Stimati clienti in in perioada 09.07.2024-16.07.2024, Magazinul Fotohobby din Cluj-Napoca va fi inchis! Ne cerem scuze pentru orice inconvenienta si ne revedem fresh, Miercuri, pe data de 17 Iulie!

OM SYSTEM OM SYSTEM OM-1 Aparat foto Mirrorless kit cu 12-40mm f/2.8 PRO II

13.999,00 Lei

 

Garantie:  
Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN
 

Info:
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C6011 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 13999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (4)
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)Camera de top care nu lipseste din trusa oricarui aventurier

La intersecția calității imaginii, portabilității, vitezei și fiabilității, OM-1, de la OM SYSTEM este o cameră de vârf fără oglindă, construită pentru aventură. Caracterizat prin platforma sa versatilă Micro Four Thirds, OM-1 îmbină performanța foto rapidă și agilă și înregistrarea video 4K adecvată cu instrumente unice de imagistică computațională și un design fizic rezistent și de încredere.


Senzor de 20MP și TruePic X

Senzor Micro Four Thirds BSI Live MOS

Senzorul Micro Four Thirds Live MOS de 20,4 MP nou proiectat are un design BSI stivuit care oferă viteze de citire îmbunătățite, niveluri de zgomot și o gamă dinamică mai mare decât modelele anterioare. Această structură a senzorului îmbunătățește performanța de zgomot cu două trepte și intervalul dinamic cu o treaptă pentru o calitate îmbunătățită a imaginii, în special la ISO mai mari.Procesor TruePic X

În comparație cu procesoarele din generația anterioară, TruePic X oferă viteze de procesare de trei ori mai rapide, împreună cu o rată de citire a senzorului de 120 fps pentru fotografiere mai rapidă și mai receptivă. Procesorul contribuie, de asemenea, la o gamă ISO largă și la rate rapide de fotografiere continuă:
Gama nativă de sensibilitate de la ISO 200-102400, extinsă până la ISO 80.

Fotografiere continuă de până la 10 fps cu AF/AE permanent și un tampon de 169 de cadre brute atunci când lucrați cu un obturator mecanic.

Dacă lucrați cu un declanșator electronic silențios, fotografierea la 20 fps este posibilă cu AF/AE permanent și un buffer de 108 cadre brute. SH1 și SH2 sunt moduri de fotografiere de mare viteză fără întrerupere, oferind rate de până la 120 fps fără AF/AE în SH1 și 50 fps cu AF/AE în SH2.
Modul Pro Capture începe înregistrarea înainte de a elibera declanșatorul; capabil să înregistreze la 120 fps cu focalizare fixă ​​sau 50 fps cu AF continuu, acest mod începe înregistrarea odată ce butonul declanșator este apăsat pe jumătate și apoi se oprește după ce butonul a fost apăsat complet. Cu acest mod pot fi înregistrate până la 70 de cadre suplimentare, servind drept garanție pentru momentele în care acțiunea are loc chiar înainte de a apăsa butonul declanșator.


Cross Quad Pixel AF și detectie AI

Dispunând de un design unic, AF cu detecție de fază pe senzor folosește un sistem Cross Quad Pixel care împarte eficient fiecare pixel în patru sub-pixeli pentru o performanță a senzorilor încrucișați care este mai abil la focalizarea în condiții de iluminare dificile. Sistemul de focalizare are 1053 de puncte individuale, care acoperă complet senzorul și funcționează la până la 120 fps pentru a se potrivi practic tuturor metodelor de înregistrare.

Beneficiind de structura Cross Quad Pixel AF, informațiile despre culoare și contrast de la senzor pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea o hartă detaliată a imaginii pentru o detectare mai rafinată a subiectului și o acuratețe de urmărire. Folosind AI, acest sistem de focalizare poate detecta automat o serie de tipuri de subiecte, cum ar fi mașini, motociclete, avioane, elicoptere, trenuri, păsări, câini, pisici și oameni, precum și fețe și ochi. Și, în comparație cu iterațiile anterioare ale acestui sistem de focalizare, procesarea îmbunătățită face acum performanța focalizării de două ori mai precisă și de trei ori mai rapidă.

Stabilizarea imaginii și fotografierea computerizată

Stabilizarea imaginii pe 5 axe

Stabilizarea imaginii pe 5 axe în interiorul corpului compensează până la 8 opriri de mișcare a camerei, permițând utilizarea unor viteze de expunere semnificativ mai mari atunci când fotografiați cu mâna. Acest sistem avansat de schimbare a senzorului compensează pentru 7 opriri de mișcare a camerei doar cu corpul și este prevăzută o oprire suplimentară atunci când sunt atașate anumite obiective compatibile IS.

Handheld Assist se bazează pe această tehnologie de stabilizare pentru o încadrare mai stabilă, ceea ce este util în special atunci când lucrați cu lentile cu distanță focală mai mare. Stabilizarea suplimentară a imaginii în interiorul corpului contribuie, de asemenea, la o varietate de moduri suplimentare de fotografiere și funcții ale camerei, inclusiv moduri de fotografiere înaltă rezoluție, Handheld Live Composite și un sistem avansat de reducere a prafului.


Moduri creative de fotografiere

Fotografie de înaltă rezoluție — Beneficiat de designul senzorului stivuit, puterea de procesare și sistemul de stabilizare a imaginii, acest mod combină o serie de 12 fotografii într-un singur cadru cu rezoluție mai mare în doar 5 secunde. Modul Trepied High Res Shots produce un fișier brut de 80 MP, iar modul Handheld High Res Shot produce un fișier brut de 50 MP, iar ambele moduri oferă până la 2 trepte de zgomot redus și informații îmbunătățite despre culoare.

Live ND — Acceptând acum până la ND64 (6 trepte), această funcție unică simulează digital efectele unui filtru optic cu densitate neutră pentru a produce efecte de expunere lungă/viteză mică a obturatorului.

Live Composite—Perfect pentru expuneri lungi, fotografiere pe timp de noapte și aplicații de pictură cu lumină, acest mod unic creează treptat o expunere în timp, fără a supraexpune elementele cheie din cadru. Acest mod funcționează pentru a înregistra doar sursele de lumină nou detectate în timp și permite monitorizarea live view pe măsură ce se dezvoltă o imagine. Este disponibil și un mod Handheld Live Composite.
Stivuire focalizare

Acest mod înregistrează automat 15 cadre secvențiale în timp ce deplasează ușor planul de focalizare între fiecare cadru, apoi combină aceste expuneri într-o singură imagine care prezintă o adâncime extinsă de câmp.


Înregistrare video DCI/UHD 4K

Înregistrarea video DCI/UHD 4K este acceptată la eșantionare de până la 60p și 10 biți 4:2:0. Înregistrarea Full HD este posibilă la viteze mari de până la 240 fps pentru redare cu încetinitorul.

Ieșirea brută pe 12 biți este acceptată prin portul micro-HDMI atunci când lucrați cu un recorder extern compatibil opțional, cum ar fi Atomos Ninja V sau Ninja V+.

Modul imagine HLG permite înregistrarea HDR în cameră, iar gama OM-Log permite o gamă mai mare de gradare a culorilor atunci când ajustați filmarea în post-producție.


Producția time-lapse în cameră este posibilă, până la UHD 4K cu rate de cadre de la 5 fps la 30 fps.

Atât porturile pentru microfon de 3,5 mm, cât și pentru căști contribuie la un control și o calitate mai mare a înregistrării audio.

Design fiabil, pregătit pentru aventură


EVF și LCD

Vizorul electronic are un panou OLED de 5,76 m puncte, oferind un mijloc luminos și curat pentru monitorizarea la nivelul ochilor. Găsitorul are o mărire echivalentă de 0,83x, un punct de ochi de 21 mm și o rată de reîmprospătare de 120 fps pentru redarea realistă a mișcării.
Ecranul tactil LCD de 3,0" cu 1,62 m puncte are un design cu unghi variabil, cu 270° de rotire pentru a se potrivi lucrul din unghiuri înalte, joase și orientate în față.


Construcție durabilă, etanșată la intemperii

Designul corpului din aliaj de magneziu, ușor și durabil, este rezistent la praf și stropire, cu un grad de protecție IP53 pentru o utilizare asigurată în condiții meteorologice dificile.
Designul dur este, de asemenea, testat la îngheț pentru o utilizare fiabilă la temperaturi de până la 14°F.
Designul durabil al obturatorului este evaluat pentru 400.000 de acționări ale obturatorului.


Manevrare practică și intuitivă

Folosind noua baterie BLX-1, OM-1 este evaluat pentru 520 de fotografii per încărcare. Încărcarea bateriei în interiorul corpului este posibilă prin portul USB de tip C, iar camera în sine poate fi alimentată și folosind o bancă de alimentare conectată prin USB.
Sloturi duble pentru carduri de memorie SD UHS-II pentru salvarea flexibilă a fișierelor, inclusiv realizarea de copii de rezervă în cameră, împărțirea tipurilor de fișiere sau doar pentru a avea la îndemână memorie suplimentară pentru stocarea de overflow.
Configurația actualizată a meniului facilitează găsirea diferitelor setări, confirmarea selecțiilor setărilor și înțelegerea de ce elementele gri nu pot fi selectate.

Butoane separate AEL și AF-ON pentru un control mai ușor și mai direct asupra diferitelor funcții. Ambele butoane pot fi, de asemenea, personalizate pentru a regla diferite setări.

Bluetooth și Wi-Fi (5 și 2,4 GHz) permit transferul fără fir de fișiere și controlul de la distanță asupra camerei prin intermediul aplicației OI.Share pentru dispozitive mobile.


In cutie

OM SYSTEM OM-1 Aparat foto fără oglindă
Baterie litiu-ion OM SYSTEM BLX-1 (7,2 V, 2280 mAh)
Cablu de conectare USB OM SYSTEM CB-USB13
Adaptor USB-AC
Ocular
Clip de cablu
Protector cablu
Curea de umar
FL-LM3 Flash

Rezolutie:: 20.4MP

Senzor: Micro 4/3 (MFT)

Dimensiune senzor:: 17.4 x 13.0 mm

Tip senzor/Marire: CMOS Crop 2x

Procesor de imagine: TruePic IX

Sensibilitate ISO:: Auto, 200 to 25600 (Extended: 64 to 25600)

White Balance: AUTO WB, Tungsten, Fluorescent 1, Însorit, Bliţ, Cer acoperit, Umbrit, Subacvatic

Format fisiere: Still Images: JPEG, RAW -- Movies: AVI, MJPEG, MOV, MPEG-4 AVC/H.264 -- Audio: Linear PCM (Stereo), WAV

Filmare: 4k

Numar pixeli LCD:: 1.030.000

Ecran Rabatabil: Da, complet articulat si tactil

Sistem de Focalizare: Phase Detection: 121 (121 Cross-Type) Contrast Detection: 121

Shutter Speed: 1/32000 până la 60 de secunde

Stabilizator imagine: Sensor-Shift, 5-Way

Blit Integrat:: Nu

Patina blitz extern: Da

Fotografiere continuă (rafala): Până la 20 fps la 20,4 MP pentru până la 108 cadre (Raw) / 116 cadre (JPEG) Până la 120 fps la 20,4 MP pentru până la 92 de cadre (Raw) / 92 de cadre (JPEG) Până la 50 fps la 20,4 MP pentru până la 96

Body / Kit: Kit

Compatibilitate montură obiectiv: Micro 4/3 (MFT)

Memorie suportata: Slot 1: SD/SDHC/SDXC (UHS-II) Slot 2: SD/SDHC/SDXC (UHS-I)

Conectivitate: USB Type-C (USB 3.0), HDMI D (Micro), 3.5mm Casti, 3.5mm Microfon, 2.5mm Sub-Mini, PC Sync

Tip baterie / acumulator:: 1 x BLH-1 Rechargeable Lithium-Ion, 7.4 VDC, 1720 mAh (Approx. 420 Cadre)

Dimensiuni: 134.1 x 90.9 x 68.9 mm

Greutate: 599 g

Filmare detalii: MOV/H.264 DCI 4K (4096 x 2160) la 24.00p [237 Mb/s] UHD 4K (3840 x 2160) la 23.976p/25p/29.97p [102 Mb/s] Full HD (1920 x 1080) la 23.976p/25p/29.97p/50p/59.94p/119.88p [18 pana la 200 Mb/s] HD (1280

Dimensiune LCD:: 3″

Wi-Fi: Da

Vizor: Electronic (OLED), 2,360,000 puncte, acoperire 100%

Profunzime culoare:: 12 biti

Service Olympus:

MGT Educational
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 372, et.3, 077160 Popesti-Leordeni, Ilfov

Tel: +4 021 232 88 94
Fax: +4 021 232 88 99
Mail: service@mgt.ro

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Olympus, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service cu firma de curierat "NemoExpress" (www.nemoexpress.ro/) transportul (tur/retur) fiind suportat de MGT Educational.
Cu un simplu telefon la dispeceratul NemoExpress 021 9392 , solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Specificații  SISTEMUL OM OM-1

Imagistica

Montura obiectivului                      Micro Four Thirds
Rezoluția senzorului reală:            22,9 Megapixeli
Rezolutie efectiva:                        20,4 Megapixeli
Tip senzor MOS                          17,4 x 13 mm (patru treimi).
Factor de crop                             2x
Senzor de stabilizare a imaginii-Shift       5 axe
Filtru ND încorporat                      Nici unul
Tip de captură                             
Fotografii și video
Controlul expunerii
Obturator tip obturator electronic, obturator mecanic cu plan focal
Viteza obturatorului

Obturator mecanic
1/8000 până la 60 de secunde

Obturator electronic pentru perdea frontală
1/320 până la 60 de secunde

Obturator electronic
1/32000 până la 60 de secunde

Mod Bulb/Timp Mod Bulb, Mod Timp

Sensibilitate ISO Foto/Video

200 până la 102.400 în modul manual, automat (Extins: 80 până la 102.400)

Metodă de măsurare Media ponderată în centru, Evidențiere ponderată, Multi-Zone, Spot
Moduri de expunere Prioritate diafragmă, Manuală, Program, Prioritate obturator
Compensarea expunerii -5 până la +5 EV (trepte de 1/3, 1/2, 1 EV)
Interval de măsurare -2 până la 20 EV

Obturator mecanic de fotografiere continuă
Până la 10 fps la 20,4 MP pentru până la 139 de cadre (Raw) / 169 de cadre (JPEG)

Obturator electronic
Până la 20 fps la 20,4 MP pentru până la 108 cadre (Raw) / 116 cadre (JPEG)
Până la 120 fps la 20,4 MP pentru până la 92 de cadre (Raw) / 92 de cadre (JPEG)
Până la 50 fps la 20,4 MP pentru până la 96 de cadre (Raw) / 97 de cadre (JPEG)

Înregistrare interval Da
Captură de imagini statice
Dimensiuni imagini 4:3 JPEG / Raw
20 MP (5184 x 3888)
Raport de aspect 1:1, 3:2, 4:3, 16:9
Format fișier imagine JPEG, brut
Adâncime de biți 12 biți

Captură video internă

Moduri de înregistrare H.265 Long GOP/MOV 4:2:0 10 biți

DCI 4K (4096 x 2160) la 23,98p/25p/29,97p/50p/59,94p [77 până la 152 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) la 23,98p/25p/29,97p/50p/59,94p [77 până la 152 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) la 23,98p/24,00p/29,97p/50p/59,94p [22 până la 42 Mb/s]
H.265/MOV 4:2:0 10 biți
Full HD (1920 x 1080) la 23,98p/25p/29,97p/50p/59,94p [82 până la 162 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) la 100p/119,88p/200p
H.264 GOP/MOV lung 4:2:0 8 biți
DCI 4K (4096 x 2160) la 23,98p/25p/29,97p/50p/59,94p [102 până la 202 Mb/s]
UHD 4K (3840 x 2160) la 23,98p/25p/29,97p/50p/59,94p [102 până la 202 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) la 23,98p/25p/29,97p/50p/59,94p [27 până la 52 Mb/s]
H.264/MOV 4:2:0 8 biți
Full HD (1920 x 1080) la 23,98p/25p/29,97p [202 Mb/s]
Full HD (1920 x 1080) la 100p/119,88p/200p/239,76p
Curba Gamma HDR-HLG, OM-Log

Sistem video NTSC/PAL

Microfon încorporat tip stereo

Înregistrare audio MOV: audio LPCM pe 2 canale, 24 de biți, 96 kHz
MOV: Audio LPCM pe 2 canale, 16 biți, 48 kHz

Captură video externă

Moduri de înregistrare externă Raw 12 biți prin HDMI
DCI 4K (4096 x 2160) UHD 4K (3840 x 2160)


Interfață

Slot pentru carduri media/memorie Slot dublu: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
I/O video 1 x ieșire Micro-HDMI
I/O audio 1 x 3,5 mm TRS Microfon stereo (alimentare prin conectare) Intrare pe corpul camerei
1 ieșire pentru căști stereo TRS de 3,5 mm pe corpul camerei

Alte I/O 1 x Intrare/Ieșire USB Type-C (Partajată cu intrarea de alimentare)
1 x 2,5 mm Sub-Mini
1 x Socket de sincronizare PC Ieșire FlashSync

Wireless 2.4 / 5 GHz Wi-Fi
Bluetooth
Poziționare globală (GPS, GLONASS etc.) Niciuna

Ecran LCD
Dimensiune 3.0"
Rezoluție 1.620.000 Dot
Tip de afișare LCD cu ecran tactil articulat

Vizor

Tip electronic încorporat (OLED)
Rezoluție 5.760.000 Dot
Punctul ochiului 21 mm
Acoperire 100%

Focalizare

Tip de focalizare Focalizare automată și manuală
Mod focalizare AF servo continuu, focalizare manuală, AF servo unic
Puncte de focalizare automată Foto, Video
Detectare fază: 1053
Sensibilitate de focalizare automată -6 până la +19 EV


Flash

Bliț încorporat nr
Moduri bliț Bliț de umplere, Sincronizare prima perdea, Manuală, Oprit, Reducerea ochilor roșii, Sincronizare a doua perdea, Sincronizare lentă
Viteza maximă de sincronizare 1/250 de secundă
Compensarea blițului -3 până la +3 EV (trepte de 1/3, 1/2, 1 EV)
Sistem flash dedicat TTL
Conexiune bliț extern Hot Shoe, terminal PC

Mediu
Temperatura de funcționare 14 până la 104 °F / -10 până la 40 °C
Temperatura de depozitare -4 până la 140°F / -20 până la 60°C
Umiditate de funcționare 30 până la 90%
Umiditate de depozitare 10 până la 90%

General

Tip baterie 1 x BLX-1 reîncărcabilă litiu-ion (aproximativ 520 de fotografii)
Filet de montare trepied 1 x 1/4"-20 mamă (inferioară)
Suport pentru accesorii 1 x Mount Shoe pe corpul camerei
Dimensiuni (L x A x A) 5,3 x 3,6 x 2,9" / 134,8 x 91,6 x 72,7 mm
Greutate 1,3 lb / 599 g (corp cu baterie și memorie)
1,1 lb / 511 g (numai corp)
 

In cutie

OM SYSTEM OM-1 Aparat foto fără oglindă
Baterie litiu-ion OM SYSTEM BLX-1 (7,2 V, 2280 mAh)
Cablu de conectare USB OM SYSTEM CB-USB13
Adaptor USB-AC
Ocular
Clip de cablu
Protector cablu
Curea de umar
FL-LM3 Flash

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!