Cautam coleg pasionat de fotografie, pt postul de consilier vanzarii la magazinul din Cluj-Napoca ! Asteptam aplicatiile la fotohobbyshop@gmail.com

Fujifilm FUJIFILM X-T30 II Mirrorless (Body) - Argintiu

4.799,00 Lei 4.499,00 Lei

Garantie:
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C5883 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 4499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

 

X-T30 II

 


Oferind fotografii puternice și funcții video, împreună cu un design compact și funcțional, FUJIFILM X-T30 II este o cameră versatilă fără oglindă, care se distinge prin fotografii avansate și înregistrare video, împreună cu caracteristici de manipulare elegante și intuitive. Dispunând de un senzor și procesor de imagine revizuite, pot fi înregistrate atât fotografii de înaltă rezoluție, cât și videoclipuri 4K, în timp ce un sistem de focalizare automată îmbunătățit oferă performanțe de focalizare rapide și precise. Senzorul de imagine X-Trans CMOS 4 de 26,1 MP în format APS-C are un design retroiluminat pentru a promova o calitate mai bună a imaginii pe toată gama de sensibilitate, împreună cu un sistem de focalizare automată cu detecție de fază de 425 de puncte pentru performanțe AF rapide și precise și urmărirea subiectului . Autofocusul cu detectare de fază 100% oferă focalizare automată puternică pentru detectarea feței și a ochilor cu o nouă opțiune de selecție a feței. Completează imaginea și focalizarea X-Processor 4, care folosește patru procesoare pentru procesarea mai rapidă a imaginii, precum și fotografierea continuă de până la 8 fps cu un obturator mecanic, fotografierea de 30 fps la un decupaj de 1,25x și un obturator electronic și DCI intern / Înregistrare video UHD 4K30.

Împărtășind o estetică familiară a camerelor din seria FUJIFILM X, X-T30 II are un finisaj negru și un aspect de inspirație clasică, are comenzi fizice proeminente și are un vizor electronic OLED cu rezoluție înaltă de 2,36 m. Ecranul tactil înclinabil din spate de 3,0 ", de 1,04 m, poate fi utilizat și pentru fotografierea în direct și pentru redarea mai mare a imaginilor. În plus, X-T30 II are și Bluetooth încorporat pentru partajare fără fir și control de la distanță.


Caracteristici cheie

Senzor APS-C X-Trans BSI CMOS 4 de 26,1 MP
X-Processor 4 cu procesor Quad
Video DCI și UHD 4K30; F-Log Gamma
Vizor electronic OLED de 2,36 m
Ecran tactil LCD înclinabil cu puncte de 3,0 ", 1,04 m
Focalizare automată cu detecție de fază în 425 de puncte
Obturator mecanic și electronic
ISO 80-51200 extins, 30 fps Fotografiere
Bluetooth și Wi-Fi; Modul Căutare sportivă
Curățarea senzorului de vibrație ultra sonic


Inspirat de fotografi

Fiecare element al FUJIFILM X-T30 II a fost conceput având în vedere fotografii. 
 

De la funcționarea pe gimbal și corpul compact, ușor, până la senzorul APS-C de ultimă generație, luminează imaginația și inspiră creativitate. Mai mult, X-T30 II incorporează funcții de ultimă oră, convenabile - cum ar fi un ecran tactil pe spate și un bliț discret încorporat - cu un farmec estetic de epocă pentru a face din fotografie o experiență cu adevărat captivantă.

 









 

Senzor X-Trans CMOS 4
 

Senzorul X-Trans CMOS 4 de a patra generație se află în centrul X-T30 II. 

Senzorul de imagine retroiluminat de 26,1 MP minimizează zgomotul, extinzând în același timp sensibilitatea la ISO160. În plus, structura unică a gamei de filtre de culoare X-Trans reduce culorile false, fără a fi nevoie de un filtru optic de tip low-pass.
 


 

X-Processor 4
 

Quad-core X-Processor 4 funcționează cu senzorul X-Trans CMOS 4 pentru a oferi o combinație de procesare a imaginii capabilă să ofere diverse opțiuni de simulare a filmului, deschizând ușile către noi niveluri de creativitate prin modul în care interpretează fiecare culori și tonuri. De asemenea, au fost aduse îmbunătățiri semnificative capacității camerei de a urmări subiecții în mișcare, optimizând focalizarea automată pentru ambele fotografii și capacitățile sale video 4K / 30P puternice.

 

 

Culoare

Culoare perfectă pentru a defini Stilul tău fotografic

Imaginile grozave au nevoie de culori deosebite, iar moștenirea remarcabilă a Fujifilm în știința culorii, perfecționată prin combinarea a peste 85 de ani de experiență și cunoștințe, oferă fiecare imagine creată. Fiecare simulare de film produce o adâncime, o saturație și o tonalitate special formulate, care necesită puțină sau nicio lucrare de post-producție.


 

Moduri de simulare a filmului

Fotografii și realizatorii de filme se pot bucura de libertatea creativă și de aspectul unic al a 18 simulări de film diferite pe X-T30 II. Fiecare simulare de film este proiectată cu precizie pentru a reproduce culori și tonuri din cele mai populare filme analogice Fujifilm și unele dintre cele mai vechi procese de finisare a fotografiei. Cu Simulare de film preferată, puteți face imagini sau videoclipuri cu un aspect consistent, le puteți transfera pe un smartphone sau computer, apoi să postați imediat pe social media sau pe un blog.

 

ETERNA Bleach Bypass

 

ETERNA Bleach Bypass


ACROS

 

ACROS


モノクロ

 

MONOCHROME


SEPIA

 

SEPIA


PROVIA

 

PROVIA


Velvia

 

Velvia


ASTIA

 

ASTIA


CLASSIC CHROME

 

CLASSIC CHROME


PRO Neg.Hi

 

PRO Neg.Hi


PRO Neg.Std

 

PRO Neg.Std


Classic Neg.

 

Classic Neg.


ETERNA

 

ETERNA


ETERNA Bleach Bypass

 

ETERNA Bleach Bypass


ACROS

 

ACROS


モノクロ

 

MONOCHROME


SEPIA

 

SEPIA


PROVIA

 

PROVIA


Velvia

 

Velvia


ASTIA

 

ASTIA


CLASSIC CHROME

 

CLASSIC CHROME



© Kontorn Siritantikorn


PROVIA

Bazat pe FUJICHROME PROVIA, un film de inversare conceput pentru uz profesional, acest mod de simulare a filmului se adresează tuturor tipurilor de subiecte, oferind o reproducere neutră a culorilor.


Velvia

Bazat pe FUJICHROME Velvia, un film de inversare ultra viu conceput pentru uz profesional, acest mod de simulare a filmului oferă culori mai bogate și cu un contrast mai ridicat decât PROVIA. Este un favorit al fotografilor de peisaj.


ASTIA

Bazat pe FUJICHROME ASTIA, o peliculă inversă concepută pentru a fi utilizată în portrete de modă, acest mod de simulare a filmului acordă prioritate reproducerii moi și fidele a tonurilor pielii, reproducând în același timp cerul albastru viu și verdeața.


CROM CLASIC

Acest mod de simulare a filmului este conceput pentru a reproduce un aspect similar revistelor documentare din secolul al XX-lea. Saturația sa redusă și gradația tonală dură în umbre îl fac o alegere perfectă pentru fotografia documentară cu o notă de realism.


PRO Neg.Hi

Bazat pe PRO160NH, un film negativ color pentru profesioniști, acest mod de simulare a filmului are o gradație tonală ușor mai dură decât PRO Neg. Std. Este utilizat în principal în fotografia de portret, unde iluminarea nu este ușor de controlat. Oferă cantitatea potrivită de detalii de umbră, chiar și în condiții de iluminare plană.


PRO Neg.Std

Bazat pe PRO160NS, un film negativ color pentru profesioniști, acest mod de simulare a filmului are o gradație tonală moale și o reproducere excelentă a tonului pielii. Ideală pentru fotografierea portretelor cu iluminare atent controlată, tonalitatea neutră se pretează bine post-procesării.


Clasic Neg.

Bazat pe SUPERIA, un film negativ color iubit de generații de fotografi, acest mod de simulare a filmului oferă o gradație tonală cu contrast ridicat. Acesta adaugă adâncime și definiție culorilor, ajustându-le nuanțele în lumini și umbre, reducând în același timp saturația.


ETERNA

Bazat pe ETERNA, un film conceput pentru filme, acest mod de simulare a filmului minimizează saturația pentru a se asigura că niciuna dintre culori nu iese în evidență. Oferă o gradație tonală extrem de moale în evidențieri și umbre profunde pentru a preveni tăierea, reproducând un aspect cinematografic.


ETERNA Bleach Bypass

Acest mod de simulare a filmului aplică un efect Bleach Bypass modului ETERNA. Produce un aspect cu contrast ridicat, cu saturație redusă, creând o notă de adâncime iubită de mulți cineaști. Perfect pentru o editare mai dramatică.


ACROS

Bazat pe ACROS, un film monocrom renumit pentru cerealele super fine, acest mod de simulare a filmului oferă detalii bogate în umbră și claritate excelentă, adăugând în continuare cereale la ISO-uri ridicate și recreând senzația texturală uimitoare a monocromului.


Monocrom

Pentru imagini alb-negru. Disponibil în modul standard sau cu filtre galbene, roșii sau verzi, acesta din urmă va aprofunda nuanțele de gri corespunzătoare nuanțelor complementare din scenă. De exemplu, filtrul roșu întunecă cerul albastru.


SEPIA

Acest mod adaugă un ton cald peste cadru pentru un aspect vintage. Atunci când este aplicat unui subiect retro, creează un finisaj nostalgic.



Personalizare

Setări reglabile


X-T30 II vă permite să creați cu ușurință propriul stil vizual distinctiv prin combinarea Simulărilor de film cu alte efecte, inclusiv textura bobului filmului, adâncimea culorii, claritatea, claritatea și tonurile de evidențiere și umbră. Toate aceste reglaje sunt afișate în direct în EVF și pe ecranul tactil LCD, pentru a crea efecte extraordinare și a le salva ca presetări.
 



 

-5 SOFT+5 CLEAR

 

ONOFF

 

ONOFF

 

-5 SOFT+5 CLEAR

 

ONOFF

 

ONOFF

 

-5 SOFT+5 CLEAR

 

Efect de zgomot

De la o textură blândă la aspectul sângeros al unui film tradițional de înaltă ISO, cu X-T30 II puteți adăuga cu ușurință cereale cu aspect natural fotografiilor dvs. în cameră, controlându-i intensitatea și dimensiunea pentru rezultate perfecte.


Claritate

Controlul Clarity vă permite să decideți dacă să recreați o scenă cu o claritate clară sau o senzație mai moale. Cu 11 niveluri de control, este ușor să vă ajustați gustul și stilul personal.


Culoare Efect Chrome

Utilizați efectele Color Chrome ale X-T30 II pentru a adăuga adâncime, detalii și intensitate naturală la tonurile roșii, verzi sau galbene ale imaginii, unde saturația este prea mare pentru a atinge gradarea reală; sau utilizați Color Chrome FX Blue pentru a regla valorile doar în tonurile de albastru ale unei imagini. Reglați-le separat în trei niveluri pentru a se potrivi perfect subiectului dvs.


Concentrați-vă

Cel mai bun din clasă


Autofocus

Autofocusul avansat al X-T30 II folosește pixeli de detecție a fazelor dens aranjați și algoritmi avansați pentru a realiza cel mai bun autofocus din clasă. Atingând vitezele de blister și lucrând peste cadru, X-T30 II vă asigură că sunteți perfect echipat pentru a încadra orice oportunitate.



 

© Chu Viet Ha


 

© Chu Viet Ha

 

Focalizarea este de doar 0,02 secunde, X-T30 II oferă o performanță de focalizare automată echivalentă cu alte camere de înaltă performanță din seria X *. În plus, datorită combinației dintre senzorul X-Trans CMOS 4 și motorul de procesare a imaginii X-Processor 4, acesta menține focalizarea pe subiecți în mișcare rapidă sau neregulată și se va bloca pe fața unei persoane pentru perfecțiunea portretului.
* X-T4, X-Pro3


AF pentru detectarea feței / ochilor

Indiferent dacă fotografiați oameni în mișcare sau utilizați o adâncime de câmp redusă pentru a oferi portretelor un aspect tridimensional, puteți fi siguri că X-T30 II va menține fața sau ochii subiectului în focalizare datorită feței și ochilor Detecție AF. Acestea funcționează și pentru videoclipuri, astfel încât X-T30 II va menține subiectul clar, în timp ce vă concentrați asupra poveștii.


AF de urmărire

Viteza și performanța AF nu cedează nici atunci când vine vorba de alte subiecte. Algoritmul AF al X-T30 II detectează forme și culori pentru a identifica subiecții, menținându-i în focalizare cu performanțe de urmărire de mare viteză. O apăsare pe jumătate a butonului de declanșare este tot ce este necesar pentru ca X-T30 II să urmărească lin și cu precizie subiectul în timp ce se deplasează în jurul cadrului.


AF cu lumină scăzută

Sistemul de focalizare automată cu detecție de fază hibridă inteligentă a X-T30 II oferă rezultate clare și clare în interioruri foarte întunecate sau în situații de lumină slabă. Cu o sensibilitate de până la -7EV *, focalizarea automată poate fi utilizată chiar și în condiții de noapte, unde alte camere ar putea avea dificultăți.
* Cu XF50mmF1.0 R WR atașat


Componente cinematografice 

Multe dintre camerele de astăzi au o ieșire video 4K, dar X-T30 II înregistrează în mod unic imagini supra-eșantionate de la un semnal original de 6K. Aceasta înseamnă că camera oferă imagini de înaltă rezoluție cu zgomot relativ redus și claritate uimitoare. De asemenea, acceptă filmarea în format DCI cu aspect 17: 9, pentru un aspect cinematografic de înaltă calitate.


Știința inegalabilă a culorilor Fujifilm beneficiază și de videoclipuri.

Când creați filme, puteți utiliza oricare dintre cele 18 simulări de film X-T30 II diferite pentru a adăuga propriul aspect distinctiv la filmări, inclusiv ETERNA, filmul de film utilizat în multe capodopere cinematografice.

 




Filmare Full HD 240p de mare viteză

X-T30 II înregistrează filme Full HD de mare viteză la 240 fps. Redat la viteză normală, rezultă imagini netede și de înaltă calitate, cu un efect de mișcare lentă de până la 10x.
 





F-Log

Pentru o mai mare flexibilitate post-producție, X-T30 II acceptă formatul video F-Log, care vă permite să înregistrați filme cu o gamă dinamică largă, îmbunătățind detaliile în lumini și umbre. Utilizarea F-Log View Assist în timpul înregistrării vă oferă, de asemenea, o previzualizare echivalentă BT.709 pe monitorul LCD, pentru a vă ajuta să vizualizați cum ar putea arăta o editare.


Alte moduri de a fotografia

Moduri de fotografiere pentru a se potrivi oricăror condiții


X-T30 II se adaptează la modul în care doriți să creați imagini. Pentru rezultate excelente, cu probleme minime, AUTO oferă fotografiere inteligentă, complet automată. Alegeți Manual pentru a vă controla complet; alegeți Prioritate diafragmă pentru claritate față în spate sau estompați fundalurile din imagine; comutați la Prioritatea declanșatorului pentru a sublinia mișcarea subiectului; sau setați Program pentru a lăsa camera să aleagă diafragma și viteza obturatorului.

Folosind cea mai recentă tehnologie, calitatea imaginii în modul AUTO / SP al X-T30 II a fost dusă la un nou nivel. Peisajele sunt mai clare și mai vii, portretele sunt mai frumos naturale, iar scenele cu iluminare din spate sunt mai puțin predispuse la pierderea detaliilor în lumini și umbre, oferind rezultate stelare direct din cameră.
 

NEW

PREVIOUS



Modul de control

Cu funcționarea sa intuitivă, X-T30 II vă permite să comutați rapid între modurile de expunere, pur și simplu prin setarea unei combinații a cadranului de declanșare și a inelului de deschidere pe obiectiv. Cadranul de compensare a expunerii vă permite, de asemenea, să reglați expunerea cu până la ± 5 opriri *.
* Când utilizați cadranul în poziția C.
 






Modul AUTO  îmbunătățit al lui X-T30 II folosește cea mai recentă tehnologie pentru a oferi o calitate maximă a imaginii.

Peisajele sunt mai clare și mai vii, portretele sunt frumos naturale, iar scenele iluminate din spate sunt mai puțin predispuse la pierderea detaliilor în lumini și umbre, oferind rezultate stelare direct din cameră.
 






Încadrare continuă de mare viteză

Trebuie să abordați subiecte în mișcare rapidă? X-T30 II are spatele. Între obturatorul său mecanic de 8 cadre pe secundă și obturatorul electronic de 20 de cadre pe secundă, ținerea pasului cu acțiunea este la îndemână. Și dacă aveți nevoie de o viteză și mai mare, obturatorul electronic poate fi accelerat la 30 de cadre pe secundă, cu o ușoară decupare a imaginii.

 

© Wladimir Simitch



Compatibilitate smartphone

Instalați aplicația gratuită FUJIFILM Camera Remote pe smartphone sau tabletă și veți putea trimite imagini de pe cameră către dispozitive inteligente, puteți controla setările de expunere și eliberați de la distanță declanșatorul. Aplicația poate ajuta, de asemenea, la salvarea datelor prin comprimarea imaginilor până la 3 MB pe măsură ce sunt transferate. Împerecherea camerei dvs. prin Bluetooth vă permite să programați transferuri de imagini de la cameră la dispozitiv în timp ce nu este utilizată. De asemenea, puteți activa notificările pentru actualizări de firmware, apoi le puteți descărca și instala de la distanță, fără a fi nevoie de un computer.
 


 

Rezolutie:: 26.1 Mpx

Senzor: APS-C

Dimensiune senzor:: 23.5 x 15.6mm

Procesor de imagine: X-Processor 4 - Quad CPU

Sensibilitate ISO:: Auto, 160 to 12800 (Extins:80 ; pana la 51200)

Format fisiere: Raw, Jpeg, MOV

Filmare: 4k

Numar pixeli LCD:: 2,360,000 de puncte

Ecran Rabatabil: Da

Sistem de Focalizare: TTL phase detection AF: 425 puncte

Masurarea Expunerii:: Masurare Evaluativa, Masurare Partiala, Masurare Spot, Masurare Preponderent Centrala

Blit Integrat:: Da

Patina blitz extern: Da

Fotografiere continuă (rafala): 30 fps la 26.1 MP pana la 18 cadre in Raw

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Fujifilm X

Conectivitate: WiFi; Bluetooth®

Tip baterie / acumulator:: NP-W126S

Dimensiuni: 118.4 x 82.8 x 46.8 mm

Greutate: 378g

Dimensiune LCD:: 3 inch (7,6 cm)

Wi-Fi: Da

Vizor: Electronic

S.C. TOTAL STAR SERVICE S.R.L
Magazin FOTO HOBBY
Bucuresti
Str. Covaci nr. 7, Sector 3. CENTRUL ISTORIC

Tel. +40-722-236221;
Tel. +40-21-3151628
Email: fotohobbyshop@gmail.com

Specificații
Numele modelului FUJIFILM X-T30 II
Montură pentru obiectiv Montură FUJIFILM X
Senzor de imagine 23,5 mm x 15,6 mm (APS-C) X-Trans CMOS 4 cu filtru de culoare primară
Număr de pixeli efectivi 26,1 milioane de pixeli
Sistem de curățare a senzorului Vibrație ultra sonică
Procesor de imagini X-Processor 4
Suport de stocare Card SD (-2 GB)
Card SDHC (-32 GB)
Card SDXC (-2 TB)
UHS-I

* Vă rugăm să consultați site-ul web Fujifilm pentru a verifica compatibilitatea cardului de memorie.
Formatul de fișier al imaginii statice DCF: Conform cu regula de proiectare pentru sistemul de fișiere al camerei (DCF2.0)
JPEG: Exif Ver.2.32
RAW: 14 biți RAW (format original RAF)

* Exif 2.32 este un format de fișier al camerei digitale care conține o varietate de informații de fotografiere pentru o imprimare optimă
Număr de pixeli înregistrați L: (3: 2) 6240 x 4160 / (16: 9) 6240 x 3512 / (1: 1) 4160 x 4160
M: (3: 2) 4416 x 2944 / (16: 9) 4416x 2488 / (1: 1) 2944 x 2944
S: (3: 2) 3120 x 2080 / (16: 9) 3120x 1760 / (1: 1) 2080 x 2080
Panorama L: (vertical) 9600 x 2160 / (Orizontal) 9600 x 1440
M: (vertical) 6400 x 2160 / (orizontal) 6400 x 1440
Sensibilitate Imagine statică Ieșire standard: AUTO1 / AUTO2 / AUTO3 / ISO160 ~ 12800 (1/3 pas)
Ieșire extinsă: ISO80 / 100/125/25600/51200
Sensibilitate de ieșire standard film: AUTO / ISO160 ~ 12800 (pas 1/3)
Sensibilitate extinsă la ieșire: ISO25600
Controlul expunerii Contorizare TTL 256-zone, Multi / Spot / Medie / Centrată ponderată
Mod de expunere P (program AE) / A (prioritate diafragmă AE) / S (prioritate viteză obturator AE) / M (expunere manuală)
Compensarea expunerii Încă -5.0EV ~ + 5.0EV Pasul 1 / 3EV
Film -2.0EV ~ + 2.0EV Pasul 1 / 3EV
Obturator tip Obturator plan focal
Viteza obturatorului Declanșator mecanic Mod P: 4 sec. până la 1/4000 sec.
Un mod: 30 sec. până la 1/4000 sec.
Mod S / M: 15min. până la 1/4000 sec.
Mod bec: până la 60min.
Mod declanșator electronic P: 4 sec. la 1 / 32000sec.
Un mod: 30 sec. la 1 / 32000sec.
Mod S / M: 15min. la 1 / 32000sec.
Mod bec: 1sec. Fix

* Este posibil ca declanșatorul electronic să nu fie potrivit pentru obiecte în mișcare rapidă sau fotografiere manuală. Blițul nu poate fi utilizat.
Mod mecanic + declanșator electronic P: 4 sec. la 1 / 32000sec.
Un mod: 30 sec. la 1 / 32000sec.
Mod S / M: 15min. la 1 / 32000sec.
Mod bulb: până la 60min.
Fotografiere continuă Aprox. 30fps [Numai obturator electronic, 1,25 x Crop] (JPEG: 29 de cadre RAW comprimat: 17 cadre RAW de compresie fără pierderi: 17 cadre RAW necomprimat: 17 cadre)
Aproximativ. 20fps [Numai obturator electronic, 1,25 x Crop] (JPEG: 79 cadre RAW comprimat: 20 cadre RAW de compresie fără pierderi: 17 cadre RAW necomprimat: 17 cadre)
Aproximativ. 10 fps [Numai obturator electronic, 1,25 x Crop] (JPEG: 153 cadre RAW comprimat: 26 cadre Compresie fără pierderi RAW¼ 18 cadre RAW necomprimat: 18 cadre)
Aproximativ. 20fps [Numai obturator electronic] (JPEG: 32 cadre RAW comprimat: 17 cadre RAW de compresie fără pierderi: 17 cadre RAW necomprimat: 17 cadre)
Aproximativ. 10 fps [Numai obturator electronic] (JPEG: 81 cadre RAW comprimat: 21 cadre Compresie fără pierderi RAW: 18 cadre RAW necomprimat: 18 cadre)
Aproximativ. 8 fps (JPEG: 105 cadre RAW comprimat: 23 cadre RAW de compresie fără pierderi: 18 cadre RAW necomprimat: 18 cadre)
Aproximativ. 5 fps (JPEG: 458 cadre RAW comprimat: 46 cadre RAW comprimat fără pierderi: 24 cadre RAW necomprimat: 19 cadre)
Aproximativ. 4 fps (JPEG: RAW comprimat fără sfârșit: 107 cadre RAW de compresie fără pierderi: 28 de cadre RAW necomprimat: 20 de cadre)
Aproximativ. 3 fps (JPEG: RAW comprimat fără sfârșit: 480 de cadre RAW de compresie fără pierderi: 34 de cadre RAW necomprimat: 21 de cadre)
Pre-shot: Aprox. 30fps [Numai obturator electronic, 1,25 x Crop] (maxim 10 cadre în timp ce se apasă la jumătate, maxim 15 cadre după apăsarea completă, total maxim 25 de cadre)
Pre-shot: Aprox. 20 fps [Numai obturator electronic, 1,25 x Crop] (max. 10 cadre în timp ce apăsați pe jumătate, maxim 48 de cadre după apăsarea completă, total maxim 58 de cadre)
Pre-shot: Aprox. 10 fps [Numai obturator electronic, 1,25 x Crop] (max. 10 cadre în timp ce se apasă la jumătate, max. 110 cadre după apăsarea completă, total maxim 120 cadre)
* Cadrele înregistrabile depind de suportul de înregistrare
* Viteza de fotografiere continuă depinde de mediul de fotografiere și de cadrele de fotografiere
Drive Mode AE ​​Bracketing 2 cadre
3 cadre
5 cadre
7 cadre
9 cadre
* cu 1 / 3EV pas, până la ± 3EV trepte
Paranteză Filmsimulation Orice 3 tipuri de simulare de film selectabile
Bracketing din gama dinamică 100%
200%
400%
Sensibilitate ISO Bracketing ± 1 / 3EV
± 2 / 3EV
± 1 EV
Bracketing balans de alb ± 1
± 2
± 3
Bracketing Focus AUTO
MANUAL
Expunere multiplă Da (maximum 9 cadre)
Aditiv
In medie
Luminos
Întuneric
Mod HDR AUTO
200%
400%
800%
800% +
Filtru avansat Camera de jucărie
Miniatură
Culoare pop
High-key
Cheie usoara
Ton dinamic
Focalizare moale
Culoare parțială (roșu / portocaliu / galben / verde / albastru / violet)
Mod focalizare AF unic / AF continuu / MF
Tip AF inteligent hibrid (AF contrast TTL / AF detectare fază TTL)
Contrast de performanță cu lumină scăzută: -4.0EV * XF50mmF1.0 atașat
Detectare fază: -7.0EV * XF50mmF1.0 atașat
Selecție cadru AF Punct unic AF: 13x9 / 25x17 (dimensiune modificabilă a cadrului AF)
Zona AF: 3x3 / 5x5 / 7x7 din 117 zone pe grila 13x9
AF larg / urmărire: da (AF-S: larg / AF-C: urmărire)
Toate: Da
Detectarea feței / ochilor Da
Bliț încorporat Bliț pop-up manual (bliț super inteligent)
Număr ghid: aprox. 7 (ISO200 Em) / aprox. 5 (ISO 100 Em)
Gama efectivă (ISO1600)
Sincronizare Mod: 1 perdea / 2 perdea
Mod bliț: TTL (TTL AUTO / STANDARD / SLOW SYNC.) / MANUAL / COMMANDER / OFF
Sincronizare flash montare pantofi. Mod: prima perdea / a doua perdea / AUTO FP (HSS)
Mod bliț: TTL (TTL AUTO / STANDARD / SLOW SYNC.) / MANUAL / MULTI * Când EF-X500 este setat / OFF
Pantof fierbinte Da (compatibil cu TTL Flash dedicat)
Vizor Vizor OLED color de 0,39 inci
Aproximativ. 2,36 milioane de puncte
Acoperirea zonei de vizionare vs. a zonei de captare: Aprox. 100%
Punct ocular: Aproximativ. 17,5 mm (de la capătul posterior al ocularului camerei)
Reglare dioptrii: -4 ~ + 2m-1
Mărire: 0,62x cu obiectiv 50mm (echivalent 35mm) la infinit și dioptrii setate la -1,0m-1
Unghi de vedere diagonal: aprox. 31 ° (Unghi de vizualizare orizontal: aproximativ 26 °)
Senzor de ochi încorporat
Monitor LCD Monitor LCD color cu ecran tactil de 3,0 inci
Raport de aspect 3: 2
Aproximativ. 1,62 milioane de puncte
Mod ecran tactil Mod fotografiere Fotografiere / AF / Zona focalizare / OPRIT / Setare atingere dublă (PORNIT / OPRIT) / Setare funcție tactilă (PORNIT / OPRIT) / Setare zonă ecran tactil EVF
Mod redare Glisare / Pinch-in / Pinch-out / Atingeți de două ori / Trageți
Înregistrare film Format fișier MOV: MPEG-4 AVC / H.264, PCM liniar (sunet stereo 24bit / 48KHz eșantionare)
MP4: MPEG-4 AVC / H.264, AAC
Compresie film GOP lung
Dimensiunea fișierului / Rata cadrelor / Durata înregistrării [DCI4K (17: 9) 4096 x 2160]
29,97p / 25p / 24p / 23,98p 200Mbps / 100Mbps până la aprox. 30 minute

[4K (16: 9) 3840 x 2160]
29,97p / 25p / 24p / 23,98p 200Mbps / 100Mbps până la aprox. 30 minute

[Full HD (17: 9) 2048 x 1080]
59,94p / 50p / 29,97p / 25p / 24p / 23,98p 200Mbps / 100Mbps până la aprox. 30 minute.

[Full HD (16: 9) 1920 x 1080]
59,94p / 50p / 29,97p / 25p / 24p / 23,98p 200Mbps / 100Mbps până la aprox. 30 minute.

[Full HD (16: 9) Rec. De mare viteză 1920 x 1080]
240p / 200p / 120p / 100p 200Mbps (înregistrare)
240p / 200p până la aprox. 3min
120p / 100p până la aprox. 6min.

* Pentru înregistrarea filmelor, utilizați un card de memorie SD cu UHS Speed ​​Class 3 sau mai mare.
* Timpul de înregistrare poate deveni scurt în funcție de temperatură și / sau condițiile de fotografiere
Mod de simulare a filmului 18 moduri
PROVIA / Standard
Velvia / Vivid
ASTIA / Soft
Chrome clasic
PRO Neg.Hi
PRO Neg.Std
Clasic Neg.
ETERNA / Cinema
ETERNA BLEACH BYPASS
ACROS
ACROS + Ye Filter
Filtru ACROS + R
Filtru ACROS + G
Alb negru
Alb-negru + Filtru Ye
Filtru alb-negru + R
Alb-negru + Filtru G
Sepia
Culoare monocromatică Da
Grain Effect Rugozitate PUTERNIC, SLAB, OPRIT
Dimensiune MARE, MICĂ
Efect de culoare crom STRONG, SLAB, OFF
Culoare crom Albastru STRONG, SLAB, OFF
Setarea intervalului dinamic Încă AUTO / 100 % / 200 % / 400 %
Restricție ISO DR100%: Fără limită, DR200%: ISO320 sau mai mult, DR400%: ISO640 sau mai mult
Film 100 % / 200 % / 400 %
Restricție ISO DR100%: Fără limită, DR200%: ISO320 sau mai mult, DR400%: ISO640 sau mai mult
Balans de alb Auto: Prioritate alb / Prioritate automată / Ambianță
Personalizat: Personalizat1 - 3
Selectarea temperaturii culorii: 2500K ~ 10000K
Presetate: fin / umbră / lumină fluorescentă-1 / lumină fluorescentă-2 / lumină fluorescentă-3 / lumină incandescentă / subacvatică
Setare claritate ± 5 pași
Autodeclanșator de 10 sec. / 2sec.
Interval de fotografiere cu temporizator Da (Setare: Interval, Număr de fotografii, Timp de pornire, Interval de fotografiere cu reglare a expunerii)
Transmițător wireless Standard: IEEE802.11b / g / n (protocol wireless standard)
Criptare: modul mixt WEP / WPA / WPA2
Mod de acces: Infrastructură
Bluetooth® Standartd: Bluetooth Ver. 4.2 (Bluetooth cu energie redusă)
Frecvența de funcționare (frecvența centrală): 2402 ~ 2480MHz
Terminal Interfață digitală: USB de tip C (USB3.2 Gen1x1)
Ieșire HDMI: conector micro HDMI (tip D)
Altele: ø2.5mm, mini conector stereo (pentru microfon și eliberare de la distanță) / Hot shoe
Alimentare baterie Li-ion NP-W126S (inclusă)
Durata de viață a bateriei pentru fotografii: Mod normal Aprox. 390 cadre
* Când este setat XF35mmF1.4 R

Durata reală de viață a bateriei pentru captura filmului: 4K Aprox. 45min. (29,97p) / Full HD Aprox. 45min. (59,94p)
* Detectarea feței este setată la OPRIT

Durată de viață continuă a bateriei pentru captarea filmului: 4K Aprox. 60min. (29,97p) / Full HD Aprox. 75min. (59,94p)
* Detectarea feței este setată la OPRIT
* Numărul aproximativ de cadre sau timp de înregistrare a filmelor care poate fi realizat cu o încărcare completă bazată pe standardul CIPA.
Dimensiuni Lățime: 118,4 mm
Înălțime: 82,8 mm
Adâncime (adâncime minimă): 46,8 mm (31,9 mm)
Greutate, inclusiv baterie și card de memorie SD: Aprox. 378g
cu excepția bateriei și a cardului de memorie SD: Aprox. 329g
Mediul de funcționare Temperatura de funcționare: 0 ℃ ~ + 40 ℃
Umiditate de funcționare: 10% - 80% (fără condens)
Perioada de pornire Aprox. 0,4 sec.
Accesoriile includ baterie Li-ion NP-W126S / cablu USB / curea de umăr / capac de corp / manual de utilizare
 

Aparat foto mirrorless FUJIFILM X-T30 II (numai corp, negru)
Acumulator Li-Ion FUJIFILM NP-W126S
Capac de corp FUJIFILM pentru camere FUJIFILM X-Mount
Cablu USB
Curea de umăr

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!