Canon Canon EOS R6

3 Review-uri
8.699,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info:

 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: C5621 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 8699 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Service
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (3)
 
 
Canon Camera

Luat cu EOS R6

 • 2.8
 • 1/5000
 • 400
 

Canon EOS R6

 

Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

 

Viteză autentică. Mirrorless autentic.

 

Excepţionalul EOS R6 dispune de tehnologie care vă va face să vă îndrăgostiţi de fotografie de fiecare dată. Vizualizaţi şi fotografiaţi subiecţii în moduri complet noi şi conferiţi o nouă dimensiune povestirii dvs. vizuale.

 
 
EOS R6

1 / 6

Specificaţii

 • Notification Imagee

  Fotografiere silenţioasă la 20 cps1

  Plus un obturator mecanic de 12 cps, atunci când este necesar

   

 • Notification Imagee

  Stabilizare a imaginii echivalentă cu până la 8 stopuri*

  Pentru expuneri prelungite extrem de clare, fără a fi necesară utilizarea unui trepied.

   

 • Notification Imagee

  ISO 102.400

  Pentru performanţă excelentă în condiţii de luminozitate redusă

   

 • Notification Imagee

  4K până la 60p

  Reproduce mişcarea în mod realist şi clar

   

 • Notification Imagee

  Rezoluţie de 20 de megapixeli

  Senzor full-frame cu performanţă uimitoare în condiţii de luminozitate redusă şi interval dinamic

   

 • Notification Imagee

  Dual Pixel CMOS AF II

  Poate recunoaşte şi urmări ochii, feţele şi animalele.

   

 

Vă prezentăm Canon EOS R6


Încercaţi aparatul Canon EOS R6 şi aflaţi cum viteza, stabilitatea şi tehnologia revoluţionare vă pot duce creativitatea la un nou nivel. Surprindeţi fracţiuni de secundă cu în imagini de o calitate incredibilă şi atinge-vă potenţialul ca realizator de filme.


 
Canon Camera
Canon Camera

Luat cu EOS R6

 • 2.0
 • 1/500
 • 200
 •  
 

FOTOGRAFIERE RAPIDĂ ŞI SILENŢIOASĂ

 

Nu rataţi niciun moment. Nu faceţi niciun zgomot.

 

EOS R6 vă oferă mai multe ocazii de a surprinde momentul perfect. Fotografiaţi acţiunea silenţios la o viteză incredibilă de 20 de cadre pe secundă1, surprinzând momentele efemere abia perceptibile pentru ochiul uman.

 


Canon Camera

Fotografiere continuă silenţioasă până la 20 cps1

Cu expunere automată, urmărirea focalizării automate şi stabilizare a imaginii active în acelaşi timp. Este disponibil şi un obturator mecanic de 12 cps.

 


Canon Camera

Conceput pentru viteză, cu un procesor DIGIC X

Fotografiaţi până la 240 de imagini RAW sau peste 1000 de imagini JPEG într-o singură rafală la o rată de 12 cps, utilizând un card UHS-II de înaltă performanţă, plus cele două sloturi pentru carduri de memorie care acceptă carduri SD UHS-II de mare viteză, pentru a continua să fotografiaţi fără întrerupere.
 

 

Videoclipuri superbe până la 4 K, de 60 cps şi Full HD la 120 cps, toate cu Dual Pixel CMOS AF

 

EOS R6 dispune de specificaţii video care pot susţine un flux de lucru serios pentru realizarea de filme. Opţiunile Canon Log şi HDR PQ ajută videografii să surprindă un interval dinamic mai mare, iar înregistrarea la 4:2:2 pe 10 biţi, de înaltă calitate, este susţinută la nivel intern de slotul pentru două carduri de memorie SD UHS-II.
 

Aparatul foto hibrid perfect

 

Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă duce creativitatea la noi niveluri. Indiferent că este vorba de fotografii sau filme, cu persoane sau locuri, acţiune sau călătorii, natură moartă sau natură sălbatică – combinaţia de viteză, calitate a imaginii şi flexibilitate pe care o oferă aparatul EOS R6 îl fac instrumentul perfect pentru crearea de conţinut.

 

VIDEO HIBRID
 

Visul unui creator de conţinut. Un singur aparat foto pentru fotografii şi filme

 
 
Javier Cortes filmează un balerin într-un teatru cu Canon EOS R6

 

Javier Cortes în acţiune, filmând un balerin care exersează în Teatro Massimo, Sicilia. ® Teatro Massimo.

 

Pe lângă fotografiile de calitate superbă, EOS R6 realizează şi filme de excepţie. Fotografiaţi la rezoluţii de până la 4K/60p sau la rate de cadre de până la 120p când filmaţi în Full HD – toate cu Dual Pixel CMOS AF, care oferă focalizare automată cu urmărire continuă. Utilizaţi tehnologiile avansate ale aparatului foto pentru a surprinde un interval dinamic extins şi culori încântătoare.

 

 
Mâini care ţin un Canon EOS R6 într-un cadru natural

 

Fotografiaţi ţinând aparatul foto în mână şi profitaţi la maximum de obiectivul puternic combinat cu stabilizatorul de imagine încorporat în modelul EOS R6.

 


Fotografierea unui balerin într-o zonă naturală deschisă cu coloane

 

Fotografiaţi la 4K 60p pentru a surprinde graţia şi fluiditatea baletului, cu detalii excepţionale şi culori naturale.

 


Canon EOS R6 ţinut la un unghi jos, pentru a surprinde un dansator care stă pe podea

 

Ecranul cu unghi variabil ajută la încadrarea imaginii când se fotografiază dintr-un unghi jos pentru efect dramatic. ® Teatro Massimo.

 

Creaţi aspectul şi senzaţia dorite

EOS R6 poate filma la o gamă largă de rezoluţii şi rate de cadre, în funcţie de aspectul şi senzaţia pe care doriţi să le obţineţi.


La rezoluţia UDH 4K, realizatorii de filme pot obţine claritate şi detalii superbe şi pot alege dintre mai multe valori pentru rata de cadre:

• 23,98p pentru aspect şi senzaţie cinematografice
• 25p şi 30p pentru reproducere normală
• 50p şi 60p pentru reproducerea mişcării fluide a subiecţilor dinamici sau crearea de efecte de redare cu încetinitorul la jumătate din viteză


Când filmaţi cu rezoluţia Full HD sunt disponibile opţiuni suplimentare:
• 100p şi 120p pentru o reproducere mai uniformă a subiecţilor care se mişcă foarte rapid şi efecte extreme de redare cu încetinitorul la un sfert din viteză.*


Pe lângă un intervalometru tradiţional pentru fotografii, EOS R6 permite şi filmarea cu efect de redare accelerată 4 K şi Full HD. Aceasta permite videografilor să surprindă schimbările ce au loc într-o scenă la o scară de timp mult mai lentă decât în mod normal şi să le compare cu o filmare în timp real sau cu redare cu încetinitorul.


* În timpul filmării în format Full HD 100/120p sunetul nu este înregistrat

 
Javier fotografiază două balerini într-un teatru cu Canon EOS R6
 

Javier fotografiind balerini şi demonstrând capacităţile excelente de filmare ale EOS R6, precum şi ale stabilizatorului de imagine cu 8 stopuri. ® Teatro Massimo.

 

Imaginii la calitate de nivel profesional

EOS R6 vă oferă posibilitatea de a fotografia cu Canon Log 1, pentru rezultate care păstrează detaliile în zonele luminoase şi umbrite atunci când fotografiaţi în condiţii de contrast ridicat. Filmările realizate cu Canon Log 1 sunt uşor de gradat în cadrul fluxurilor de lucru de editare în post-producţie, ceea ce va facilita aplicarea unui aspect sau profil de culori specific sau stabilirea corespondenţei cromatice cu filmările realizate cu alte aparate foto care utilizează acelaşi format.


EOS R6 acceptă în prezent codecul H.265 alături H.264, care este mai tradiţional. Acesta permite filmarea la 4:2:2 pe 10 biţi, pentru o calitate incredibilă a imaginii, fie că este înregistrată intern pe carduri de memorie SD sau extern pe un dispozitiv de înregistrare cu ieşire micro-HDMI.
 

Gestionarea intervalului dinamic

Când fotografiaţi în condiţii de contrast ridicat, modul HDR Movie al aparatului EOS R6 înregistrează alternativ cadre subexpuse şi cu expunere corectă, apoi le combină într-un singur cadru care păstrează automat detaliile din zonele luminoase. Dar asta nu este tot.


EOS R6 acceptă acum şi înregistrarea PQ HDR atât pentru filme şi fotografii. Acest mod cu interval dinamic ridicat utilizează un cuantificator perceptiv pentru filme cu imagine uimitoare când sunt vizionate pe ecrane compatibile cu HDR.


Aparatul foto înregistrează PQ HDR într-un format care respectă specificaţia BT.2100 (PQ) HDR şi compresia H.265, pentru ca înregistrarea să poată fi editată în software compatibil.

 

 
Balerin pozând într-o zonă deschisă, înconjurată de coloane

CITAT

„Canon EOS R6 îmi permite să am rezultate mai bune ca cineast.”


Canon Camera

Scris de Javier Cortes

Ambasador Canon
CALITATEA IMAGINII
 

Imagini la calitate excelentă, în condiţii mai puţin ideale

 
 


 
 

În interiorul aparatului EOS R6 veţi descoperi tehnologii care se regăsesc şi pe emblematicul nostru model EOS-1D X Mark III. Senzorul CMOS de 20,1 megapixeli împreună cu procesorul DIGIC X furnizează o calitate excelentă a imaginii, iar pixelii de mare dimensiune ai senzorului oferă un echilibru ideal între rezoluţie, performanţa în condiţii de lumină redusă şi intervalul dinamic, care vă vor oferi fotografii superbe. Indiferent dacă fotografiaţi portrete, peisaje, natură sălbatică sau călătorii, EOS R6 va asigura imagini semnificativ mai bune.

Zgomotul digital este menţinut la nivel redus chiar cu ajutorul intervalului ISO normal al aparatului foto, până la o sensibilitate ISO de maximum 102.400 (ce poate fi extinsă până la ISO 204.800), ajutându-vă să surprindeţi imagini incredibile chiar şi când lumina este insuficientă. Intervalul dinamic amplu ajută la menţinerea detaliilor în zonele foarte luminoase şi foarte întunecate ale scenei atunci când fotografiaţi în condiţii de contrast ridicat.

 

 
Surprinderea tonurilor de piele cu aparatul EOS R6 în condiţii de lumină slabă
 

Tonurile de piele sunt surprinse în detalii excepţionale şi în culori subtile, chiar şi în condiţii de lumină slabă.

© Wanda Martin / Ambasador Canon

 


fată într-o poziţie graţioasă de balet într-o sală cu lumină slabă
 

Canon EOS R6 surprinde detalii incredibile atât în zonele de luminozitate, cât şi în cele de umbră datorită intervalului dinamic ridicat al senzorului.

© Javler Cortes / Ambasador Canon

 

Stabilizare impresionantă a imaginii pentru moduri noi de fotografiere

Canon EOS R6 dispune de un stabilizator de imagine încorporat pe cinci axe (abreviere: IBIS), care asigură protecţie împotriva tremurului aparatului la fotografierea cu orice obiectiv montat pe aparat. Senzorul oferă corecţie cilindrică, X-Y şi a rotirii în jurul axei longitudinale şi verticale; astfel, toate obiectivele EF şi RF beneficiază de această nouă corecţie pe 5 axe pentru cineaşti şi fotografi deopotrivă. În plus, la montarea unui obiectiv RF compatibil echipat cu stabilizator de imagine1, sistemele de stabilizare ale aparatului şi obiectivului funcţionează împreună, compensând deplasarea în jurul axei longitudinale şi verticale şi creând un sistem inteligent de stabilizare a imaginii, care oferă noi niveluri de performanţă.


Montura RF are un diametru mare, permiţând senzorului din interiorul aparatului EOS R6 să se deplaseze mai departe în interiorul cercului de imagine produs de obiectiv. În consecinţă, anumite obiective fără IS optic pot beneficia de sistemul echivalent cu până la 8 stopuri.


Atunci când se folosesc obiective RF cu stabilizator de imagine1, stabilizatorul de imagine încorporat comunică în timp real utilizând viteza ridicată de comunicare a monturii pentru a colabora şi a corecta eficient tremurul aparatului, inclusiv tremurul cauzat de respirat, mers sau pur şi simplu de ţinutul aparatului în mână. Corectarea în acest fel a mişcării de joasă şi înaltă frecvenţă oferă noi niveluri de stabilitate şi poate produce un avantaj incredibil de până la 8 stopuri2.
 

 
Surprinderea mişcărilor de balet cu stabilizatorul puternic de imagine al modelului EOS R6
 

Acest cadru a fost realizat cu aparatul în mână, cu o expunere de patru secunde, demonstrând puterea remarcabilă a stabilizatorului de imagine încorporat, în colaborare cu RF 15-35mm f2.8L IS USM şi stabilizarea integrată în acest obiectiv.

© Wanda Martin / Ambasador Canon

 

Fişiere imagine de generaţie următoare

Pe lângă fişiere JPEG şi CR3 RAW, acum puteţi realiza fişiere în formatul de nouă generaţie High Efficiency Image Format (HEIF), utilizând EOS R6 de la Canon. Fişierele HEIF oferă calitate mai bună decât cele JPEG, însă au aproximativ aceeaşi dimensiune şi mai puţine artefacte. Acest format care va rezista în timp acceptă culori pe 10 biţi pentru un interval dinamic mai mare, permiţând realizarea de imagini HDR PQ.


Compatibilitatea fişierelor HEIF se extinde constant. Acestea pot fi editate utilizând aplicaţiile cunoscute de procesare a imaginilor pe PC/Mac la fel ca fişierele JPEG. De asemenea, fişierele HEIF pot fi procesate în aparatul foto şi convertite în fişiere JPEG, care apoi pot fi salvate pe cardul SD.
 

 
imagine din aer surprinsă cu EOS R6
 

Procesarea imaginilor care vă oferă un avantaj

Procesorul de imagine DIGIC X al aparatului EOS R6 joacă un rol esenţial în viteza şi calitatea impresionante ale aparatului, permiţând fotografilor să utilizeze funcţii sofisticate de procesare a imaginilor direct pe aparatul foto când fotografiază sau ulterior.

 

 


 

Focalizaţi pe ce este mai important

 

Datorită focalizării automate Dual Pixel CMOS AF II, EOS R6 identifică şi urmăreşte subiecţii în mişcare mai bine decât oricare alt aparat foto mirrorless de până acum.


CITAT

„M-a impresionat mult performanţa aparatului în condiţii de lumină scăzută: redarea culorilor a fost uimitoare. Culorile sunt importante pentru mine.”


Canon Camera

Scris de Javier Cortes

Ambasador Canon


 

FOCALIZARE AUTOMATĂ
 

Focalizaţi pe ce este mai important
 

Datorită focalizării automate Dual Pixel CMOS AF II, EOS R6 identifică şi urmăreşte subiecţii în mişcare mai bine decât oricare alt aparat foto mirrorless de până acum. Deoarece nivelul de claritate este exact cât trebuie, veţi descoperi că fotografiaţi cu încredere ştiind că EOS R6 funcţionează ca un profesionist.


Focalizarea automată a aparatului foto este asigurată de procesorul său DIGIC X, care utilizează inteligenţa artificială cu deep-learning pentru a recunoaşte şi urmări ochii, faţa, capul şi corpul subiectului. Oamenii rămân focalizaţi clar, chiar şi din profil sau când este vizibil doar un ochi. Iar dacă subiectul se întoarce pentru puţin timp, de exemplu, când fotografiaţi sporturi cu acţiune rapidă, EOS R6 continuă să îi urmărească capul sau corpul, astfel încât faţa să fie clară când se întoarce din nou spre dvs.


Posibilitatea de a urmări elemente precum corpurile sau capetele, nu doar feţele, este esenţială când fotografiaţi sporturi în care jucătorii se întorc brusc, precum în fotbal american sau hochei, sau trebuie să poarte căşti care le acoperă parţial faţa.


Această tehnologie de care dispune aparatul EOS R6 se extinde chiar şi la pisici, câini şi păsări, uşurând semnificativ urmărirea focalizării continue la fotografierea animalelor sălbatice.

 

 

© Wanda Martin / Canon Ambassador ® Teatro Massimo

 

Focalizare extrem de sensibilă

Sistemul de focalizare automată Dual Pixel CMOS II al aparatului foto este atât de sensibil încât poate focaliza în doar 0,05 secunde3 şi funcţiona în condiţii de lumină redusă de până la -6,5 EV1, valoare care corespunde aproximativ luminii lunii în primul pătrar. EOS R6 este primul EOS care oferă de acest nivel de sensibilitate, ceea ce îi permite să focalizeze cu deschideri maxime ale diafragmei de numai f/22, permiţând utilizarea teleconvertoarelor cu obiective cu deschideri relativ reduse ale diafragmei, inclusiv ale super-teleobiectivelor noastre extrem de portabile, precum RF 800MM F11 IS STM şi RF 600MM F11 IS STM.
 

Bracketing la focalizare

EOS R6 dispune de bracketing la focalizare, care permite fotografilor să creeze imagini compozite cu focalizare suprapusă cu o adâncime a câmpului mult mai mare, care poate fi generată numai cu deschideri mici ale diafragmei. Este o tehnică utilă în special pentru imaginile macro sau pentru prim-planuri, în care adâncimea câmpului este mică în mod natural.


În modul Bracketing la focalizare, EOS R6 surprinde o succesiune de cadre cu o singură apăsare de buton, pornind de la distanţa focală specificată, pe care o măreşte incremental spre infinit la fiecare imagine. Această serie de imagini pot fi „suprapuse” într-o imagine compozită finală în etapa de post-producţie, utilizând software precum Digital Photo Professional, furnizat împreună cu aparatul foto.
 

 
Femeie în postură de balet
 

Imagini de calitate excelentă, în condiţii mai puţin ideale

În interiorul aparatului EOS R6 veţi descoperi tehnologii care se regăsesc şi pe emblematicul nostru model EOS-1D X Mark III.


CITAT

„Urmărirea feţei mi-a dat încredere că pot ţine pasul cu modelul meu şi îi pot surprinde posturile dinamice şi pline de emoţie.”

Canon Camera

Scris de Wanda Martin

Ambasador Canon
Comportamentul de urmărire


 

Comportamentul de focalizare automată cu urmărire AI Servo al aparatului poate fi ajustat modificând parametri precum „sensibilitatea de urmărire” sau „urmărirea accelerării/decelerării” sau selectând unul dintre cele patru „cazuri” – configuraţii ideale pentru diverse tipuri de fotografie de acţiune.

Implicit, sau pentru început, EOS R6 include acum şi Cazul A care se adaptează automat în funcţie de mişcarea care este fotografiată.

 

 
Focalizarea automată în acţiune pe EOS R6
 

Selectarea uşoară a punctelor de focalizare

Zona de focalizare automată a aparatului foto EOS R6 acoperă practic 100 % din cadru2 şi poate fi utilizată individual, pe zone, sau împreună ca o singură zonă de focalizare cu până la 6072 de poziţii ce pot fi selectate. A fost adăugată şi focalizarea automată punctuală, care utilizează o zonă foarte mică de focalizare automată, pentru precizie extremă.


Fotografii pot utiliza un joystick multi-direcţional de pentru a deplasa manual punctul sau zona de focalizare activă pe ecran. Sensibilitatea acestei comenzi, uşor de gestionat cu aparatul foto la ochi, poate fi ajustată la unul dintre cele trei niveluri, în funcţie de preferinţele personale.


Alternativ, se poate utiliza ecranul tactil al aparatului foto pentru a seta poziţia punctului de focalizare activ, prin simpla atingere sau tragere când fotografiaţi în modul de vizualizare în timp real sau utilizând tehnologia de atingere şi tragere când ţineţi aparatul foto la ochi.
 

 

Ajustarea clarităţii

În meniul Stiluri imagine şi în funcţia de procesare a fişierelor RAW încorporată în aparatul foto a fost adăugată opţiunea Claritate. Aceasta ajustează microcontrastul în fotografii şi filme, accentuând (sau estompând) textura şi claritatea marginilor. Claritatea poate fi ajustată în ±4 paşi şi este deosebit de utilă pentru evidenţierea detaliilor din peisaje şi pentru accentuarea sau estomparea unor anumite trăsături faciale, precum ridurile, în portrete.

 

Sistem de optimizare digitală a obiectivului

Tehnologia de optimizare digitală a obiectivului (DLO), încorporată în aparat, ajută obiectivul să ofere performanţe optime, reducând efectul fenomenelor optice naturale, cum ar fi artefactele, reducerea luminii şi chiar efectul de estompare uşoară a efectului filtrului optic trece-jos al EOS R6. Rezultatele sunt absolut spectaculoase şi pot fi aplicate fie direct pe aparatul foto (pe măsură ce fotografiaţi sau ulterior), fie în etapa de post-producţie, utilizând software-ul Digital Photo Professional. Sunt disponibile două niveluri DLO: standard şi ridicat.

 

 
Cuplu într-o dispoziţie meditativă, surprins cu aparatul EOS R6
 

Interval dinamic extins

Tehnologiile Auto Lighting Optimizer (ALO - optimizor automat al iluminării) şi Highlight Tone Priority+ îmbunătăţite permit fotografilor să creeze fişiere JPEG şi HEIF cu interval dinamic extins. Acesta este excelent pentru păstrarea detaliilor în zonele luminoase şi umbrele întunecate ale imaginilor, direct din aparatul foto. Pentru rezultate excelente când realizaţi portrete, feţele pot fi luminate cu uşurinţă pe aparatul foto după fotografiere.
 


Javier Cortes filmează în Teatro Massimo
 

CALITATEA ŞI STABILITATEA IMAGINII
 

Cea mai bună stabilizare a imaginii din lume: 8 stopuri3

 

Imaginaţi-vă că puteţi să fotografiaţi cu aparatul în mână la timpi de expunere de patru secunde, estompând apa în peisaje şi oamenii de pe străzi, fără a utiliza un trepied. Aceasta este libertatea creativă la care vă puteţi aştepta de la EOS R6. 

Un stabilizator de imagine încorporat pe cinci axe oferă până la 8 stopuri de protecţie împotriva tremurului aparatului foto. Iar când montaţi pe aparat un obiectiv RF cu sistem IS optic (cu excepţia RF 600MM F11 IS STM şi RF 800MM F11 IS STM), cele două sisteme vor funcţiona în tandem pentru a asigura un avantaj incredibil, echivalent cu până la 8 stopuri. 2
 

Sistemul IS integrat în aparatul foto şi cel de pe obiectiv stabilizează şi filmarea, iar al treilea sistem, Movie Digital IS, asigură un nivel suplimentar de stabilizare şi rezultate cu aspect profesional.
 


 

Surprinderea unor mişcări rapide de dans cu stabilizatorul remarcabil de imagine al aparatului EOS R6
Canon Camera


 

 

Rapid şi uşor de utilizat, de prima dată când îl luaţi în mână

 

Dorim să aveţi posibilitatea de a da frâu liber creativităţii, de aceea EOS R6 a fost conceput să ofere senzaţia de aparat foto cât mai intuitiv şi conectat posibil.
 


Canon Camera

Vizor electronic

Vizorul electronic minunat cu 3,69 de milioane de puncte, care se reîmprospătează la o rată de până la 120 cps este completat de un ecran tactil complet articulat, cu unghi variabil, care poate fi rabatat departe de corpul aparatului şi rotit până la 270˚, permiţându-vă să fotografiaţi din unghiuri creative.

 


Canon Camera

Slot dublu pentru carduri de memorie

Slotul dublu pentru carduri vă permite să înregistraţi fişiere RAW separat de fişierele JPEG/HEIF, sau chiar fotografii separat de filme, în plus este compatibil cu cele mai noi standarde UHS-II, pentru viteze ridicate de citire/scriere. Comenzile intuitive de pe spatele aparatului foto, – precum joystickul pentru focalizare automată şi selectoarele posterioare – fac ca aparatul EOS R6 să poată fi utilizat instinctiv.

 Canon Camera

CITAT

„Urmărirea feţei mi-a dat încredere că pot ţine pasul cu modelul meu şi îi pot surprinde posturile dinamice şi pline de emoţie.”


Canon Camera

 

 

Rezolutie:: Aprox. 20,1 megapixeli

Dimensiune senzor:: 35,9 x 23,9 mm

Senzor: Full Frame

Tip senzor/ Marire: CMOS 1.0x

Procesor de imagine:: DIGIC X

Sensibilitate ISO:: Auto 100-102400 (în paşi de 1/3 sau de 1) ISO poate fi extins la L:50 sau H1: 204.800

White Balance: AWB (prioritate de ambianţă/prioritate de alb), Zi, Umbră, Înnorat, Lumină tungsten, Lumină albă fluorescentă, Bliţ, Personalizat, Setarea temperaturii culorii

Format fisiere: JPEG: 2 opţiuni de compresie RAW: RAW, C-RAW pe 14 biţi (14 biţi cu obturator mecanic şi prima cortină electronică, conversie A/D 12 biţi cu obturator electronic, RAW Canon original, ediţia a 3-a) HEI

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB) 4K UHD cu redare accelerată (16:9) 3840 x 2160 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I) Full HD (16:9) 1920 x 1080 (119,88, 100,

Vizor: EVF OLED color de 0,5 inchi. 3,69 de milioane de puncte. Acoperire (verticală/orizontală) Aprox. 100 %

Dimensiune LCD:: Ecran LCD Clear View II de 7,5 cm (3,0

Numar pixeli LCD:: Aprox. 1,62 milioane de puncte

Ecran Rabatabil: Da, complet articulat si tactil

Sistem de Focalizare: Sistem/Puncte de focalizare automată 100 % pe orizontală şi 100 % pe verticală în modurile Faţă + Urmărire şi Selectare automată 100 % pe orizontală şi 90 % pe verticală în modul de selectare manuală

Masurarea Expunerii:: Măsurare în timp real cu senzor de imagine pentru 384 de zone. (1) Măsurare evaluativă (conectată la toate punctele de focalizare automată) (2) Măsurare parţială (aprox. 5,8 % din vizor la centru) (3)

Fotografiere continuă (rafala): 30-1/8000 s (în trepte de 1/2 sau 1/3), mod Bulb (Interval total timp de expunere. Intervalul disponibil variază în funcţie de modul de captură)

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Canon RF

Moduri de declanşare: Unică, Continuă la viteză mare+, Continuă la viteză mare, Continuă la viteză mică, Temporizator automat (2 s + la distanţă, 10 s + la distanţă)

Blitz integrat: Nu

Patina Blit Extern:: Da (hot-shoe). Max Sync Speed 1/250 s

Memorie suportata: 2x SD/SDHC/SDXC şi UHS-II

Conectivitate:: Conector USB C SuperSpeed USB 3.1 Gen 2 Wi-Fi LAN wireless (IEEE802.11a/b/g/n) (2,4 GHz)13 cu compatibilitate cu Bluetooth 4.2. Funcţii acceptate - EOS Utility, smartphone

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: Baterie Li-ion reîncărcabilă LP-E6NH (inclusă)/LP-E6N. Durată de viaţă a bateriei Cu LCD, aprox. 510 fotografii (la 23 °C)14 Cu LCD, aprox. 510 (la 0 °C) Cu vizor, aprox. 380 fotografii (la 23 °C){foo

Dimensiuni:: 138,4 x 97,5 x 88,4 mm

Greutate:: Aprox. 598 g (680 g cu card şi baterie)

 
Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30
 
 

MEDIU DE UTILIZARE

1 – 40 °C, umiditate de maxim 85 %


DIMENSIUNI (L X H X A)

138,4 x 97,5 x 88,4 mm


GREUTATE (DOAR CORPUL APARATULUI)

Aprox. 598 g (680 g cu card şi baterie)

 •  

Specificaţii

 • Fotografiere silenţioasă la 20 cps1

  Plus un obturator mecanic de 12 cps, atunci când este necesar

 • Stabilizare a imaginii echivalentă cu până la 8 stopuri*

  Pentru expuneri prelungite extrem de clare, fără a fi necesară utilizarea unui trepied.

 • ISO 102.400

  Pentru performanţă excelentă în condiţii de luminozitate redusă

 • 4K până la 60p

  Reproduce mişcarea în mod realist şi clar

 • Rezoluţie de 20 de megapixeli

  Senzor full-frame cu performanţă uimitoare în condiţii de luminozitate redusă şi interval dinamic

 • Dual Pixel CMOS AF II

  Poate recunoaşte şi urmări ochii, feţele şi animalele.

Specificaţii în detaliu

Senzor de imagine

 • Tip
  CMOS, 35,9 x 23,9 mm
 • Pixeli efectivi
  Aprox. 20,1 megapixeli
 • Total pixeli
  Aprox. 21,4 megapixeli
 • Format imagine
  3:2
 • Filtru low-pass
  Încorporat/Fix
 • Curăţarea senzorului
  Sistem de curăţare integrat EOS
 • Tip filtru de culoare
  Culori primare
 • Stabilizare a imaginii cu deplasarea senzorului
  Da, avantaj de până la 8 stopuri, în funcţie de obiectivul utilizat1

Procesor de imagine

 • Tip
  DIGIC X

Obiectiv

 • Montură obiectiv
  RF (obiectivele EF şi EF-S pot fi ataşate folosind: adaptorul de montură EF-EOS R,
  adaptorul de montură cu inel de control EF-EOS R,
  adaptorul de montură EF-EOS R pentru filtrele cu montare în spatele obiectivului)
  Obiectivele EF-M nu sunt compatibile
 • Distanţa focală
  Echivalentă cu 1,0 x distanţa focală a obiectivului cu obiective RF şi EF, 1,6x cu EF-S

Focalizare

 • Tip
  Dual Pixel CMOS AF
 • Sistem/Puncte de focalizare automată
  100 % pe orizontală şi 100 % pe verticală în modurile Faţă + Urmărire şi Selectare automată 100 % pe orizontală şi 90 % pe verticală în modul de selectare manuală şi cel pentru zonă mare2
 • Rază de acţiune focalizare automată
  EV -6,5 – 20 (la 23 °C şi ISO100)3
 • Moduri de focalizare automată
  Un singur cadru Servo AF AI Focus AF (în modul automat inteligent Scenă A+)
 • Puncte de focalizare automată
  Selectare automată: faţă + urmărire. 1053 de zone de focalizare automată disponibile la selectarea automată
  Selectare manuală: focalizare automată într-un punct (dimensiunea cadrului de focalizare automată poate fi modificată), 6072 (fotografii)/4968 (filme) de poziţii AF disponibile
  Selectare manuală: extindere punct de focalizare automată la 4 puncte (sus, jos, stânga, dreapta)
  Selectare manuală: extindere punct de focalizare automată la punctele înconjurătoare
  Selectare manuală: focalizare automată pe zonă (toate punctele de focalizare automată sunt împărţite în 9 zone de focalizare)
  Selectare manuală: focalizare automată pe zonă mare (verticală)
  Selectare manuală: focalizare automată pe zonă mare (orizontală)
 • Blocare focalizare automată
  Blocare la apăsarea butonului declanşatorului până la jumătatea cursei sau la apăsarea butonului AF ON în modul AF pentru un singur cadru. Utilizare set de butoane personalizate pentru oprire AF în modul AI Servo
 • Fascicul de asistare a focalizării automate
  Emis de LED-ul integrat sau de (bliţul) Speedlite dedicat opţional
 • Focalizare manuală
  Selectată pe obiectiv

Control expunere

 • Moduri de măsurare
  Măsurare în timp real cu senzor de imagine pentru 384 de zone.
  (1) Măsurare evaluativă (conectată la toate punctele de focalizare automată)
  (2) Măsurare parţială (aprox. 5,8 % din vizor la centru)
  (3) Măsurare punctuală: măsurare în punct central (aprox. 2,9 % din vizor la centru)
  Măsurarea punctuală conectată la punctul de focalizare automată nu este prevăzută
  (4) Măsurare medie central ponderată a expunerii
 • Interval de măsurare a luminozităţii
  EV -3 – 20 (la 23 °C, ISO100, cu măsurare evaluativă)
 • Blocare expunere automată
  Automată: blocarea expunerii automate este aplicată atunci când se obţine focalizarea
  Manuală: cu butonul de blocare a expunerii automate în modurile P, Av, Fv, Tv şi M
 • Compensarea expunerii
  +/-3 EV în trepte de 1/3 sau 1/2 (se poate combina cu AEB)
 • AEB
  +/-3 EV în trepte de 1/3 sau 1/2
 • Fotografiere anti-pâlpâire
  Da. Pâlpâire detectată la frecvenţa de 100 Hz sau 120 Hz. Viteza maximă de fotografiere continuă poate scădea
 • Sensibilitate ISO

   


  Auto 100-102400 (în paşi de 1/3 sau de 1)
  ISO poate fi extins la L:50 sau H1: 204.800

Obturator

 • Tip
  Diafragmă în plan focal controlată electronic şi funcţie de diafragmă electronică pe senzor
 • Viteză
  30-1/8000 s (în trepte de 1/2 sau 1/3), mod Bulb (Interval total timp de expunere. Intervalul disponibil variază în funcţie de modul de captură)
 • Declanşare
  Deblocare electromagnetică Soft touch

Nivel de alb

 • Tip
  Nivel de alb automat cu senzorul de imagine
 • Setări
  AWB (prioritate de ambianţă/prioritate de alb), Zi, Umbră, Înnorat, Lumină tungsten, Lumină albă fluorescentă, Bliţ, Personalizat, Setarea temperaturii culorii
  Compensarea nivelului de alb:
  1. Albastru/galben+/-10
  2. Magenta/verde +/-10
 • Nivel de alb personalizat
  Da, se poate înregistra 1 setare
 • Bracketing nivel de alb
  +/-3 niveluri în trepte de un singur nivel
  3, 2, 5 sau 7 imagini bracketate per declanşare
  Polarizare selectabilă albastru/galben sau magenta/verde

Vizor

 • Tip
  EVF OLED color de 0,5 inchi
 • Număr de puncte
  3,69 de milioane de puncte
 • Acoperire (verticală/orizontală)
  Aprox. 100 %
 • Mărire
  Aprox. 0,76x4
 • Punct de perspectivă
  Aprox. 23 mm (de la centrul lentilei ocularului)
 • Corecţie dioptrică
  -4 până la +2 m-1 (dioptru)
 • Informaţii în vizor
  Timp de expunere, diafragmă, sensibilitate ISO, informaţii privind punctele de focalizare automată, indicatorul nivelului de expunere, număr de expuneri rămase, compensarea expunerii, nivelul bateriei, obturator electronic, captură HDR, prioritatea tonurilor luminoase, fotografiere cu expuneri multiple, mod de fotografiere cu temporizator automat, număr maxim de fotografii în rafală, metodă de focalizare automată, simularea expunerii, mod de declanşare, AEB, mod de măsurare, FEB, fotografiere anti-pâlpâire, decuparea fotografiilor/videoclipurilor, mod de captură, raport de aspect, pictograme pentru scene, optimizor automat de iluminare, stil de imagine cu blocarea expunerii automate, bliţ pregătit, nivel de alb, blocarea expunerii cu bliţ, calitatea imaginii, sincronizare la viteză ridicată, funcţie Bluetooth, Wi-Fi pornit/oprit, histogramă, nivelă electronică, scară distanţă de focalizare la focalizarea manuală, sistem de stabilizare a imaginii, nivel audio – Manual (video), timp de înregistrare rămas (video), nivel căşti (video), rezoluţie, rată de cadre şi compresie la înregistrarea video (video), indicator de înregistrare (video)
 • Previzualizarea adâncimii câmpului
  Da, prin buton personalizat
 • Capac ocular
  Nu este cazul

Monitor LCD

 • Tip
  Ecran LCD Clear View II de 7,5 cm (3,0"), cu aprox. 1,62 milioane de puncte
 • Acoperire
  Aprox. 100 %
 • Unghi de vizualizare (orizontal/vertical)
  Aprox. 170° vertical şi orizontal
 • Tratament
  Anti-pete.
 • Ajustarea luminozităţii
  Manuală: reglabilă la unul din cele şapte niveluri
  Reglare tonuri de culoare: 4 setări
 • Operaţii de pe ecranul tactil
  Metodă capacitivă cu funcţii de meniu, setări de control rapid, operaţii de redare şi afişaj mărit. Selectarea punctelor de focalizare automată pentru fotografii şi filme, declanşatorul tactil se poate utiliza şi la fotografiere.
 • Opţiuni de afişare
  (1) Setările de bază ale aparatului foto
  (2) Setări avansate ale aparatului foto
  (3) Setările aparatului foto plus histogramă şi afişaj pe două niveluri
  (4) Nu există informaţii
  (5) Ecran de control rapid

Bliţ

 • Moduri
  Bliţ automat E-TTL II, măsurare manuală
 • Sincronizare X
  Diafragmă mecanică 1/200 s / prima perdea electronică 1/250
 • Compensarea expunerii cu bliţ
  +/- 3 EV în trepte de 1/3 sau 1/2 cu bliţurile Speedlite seria EX
 • Bracketing la expunere cu bliţ
  Da, cu bliţ extern compatibil
 • Blocare expunere cu bliţ
  Da
 • Sincronizare cu a doua cortină
  Da, prin Speedlite
 • Suport de prindere/Terminal PC
  Da/Nu
 • Compatibilitate cu bliţuri externe
  E-TTL II cu Speedlite seria EX, suport multibliţ wireless
 • Controlul bliţului extern
  prin intermediul ecranului pentru meniul aparatului

Captură

 • Moduri
  Fotografii; Scenă inteligentă automată, expunere automată cu prioritate flexibilă, programare expunere automată, expunere automată cu prioritate de timp de expunere, expunere automată cu prioritate de diafragmă, manual, Bulb şi personalizat (x3)
  Film: expunere automată, manual
 • Stiluri de imagine
  Automat, Standard, Portret, Peisaj, Detalii fine, Neutru, Fidel, Monocrom, Definit de utilizator (x3)
 • Spaţiu de culoare
  sRGB şi Adobe RGB
 • Procesarea imaginilor
  Prioritatea tonurilor luminoase (2 setări)
  Optimizor automat de iluminare (3 setări)
  Reducerea zgomotului la expunere prelungită
  Claritate
  Reducerea zgomotului la sensibilităţi ISO ridicate (4 setări) (fotografii şi filme)
  Corecţie optică a obiectivului
  - Corecţia iluminării periferice, corecţia aberaţiilor cromatice, corecţia distorsiunilor (în timpul/după realizarea fotografiei, numai în timpul înregistrării video)
  Corecţia difracţiei
  Optimizor digital de obiectiv (numai în timpul realizării fotografiei/după realizarea acesteia)
  Redimensionare la M, S1, S2
  Decuparea imaginilor (JPEG/HEIF)
  - Rapoarte de aspect 3:2, 4:3, 16:9, 1:1
  - Comutaţi între orientarea de decupare verticală şi cea orizontală
  - Îndreptarea imaginii
  - Cadrul de decupare poate fi mutat cu ajutorul ecranului tactil
  - Procesarea imaginilor RAW
  Expunere multiplă
  HDR
  Conversie HEIF la Jpeg
 • Moduri de declanşare
  Unică, Continuă la viteză mare+, Continuă la viteză mare, Continuă la viteză mică, Temporizator automat (2 s + la distanţă, 10 s + la distanţă)
 • Fotografiere continuă
  Max. aprox. 12 cps cu obturator mecanic, viteză menţinută pentru peste 1000 de imagini JPEG sau 240 de imagini RAW. Max. aprox. 20 cps cu obturator electronic56, viteza menţinută pentru peste 1000 de imagini JPG sau 120 de imagini RAW
 • Temporizator de interval
  Încorporat

Tip de fişier

 • Tip fotografie
  JPEG: 2 opţiuni de compresie
  RAW: RAW, C-RAW pe 14 biţi (14 biţi cu obturator mecanic şi prima cortină electronică, conversie A/D 12 biţi cu obturator electronic, RAW Canon original, ediţia a 3-a)
  HEIF: HEIF pe 10 biţi este disponibil la înregistrarea HDR cu
  [HDR PQ] setat la [Activat]
  Conform cu Exif 2.31 şi reglementările de configurare a sistemului de fişiere al camerei 2.0
  Compatibil cu Digital Print Order Format [DPOF] versiunea 1.1
 • Înregistrare simultană RAW+JPEG
  Da, este posibilă orice combinaţie RAW + JPEG sau RAW + HEIF
 • Format imagine
  JPEG/HEIF
  Raport 3:2 (L, RAW, C-RAW) 5472 x 3648, (M) 3648 x 2432, (S1) 2736 x 1824, (S2) 2400 x 1600
  1,6x (decupare) (L) 3408 x 2272, (S2) 2400 x 1600
  Raport 4:3 (L) 7280 x 5464, (M) 5152 x 3872, (S1) 3712 x 2784, (S2) 2112 x 1600
  Raport 16:9 (L) 5472 x 3072, (M) 3648 x 2048, (S1) 2736 x 1536, (S2) 2400 x 1344
  Raport 1:1 (L) 3648 x 3648, (M) 2432 x 2432, (S1) 1824 x 1824, (S2) 1600 x 1600
 • Directoare
  Se pot crea, denumi şi selecta manual noi directoare
 • Numerotarea fişierelor
  (1) Numerotare consecutivă
  (2) Resetare automată
  (3) Resetare manuală
 • Denumirea fişierelor
  2 presetări de utilizator

Film EOS

 • Tip film
  Film MP4: 4K UHD, Full HD (16:9)7 8
 • Format film
  4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB) 4K UHD cu redare accelerată (16:9) 3840 x 2160 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I) Full HD (16:9) 1920 x 1080 (119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intercadru (IPB)9 Full HD (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25 cps) intercadru light, (IPB light) Full HD cu redare accelerată (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I) Full HD HDR (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25 cps) intracadru (All-I){foot}
 • Eşantionare culori (înregistrare internă)
  4K/Full HD - YCbCr 4:2:0 pe 8 biţi sau YCbCr 4:2:2 pe 10 biţi
 • Canon Log
  Da, Canon Log 1
 • Durată film
  Durată maximă 29 min 59 s (excluzând filmele cu rată înaltă de cadre). Fără limită de 4 GB pentru fişiere, cu card SD formatat exFAT.
 • Filme cu rată înaltă de cadre
  Full HD la 100 cps sau 119,9 cps10
  Înregistrat cu încetinitorul la 1/4 din viteză
  Înregistrare maximă a unei scene unice de până la 7 min 29 sec.
 • Captură de cadre
  Este posibilă captura de imagini statice JPEG/HEIF de 8,3 megapixeli dintr-un film 4K UHD (HEIF posibil numai când este selectat HDR PQ)
 • Rată de biţi/Mbps
  MP4 H.264 Canon Log dezactivat
  4K (59,94p/50 p): IPB aprox. 230 Mbps
  4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB aprox. 120 Mbps
  4K cu redare accelerată (29,97, 25 cps) All-I aprox. 470 Mbps
  Full HD (119,88p/100,00p): IPB aprox. 120 Mbps11
  Full HD (59,94p/50,00p): IPB aprox. 60 Mbps
  Full HD (29,94p/25,00p/23,93p): IPB aprox. 30 Mbps
  Full HD (29,94p/25,00p): IPB Lite aprox. 12 Mbps
  Full HD cu redare accelerată (29,97, 25 cps) All-I aprox. 90 Mbps
  Filme Full HDR (29,97, 25 cps) IPB aprox. 30 Mbps
  MP4 H.265 Canon Log / HDR PQ: activat
  4K (59,94p/50 p): IPB aprox. 340 Mbps
  4K (29,97p/25,00p/23,98p): IPB aprox. 170 Mbps
  4K cu redare accelerată (29,97, 25 cps) All-I aprox. 470 Mbps
  Full HD (119,88p/100,00p): IPB aprox. 180 Mbps{foot}
  Full HD (59,94p/50,00p): IPB aprox. 90 Mbps
  Full HD (29,94p/25,00p/23,93p): IPB aprox. 45 Mbps
  Full HD (29,94p/25,00p): IPB Lite aprox. 28 Mbps
  Full HD cu redare accelerată (29,97, 25 cps) All-I aprox. 135 Mbps
 • Microfon
  Microfon stereo încorporat (48 KHz, 16 biţi x 2 canale)
 • Afişaj HDMI
  Ieşire numai către monitor extern (ieşire pentru imagini şi informaţii de fotografiere, imaginile sunt înregistrate pe card)
  Redare pe ecranul aparatului foto şi pe monitor extern (fără înregistrare pe card, ecranul aparatului foto afişează imaginile cu informaţii despre fotografiere)
 • Ieşire HDMI
  4K (UHD) 59,94p/29,97p/23,98p,
  Full HD 59,94p/59,94i, 50,00p/50,00i
  480p 59,94p
  576p 50p
  YCbCr 4:2:2 necomprimat, pe 8 biţi sau 10 biţi, este posibilă şi redarea sunetului prin HDMI
 • Focalizare
  Dual Pixel CMOS AF cu detectarea ochilor/feţei şi focalizare automată cu urmărirea animalelor, Servo AF pentru filme
  Focalizare manuală (evidenţiere şi ghid de focalizare disponibile)
 • ISO
  Auto: 100-6400, H: 204800
  Manual: 100-25600, H: 204800

Alte funcţii

 • Funcţii personalizate
  21 funcţii personalizate
 • Etichetă metadate
  Informaţii despre drepturile de autor pentru utilizator (pot fi setate în aparat)
  Evaluare imagine (0-5 stele)
  Date IPTC (înregistrate cu EOS Utility)
  Transfer de imagini cu legendă (legendă înregistrată în EOS Utility)
 • Panou LCD/Iluminare
  Nu/Nu
 • Rezistenţă la apă/praf
  Da12
 • Memo vocal
  Nu
 • Senzor de orientare inteligent
  Da
 • Zoom la redare
  1,5x - 10x în 15 trepte
 • Formate de afişare
  (1) Imagine unică
  (2) Imagine unică cu informaţii (2 niveluri)
  Informaţii de bază despre fotografiere (timpul de expunere, diafragmă, ISO şi calitatea imaginii)
  Informaţii detaliate despre fotografiere (timp de expunere, diafragmă, ISO, măsurare, calitatea imaginii şi dimensiunea fişierului), informaţii obiectiv, luminozitate şi histogramă RGB, nivel de alb, stil de imagine, spaţiu de culoare şi reducerea zgomotului, corecţie optică obiectiv, informaţii GPS, informaţii IPTC
  (3) Index cu 4 imagini
  (4) Index cu 9 imagini
  (5) Index cu 36 de imagini
  (6) Index cu 100 de imagini
  (7) Salt afişaj (1, 10 sau 100 de imagini, Dată, Folder, Filme, Fotografii, Imagini protejate, Evaluare)
  (8) Editare filme
  (9) Procesare RAW
  (10) Evaluare
 • Expunere de diapozitive
  Selectarea imaginilor: toate imaginile, după dată, după folder, filme, fotografii, imagini protejate sau după clasificare
  Timp de redare: 1/2/3/5/10 sau 20 de secunde
  Repetare: pornit/oprit
 • Histogramă
  Luminozitate: Da
  RGB: Da
 • Alertă cu evidenţiere zonă supraexpunere
  Da
 • Ştergere imagini
  Imagine unică, selectare gamă, imagini selectate, folder, card
 • Protecţie la ştergere a imaginilor
  Protecţie la ştergere pentru o singură imagine, folder sau card, toate imaginile găsite (numai în timpul căutării de imagini)
 • Temporizator automat
  3 sau 10 s
 • Categorii de meniuri
  (1) Meniul Fotografiere
  (2) Meniul AF
  (3) Meniul Redare
  (4) Reţea
  (5) Meniul Configurare
  (6) Meniu Funcţii personalizate
  (7) Meniul meu
 • Limbile meniului
  29 de limbi
  Engleză, germană, franceză, neerlandeză, daneză, portugheză, finlandeză, italiană, norvegiană, suedeză, spaniolă, greacă, rusă, poloneză, cehă, maghiară, vietnameză, hindi, română, ucraineană, turcă, arabă, thailandeză, chineză simplificată, chineză tradiţională, coreeană, malaieză, indoneziană şi japoneză
 • Actualizare de firmware
  Actualizare posibilă de utilizator (aparat foto, obiectiv, Speedlite extern, telecomandă BLE, adaptor pentru obiectiv)

Interfaţă

 • Calculator
  Conector USB C SuperSpeed USB 3.1 Gen 2
 • Wi-Fi
  LAN wireless (IEEE802.11a/b/g/n) (2,4 GHz)13 cu compatibilitate cu Bluetooth 4.2. Funcţii acceptate - EOS Utility, smartphone, încărcare pe image.canon, imprimare wireless
 • Altele
  Ieşire HDMI micro (tip D), intrare pentru microfon extern (minimufă stereo), mufă pentru căşti (minimufă stereo), mufă tip E3 (mufă pentru telecomandă)

Imprimare directă

 • PictBridge
  Nu se acceptă

Stocare

 • Tip
  2x SD/SDHC/SDXC şi UHS-II

Sistem de operare acceptat

 • PC
  Windows 8.1 şi Windows 10 (modul tabletă nu este acceptat)
 • Macintosh
  OS X v10.12, 10.13, 10.14, 10.15

Software

 • Procesarea imaginilor
  Digital Photo Professional 4.12.4 sau o versiune ulterioară, aplicaţia mobilă Digital Photo Professional Express (numai pentru iPad) (procesare de imagini RAW)
 • Altele
  EOS Utility 3.12.3 sau versiuni ulterioare (incl. Remote Capture), Picture Style Editor, EOS Lens Registration Tool, EOS Web Service Registration Tool, aplicaţia Canon Camera Connect, aplicaţia Mobile File Transfer şi aplicaţia image.canon (pentru iOS/Android)

Sursă de alimentare

 • Baterii
  Baterie Li-ion reîncărcabilă LP-E6NH (inclusă)/LP-E6N
 • Durată de viaţă a bateriei
  Cu LCD, aprox. 510 fotografii (la 23 °C)14
  Cu LCD, aprox. 510 (la 0 °C)
  Cu vizor, aprox. 380 fotografii (la 23 °C){foot}
  Cu vizor, aprox. 380 (la 0 °C)
 • Indicator baterie
  6 niveluri + procentaj
 • Economie de energie
  Alimentarea se opreşte după 30 de secunde, 1, 3, 5, 10 sau 30 min.
 • Alimentare şi încărcătoare de baterii
  Încărcător de baterii LC-E6E (inclus), adaptor c.a. AC-E6N şi cuplaj c.c. DR-E6, kit adaptor c.a. ACK-E6N/ACK-E6, încărcător auto de baterii CBC-E6, adaptor de alimentare USB PD-E1

Accesorii

 • Transmiţător de fişiere wireless
  Nu este cazul
 • Obiective
  Toate obiectivele RF (obiective EF şi EF-S folosind adaptoare pentru obiective)
 • Adaptoare pentru obiectiv
  Adaptor de montură EF-EOS R
  Adaptor de montură inel de control EF-EOS R
  Adaptor de montură filtru cu montare în spatele obiectivului EF-EOS R
 • Bliţ
  Canon Speedlite (EL-100, 90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III-RT, 470EX-AI, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, 600EX II-RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX, Macro Ring Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Macro Twin Lite MT-26EX, transmiţător Speedlite ST-E2, transmiţător Speedlite ST-E3-RT)
 • Telecomandă/Comutator de la distanţă
  Telecomandă cu mufă de tip E3 şi Speedlite 600EX II-RT, telecomandă cu infraroşu RC-6, telecomandă wireless BR-E1
 • Altele
  Mâner de prindere cu baterii BG-R10, receptor GP-E2 GPS (busolă digitală neacceptată), microfon stereo DM-E1 / DM-E100

Caracteristici fizice

 • Materialele corpului
  Carcasă din aliaj de magneziu, panouri exterioare din răşină de policarbonat cu fibră de sticlă
 • Mediu de utilizare
  1 – 40 °C, umiditate de maxim 85 %
 • Dimensiuni (l x H x A)
  138,4 x 97,5 x 88,4 mm
 • Greutate (doar corpul aparatului)
  Aprox. 598 g (680 g cu card şi baterie)
 • * 8 stopuri pe baza standardului CIPA, cu RF 24-105mm F4 L IS USM la o distanţă focală de 105 mm
 1. Zona de focalizare automată disponibilă variază în funcţie de obiectivul utilizat
 2. Focalizarea automată cu cea mai redusă lumină este disponibilă cu un obiectiv f/1.2, punct de focalizare automată central, focalizare automată pentru un singur cadru, la 23 °C / 73 °F, ISO 100, cu excepţia obiectivelor RF cu strat pentru uniformizarea defocalizării (DS)
 3. Cu obiectiv de 50 mm la infinit, -1 m-1 dpt
 4. Numărul maxim de cadre pe secundă variază în funcţie de tipul de baterie, dacă Wi-Fi este pornit, temperatura de funcţionare, obiectivul utilizat şi dimensiunea fişierului. Numărul de fotografii posibile şi numărul maxim de fotografii în rafală variază în funcţie de condiţiile de fotografiere (inclusiv [1,6 x (decupare)], raportul de aspect, subiect, marca cardului de memorie, viteza ISO, stilul imaginii şi funcţia personalizată). Vitezele indicate se bazează pe testarea cu următoarele setări: timp de expunere 1/1000 s. sau mai scurt, deschidere maximă a diafragmei, fără bliţ, fără reducere a pâlpâirii, acumulator LP-6NH complet încărcat, temperatura din încăpere (23 °C / 73 °F). Mâner cu baterii neutilizat, setări Wi-Fi OPRITE
 5. Rata maximă de cadre pentru fotografii variază de la un obiectiv la altul şi în funcţie de deschiderea utilizată a diafragmei
 6. 4K UHD este o acoperire orizontală de 94 % a zonei imaginii, Full HD este 100 %, modul de decupare a filmelor 4K este 62 % din zona orizontală
 7. Dacă temperatura internă a aparatului foto devine prea ridicată, timpul maxim de înregistrare se va reduce
 8. În modul de filmare la o rată de cadre ridicată, sunetul nu este înregistrat
 9. În modul de filmare la o rată de cadre ridicată, sunetul nu este înregistrat
 10. În modul de filmare la o rată de cadre ridicată, sunetul nu este înregistrat
 11. Deşi aparatul foto dispune de o structură rezistentă la praf şi apă, acest lucru nu poate preveni complet pătrunderea prafului sau a picăturilor de apă în aparatul foto.
 12. Utilizarea Wi-Fi poate fi restricţionată în anumite ţări sau regiuni
 13. Pe baza standardului CIPA şi utilizând bateria furnizată cu aparatul foto, cu excepţia cazurilor indicate. În modul de economisire energie

Canon EOS R6 Aparat Digital Mirrorless (Body)
Baterie Canon LP-E6NH Litiu-Ion (7.2V, 2130mAh)
Încărcător Canon LC-E6 pentru acumulator LP-E6
Husa Canon R-F-5

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Cristian Livezeanu,

In primul rand mulltumesc echipei FotoHoby, mai ales Vlad Parau, pt. ajutorul dat in alegerea
produselor Canon, ambalarea lor si trimiterea lor catre destinatie in cel mai scurt timp. Produsele Canor R6 si ob. Canon 24/105 L sunt deosebite in tot ce priveste calitatea fotografiei finale. Se observa intradevar progrese fata de 6D MarkII pe toata linia. Voi reveni cu un review complet dupa o testare mai profunda. Merita alegerea facuta.

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Mircea Borza,

Multumesc fotohobby Cluj pentru ajutor in alegerea aparatului si livrarea prompta! Nota 10.

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Adrian Nedelea,

Nota 10 pentru produs si pentru fotohobby. In 2 zile de la comanda a ajuns la mine.
Despre aparat inca e in teste, dar pana acum tot ce am testat este wow. Pentru un user de 6dmk2 e un salt de la pamant la stele

Raspunde

A fost util acest review?

4 persoane au considerat acest review util!

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!