Nikon Nikon Coolpix W100 - subacvatic, filmare FHD Kit cu Rucsac -roz

799,99 Lei

Garantie: 2 ANI

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: 15784 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 799 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Nikon Coolpix W100

Partajaţi instantaneu momentele distractive din vacanţă, cu aparatul foto rezistent la apă COOLPIX W100.

Îl puteţi scufunda până la o adâncime de 10 m şi, în plus, este rezistent la şoc prin cădere de la 1,8 m, rezistent la frig, până la -10 °C şi rezistent la praf; aşadar, este construit să facă faţă oricăror situaţii neaşteptate.

Realizaţi fotografii de înaltă calitate şi materiale video Full HD cu sunet stereo, în timp ce aplicaţia SnapBridge transferă automat imaginile către dispozitivul inteligent, pentru a le putea partaja şi stoca uşor. Butoanele dedicate operării printr-o singură atingere şi interfaţa uşor de utilizat simplifică operarea, existând chiar şi un meniu special pentru copii.
 
Cu aparatul foto COOLPIX W100 de 13,2 megapixeli, fotografierea devine simplă pentru toată lumea.
 
 
DURABILITATE RELAXANTĂ

Acest aparat foto poate face faţă tuturor situaţiilor neaşteptate. Este rezistent la apă, la adâncimi de până la 10 m şi rezistent la şoc prin cădere de la 1,8 m, aşadar nu este nevoie să vă îngrijoraţi în privinţa deteriorării în urma căzăturilor sau scufundărilor în piscină. Este rezistent la frig, până la -10 °C şi, de asemenea, rezistent la praf¹, permiţându-vă să îl luaţi oriunde, fără nicio grijă. Puteţi pur şi simplu să vă relexaţi şi să vă bucuraţi de o fotografiere distractivă pentru toată lumea.

ÎNREGISTRAŢI VIDEO FULL HD

Realizaţi filme minunate cu prietenii şi familia, printr-o atingere de buton. Pur şi simplu apăsaţi butonul dedicat pentru înregistrări video şi veţi înregistra materiale video Full HD 1080p cu sunet stereo. Când va începe acţiunea, veţi fi întotdeauna gata să înregistraţi momente memorabile în mişcare, în timp ce funcţia VR electronic (Reducere vibraţii) menţine cursivitatea filmelor. Puteţi chiar să vă jucaţi cu un efect de dioramă, pentru a conferi filmelor un aspect de scenă în miniatură şi puteţi reda pe HDTV, cu un cablu HDMI opţional. Aduceţi la viaţă aniversările speciale şi scenele din călătorii, prin intermediul filmelor de înaltă calitate, care sunt perfecte pentru partajarea pe reţelele de socializare.
 
 
 
REALIZAŢI IMAGINI DE ÎNALTĂ CALITATE, DE FIECARE DATĂ

Spuneţi adio imaginilor cu aspect granulat şi momentelor ratate, deoarece puteţi să fotografiaţi utilizând un obiectiv NIKKOR foarte clar şi un senzor de imagine CMOS de 13,2 MP. Zoomul optic 3x al obiectivului NIKKOR este extensibil până la 6x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom, aducându-vă mai aproape de subiect, astfel încât să puteţi fotografia toate momentele distractive şi să surprindeţi, de asemenea, expresii faciale deosebite. Calitatea înaltă a imaginilor este garantată, permiţându-vă să înregistraţi imagini statice şi video pe care le veţi arăta şi partaja cu mândrie.
 
 
PARTAJARE SIMPLĂ CU SNAPBRIDGE

Cu SnapBridge, imaginile de înaltă calitate realizate cu aparatul foto Nikon pot înviora reţelele de socializare în câteva secunde. Această aplicaţie utilizează tehnologia Bluetooth low energy (BLE) pentru a menţine o conexiune constantă, cu un consum redus de energie, între aparatul foto şi până la cinci dispozitive inteligente. Fotografiile pot fi transferate automat în telefonul sau tableta dumneavoastră, pe măsură ce fotografiaţi. Pur şi simplu luaţi dispozitivul inteligent şi fotografiile vor fi acolo: imaginile sincronizate în timp ce fotografiaţi sunt redimensionate automat, fiind astfel simplu de examinat sau de editat în aplicaţia preferată şi rapid de încărcat pe site-urile de socializare. Dacă nu doriţi să sincronizaţi automat fiecare fotografie, comenzile simple vă permit să sincronizaţi manual anumite fotografii, să transferaţi imaginile la rezoluţii mai mari şi să sincronizaţi filme.

CARACTERISTICI PRIETENOASE CU FAMILIA

COOLPIX W100 simplifică fotografierea chiar şi pentru cei mai mici fotografi, cu un Meniu varietate, care permite alegerea meniurilor pentru adulţi sau pentru copii. În meniul pentru copii, ecranele de întâmpinare frumos colorate se schimbă de la zi la noapte, conform orei de fotografiere. De asemenea, apar personaje de întâmpinare pentru a face fotografierea şi mai distractivă, iar copiii pot să se joace adăugând la imagini efecte de desene animate sau semne drăguţe, precum inimi şi stele. Aparatul foto se livrează într-o gamă de culori vibrante, pentru a corespunde oricărui stil de viaţă.

 FIŢI CREATIV CU EFECTE DE IMAGINE

Scoateţi în evidenţă fotografiile cu o gamă de efecte, de la Evidenţiere culori – adăugarea unei tente de culoare pe o imagine alb-negru – până la Ochi de peşte şi Aparat foto de jucărie. Efectul de Retuşare cosmetică vă permite să schimbaţi înfăţişarea oricărei persoane, cu opţiuni precum Rimel, Dinţi albiţi sau Ruj. Puteţi chiar să adăugaţi dâre de lumină la fotografii cu Expunere multiplă (mai luminos) sau să creaţi o Prezentare de diapozitive cu sunet, direct în aparatul foto.

PORTRETE PERFECTE, REALIZATE MAI SIMPLU

Sistemul Portret inteligent facilitează realizarea portretelor măgulitoare ale familiei şi prietenilor. Acesta activează caracteristici precum AF prioritate faţă, care detectează automat zona feţei subiectului şi focalizează pe aceasta. Chiar dacă subiectul se mişcă sau schimbaţi compoziţia fotografiei, sistemul va reţine automat focalizarea pe faţa acestuia. Modul Zâmbet acţionează obturatorul când detectează zâmbetul subiectului, în timp ce Avertizare clipire vă însţiinţează imediat dacă subiectul a clipit în timp ce era fotografiat, astfel încât să puteţi reface fotografia. Funcţia Încadrare faţă sub apă vă scuteşte de la a vă uda când fotografiaţi la piscină sau la plajă, realizând automat fotografii subacvatice atunci când detectează feţele oamenilor.
 
OPERARE SIMPLĂ ŞI INTUITIVĂ

Când are loc acţiunea, sigur nu doriţi să vă faceţi griji în privinţa modului de operare al aparatului foto, şi COOLPIX W100 este conceput pentru a-l simplifica. Patru butoane dedicate vă permit accesul direct la meniu, în timp ce o interfaţă simplu de utilizat vă ajută să găsiţi cu uşurinţă caracteristica de care aveţi nevoie. Butoanele sunt mari şi comode pentru mâinile mici, fiind concepute să asigure confortul fotografierii pentru utilizatorii de toate vârstele. Selectaţi Mod automat facil şi aparatul foto va optimiza toate setările pentru dumneavoastră, oferindu-vă imagini minunate de fiecare dată. Monitorul LCD TFT mare, de 6,7 cm/2,7 inci, cu 230.000 puncte, simplifică încadrarea fotografiilor, iar stratul anti-reflexie şi funcţia de reglare a luminozităţii vă oferă întotdeauna o vizibilitate clară – chiar şi în condiţii de iluminare scăzută sau în lumina directă a soarelui. Încărcarea prin micro-USB vă oferă un timp scurt de reîncărcare, astfel încât să fiţi întotdeauna pregătit pentru a surprinde momentul perfect.

FOCALIZARE PRECISĂ FIABILĂ

Funcţia Găsire ţintă AF încorporată (în Modul automat) asigură focalizarea precisă în fiecare imagine. Aceasta prevede cu acurateţe care va fi subiectul principal din fotografie, astfel încât veţi obţine automat focalizarea prin simpla încadrare a fotografiei. Zona de focalizare este prezentată pe monitor înainte de a apăsa butonul de declanşare, astfel încât să ştiţi cu exactitate unde va fi focalizarea principală din imagine. Pentru subiecte umane, feţele sunt prioritare pentru focalizare.

Rezolutie:: 13,2 Mpx

Senzor: CMOS

Dimensiune senzor:: 1/3,1 inch

Focala (35mm echivalent):: 30–90 mm

Diafragma maxima: : f/3,3 (W) - f/5,9 (T)

Zoom optic: 3x

Rezolutii foto: 13MP : 4160 x 3120 , 4MP : 2272 x 1704, 2MP : 1600 x 1200

Filmare: Full HD 1080p

Filmare detalii: Full HD: 1920 x 1080 (30 fps)

Ecran rabatabil: Fix

Dimensiune LCD:: ecran LCD TFT cu diagonală de 6,7 cm (2,7 inch)

Numar pixeli LCD:: aprox. 230.000 puncte

Vizor: Nu

Format fisiere: Foto: JPEG ; Video: MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC, Audio: AAC stereo)

Stabilizare de imagine: Da VR electronic

Masurarea Expunerii:: Matricială, central-evaluativă (zoom digital mai mic decât 2x), spot (zoom digital 2x sau mai mare)

Moduri scenă predefinite: Da

Viteza obturator: 1 s – 1/2000 s (are si 25 s in modul Cer nocturn)

Sensibilitate ISO:: ISO 125–1600

Sistem de Focalizare: auto focus AF detectare contrast

Blit Integrat:: Da

Memorie suportata: SD, SDHC, SDXC, memorie internă (aprox. 22 MB)

Tip : Subacvatic

GPS: Nu

Wi-Fi: Da

Tip Wi-Fi: IEEE 802.11b/g (protocol LAN fără fir standard)

Conectivitate: micro USB 2.0 (tip B), micro HDMI (Tip-D), Bluetooth Ver. 4.1

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Nikon Li-ion EN-EL19

Dimensiuni:: 109,5 mm x 67 mm x 38 mm

Greutate:: 177 g

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).

Service Nikon
 
Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti

Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
 

- Aparat foto Nikon Coolpix W100 roz
- Acumulator Nikon Li-ion EN-EL19 (700 mAh)
- Incarcator Nikon EH-73P
- Cablu USB
- Curea

- Mini rucsac/geanta transport

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!