Canon Canon RF 5.2mm f/2.8 L Dual Fisheye 3D VR - Obiectiv Mirrorless Stereo cu Montura Canon RF

11.499,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info: Cashback 1250 lei pentru produsele cumparate in perioada 3 IUNIE 2024 -31 IULIE 2024. Inscriere si regulament pe platforma www.canon.ro/summer-cashback/

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C5890 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 11499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (1)
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Service
 • Review-uri (0)

Canon Camera
 

CANON OBIECTIV RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE

Surprindeţi lumea într-o realitate virtuală incredibilă cu acest obiectiv inovator din seria L, conceput să vă asigure o experienţă cât mai impecabilă a realităţii virtuale.

Notification Imagee

Canon OBIECTIV RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE
 

Capturaţi privelişti care depăşesc virtualul
 

Surprindeţi lumea cu realitate virtuală cu RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE; un obiectiv RF compact, stereoscopic, din seria L, în măsură să înregistreze conţinut extrem de clar şi care, împreună cu restul SISTEMULUI EOS VR Canon, ce conţine un aparat foto şi o soluţie software, vă transformă materialul înregistrat într-o experienţă vizuală cu adevărat uluitoare, transpunându-vă direct în mediu.
 

 

 

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

OBIECTIV CANON RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Un obiectiv de realitate virtuală care simplifică realizarea şi postproducţia de conţinut VR profesionist la 180°.Canon Camera

 

Captură VR la 180° (3D) uimitor de comodă
 

Designul compact, cu o singură montură, uşurează configurarea pentru înregistrare VR la 180° stereoscopică profesionistă atunci când utilizaţi aparate foto de înaltă rezoluţie, full frame, cu montură RF, cum ar fi EOS R51.
 


RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 

Flux de lucru eficient şi simplificat
 

Dispunând de un câmp vizual stereoscopic de 190°, două imagini circulare de tip ochi de peşte decalate sunt sincronizate perfect şi înregistrate alăturat pe un singur senzor full frame, gata ca software-ul performant Canon EOS VR Utility2/plug-inul EOS VR2 să le proceseze impecabil în scopul editării finale, fără a mai fi nevoie de compunerea suplimentară a imaginilor.
 


RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 

Captură de imagini de înaltă calitate
 

Echipat cu două obiective de tip ochi de peşte orientate frontal şi perfect aliniate, RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE utilizează două elemente UD pe fiecare obiectiv pentru a corecta aberaţiile, precum şi învelişuri SWC speciale de la Canon pentru a reduce efectul de fantomă şi reflexiile, chiar şi în situaţiile cu iluminare din spate.
 


RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 

Diafragmă rapidă f/2,8 pentru înregistrare în condiţii de luminozitate scăzută
 

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE funcţionează impecabil în condiţii de lumină scăzută mulţumită diafragmei rapide de f/2,8 cu expunere sincronizată cu acurateţe şi control precis printr-un design cu două diafragme electromagnetice (EMD).
 


RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 

Construcţie şi etanşare împotriva intemperiilor specifice seriei L
 

Fiind un obiectiv din seria L, RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE este conceput pentru utilizare profesionistă. Este rezistent la praf şi la stropire şi dispune de straturi de fluor care îndepărtează de pe obiectiv apa şi murdăria.
 


RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 

Suport pentru filtrul din gel pentru controlul precis al expunerii
 

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE dispune de un suport pentru filtrul ND din gelatină montat în spate, care poate fi utilizat pentru a controla cu acurateţe nivelul de lumină pentru producţiile video VR la 180°.
 


RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYESpecificaţii
 

 • Obiectiv dublu de tip fisheye

  Realizează o imagine stereoscopică perfect aliniată cu un singur senzor full frame
   

 • Câmp vizual de 190°

  Capturează un unghi de vizualizare ultra-grandangular pentru o experienţă mai captivantă
   

 • Lungime de bază de 60 mm

  Oferă o experienţă vizuală stereoscopică, naturală
   

 • Diafragmă F2,8

  Performanţă excepţională la lumină redusă
   

 • Elemente UD şi învelişuri SWC

  Calitate profesionistă a imaginii pentru imagini clare, cu contrast ridicat şi reflexii şi efect de fantomă reduse
   

 • Unităţi EMD duble

  Controlul şi sincronizarea precise ale diafragmei asigură expunere uniformă între cele două imagini din stânga şi din dreapta
   

 • Calitatea seriei L

  Conceput şi construit pentru performanţă în condiţii solicitante
   

 • Suport integrat pentru filtrul spate din gelatină

  Pentru flexibilitate sporită în timpul fotografierii în condiţii de lumină puternică
   

 

 

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYECe se află în cutie

 

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE este livrat cu tot ce aveţi nevoie pentru a-l pregăti şi utiliza pe aparatul foto compatibil.

 • RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 • Capac pentru obiectiv 5.2

 • Toc moale pentru obiectiv LS1014

 • Capac antipraf pentru obiectiv RF


   

  REALITATEA VIRTUALĂ
   

  Un nou mod de a vedea. Vă prezentăm sistemul Canon EOS VR


  Descoperiţi cum să creaţi conţinut tridimensional captivant utilizând un aparat foto EOS full frame compatibil şi obiectivul RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, adoptând în acelaşi timp un flux de lucru mai simplu şi mai eficient cu SISTEMUL EOS VR.
   

   

  Capturaţi conţinut VR la 180° stereoscopic cu EOS


  Soluţia inovatoare de la Canon pentru captura VR la 180° simplifică şi eficientizează întregul proces. Aceasta utilizează beneficiile sistemului de montură RF pentru a permite proiectarea unui obiectiv compact dublu de tip ochi de peşte, care proiectează imagini stereoscopice pentru ochiul stâng şi pentru cel drept pe un singur senzor full frame. Acest design inovator elimină eficient problemele de aliniere a obiectivului şi de sincronizare a imaginii, capturând o imagine alăturată dublă de tip ochi de peşte direct într-un singur fişier. Prin urmare, procesul de conversie şi export într-o imagine VR finală echirectangulară devine mai simplu şi mai fiabil.
   
  Canon Camera


  Fotografiaţi

   

  Cu aparate foto full frame compatibile cu montură RF, precum EOS R5, şi senzorul său uimitor de înaltă rezoluţie, acum este mai uşor să configuraţi aparatul şi să înregistraţi conţinut VR la 180° stereoscopic. Nu trebuie decât să ataşaţi obiectivul RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE pe un aparat foto acceptat cu firmware-ul corespunzător, să alegeţi setările dorite ale aparatului şi să vă lăsaţi captivat de o lume complet nouă a creării de conţinut virtual.
   


  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE
  EOS R5

Înregistrare de la distanţă

Utilizaţi cele mai recente versiuni ale aplicaţiei Canon EOS Utility (pentru o conexiune prin cablu) sau Camera Connect (pentru conexiune wireless mobilă) pentru a configura şi controla de la distanţă aparatul foto, în timp ce puteţi vedea o previzualizare în timp real dublă, ochi de peşte sau echirectangulară.
 


Convertiţi

Ceea ce odată era un proces complex de aliniere, sincronizare şi îmbinare cu mai multe aparate foto/sisteme de fişiere a devenit acum infinit mai uşor datorită Canon EOS VR Utility1, care asigură un proces mult mai eficient de conversie a înregistrărilor şi fotografiilor stereoscopice pentru editare şi redare. Puteţi chiar importa şi converti automat materialele Canon VR direct în Adobe Premiere Pro1, utilizând plug-inul Canon EOS VR.
 


EOS VR Utility
 


Editare

Canon EOS VR Utility poate efectua decuparea de bază a fişierelor video Canon VR, înainte de conversie. Cu toate acestea, pentru un control sporit al colorizării şi editării şi producţii mai profesionale, utilizaţi ulterior Adobe Premiere Pro importând fişierele convertite din EOS VR Utility sau folosiţi plug-inul EOS VR pentru Adobe Premiere Pro pentru a importa şi converti fişierele EOS VR într-un singur proces.


Plug-inul EOS VR pentru Adobe Premiere Pro
 


Beneficiile sistemului Canon EOS VR

SISTEMUL Canon EOS VR oferă o modalitate mai rapidă şi mai eficientă de a crea conţinut VR stereoscopic la 180° uimitor şi profesionist, de la înregistrare şi până la producţia materialelor finale.

 

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYETEHNOLOGIE
 

Două obiective, un singur senzor

 

Permite aparatelor foto compatibile de înaltă rezoluţie, cu montură RF, cum ar fi EOS R52, să înregistreze două imagini pe un singur senzor full frame, pentru o configurare mai rapidă, mai simplă şi mai fiabilă a aparatului foto, care nu necesită alinierea şi sincronizarea aparatului sau a obiectivului. În plus, utilizând un sistem cu un singur senzor pe un singur aparat foto, ambele imagini prezintă aceleaşi caracteristici de sensibilitate la culori şi de expunere, iar în mod implicit, toate setările aparatului vor fi exact aceleaşi, ceea ce înseamnă mai puţin timp necesar în postproducţie pentru a face imaginile din stânga şi din dreapta să se potrivească.


EOS VR System


TEHNOLOGIE
 

Gestionarea şi conversia eficientă a unui singur fişier

 

Deoarece atât imaginile pentru ochiul stâng, cât şi cele pentru ochiul drept sunt capturate pe un singur senzor, se pot înregistra imagini deja aliniate şi sincronizate într-un singur fişier. Aceasta simplifică gestionarea fişierelor pentru conversia echirectangulară (fără a necesita procese suplimentare pentru îmbinarea mai multor imagini/fişiere) şi exportul în diverse codecuri profesionale, pregătite pentru redare sau editare ulterioară într-o cronologie NLE.
 


RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE


TEHNOLOGIE
 

Sistemul de aparat foto EOS

 

Utilizarea unui aparat foto EOS precum EOS R5, cu senzorul său 8K, permite operatorilor să înregistreze cu un sistem de aparat foto mai familiar şi mai flexibil, având în acelaşi timp capacitatea de a filma în format Canon Log/Log3, oferind imagini care au atât o rezoluţie ridicată, cât şi un interval dinamic larg, pentru înregistrări cu o senzaţie mai puternică de implicare şi realism în materialele finale.
 


Canon Camera
NOU

Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Surprindeţi lumea într-o realitate virtuală incredibilă cu acest obiectiv inovator din seria L, conceput să vă asigure o experienţă cât mai impecabilă a realităţii virtuale.
 


Canon Camera

APARATE FOTO MIRRORLESS

EOS R5

Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică. 

Software şi plug-in pentru SISTEMUL EOS VR
 

Descoperiţi cum să creaţi conţinut tridimensional captivant utilizând un aparat foto EOS full frame compatibil şi obiectivul RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, adoptând în acelaşi timp un flux de lucru mai simplu şi mai eficient cu SISTEMUL EOS VR.
 

 

 


 

 

EOS VR Utility

Ceea ce odată era un proces complex de aliniere, sincronizare şi îmbinare cu mai multe aparate foto/sisteme de fişiere a devenit acum infinit mai uşor datorită Canon EOS VR Utility1, care asigură un proces mult mai eficient de conversie a înregistrărilor şi fotografiilor stereoscopice pentru editare şi redare. DISPONIBIL ÎN CURÂND.


 

 • Conversie echirectangulară

  Pentru a vizualiza corect înregistrarea sau imaginea statică VR la 180° printr-o cască de realitate virtuală, ordinea imaginilor pentru ochiul stâng şi pentru cel drept trebuie schimbată şi trebuie efectuată o conversie echirectangulară a celor două imagini circulare de tip ochi de peşte. Această conversie echirectangulară necesită utilizarea software-ului Canon EOS VR Utility, „decomprimând” eficient cele două imagini circulare de tip ochi de peşte în două imagini „pătrate” alăturate (un format standard pentru fişierele de imagine VR la 180°), pregătite pentru vizualizare pe o cască de realitate virtuală sau pentru editare într-o aplicaţie software compatibilă sau într-un sistem NLE. O casetă de validare din EOS VR Utility permite utilizatorilor să comute între vizualizarea convertită şi cea neconvertită.
   

 • Editare de bază

  Previzualizaţi şi redaţi fişierul de film, marcând punctele dorite de început şi de sfârşit pentru export.
   

 • Opţiuni multiple de export

  Fişierele de film pot fi exportate în diferite rezoluţii şi codecuri profesionale, inclusiv fişiere DPX şi ProRes, pregătite pentru editare şi colorizare într-o aplicaţie NLE compatibilă, cum ar fi Adobe Premiere Pro. Imaginile statice sunt exportate ca fişiere JPEG.
   

 • De ce Premiere Pro?

  Adobe Premiere Pro este cea mai bună aplicaţie din domeniu pentru crearea de conţinut VR bogat şi captivant. Plug-inul Canon EOS VR pentru Adobe Premiere Pro vă permite să efectuaţi automat conversia echirectangulară în timp ce importaţi fără probleme fişierele Canon VR într-un singur pas simplu. Fişierele convertite pot fi apoi adăugate pur şi simplu în cronologie şi editate şi colorizate în modul obişnuit, gata pentru export şi distribuţie finală.
   

 • Abonaţi-vă şi obţineţi mai mult

   

  Toţi utilizatorii pot beneficia de o perioadă de încercare gratuită şi pot efectua conversii ale imaginilor statice şi ale videoclipurilor mai scurte de două minute. Cu toate acestea, atunci când exportaţi videoclipuri de două minute sau mai lungi cu EOS VR Utility sau le importaţi cu plug-inul EOS VR pentru Adobe Premiere Pro, aveţi nevoie de un abonament cu plată. Dacă vă abonaţi la serviciul cu abonament EOS VR Utility şi plug-inul EOS VR pentru Adobe Premiere Pro, puteţi obţine funcţiile profesionale mai avansate ale aplicaţiilor, cum ar fi: 
   

  • Conversia videoclipurilor mai lungi de două minute

  • Exporturi de filme în format DPX/Pro Res de înaltă calitate

   


Plug-inul EOS VR pentru Adobe Premiere Pro
 

Noul plug-in EOS VR pentru Adobe Premiere Pro1 le oferă creatorilor de conţinut avantajul de a converti şi edita direct din propria aplicaţie NLE şi de a efectua operaţiuni specializate cum ar fi colorizarea şi editarea. DISPONIBIL ÎN CURÂND.

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: Canon RF

Tip obiectiv: Ultra Wide

Format compatibil: Full Frame

Diametru filtru: 43 mm

Diafragma maxima: : f/2,8

Diafragma: f/2,8 - f/22

Numar lamele diafragma: 7

Constructie optica: : 9 elemente in 7 grupuri

Stabilizare optica de imagine: Nu

Unghi de cuprindere: : 98°, 74°10, 108°10 (orizontal, vertical, diagonal)

Distanta minima de focalizare: : 13 cm

Autofocus:: Da. Motor STM.

Compatibil full frame: Da

Parasolar Inclus: Nu (optional se poate achizitiona EW-65C)

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 69,2 mm x 40,1 mm

Greutate:: 165 g

Specificaţii

 • Obiectiv dublu de tip ochi de peşte

  Realizează o imagine stereoscopică perfect aliniată cu un singur senzor full frame

 • Câmp vizual de 190°

  Capturează un unghi de vizualizare ultra-grandangular pentru o experienţă mai captivantă

 • Lungime de bază de 60 mm

  Oferă o experienţă vizuală stereoscopică, naturală

 • Diafragmă F2,8

  Performanţă excepţională la lumină redusă

 • Elemente UD şi învelişuri SWC

  Calitate profesionistă a imaginii pentru imagini clare, cu contrast ridicat şi reflexii şi efect de fantomă reduse

 • Unităţi EMD duble

  Controlul şi sincronizarea precise ale diafragmei asigură expunere uniformă între cele două imagini din stânga şi din dreapta

 • Calitatea seriei L

  Conceput şi construit pentru performanţă în condiţii solicitante

 • Suport integrat pentru filtrul spate din gelatină

  Pentru flexibilitate sporită în timpul fotografierii în condiţii de lumină puternică

 

Caracteristici optice/Specificaţii

 • Format imagine

  Full frame

 • Unghi de vizualizare (oriz., vert., diag.)

  190°, 190°, 190°

 • Construcţie obiectiv (elemente/grupuri)

  10/12

 • Elemente optice speciale

  2 elemente UD

 • Număr de lamele ale diafragmei

  7

 • Diafragmă minimă

  16

 • Distanţă de focalizare minimă (m)

  0,2

 • Mărire maximă (x)

  0,03

 • Inel de control

  Nu

 • Straturi

  Super Spectra, SWC

 • Fluor

  Faţă

Accesorii

 • Capac pentru obiectiv

  Capac de obiectiv 5.2 (ce poate fi scos prin strângere în centru)

 • Toc/husă pentru obiectiv

  LS1014

 • Capac spate

  Capac antipraf pentru obiectiv RF

 • Compatibilitate teleconvertor

  Necompatibil

 • Alte accesorii

  Cheie hexagonală 

Caracteristici fizice

 • Rezistenţă la praf/umezeală

  Inel de cauciuc pe montura obiectivului1

 • Diametru filtru (mm)

  Filtru ND din gelatină montat în spate (35 x 20 mm)

 • Diametru x lungime max. (mm)

  (121,1 x 83,6) x 53,52

 • Greutate (g)

  350

 1. Obiectivele rezistente la praf/umezeală sunt prevăzute cu un inel de cauciuc pe montura obiectivului, care poate provoca o abraziune minoră pe montura aparatului foto. Acest lucru nu afectează în niciun fel funcţionarea obiectivului sau a aparatului foto.

 2. Dimensiunile obiectivului în poziţie retrasă

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE este livrat cu tot ce aveţi nevoie pentru a-l pregăti şi utiliza pe aparatul foto compatibil.

 • RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

 • Capac pentru obiectiv 5.2

 • Toc moale pentru obiectiv LS1014

 • Capac antipraf pentru obiectiv RF

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Canon, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service-ul Canon cu firma de

curierat "Fan Courier" ( http://www.fancourier.ro/sucursale.php) transportul (tur/retur) fiind suportat de Cris Proffesional Services.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Fan Courier 021 9336, solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!