OM SYSTEM OM SYSTEM Obiectiv M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO (m4/3)

7.399,00 Lei

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN
 

Info:

Inregistreza-ti produsul pentru a-i extinde Garantia cu 6 luni ! Click aici! 
 

Bucuresti: Stoc Furnizor - Livrare in 48 de ore

Cluj-Napoca: Stoc Furnizor - Livrare in 48 de ore

Stoc furnizor
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C6738 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 7399 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

M.Zuiko ED 90mm F3.5 Macro IS PRO - Macro - OM SYSTEM | Olympus
M.Zuiko ED 90mm F3.5 Macro IS PRO - Macro - OM SYSTEM | Olympus
M.Zuiko ED 90mm F3.5 Macro IS PRO - Macro - OM SYSTEM | Olympus


VEZI NEVĂZUTUL.
 

În fiecare zi trecem prin aventuri. Comori ascunse la vedere, ascunse în natură, atât de aproape încât nici nu le mai observăm. Dar unii văd dincolo de evident și se apropie și mai mult pentru a găsi o lume nevăzută plină de măreție, mister și magie fara limite.

Nu există întâlniri prea apropiate sau curiozitate prea curajoasă aici. Dar intră pe propriul tău risc, pentru că odată ce ai gustat lumea nesfârșită a macro în aer liber, s-ar putea să nu mai vezi niciodată împrejurimile în același mod. Fiecare frunză poate fi o casă pentru animale sălbatice, fiecare tufiș o pânză pentru artă și fiecare picătură de apă o oglindă pentru sufletul pădurii.

Aceasta este oda noastră dedicată celor care văd nevăzutul.


ÎNCHIS ȘI TOTUSI MAI APROAPE


Raport de mărire 2-4x* pentru aventuri macro extreme (echivalent 4-8x 35 mm).


Căutați și găsiți.

Focalizare automată cu acreditări macro, astfel încât să vă puteți concentra pe arta dvs.


PE LOCURI FITI GATA.

Sincronizarea în lentile IS pentru a obține o fotografie și pentru a fi întotdeauna pregătit pentru următoarea.

AVENTURA TOATA ZIUA.

Performanță imbatabilă pe orice vreme. Toate vremea sunt acum macro vreme.


M.ZUIKO ED 90MM F3.5 MACRO ESTE PROIECTAT SA FIE PRO

* 4x cu teleconvertor MC-20* 4x cu teleconvertor MC-20


CALITATE
CAPACITATI

O INTREAGA NOUA LUME.


Niciun obiectiv nu poate schimba felul în care vezi lumea la fel de mult ca un obiectiv macro și nu există nici un obiectiv macro ca M.ZUIKO DIGITAL ED 90mm F3.5 Macro IS PRO.

O încununare a anilor de dezvoltare și de ascultare a feedback-ului clienților, credem că am creat obiectivul macro de câmp suprem pentru profesioniștii experimentați și curioșii macro deopotrivă.


GRAD MARE DE APROPIERE

Există aproape, mai aproape și apoi mai este asta. Un raport de mărire uimitor de 2x (echivalent 4x 35 mm) deschide posibilități cu totul noi. Nevoie de mai mult? Adăugați un teleconvertor de până la 4x (echivalent de 8x).


CONSTRUIT CU O MISIUNE

Nu contează dacă o lamă este ascuțită dacă este greu de manevrat. Totul, de la comenzile și manevrarea obiectivului, este construit pentru a permite fotografierea macro la o fracțiune de secundă.


SIGILAT PERFECT CONTRA INTEMPERIILOR

Macro scena banală? Doar adauga apa. Apropiați-vă fără să vă faceți griji pentru vreme și capturați lumi minunate de apă ca niciodată.

 

Alternative to Expensive Zoom


Întâlniri mai apropiate, asa cum trebuie.


Cu 90 mm F3.5 Macro IS PRO, puteți obține o apropierii subiectului mai buna decât cu orice alt obiectiv pe care l-am folosit vreodată. Un raport de mărire de 2x cuplat cu standardul nostru Micro Four Thirds oferă un raport de mărire echivalent de 4x 35 mm.


Adăugați unul dintre teleconvertoarele noastre, cum ar fi MC-20, și aveți un obiectiv macro de până la 4x (echivalent cu 8x 35 mm) capabil să surprindă o lume nevăzută invizibilă cu ochiul liber.


Lentile ED pentru detalii suplimentare.


Macro IS PRO de 90 mm F3.5 oferă. Cu o gamă sofisticată de elemente care produc rezoluția superioară pe care o merită lumea plină de detalii a macrourilor. Lăsați această operă de artă să vă ajute să vă creați opera de artă.

 

Flexibility with DSA

Bayonet Connection Lens Hood


Când viața îți oferă o zi ploioasă, joacă-te în bălți.

Ați văzut vreodată libelule dansând pe narcise în ploaie?

Nici noi, dar sperăm că sistemul nostru de etanșare IP53, lider în industrie, va inspira o nouă generație de macrofotografie inspirată de apă în aer liber.


Curge ca apa.

Acoperirea noastră cu fluor de pe lentila frontală este echivalentă cu un magician care flutură o baghetă și face să dispară apa. Păstrați șervețelele pentru lentile în geantă; scuturați sau suflați apa și continuați să trageți.
 

Flexibility with DSA


Pregateste-te pentru ce e mai bun și lasă trepiedul acasă.

Vrei detalii? Avem pixeli atunci când sunt asociate cu camerele noastre OM SYSTEM precum OM-1. Sincronizarea IS obiectivului permite fotografii de înaltă rezoluție realizate din mana mult mai precise, rezultând imagini uimitoare, fără a fi nevoie să vă aduceți trepiedul. Mai puține lucruri de ținut în brațe fac ca aventura sa fie mai palpitanta.
 

Flexibility with DSA


Focalizare perfecta. De fiecare dată. Viteza maxima

Natura nu așteaptă și nu are intotdeauna o direcție prea buna. Nu poti pretinde subiectului fotografiei macro sa stea in zona cu focalizare sau să rămână nemișcați într-o singura pozitie, pana realizezi poza. Macro IS PRO de 90 mm F3.5 beneficiaza de un sistem  AF de mare viteză și de înaltă precizie, de varf in acest întreg ecosistem de lentile cu autofocus. Puteți surprinde fiecare moment extraordinar exact atunci cand se întâmplă, păstrând controlul complet prin aspectul intuitiv al controlului și prin integrarea camerei.

 

 

 O IMAGINE EGALA CU O MIE DE CUVINTE

Nu ne crede pe cuvant. Putem vorbi tehnic despre obiective până adormi. Ceea ce contează sunt fotografiile pe care le produce acest obiectiv și experiențele oamenilor care il folosesc efectiv. Luați în considerare aceste mii de cuvinte ale noastre.

Vezi cum va crește odată cu tine acest obiectiv Macro de 90 mm și fii partenerul perfect pentru aventurile tale.


Performanță macro mai mare decât cea realitatea

Conceput pentru fotografierea cu mărire foarte mare și construit pentru aventuri, M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO, de la OM SYSTEM, este obiectivul macro de câmp ideal pentru trăgătorii Micro Four Thirds. Acest teleobiectiv prime combină o distanță focală echivalentă de 180 mm cu o mărire maximă de 2:1 pentru fotografierea în prim-plan la o scară mai mare decât cea naturală. Împreună cu un mecanism intuitiv de focalizare manuală, performanță AF rapidă și stabilizare optică a imaginii, acesta este un obiectiv versatil pentru fotografiere în mână, iar etanșarea la intemperii IP53 îl face potrivit pentru utilizare în condiții meteorologice dure.

Mărire ridicată și focalizare apropiată

Oferind o mărire de până la 2x, acest obiectiv poate reproduce subiecte practic microscopice cu randare la dimensiune mai mare decât cea naturală, făcându-l perfect pentru evidențierea detaliilor subiectelor mici, cum ar fi flori, insecte, monede și alte obiecte complicate.
Distanța minimă de focalizare de 8,8" se traduce printr-o distanță minimă de lucru de aproximativ 3,5" din partea din față a obiectivului.
Mecanismul de ambreiaj de focalizare manuală dezvăluie marcajele de mărire și distanță de focalizare pe cilindrul obiectivului pentru o recunoaștere mai ușoară a poziției de focalizare.
Designul de focalizare plutitoare menține claritatea pe toată gama de focalizare, oferind o calitate a imaginii egală de la distanța minimă de focalizare până la infinit.
Când este utilizat cu teleconvertorul opțional MC-14 sau MC-20, mărirea maximă efectivă poate fi mărită la 2,8x sau, respectiv, 4x.


Optica M.Zuiko PRO

Designul optic include o varietate de elemente de sticlă cu dispersie foarte scăzută și cu indice de refracție ridicat pentru a reduce diferitele aberații și pentru a produce imagini cu un grad ridicat de claritate, acuratețe a culorii și claritate.
Designul optic a fost optimizat pentru a suprima aberațiile cromatice și franjurile de culoare la distanță apropiată pentru o redare mai realistă și detaliată.
Acoperirea ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) suprimă flare și fantomă pentru un contrast mai mare și fidelitate a culorii atunci când lucrați în condiții de iluminare puternică.

Focalizare de înaltă precizie și stabilizare a imaginii

În ciuda distanței focale mari și a performanței de focalizare apropiată, acest obiectiv dispune de un sistem de focalizare automată MSC (Compatibil cu filme și fotografii) care realizează performanțe de focalizare rapidă și silențioasă, cu o precizie ridicată.
AF este acceptat la cele mai apropiate distanțe de focalizare și poate fi utilizat împreună cu funcțiile Focus Stacking care mută automat poziția de focalizare între expuneri.
Designul de focalizare internă, care utilizează două grupuri de lentile de focalizare, menține lungimea totală a lentilei în timpul utilizării pentru o mai mare utilizare la distanță apropiată și pentru o acțiune de focalizare mai receptivă.
Stabilizarea optică a imaginii reduce aspectul mișcării camerei pentru a oferi imagini mai clare atunci când fotografiați cu mâna.
Atunci când este utilizat împreună cu camerele cu stabilizare a imaginii în interiorul corpului, Sync IS utilizează atât sistemele de stabilizare bazate pe obiectiv, cât și pe cameră și corectează până la 7 trepte de mișcare a camerei pe 5 axe.


Proiectare fizică și manipulare

Etanșarea împotriva intemperiilor cu clasificare IP53 protejează împotriva prafului și stropilor, precum și la temperaturi de până la 14°F, pentru o utilizare sigură în condiții meteorologice dure.
Elementul frontal are un strat protector de fluor care respinge umezeala, murdăria și uleiurile și este mai ușor de curățat decât o suprafață neacoperită.
Ca o alternativă la AF, controlul manual al focalizării este beneficiat de un mecanism de ambreiaj de focalizare pentru trecerea rapidă între metodele de focalizare prin împingerea sau tragerea inelului de focalizare.
Un comutator limită de focalizare poate restricționa intervalul de focalizare disponibil pentru o focalizare mai rapidă, mai ales când focalizați numai pe subiecte apropiate.
Butonul L-Fn este prezent pe partea laterală a lentilei pentru ajustarea setărilor bazate pe obiectiv.
În ciuda faptului că este un teleobiectiv echivalent cu 180 mm, acest obiectiv are un design relativ elegant și ușor, măsurând doar 5,4 inchi lungime și cântărind 1 lb.
 

Greutate:: 453 g

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: Micro 4/3

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Format compatibil: Crop 2x

Diametru filtru: 62 mm

Diafragma maxima: : f/3.5

Numar lamele diafragma: 7 rotunjite

Constructie optica: : 18 elemente in 13 grupuri

Stabilizare optica de imagine: Da

Distanta minima de focalizare: : 22.4 cm

Distanta focala echivalenta in format 35mm: 180mm

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 69.8 x 136 mm

Service Olympus:

SC MGT Educational SRL
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 372, et.3, 077160 Popesti-Leordeni, Ilfov

Tel: +4 021 232 88 94
Fax: +4 021 232 88 99
Mail: service@mgt.ro

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Olympus, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service cu firma de curierat "NemoExpress" (www.nemoexpress.ro/) transportul (tur/retur) fiind suportat de MGT Educational.
Cu un simplu telefon la dispeceratul NemoExpress 021 9392 , solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Obiectiv M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO (micro patru treimi)
Capac obiectiv LC-62G
Capac spate obiectiv LR-2
Parasolar LH-66E
CS-53 Pânză de ambalare

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!