Sigma SIGMA 20mm T1.5 Montura Sony E - Cine Lens

19.999,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 41M967 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 19999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (4)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

SIGMA20MM T1.5

Lentilele FF High-Speed ​​Prime de la Sigma combină aceeași optică și mecanică de înaltă calitate a liniei lor Global Vision într-un design orientat spre cinema. Această montură Canon EF Prime de 20 mm are o distanță focală largă în serie, oferind acoperire completă a senzorului de cadru, rezoluție de la 6 la 8K și o deschidere T1.5 într-o formă compactă și ușoară; este disponibil și în monturi Sony E și PL. Un diametru frontal comun de 95 mm și atribute fizice similare de-a lungul liniei lentilelor fac mai ușor și mai rapid montarea accesoriilor pentru obiective, cum ar fi casetele mate, focalizările urmărite și motoarele de control al obiectivului.


Irisul cu 9 lame produce efecte bokeh plăcute, fără focalizare, iar fantoma și erupția au fost reduse la minimum. Reproducerea culorilor este standardizată pentru o corecție mai ușoară a culorii. Fiecare lentilă din gamă oferă poziții consistente ale angrenajului lentilelor și rotirea cilindrului de focalizare de 180°. Primele FF High-Speed ​​au, de asemenea, un iris fără clic cu marcaje liniare, amortizoare pe fiecare inel de viteză pentru funcționare silențioasă, pas de viteză de 0,8 module standard în industrie și marcaje gravate pentru durabilitate. Semnele de focalizare sunt în picioare cu marcaje selectate în vopsea luminoasă pentru o vizibilitate ușoară în condiții de lumină slabă.


Pentru a elimina stresul asupra monturii obiectivului camerei dvs., un picior de susținere este încorporat în corpul obiectivului metalic rezistent la praf și apă. Dacă doriți să vă montați obiectivul FF High-Speed ​​Prime pe o altă cameră, versiunile Canon EF și Sony E cu montură pot fi convertite de la una la alta de către un centru de service Sigma autorizat (nu este disponibil pentru monturile PL).


Caracteristici

Semnele de focalizare sunt în picioare cu marcaje selectate în vopsea luminoasă
Performanță ridicată a imaginii care acoperă senzorii cadru complet; potrivit pentru captură 8K
Diafragma maximă rapidă T1.5 ajută la fotografierea cu niveluri scăzute de lumină
Design compact, rezistent la praf și apă, cu un diametru frontal comun de 95 mm pe toată linia
Monturile Canon EF și Sony E pot fi schimbate la un centru de service autorizat Sigma (nu este disponibil pentru versiunile cu montură PL)

UPC: 085126412661
 

20mm T1.5 [1]

 


Aceste zece obiective fixe variază de la 14 mm la 135 mm și toate oferă luminozitate T1.5 sau T2. Un set premium de obiective de ultimă generație cu o calitate uimitoare a imaginii și construcție compactă, ele oferind și acoperire full-frame. Cu acest set complet de zece obiective,FF High Speed ​​Prime Line, concepute pentru filmarea 6K-8K, puteți filma o varietate de scene cinematografice, fără a aduce modificări luminii, ducând cinematografia la următorul nivel de performanță.
 
Montura: 

Canon
PL-i
SONY ETip Obiectiv: CINE
Varianta: Standard
Distanta: Metric

 

 

 

 

SIGMA 20mm T1.5

 
Calitatea ridicată a imaginii unui obiectiv high-end cu focală fixă.
Compatibilitate full-frame  — dimensiune compactă.
Vă prezentăm o linie completă de obiective de înaltă calitate.

 
Aceste zece obiective fixe variază de la 14 mm la 135 mm și toate oferă luminozitate T1.5 sau T2. Un set premium de obiective de ultimă generație cu o calitate uimitoare a imaginii și construcție compactă, ele oferind și acoperire full-frame. Cu acest set complet de zece obiective,FF High Speed ​​Prime Line, concepute pentru filmarea 6K-8K, puteți filma o varietate de scene cinematografice, fără a aduce modificări luminii, ducând cinematografia la următorul nivel de performanță.


Acoperire focală mare.

Linia de obiective FF High Speed ​​Prime Line acoperă o gamă mare de focale, de la una foarte wide la una tele. Iti poți desfășura întreaga activitate doar cu obiectivele SIGMA.


Compatibilitate.

Compatibilitate ridicată cu aprope toate camerele cinematografice.


Linie de obiective de mare viteză.

Deschiderea de T1.5 sau T2 este disponibilă pentru linia “ FF High Speed Prime Line”, în timp ce T2 este disponibila pentru toată gama de zoom a linie “ High Speed Zoom Line. Această caracteristică ajută regizorii să filmeze intr-o varietate de situații și îi împinge spre a îndeplini aspirațiile creative.


Control ridicat al calității.

Sunt necesare trei cerințe pentru realizarea unor obiective extraordinare: design-ul rafinat, procesul de producție de înaltă precizie și controlul de calitate ce asigură respectarea tuturor cerințelor. Obiectivele SIGMA iau naștere printr-un remarcabil concept asupra design-ului, precum și tehnologiei de producție avansată, dar aceste considerente nu sunt suficiente până când obiectivele nu sunt evaluate riguros din punct de vedere al performanțelor. SIGMA a dezvoltat propriul sistem de evaluare al performanțelor, A1 Modulation Transfer Function (MTF), sistemul de măsurare dispunând de un senzor de 46 Megapixeli, Foveon. Chiar și detaliile de frecvență înaltă, nedetectabile păna acum, sunt luate ca și reper în controlul calității. Senzorii de înaltă rezoluție garantează filmări de inaltă calitate.


Rezoluție din clasa 6k-8k.

Linia de obiective CINE dispune de același sistem optic ce oferă fotografilor rezoluții de 50 megapixeli sau mai mari. Aceste obiective sunt disponibile pentru filmări de rezoluție înaltă și sunt potrivite deasemenea și pentru chroma key.


Efect de Flare și “ghosting” redus.

Pentru a îndeplini cerințele ridicate ale fotografiei privind calitatea imaginii, SIGMA a reușit să rezolve un spectru larg de probleme. Beneficiul acestui efort este că acum și cei din domeniul cinematografiei se pot bucura de pe urma saltului tehnologic, obiectivele CINE păstrând toate aceste îmbunătățiri și caracteristici.


Balansul de culoare standardizat pentru toată linia.

Toate obiectivele din gama CINE sunt proiectate să respecte protocolul de culoare SIGMA CCI. Balansul de culoare standardizat face ca prelucrarea imaginii să fie realizată fară dificultăți.


Compact și ușor.

Ridicând standardul de precizie și minuțiozitate, eficiența in masă a tehnologiei de producție si proiectare a obiectivelor din gama fotografică, SIGMA a reușit să realizeze obiectivele din gama CINE extrem de compacte și ușoare. Înglobând toate functionalitățile necesare cinematografiei, obiectivele mențin greutatea și dimensiunile la minimum, în timp ce toate caracteristicile lor sunt optimizate pentru o durabilitate crescută. Rezultatul final fiind o combinație între performanță și design compact de cea mai înaltă calitate. Construcția neobișnuit de robustă a acestei linii, permite utilizatorilor să se concentreze pe filmare, fără ași face probleme legate de consturile de mentenanță.


Corp 100% din metal.

Corpul este construit în totalitate din metal pentru a putea face față condițiilor dificile de filmare profesională pe terment lung.


Construcție rezistentă la praf și stropire.

Linia dispune de aceeasi construcție rezistentă la praf și stropire ca SIGMA 150-600mm F-5-6.3 DG OS HSM | Sports. Fiecare inel, precum și montura, dispun de garnitură de etanșare pentru a preveni intrarea apei și a prafului în interior, aceste obiective fiind gata de a fi folosite în medii dificile.


Vopsea luminoasă pentru vizibilitate ridicată. *

Specificațiile, gradațiile de bază și indicatorii de pe obiective dispun de vopsea luminoasă pentru a facilita modificarea indicatorilor în lumină slaba sau în întuneric. Mai mult, noua versiune “ Fully Luminous", dispune de vopsea luminoasă si pe gradatiile inelelor.
* Doar pentru varianta  "Luminos" - Varianta "Luminos nu este disponibilă pentru montura Pl-i.


Gravare cu laser pentru o durabilitate crescută.

Informațiile de pe inele și de obiectiv sunt gravate cu laser, pentru o durabilitate pe termen lung. Mai mult, se pot pune benzi adezive pe gradații făra teama că vopseaua se va exfolia în momentul cănd benzile vor fi scoase.


Montura EF, Montura E și Montura PL.

Obiectivele sunt disponibile pentru montura Canon EF, ce este foarte răspandită la majoritatea camerelor de filmat, Montura Sony E, ce este disponibilă pe camerele din seria Sony FS; și montura PL, ce este raspândită în special la camerele cinematografice. Toate obiectivele din serie se pot folosi de asemenea și pentru fotografiere.

Capac frontal in stil CINE

Toate obiectivele vin cu capac frontal în stilul celor cinematografice.


Opțional, gradație în metrii sau în feet.*

În funcție de nevoile utilizatorului, se poate opta pentru inel de focus cu gradație în metrii sau in feet (picioare).
*Pe site sunt disponibile obiectivele cu gradație în metrii, dar se poate opta și pentru varianta "feet"


Dimensiune standard filtru 82 mm*

Dimensiunea standard a liniei Cine este de 82mm. Utilizatorul poate folosi aceleași filtre de corecție pentru toată gama.
*pe anumite modele nu se pot monta filtre - 14mm T2 si 20mm T2


Diamentrul frontal de 95mm

Diamentrul frontal este de 95mm, similar cu alte obiective cinematografice. Comparând obiectivele SIGMA CINE cu alte obiective similare din clasa sa, acestea sunt mai compacte și mai ușoare.


Unghi de rotatie de 180º

Cu o rotație a unghiului de 180º, dublu față de un obiectiv pentru fotografiere, obiectivul oferă o focalizare foarte precisă.


Poziție standard a inelelor

Poziția inelelor de focalizare și de diafragmă este standardizată, eliminând nevoia de a ajusta follow focusul, unitatea motor sau accesoriile atunci când se schimbă obiectivul.  


Trecere gradație silențioasă

Trecerea între diferitele trepte de diafragmă sau focus se face silențios datorită unor piedici din rășină special concepute pentru eliminarea fricțiunii. Oferă o senzație plăcută atunci cănd inelul este rotit și rămâne fixat pe poziție, eliminând orice fel de sunet, astfel încât utilizatorul să aibă o experiență de operare remarcabilă.


Diafragmă cu control manual.

Dispunând de o diafragmă ce poate fi ajustată manual, inelul de diafragmă oferă o rotație lină fară click-uri. Afișajul cu T-stop, ce este un standard pentru obiectivele cinematografice, contribuie la o expunere precisă. La fel ca la oricare obiectiv din seria de cinema, unghiul de rotație al diafragmei este de 60º.


Montură cu contacte electronice.

Montura cu contacte electronice permite comunicarea obiectivului cu aparatul de filmat, furnizându-i informațiile necesare, cum ar fi distanța focală, distanța de filmare, diafragma, etc)
*această funcție nu este disponibila pe montura PL, ci doar pentru muntura PL-i (i-technology)


Suport dedicat

Suportul pentru trepied vine ca un accesoriu standard, inclus pentru toate obiectivele din linie, ajutând la diminuarea încărcăturii camerei, facilitând stabilitatea monturii. Suportul a fost proiectat pentru a fi compatibil cu o gama largă de accesorii. Chiar dacă obiectivul este compact, designul său robust permite atasarea mai multe accesorii cu ajutorul a doua fileturi, lârgind spectrul de accesorizare.Specificații
 

Distanță focală: 20mm
Deschidere: T1.5 până la T16
Numărul de lamele diafragmă: 9 (diafragma rotunjită)
Distanța minimă de focalizare * 1: 0,27 m
Acoperire imagine:  Φ43.3
Diametru față: 95 mm

Dimensiunea filtrului: -

Lungime * 2 : Canon EF 118mm x 95mm. Sony E-Mount 144mm x 95mm. PL Mount -  i Technology 110mm x 95mm.
Greutate *3:
 Canon EF 1.330 g.  Sony E-Mount 1.380 g. PL Mount -  i Technology 1.220g.
Cuprindere: FF 84° * 4 . S35 *5  63,2 °. APS-C * 6 61,3 °.

* 1 Distanța minimă de focalizare este măsurată din planul imaginii
* 2 De la montură
* 3 Fără suport
* 4 Unghi de cuprindere orizontal pentru o deschidere a camerei cu senzor full frame (raport de aspect 1: 1,5, dimensiuni 36 mm × 24 mm / 1,42 ″ × 0,94 ″)
* 5 Unghi de cuprindere orizontal pentru o deschidere a camerei cu senzor super 35mm (raport aspect 1: 1,8, dimensiuni 24,6 mm × 13,8 mm / 0,97 ″ × 0,54 ″)
* 6 Unghi de cuprindere orizontal pentru o deschiderea unei camere cu sezor APS-C (raport de aspect 1: 1,5, dimensiuni 23,7 mm × 15,7 mm / 0,93 ″ × 0,62 ″)
Specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 


Caracteristici

Video (1)


Acoperire largă a distanței focale

Gama acoperă totul, de la unghi larg până la teleobiectiv. Produceți o lucrare întreagă numai cu lentilele SIGMA.


Compatibilitate

Compatibilitatea a fost confirmată cu fiecare marcă de camere de cinema.


Lentile atât pentru S35, cât și pentru cadru întreg

High Speed ​​Zoom Line este compatibil cu Super35, standardul de dimensiune a imaginii folosit de camerele cinematografice digitale tipice, în timp ce FF High Speed ​​Prime Line și FF Zoom Line sunt compatibile cu un cerc de imagine cu cadru întreg.


Gamă puternică de lentile de mare viteză

T1.5 sau T2 este disponibil în lentilele prime, în timp ce T2 este disponibil în toată gama de zoom în lentilele cu zoom. Aceste opțiuni permit directorilor de imagine să realizeze o gamă largă de obiective expresive.


Calitatea imaginii

Inspectarea fiecărei lentile

Există trei cerințe pentru lentile remarcabile: design fin, fabricație precisă și inspecție care asigură conformitatea cu toate specificațiile. Lentilele SIGMA se nasc din concepte de design remarcabile și tehnologie de producție excelentă, dar nu sunt complete până când nu sunt supuse unei evaluări fără compromisuri a performanței lentilelor. SIGMA și-a dezvoltat propriul sistem de măsurare a funcției de transfer de modulare (MTF) A1, folosind senzori de imagine directă Foveon de 46 de megapixeli. Chiar și detaliile de înaltă frecvență nedetectabile anterior sunt acum în domeniul de aplicare al inspecțiilor lor de control al calității. Fiecare lentilă este verificată înainte de expediere.


Datorită senzorilor de rezoluție ultra-înaltă, fotografierea de înaltă performanță este asigurată.

Minimizarea flare și ghosting

Trasarea razelor bazată pe computer a fost utilizată încă din etapa de proiectare pentru a minimiza flare și fantomă și pentru a îmbunătăți contrastul în condiții de iluminare din spate. Ghosting-ul a fost, de asemenea, verificat la fiecare etapă a prototipului, cu cauzele identificate, evaluate și eliminate.


Claritate combinată cu efect de bokeh remarcabil

Pentru a îndeplini cerințele ridicate de calitate a imaginii în fotografia statică, SIGMA a rezolvat o gamă largă de probleme. Beneficiul acestor eforturi se poate bucura acum și de lentilele de cinema.


Echilibrul de culoare standardizat pe toată gama

Toate lentilele din gama sunt proiectate pentru a respecta standardul CCI SIGMA. Echilibrul de culoare standardizat face ca corectarea culorii să fie rapidă.


Rezoluție clasa 6K-8K

Gama dispune de același sistem optic care oferă o rezoluție de 50 de megapixeli sau mai mare în fotografia statică. Prin urmare, aceste obiective sunt pregătite pentru fotografierea la rezoluție mai mare și sunt ideale și pentru chroma keying.


Calitate de construcție


Ușoare și compacte

Folosind tehnologiile de producție în masă de înaltă precizie și de înaltă eficiență dezvoltate pentru obiectivele camerei foto, SIGMA a făcut ca obiectivele cinematografice extrem de ușoare și compacte să devină realitate. Dispunând de toate funcțiile esențiale pentru cinematografie, aceste lentile mențin greutatea și dimensiunea la minimum, în timp ce specificațiile lor sunt optimizate pentru o durabilitate sporită. Rezultatul final este o combinație de performanță și design compact la cel mai înalt nivel.


Structură rezistentă la praf și stropire*

Gama are aceeași structură rezistentă la praf și stropire* ca și SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM|Sports. Cu fiecare inel și montură special sigilate pentru a preveni pătrunderea apei și a prafului, acest obiectiv este gata de utilizare în condiții dificile. Specificațiile neobișnuit de robuste ale gamei permit utilizatorului să se concentreze pe fotografiere, reducând în același timp semnificativ sarcina de întreținere
* Deși această construcție permite utilizarea lentilei pe ploaie slabă, nu este același lucru cu a fi impermeabil.


Corp 100% metalic

Corpul este realizat complet din metal pentru a rezista utilizării profesionale dure pe termen lung.


Vopsea luminoasă pentru vizibilitate sporită

Specificațiile, linia de bază a gradației și indicațiile de schimbare a lentilei au toate vopsea luminoasă pentru a ajuta la schimbarea lentilei în întuneric și în alte sarcini. În plus, noile versiuni COMPLET LUMINOASE ale lentilelor au inelele plus de mai sus ale căror numere și gradații sunt finisate cu vopsea luminoasă.


Gravura cu laser pentru durabilitate sporită

Informațiile despre inele și din alte părți sunt gravate cu laser pentru utilizare pe termen lung. În plus, banda poate fi plasată pe gradații fără teama de a îndepărta vopseaua atunci când este îndepărtată.


Partea frontala a obiectivului 

Dimensiunea filtrului de 82 mm*1

Dimensiunea filtrului este standardizată la 82 mm, permițând utilizatorilor să folosească aceeași dimensiune a filtrului ND pe lentile diferite.
*Anumite modele de lentile nu sunt compatibile cu filtre de 82 mm.


Diametru fata 95 mm 2

Diametrul frontal este de 95 mm, similar cu cel al altor obiective cinematografice și compatibil cu casetele mate. În comparație cu obiectivele din aceeași clasă, obiectivele cinematografice SIGMA sunt mai ușoare și mai compacte.Inel

Pozițiile treptelor standardizate345

Pozițiile angrenajelor din fiecare inel sunt standardizate, eliminând necesitatea de a regla focalizarea urmărită, unitatea motorului sau accesoriile chiar și atunci când lentila se schimbă.


Pasul vitezei 0,8M345

Fiecare obiectiv are un pas de viteză de 0,8M, care este standardul pentru obiectivele de cinema, asigurând compatibilitatea cu accesoriile existente.


Opritoare inelare silențioase 345

Opritorul fiecărui inel încorporează un amortizor realizat dintr-o rășină specială, rezultând o funcționare silențioasă. În timp ce oferă o senzație de blocare satisfăcătoare, această caracteristică elimină orice sunet metalic, permițând utilizatorului să fotografieze cu încredere într-o zonă liniștită.


Unghi de rotație de focalizare de 180°3

La 180°, unghiul de rotație al inelului de focalizare este mai mult decât dublu față de cel al obiectivului unei camere foto, făcând posibilă focalizarea extrem de precisă. SIGMA a optimizat, de asemenea, camera pentru lentile de cinema pentru o focalizare și mai ușoară la distanțe lungi.


Unghi de rotație a zoom-ului de 160°4

La 160°, unghiul de rotație al inelului de zoom este mai mult decât dublu față de cel al obiectivului unei camere foto, făcând posibilă o mărire extrem de precisă.


Iris cu control manual complet5

Dispunând de capacitate de control manual, inelul iris oferă un control lin, fără clicuri. Afișajul T-stop, care este standard pentru obiectivele cinematografice, contribuie la expuneri de înaltă precizie. La fel ca un obiectiv de cinema high-end, unghiul de rotație al inelului irisului este de 60°.


Inel liniar iris5

Inelul liniar iris oferă utilizatorilor același unghi de rotație pe opritor în T pentru un control direct și intuitiv.


Inel de focalizare selectabil cu gradații ale picioarelor sau ale contorului

În funcție de nevoile utilizatorului, poate fi selectat un inel de focalizare cu gradări fie la picioare, fie la metri. Pentru o taxă mică, SIGMA poate, de asemenea, converti inelul de la un tip la altul după cumpărare.Montură

Serviciul de conversie a monturii

Văzând lentilele drept bunuri valoroase, SIGMA pune acum la dispoziție serviciul de conversie a monturii pentru noile sale obiective cinematografice. Implementat cu succes pentru obiectivele camerelor foto, acest serviciu permite utilizatorilor să-și convertească obiectivele în și din monturi EF și E (se aplică taxe). Dacă sistemul camerei se schimbă, este posibil să convertiți pur și simplu sistemul de montură pentru a continua să utilizați obiectivele SIGMA de înaltă performanță.
Notă: Serviciul de conversie a monturii nu este disponibil pentru obiectivele cu montură PL.


Serviciul de conversie a monturii

PL, EF și E

Monturile pentru obiective disponibile sunt montura Canon EF, care este utilizată pe majoritatea camerelor de cinema digitale și montura Sony E, care este utilizată pe seria Sony FS. Toate obiectivele din gamă pot fi folosite și pe camerele foto cu suport compatibil pentru filmări remarcabile cu DSLR.
*24-35mm T2.2 FF nu este disponibil cu montura PL.


Monturi cu contacte electronice6

Montura cu contacte electronice permite obiectivului să comunice informații importante corpului (distanța focală, distanța de fotografiere, diafragma etc.).

Montura EF îmbunătățită* 6

Orificiul pentru știftul de oprire a fost consolidat cu o parte separată pentru a minimiza slăbirea în timp și pentru a îmbunătăți utilizarea pe termen lung.
*Aplicabil numai pentru montura Canon EF

Greutate:: 1330g

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: Sony E

Tip obiectiv: Portret

Diametru filtru: 95 mm

Diafragma maxima: : T1.5

Stabilizare optica de imagine: Nu

Unghi de cuprindere: : 84°

Distanta minima de focalizare: : 0.27 m

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 118mm x 95mm

Diafragma:: T1.5 - T16

Modalitate focus:: Manual focus

Compatibil full frame: Nu

Magazin Foto Hobby

Distanța focală 20 mm
Montura obiectiv Sony E

Format Full Frame
Deschidere a imaginii 43,3 mm
Diafragma maximă T1.5
Diafragma minimă T16
Unghi de vizualizare orizontal cadru întreg: 84°

Super35: 63,2°

APS-C (1,5x): 61,3°

Distanța minimă de focalizare de la: 10,866" / 0,276 m

Lamele diafragmei 9

Gear MOD & Pitch Focus: 0.8 MOD / 32 Pitch

Iris: 0,8 MOD / 32 Pitch

Diametru fata 95 mm

Rotire focalizare 180°
Rotirea irisului 60°
Comunicare electronică Da
Stabilizare imagine Nu
Suport pentru obiective cu filet de montare de 1/4"-20
Lungime 4,65" / 118 mm
Greutate 2,93 lb / 1330 g
Informații despre ambalaj
Greutate pachet 3,84 lb
Dimensiuni cutie (Lxlxh) 9,65 x 6,9 x 6,85"

Sigma 20 mm T1.5 FF High-Speed Prime (Canon EF)
Picior suport pentru lentile
Capac lentilă frontală
 • Obiectiv


• Husa
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!