Nikon NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S Obiectiv Foto Mirrorless

13.499,99 Lei 10.499,99 Lei

Info:

Promotie de vara la produsele NIKON in perioada 16 MAI – 31 IULIE 2024

 

Garantie:

Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 ANI


GARANTIA EXTINSĂ: 5 ANI
Pentru Obiective Nikkor Z achizitionate si înregistrate pe siteul nikonisti.ro de către persoane fizice si juridice
Se aplică doar Obiectivelor Nikkor Z daca au fost achizitionate de la unul dintre partenerii autorizati Nikon* din România

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C5437 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 10499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Pachetul include
  • Specificatii tehnice
  • Service
  • Review-uri (0)
Maestru al spațiului

 

 

PROFESIONAL
14-24 MM

 

DIAFRAGMĂ FIXĂ
F/2.8

 

ACOPERIRE
ARNEO

 

CALITATEA
LINIEI S

 

AFIȘAJ
OLED

 

 

Obiectiv profesional cu zoom pentru unghi ultralarg, de f/2.8

 

Peisaje elaborate. Peisaje nocturne fascinante. Arhitectură impresionantă. Cu sistemul său optic avansat și etanșarea cuprinzătoare împotriva intemperiilor, acest obiectiv de 14-24 mm pentru aparate foto mirrorless, cu fotografiere pe întregul cadru și deschidere mare a diafragmei este un adevărat profesionist. Performanța sa excelentă de redare și construcția compactă îl diferențiază de orice alt zoom pentru unghi ultralarg.
 

 

Creativitate cu unghi ultralarg 

Acest zoom extrem de ușor, de 14-24 mm, este un instrument creativ versatil. Montura Z largă și diafragma constantă de f/2.8 oferă performanțe excelente, care rivalizează chiar și cu ale obiectivelor cu distanță focală fixă. Focalizarea este rapidă, cursivă, fără sunet și puteți controla parametrii de fotografiere direct de pe obiectiv.
 

Un simț dinamic al locului

Vizualizări extinse. Interioare cu scene regizate. De la compoziții captivante cu spații vaste, până la fotografii concepute pentru unghi larg, care creează un adevărat simț al locului. Beneficiați de claritate, detalii și culori excepționale – indiferent dacă fotografiați sau filmați.

 

Scene nocturne frumos reproduse

Sursele de lumină punctiforme, precum stelele sau luminile unui peisaj urban nu mai necesită editări care consumă timp. Nivelul superior al performanțelor optice și al rezoluției asigură reproducerea fidelă pe întregul cadru a detaliilor fine din jurul surselor de lumină.

 

Performanțe optice excepționale

Claritatea este excepțională pe întregul cadru. Efectul de vignetare de la marginile cadrului este controlat în mod eficient, chiar și atunci când fotografiați cu diafragma larg deschisă. Acoperirile cu nanocristale și ARNEO de la Nikon reduc în mod drastic formele dublate și petele luminoase, chiar și în situațiile în care subiectul este iluminat din spate.

 

Cursiv, fără sunet, sensibil

 

Indiferent dacă scena este potrivită pentru imagini statice sau video, beneficiați de controlul precis al cadrelor înregistrate. Inelele de zoom și de focalizare reglează setările exact cu cuplul de care este nevoie. Focalizarea automată este cursivă și fără sunet, iar efectul nedorit al variației distanței focale în funcție de distanța de focalizare (focus breathing) sau modificarea focalizării în timpul acționării mecanismului de zoom sunt practic inexistente.

 Rezistent și fiabil

Fiind un instrument esențial, acest obiectiv pentru aparate foto mirrorless este pregătit chiar și pentru cele mai dificile locații. Etanșarea cuprinzătoare din jurul tuturor componentelor mobile ale cilindrului obiectivului asigură protecția împotriva prafului și umezelii. Montura din aliaj de aluminiu contribuie la reducerea greutății și, totodată, la creșterea durabilității.

 


 


FOARTE COMPACT

NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S este cel mai scurt zoom de f/2.8 din lume pentru unghi ultralarg, cu fotografiere pe întregul cadru.¹ Cântărind doar 650 g, vă permite să străbateți cu ușurință un teren mai vast.

  

PREGĂTIT PENTRU FILTRE

Designul compact permite utilizarea filtrelor de 112 mm cu înfiletare împreună cu parasolarul de obiectiv specializat, care este inclus. O fantă de filtru posterioară permite utilizarea filtrelor de culoare tip gel.

 
 

CONSTRUIT SĂ REZISTE ÎN TIMP

 

Acoperirea cu fluor de la Nikon respinge apa, praful și murdăria fără a compromite calitatea imaginii. De asemenea, facilitează curățarea elementului frontal al obiectivului. 

GALERIE

 

ACCESORII INCLUSEHusă pentru obiectiv CL-C2

Husă pentru obiectiv CL-C2


Parasolar obiectiv HB-96

Parasolar obiectiv HB-96


Parasolar obiectiv HB-97

Parasolar obiectiv HB-97


Capac obiectiv LC-K104

Capac obiectiv LC-K104


Capac obiectiv LC-Z14-24Capac obiectiv LC-Z14-24


Capac posterior LF-N1 pentru obiectivele cu montură Z de la Nikon

Capac posterior LF-N1 pentru obiectivele cu montură Z de la Nikon

Montura aparat foto: Nikon Z

Prime / Zoom: Zoom

Tip obiectiv: Portret

Diametru filtru: 112 mm (P = 1 mm)

Diafragma maxima: f/2.8

Diafragma: f/2.8 - f/22

Constructie optica: 16 elemente în 11 grupuri (inclusiv 4 lentile ED, 3 lentile asferice, lentile cu acoperiri cu nanocristale și ARNEO, acoperire cu fluor pe lentila frontală)

Numar lamele diafragma: 9 (diafragmă circulară)

Unghi de cuprindere: Format FX: între 114° și 84°, format DX: între 90° și 61°

Modalitate focus: Autofocus, Manual Focus

Distanta minima de focalizare: 0,28 m de la planul focal, în toate pozițiile de zoom

Compatibil full frame: Da

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni Obiectiv (Diametru X Lungime): Aprox. 88,5 mm diametru maxim x 124,5 mm (distanța de la flanșa monturii pentru obiectiv a aparatului foto până la capătul obiectivului)

Capac pentru obiectiv LC-Z1424 (capac frontal), capac pentru obiectiv LC-K104 (capac frontal), capac pentru obiectiv LF-N1 (capac posterior), parasolar pentru obiectiv HB-96, parasolar pentru obiectiv HB-97, husă pentru obiectiv CL-C2

SPECIFICAŢII TEHNICE

Tip

Montură Z de la Nikon
 

Format

FX/35 mm
 

Distanță focală

14–24 mm
 

Diafragmă maximă

f/2.8
 

Diafragmă minimă

f/22
 

Construcție obiectiv

16 elemente în 11 grupuri (inclusiv 4 lentile ED, 3 lentile asferice, lentile cu acoperiri cu nanocristale și ARNEO, acoperire cu fluor pe lentila frontală)
 

Unghi de câmp

Format FX: între 114° și 84°, format DX: între 90° și 61°
 

Scală distanțe focale

Gradată în milimetri (14, 15, 16, 18, 20, 24)
 

Sistem de focalizare

Sistem IF (Internal Focusing)
 

Distanţă minimă focalizare

0,28 m de la planul focal, în toate pozițiile de zoom
 

Raport de reproducere maxim

0,13x (distanță focală de 24 mm)
 

Nr. de lamele diafragmă

9 (diafragmă circulară)
 

Interval diafragmă

f/2.8 până la 22
 

Acoperire

Acoperire cu nanocristale, acoperire cu fluor, acoperire ARNEO
 

Diametru x lungime (extensie de la montura obiectivului)

Aprox. 88,5 mm diametru maxim x 124,5 mm (distanța de la flanșa monturii pentru obiectiv a aparatului foto până la capătul obiectivului)
 

Greutate

Aprox. 650 g
 

Focalizare automată

Da
 

Focalizare internă

Da
 

Focalizare

Automată, manuală
 

Accesorii furnizate

Capac pentru obiectiv LC-Z1424 (capac frontal), capac pentru obiectiv LC-K104 (capac frontal), capac pentru obiectiv LF-N1 (capac posterior), parasolar pentru obiectiv HB-96, parasolar pentru obiectiv HB-97, husă pentru obiectiv CL-C2
 

  •  

    ¹ Dintre obiectivele cu zoom pentru aparate foto digitale cu fotografiere pe întregul cadru (format FX de la Nikon), cu obiective interschimbabile cu un interval de distanțe focale începând de la 14 mm sau mai puțin și cu o diafragmă maximă de f/2.8 pe întregul interval de zoom, disponibile în septembrie 2020. Afirmația se bazează pe cercetările efectuate de Nikon.

Service Nikon

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email nikon@restart.ro.

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!