Nikon Nikon Z TC-2.0x - Teleconvertor Foto Factor de Magnificare 2x

3.399,99 Lei

Garantie:

Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 ANI


GARANTIA EXTINSĂ: 5 ANI
Pentru Obiective Nikkor Z achizitionate si înregistrate pe siteul nikonisti.ro de către persoane fizice si juridice
Se aplică doar Obiectivelor Nikkor Z daca au fost achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon* din România

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: C6356 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 3399 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

Prezentare generală


TELECONVERTOR Z TC-2.0x

Orice ați fotografia, apropiați-vă mai mult. TELECONVERTORUL Z TC-2.0x dublează raza de acțiune a obiectivelor NIKKOR Z compatibile, fără să vă îngreuneze bagajul. Veți obține cadre incredibile, cu subiecte la care înainte nu puteați ajunge. Bucurându-vă totodată de calitatea superioară a imaginii și de remarcabila viteză de focalizare pe care le așteptați de la produsele din seria Z de la Nikon.


Dublați-vă raza de acțiune

Umpleți cadrul cu detalii. TELECONVERTORUL Z TC-2.0x extinde cu 100% intervalul de distanțe focale al obiectivului dumneavoastră NIKKOR Z pentru aparate foto mirrorless. Este ideal pentru subiecte din sport și din natura sălbatică atunci când nu doriți să luați cu dumneavoastră un al doilea obiectiv.

NIKKOR Z 70-200MM F/2.8 VR S CU TC-2.0X

Compatibilitate obiective Nikon:

NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S
NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S
NIKKOR Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR
NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S
NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S
NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S


Montura Z de la Nikon este largă şi permite obiectivului NIKKOR Z să capteze mai multă lumină pe întregul cadru. Obțineți mai multe detalii, mai multă profunzime și culori mai bogate în fiecare imagine.


Dublați distanța focală.

TELECONVERTORUL Z TC-2.0x vă oferă o creștere de 100% a intervalului de distanțe focale al obiectivului dumneavoastră NIKKOR Z compatibil.


Flexibilitate mai mare

Calitate deosebită a imaginilor realizate cu sistemul Z de la Nikon. Dublați raza de acțiune. Designul optic avansat de la Nikon asigură claritatea și înalta rezoluție a imaginilor, prin reducerea diafragmei efective cu doar două trepte.


Claritate și viteză

Focalizare automată remarcabilă. Sistem de reducere a vibrațiilor foarte eficient. Cu TELECONVERTORUL TC-2.0x atașat, obțineți toată claritatea și viteza cu care v-ați obișnuit utilizând sistemul Z de la Nikon.


Rezistență încorporată

Acest teleconvertor este etanșat împotriva prafului și umezelii. Acoperirea cu fluor de la Nikon respinge efectiv praful și murdăria, fără a compromite calitatea imaginii.


Produs Nikon autentic

Cu o construcție din aluminiu anodizat rezistent, texturat, designul acestui teleconvertor se potrivește perfect cu aparatul dumneavoastră foto din seria Z de la Nikon. Și cu obiectivul dumneavoastră NIKKOR Z.


Evoluează împreună cu dumneavoastră

Pe măsură ce gama de obiective NIKKOR Z se extinde, opțiunile dumneavoastră de utilizare a TELECONVERTORULUI Z TC-2.0x se vor înmulți. Transformați un obiectiv cu zoom de telefotografie într-un super-teleobiectiv. Extindeți raza de acțiune a unui obiectiv cu distanță focală fixă fără a afecta performanța imaginii. Oricum ați vedea lumea, opțiunile dumneavoastră de utilizare a TELECONVERTORULUI Z TC-2.0x se vor înmulți.


Specificații tehnice


Montură obiectiv

Partea frontală: Montură Z de la Nikon (exclusiv pentru obiectivele care acceptă teleconvertoare)
Partea posterioară: Montură Z de la Nikon

Construcție obiectiv
8 elemente în 5 grupuri (inclusiv 1 lentilă asferică și lentilele frontală și posterioară acoperite cu fluor)

Distanță focală
De 2 ori mai mare decât a obiectivului principal

Distanță minimă de focalizare
Aceeași ca a obiectivului principal

Raport de reproducere maxim
De 2 ori mai mare decât a obiectivului principal

Profunzime de câmp1/2 față de a obiectivului principal
Diametru x lungime (extensie de la montura obiectivului)Aprox. 72 mm (diametru maxim) x 32,5 mm (distanța de la flanșa monturii pentru obiectiv a aparatului foto); lungime totală de 50,5 mm
GreutateAprox. 270 g
Accesorii furnizate
Capac pentru teleconvertor (capac frontal)
BF-N2, capac pentru obiectiv (capac posterior)
LF-N1, husă pentru obiectiv CL-C4
 

Dublează-ți distanta focala. Ușurează-ți sarcina.


Pentru cei care urmăresc fotografii imposibile - păsări, fotografi de natură și animale sălbatice, avioane, fotografi de sport și de acțiune - atingerea este cheia. Dar la fel și viteza, agilitatea și a fi în locul potrivit. Z TELECONVERTER TC-2.0x vă oferă tot ce este mai bun din ambele lumi, dublând raza de acoperire a obiectivelor Z compatibile, astfel încât să puteți aduce obiective mai scurte și mai ușoare în câmp și să obțineți în continuare fotografia. Optimizat pentru sistemul compact Z fără oglindă, păstrează rezoluția de 100%, funcționalitatea AF și VR, distanțe minime de focalizare și etanșare la intemperii, toate cu performanțe de randare superbe.

 
Cu 100% mai multă acoperire. Rezoluție 100%.
 

Z TELECONVERTER TC-2.0x, ușor și compact, dublează raza nativă a obiectivelor compatibile - fără nicio pierdere a rezoluției și a calității remarcabile a imaginii. Este posibil să aproximați deja acest efect cu decuparea în cameră, dar aceasta reduce peste 50% din pixelii senzorului de imagine. Cu Z TELECONVERTER TC-2.0x, puteți obține acele compoziții strânse cu rezoluția completă a senzorului prin fotografierea în zona de imagine nativă a camerei dvs.

 

 


 


Uită de faptul că ai atasat un convertor pe obiectiv.
 

Pe un obiectiv Z compatibil precum NIKKOR Z 70-200 mm f/2.8 VR S,TELECONVER-TORUL Z TC-2.0x păstrează toate funcționalitățile și viteza AF, capabilitățile VR și distanța minimă de focalizare, cu doar 2 stopuri de pierdere de lumină și cu o greutate foarte mică și un mare câștig in distanta focala. Panoul de informații iluminat al obiectivului va afișa chiar și distanța focală convertită corect atunci când utilizați TELECONVERTORUL Z TC-2.0x. Aceasta este o pereche perfectă.

 

 

 


Folosiți fiecare punct de focalizare.


La fel ca multe aspecte ale sistemului Z fără oglindă, TELECONVERTORUL Z TC-2.0x sfidează limitările tradiționale. Poate folosi fiecare punct de focalizare al senzorului din seria Z până la f/11 – fără precedent pentru teleconvertoare. Achiziționați rapid subiecte de la marginile cadrului și urmăriți-le pe tot parcursul vederii.

Precizia AF poate scădea, iar viteza de focalizare poate scădea în funcție de subiecte și de situațiile de fotografiere.

 

 


 


Faceți ceva grandios din lucrurile mici.
 

Z TELECONVERTER TC-2.0x poate transforma un teleobiectiv într-o putere în stil macro. Menține capacitatea de focalizare apropiată a obiectivelor NIKKOR Z în timp ce mărește raportul de reproducere cu 2,0 ori față de cel al obiectivului principal. Când este utilizat cu NIKKOR Z 70-200 mm f/2.8 VR S, de exemplu, puteți mări până la 400 mm de la doar 3,28 picioare distanță pentru a dezvălui cele mai mici detalii.

 

 


 

Distanta focala extinsa și astfel impactul imaginilor este mult mai mare.
 

Lentilele NIKKOR Z creează unele dintre cele mai frumoase efecte bokeh imaginabile. Z TELECONVERTER TC-2.0x îmbunătățește aceste efecte prin reducerea adâncimii câmpului cu 50%. Acest lucru vă separă și mai mult subiectul de acele fundaluri cremoase, astfel încât să puteți atrage atenția acolo unde doriți să fie. Ideal pentru portrete și animale sălbatice.

 

 

 

Pregătit pentru condiții grele.
 

Adesea, teleconvertoarele trebuie pornite sau oprite în căldura momentului când ești pe teren. Z TELECONVERTER TC-2.0x este construit pentru aceste momente. Are o bandă de rulare moletă anti-alunecare pentru o aderență îmbunătățită. Are stratul de fluor antiaderent de la Nikon pe elementele din față și din spate pentru a face curățarea simplă. Și are etanșare la praf și picurare echivalentă cu cea a unui obiectiv S-Line, asigurându-vă că echipamentul dumneavoastră este pregătit pentru cele mai dificile condiții.

 

 

Tehnologie

 

Aspherical Lens


Lentila asferica

O lentilă cu o suprafață curbată, nesferică. Folosit pentru a reduce aberațiile și pentru a permite o dimensiune mai compactă a obiectivului. Lentilele asferice minimizează coma și alte tipuri de aberații ale obiectivului, chiar și atunci când sunt utilizate la cea mai mare diafragmă. Acestea sunt deosebit de utile în corectarea distorsiunii la lentilele cu unghi larg și contribuie la un design mai ușor și mai compact prin reducerea numărului de elemente standard (sferice) necesare. Elementele lentilelor asferice corectează aceste distorsiuni prin modificarea continuă a indicelui de refracție din centrul lentilei.

 

 

Fluorine Coat


Strat de protectie cu fluor

Fotografii au nevoie de echipamente care să reziste elementelor. Stratul de fluor de la Nikon respinge eficient praful, picăturile de apă, grăsimea sau murdăria, asigurând o îndepărtare ușoară chiar și atunci când acestea aderă la suprafața obiectivului. Învelișul cu fluor de la Nikon suportă o frecvență ridicată de ștergere a suprafeței lentilelor, iar efectul său antireflex contribuie, de asemenea, la captarea unor imagini clare.

 

 

Super Integrated Coating


Acoperire super integrată

 

Nikon Super Integrated Coating este termenul Nikon pentru acoperirea multistrat a elementelor optice din obiectivele NIKKOR.

 

Montura aparat foto: Nikon Z

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:

    Aparatele Nikon DSLR sunt achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon din Romania dupa 1 septembrie 2010
    Aparatele Nikon DSLR sunt inscrise la adresa www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.

* Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani. 
* Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

    Aparatelor foto DSLR si obiectivelor achizitionate de la partenerii autorizati Nikon din Romania dar neinregistrate pe www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie.
    Aparatelor foto COOLPIX achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
    Aparatelor foto Nikon 1 NIKKOR si obiectivelor 1 NIKKOR achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon
    Bliturilor Speedlight achizitionate din Romania de la partenerii oficiali Nikon

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

    Accesoriilor foto (baterii, incarcatoare) achizitionate de cel mult 1 an de la partenerii autorizati Nikon din Romania

Teleconvertor Nikon Z TC-2x
Capac teleconvertor BF-N2
Capac obiectiv spate Nikon LF-N1
Carcasă pentru obiectiv Nikon CL-C4

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!