Sigma SIGMA 50mm F1.2 DG DN A | Art - Obiectiv mirrorless Montura L-Mount

7.599,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: 316969 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 7599 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (3)
 • Service
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)

SIGMA 50MM F1.2 DG DN (A)

 


Fabricat în Aizu – Japonia, pentru calitatea "Made in Japan"

Toate camerele și obiectivele Sigma sunt proiectate, fabricate și asamblate în singura noastră fabrică din Aizu, Japonia. Cu excepția a câtorva procese, efectuăm toată producția intern. Producția include: șlefuirea și tratarea lentilelor, prelucarea pieselor din plastic, vopsirea, asamblarea, fabricarea șuruburilor și a altor piese componente, precum și prelucrarea matrițelor.

Acest model de producție internă este neobișnuit în industria de astăzi, majoritatea companiilor producătoare de echipamente optice optând să-și externalizeze producția în alte țări, pentru a reduce costurile. Însă SIGMA crede că menținerea aproape integrală a fabricației, prelucrării și asamblării în Aizu, Japonia, este esențială pentru a crea produse inovatoare, proiectate atent și construite impecabil, care să îndeplinească standardele ridicate cerute de fotografi și cineștii profesioniști din întreaga lume.

Datorită acestui sistem integrat de producție, suntem acum unul dintre foarte puținii producători ale căror produse sunt cu adevărat "Made in Japan."
SIGMA 50mm F1.2 DG DN ART


Deschidem cortina pt un nou obiectiv din seria SIGMA ART cu F1.2.
Noi orizonturi creative, măiestrie fotografică dincolo de convențional.1. Cele mai clare detalii pentru a profita de luminozitatea F1.2.
2. Cel mai ușor obiectiv din clasa sa, potrivit pentru o gamă largă de aplicații.
3. O multitudine de funcții pentru uz profesional și o calitate excelentă a construcției.
 


Cel mai ușor din clasa sa * ― Diafragmă maximă luminoasa F1.2 și cel mai înalt nivel de claritate din linia SIGMA Art.


Linia SIGMA Art a oferit de-a lungul timpului multe surprize și noi oportunități de expresie artistică, dar acum SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art este aici pentru a depăși standardele. La proiectarea obiectivului, SIGMA s-a concentrat pe puterea descriptivă (capacitatea obiectivului de a reproduce clar detaliile fine) care este perfect utilizabilă încă de la cea mai largă deschidere a diafragmei, și pe portabilitate, ce permite demonstrarea performanței ridicate în orice domeniu. În ceea ce privește redarea imaginii, SIGMA a obținut o performanță mare a rezoluție de la deschiderea maximă a diafragmei pe întregul interval de focalizare, oferind în același timp un bokeh mare și frumos la F1.2. În plus, construcția avansată a lentilelor și designul mecanic sofisticat au permis micșorarea numărului de elemente, rezultând un corp semnificativ mai compact și mai ușor. Obiectivul este, de asemenea, echipat cu o gamă completă de funcții potrivite pentru uz profesional, inclusiv AF de înaltă precizie folosind cel mai recent HLA (Motor Liniar cu răspuns ridicat) care reduce volumul, oferind în același timp performanțe ridicate. Sperăm că utilizatorii se vor bucura de superbul obiectiv din gama Art cu  F1.2, care va transforma experiența de fotografiere în ceva deosebit.
* Ca obiectiv cu AF de  50 mm F1.2 interschimbabil pentru camerele mirrorless - Martie 2024


[Caracteristici cheie]


1. Cele mai clare detalii pentru a profita de luminozitatea F1.2


SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art a fost conceput punând accent pe rezoluția înaltă de la diafragma maximă și pe toată plaja de focalizare, de la distanța minimă la infinit, precum și pe bokeh-ul intens și expresiv.  Contrastul dintre suprafața clară din focus și efectul bokeh ce se contopesc, crează un efect tridimensional datorită diafragmei F1.2. În plus, diafragma cu 13 lamele oferă un bokeh pictural și plăcut. Efectul de “focus breathing” este foarte bine controlat, dând posibilitatea și celor ce filmează să se bucure pe deplin de un obiectiv cu diafragma de f1.2.


 Luminozitate cu diafragmă maximă F1.2 și rezoluție înaltă de la focalizarea la distantă minimă până la infinit.


Cel mai recent design optic atinge o putere mare de rezoluție cu fiecare aberație suprimată complet, începând de la deschiderea maximă a diafragmei. Obiectivul este capabilă să redea fidel culorile în orice situație. În plus, sistemul mobil încorporat de focalizare asigură o calitate constantă la nivel înalt a imaginii pe întreaga gamă de focus, de la distanța minimă de focalizare până la infinit.


 Bokeh bogat și frumos, fără artefacte de culoare.


Prin corectarea aberației optice sferice, a aberației optice de comă sagitală, a aberației cromatice axiale și a altor aberații, obiectivul oferă imagini cu bokeh natural ce se estompează delicat și fără artefacte de culoare. Bokeh-ul cu linie dubla de contur este de asemenea suprimat, permițând utilizatorilor să profite de efectul de bokeh intens și sofisticat.


Diafragmă rotunjită cu 13 lamele


Obiectivul încorporează prima diafragmă SIGMA cu 13 lamele, care menține o formă circulară chiar și atunci când este inchisă. Precizia suprafeței lentilei asferice a fost îmbunătățită la maximum pentru a permite redarea unui bokeh expresiv și rotund. Conceput pentru a minimiza efectul de “focus breathing” *


Optimizarea aranjamentului focus grupului și a formei asferice a lentilelor suprimă semnificativ efectul de “focus breathing”. Schimbarea unghiului de cuprindere din cauza deplasării focalizării este minimizată, creând o schimbare a focalizării cu aspect natural la înregistrarea video.
*Fenomen optic prezent foarte frecvent chiar și la obiectivele moderne, ce se manifesta prin micșorarea sau mărirea unghiului de cuprindere atunci când se modifică distanța de focalizare. Efectul de “focus breathing” este deranjant pe filmare.

Proiectat pentru a minimiza efectul de flare și “ghosting”


Flare-ul și “ghosting-ul”, care reduc calitatea imaginii, sunt abordate în toate condițiile de lumină incidentă, pe baza celei mai avansate tehnologii de simulare. Rezistența ridicată la iluminarea de fundal permite imagini clare și cu contrast în orice condiții.


2. Cel mai ușor corp din clasa sa * , potrivit pentru o gamă largă de aplicații


Urmărind performanțe optice ridicate fără compromisuri și portabilitate, care sunt în mod inerent contradictorii, cel mai înalt nivel de performanță a fost condensat în cel mai ușor corp de obiectiv din clasa sa. SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art poate fi folosită nu numai în situații și aplicații limitate, ci și în toate tipurile de medii de fotografiere.
* Ca obiectiv AF 50 mm F1.2 interschimbabil pentru camere mirrorless  full-frame. ( martie 2024 SIGMA) Un nou sistem AF încorporat, HLA* dual.


A fost dezvoltat un nou sistem ce reduce semnificativ volumul, menținând în același timp aceeași putere a motorului HLA, care se caracterizează prin precizie și silențiozitate ridicate la operare și este dispus în fiecare dintre cele două grupuri de focalizare. Această inovație tehnologică a permis atât o focalizarea automată de mare viteză, cât și un corp compact al obiectivului.


*HLA - HIGH RESPONSE LINEAR ACTUATOR- Motor liniar cu răspuns ridicat. 

 


Un design nou, mai mic și mai ușor, pentru unitatea HLA


Prin controlul precis al configurației magneților multipli, unitatea  HLA oferă forță suficientă pentru a deplasa rapid elementele de focalizare cu diametru mare ale obiectivului, obținând în același timp o reducere cu aproximativ 25% a grosimii unității față de designul anterior HLA și o reducere a greutății totale cu 44%.


 

Construcția lentilelor și designul mecanic reduse la minim.


Fiecare bucată de sticlă este realizată cât mai subțire posibil, folosind în același timp și lentile cu un indice de refracție ridicat și patru lentile asferice. Nivelul înalt al tehnologiei de manufacturare de la singura bază de producție a SIGMA, fabrica Aizu, oferă precizia exactă și necesară pentru prelucrarea acestor elemente subțiri de sticlă și pentru a face posibilă producția în masă. În plus, focalizarea cu mecanism mobil asigură performanțe ridicate micșorând în același timp lungimea totală, rezultând un obiectiv compact. În faza de proiectare mecanică, s-a pus accent pe reducerea greutății. Prin eliminarea și optimizarea sistematică a componentelor individuale, SIGMA a obținut distincția de a fi producătorul celui mai ușor obiectiv din clasa sa, cântărind doar 745 g.*


* Aceste cifre sunt pentru L-Mount. La data lansării, Martie 2024


 3. O multitudine de funcții pentru uz profesional și o calitate excelentă a construcției.


Pe lângă diferitele funcții care sprijină procesul fotografic, cum ar fi butonul AFL * și un inel de diafragmă, construcția ridicată a  obiectivului și senzația premium la atingere pe care ti-o ofera sunt și ele calități ce au fost luate în calcul la proiectare . SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art este conceput cu funcționalitate și fiabilitate ridicate pentru a satisface cerințele stricte ale profesioniștilor, precum și o calitate excelentă a construcției pentru o utilizare sigură și de lungă durată.

 * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.


 

 Prestigiul de a fi un instrument de expresie cu o calitate excelentă a construcției cu specificațiile SIGMA ale liniei Art


Prin asamblarea pieselor de înaltă precizie realizate din TSC * , usoare si rezistente, precum și din alte materiale optim alese, obiectivul are un nivelul ridicat de rigiditate și durabilitate conform specificațiile liniei SIGMA Art, fără a sacrifica portabilitatea, precum și o calitate excelentă a construcției ce permite o utilizare de durată și fiabilă.


* TSC (Thermally Stable Composite) este un tip de policarbonat cu o rată de dilatare termică similară cu cea a aluminiului. Are o compatibilitate mare cu piesele metalice, ceea ce contribuie la fabricarea produselor de înaltă calitate


.
 Diverse funcții de asistență la fotografiere


Obiectivul este echipat cu un buton AFL care poate fi atribuit unei game de funcții prin meniul camerelor selectate. Pe lângă inelul de diafragmă, obiectivul este echipat cu un comutator de blocare a inelului de diafragmă și cu un comutator cu clic pentru a activa și dezactiva clicul.

Structură rezistentă la praf și stropire* și suprafață frontală rezistentă la apă și ulei


Pe lângă o structură rezistentă la praf și stropire, elementul frontal al obiectivului are un strat de protecție împotriva apei și a uleiului, permițând fotografilor să înregistreze fără griji chiar și în medii dificile în aer liber.

* Structura este proiectată pentru a fi rezistentă la praf și stropire, dar nu este impermeabilă. Aveți grijă să nu mențineți obiectivul în contact cu o cantitate mare de apă. Apa din interiorul obiectivului poate provoca daune majore și chiar poate face ca obiectivul să nu mai poată fi reparat. 

 


Parasolar de tip petală cu blocare


Este furnizat un parasolar de tip petală. Este prevăzut cu un mecanism de blocare pentru o fixare sigură.

 
[Caracteristici suplimentare]
 • Construcția obiectivului: 17 elemente în 12 grupuri (4 elemente asferice)
 • Sistem de focalizare intern
 • Compatibil cu autofocus de mare viteză
 • HLA (motor liniar cu răspuns ridicat)
 • Compatibil cu corectarea aberației obiectivului din cameră
 • * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile sau funcționalitatea de corecție automată pot varia în funcție de modelul camerei.
 • * La camerele în care corectarea aberației obiectivului este controlată cu „ON” sau „OFF” în meniul camerei, setați toate funcțiile de corectare a aberațiilor la „ON” (AUTO).
 • Suportă DMF și AF+MF
 • Compatibil cu asistență AF (numai pentru montura Sony E)
 • Acoperire super multi-strat
 • Suprafață rezistentă la apă și ulei (element frontal)
 • Inel de diafragmă
 • Comutator de clic pt inelul de diafragmă
 • Comutator de blocare a inelului de diafragmă
 • Butonul AFL
 •  * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.
 • Comutator pentru modul de focalizare
 • Suport pentru comutarea între setările inelului de focalizare liniar și neliniar (numai pentru montura L)
 •  * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate.
 • Structură rezistentă la praf și stropire
 • Parasolar tip petala cu mecanism de blocare LH782-03
 • Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (se vinde separat / numai pentru montura L)
 • Proiectat pentru a minimiza efectul de flare și “ghosting”
 • Fiecare obiectiv este supus sistemului de măsurare MTF SIGMA
 • Diafragmă rotunjită cu 13 lamele
 • Montură din alamă rezistentă și de mare precizie
 • Realizat cu maiestrie „Made in Japan“

 
[Specificații cheie] Cifrele de mai jos sunt pentru versiunea L-Mount.
 • Construcția obiectivului: 17 elemente în 12 grupuri (4 elemente asferice)
 • Unghi de cuprindere: 46,8°
 • Număr de lamele diafragmă: 13 (diafragmă rotunjită)
 • Diafragma minimă: F16
 • Distanța minimă de focalizare: 40cm
 • Raport maxim de mărire: 1:6. 2
 • Dimensiunea filtrului: φ72mm
 • Diametru maxim x lungime: φ81.0mm x 108.8mm
 • Greutate: 745g
 


 
 
 

Greutate:: 745g

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: L-Mount

Tip obiectiv: Portret

Diametru filtru: 72mm

Diafragma maxima: : f/1.2

Numar lamele diafragma: 13

Constructie optica: : 17 elemente în 12 grupuri (4 elemente asferice)

Stabilizare optica de imagine: Nu

Unghi de cuprindere: : 46.8º

Distanta minima de focalizare: : 40cm

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : φ81.0mm x 108.8mm

Diafragma:: f/1.2 - 16

Modalitate focus:: Autofocus / Manual

Compatibil full frame: Da

Parasolar:: LH782-03

Magazin FotoHobby

Construcția obiectivului: 17 elemente în 12 grupuri (4 elemente asferice)
Unghi de cuprindere: 46,8°
Număr de lamele diafragmă: 13 (diafragmă rotunjită)
Diafragma minimă: F16
Distanța minimă de focalizare: 40cm
Raport maxim de mărire: 1:6. 2
Dimensiunea filtrului: φ72mm
Diametru maxim x lungime: φ81.0mm x 108.8mm
Greutate: 745g 

Parasolar LH782-03:                           0085126 941284
CAPAC FATA LCF-72mm III:                            0085126 929633
CAPAC SPATE LCR II: Pentru L-Mount                        0085126 937256

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!