Canon Canon EOS R3 - Aparat Foto Mirrorless Full Frame

Momentan pretul de vanzare nu este disponibil!
https://www.canon.ro/cameras/eos-r3/

Bucuresti: Anuntat

Cluj-Napoca: Anuntat

Garantie: 2 ANI
 

Cod Produs: C5714 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 0 punct de fidelitate
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (1)
 • Service
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)
Canon CameraANUNŢ PRIVIND DEZVOLTAREACanon EOS R3 se va alătura liniei actuale de camere EOS R full-frame fără oglindă. Această cameră va introduce o nouă categorie în sistemul EOS R, poziționat direct între camerele EOS R5 și EOS-1D X Mark III. Camera va pune un accent deosebit pe performanța și viteza AF superbe, cu subiecte în mișcare rapidă. Acesta este conceput pentru a satisface cerințele de fiabilitate și durabilitate ale profesioniștilor, chiar și atunci când lucrează în condiții dificile.


În centrul performanței camerei EOS R3 va fi mai întâi o cameră EOS, un senzor CMOS cu cadru complet dezvoltat de Canon, cu un design retroiluminat, oferind viteze de citire substanțial mai mari în timpul înregistrării cu imagini statice. Acest senzor complet nou este conceput pentru a produce mai puține distorsiuni de „obturator rulant” în timpul funcționării declanșatorului electronic și oferă fotografiere continuă a declanșatorului electronic la viteze de până la 30 fps - cu AF dual CMOS dual pixel și expunere automată.


Sistemul AF va beneficia de tehnologie și performanță de la camerele bine primite EOS R5 și EOS R6, folosind tehnologia Deep Learning pentru a îmbunătăți în continuare detecția ochilor și a corpului pentru performanțe și mai bune în timpul fotografierii portret și de tip acțiune. În plus, AF de detectare a subiectului EOS R3 va oferi noi subiecți recunoscători pentru sistemul său AF, consolidându-și capacitățile de focalizare în condiții dificile de fotografiere.


Vizorul electronic al EOS R3 va oferi fotografilor posibilitatea de a selecta zona inițială pentru urmărirea AF, pur și simplu uitându-se direct la locația vizorului în care doresc să înceapă AF. Cu AF de control al ochilor și AF Servo activate, camera va focaliza și urmări subiecții în mișcare în acea locație din cadru. Când Face Detect + Tracking este activ, camera va continua să urmărească subiecții în mișcare în întreaga zonă AF activă.


Corpul camerei va fi complet nou și accentuează designul performant al camerei. Este un design dintr-o singură piesă, care integrează corpul cu o secțiune verticală de prindere. Rezistența la intemperii și la praf va fi echivalentă cu cea a camerelor din clasa EOS-1D - o considerație esențială pentru creatorii de conținut de natură, animale sălbatice, sport și fotojurnalism care lucrează în condiții extreme. În plus, fotoreporterii de știri vor fi încântați să adauge aplicația Mobile File Transmitter pentru dispozitivele iOS și Android care vor fi disponibile.

Caracteristici cheie

Senzor CMOS BSI stivuit pe cadru complet

AF control ochi, AF CMOS dual pixel

Urmărirea subiectului cu Deep Learning

Fotografiere continuă Până la 30 fps

Maner vertical integrat

Construcție sigilată împotriva intemperiilor

 

Depăşiţi limitele.

 

Depăşiţi performanţele.
 

Surprindeţi viteza într-un mod care nu părea posibil până acum. EOS R3 este un nou aparat foto mirrorless de mare viteză şi de înaltă performanţă, care marchează o nouă eră pentru fotografia de sport şi filmarea profesionale – urmând să fie lansat în curând.
 

 


Noul aparat foto mirrorless profesional de mare viteză şi de înaltă performanţă.

Un aparat foto conceput să surprindă cea mai rapidă acţiune într-un mod pe care nu îl credeaţi posibil. Specializat în surprinderea obiectelor care se mişcă la viteză mare. Construit să îndeplinească cerinţele utilizatorilor profesionişti specializaţi în fotografia de sport, cu viteză foarte mare de reacţie, sensibilitate ridicată, fiabilitate şi durabilitate.


 

xyz


Viteză explozivă

 

Vă prezentăm EOS R3. Primul aparat foto EOS echipat cu un senzor BSI CMOS suprapus complet nou, proiectat şi fabricat de Canon, combinat cu puterea procesorului de imagine DIGIC X. Imaginaţi-vă o dimensiune complet nouă a fotografierii şi filmării de mare viteză. Fotografiaţi la 30 cps cu urmărire AF/AE completă şi distorsiuni minime ale imaginii când se utilizează obturatorul electronic.

 

 
xyz


Stăpâniţi mişcarea

 

Sistemul de focalizare al aparatului EOS R3 a fost dus la un nou nivel, putând să urmărească şi să focalizeze cu precizie pe acţiune cu mişcare mai rapidă. Tehnologia Dual Pixel CMOS AF II de generaţie următoare poate să urmărească cu precizie ochii şi capetele subiecţilor la viteze de până la 30 cps. Canon are plăcerea să anunţe lansarea unei noi tehnologii de urmărire a focalizării automate pe EOS R3.
 

 
xyzViteză foarte mare de reacţie

 

Prezentăm unei noi generaţii de fotografi sistemul Canon ultrarevoluţionar de control ocular al focalizării automate. Acest sistem de control al focalizării automate a fost dezvoltat de la zero pentru secolul 21. Imaginaţi-vă abilitatea de a selecta şi de a deplasa punctul de focalizare automată prin simpla mişcare a ochilor, utilizând vizorul EOS R3. Sistemul Canon de control ocular al focalizării automate oferă un nivel de control fără egal al focalizării automate. Cu un corp inspirat de seria EOS-1D, EOS R3 permite un control extrem de intuitiv în cele mai dificile situaţii profesionale.
 

 
xyz


Creat pentru profesionişti

 

Având nivelul seriei EOS-1D de rezistenţă la praf şi la umezeală, EOS R3 oferă niveluri profesionale de rezistenţă la intemperii, fiind conceput să facă faţă condiţiilor meteo dificile cu care fotografii profesionişti se confruntă frecvent. Mai mult, dispune de mânerul integrat apreciat şi folosit cu încredere de utilizatorii seriei EOS-1D, dar cu dimensiuni generale reduse ale aparatului şi o greutate semnificativ mai mică faţă de seria EOS-1D. 
xyz


Conectivitate avansată

 

EOS R3 este complet compatibil cu aplicaţia pentru smartphone nou anunţată Mobile File Transfer, oferind un nou mod de a transmite imagini din mers.

 

Canon Camera


NOU

APLICAŢIE


Aplicaţia Canon MOBILE FILE TRANSFER

 

Exploataţi puterea 5G şi redefiniţi-vă fluxul de lucru wireless cu o aplicaţie mobilă de transfer de fişiere care vă permite să creaţi, să editaţi şi să adăugaţi date IPTC imaginilor pentru etichetare şi catalogare mai rapide când vă aflaţi pe teren.
 

ACCELERAŢI-VĂ FLUXUL DE LUCRU

 

Oferiţi fluxului dvs. de lucru un avantaj şi înregistraţi-vă imaginile mai rapid cu o aplicaţie concepută pentru performanţe ridicate. Adăugaţi metadate imaginilor prin asistenţa vocală sau pentru introducere de text, configuraţi protocoale FTP şi multe altele utilizând această aplicaţie mobilă Canon cu telefonul compatibil 5G. Aduce noi niveluri de livrare – chiar şi în timp ce fotografiaţi.
 

 
 • Trimiteţi informaţii despre imagini direct la aparatul foto

  Utilizaţi aplicaţia pentru a adăuga metadate IPTC imaginilor înainte sau după captură. Încărcaţi aparatul foto cu detalii despre fotografiere, cum ar fi locaţia, subiectul, evenimentul şi aparatul foto folosit, pentru a economisi timp după aceea.
   

 • Importaţi date pregătite în prealabil

  Timpul petrecut înainte de o şedinţă foto creşte eficienţa după aceasta, motiv pentru care aplicaţia vă permite să adăugaţi automat informaţii şi note vocale imaginilor, în momentul în care acestea sunt realizate.
   

 • Creaţi setări pentru servere FTP şi salvaţi-le pe telefon

  Utilizaţi aplicaţia pentru a stoca până la 20 de adrese FTP, transferând imagini statice prin Wi-Fi sau cu un telefon compatibil 5G; o soluţie ideală pentru un fotograf profesionist în mişcare.
   

 • Conectaţi-vă prin USB sau Wi-Fi1 şi transferaţi automat

  Aplicaţia permite o conexiune prin cablu sau wireless pentru transferul rapid şi stabil al imaginilor de pe aparatul foto în aplicaţie, utilizând reţeaua celulară sau conexiunea Wi-Fi a telefonului pentru a transmite imagini clienţilor în momentul în care sunt realizate.
   

 • Selectaţi şi trimiteţi imagini

  Vizualizaţi-vă imaginile în aplicaţie şi trimiteţi-le pe rând sau pe loturi prin transferul de imagini multiple. După trimitere, miniaturile vor fi bifate pentru a indica încărcarea reuşită.
   

 • Decupaţi, adăugaţi note vocale şi setaţi evaluări prin stele

  Decupaţi-vă şi trimiteţi-vă imaginile şi utilizaţi evaluarea prin stele universal acceptată pentru a vă indica preferinţele. În plus adăugaţi adnotări vocale fotografiilor pentru informaţii sau instrucţiuni specifice.

   

 
Aplicaţia Canon MFT
Aplicaţia Canon MFT
Aplicaţia Canon MFT

 


Specificaţii

 
 • Date IPTC

  Înregistraţi metadate folosind câmpurile de text ale aplicaţiei
   

 • Setări FTP

  Stocaţi până la 20 de adrese de server FTP individuale
   

 • Import uşor de imagini1

  Conectaţi-vă prin USB sau Wi-Fi
   

 • Transfer automat

  Trimiteţi automat imagini în timpul înregistrării
   

 • Notă vocală

  Adăugaţi note vocale imaginilor
   

Produse conexe

 
 • Canon Camera Connect

  Conectaţi aparatul foto Canon la dispozitivul Apple sau Android pentru a realiza fotografii de la distanţă şi pentru a le distribui rapid.

   

 1. Pentru compatibilitate, consultaţi detaliile de pe Apple App Store sau din Magazinul Google Play
 
 
xyzSistem de generaţie următoare

 

Utilizând montura RF, EOS R3 asigură capabilităţi care anterior nu erau posibile, excelenţă optică nemaipomenită şi performanţă AF imbatabilă.

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Canon RF

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Canon, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service-ul Canon cu firma de

curierat "Fan Courier" ( http://www.fancourier.ro/sucursale.php) transportul (tur/retur) fiind suportat de Cris Proffesional Services.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Fan Courier 021 9336, solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Scrie un review


Suport clienti Luni - Joi 10.30 - 19.00; Vineri 10.30-18.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!