Nikon NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR - Obiectiv Foto Mirrorless DX Montura Z

2.199,99 Lei 1.699,99 Lei

Info:

Promotie de vara la produsele NIKON in perioada 16 MAI – 31 IULIE 2024

 

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C6203 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 1699 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)
Nikon NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR Prezentare generală


Power Zoom pentru creatorii de conținut

Un obiectiv esențial pentru creatorii de conținut, vloggeri și streameri live, NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR, de la Nikon, este un zoom versatil ultra-larg, cu un design compact, control constant Power Zoom și un interval de distanță focală flexibil.

Zoom versatil ultra-larg

Perfect pentru producții pentru o singură persoană, vlog-uri de zi cu zi și alte stiluri de vlogging și creare de conținut, acest zoom ultra-larg are o gamă de distanțe focale extrem de utilă și versatilă, care vă ajută să vă mențineți în cadru în timp ce vă arată și dvs. împrejurimi.

Capătul de 12 mm al intervalului de zoom este ideal pentru a obține vizualizări captivante și larg, precum și pentru a vă înregistra în cadrul scenei de la distanță.

Capătul de 28 mm, deși este încă larg, vă permite să intrați în scenă pentru o vizualizare mai selectivă, păstrând în același timp contextul scenei.
Construit pentru a fi utilizat pe camerele în format APS-C/DX, acest obiectiv are o gamă de distanțe focale echivalente de 18-42 mm.

Dispersia foarte scăzută și elementele asferice contribuie la o claritate ridicată și o distorsiune bine controlată pe toată gama de zoom.

Power Zoom și manipulare

Primul obiectiv Power Zoom pentru camerele fără oglindă Nikon Z, acest obiectiv folosește un motor liniar intern pentru a schimba distanța focală, mai degrabă decât un inel convențional sau o metodă mecanică de reglare a zoom-ului.
Power Zoom poate fi controlat folosind inelul dedicat de pe corp sau prin butoanele de mărire de pe anumite camere Nikon Z. În plus, Power Zoom poate fi controlat și prin intermediul telecomenzii opționale ML-L7 Bluetooth, din aplicația SnapBridge sau atunci când utilizați software-ul NX Tether și mânerul opțional MC-N10 Remote Grip.


NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR


Conceput pentru video. Remarcabil pentru imagini statice.

Lărgiți-vă viziunea și explorați detaliile într-un stil creativ cu acest obiectiv ultraportabil cu zoom motorizat pentru unghi ultralarg! De la vloguri inspiratoare, până la filme scurte și instantanee clare, dați frâu liber ideilor pentru a obține rezultatele dorite.


Interval de zoom dinamic de 12-28 mm

Cu acest obiectiv versatil cu zoom pentru unghi ultra-larg, puteți să încadrați cu ușurință întreaga scenă sau să vă încadrați corespunzător în cadru. Alegeți imagini cuprinzătoare care să-i facă pe privitori să se simtă ca și cum ar fi acolo sau creați o senzație de spațiu când fotografiați în interioare neîncăpătoare. Pentru perspective neobișnuite sau mai multe detalii ale subiectului, o distanță minimă de focalizare de doar 0,19 m oferă imagini foarte clare când vă apropiați.


Zoomul motorizat face diferența

Funcția de zoom motorizat vă permite să acționați zoomul în mod cursiv și constant, fără să atingeți obiectivul. Este o funcție ideală dacă filmați propriile vloguri sau utilizați un sistem de stabilizare gimbal pentru a înregistra imagini video. Măriți sau micșorați folosind butoanele personalizabile de pe corpul aparatului dumneavoastră foto din seria Z de la Nikon. Sau utilizați telecomanda ML-L7 ori aplicația SnapBridge de la Nikon pentru a controla zoomul de la distanță.


Zoom creativ, la vârfurile degetelor

Doriți să creați o atmosferă specială cu o mișcare lentă a zoomului sau cu o mișcare rapidă să captați reacția cuiva? Puteți să acționați zoomul de la un unghi de câmp ultra-larg până la unul larg printr-o deplasare cursivă de 36 de secunde. Sau să acoperiți același interval în puțin peste o jumătate de secundă, cu un zoom foarte rapid! Cu 11 setări din care puteți alege, obțineți controlul precis asupra vitezei de zoom pe care doriți să o utilizați.


Ușor, echilibrat și prietenos cu sistemele de stabilizare gimbal

Când obiectivul dumneavoastră cu zoom cântărește doar 205 g și este atât de bine echilibrat, îl puteți lua și merge oriunde cu el. Lungimea cilindrul acestui obiectiv compact și ușor nu se modifică atunci când focalizați sau acționați zoomul, centrul de greutate al obiectivului rămânând stabil. Obțineți un echilibru optim, indiferent dacă fotografiați sau filmați cu aparatul foto ținut în mână sau pe stabilizatorul gimbal.


Sistemul VR menține stabilitatea

Dacă sunteți în căutarea unui obiectiv de vlogging foarte stabil, acest obiectiv cu zoom motorizat pentru unghi larg este cel potrivit. Sistemul de reducere a vibrațiilor încorporat în obiectiv vă permite să fotografiați cu timpi de expunere cu până la 4,5 trepte1 mai lungi, asigurând claritatea imaginilor indiferent dacă mergeți sau vorbiți în timp ce filmați sau rotiți panoramic aparatul foto ținut în mână. Modurile Normal și „VR Sport” din aparatul dumneavoastră foto din seria Z de la Nikon optimizează stabilitatea imaginilor cu subiecte statice sau active.


Specificații tehnice

Tip         Montură Z de la Nikon

Format                 DX

Distanță focală                 12 – 28 mm

Diafragmă maximă             f/3.5 până la 5.6

Diafragmă minimă                  f/16 până la 25

Construcție obiectiv                  12 elemente în 11 grupuri (inclusiv 1 lentilă ED și 1 lentilă asferică)

Angle of view                        DX format: 99° to 53°

Sistem de focalizare                   Sistem IF (Internal Focusing)

Distanță minimă de focalizare (măsurată de la planul focal)                    0,19 m în toate pozițiile de zoom

Raport de reproducere maxim                            0,21 x

Stabilizarea imaginii cu sistemul de reducere a vibraţiilor (VR)               Da

Reducerea vibrațiilor              Deplasare a obiectivului prin utilizarea motoarelor electromagnetice (VCM)

Nr. de lamele diafragmă                7 (diafragmă circulară)

Interval diafragmă
Poziție de zoom la 12 mm: f/3.5 până la 16
Poziție de zoom la 28 mm: f/5.6 până la 25
* Valoarea afișată la diafragma minimă poate diferi în funcție de incrementul de expunere selectat pe aparatul foto.

Dimensiune filtru atașat                  67 mm (P = 0,75 mm)

Dimensiuni (diametru maxim x distanța de la flanșa monturii pentru obiectiv a aparatului foto până la capătul obiectivului)

Aprox. 72 mm x 63,5 mm

Greutate              Aprox. 205 g

Focalizare automată               Da

Focalizare internă                Da

Focalizare                 Automată, manuală

Accesorii furnizate                     Capac pentru obiectiv LC-67B (capac frontal), capac pentru obiectiv LF-N1 (capac posterior)


În comparație cu metodele mecanice de zoom, Power Zoom oferă viteze de zoom consistente și repetabile, împreună cu rezultate silențioase și foarte precise, pentru continuitate între capturi.

Alegeți dintre 11 viteze diferite de Power Zoom pentru a se potrivi subiectului și nevoilor de stil de fotografiere.

Reducerea vibrațiilor și focalizarea automată

Beneficiind de utilizarea manuală atât pentru ședințe foto, cât și pentru videoclipuri, Reducerea vibrațiilor cu efect de oprire de 4,5 ajută la reducerea efectelor mișcării camerei atunci când lucrați în lumină scăzută și a fotografiilor stabile înregistrate în timpul mersului.

Motorul AF treptat oferă performanțe de focalizare lină și silențioasă pentru a beneficia atât de aplicațiile foto, cât și de cele video.

Distanța minimă de focalizare de 7,5 inchi se potrivește lucrului cu subiecte apropiate și oferă un punct de vedere unic atunci când este combinată cu intervalul de distanță focală ultra-larg.

Focalizarea internă și designul zoomului, împreună cu un profil compact și ușor, fac din acest obiectiv o alegere ideală atunci când lucrați de la un cardan.

Lentila are, de asemenea, un design rezistent la praf și picurare pentru a proteja împotriva umezelii și a altor elemente.

Cluj-napoca: Stoc epuizat

Prime / Zoom: Zoom

Montura aparat foto: Nikon Z

Tip obiectiv: Wide

Format compatibil: Crop 1,5x

Diametru filtru: 67mm

Diafragma maxima: f/3.5

Diafragma: f/3.5 până la 5.6

Constructie optica: 12 elemente în 11 grupuri (inclusiv 1 lentilă ED și 1 lentilă asferică)

Numar lamele diafragma: 7 - Diafragmă cu deschidere circulară pentru o estompare naturală a fundalului

Unghi de cuprindere: DX format: 99° la 53°

Modalitate focus: Sistem IF (Internal Focusing)

Distanta minima de focalizare: 19 cm în toate pozițiile de zoom

Stabilizare optica de imagine: Da. VR

Compatibil full frame: Nu. Compatibil APS-C crop 1,5

Parasolar Inclus: Nu

Greutate: 205 g

Obiectiv Nikon NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR (Nikon Z)
Capac frontal pentru obiectiv Nikon LC-67B de 67 mm
Capac obiectiv din spate Nikon LF-N1

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti


Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!