Canon PIXMA PRO-200, Imprimantă color inkjet A3+

Garantie: 1 AN
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Cod Produs: C5518 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
 • Descriere
 • Video (3)
 • Service
 • Specificatii tehnice
 • Review-uri (0)
Canon Camera
 

Imprimante profesionale
 

Canon PIXMA PRO-200

 

Axată pe imprimarea de fotografii în culori vii, versatilitate şi capacitate de utilizare, Canon PIXMA PRO-200 este alegerea ideală pentru pasionaţii de fotografie şi fotografii în devenire.
 

 
 

PĂSTRAŢI ACURATEŢEA CULORILOR

 

Ridicaţi-vă nivelul fotografiei cu imprimare monocromă şi color vie, de înaltă calitate, cu care vă puteţi mândri. Versatilă, compactă şi uşor de utilizat, această imprimantă A3+ are opţiuni fără margini, panoramice şi pentru lucrări artistice, astfel încât să vă puteţi concentra pe obţinerea fotografiei perfecte.

 
 
Fotografii cu PIXMA Pro-200 din diferite unghiuri
 
 
 
 

Specificaţii

 • Notification Imagee

  Sistem de 8 cerneluri pe bază pe coloranţi

 • Notification Imagee

  Imprimare A3+ fără margini

 • Notification Imagee

  Imprimare de mare viteză

 • Notification Imagee

  Conectivitate wireless şi Ethernet

 • Notification Imagee

  Monitor LCD de 3 inchi

 • Notification Imagee

  Design compact, uşor

 
 

 

Culori fidele, imprimate la perfecţie

 
Imprimarea de calitate şi realistă se poate obţine uşor cu Canon PIXMA PRO-200
 

Cu noul sistem de 8 cerneluri pe bază de coloranţi disponibil pe Canon PIXMA PRO-200 şi reproducerea constant excelentă, ceea ce vedeţi prin obiectiv prinde viaţă pe pagină.

 
 
 
 

 
Îndrăzneală şi culoare
 

Fotografa culinară Natasha Alipour-Faridani, stabilită în Londra, realizează imagini cu impact puternic. Pline cu culori iridescente şi îmbătătoare şi învăluite în lumină, este clar că saturaţia şi contrastul reprezintă o parte esenţială a practicii sale fotografice. Indiferent de subiect, fundal sau sursa de lumină, este important să ştiţi că ceea ce surprindeţi prin obiectiv şi ulterior editaţi în camera obscură digitală va deveni lucrarea dvs. după imprimare. Unele imprimante dezamăgesc fotografii, nereuşind să redea intensitatea unor nuanţe frapante de albastru, a unor tonuri intense de negru sau a unor nuanţe remarcabile de roşu. Canon PIXMA PRO-200 are un însă atu.

 

Fotograf care examinează diverse formate de imprimări color vii realizate cu PIXMA PRO-200
 
 

Magia cifrei opt


 

Această imprimantă se axează pe culori. Sistemul său superior de 8 cerneluri pe bază de coloranţi oferă o gamă cromatică extinsă, ceea ce asigură fotografii de înaltă calitate, îmbogăţite cu o varietate de tonuri şi nuanţe. De asemenea, cerneala gri şi cea gri deschis facilitează totodată imprimarea alb-negru. De îndată ce a început să o folosească, Alipour-Faridani a rămas impresionată de reproducerea excepţională a culorilor oferită de Canon PIXMA PRO-200. „A fost minunat să văd cum mi-a gestionat lucrările” a spus, „şi m-a făcut să simt că aş putea trece la un nivel superior şi să fiu cu adevărat mai îndrăzneaţă cu culorile.”

 

INSPIRAŢIE

„Sistemul de opt cerneluri pe bază de coloranţi menţine cu adevărat intensitatea culorilor.”

Canon Camera

Scris de Natasha Alipour-Faridani

Fotograf
 

 
Fotograf care examinează diverse fotografii de înaltă calitate cu o gamă largă de tonuri şi nuanţe, realizate cu PIXMA PRO-200
Canon Camera
 
 
 

Fotografii impresionante de înaltă calitate

 

Cu un sistem de cerneală superior, cu 8 culori pe bază de coloranţi, veţi obţine garantat o reproducere de excepţie, culori mai bogate şi imprimare profesională vie, de fiecare dată.


 

 
Canon Camera

 
 
Alegeţi hârtia care vi se potriveşte
 

Cu gestionare versatilă a suporturilor şi formate de imprimate personalizabile, vă puteţi îmbunătăţi fotografiile pe o varietate de tipuri de hârtie, inclusiv hârtie pentru lucrări artistice, fără margini şi în format panoramic.


 

Gândiţi la scală mare, imprimaţi în format şi mai mare

Cu Canon PIXMA PRO-200, dimensiunile nu sunt o problemă. Încercaţi imprimarea A3+ şi fără margini, care vă permite să vă folosiţi la maximum creativitatea.

 
 
 
 

 
 

O experienţă unitară cu Canon

„De la aparatul foto la imprimantă, totul cu Canon”, a spus fotografa culinară Natasha Alipour-Faridani, stabilită în Londra. Lucrările sale comerciale pline de viaţă, ce surprind imagini superbe şi apetisante cu preparate culinare şi băuturi, îi dezvăluie fluxul impecabil de la aparatul foto Canon la imprimantă şi până la hârtie. Iar imprimanta de studio pe care a ales-o este Canon PIXMA PRO-200. Mulţumită gestionării versatile a suporturilor, inclusiv a hârtiei lucioase şi de artă, precum şi formatelor de imprimare personalizabile până la A3+, există o multitudine de opţiuni care îi susţin creativitatea debordantă – şi creativitatea oricărui fotograf.

 

 
Fotograf inspectând o fotografie color de la PIXMA PRO-200
 
 

Imprimări mari, fără margini, gata de afişat

Pentru orice fotograf, fie în devenire, fie profesionist, este revelator să îşi vadă lucrările imprimate. Aşa cum a spus Alipour-Faridani: „Este ceva cu adevărat special să îţi vezi fotografia imprimantă, mai ales dacă o înrămezi şi ai timp să o agăţi pe perete şi să o priveşti.” Cu Canon PIXMA PRO-200, puteţi imprima până la formatul A3+ sau în modul panoramic, ceea ce vă oferă control deplin pentru producerea unor fotografii perfecte. Iar mulţumită imprimării fără margini, nu trebuie să irosiţi timp decupând imaginile ulterior. Sunt gata de înrămat, direct din imprimantă.
 

 

INSPIRAŢIE
 

„De la aparatul foto la imprimantă, totul cu Canon.”

Canon Camera

Scris de Natasha Alipour-Faridani

Fotograf

 
Fotograf care imprimă şi fotografii color mari şi fără margini de la PIXMA PRO-200 afişate pe perete
 


Rapid şi uşor de utilizat

 

Afişajul LCD de 3 inchi încorporat vă permite să verificaţi nivelurile de cerneală, să efectuaţi întreţinerea imprimantei şi să îi accesaţi instrucţiunile dintr-o privire – pentru rezultate excelente obţinute uşor.


 

O varietate de imprimări pe hârtie cu Pixma Pro-200
 
 
 

Imprimare perfectă de fiecare dată

 

Cu 3 opţiuni de alimentare a hârtiei şi funcţie de corectare automată a înclinării hârtiei, vă puteţi lua adio de la erorile de aliniere şi de imprimare, indiferent ce hârtie utilizaţi.


 

Un singur proces unitar

 

Cu software-ul Canon PPL (Professional Print & Layout) uşor de utilizat, puteţi fotografia şi trimite uşor fotografii din programe de fotografie populare pentru o experienţă completă de la editare la imprimare.


 

Fotograf care imprimă o imagine viu colorată cu Pixma Pro-200
 
 
 

Compact şi uşor

 

Chiar şi cu capacităţi pentru formatul de hârtie A3+, Canon PIXMA PRO-200 rămâne o soluţie cu greutate redusă pentru necesităţile dvs. de imprimare. În plus, este şi compactă, aşa că încape cu uşurinţă într-un studio mic.


 

Pentru imprimare mai eficientă şi mai rapidă

 

Fotografiile excelente sunt realizate într-o clipă şi imprimate la fel de rapid. Canon PIXMA PRO-200 este rapidă şi eficientă, oferind imprimări A3+ de o calitate excepţională în doar 90 de secunde1, ceea ce vă oferă mai mult timp să găsiţi următoarea fotografie excelentă.


 

Imprimarea versatilă este acum mai uşoară

 

Această soluţie mică şi compactă oferă opţiuni de imprimare impresionante şi include software simplu, uşor de utilizat, aşa că aveţi mai mult spaţiu pe birou, precum şi spaţiu pentru a vă exprima viziunea creativă.

 
 
 
  

Alegeţi hârtia potrivită pentru fotografie

Dacă doriţi imprimare A3+ fără să renunţaţi la tot spaţiul de pe birou în favoarea tehnologiei, Canon PIXMA PRO-200 este soluţia potrivită. „Încape foarte bine pe masa din studioul meu”, spune fotografa culinară Natasha Alipour-Faridani, stabilită în Londra „şi, de asemenea, dacă trebuie să o iau cu mine pe teren, este compactă şi are o greutate redusă, fiind astfel potrivită şi pentru călătorii”. „Versatilitatea este înscrisă în ADN-ul Canon PIXMA PRO-200 – mai ales când este vorba de formatele de hârtie. Cu trei opţiuni de alimentare cu hârtie şi materiale A3+ imprimate în doar 90 de secunde, aveţi libertatea şi eficienţa de a imprima în format mare (sau mic) acasă. Iar cu funcţia de corectare automată a înclinării hârtiei, puteţi spune adio erorilor de tipar şi de aliniere.

 

 
Fotografă care imprimă o imagine viu colorată cu PIXMA Pro-200 pe hârtia dorită
 
 

Tehnologie care vă uşurează munca

Când trebuie să vă imprimaţi fotografia, software-ul Professional Print and Layout de la Canon rezolvă totul. Inclus cu Canon PIXMA PRO-200, vă permite să alegeţi hârtia perfectă pentru proiectul dvs., să selectaţi formatul şi să exploraţi diverse profiluri de culoare înainte de a imprima. „Este cu adevărat rapidă şi uşor de utilizat”, spune Alipour-Faridani. „Pot face mai multe încercări, dar ştiu că nu-mi va încetini procesul de editare”. Experimentaţi după bunul plac şi urmăriţi toate acţiunile pe ecranul LCD de 3 inchi, pentru imprimare perfectă la îndemâna dvs.

 

 

INSPIRAŢIE

„Pot face mai multe încercări, însă ştiu că nu-mi va încetini procesul de editare.”

Canon Camera

Scris de Natasha Alipour-Faridani

Fotograf
 

 
Postul de lucru al unui fotograf cu operaţii de editare şi imprimare a fotografiilor în curs
Imprimare în curs cu Pixma Pro-200

 
 
 

Sistem de cerneală Chroma Life 100+

 

Noul sistem Canon cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi oferă o gamă cromatică extinsă pentru fotografii vii, de înaltă calitate. Cu Canon PIXMA PRO-200, obţineţi totodată imprimarea unor tonuri de negru mai intense şi o reproducere îmbunătăţită a nuanţelor de roşu şi albastru. Cernelurile gri şi gri deschis ajută la producerea unor imprimări monocrome excepţionale şi accelerează procesul de imprimare.


 

 
Canon Camera
 
 

Plugin şi software gratuite Professional Print & Layout (PPL)

Pluginul PPL funcţionează fie ca software autonom, fie ca plugin pentru software-ul de imagine Canon Digital Photo Professional sau pentru Adobe Photoshop şi Lightroom.

 

 
Canon Camera
Imagine cu conţinutul cutiei PIXMA Pro-200

Conţinutul cutiei

Tot ce aveţi nevoie pentru a obţine imprimări A3+ la calitate de galerie în mod comod, cu o imprimantă de birou.

 • PIXMA PRO-200

 • Cablu de alimentare pentru Regatul Unit

 • Cablu de alimentare de tip paneuropean

 • Tavă de imprimare pentru CD-uri

 • CD cu software de instalare şi manualul de utilizare (CD numai pentru Windows)

 • Ghidul utilizatorului (manual electronic)

 • Broşură A3 European Warranty System (EWS, Sistemul european de garanţii)

 • Fişă de garanţie pentru Rusia

Cris Professional
Adresa: Str. Campia Libertatii 35-37, Sector 3 Bucuresti
Telefon: 021.324.62.81 / 021.324.6285

Canon PIXMA PRO-200 Specificaţii

Specificaţii

 • Notification Imagee

  Sistem de 8 cerneluri pe bază pe coloranţi

 • Notification Imagee

  Imprimare A3+ fără margini

 • Notification Imagee

  Imprimare de mare viteză

 • Notification Imagee

  Conectivitate wireless şi Ethernet

 • Notification Imagee

  Monitor LCD de 3 inchi

 • Notification Imagee

  Design compact, uşor


   

Specificaţii în detaliu

 

Cap de imprimare/Cerneală

 
 • Tip
  8 cerneluri pe bază de coloranţi
 • Număr de duze
  6.144 de duze în total
  Y/M/C/PC/PM/Gy/Bk/LGY fiecare 768 de duze x 8
 • Rezervor de cerneală
  8 cerneluri – ChromaLife 100+ (CLI-65): Y/M/C/PC/PM/Gy/LGy/BK
   

Rezoluţie maximă de imprimare

 
 • Rezoluţie maximă de imprimare
  4800 (orizontală)1 x 2400 (verticală) dpi
   

Viteză de imprimare

 
 • Viteză de imprimare
  aprox. 1 min. 30 s2

  aprox. 2 min. 55 s3
   

Format maxim hârtie imprimabilă

 
 • Tava superioară (lăţime)
  Tava superioară: 322,2 mm (12,7 inchi), imprimare fără margini: 329 mm (A3+) (13 inchi)
 • Alimentare manuală (lăţime)
  Alimentare manuală: 322,2 mm (12,7 inchi), imprimare fără margini: 329 mm (13 inchi)
 • Personalizat (lungime)
  990,60 mm (cu margini)
   

Zonă imprimabilă

 
 • Imprimare fără margini
  Marginea de sus/jos/din dreapta/stânga: 0 mm fiecare
 • Imprimare cu margini
  Marginea de sus: 3 mm, marginea de jos: 5 mm /
  marginea din stânga/dreapta: 3,4 mm fiecare (LTR/LGL: stânga: 6,4 mm, dreapta: 6,3 mm)
  Margine de sus/jos/din dreapta/stânga recomandată pentru hârtie de artă: 25 mm fiecare
   

Suporturi acceptate

 
 • Tava superioară
  Hârtie simplă/Hârtie fotografică Pro Platinum (PT-101)/Hârtie fotografică lucioasă superioară II (PP-201)/Hârtie fotografică cu finisaj lucios superior (LU-101)/Hârtie fotografică semilucioasă superioară (SG-201)/Hârtie fotografică mată (MP-101)/Autocolante foto (PS-101)/Hagaki/Hârtie fotografică uşoară (BOX)/Hârtie japoneză Washi (BOX)/Pânză (BOX)/Hârtie de etichete roşie superioară 80 g/m2 (WOP111)/Hârtie colorată de birou Canon Oce 80 g/m2 (SAT213)/Hârtie grea pentru producţie artistică (BOX)/Felicitări cu jet de cerneală/Carton/Hârtie fotografică lucioasă superioară II (PP-208), Hârtie de înaltă rezoluţie (HR-101N), Hârtie fotografică lucioasă (GP-501), Plic, Coli cu transfer termic, Coli cu transfer termic pentru materiale deschise la culoare (LF-101), Coli cu transfer termic pentru materiale închise la culoare (DF 101)
   
 • Alimentare manuală
  Hârtie fotografică Pro Platinum (PT-101)/Hârtie fotografică lucioasă superioară II (PP-201)/Hârtie fotografică cu finisaj lucios superior (LU-101)/Hârtie fotografică semilucioasă superioară (SG-201)/Hârtie fotografică mată (MP-101)/Hârtie fotografică uşoară (BOX)/Hârtie fotografică grea (BOX)/Hârtie japoneză Washi (BOX)/Pânză (BOX)/Hârtie fotografică mată Pro Premium (PM-101)/Hârtie grea pentru producţie artistică (BOX)/Hârtie foarte grea pentru producţie artistică (BOX)/Hârtie premium rugoasă pentru lucrări artistice/Felicitări cu jet de cerneală/Carton/Hârtie fotografică lucioasă superioară II (PP-208), Hârtie fotografică lucioasă (GP-501), Coli cu transfer termic pentru materiale deschise la culoare (LF-101), Coli cu transfer termic pentru materiale închise la culoare (DF 101)
   
 • Tava universală
  Abţibilduri imprimabile pentru unghii (NL-101)/Disc imprimabil
   

Format hârtie

 
 • Tava superioară
  A3+/A3/A4/A5/B4/B5/LTR/LGL/Ledger/Hagaki/7” × 10”/12 × 12
  L (3,5” × 5”)/KG (4” x 6”) /2L (5” × 7”)/8” × 10”/10” × 12”/pătrat (127 mm)/210 × 594 mm
  Format personalizat (89 mm – 329 mm lăţime, 127 mm – 990,6 mm lungime
  Plicuri (DL, COM10)
   
 • Alimentare manuală
  A3+/A3/A4/A5/B4/LTR/LGL/Ledger/12 x 12
  8” x 10”/10” x 12”/210 x 594 mm
  Format personalizat (203,2 mm – 330,2 mm lăţime, 254 mm – 990,6 mm lungime)
   
 • Tava universală
  120 x 120 mm
   

Format hârtie (fără margini)

 
 • Format hârtie (fără margini)
   
  A3+/A3/A4/A5/LTR/Ledger/Hagaki/7 × 10/12 × 12/5 × 7/L (3,5” × 5”)/KG (4” x 6”)/2L (5” × 7”)/8” × 10”/10” × 12”/pătrat (127 mm)/210 × 594 mm
   

Gestionarea hârtiei

 
 • Tava superioară
  Hârtie simplă A4 = 100, hârtie fotografică Pro Platinum (PT-101) A4 = 10
   
 • Alimentare manuală
  Hârtie fotografică Pro Platinum (PT-101) = 1
   
 • Tava universală
  1 (tava universală)
   

Greutate hârtie

 
 • Tava superioară
  Hârtie simplă: 64-105 g/m2
  Hârtie originală Canon (maxim): aprox. 380 g/m
 • Alimentare manuală
  Hârtie originală Canon (maxim): aprox. 380 g/m
  sau grosimea hârtiei 0,1 ~0,6 mm sau mai puţin
   

Conectivitate

 
 • Interfaţă
  Port USB B – Hi-Speed USB
   
 • Reţea LAN prin cablu
  Disponibilă
  Tip de reţea: SNMP/ HTTP/TCP/IP (IPv4/IPv6)
  Viteză de transfer al datelor: 10 Mbps/100 Mbps (comutare automată)
  Securitate: IEEE 802.1X (EAP-TLS/EAP-TTLS/PEAP)
   
 • Reţea LAN wireless
  Disponibilă
  Tip de reţea: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b/IEEE802.11a
  Bandă de frecvenţă: 2,4 GHz
  Canal: 1-13
  Acoperire: 50 m în interior ※depinde de viteza şi condiţiile de transmisie
  Securitate: WEP (64/128 de biţi), WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES)
   

Asistenţă software

 
 • Canon Professional Print & Layout
  Disponibilă
 • Adobe Photoshop / Lightroom
  Acceptat prin pluginul Canon PPL
   

Aplicaţii şi metode de imprimare

 
 • Canon PRINT Inkjet/SELPHY
  Disponibilă
   
 • AirPrint
  Disponibilă
   
 • Mopria
  Disponibilă
   
 • Canon Print Service (pentru Android)
  Disponibilă
   
 • Windows 10 Mobile
  Disponibilă
   
 • PIXMA Cloud Link
  Disponibilă
   
 • WiFi Pictbridge
  Disponibilă
   

Panou de comandă

 • Afişaj
  LCD de 3,0 inchi/7,5 cm (panou de afişaj, color)
   
 • Limbă
  33 limbi selectabile: japoneză/engleză (mm şi ţoli)/germană/franceză/italiană/spaniolă/olandeză/portugheză/norvegiană/suedeză/daneză/finlandeză/rusă/cehă/maghiară/poloneză/slovenă/turcă/greacă/chineză simplificată/chineză tradiţională/coreeană/indoneziană/slovacă/estoniană/letonă/lituaniană/ucraineană/română/bulgară/thailandeză/croată/vietnameză
   

Zgomot acustic

 • Zgomot acustic
  Hârtie simplă (A4, color) = aprox. 42,5 db
  Hârtie fotografică Pro Platinum (PT-101) (4 x 6, color, fără margini) = aprox. 42,2 db4
   

Alimentare

 • Alimentare
  100-240 V c.a., 50/60 Hz
   

Consum de energie

 • Standby (lampa de scanare stinsă) / conexiune USB la PC
  Aprox. 1,0 W
 • Dezactivat
  Aprox. 0,2 W
 • Imprimare / conexiune USB la PC
  Aprox. 1,6 W
 • Standby (toate porturile conectate / lampa de scanare este stinsă)
  Aprox. 2,5 W
 • Timp până la intrarea în modul standby
  Aprox. 3 min.
   

Dimensiuni (l x A x H)

 
 • Configuraţie din fabrică
  Aprox. 639 x 379 x 200 mm
 • Tăvi de ieşire/ADF extinse
  Aprox. 639 x 837 x 416 mm
   

Greutate

 • Greutate
  Aprox. 14,1 kg
 1. Picăturile de cerneală pot fi dispuse la o distanţă minimă de 1/4800 inch.
 2. Vitezele de imprimare a documentelor sunt valori medii ale ESAT (Word, Excel, PDF) în cadrul testului categoriei de birou în modul simplex implicit, ISO/IEC 24734.
 3. Viteza de imprimare a fotografiilor se calculează pe baza setărilor implicite, utilizând standardul ISO/JIS-SCID N2 pe hârtie fotografică lucioasă superioară II, şi nu ia în considerare durata de procesare a datelor pe calculatorul gazdă.
 4. Poluarea fonică este măsurată pe baza standardului ISO7779, cu setarea implicită.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!