Fujifilm Fujifilm X-T4 (silver) kit cu obiectiv XF 16-80mm f/4 R OIS WR (black)

10.999,00 Lei 8.599,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info:

Oferta de pret valabila pana la 30.06.2021!

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Precomanda
Cod Produs: 16327 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 8599 de puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)
Special creata pentu producatorii multimedia, FUJIFILM X-T4 este o cameră mirrorless extrem de versatilă , care îmbină calitatea extrema a fotografiilor cu o serie de specificatii video greu de egalat, si un flux de lucru mult îmbunătățit și o funcționalitatea asistata. Construit in jurul unui senzor format APS-C de 26.1MP X-Trans CMOS 4 extrem de bine apreciat  si trecut prin multe, X-T4 este capabil să înregistreze de clipuri video de înaltă rezoluție bucurandu-se de un suport video DCI / UHD 4K la 60 fps, înregistrare Full HD până la 240 fps, sensibilitate de la ISO 160-12800 și fotografiere continuă până la 15 fps cu obturatorul mecanic. Designul BSI al senzorului oferă zgomot redus și o claritate generală mai mare și in combinatie cu X-Processor 4 obține performanțe rapide și o reacție îmbunătățită. Proiectarea senzorului permite, de asemenea, un sistem de autofocus hibrid care combină 425 de puncte de detectare a fazelor cu un sistem de detectare a contrastului pentru o performanță AF rapidă și precisă. În plus, completând toate aspectele producției de imagini, X-T4 încorporează,  un sistem de stabilizare a imaginii de tip senzor-shift de 6,5 stopuri pentru a reduce aspectul de tremur al camerei indiferent de obiectivul montat.


Dincolo de trasaturile unice ale senzorului și ale procesorului, camerele FUJIFILM sunt, de asemenea, îndrăgite pentru designul lor fizic, iar X-T4 are un design actualizat pentru o mai bună manevrare și eficiență de fotografiere. Un vizor electronic de 3,69 milioane de puncte și luminos ce poate fi setat la o rată de reîmprospătare de 100 fps pentru o claritate si o curgere neteda a imaginilor cu adevarat remarcabilă atunci când faceti panning sau urmăriți subiecții. In mod complementar, ecranul LCD cu ecran tactil din spate de 3 inch cu 1,62 milioane de puncte are acum un design rabatabil de tip vari-angle potrivit atat pentru fotografia din unghiuri înalte sau joase dar care poate fi si orientat catre fata sau închis lipt de body in cazurile in care alegi sa lucrezi doar cu EVF. Sloturile Dual SD tip UHS-II pentru carduri de memorie de  oferă o flexibilitate de economisire a fișierelor, iar X-T4 se bucura de o baterie actualizată NP-W235, de înaltă capacitate , care oferă aproximativ 600 de fotografii pe încărcare. În plus, sistemele de conexiune Wi-Fi și Bluetooth încorporate permit manevrarea camerei de la distanta și partajarea de imagini pe un dispozitiv mobil.


Un senzor de 26.1MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 și un procesor de tip X 4


Construit in jurul unui senzor extrem de versatil, pe format APS-C X-Trans CMOS 4 si cu o rezolutie de 26.1MP X-T4, iluminat în spate pentru a permite o randare tonală lină, performanțe crescute in conditii de lumină redusa și o sensibilitate ISO nativa intre 160 si 12800. Fiind un senzor de tip X-Trans, acesta folosește in plus, un tablou aleatoriu de pixeli, care aduce un grad ridicat de calitate și claritate imaginii datorită lipsei unui filtru optic de tip low-pass. Față de modelele convenționale de pixeli, designul X-Trans imită mai îndeaproape natura organică a filmului pentru a produce culori mai nuanțate și tranziții tonale, reducând în același timp efectul de moire și aliasing.

Senzorul include un sistem de autofocus extins pentru detectare a fazelor, cu 425 de puncte selectabile care acoperă aproape întreaga zonă a senzorului. Acest sistem de AF oferă performanțe de focalizare mai rapide și mai precise într-o varietate de condiții de iluminare de până la -6 EV. În completarea funcțiilor de imagistică și focalizare, vine și un procesor de tip X actualizat quad-core, care  oferă performanțe mai mari din punct de vedere al rapiditatii  și al sensibilitatii, inclusiv cadenta in fotografiere la rezoluție maxima de 15 fps, atunci cand este folosit obturatorul mecanic. Designul unic ofera o cadenta de 20 fps cu obturatorul  electronic sau una de 30 fps cu un obturator electronic in combinatie cu un crop de 1,25x.
Stabilizare a imaginii în corp


Cele 5 axe ale sistemului de stabilizare integrat ajută la reducerea aspectului de tremur al imaginii cu până la 6,5 ​​stopuri. Acest sistem funcționează în combinație cu majoritatea lentilelor din seria X, inclusiv cu cele ne-stabilizate și isi face simtita valoarea la viteze de declansare scăzute dar și când fotografiați în condiții dificile de iluminare. În plus, stabilizarea digitala a imaginii pe 4 axe poate fi utilizată în timpul înregistrării video,  mai ales in cazurile in care înregistrarea este realizata din mana.

Unitatea de stabilizare a imaginii a fost redusă dramatic (cu 30% mai mică și cu 20% mai ușoară), fără a renunta la performanța. Noua unitate folosește magneți în loc de arcuri și senzori de performanță de înaltă performanță pentru a îmbunătăți precizia de 8 ori mai bine comparativ cu X-H1. De asemenea, noua structură de absorbție a șocurilor integrată  va stabiliza cele mai mici tremuraturi, permițând noii unități de declanșare a planului focal să funcționeze la potențialul maxim. În cele din urmă, unitatea efectuează peste 10.000 de corecții pe secundă pentru a realiza până la 6,5 ​​opriri de stabilizare a imaginii cu 18 din cele 29 de lentile FUJINON XF.Cadranele de comandă din față și din spate integrează o funcție push pentru o utilizare mai ușoară și o imbunatatire a selectarii setărilor.

Butonul de comandă spate este disponibil pentru o selectare și o comutarea intuitivă a punctelor AF, precum și pentru navigarea în meniu și redarea imaginilor.

Obturatorul mecanic reproiectat are o durabilitate îmbunătățită și se preconizeaza sa functioneze pentru 300.000 de declansări.

Conexiunile integrate Bluetooth și Wi-Fi permit distribuirea fără fir a imaginilor pe un dispozitiv mobil sau utilizarea dispozitivului pentru controlul de la distanță al camerei.

Sloturile pentru carduri de memorie de tip SD dual acceptă inclusiv standardul UHS-II pentru stocarea rapidă și flexibilă a fișierelor.

Bateria NP-W235 inclusă oferă aproximativ 600 de cadre pe încărcare atunci când lucrați cu EVF.


Proiectare corp

Vizorul electronic luminos de tip OLED , de înalta rezolutie, cu 3,69 milioane puncte, are un coeficient de marire de 0,75x, iar rata de refresh a imaginii de pe EVF poate fi împinsa pana la 100 fps pentru a reduce decalajul aparent intre cadre in cazul unui panning rapid sau in cazul unor miscari de panoramare si urmarire a unor subiecti.

LCD-ul tip Vari-angle de 3.0 "cu  1,62 milioane de puncte are un design cu ecran tactil pentru o functionare si redare intuitiva, iar faptul ca este articulat ofera de unghiuri de fotografiere ridicate sau scazute. Acest design cu unghi variat înseamna, de asemenea, ca puteti închide ecranul lipit de corpul camerei, ascunzându-l vederii pentru o fotografiere fara distractii.
Moduri de simulare a filmului


Profitând de istoria vastă a FUJIFILM în fotografia tradițională bazată pe film, X-T4 integrează mai multe moduri de simulare a filmului, care imită aspectul unora dintre tipurile de film clasice ale FUJIFILM:

        Provia: contrastul standard și saturația normală a filmului si transparența culorilor
        Velvia: Film de contrast ridicat, saturație ridicată a culorii, culori vii si o transparență specifica filmului
        Astia: contrast redus și saturație a culorilor cu un aspect ideal pentru portrete
        Cromul clasic: tonuri fade și reproducere profunda a culorilor, similare unui film de diapozitive expirat
        Negru clasic: contrast fad, dar culori vii, cu un sentiment de film vintage
        PRO Neg - Disponibil atât in varianta Hi, cât și in cea Std. de contrast, acest lucru imită impresia de accentuare a suprasaturatiei, dar naturală totusi, a filmului color negativ
        Eterna: Pentru un aspect cinematografic, aceasta oferă o culoare plană, cu o saturație scăzută, potrivită pentru randarea culorilor in post-producție
        Bypass Eterna Bleach: Rafineaza aspectul standard Eterna cu o tonalitate mai mare, senzația de contrast mai puternic, menținând în același timp aspectul desaturat
        Acros: Bazat pe popularul film B&W, acest mod monocrom are o tonalitate și o granulatie deosebita și poate fi utilizat împreună cu filtre cu efect de contrast galben, roșu și verde
        B&W: Efect simplu și clasic alb-negru cu opțiuni de filtrare a contrastului pe nuante de galben, roșu și verde
        Sepia: aspectul preferat de toată lumea care imită procesul alternativ popular


În plus față de simularea tipurilor de film specifice, este disponibil și un mod Grain Effect pentru a reproduce aspectul fotografiilor vechi cu un aspect texturat organic, care se remarcă mai ales la imprimare. Efectele Color Chrome și Color Chrome Blue sunt, de asemenea, disponibile pentru a aprofunda culoarea, răspunsul tonal și gradarea cu culori de saturație mai mare.
Baterie nouă.
Durată mai mare de functionare

X-T4 utilizează o baterie „NP-W235” de mare capacitate, care durează aproximativ. 500 de cadre pe încărcare în modul standard și 600 de cadre pe încărcare în modul Economic. Când se utilizează 3 baterii cu atasarea opțională a Battery Grip-ului „VG-XT4” (2 baterii în prindere și 1 în cameră), puteți obține până la aprox. 1700 cadre pe taxă.

Acest lucru elimină orice stres cu privire la durata de viață a bateriei și vă permite să fotografiați mai mult.
 

Rezolutie:: 26.1

Senzor: APS-C

Dimensiune senzor:: 23.4 x 15.6 mm

Tip senzor/Marire: Crop 1,5x

Procesor de imagine: X-Trans

Sensibilitate ISO:: Auto, 160 până la 12800 (extins: 80 până la 51200)

White Balance: Auto, Temperatura culorii, personalizată, fină, fluorescentă (alb rece), fluorescentă (lumină de zi), fluorescentă (alb cald), incandescentă, nuanță, sub apă

Format fisiere: JPEG, RAF, TIFF, MOV, MP4

Filmare: 4k

Filmare detalii: Moduri de înregistrare MOV / H.264 / H.265 10 biți DCI 4K (4096 x 2160) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p / 50p / 59.94p [100 până la 400 Mb / s] UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.9

Dimensiune LCD:: 3.0 inch

Numar pixeli LCD:: Aspect ratio 3:2, approx. 1.62 millions dots touch screen color LCD monitor(approx. 100% coverage)

Ecran Rabatabil: Da

Vizor: 0,5 inch aprox. 3,69 milioane puncte Vizor OLED Culoare Acoperire a zonei de vizualizare față de zona de captare: aprox. 100% obiectiv: aprox. 23 mm (de la obiectivul ocular) Reglare dioptrie: -4 - +

Profunzime culoare:: RAW: 14bit RAW (RAF original format) TIFF: 8/16bit RGB

Sistem de Focalizare: Intelligent Hybrid AF

Shutter Speed: Obturatorul mecanic cu viteza obturatorului 1/8000 la 900 secunde în modul manual 1/8000 la 900 secunde în modul prioritate obturator 1/8000 la 30 secunde în modul prioritate de deschidere 1/8000 la 4

Stabilizator imagine: Da, pe 5 axe

Moduri expunere: Prioritate de deschidere, manual, program, prioritate obturator

Patina blitz extern: Da

Moduri de declanşare: P (Program AE) / A (Aperture Priority AE) / S (Shutter Speed Priority AE) / M (Manual Exposure)

Fotografiere continuă (rafala): Obturator mecanic Până la 15 fps la 26,1 MP pentru până la 38 de cadre (brut) / 110 cadre (JPEG) Până la 10 fps la 26,1 MP pentru până la 44 de cadre (raw) / 164 de cadre (JPEG) Până la 8 fps la 26,1

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Fujifilm X

Memorie suportata: UHS-I / UHS-II / Video Speed Class V90 *1

Conectivitate: Bluetooth Ver 4.2

Wi-Fi: IEEE802.11b/g/n

Tip baterie / acumulator:: NP-W235

Dimensiuni: (W) 134.6mm x (H) 92.8mm x (D) 63.8mm

Greutate: Approx. 607g (cu acumulator si card)

Montura lentilelor FUJIFILM X
 
Formatul camerei APS-C (Factor de crop de 1,5x)
 
Pixeli efectivi: 26,1 Megapixeli
Rezoluție maximă 6240 x 4160
Raportul de aspect 1: 1, 3: 2, 16: 9
 
Senzor tip CMOS
Dimensiunea senzorului 23,5 x 15,6 mm
 
Format fișier imagine JPEG, RAW, TIFF
Adâncimea de biți 16 biți
Senzor de stabilizare a imaginii, schimbător cu 5 axe
 
Controlul expunerii
Sensibilitate ISO Auto, 160 până la 12800 (extins: 80 până la 51200)
 
Obturatorul mecanic cu viteza obturatorului
1/8000 la 900 secunde în modul manual
1/8000 la 900 secunde în modul prioritate obturator
1/8000 la 30 secunde în modul prioritate de deschidere
1/8000 la 4 secunde în modul program
0 până la 60 minute în modul bulb
 
Obturator electronic
1/32000 la 900 secunde în modul manual
1/32000 la 900 secunde în modul prioritate obturator
1/32000 la 30 secunde în modul prioritate de deschidere
1/32000 la 4 secunde în modul program
1 la 1 secundă în modul bulb
 
Obloane electronice pentru perdele frontale
1/8000 la 900 secunde în modul manual
1/8000 la 900 secunde în modul prioritate obturator
1/8000 la 30 secunde în modul prioritate de deschidere
1/8000 la 4 secunde în modul program
0 până la 60 minute în modul bulb
 
Obturator electronic
1/8000 la 1/4 secundă în modul film
 
Metoda de măsurare medie, ponderată centrală, multiplă, spot
 
Moduri de expunere Prioritate de deschidere, manual, program, prioritate obturator
 
Compensarea expunerii -5 până la +5 EV (1/3 EV pași)
 
White Balance Auto, Temperatura culorii, personalizată, fină, fluorescentă (alb rece), fluorescentă (lumină de zi), fluorescentă (alb cald), incandescentă, nuanță, sub apă
 
Fotografiere continuă Obturator mecanic
Până la 15 fps la 26,1 MP pentru până la 38 de cadre (brut) / 110 cadre (JPEG)
Până la 10 fps la 26,1 MP pentru până la 44 de cadre (raw) / 164 de cadre (JPEG)
Până la 8 fps la 26,1 MP pentru până la 49 de cadre (brut) / 200 de cadre (JPEG)
 
Obturator electronic
Până la 20 fps la 26,1 MP pentru până la 36 de cadre (brut) / 79 cadre (JPEG)
Până la 30 fps la 20,9 MP pentru până la 35 de cadre (brut) / 60 de cadre (JPEG)
Până la 20 fps la 20,9 MP pentru până la 37 de cadre (raw) / 114 cadre (JPEG)
Până la 10 fps la 20,9 MP pentru până la 48 de cadre (brute) / 500 de cadre (JPEG)
 
Înregistrare la intervale Da
 
Temporizator cu 2/10 secunde
 
Video
 
Moduri de înregistrare MOV / H.264 / H.265 10 biți
DCI 4K (4096 x 2160) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p / 50p / 59.94p [100 până la 400 Mb / s]
UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p / 50p / 59.94p [100 până la 400 Mb / s]
DCI 2K (2048 x 1080) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p / 50p / 59.94p [50 până la 200 Mb / s]
Full HD (1920 x 1080) la 23.976p / 24.00p / 25p / 29.97p / 50p / 59.94p / 100p / 119.88p / 240p [50 până la 200 Mb / s]
 
Moduri de înregistrare externă pe 10 biți
DCI 4K (4096 x 2160)
 
Limită de înregistrare până la 30 de minute
 
Codificare video NTSC / PAL
 
Microfon încorporat pentru înregistrare audio (stereo)
Intrare externă pentru microfon (stereo)
Format de fișiere audio AAC, Linear PCM (Stereo)
 
Tip focalizare Auto și focalizare manuală
Modul de focalizare AF continuă-servo (C), focalizare manuală (M), AF (S) unic-servo
Detectarea fazelor punctelor de autofocus: 425
 
Vizor și Monitor
 
Electronic Viewfinder Type (OLED)
Dimensiunea vizorului 0,5 "
Rezoluția vizorului 3.690.000 puncte
Punctul de vedere pentru vizor 23 mm
Acoperire vizor 100%
Mărire vizor Aprox. 0.75x
Reglarea dioptrilor -4 la +2
 
Dimensiunea monitorului 3 "
Rezoluție Monitor 1.620.000 puncte
 
Monitor tip LCD cu ecran tactil articulat
 
Bliț
Bliț încorporat  Nu
Commander Modes Flash, Manual, Off, Sincronizare lentă, TTL Auto
 
Viteza maximă de sincronizare 1/250 secundă
 
Sistem dedicat Flash TTL
Patina externă, Hot-shoe, terminal PCSync
 
Interfață
Slot pentru card de memorie Slot dual: SD / SDHC / SDXC (UHS-II)
 
Conectivitate USB Type-C (USB 3.1), HDMI D (Micro), microfon 3.5mm, 2.5mm Sub-Mini, priză de sincronizare PC
fără fir Bluetooth
Wifi
GPS Nu
 
Informatii mediu
Temperatura de operare 14 până la 104 ° F / -10 până la 40 ° C
Umiditate de funcționare 10 până la 80%
 
Fizic
Baterie 1 x NP-W235 Litiu-ion reîncărcabil, 7,2 VCC, 2200 mAh (aproximativ 600 fotografii)
Dimensiuni (L x L x P) 5,3 x 3,65 x 2,51 "/ 134,6 x 92,8 x 63,8 mm
Greutate 1,16 lb / 526 g (numai pentru corp)

- FUJIFILM X-T4 Cameră digitală mirrorless (doar corp, argintiu)
- Baterie litiu-ion FUJIFILM NP-W235 (7.2V, 2200mAh)
- Adaptor și mufă de curent alternativ
- Cablu USB
- Adaptor pentru căști
- Curea de umăr
- Capac pentru body FUJIFILM
- Înveliș de patina blitz

- Obiectiv FUJIFILM XF 16-80mm f/4 R OIS WR
- Capace fata/spate obiectiv

S.C. TOTAL STAR SERVICE S.R.L
Magazin FOTO HOBBY
Bucuresti
Str. Covaci nr. 7, Sector 3. CENTRUL ISTORIC

Tel. +40-722-236221;
Tel. +40-21-3151628
Email: fotohobbyshop@gmail.com

Scrie un review


Suport clienti Luni - Joi 10.30 - 19.00; Vineri 10.30-18.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!