Cautam coleg pasionat de fotografie, pentru postul de consilier vanzarii la magazinul din Cluj-Napoca ! Asteptam aplicatiile la fotohobbyshop@gmail.com

Sigma Sigma 500mm f/5.6 DG DN OS (S) Sport - Obiectiv foto Mirrorless Montura SONY-E

15.980,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 186965 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 15980 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Fabricat în Aizu – Japonia, pentru calitatea "Made in Japan"
 

Toate camerele și obiectivele Sigma sunt proiectate, fabricate și asamblate în singura noastră fabrică din Aizu, Japonia. Cu excepția a câtorva procese, efectuăm toată producția intern. Producția include: șlefuirea și tratarea lentilelor, prelucarea pieselor din plastic, vopsirea, asamblarea, fabricarea șuruburilor și a altor piese componente, precum și prelucrarea matrițelor.

Acest model de producție internă este neobișnuit în industria de astăzi, majoritatea companiilor producătoare de echipamente optice optând să-și externalizeze producția în alte țări, pentru a reduce costurile. Însă SIGMA crede că menținerea aproape integrală a fabricației, prelucrării și asamblării în Aizu, Japonia, este esențială pentru a crea produse inovatoare, proiectate atent și construite impecabil, care să îndeplinească standardele ridicate cerute de fotografi și cineștii profesioniști din întreaga lume.

Datorită acestui sistem integrat de producție, suntem acum unul dintre foarte puținii producători ale căror produse sunt cu adevărat "Made in Japan."



SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS (S)

Încununarea tehnologiei.
O experiență cu totul nouă pentru fotografierea ultra–tele.

 
1. Perfect pentru fotografierea din mâna, un obiectiv de 500 mm cu performanțe optice de neegalat.
2. Compact, ușor și o calitate excelentă a construcției.
3. O multitudine de funcții ce susțin fotografierea într-o varietate de situații.




Imagini clare, detaliate și mobilitate uimitoare


O dimensiune utilă pt focala de 500 mm ce oferă o experiență de fotografiere complet nouă.


SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports este un ultra-teleobiectiv exclusiv pentru camerele mirrorless, ce are o distanță focală de 500 mm și o calitate remarcabilă a imaginii într-un corp incredibil de compact și ușor. Prin încorporarea mai multor elemente exclusive de sticlă cu diametru mare, cu dispersie scăzută, care sunt dificil de prelucrat, SIGMA a reușit să reducă în mod semnificativ construcția obiectivului fără a utiliza elemente optice difractive. În același timp, obiectivul a atins o capacitate mare de rezoluție, ce este pe măsura așteptărilor de la un obiectiv fix de 500 mm. Corpul obiectivului, compus în principal din părți din plastic de înaltă precizie, are o calitate excelentă a construcției și rezistență la intemperii, inclusiv o structură rezistentă la praf și stropire * , în pofida dimensiunii sale compacte. Cu o capacitate de expresie artistică ridicată și dimensiunea incredibil de compactă pentru distanța sa focală, SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports oferă o experiență fotografică complet nouă pentru fotografia wild life, aviație, sport și pentru alte tipuri de fotografie cu mișcare rapidă.


* Structura este proiectată pentru a fi rezistentă la praf și stropire, dar nu este impermeabilă. Aveți grijă să nu mențineți obiectivul în contact cu o cantitate mare de apă. Apa din interiorul obiectivuluii poate provoca daune majore și chiar poate face ca obiectivul să nu fie reparat.


 
 

[Caracteristici cheie]


1. Perfect pentru fotografierea din mâna, un obiectiv de 500 mm cu performanțe optice de neegalat.

Cel mai recent design optic ce folosește elemente exclusive din sticlă cu dispersie scăzută, a reușit să obțină atât o construcție extrem de compactă, cât și performanțe optice ridicate cu o corecție excelentă a aberațiilor. Pe lângă dimensiunea redusă ce permite fotografierea confortabilă din mâna, obiectivul dispune și de AF de mare viteză cu motorul HLA (Mecanism de acționare liniar cu răspuns ridicat) și algoritm de stabilizare optică OS2.



Copyright Guillaume Bily


Performanță optică ridicată și construcție compactă a obiectivului


Cel mai recent design optic a reușit să reducă semnificativ sistemul optic pentru un ultra-teleobiectiv de 500 mm. Prin utilizarea elementelor convexe exclusive cu dispersie redusă în partea din față , obiectivul oferă atât o capacitate mare de corectare a aberațiilor, cât și o lungime totală mai scurtă. Nivelul înalt al tehnologiei de producție din unica fabrica SIGMA, fabrica Aizu, oferă precizia înată necesară pentru prelucrarea elementelor exclusive din sticlă cu dispersie redusă, importantă pentru obiectivele cu diafragma deschisă . Obiectivul are o corecție excelentă a tuturor aberațiilor, în special a aberației cromatice axiale, care nu poate fi corectată de corpul camerei, asigurând o rezoluție ridicată și stabilă de la centru până la periferia imaginii.


 

 


Rezistență excelentă la lumina din spate.


SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports folosește lentile de refracție în sistemul său optic pentru a preveni efectul de flare și ghosting, avantaje ce sunt caracteristice elementelor optice difractive, permițând imagini clare și cu contrast chiar și în condiții de iluminare din spate sau când o sursă de lumină este inclusă în imagine. În plus, au fost luate măsuri împotriva tuturor condițiilor de lumină incidentă, bazate pe tehnologia de simulare de ultimă generație.



Copyright Jim Koepnick


AF de mare viteză cu un motor liniar HLA - High response linear actuator.


Pentru focalizare este utilizat un motor liniar HLA (Mecanism de acționare liniar cu răspuns ridicat), care se caracterizează prin precizia sa ridicată de acționare, datorită controlului electronic avansat, precum și pentru silentiozitate. Motorul HLA permite focalizarea automată rapidă și precisă chiar și în fotografia ultra-tele, cum este cea pentru sport sau păsări, unde este necesară o focalizare extrem de precisă.


 



Algoritm OS2  pentru stabilizarea de imagine.


Cel mai recent algoritm de stabilizare optică OS2 oferă un efect remarcabil de stabilizare a imaginii de 5,0 trepte * . Obiectivul este echipat cu două moduri OS: Modul 1 este potrivit pentru fotografierea generală, iar Modul 2 este ideal pentru fotografii de tip “ panning” pt sporturilor cu motor sau ale altor sporturi. În Modul 2, sistemul de operare inteligent al SIGMA, un algoritm special conceput pentru fotografiile “panning”, permite stabilizarea eficientă a imaginii chiar și atunci când camera este mișcată pe verticală sau în diagonală, indiferent de orientarea orizontală și verticală. Acest aspect asigură că mișcarea subiectului poate fi captată fără a pierde efectul de fotografiere “panning”.

* Bazat pe ghidurile CIPA (măsurat la 500 mm cu un senzor de imagine full-frame de 35 mm)

 

 


2. Compact, ușor și o calitate excelentă a construcției


Corpul obiectivului a fost proiectat pentru a fi mic și ușor, în conformitate cu sistemul optic, care a fost realizat mult mai compact. Nu numai că obiectivul permite o fotografierea ușoară și facilă din mână, dar are și rezistență la intemperii conform specificațiilor liniei Sports și calitatea excelentă a construcției de care SIGMA se mândrește, în ceea ce privește textura și fiabilitatea de funcționare a fiecărui inel și control.





 
TSC * de înaltă precizie ce permite atât performanță ridicată, cât și design compact și ușor


Pentru a obține un corp atât de compact, ușor și robust, materiale precum TSC (Thermally Stable Composite) și magneziu au fost folosite în locuri adecvate. În special, producția unei piese TSC mari pentru componentele funcționale interne, precum și pentru cele externe, pentru a reduce dimensiunea și greutatea obiectivului, sunt fabricate cu precizie la nivel de microni și au, de asemenea, un finisaj elegant care conferă obiectivului senzația sa premium. Tehnologia sofisticată de procesare și prelucrare a fabricii Aizu, unica bază de producție a SIGMA din Japonia, oferă o precizie ridicată de producție și asigură performanța și durabilitatea înaltă a obiectivului.

* TSC (Thermally Stable Composite)  - Compozit Stabil Termic - este un tip de policarbonat cu o rată de dilatare termică similară cu cea a aluminiului. Se comportă excelent cand este utilizat împreuna cu piesele metalice, ceea ce contribuie la fabricarea produselor de înaltă calitate.



 


Specificațiile liniei SPORTS privind rezistența la intemperii


Montura, inelul de focalizare manuală, comutatoarele și conexiunile exterioare sunt toate rezistente la praf și stropire, pentru a preveni pătrunderea prafului și murdăriei în obiectiv. În plus, elementul frontal al obiectivului are o acoperire care respinge apa și uleiul, pentru a facilita întreținerea atunci când picăturile de apă sau praful aderă la lentilă.
 




Parasolar rezistent inclus


Este inclus un parasolar exclusiv de tip capac, ușor, de înaltă rezistență, fabricat din TSC. Vârful parasolarului este cauciucat pentru a proteja lentila de abraziune și zgârieturi cauzate de plasarea obiectivului cu susul în jos.

 

 


3. O multitudine de funcții ce susțin fotografierea într-o varietate de situații.


SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports este echipat cu o gamă completă de funcții, inclusiv un inel de diafragmă și trei butoane AFL * gata să  fie atribuite funcțiilor preferate folosind camera. Versiunea L-Mount este, de asemenea, compatibilă cu teleconvertoarele SIGMA pentru fotografierea cu AF la distanțe focale ultra-teleobiectiv de până la 1.000 mm.

* Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.





Gamă completă de funcții personalizabile


Echipat cu un comutator de limitare a focalizării, obiectivul permite utilizatorilor să limiteze intervalul de focalizare în timpul AF atunci când este necesar, permițând o focalizare rapidă și precisă. În plus, obiectivul are trei butoane AFL care pot fi alocate unei game de funcții prin meniul camerelor selectate. Butoanele AFL sunt ușor de utilizat, indiferent de modul în care este orientată camera și fac accesarea setărilor importante rapidă și ușoară. Pentru versiunea L-Mount, SIGMA USB DOCK UD-11 poate fi folosit pentru a seta funcționarea sistemului de operare sau intervalul de limitare a focalizării pentru comutatorul Mod personalizat * .
* Setarea alocată pentru obiectivele pentru montura Sony E nu poate fi schimbată față de setarea implicită, deoarece un USB DOCK pentru montură nu este disponibil. Setarea implicită permite utilizatorilor să schimbe vizibilitatea efectului OS în vizor și vizualizarea live.


 



Echipat cu un inel de diafragmă


Pe lângă un inel de diafragmă, obiectivul este echipat și cu un comutator de clic pt inelul de diafragmă și un comutator de blocare a inelului de diafragmă, permițând operarea diafragmei potrivite pt fotografiere.





Placuta trepied detașabilă


Placuta trepiedului ușoară și robustă din aliaj de magneziu este compatibilă cu Arca -Swiss. Placuta detașabilă vine cu un inel care se fixează în poziție la intervale de 90°.
* Soclul trepied TS-151 este compatibil cu SIGMA 70-200mm F2.8 DG DN OS | Sport.



Teleconvertor pentru L-Mount (1.4x / 2.0x)
Versiunea L-Mount a obiectivului este compatibilă cu SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 (1,4x) și TC-2011 (2,0x). Folosind un teleconvertor, distanța focală poate fi multiplicată cu 1,4x și chiar cu 2x, pentru fotografierea cu AF activ la distanțe focale ultra-tele de până la 1.000 mm.
 
 

 
 [Caracteristici suplimentare]
  • Construcția obiectivului: 20 de elemente în 14 grupuri (3 elemente FLD, 2 elemente SLD)
  • Funcția OS (Optical Stabilizer) cu cel mai recent algoritm „OS2”.
  • Sistem de focalizare intern
  • Compatibil cu autofocus de mare viteză
  • Motor Autofocus HLA (mecanism de acționare liniar cu răspuns ridicat)
  • Compatibil cu corectarea aberației obiectivului din cameră*
  • * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile sau funcționalitatea de corecție automată pot varia în funcție de modelul camerei.
  • * La camerele în care corectarea aberației obiectivului este controlată cu „ON” sau „OFF” în meniul camerei, setați toate funcțiile de corectare a aberațiilor la „ON” (AUTO).
  • Suportă DMF și AF+MF
  • Compatibil cu asistență AF (numai pentru montura Sony E)
  • Acoperire super multi-strat
  • Acoperire rezistentă la apă și ulei (element frontal)
  • Inel de diafragmă
  • Comutator de clic pentru inel-ul de diafragmă
  • Comutator de blocare a inelului de diafragmă
  • Buton AFL (3 butoane)*
  •  * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.
  • Comutator limitator de focalizare
  • Comutator pentru modul de focalizare
  • Suport pentru comutarea între setările de focalizare liniară și neliniară ale inelului de focus (numai pentru montura L)*
  •  * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate.
  • Comutator OS
  • Comutator de mod personalizat
  • Structură rezistentă la praf și stropire
  • Parasolar LH1034-02
  • Placuta trepied TS-151
  • Compatibil cu SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 / TC-2011 (se vinde separat / numai pentru montura L)
  • Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (se vinde separat / numai pentru montura L)
  • Proiectat pentru a minimiza efectul de flare și ghosting
  • Fiecare obiectiv este supus sistemului de măsurare MTF proprietar al SIGMA
  • Diafragmă rotunjită cu 11 lamele
  • Montura din alamă rezistentă și de calitate superioară
  • Realizat manual cu măiestrie „Made in Aizu, Japan”.
 
[Specificații cheie] Cifrele de mai jos sunt pentru versiunea L-Mount.
  • Construcția obiectivului: 20 de elemente în 14 grupuri (3 elemente FLD, 2 elemente SLD)
  • Unghi de cuprindere: 5,0°
  • Număr de lamele de diafragmă: 11 (diafragmă rotunjită)
  • Diafragma minimă: F32 |
  • Distanța minimă de focalizare: 320 cm
  • Raport maxim de mărire: 1:6
  • Dimensiunea filtrului: φ95mm
  • Dimensiuni (diametru maxim × lungime): φ107,6 mm × 234,6 mm
  • Greutate: 1.370 g


Copyright Guillaume Bily
 

Greutate:: 1370g

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: L-Mount

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Diametru filtru: 95mm

Diafragma maxima: : f/5.6

Numar lamele diafragma: 11 (rotunjite)

Constructie optica: : 20 de elemente în 14 grupuri (3 elemente FLD, 2 elemente SLD)

Stabilizare optica de imagine: Da

Unghi de cuprindere: : 5,0°

Distanta minima de focalizare: : 320 cm

Parasolar Inclus: Da. LH1034-01

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : φ107,6 mm × 234,6 mm

Diafragma:: f/5.6-f/32

Compatibil full frame: Da

Magazin FotoHobby

Sigma 500MM F5.6 DG DN OS (S) Sport - Obiectiv foto Mirrorless Montura SONY-E
Carcasa
LH1034-02 Parasolar
Capac obiectiv Sigma LCF-95 III 95 mm
Capac obiectiv spate Sigma LCR II pentru SONY-E
Soclu pentru trepied Sigma TS-151
Cureaua pentru obiectiv
Cheie Allen
2 x șurub

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!