFILM X-mount în format APS-C. Obiectivul se caracterizează prin deschiderea sa maximă luminoasă f/1.4, care se potrivește lucrului în condiții dificile de iluminare și oferă, de asemenea, un control îmbunătățit asupra profunzimii de câmp pentru izolarea subiecților și lucrul cu tehnici de focalizare selectivă. Designul optic utilizează două elemente asferice și un element SLD, care ajută la reducerea atât aberațiilor sferice, cât și a aberațiilor cromatice pentru o claritate și o claritate mai mare. De asemenea, a fost aplicat un strat super multistrat pentru a suprima flare și fantomă pentru a obține un contrast mai mare și o acuratețe a culorii atunci când lucrați în condiții de iluminare puternică. În completarea opticii este un motor AF pas, care se potrivește atât aplicațiilor foto, cât și video datorită performanței sale rapide, precise și aproape silențioase.

Ca parte a liniei Contemporary din seria Sigma Global Vision, acest obiectiv este conceput pentru a atinge un echilibru între confort și performanță și îmbină o construcție compactă, ușoară și o manevrare versatilă, cu atribute optice notabile.
Portrait-length prime este proiectat pentru camerele fără oglindă FUJIFILM X-mount în format APS-C și oferă o distanță focală echivalentă de 84 mm.
Diafragma maximă luminoasă de f/1.4 excelează în condiții de lumină scăzută și oferă, de asemenea, un control sporit asupra profunzimii de câmp pentru a obține efecte de focalizare selectivă.
Un element special cu dispersie scăzută (SLD) reduce franjurile de culoare și aberațiile cromatice pentru a obține o mai mare claritate și acuratețe a culorii.
Două elemente asferice sunt utilizate pentru a limita distorsiunile și aberațiile sferice și, de asemenea, contribuie la o claritate generală mai mare și o redare precisă.
Un strat super multistrat a fost aplicat elementelor lentilelor pentru a minimiza efectele luminii și fantoma și pentru a contribui la producerea de imagini bogate în contrast și neutre din punct de vedere al culorilor, chiar și în condiții de iluminare din spate.
Un motor AF treptat aduce beneficii atât fotografilor, cât și fotografilor prin performanța sa rapidă, precisă și aproape silențioasă.
Diafragma rotunjită cu nouă lame contribuie la o calitate bokeh netedă și plăcută.
Suportul pentru baionetă este construit din alamă pentru precizie și durabilitate asigurate. În plus, etanșarea din cauciuc este încorporată în designul suportului pentru a o face rezistentă la praf și stropire.

UPC: 085126351755 

 

56mm F1.4 DC DN | Contemporary
 

Compact, ușor și calitate remarcabilă a imaginii— un obiectiv tele-mediu pentru APS-C 

Oferind o oportunitate de a experimenta distracția de a fotografia larg, cu luminozitate F1.4

Primul din serie este obiectivul standard 30mm F1.4 DC DN | Contemporan, iar al doilea este obiectivul cu unghi larg 16mm F1.4 DC DN | Contemporan. A treia adăugare este cel mai mic obiectiv mid-tele din clasa sa, 56 mm F1.4 DC DN | Contemporary. În timp ce păstrează conceptele de calitate a imaginii compacte, ușoare și remarcabile ale liniei Contemporary, datorită tehnologiei de vârf SIGMA, acest obiectiv oferă cantitatea de bokeh și luminozitate admirabilă așteptate de la obiectivele F1.4 chiar și în intervalul mediu catre tele. Această adăugare completează seria cu deschidere mare compusă din lentile portabile cu unghi larg, standard și teleobiectiv.

* Cel mai mic din clasa sa dintre obiectivele F1.4 mid-tele pentru camerele fără oglindă APS-C

DC
DN

Caracteristici

Membru al liniei de înaltă performanță Contemporary,
prezentând cele mai recente tehnologii SIGMA

Smooth AF ideal pentru filmări video

Combinația dintre designul optic pentru AF video și utilizarea motorului pas cu pas permite o focalizare automată lină și silențioasă. Acest obiectiv este compatibil și cu Sony E-mount Fast Hybrid AF, realizând urmărirea precisă a AF. Folosind funcțiile de recunoaștere a feței sau AF pentru ochi ale camerelor foto, focalizarea va fi în mod continuu pe față sau pe ochi, chiar dacă subiectul se mișcă în timpul fotografierii.

Precizie ridicata,montură robustă din alamă pentru baionetă

Suportul din alamă combină precizia ridicată cu construcția robustă. Suprafețele sale tratate și rezistența sporită contribuie la durabilitatea excepțională a lentilei.


Montare cu structură rezistentă la praf și stropire

Montura dispune de o etanșare specială* pentru a face din obiectiv o alegere excelentă într-o mare varietate de condiții.

* Cu excepția monturii Canon EF-M


Citeste mai mult
Constructie impresionant de compacta cu calitatea imaginii rivalizează

Linia de artă a SIGMA.

Pentru a obține o construcție atât de compactă, designul obiectivului este considerat bazat pe capacitățile funcției corpului camerei de a corecta* cantitatea de lumină periferică și distorsiunea. Mai mult, aberația axială a culorii, care este greu de eliminat prin procesarea imaginii, este corectată eficient prin încorporarea unui element de sticlă SLD. Se obține o construcție compactă și ușoară combinată cu o calitate superbă a imaginii.
* Limitat la ceea ce acceptă camera.

Camerele din seria EOS-M sunt incompatibile cu corectarea aberațiilor
Camere incompatibile cu corectarea distorsiunii
EOS M5, EOS M6, EOS M100, EOS M10, EOS M3, EOS M2, EOS M

Proiectat pentru a minimiza efectul de flare și fantomă

De la o etapă incipientă a procesului de proiectare a lentilelor, flare și ghosting au fost măsurate pentru a stabili un design optic rezistent la sursele puternice de lumină incidentă, cum ar fi iluminarea din spate. Acoperirea super multi-strat de la SIGMA reduce flare și fantomă pentru a ajuta fotografii să producă imagini clare și cu contrast ridicat chiar și în condiții de iluminare din spate. Parasolarul inclus poate fi atașat pentru a bloca lumina străină, care poate avea un efect negativ asupra performanței de redare.


Singurul sistem de trei obiective F1.4 AF pentru camerele fără oglindă APS-C Sony E-mount

Obiectivul beneficiază de o deschidere deschisă de F1.4 pentru a obține o cantitate suficientă de bokeh și luminozitate admirabilă chiar și cu camerele de dimensiune APS-C care tind să aibă efecte bokeh mai mici în comparație cu sistemele de dimensiune completă de 35 mm. Corpul său compact și ușor este perfect pentru utilizarea zilnică, capabil să surprindă diferite scene, de la portrete la instantanee, precum și vedere de noapte.

Diafragma rotunjită

Diafragma rotunjită cu 9 lame creează o neclaritate atractivă în zonele nefocalizate ale imaginii.SERIA SIGMA DC DN

De-a lungul anilor, SIGMA a construit o gamă extinsă de lentile prime luminoase, de la unghi larg până la teleobiectiv. Acum, pentru camerele fără oglindă, SIGMA dezvoltă o gamă de obiective interschimbabile care prezintă un pachet ușor și compact pentru fotografiere zilnică convenabilă, oferind în același timp performanțe superioare și acoperind distanțe focale cheie.

Dezvoltate pentru a prezenta un pachet ușor și compact pentru utilizarea de zi cu zi, obiectivele SIGMA DN pentru camere fără oglindă oferă performanțe superioare care acoperă distanțe focale cheie. Noul obiectiv se bazează pe succesul lui 30 mm F1.4 DC DN | Contemporary, pe care SIGMA l-a lansat în 2016 ca fiind primul dintr-o nouă serie de lentile prime pentru camerele fără oglindă. 16mm F1.4 DC DN | Contemporary combină, de asemenea, luminozitatea F1.4 cu performanța optică de top.

Primul din această serie SIGMA de lentile prime pentru camere fără oglindă a fost standard prime 30mm F1.4 DC DN | Contemporan, apoi prim-unghiul larg 16mm F1.4 DC DN | Contemporan și acum urmat de teleobiectivul 56mm F1.4 DC DN | Contemporan, SIGMA a realizat un sistem nou și complet pentru utilizatorii de camere fără oglindă.

ESENȚIAL

Veți găsi filozofia și măiestria noastră în fiecare produs

Noua noastră gamă exprimă pe deplin abordarea noastră față de obiective și fotografia în sine. Toate lentilele noastre aparțin uneia dintre cele trei linii – Contemporan, Artă sau Sport – toate care împărtășesc filozofia noastră de dezvoltare și sistemul de producție avansat. Performanțe înalte, calitate înaltă și de ultimă generație din toate punctele de vedere, aceste obiective oferă celor care iubesc fotografia valoare de durată și rezultate consistente și interesante. Secretul este pasiunea noastră pentru măiestria pe care o punem în fiecare proces de producție și în fiecare produs.


Abordarea SIGMA asupra producției

Contemporary

De înaltă performanță, dar compacte și ușoare — adevărate lentile universale

Dispunând de cea mai recentă tehnologie și combinând performanța optică cu compactitatea, linia noastră de înaltă performanță Contemporary acoperă o gamă largă de nevoi.


Aproximativ 3 linii de obiective

56mm F1.4 DC DN | Contemporan

Specificații

56mm F1.4 DC DN | Contemporan

Construcția lentilelor

Sticla SLD
LENTILA  ASFERICA

Construcția lentilelor                                          10 elemente în 6 grupuri

Unghiul de vedere

Sony E-Mount                                                        28,5°
Montura Canon EF-M                                          26,9°
Suport Micro Four Thirds                                    21,9°
L-Mount                                                                 28,5°
Montura FUJIFILM X                                           28,5°


Numărul de lame de diafragmă                     9 (diafragma rotunjită)
Diafragma minima                                            F16
Distanța minimă de focalizare                        50 cm / 19,7 inchi.
Raport maxim de mărire                                  1:7.4
Dimensiunea filtrului                                        φ55mm

Dimensiuni (diametru × lungime)
Sony E-Mount
φ66,5 mm × 59,5 mm / φ2,6 in. × 2,3 inchi.

Montura Canon EF-M
φ66,5 mm × 59,5 mm / φ2,6 in. × 2,3 inchi.

Suport Micro Four Thirds
φ66.5mm × 58.1mm / φ2.6in. × 2,3 inchi.

L-Mount
φ66,5 mm × 57,5 ​​mm / φ2,6 in. × 2,3 inchi.

Montura FUJIFILM X
φ66,5 mm × 59,8 mm / φ2,6 in. × 2,4 inchi.

Greutate

Sony E-Mount
280 g / 9,9 oz.

Montura Canon EF-M
280 g / 9,9 oz.

Suport Micro Four Thirds
256 g/9,0 oz.

L-Mount
285 g / 10,1 oz.

Montura FUJIFILM X
280 g / 9,9 oz.

Numărul ediției

C018

Accesorii furnizate
Parasolar (LH582-01) furnizată

Monturi AF corespunzătoare / Nr. cod de bare

Sony E-Mount
00-85126-35165-6

Montura Canon EF-M
00-85126-35171-7

Suport Micro Four Thirds
00-85126-35163-2

L-Mount
00-85126-35169-4

Montura FUJIFILM X
00-85126-35175-5


Tehnologii

Suport cu baionetă din alamă, de înaltă precizie

Suportul din alamă combină precizia ridicată cu construcția robustă. Este tratat…


Montura cu structură rezistentă la praf și stropire

Montura lentilei încorporează etanșare din cauciuc pentru a proteja montura de praf și...

Diafragma rotunjită
Forma poligonală a unei diafragme convenționale a irisului provoacă o lumină nefocalizată...

Sticlă exclusivă cu dispersie scăzută
Gradul în care lumina este refractată de sticlă depinde de lungimea de undă a luminii...

* Montura Canon EF-M nu are suport cu structură rezistentă la praf și stropire.
* Acest produs este dezvoltat, fabricat și vândut pe baza specificațiilor E-mount, care au fost dezvăluite de Sony Corporation în baza acordului de licență cu Sony Corporation.
* L-Mount este o marcă înregistrată a Leica Camera AG.

 

Greutate:: 280 g

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: Fujifilm X

Tip obiectiv: Portret

Format compatibil: Crop 2x

Diametru filtru: 55mm

Diafragma maxima: : f/1.4

Diafragma: f/1.4 - f/16

Numar lamele diafragma: 9 rotunjite

Constructie optica: : 10 elemente in 6 grupuri

Stabilizare optica de imagine: Nu

Unghi de cuprindere: : 28.5°

Distanta minima de focalizare: : 50 cm

Raport Marire:: 0.135x

Autofocus:: Da

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 66.5 x 59.5 mm

Magazin FOTO HOBBY

Specificații

Sigma 56 mm F/1.4 DC DN contemporary


Distanță focală 56 mm (Lungime focală echivalentă 35 mm: 84 mm)
Diafragma maximă f/1.4
Diafragma minima f/16
Montura obiectivului FUJIFILM X
Acoperire format obiectiv APS-C
Unghi de vedere 28,5°
Distanța minimă de focalizare 1,6 inchi / 50 cm
Mărire maximă 0,14x
Design optic 10 elemente în 6 grupuri
Lame de diafragmă 9, rotunjite
Tip de focalizare Focalizare automată
Stabilizare imagine Nr
Dimensiune filtru 55 mm (față)
Dimensiuni (ø x L) 2,6 x 2,4" / 66,5 x 59,8 mm
Greutate 9,9 oz / 280 g

- capac fata
- capac spate
- parasolar (LH582-01)

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!