Cautam coleg pasionat de fotografie, pentru postul de consilier vanzarii la magazinul din Cluj-Napoca ! Asteptam aplicatiile la fotohobbyshop@gmail.com

Panasonic Panasonic Lumix DC-G90 body

4.799,99 Lei 4.499,98 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bonus:

La acest aparat primiti bonus o geanta Panasonic Lumix DMW-PS10 .

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 15895 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 4499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Momente de neuitat, surprinse cu Lumix G90

Indiferent daca realizati imagini la viteza ridicata sau inregistrati un clip video 4K extins, camera foto LUMIX G90 va este alaturi, in orice conditii meteo.
Pentru a obtine calitatea impresionanta a imaginii, senzorul Digital Live MOS de 20.3 megapixeli fara filtru low-pass exploateaza capacitatea maxima a obiectivului iar procesorul Venus Engine contribuie la obtinerea unor imagini ultra precise si in acelasi timp naturale. Caracteristica DUAL I.S. (stabilizator de imagine dual) pe 5 axe degeneratia a doua, corecteaza neclaritatea imaginilor permitand o compensare a fotografiilor de pana la 5 rapoarte f-stop prin combinarea caracteristicilor O.I.S. (stabilizator optic de imagine pe 2 axe) si B.I.S. (stabilizator de imagine al corpului, pe 5 axe) pentru a beneficia la maximum de avantajele oferite de cele doua sisteme de stabilizare. Utilizatorii se pot bucura pe deplin de claritatea impecabila a fotografiilor si inregistrailor video in unghi larg si cu teleobiectiv, chiar si in conditii de lumina precara.

Imagini clare si vibrante, de inalta precizie

Calitatea impresionanta a imaginii cu detalii realiste si Dual I.S. de generatia a 2-a LUMIX G90 permite utilizatorilor sa captureze imagini vibrante, realiste, de o calitate exceptionala, cu o rezolutie excelenta, contrast ridicat si o reproducere impresionanta a culorilor. Senzorul Digital Live MOS de 20.3 megapixeli fara filtru low-pass exploateaza performanta maxima a obiectivului, iar procesorul Venus Engine contribuie la obtinerea unor imagini ultra precise si in acelasi timp naturale. O reglare optima a gradatiei in conformitate cu caracteristicile senzorului asigura o gama dinamica ampla, pentru gradarea detaliata. O functie de control tridimensionat a culorii detecteaza nu doar tonalitatile si saturatia ci si luminozitatea, aplicand controlul optim in functie de valoarea fiecarui factor. Astfel se obtine reproducerea bogata a culorii de la zonele intunecate la cele luminoase ale imaginii, ceea ce imbunatateste in special expresia cerului sau tenului personajelor. Caracteristica Tuned Multi Process NR (reducerea reglata a zgomotului in proces multiplu) sporeste precizia de identificare a zgomotului si pastreaza detaliile chiar si dupa procesul de reducere a zgomotului, rezultatul fiind texturi naturale si detalii precise, special in cadrul inregistrarii imaginilor cu un grad ridicat de sensibilitate.

Gata cu imaginile neclare

Combinatia intre senzorul Digital Live MOS cu stabilizare si procesorul de imagine Venus Engine asigura redarea clara a imaginii cu zgomot redus chiar si in situatii cu lumina redusa si la max. ISO 25600. LUMIX G90 incorporeaza Dual I.S. pe 5 axe (stabilizator de imagine) de generatia a doua, care imbunatateste indepartarea neclaritatilor intr-un mod puternic si mai eficient, permitand compensarea fotografiilor de pana la 5 rapoarte f-stop. Combinand O.I.S.(stabilizator optic de imagine pe 2 axe) si B.I.S.(stabilizator de imagine al corpului, pe 5 axe), aparatul compenseaza miscarile mai ample, care erau imposibil de controlat in mod conventional. Atat O.I.S. cat si B.I.S. sunt comandate in detaliu pe baza informatiilor detectate de un girosenzor de inalta precizie. Aceasta caracteristica este foarte benefica atat in unghi larg cat si la fotografierea cu teleobiectiv precum si in conditii nefavorabile precum fotografierea pe timp de noapte sau cu o singura mana. Caracteristica DUAL I.S. pe 5 axe functioneaza atat pentru fotografiere cat si pentru inregistrari video, inclusiv pentru filmari 4K. Aparatele foto Panasonic LUMIX seria G ofera o varietate ampla de obiective digitale care sunt compatibile cu Dual I.S. pe 5 axe iar B.I.S. compenseaza miscarea camerei chiar si atunci cand este montat un obiectiv fara O.I.S.

Performante video care corespund tuturor cerintelor

Capabilitatea 4K revolutioneaza videografia. Exploatand capacitatea de citire a semnalului de viteza ridicata a senzorului si procesarea semnalului de inalta viteza, LUMIX G90 este capabila sa realizeze inregistrari video 4K.
Performanta ridicata este dublata de eficienta energetica si dimensiunile compacte, pentru un grad sporit de mobilitate. LUMIX G90 inregistreaza video 4K foarte cursiv, la rezolutie ridicata, in 3840x2160 la 25p (50Hz) sau 24p in completare la full-HD 1.920 x 1.080 50p (50Hz) cu AF practic constanta. LUMIX G90 incorporeaza o gama variata de functii.
Caracteristica High Speed Video permite utilizatorilor sa inregistreze video in slow motion Full HD la 120 cps (1/4x), 90 cps (1/3x) si 60 cps (1/2x). LUMIX G90 are de asemenea capacitatea de a reda imagini in timp real pe monitorul extern in 4:2:2 / 8-bit 3 prin intermediul unui cablu micro HDMI, simultan cu inregistrarea video. Pe langa mufa jack pentru microfon de 3,5mm la care poate fi conectat un microfon extern, este adaugata si o mufa pentru casti, pentru redarea sunetului. LUMIX G90 permite de asemenea functia 4K Live Cropping in inregistrarile video, prin care se poate realiza panning stabil prin decuparea zonelor de sus si de jos a cadrelor. Astfel, utilizatorul poate seta cu usurinta unghiul de vizualizare pentru inceput si sfarsit, pentru a obtine secvente line, fara a avea nevoie de slider. La o secventa de zooming puteti seta mai intai unghiul ulterior, astfel incat subiectul sa fie incadrat perfect. Cursa de zoom este lina, deoarece se realizeaza digital si nu prin miscarea fizica a zoomului.

Fiti pregatit pentru aventura foto si video suprema

Mobilitate perfecta cu design si control atente - optimizate pentru utilizarea din mana, pe teren. Designul exterior al carcasei LUMIX G90 a fost reconceput pentru a putea fi operat intuitiv cu o singura mana, reactionand rapid la intentiile fotografului. Noile butoane adaugate, amplasate pe randul de sus, dau utilizatorului posibilitatea sa ajusteze expunerea, ISO si balansul de alb. Butoanele de pe partea posterioara sunt pozitionate centrat in jurul discului, permitand accesul rapid la subiectul de interes, atat la fotografiere cat si la redare. Sistemul de discuri duble pe partea anterioara/posterioara cu intrerupatorul de comutare permit setarea directa. Manerul este reconceput pentru a oferi un suport mai stabil, mai confortabil. Pentru a rezista in conditiile dure de utilizare de pe teren, LUMIX G90 prezinta o carcasa compacta, foarte rezistenta, cu o structura frontala turnata din aliaj de magneziu. De asemenea, carcasa prezinta o constructie rezistenta la praf/stropi, prin sigilarea atenta a fiecarei articulatii, a fiecarui disc si a fiecarui buton.

Nu ratati niciodata momentele cu actiune ultrarapida

Tehnologia DFD (Depth From Defocus) 1 a LUMIX G90 calculeaza distanta fata de subiect evaluand mai multe imagini cu diferite grade de claritate si consultand cu rapiditate datele caracteristicilor optice ale obiectivului curent. Ca rezultat, LUMIX G90 obtine AF de mare viteza de aproximativ 0,07 sec 2 si fotografierea in rafala la 9 cps (AFS) / 6 cps (AFC) pentru a capta obiecte aflate in miscare, cu o focalizare perfecta.
In plus, procesorul de imagine Venus Engine din LUMIX G90 este mai capabil sa urmareasca subiectele in miscare, prevenind defocalizarea fotografiilor chiar si atunci cand subiectul se deplaseaza cu viteza ridicata sau cand un obstacol se interpune intre aparat si subiect. Modul de sensibilitate AF nou adaugat permite utilizatorului sa regleze sensibilitatea de urmarire in functie de situatia de fotografiere.

LUMIX G90 incorporeaza caracteristica Face / Eye Detection AF prin care focalizarea se realizeaza direct pe ochiul unui chip uman, capturand astfel portrete exceptionale, cu o focalizare precisa pe ochi. Cu Pinpoint AF, utilizatorii pot largi si mai mult zona de interes, pentru o focalizare automata mai preciza. Low Light AF permite focalizarea mai precisa pe subiect fara o lampa de asistare AF, gratie noului algoritm adoptat, optimizat pentru conditii cu luminozitate si contrast reduse. Aceasta caracteristica este eficienta in situatii cu lumina redusa de pana la -4EV, care echivaleaza cu lumina lunii. Un total de 49 de zone de detectare a focalizarii permit o compozitie mai flexibila impreuna cu modul Custom Multi AF (focalizare automata personalizata multipla) in care utilizatorii pot selecta liber blocurile de focalizare, din 49 de zone de focalizare. Functia de evidentiere a zonei focalizate este de asemenea disponibila pentru focalizarea manuala de precizie.

Post Focus / Focus Stacking

LUMIX G90 vine cu o functie Post Focus care permite utilizatorilor sa selecteze zona focalizata chiar si dupa fotografiere. Aceasta functie este utila in situatii precum fotografierea macro, unde este necesara focalizarea stricta, sau pentru modificarea expresiilor prin schimbarea subiectului focalizat. Aceasta functie a fost dezvoltata combinand tehnologia de focalizare automata de inalta viteza si inalta precizie DFD (Depth From Defocus) si tehnologia 4K. Functia Focus Stacking permite utilizatorilor sa regleze adancimea campului dupa fotografiere combinand mai multe imagini fotografiate cu functia Post Focus. Utilizatorii nu mai trebuie sa focuseze strict in timpul fotografierii, deoarece acum pot obtine imaginea cu nivelul de defocalizare dorit sau pot focaliza imaginea in sistem panning selectand zona de focalizare dupa fotografiere. Aceasta functie este benefica la fotografierea macro a insectelor, accesoriilor de mici dimensiuni etc.

L.Monochrome D in Photo Style

Modul L.Monochrome D a fost adaugat recent la Photo Style, permitand fotografii monocrome dinamice cu accente de evidentiere si umbre, fara a renunta la detalii. Toate cele trei moduri monocrom - Monochrome, L.Monochrome si L.Monochrome D – permit utilizatorului sa ajusteze efectul de granulatie intre High/Standard/Low pentru fotografii monocrome creative si spectaculoase.

Grupare Expunere / WB / Focus / Apertura

La LUMIX G90, functiile de grupare a focusului si a aperturii sunt suplimentare pe langa gruparea expunerii si gruparea WB, pentru a lasa utilizatorilor posibilitatea de a alege ulterior cea mai buna fotografie. La Focus Bracket, pot fi fotografiate max.999 cu diverse puncte de focalizare. Aperture Bracket ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza fotografii multiple cu diverse profunzimi ale campului.

Inregistrare compusa Live View

Camera elibereaza declansatorul la intervale de expunere prestabilite si sintetizeaza partile cu luminozitate ridicata, pentru a produce o singura fotografie. In timp ce luminozitatea totala a fiecarei imagini consecutive este acumulata in fotografia nucleu, doar subiectul tinta, partile luminoase ale unei imagini sunt detectate iar utilizatorul le poate sintetiza cu atentie la vizualizarea in Live View. Aceasta functie este utila la fotografierea focurilor de artificii sau a stelelor, unde fundalul nu trebuie amplificat.

Rezolutie:: 20.3 mpx

Senzor: Micro 4/3 (MFT)

Dimensiune senzor:: 17,3 x 13,0 mm

Tip senzor/Marire: CMOS Crop 2x

Sensibilitate ISO:: Automat/ISO inteligent/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400/12 800/25 600 (modificabil în trepte de 1/3 EV)

Format fisiere: RAW, JPEG, AVCHD, MP4

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K: 3840 x 2160 (30p,25p,24p); Full HD: 1920 x 1080 (60p,50p,30p,25p); HD: 1280 x 720 (30p,25p)

Dimensiune LCD:: Mobil, 7,5 cm (3 inchi)/aspect 3:2/unghi larg de vizualizare

Numar pixeli LCD:: Aprox. 1.040.000 puncte

Ecran Rabatabil: Da

Vizor: Vizor Live View Finder OLED (2.360.000 puncte)

Sistem de Focalizare: Contrast AF

Stabilizator imagine: Da, pe 5 axe

Moduri expunere: Program AE, Aperture Priority AE, Shutter Priority AE, Manual

Masurarea Expunerii:: Multiplu / Central-ponderat / Punctual

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Micro 4/3 (MFT)

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: DMW-BLC12

Dimensiuni: 130,4 x 93,5 x 77,4 mm

Greutate: 533 g (cu card si acumulator), 481 (fara card si fara acumulator)

Blit Integrat:: Da (GN 9 la ISO 200)

Patina blitz extern: Da

Fotografiere continuă (rafala): maxim 30 cadre pe secunda

Omicron Service
Adresa: Str. Turda , Nr. 125, Bl. 3, Scara 1 , Sector 1 Bucuresti
Telefon: 021.224.26.61

- Aparat foto mirrorless Panasonic Lumix DC-G90
- Capac aparat
- Capac conector Hot Shoe
- Acumulator
- Incarcator baterie
- Cablu de conectare USB
- Curea de umar

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!