Epson Cartuş Cerneala Yellow tip Photo Epson 106 EcoTank - 106 ECOTANK PHOTO YELLOW INK BOTTLE

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Cod Produs: C5464 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

SKU: C13T00R440

Bucurați-vă de tipărirea unui număr mare de fotografii rezistente, cu detalii clare, nuanțe intense de negru și culori bogate și vii cu această gamă de cerneluri cu cinci culori, cu o cerneală fotografică neagră. Recipientele de cerneală de mare volum asigură o rezervă suficientă de cerneală, astfel încât să puteți imprima un număr mare de fotografii fără să vă faceți griji cu privire la costurile cernelii și la epuizarea acesteia. Atunci când este momentul pentru următoarea reumplere, aceasta este ușoară și lipsită de murdărie datorită recipientelor reproiectate.


 

106 EcoTank Photo Black ink bottle

 

Gama de cerneluri Epson 106
 

Tipărire foto de calitate superioară

 

Printați fotografii de calitate superioară care pot rezista până la 300 de ani într-un album foto1, cu această gamă de cerneluri cu cinci culori, cu o cerneală fotografică neagră. De la producerea de fotografii lucioase excepționale la documentele zilnice, această gamă de cerneluri vă va oferi rezultate de înaltă calitate atunci când este utilizată cu imprimantele EcoTank corespunzătoare.
 

Descătușați-vă creativitatea

 

Tipăriți-vă fotografiile cu această gamă de cerneluri, fără să vă faceți griji cu privire costuri. De la primul set de cerneluri furnizat împreună cu o imprimantă EcoTank, veți avea suficientă cerneală pentru a imprima până la 3.400 de fotografii (10x15 cm)2.
 

Concepută special pentru a fi ușor de utilizat

 

Recipientele de cerneală Epson se utilizează mai ușor ca niciodată datorită designului de ultimă generație. Recipientele reproiectate asigură reîncărcări fără probleme și permit introducerea corectă a culorilor în rezervoarele corespunzătoare.
 

Articol original

 

 

Capacitate : 70ml

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!