DJI DJI Mavic 2 Zoom Drona

6.499,99 Lei 5.999,99 Lei

Bonus:

Garantie: 1 AN

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Info: Echipamentele de tip drona trebuie inregistrate la Autoritatea Aeronautica Civila Romana. Mai multe detalii pe caa.ro.

Stoc epuizat
Cod Produs: 15228 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 5999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)



Mavic 2 Zoom de la DJI este un drona ideala pentru realizarea de filmari profesionale de o calitate superioara, care vă oferă posibilitatea de a fi in mijlocul acțiunii, datorită camerei sale cu un zoom optic de 2x24-48mm cu un senzor de 1 / 2.3 "12MP. Cu un zoom digital de 4x (pe langa cel de 2x zoom optic) puteți captura subiecte sensibile de la o distanță și mai mare. Există chiar și un mod aerian cu single-touch numit Dolly Zoom care va oferă un efect Hitchcockian pentru filmările dvs.



Mavic 2 Zoom utilizează un design aerodinamic cu tracțiune redusă pentru a atinge viteze de până la 44,7 km / h, o baterie LiPo de patru celule pentru până la 31 de minute de zbor și o elice cu zgomot redus pentru filmare fără a distrage atenția. Această putere și performanță sunt cuplate cu o varietate de moduri de fotografiere și capabilități pentru rezultatele cinematografice.

Pentru a menține Mavic 2 Zoom în siguranță și în control, DJI a furnizat tehnologia de transmisie video OcuSync 2.0 care poate transmite un flux video către controlerul inclus de la o distanță de până la cinci mile distanță, la o calitate Full HD 1080p. Există, de asemenea, disponibila si functia de detectare a obstacolelor omnidirecționale care asigură evitarea tuturor obiectelor din raza senzorilor din toate părțile Zoomului Mavic 2.



Caracteristici suplimentare ale camerei Gimbal

Fotografii cu rază medie

Capturați fotografii epice de nivel mediu cu teleobiectivul de 48 mm, conceput pentru a vă comprima perspectiva și pentru a îmbunătăți efectul de paralaxa.
Autofocus hibrid: combină detecția de fază și contrast pentru o viteză și o acuratețe mai mare a focalizării, contribuind la menținerea subiecților în timp ce se apropie și se apropie.

Fotografii la Super-Rezoluție

Duceți fotografia de peisaj aerian la un cu totul alt nivel cu functia Super Rezoluție. Utilizând deschiderea de câmp de 24 mm de pe Mavic 2 Zoom, puteți face o fotografie de super-rezoluție de 48MP, unde o serie de nouă fotografii diferite sunt capturate și conectate automat împreună. Spre deosebire de o panoramă obișnuită, fotografiile cu rezoluție superioară sunt concepute pentru a păstra aspectul original al țintelor de filmare cu o compoziție mai precisă.

Tragere în mod timelapse

Cu o singură apăsare, puteți utiliza Mavic 2 Zoom pentru a captura fotografii uimitoare la intervale presetate de de timp în modul Hyperlapse, procesând totul automat și economisind astfel timp la post-procesare. Puteți salva simultan fotografiile în format JPEG sau RAW pe un card microSD (nu este inclus). Fotografiile in modul hyperlapse pot fi capturate cu patru moduri distincte



Libertate: Luati Mavic 2 oriunde doriți fara restrictii

Cerc

Selectați un subiect pentru Mavic 2 pentru a-l înconjura automat.

CourseLock

Abordati un traseu strict pe care Mavic 2 sa il urmeze, fie pe o traiestorie în linie dreaptă, înainte și înapoi sau de la dreapta la stânga, permițându-vă să ajustați gimbalul pe parcurs pentru a obține rezultate dramatice.

WayPoint

Setați traiectorie specifică în spațiul 3D pentru un singur interval de timp sau pentru mai multe fotografii în diferite momente pentru a edita împreună ulterior.

Fotografii HDR îmbunătățite

Cu un factor EV in 13 trepte, Mavic 2 Zoom este proiectat să capteze imagini clare, fără reflectii sau aberatii nedorite, suprapunand la un loc o secvență de mai multe fotografii individuale realizate la diferite expuneri.


Reducerea zgomotului de imagine in modul HyperLight

Cu modul HyperLight pornit, Mavic 2 Zoom poate captura imagini in lumină scăzută cu zgomot redus.

H.265 / Suport HEVC

Utilizând codecul H.265 / HEVC în videoclipurile dvs. 4K, puteți beneficia de o compresie avansată care include cu 50% mai multe informații decât H.264 / AVC, rezultând de clipuri video de o calitate superioară și cu extrem de multe detalii.

OcuSync 2.0 Transmisie video

Sistemul OcuSync 2.0 este proiectat pentru a vă oferi un flux video stabil și de înaltă calitate. DJI a proiectat OcuSync 2.0 pentru a livra fluxuri de 1080p controlerului dvs. care se poate afla si până la 7km distanță. De la această distanță, DJI poate filma în flux continuu avand alocata automat o bandă dublă de date, punandu-se autocomuta, în timp real, intre benzile de 2,4 si de 5,8 GHz. Filmarile pot fi descărcate cu viteza de până la 40 Mb / s, iar latența poate fi de până la 120 ms.

OcuSync 2.0 vă permite, de asemenea, să partajați și să vă salvați imaginile filmarile fără a fi nevoie să descărcați conținut direct de pe drona. Filmarea poate fi editată și încărcată pe rețelele de socializare din cache, iar imaginile pot fi salvate automat pe dispozitivul dvs. mobil.

Detectarea omnidirecțională a obstacolelor


Pentru a menține Mavic 2 Zoom și materialele dvs în deplina siguranță, DJI a dotat Mavic 2 cu senzori de obstacole pe toate părțile sale:

Senzor înainte

Senzori de viziune dublă, cu o autonomie de măsurare de până la 65 'și un domeniu detectabil de 65 până la 131'. Mavic 2 este proiectat pentru a se opri în siguranță atunci când sunt detectate obstacole în timp ce zboară la 31,3 mph.

Senzori descendenti

Senzori de viziune dublă, cu o autonomie de măsurare de până la 36 'și un domeniu detectabil de 36 până la 72'. De asemenea, are un senzor în infraroșu care poate măsura până la 26 'distanță. Senzorii permit, de asemenea, trecerea exactă până la 164 'și pot detecta terenul pentru a ateriza în siguranță. O lumină auxiliară de jos ajută senzorul în condiții de lumină scăzută.

Senzori la stânga și la dreapta

Detectează obstacole cu viteze de până la 18 km / h atât în ​​modurile ActiveTrack, cât și în trepied.

Senzor înapoi

Senzori de viziune dublă, cu o autonomie de măsurare de până la 52 'și un domeniu detectabil de 52 până la 104,9'. Mavic 2 este proiectat pentru a se opri în siguranță atunci când sunt detectate obstacole în timp ce zboară la 27 km / h.

Senzor ascendent

Senzor infraroșu care poate măsura cu precizie la intervale de până la 26 '.

ActiveTrack 2.0 Detectare și urmărire

Recunoașterea precisă

Realizeaza o harta 3D a mediului înconjurător cu ajutorul camerei și transmite senzori duali pentru o mai bună recunoaștere și precizie.

Predicția traiectoriei

Algoritmii ajută la menținerea urmăririi atunci când subiectul este temporar blocat de o obstrucție.

Urmărire de mare viteză

In medii deschise, Mavic 2 Zoom poate urmări subiecții care se deplasează cu până la 44,7 mph.

Detectarea obstacolelor

Planificați o traiectorie de zbor pe harta 3D și urmariți-vă ținta fără întrerupere. Obstacolele sunt sesizate, recunoscute și evitate cu ajutorul senzorilor înainte și înapoi.

Moduri de fotografiere aeriană

Zoom Dolly: oferind un efect asemănător filmelor produse de Hitchcock, Mavic 2 Zoom ajustează focalizarea în timp ce zboară pentru a produce un efect deformat. Cu valori adecvate ale vitezei de focalizare, puteți deveni mai creativ când zburați in modul manual.

Punct de interes (POI) 2.0

Datorită tehnologiilor de măsurare a vederii și a distanței GPS, puteți înconjura și filma un subiect specific.

Waypoint 2.0

Atingând punctele de interes dorite în aplicație, puteți planifica rapid o traiectorie și o puteți salva pentru următorul dvs. zbor.

Asteroid

Mavic 2 zboară repede la înălțime în timp ce se învârte in jurul unui subiect.

Boomerang

Centrat pe un subiect, Mavic 2 va zbura în jurul lui într-un model eliptic până când va ajunge la locația sa de pornire.

Caracteristici suplimentare

Proiectarea caroseriei ofera o rezistenta scăzută la frecarea cu aerul, permitand astfel ca drona sa atinga o viteză maximă de până la 44,7 mph.

Bateria LiPo de patru celule poate oferi până la 31 de minute de zbor.

O combinație între ESC-uri cu sinusoidale FOC și elicele cu zgomot redus asigură liniștea zborurilor.

Mod de imagine panoramică cu suport pentru modurile 360, 180 °, Orizontală și Verticală.




Model: Mavic 2 Zoom

Senzor: 1/2.3

Rezolutie: 12 Mpx

Stabilizare: Da, 3 Axe (Pitch, Roll, Yaw)

Filmare: 3840 x 2160p at 24/25/30 fps 2688 x 1512p at 24/25/30/48/50/60 fps 1920 x 1080p at 24/25/30/48/50/60/120 fps

Sensibilitate:: Foto: 100 - 1600 (Auto) 100 - 3200 (Manual) Video: 100 - 3200 (Auto)

Stocare:: microSD (pana la 128 GB)

Viteza obturator:: 8 - 1/8000

Moduri Foto:: Auto-Exposure Bracketing (AEB), Burst Shooting, Interval, Single Shot

Format foto:: JPEG, DNG

Temperatura operare:: 0 to 40°C

Dimensiune:: 91.0 x 84.0 x 214.0 mm (Pliat), 242.0 x 84.0 x 322.0 mm (Deschis)

Viteza de zbor: 72 km/h (S-Mode)

Raza semnal radio: 8000 m la 2.4 G, 8000 m la 5.8 G

Greutate:: 297 g

Timp de zbor: 31 Minute

Viteza maxima:: 72 km/h (S-Mode)

Autonomie:: 3850 mAh


Senzor CMOS de 12 megapixeli cu dimensiuni de 1/2.3 inch;

Mod fotografiere panoramă sferica ( 48 megapixeli );

Fotografiere în format DNG;

Înregistrare video 4K la 30 fps și FullHD la 120 fps;
   
Codec video H.265;
   
Shutter electronic: 1/8 ~1/8000;
   
Plaja ISO: 100-6400;
   
Mod de filmare interactiv și noul Dolly Zoom;
   
Tehnologie ActiveTrack 2.0 cu mapare 3D a terenului;
   
Senzori de evitare a obstacolelor prezenți în fata, spate și în partea inferioară;
   
Senzori laterali pentru active track și tripod mode;
   
Focală obiectiv de 24 mm-48 mm cu o diafragmă variabilă de la f/2.8;
   
Stabilizare optică pe 3 axe;
   
Autonomie declarată de 31 de minute ( acumulator interschimbabil );
   
Acumulator de 3850 mAh;
   
Viteza maximă de 72 km/h;
   
Raza de zbor declarată: 8 kilometri;
   
Port USB Type-C;
   
Dimensiuni: 214×91×84 mm;
   
Greutate: 905 de grame.


Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!