Sigma Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN (C) Contemporary - Obiectiv Mirrorless montura L-Mount

3.749,99 Lei 3.199,99 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: 207969 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 3199 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (5)
 • Service
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)

 

 

10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary

 

Obiectiv mic, personalitate mare

Creați imagini expresive din mers cu cel mai mic și mai ușor obiectiv de zoom cu unghi ultra-larg pentru camerele APS-C*
Sigma 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporanul este cel mai mic și cel mai ușor obiectiv de zoom cu unghi ultra-larg pentru camerele APS-C*, care acoperă o gamă focală eficientă de 15-27mm (echivalent de 35 mm). Cu optică ultra-ascuțită, o deschidere strălucitoare F2.8 și o capotă de lentilă de tip Push-On recent dezvoltată, fotografi pot crea imagini expresive oricând, oriunde. Obiectivul prezintă un element asferic unic care reduce dimensiunea generală a obiectivului și îmbunătățește calitatea imaginii.

O distanță de focalizare minimă de 11,6 cm (1: 4) pentru a produce compoziții unice, cu fundaluri expansive și bokeh plăcut. Cu o greutate de doar 260g*, un motor de pas rapid AF și o respirație minimă de focalizare, obiectivul poate fi montat cu ușurință pe un gimbal motorizat pentru a crea conținut video impresionant pentru utilizarea social media și proiecte profesionale. Obiectivul este disponibil pentru L-Mount, Sony E-Mount și Fujifilm X Systems.

*Ca lentilă de zoom AF F2.8 pentru camere oglinzi fără oglindă cu un senzor APS-C. Din octombrie 2023 de Sigma.
*Valorile sunt pentru L-mount.

 

 

Compact și puternic, obiectivul contemporan Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN este perfect pentru călători, vloggeri și fotografi de familie care caută o calitate excelentă a imaginii, precum și mobilitate. Cu diafragma sa maximă f/2.8 și diafragma cu 7 lame, bokeh-ul plăcut și performanța puternică cu lumină scăzută este asigurată.

Parasolarul de tip Push-On a lui Sigma, nou-dezvoltat, nu numai că este conceput în mod convenabil, dar contribuie la compactitatea generală a obiectivului

Acoperă un interval focal de 15-27mm (echivalent 35mm)
4,6 "Distanța minimă de focalizare
Raport maxim de mărire de 1: 4 la capătul larg
Montați cu praf și structură rezistentă la stropire
Diafragmă rotunjită cu 7 lame pentru bokeh neted
Compatibil cu profilurile de corecție a lentilelor Adobe pentru corectarea distorsiunii și a vignetului

UPC: 085126207755

 

10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary

SIGMA 10-18MM F2.8 DC DN (C)

Obiectiv mic, personalitate mare

1. Zoom cu diafragmă mare și unghi de cuprindere ultra-larg, pentru o libertate de expresie artistică desăvârșită
2 .Extrem de compact și ușor
3. Ideal pentru peisaje, călătorii, videoclipuri și materiale de conținut online.

Creați imagini expresive fără efort cu cel mai mic și mai ușor obiectiv din lume cu zoom ultra-larg pentru camerele APS-C*

SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary este cel mai mic și mai ușor obiectiv ultra-larg cu zoom din lume pentru camerele APS-C*, acoperind o plajă focală efectivă de la  15 la 27 mm  (echivalent 35 mm). Cu o optică ” ultra-sharp”, o diafragmă luminoasă F2.8 și un parasolar de tip petală nou dezvoltat, fotografi pot crea imagini expresive oricând și oriunde. Obiectivul are un element asferic unic care reduce dimensiunea totală a obiectivului și îmbunătățește calitatea imaginii.

Obiectivul are o distanță minimă de focalizare de 11,6 cm (1:4) pentru a produce compoziții unice, cu fundaluri extinse și bokeh plăcut. Cu o greutate de numai 260 g*, un motor AF de tip “stepping”, autofocus rapid și un efect de “focus breathing” minim, obiectivul poate fi montat cu ușurință pe un gimbal motorizat pentru a crea conținut video impresionant pentru rețelele sociale și pentru  proiecte profesionale. Obiectivul este disponibil pentru sistemele L-Mount, Sony E-Mount și FUJIFILM X Mount.
* Ca obiectiv cu zoom AF F2.8 pentru camerele mirrorless cu senzor APS-C. Din octombrie 2023 SIGMA.
* Specificații pentru montură L.


 
1. Zoom cu diafragmă mare și unghi ultra-larg pentru o libertate de expresie artistică desăvârșită.

Prin utilizarea opticii unice ce a fost concepută pentru a corecta aberațiile lentilelor, SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary produce imagini clare pe întreaga imagine.

Lentilă asferică, sticlă specială cu dispersie redusă
Utilizarea unei lentile asferice cu excentricitate mare și indice de refracție scăzut ca prim element al obiectivului a permis o construcție optică cu un număr redus de elemente. Folosirea elementului frontal din sticlă asferică împreună cu celelalte lentile asferice și sticlă specială cu dispersie redusă, permite reproducerea unei imagini de înaltă rezoluție, obiectivul rămânând în același timp compact și ușor.

 
Distanța minimă de focalizare de 11,6 cm, raport maxim de mărire 1:4
Creați imagini expresive de aproape folosind distanța minimă de focalizare de 11,6 cm când fotografiați la 10 mm. Cu un raport de mărire de 1:4, obiectivul surprinde portrete unice, natură statică și multe altele2. Extrem de compact și ușor

SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary este cel mai mic și mai ușor obiectiv din lume cu zoom ultra-larg pentru camerele APS-C*, cu o lungime de 62,0 mm, un diametru maxim de 72,2 mm și o greutate de 260 g*. Obiectivul poate fi transportat cu ușurință sau atașat la o cameră APS-C mirrorless, precum și pe un gimbal pentru a crea o configurație video ultra-portabilă.
*Ca obiectiv cu zoom AF F2.8 pentru camerele mirrorless cu senzor APS-C. Din octombrie 2023 SIGMA.
*Valorile sunt pentru montura L.

 
Parasolar de tip petală nou dezvoltat
Un parasolar de tip petală nou dezvoltat este inclus în pachetul  obiectivului. Spre deosebire de parasolarele convenționale de tip baionetă care se fixează printr-o mișcare de rotație, acest parasolar de tip “push-on” este atașat pe obiectiv folosind un sistem de arc și pârghie. Implementarea acestui nou design reduce dimensiunea și grosimea parasolarului astfel încât să se potrivească cu dimensiunea compactă a obiectivului.
 

Seria de obiective zoom compacte cu deschidere constantă F2.8, ușoare și de înaltă performanță
Când este combinat cu SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary poate fi acoperit un interval focal total, neîntrerupt, de 15-75 mm (echivalent 35 mm) cu o diafragmă constantă F2.8. Greutatea combinată a ambelor obiective este de numai 550 g.

 
Gamă de obiective în creștere rapidă pentru camerele mirrorless APS-C.
În plus față de SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary, gama de obiective pentru camerele mirrorless APS-C include obiective fixe de 16 mm, 23 mm, 30 mm și 56 mm, toate cu luminozitate F1.4. Această selecție flexibilă de obiective poate fi utilizată pentru o mare varietate de aplicații fotografice.
*Linia este din octombrie 2023.

Montură cu structură rezistentă la praf și stropire
Montura obiectivului încorporează o etanșare din cauciuc pentru a-l proteja de praf și picături de apă

3. Ideal pentru peisaje, călătorii, videoclipuri și conținut creativ online

Cu o plajă focală ultra largă, dimensiune portabilă și optică clară, SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary este opțiunea mobilă perfectă pentru peisaj, călătorii, fotografie de interior și de stradă. De asemenea, dispune și de calități video impresionante datorită diafragmei sale luminoase F2.8, ceea ce îl face potrivit pentru fotografierea în medii cu lumină scăzută și pentru a crea o adâncime mică de câmp, precum și datorită efectului scăzut de “focus breathing”. Unghiul de cuprindere ultra-larg este ideal pentru vlogging-ul din mână, ce necesită captarea atât a subiectului, cât și a mediului.

Conceput pentru a minimiza efectul de “Focus Breathing”
Obiectivul a fost proiectat pentru a suprima efectul de “focus breathing”. Schimbarea unghiului de cuprindere din cauza focalizării este minimizată, creând o scenă unde schimbarea planului de focalizare arată natural și plăcut la înregistrarea video.
 


Suportă diverse funcții ale camerei
Obiectivul este compatibil cu funcția electronică de stabilizare a imaginii, funcția de corectare a aberațiilor, DMF și AF+MF în corpurile camerelor de la diverși producători. Avantajul utilizării acestui obiectiv cu unghi ultra-larg este că oferă un unghi de cuprindere generos chiar și atunci când funcția electronică suplimentară de stabilizare a imaginii decupează cadrul.
*Funcția disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile sau funcționalitatea de corecție automată pot varia în funcție de modelul camerei.

Motor de focus de tip ”stepping”
Un motor “stepping” rapid și silențios este folosit pentru a oferi AF precis atunci când înregistrați fotografii și videoclipuri. Este pe deplin compatibil cu modurile de urmărire AF din cameră.

 


Caracteristici suplimentare

 

 • Construcția obiectivului: 13 elemente în 10 grupuri (3 FLD, 1 SLD și 4 elemente asferice)

 • Sistem de focalizare intern

 • Compatibil cu autofocusul de mare viteză

 • Motor de tip “stepping”

 • Compatibil cu corectarea aberației obiectivului din cameră

 • *Funcția disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile sau funcționalitatea de corecție automată pot varia în funcție de modelul camerei.

 • *La camerele în care corectarea aberației obiectivului este controlată cu „ON” sau „OFF” în meniul camerei, vă rugăm să setați toate funcțiile de corectare a aberațiilor la „ON” (AUTO).

 • Suport DMF și AF+MF

 • Compatibil cu asistență AF (numai Sony E-mount)

 • Acoperire super multi-strat

 • Suport pentru comutarea între setările inelului de focalizare liniar și neliniar pe camerele cu montură L-Mount

 • * Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate.

 • Montură cu structură rezistentă la praf și stropire

 • Parasolar tip petală cu împingere LH706-02

 • Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (se vinde separat / numai pentru L-Mount)

 • Proiectat pentru a minimiza efectul de flare și “ghosting”

 • Fiecare obiectiv este supus sistemului de măsurare MTF SIGMA

 • Diafragmă rotunjită cu 7 lamele

 • Montură rezistentă din alamă realizată cu precizie.

 • Realizat manual cu măiestrie  „Made in Aizu, Japan”.
Specificații cheie - Cifrele de mai jos sunt pentru L-Mount.

 

 • Construcția obiectivului: 13 elemente în 10 grupuri (3 FLD, 1 SLD și 4 elemente asferice)

 • Unghi de cuprindere: 109,7°-76,5° (APS-C)

 • Numărul de lamele diafragmă: 7 (diafragmă rotunjită)

 • Diafragma minimă: F22

 • Distanța minimă de focalizare: 11,6 (W) -19,1 (T) cm

 • Raport maxim de mărire: 1:4 (W) - 1:6.9 (T)

 • Dimensiunea filtrului: φ67mm

 • Dimensiuni (diametru maxim x lungime): φ72,2 mm × 62,0 mm.

 • Greutate: 260 g / 9,2 oz.


 

 

Accesorii

Accessorii incluse in pachet

 • LENS HOOD LH706-02

  Parasolar LH706-02

   

 • FRONT CAP LCF-67mm Ⅲ

  CAPAC FATA LCF-67mm Ⅲ

   

 • REAR CAP LCR Ⅱ

  CAPAC SPATE LCR Ⅱ

   

Accessorii Optionale

 

Greutate:: 260 g

Prime / Zoom: Zoom

Montura aparat foto: L-Mount

Tip obiectiv: Ultrawide

Diafragma maxima: : f/2.8

Numar lamele diafragma: 7 lamele rotunjite

Constructie optica: : 13 elemente in 10 grupuri

Unghi de cuprindere: : 109,7°-76,5° (APS-C)

Distanta minima de focalizare: : 11,6 (W) -19,1 (T) cm

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : φ72,2 mm × 62,0 mm

Diafragma:: f/2,8 - f/22

Compatibil full frame: Da

Fotohobby.ro

Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary Obiectiv Mirrorless montura (L-Mount)
Parasolar Sigma pentru 10-18mm f/2.8 DC DN 
Capac frontal
Capac spate

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!