Canon Canon EOS R5 C - Kit cu Canon RF 24-105 f/2.8 - Aparat Foto Mirrorless Cinema Montura Canon RF

42.998,00 Lei 39.498,00 Lei
Nu este compatibil cu SPEEDLITE EL-5

Pentru utilizarea blitzului cu camere compatibile ce sunt dotate cu hotshoe  multifuncțional Canon, poate fi necesară o actualizare de firmware. Rețineți că nu toate funcțiile pot fi acceptate de catre toate camerele (EOS R5 C și camerele video cu hotshoe multifuncțional nu sunt acceptate).

Garantie: 2 ANI
 

Info:

Beneficiezi de 3500 Lei in cadrul Campaniei Promotionale Canon de tip CASHBACK "PACHETE PRO (VIDEO SI FOTO)" - 15 MARTIE -15 SEPTEMBRIE 2024 cu inscriere pe  www.canon.ro/offers/probundle/, daca aparatul e cumparat la pachet cu Canon RF 24-105 f/2.8 L
 

Bucuresti: Stoc Furnizor - Livrare in 48 de ore

Cluj-Napoca: Stoc Furnizor - Livrare in 48 de ore

Stoc furnizor
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C6558 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 39498 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (5)
 • Service
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)
Canon Camera
NOU

SISTEM CINEMA EOS
 

Canon EOS R5 C

 

Realizaţi filmări 8K uluitoare şi fotografii de 45 MP cu cea mai mică cameră Cinema EOS care este pregătită pentru orice.

 

Filme 8K şi fotografii de 45 MP uimitoare. Pregătit pentru orice.

 

Realizaţi filmări 8K incredibile şi fotografii bogate şi detaliate de 45 MP cu modelul extrem de compact EOS R5 C, o cameră video care combină ce este mai bun la Cinema EOS cu toate avantajele seriei EOS R. Este pregătită de orice – dumneavoastră sunteţi?
 

 
 
EOS R5 C 

Specificaţii

 
 • Notification Imagee

  Senzor 8K full frame

  Realizaţi înregistrări video profesionale la rezoluţie 8K şi 30 cps (60 cps cu o sursă de alimentare externă)
   

 • Notification Imagee

  Imagini de 45 de megapixeli

  Capturaţi imagini de înaltă rezoluţie la 20 cps (cu obturator electronic) şi 12 cps (cu obturator mecanic)
   

 • Notification Imagee

  Înregistrare de lungă durată

  Înregistraţi videoclipuri 8K fără limitări cu noul sistem de răcire activă
   

 • Notification Imagee

  Dual Pixel CMOS AF

  Performanţă de focalizare automată fiabilă cu focalizare automată pe ochi şi EOS iTR AF X
   

 • Notification Imagee

  Cinema RAW Light

  Înregistraţi intern materiale RAW pe 12 biţi profesionale la viteze de până la 2,6 Gbps
   

 • Notification Imagee

  XF-AVC şi MP4

  Opţiuni pentru înregistrare la 810 Mbps în format XF-AVC 4:2:2 pe 10 biţi sau la 540 Mbps în format HEVC
   

 • Notification Imagee

  Formate de înregistrare HDR

  Produceţi conţinut cu interval dinamic ridicat cu captura Canon Log 3, PQ şi HLG
   

 • Notification Imagee

  Funcţii Cinema EOS

  Monitor de formă de undă, culori false, cod temporal şi altele
   

 • Notification Imagee

  Design robust şi compact

  Corp compact şi uşor (680 g) cu rezistenţă la praf şi la apă
   


 

EXPLORAŢI
 

The Soul of Madeira


Descoperiţi ce puteţi surprinde cu EOS R5 C vizionând uimitorul film realizat de Kevin Clerc, „The Soul of Madeira”.

Canon Camera


DESCOPERIŢI
 

Canon EOS R5 C


Vedeţi camera EOS R5 C în mâinile realizatorului profesionist de filme, Kevin Clerc. Aflaţi care sunt avantajele şi cum de este cea mai mică cameră Cinema EOS capabilă de performanţe impresionante.


 
Canon Camera
Canon Camera

 CAMERĂ VIDEO 8K

 

Filmări 8K full-frame cinematografice


Surprindeţi detalii incredibile cu zgomot redus, datorită unui senzor full-frame, care asigură filmări 8K până la 30 cps (sau 60 cps cu o sursă de alimentare externă), conţinut 4K / Full HD supraeşantionat şi imagini 4K cu încetinitorul captivante, până la 120 cps.

 

 
EOS R5 CCalitate 8K perfectă, expresie creativă perfectă

EOS R5 poate înregistra imagini RAW 8K DCI incredibil de captivante pe 12 biţi, utilizând întreaga lăţime a senzorului full-frame, pentru a obţine o experienţă cu adevărat cinematografică. Capturând de patru ori mai multe detalii comparativ cu 4K, modelul EOS R5 C oferă filmări 8K excepţionale, până la 30 cps. Prin utilizarea unei surse de alimentare externe, modelul EOS R5 C asigură 8K până la 60 cps, creând oportunităţi creative nemaiîntâlnite în postproducţie. Tot senzorul full-frame 8K poate fi utilizat şi pentru supraeşantionarea filmărilor 4K sau Full HD, oferind o claritate excepţională cu zgomot redus.

 
 
EOS R5 C4K până la 120 cps cu focalizare automată şi sunet

 
Pe lângă capacităţile deosebite pentru 8K ale modelului EOS R5 C, acesta poate captura şi conţinut 4K până la 120 cps pentru imagini cu încetinitorul captivante şi cu detalii uimitoare. În timpul înregistrării în acest mod, EOS R5 C păstrează funcţionalitatea de focalizare automată Dual Pixel CMOS, pentru a se asigura că fiecare cadru rămâne foarte clar. În plus, înregistrarea audio poate fi activată în timpul filmării la viteze ridicate ale cadrelor.

 
 
EOS R5 C

 

Dual Base ISO

 
EOS R5 C este prima cameră video Cinema EOS care oferă funcţionalitatea Dual Base ISO. Dual Base ISO măreşte sensibilitatea şi minimizează zgomotul în timpul filmării în medii cu lumină redusă. Opţiunile 800/3200 ISO sunt disponibile când se filmează în Canon Log 3, iar 400/1600 ISO când se filmează în BT.709 Wide DR, PQ şi HLG. Selectarea celei mai adecvate opţiuni Base ISO pentru un anumit scenariu de lumină va asigura intervalul dinamic optim şi zgomot redus, iar utilizatorii pot alege şi „selectarea automată” pentru camera video, pentru a comuta intuitiv Base ISO automat.
 


OPERATORI HIBRIZI
 

Fotografii incredibile de 45 de megapixeli până la 20 cps


Un senzor CMOS full frame de 45 de megapixeli surprinde imagini de o claritate incredibilă, cu zgomot redus şi un interval dinamic larg, la viteze în rafală de până la 20 cps, cu o sensibilitate de până la 51200 ISO. Funcţia de bracketing pentru expunere automată oferă opţiuni de expunere consecvente, iar temporizatorul de interval oferă posibilitatea unui efect creativ de redare accelerată.
 

Fotografii incredibile de 45 de megapixeli până la 20 cps
 

 Treceţi la imagini cu o rezoluţie incredibil de înaltă

Senzorul full-frame şi procesorul DIGIC X ale camerei EOS R5 C funcţionează împreună pentru a oferi imagini de 45 megapixeli, de înaltă calitate, la maximum 20 cps, cu obturatorul mecanic sau la 12 cps cu obturatorul mecanic. Modul Foto al EOS R5 C dispune şi de faimoasa tehnologie Dual Pixel CMOS AF II de la Canon, „ştiinţa” culorilor calde organice şi sensibilitatea de 52.000 ISO, care fac din EOS R5 C o soluţie excepţională pentru fotografia profesională.

 
 Imagini în formate profesionale

Modelul EOS R5 C are aceeaşi arhitectură ca sistemul EOS R şi ca urmare poate surprinde imagini într-o gamă largă de formate de fişiere profesionale, inclusiv RAW, C-RAW şi JPEG. Imaginile HEIF de 10 biţi pot fi surprinse şi cu intervalul dinamic mărit şi cu reproducerea culorilor, datorită utilizării PQ HDR gamma şi a spaţiului de culoare BT.2020.

 
 Fotografia cu redare accelerată

Funcţia Temporizator de interval de care dispune EOS R5 C poate fi setată să surprindă un anumit număr de imagini într-un anumit timp. Această funcţie este perfectă pentru crearea unor secvenţe cu redare accelerată profesională. În plus, pot fi setate şi moduri de imagine personalizate, precum prioritatea de diafragmă / timp de expunere sau ISO automat, asigurându-vă controlul creativ complet pentru a crea un conţinut uimitor cu redare accelerată.

 

Canon Camera
Canon CameraMONTURA RF CANON
 

Montura RF asigură flexibilitate privind obiectivele


Datorită monturii RF, camera video Canon EOS R5 C este compatibilă cu o gamă largă de elemente optice, inclusiv obiectivele RF de top, precum şi cu obiectivele EF sau Cinema prin adaptoarele de montură EF-EOS R. Stabilizatorul de imagine electronic avansat cu 5 axe ajută la obţinerea unor filmări profesionale uniforme şi stabile.
 

Montura RF asigură flexibilitate privind obiectivele

 

 


Tehnologia monturii RF

Montura RF oferă noi oportunităţi de design pentru obiective, care combină diafragmele largi, elementele optice cu rezoluţie înaltă şi performanţele de top pentru a crea obiective unice pentru realizatorii de filme şi fotografi. Montura RF cu 12 pini extinde lăţimea de bandă pentru comunicarea dintre obiectiv şi camera video, oferind un nivel îmbunătăţit de focalizare automată, stabilizare a imaginii şi control personalizabil, care fac din obiectivele RF o alegere ideală pentru filmare.

 
 Adaptaţi şi creaţi cu adaptoarele de montură EF-EOS R


Montura RF rămâne compatibilă cu obiectivele Canon EF Cinema şi cele foto, datorită gamei de adaptoare de montură Canon EF-EOS R. Obţineţi o adâncime redusă superbă a câmpului în medii cu lumină puternică, în timpul filmărilor, utilizând adaptorul de montură Canon pentru filtre cu montare în spatele obiectivului cu un filtru ND variabil.
 


 

Tovarăşul perfect pentru realitate virtuală


Datorită compatibilităţii complete cu obiectivul Canon RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye, camera EOS R5 C este soluţia ideală pentru crearea de conţinut VR captivant la 180°, datorită senzorului full-frame 8K şi intervalelor lungi de înregistrare. Cu această combinaţie unică de obiectiv, cameră video şi flux de lucru, dezvoltată de Canon, crearea de conţinut VR cu o claritate extraordinară devine simplă şi eficientă.

 

FOCALIZARE AUTOMATĂ PE OCHI ÎN TIMP REAL
 

Focalizare rapidă, precisă şi fiabilă


Bucuraţi-vă de tehnologia Dual Pixel CMOS AF revoluţionară de la Canon. Obţineţi o urmărire precisă a focalizării prin focalizarea automată pe ochi şi EOS iTR AF X, chiar şi când un subiect nu priveşte spre camera video. Ghidul pentru focalizare Dual Pixel inovator ajută operatorii chiar şi când aceştia folosesc focalizarea manuală, pentru filmări perfect clare.

 

EOS R5 CFocalizarea automată avansată şi recunoaşterea subiectului


 
Tehnologia Dual Pixel CMOS AF de la Canon este recunoscută în domeniu ca un sistem pe care se pot baza realizatorii de filme şi fotografii profesionişti. EOS R5 C moşteneşte o versiune îmbunătăţită a acestui sistem, care dispune de focalizare automată pe ochi şi EOS iTR AF X. Această tehnologie utilizează un algoritm avansat de deep-learning care recunoaşte feţele cu precizie, inclusiv când este vizibil un singur ochi, şi va urmări un subiect chiar şi când acesta nu priveşte spre camera video.

 
EOS R5 C EOS R5 C

 

Reglarea focalizării automate profesionale

 
Modelul EOS R5 C dispune de aceleaşi setări exclusive pentru focalizarea automată ca şi camerele video Cinema EOS, precum „Numai feţe” şi recunoaşterea cu prioritate pentru feţe, astfel încât camera să reacţioneze la schimbările scenei aşa cum se doreşte. Reglarea fină a vitezei de focalizare automată şi de reacţie poate fi realizată şi pentru a obţine efecte cinematice de adaptare lentă a focalizării sau focalizarea automată instantanee pentru acţiune în ritm alert.

 
EOS R5 CGhid pentru focalizare Dual Pixel

 
Sistemul Dual Pixel CMOS AF de la Canon poate fi utilizat şi când un operator de cameră foloseşte focalizarea manuală. Ghidul de focalizare este un instrument precis şi inovator care informează vizual operatorul dacă focalizează pe faţa sau spatele unui subiect. Când ajutorul vizual al ghidului de focalizare de pe ecranul LCD sau de pe vizor devine verde, s-a obţinut o focalizare manuală extrem de clară.

 

Canon Camera
Canon CameraCINEMA RAW LIGHT
 

Formate şi instrumente de înregistrare profesionale extinse


Alegeţi dintr-o gamă largă de formate de înregistrare, inclusiv opţiunile Cinema RAW Light, precum şi XF-AVC şi MP4. Surprindeţi un interval dinamic extins cu înregistrarea Canon Log 3, PQ şi HLG, utilizând instrumente profesionale, precum monitorul de formă de undă şi culorile false.

Formate şi instrumente de înregistrare profesionale extinse

 

 
EOS R5 CFormate de înregistrare internă flexibile


 
Modelul EOS R5 C asigură filmarea în formatul RAW intern pe 12 biţi cu Cinema RAW Light de până la 2,6 Gbps. Există trei opţiuni Cinema RAW Light disponibile cu EOS R5 C: LT (Light), ST (Standard) şi HQ (High Quality), care asigură mai multă flexibilitate a fluxului de lucru pentru nevoile de producţie.


Mai sunt disponibile şi numeroase opţiuni de înregistrare profesionale suplimentare, inclusiv formatele 4:2:2 pe 10 biţi, cum ar fi XF-AVC de la Canon în ALL-I sau Long GOP de până la 810 Mbps, HEVC MP4 de până la 540 Mbps şi 4:2:0 pe 8 biţi, H.264 MP4 de până la 150 Mbps.


Pe lângă acestea, mai există opţiuni pentru decupare pe senzor în formatele 8K Full Frame la 5.9K Super 35 mm şi 3K Super 16 mm, pentru obiectivele optice compatibile şi frecvenţele de date reduse.

 
 
EOS R5 CInterval dinamic excepţional

Formatele de înregistrare internă PQ şi HLG, precum şi Canon Log 3, sunt disponibile cu EOS R5 C pentru obţinerea unui interval dinamic excepţional, păstrând detaliile atât în zonele întunecate, cât şi cele luminoase. PQ şi HLG asigură conţinut în formate pregătite pentru HDR, pentru film şi televiziune, în spaţiul de culoare BT.2020, iar Canon Log 3 oferă flexibilitate creativă pentru gradarea filmării în faza de postproducţie.

 
 
EOS R5 CDouă carduri media şi înregistrare simultană

Cele două sloturi pentru carduri media (1 pentru CFexpress tip B / 1 pentru UHS-II SD) oferă opţiuni sofisticate de înregistrare simultană, care includ diferite formate, rezoluţii şi adâncimi în biţi care pot fi înregistrate pe fiecare card, pentru a susţine o varietate de fluxuri de lucru profesionale. Este disponibilă şi înregistrarea tradiţională în fişiere proxy 4:2:0 pe 8 biţi şi prin comutare / pe două sloturi.
 

 
EOS R5 CÎnregistrare RAW externă la 8K prin HDMI

EOS R5 C poate genera formate RAW prin HDMI către dispozitivele de înregistrare Atomos compatibile, cum ar fi NINJA V+, pentru înregistrarea RAW pe 8K ProRes pe 10 biţi, până la 30 cps. Simultan pot fi înregistrate şi fişiere proxy XF-AVC pe cardul SD pentru fluxuri de postproducţie eficiente.

 
 
EOS R5 CInstrumente pentru filmare profesionistă

Modelul EOS R5 C dispune de o gamă largă de instrumente pentru filmare profesionistă, precum Monitorul de formă de undă pentru analizarea luminozităţii unei imagini de la stânga la dreapta şi Culoare falsă pentru reprezentarea vizuală a expunerii, pe baza unei scale de culori. Printre funcţiile suplimentare se numără înregistrarea reală 24p DCI, unghiul de obturare de 180 de grade, compatibilitatea cu tabelele de căutare pentru importarea LUT-urilor 3D şi intrarea/ieşirea pentru coduri temporale.
 

 


Canon Camera
Canon Camera

 


Noua generaţie de camere video


Filmări 8K uimitoare şi imagini de 45 MP cu detalii incredibile. Bucuraţi-vă de galeria noastră de mostre şi aflaţi de ce ar trebui EOS R5 C să fie în centrul următoarei dvs. producţii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EOS R5C

Ce se află în cutie

Tot ce aveţi nevoie pentru a realiza filmări 8K sau fotografii de 45 MP oricând, oriunde

 • EOS R5 C

 • Curea pentru gât

 • Acumulator

 • Încărcător de baterii

 • Kitul cu manualul de utilizare


   

Accesorii compatibile

Echipaţi-vă camera EOS R5 C cu aceste accesorii vitale pentru a duce realizarea filmelor pe noi culmi.


Canon Camera

ACCESORIU EOS

 

Microfon stereo direcţional Canon DM-E1D

Pentru sunet digital clar şi pur, alegeţi microfonul stereo direcţional DM-E1D pentru fiabilitatea sa, precum şi pentru accesul rapid la setări de pe ecranul LCD al unui aparat foto compatibil.Canon Camera

Baterie LP-E6NH

 

Noua baterie litiu-ion de mare capacitate este inclusă standard în camera video EOS R6 şi este compatibilă cu toate camerele EOS mai vechi care folosesc baterii LP-E6 sau LP-E6N. Capacitatea ridicată de 2130 mAh (cu 14 % mai mare decât LP-E6N) vă permite să fotografiaţi mai mult timp, fără pauze pentru reîncărcarea bateriei.

• Permite mai multe fotografii la o singură încărcare

• Este compatibilă cu aparatele EOS mai vechi din sistemul dvs.

• Circuitul de siguranţă permite încărcarea bateriei în aparatul foto

 

Canon Camera

WFT-R10B

Ataşaţi acest mâner ergonomic la Canon EOS R5 sau EOS R5 C pentru a-i îmbunătăţi conexiunea Wi-Fi, manevrabilitatea şi a adăuga conectivitatea la Ethernet.

Canon Camera

ADAPTOR EF-RF

ADAPTOR DE MONTURĂ EF-EOS R 0,71x

Un adaptor EF la RF pentru a folosi gama largă de obiective Canon EF pe camera EOS C70.Canon Camera

OBIECTIVE PENTRU EOS R

Adaptor de montură Canon EF-EOS R

Adaptorul de montură standard EF-EOS R permite folosirea fără probleme a obiectivelor EF & EF-S cu sistemul EOS R, menţinând calitatea şi performanţa. Aflaţi mai multe.


Canon Camera

Inel de control EF-EOS R

Inelul de control este personalizabil pentru controlul manual al setărilor.

 

• Montură RF cu inel de control personalizabil

• Uz profesional

• Ajustaţi setările camerei fără să vă luaţi ochii de pe vizor

Canon Camera

Filtru cu montare în spatele obiectivului EF-EOS R

Adaugă capacitatea de a utiliza filtre ND şi de polarizare cu montare în spatele obiectivului.

 

• Proiectat pentru utilizare cu sistemul EOS R

• Un filtru cu densitate neutră variabilă cu montare în spatele obiectivului pentru modificarea expunerii şi crearea anumitor efecte

• Uşor de ajustat cu camera la ochi

Senzor: Full Frame

Dimensiune senzor:: 35,9 x 23,9 mm

Filmare: 8K

Ecran Rabatabil: Da.

Sistem de Focalizare: Autofocus cu detectarea subiectului: corp, faţă, ochi, animale. Dual Pixel CMOS AF. Selectare automată: faţă + urmărire. 1053 de zone de focalizare automată disponibile la selectarea automată. Selecta

Fotografiere continuă (rafala): Mecanic: maxim 12 cadre pe secunda. Electronic: maxim 20 cadre pe secunda

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Canon RF

Memorie suportata: 2 sloturi de card: 1x CFExpress (tip B) 1x SD UHS-II

Tip baterie / acumulator:: Acumulator Li-ion LP-E6NH

Dimensiune LCD:: Ecran tactil LCD Clear View II de 8cm (3,15inch)

Wi-Fi: Da

Vizor: Electronic EVF OLED color de 0,5 inchi cu 5,76 de milioane de puncte. Acoperire aprox. 100 %

Profunzime culoare:: 14 biţi. sRGB şi Adobe RGB

Procesor de imagine:: DIGIC X

Blitz integrat: Nu. Are hot-shoe pentru blitz extern. E-TTL II cu Speedlite seria EX sau măsurare manuală. Sincronizare diafragmă mecanică 1/200 s / prima perdea electronică 1/250.

Dimensiuni exterioare: 141,5 x 97,5 x 111 mm

Rezolutie maxima: 45 Mpx

Greutate maxima :: aprox. 680 g

Stabilizator de imagine: Da. Stabilizare in body (IBIS). Pe 5 axe.

Rezolutie Filmare: 8K/4K / Full HD

Compatibilitate Montură Obiectiv: Canon RF

Shutter Speed: 30-1/8000 sec , Bulb. Diafragmă în plan focal controlată electronic şi funcţie de diafragmă electronică pe senzor.

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Canon, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service-ul Canon cu firma de curierat "Fan Courier" ( http://www.fancourier.ro/sucursale.php) transportul (tur/retur) fiind suportat de Cris Proffesional Services.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Fan Courier 021 9336, solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Caracteristici cheie

Două camere într-un singur corp: Foto + Cinema

Fotografii de 45 MP, senzor CMOS 8K full-frame

Comutator Foto/Video Modifică Meniul Setări

JPEG/C-RAW, Lumină Cinema RAW pe 12 biți

Dual Pixel CMOS AF cu detectarea ochilor

Sloturi CFexpress Type-B și SD UHS-II

Înregistrare cu două sloturi, timp de înregistrare nelimitat

Port DIN Timecode, pantof multifuncțional

Înregistrare audio pe 4 canale cu adaptor XLR

13 butoane reatribuibile
 

Specificaţii

 • Notification Image

  Senzor 8K full frame

  Realizaţi înregistrări video profesionale la rezoluţie 8K şi 30 cps (60 cps cu o sursă de alimentare externă)

 • Notification Image

  Imagini de 45 de megapixeli

  Capturaţi imagini de înaltă rezoluţie la 20 cps (cu obturator electronic) şi 12 cps (cu obturator mecanic)

 • Notification Image

  Înregistrare de lungă durată

  Înregistraţi videoclipuri 8K fără limitări cu noul sistem de răcire activă

 • Notification Image

  Dual Pixel CMOS AF

  Performanţă de focalizare automată fiabilă cu focalizare automată pe ochi şi EOS iTR AF X

 • Notification Image

  Cinema RAW Light

  Înregistraţi intern materiale RAW pe 12 biţi profesionale la viteze de până la 2,6 Gbps

 • Notification Image

  XF-AVC şi MP4

  Opţiuni pentru înregistrare la 810 Mbps în format XF-AVC 4:2:2 pe 10 biţi sau la 540 Mbps în format HEVC

 • Notification Image

  Formate de înregistrare HDR

  Produceţi conţinut cu interval dinamic ridicat cu captura Canon Log 3, PQ şi HLG

 • Notification Image

  Funcţii Cinema EOS

  Monitor de formă de undă, culori false, cod temporal şi altele

 • Notification Image

  Design robust şi compact

  Corp compact şi uşor (680 g) cu rezistenţă la praf şi la apă


Specificaţii în detaliu

 

Senzor de imagine

 
 • Senzor
  Senzorul 3:2 Full Frame CMOS (36 x 24mm)
 • Sistem
  Filtru RGB pentru culori primare (matrice Bayer)
 • Moduri pentru senzor
  Full Frame (8K)/Super 35 mm (decupare)/Super 16 mm (decupare)
 • Total pixeli
  Aprox. 47,10 megapixeli
 • Pixeli efectivi
  Modul Video:
  Aprox. 35,40 megapixeli (8192 x 4320): când rezoluţia este 8192 x 4320, 4096 x 2160 sau 2048 x 1080
  Aprox. 33,20 megapixeli (7680 x 4320): când rezoluţia este 7680 x 4320, 3840 x 2160 sau 1920 x 1080

  Modul Foto:
  Aprox. 45 megapixeli (8192 x 5464)
 • Dimensiune efectivă ecran senzor
  36,0 x 19,0 mm (40,7 mm pe diagonală): când rezoluţia este 8192 x 4320, 4096 x 2160 sau 2048 x 1080
  33,8 x 19,0 mm (38,8 mm pe diagonală): când rezoluţia este 7680 x 4320, 3840 x 2160 sau 1920 x 1080
 • Interval dinamic
  Canon Log 3: 1600 %/14 stopuri (la ISO 800)
  Interval dinamic larg: 800% (la ISO 400)


Procesor de imagine

 
 • Tip
  DIGIC X


Obiectiv

 
 • Montură obiectiv
  Montură RF Canon
  Obiective compatibile: toate obiectivele RF şi obiectivele EF
  (inclusiv obiective EF-S/obiective EF cinema)
 • Factor de mărire al obiectivului
  Full Frame:
  Distanţă focală efectivă x aprox. 1,0

  Super 35 mm (decupare):
  Rezoluţia de 5952x3140, 4096x2160 sau 2048x1080: distanţă focală efectivă x aprox. 1,460
  Rezoluţia de 3840x2160, 1920x1080 sau 1270x720: distanţă focală efectivă x aprox. 1,534

  Super 16mm (decupare):
  La rezoluţia de 2976x1570 sau 2048x1080: distanţă focală efectivă x aprox. 2,920
  La rezoluţia de 1920x1080 sau 1270x720: distanţă focală efectivă x aprox. 3,069
 • Corecţia iluminării periferice
  Da
 • Corecţia aberaţiilor cromatice
  Da
 • Corecţia distorsiunilor
  Da, doar obiectivele cu montură RF
 • Corecţia difracţiei
  Da
 • Filtru ND
  Nu
 • Reglarea focalizării
  Prin intermediul obiectivului, telecomenzii prin browser, Camera Connect sau EOS Utility
 • Controlul diafragmei (obiective cu montură EF)
  1/2 stopuri, 1/3 stopuri sau control FINE
 • Asistenţă tehnologie Cooke/I
  Nu
 • Acceptă obiective anamorfice
  Da, x2,0 / x1,8 / x1,3
 • Sistem de stabilizare a imaginii
  Da, stabilizator electronic de imagine pe 5 axe. Se coordonează cu obiectivele acceptate care dispun de stabilizator optic de imagine pentru performanţă optimă


Înregistrare

 
 • Suporturi de înregistrare internă
  1 card CFexpress (CFexpress 2.0 tip B)
  1 card SD (SD/SDHC/SDXC)
  (Înregistrarea pe cardul SD este disponibilă la rate de biţi de până la 650 Mbps)
 • Timp de înregistrare1
  Cinema RAW Light LT: 8192 x 4320 1070 Mbps: 63 min.
  Cinema RAW Light ST: 8192 x 4320: 1650 Mbps 41 min.
  Cinema RAW Light HQ: 5952 x 3140: 1770 Mbps 38 min.
  XF-AVC / MXF: 4096x2160: 410 Mbps 156 min.
  MP4 (HEVC): 4096x2160: 225 Mbps 285 min.
  MP4 (H.264): 4096x2160: 150 Mbps 428 min.
 • Formate de înregistrare
  Modul Video:
  Cinema RAW Light (CRM): RAW pe 12 biţi
  XF-AVC (MXF):4:2:2 pe 10 biţi (ALL-I sau Long GOP)
  HEVC (MP4): 4:2:2 pe 10 biţi / 4:2:0 pe 10 biţi
  H.264 (MP4), 4:2:0 pe 8 biţi

  Modul Foto:
  RAW / C-RAW / Dual Pixel RAW2 / HEIF3 / JPEG
 • Comutarea înregistrării
  Da
 • Înregistrare (simultană) pe două sloturi
  Da
 • Înregistrare simultană în mai multe formate
  Da, în modul de înregistrare duală
  Opţiuni disponibile: [CRL / XF-AVC / MP4] [All-I / Long GOP] [4:2:2 pe 10 biţi / 4:2:0 pe 10 biţi / 4:2:0 pe 8 biţi] [8K / 4K / 2K / FHD]
 • Frecvenţă /rate de cadre sistem
  Mod 59,94 Hz (59,94P / 59,94i / 29,97P / 23,98P)
  Mod 50,00 Hz (50,00P / 50,00i / 25,00P)
  Mod 24,00 Hz (24,00P)
 • Rată de biţi/adâncime biţi Cinema RAW Light (PAL)
  Cinema RAW Light LT pe 12 biţi:4
  8192 x 4320 / 50P / 2140 Mbps: aprox. 31 min.
  8192 x 4320 / 25P / 1070 Mbps: aprox. 63 min.
  5952 x 3140 / 50P / 1140 Mbps: aprox. 59 min.
  5952 x 3140 / 25P / 556 Mbps: aprox. 122 min.
  2976 x 1570 / 50P / 287 Mbps: aprox. 237 min.
  2976 x 1570 / 25P / 144 Mbps: aprox. 474 min.

  Cinema RAW Light ST pe 12 biţi:
  8192 x 4320 / 25P / 1650 Mbps: aprox. 41 min.
  5952 x 3140 / 50P / 1750 Mbps: aprox. 39 min.
  5952 x 3140 / 25P / 871 Mbps: aprox. 78 min.
  2976 x 1570 / 50P / 441 Mbps: aprox. 154 min.
  2976 x 1570 / 25P / 221 Mbps: aprox. 308 min.

  Cinema RAW Light HQ pe 12 biţi:
  5952 x 3140 / 25P / 1770 Mbps: aprox. 38 min.
  2976 x 1570 / 50P / 896 Mbps: aprox. 76 min.
  2976 x 1570 / 25P / 448 Mbps: aprox. 152 min.
 • Rată de biţi / eşantionare (PAL) la înregistrarea XF-AVC
  4:2:2 pe 10 biţi (intracadru):5
  4096x2160 sau 3840x2160 / 50P / 810 Mbps: aprox. 79 min.
  4096x2160 sau 3840x2160 / 25P / 410 Mbps: aprox. 156 min.
  2048x1080 sau 1920x1080 / 50P sau 50i / 310 Mbps: aprox. 207 min.
  2048x1080 sau 1920x1080 / 25P / 160 Mbps: aprox. 401 min.

  4:2:2 pe 10 biţi (Long GOP):
  4096x2160 sau 3840x2160 / 50P / 260 Mbps: aprox. 246 min.
  4096x2160 sau 3840x2160 / 25P / 160 Mbps: aprox. 401 min.
  2048x1080 sau 1920x1080 / 50P sau 50i / 50 Mbps: aprox. 1284 min.
  2048x1080 sau 1920x1080 / 25P / 50 Mbps: aprox. 1284 min.
 • Rată de biţi / eşantionare (PAL) la înregistrarea MP4
  HEVC 4:2:2 pe 10 biţi (Long GOP):6
  8192x4320 sau 7680x4320 / 25P / 540 Mbps: aprox. 118 min.
  4096x2160 sau 3840x2160 / 50P / 225 Mbps: aprox. 285 min.
  4096x2160 sau 3840x2160 / 25P / 135 Mbps: aprox. 475 min.
  2048x1080 sau 1920x1080 / 50P sau 25P / 50 Mbps: aprox. 1284 min.

  HEVC 4:2:0 pe 10 biţi (Long GOP):
  8192x4320 sau 7680x4320 / 25P / 400 Mbps: aprox. 160 min.
  4096x2160 sau 3840x2160 / 50P / 170 Mbps: aprox. 377 min.
  4096x2160 sau 3840x2160 / 25P / 100 Mbps: aprox. 642 min.
  2048x1080 sau 1920x1080 / 50P sau 25P / 35 Mbps: aprox. 1834 min.

  H.264 4:2:0 pe 8 biţi (Long GOP):
  4096x2160 sau 3840x2160 / 50P sau 25P / 150 Mbps: aprox. 428 min.
  2048x1080 sau 1920x1080 / 50P sau 25P / 35 Mbps: aprox. 1834 min.
 • Rată de biţi / eşantionare (PAL) la înregistrarea proxy
  XF-AVC 4:2:0 pe 8 biţi (Long GOP)
  2048 X 1080 sau 1920 x 1080 / 50P / 35 Mbps
  2048 X 1080 sau 1920 x 1080 / 25P / 24 Mbps

  H.264 MP4 4:2:0 pe 8 biţi (Long GOP)
  2048 X 1080 sau 1920 x 1080 / 50P sau 25P / 9 Mbps
 • Înregistrare rapidă/cu încetinitorul
  Înregistrare 8K până la 30 CPS (60 CPS cu alimentare externă)
  Înregistrare 4K/FHD: până la 120 CPS
  Sunt disponibile opţiunile de înregistrare audio şi de focalizare automată.
 • Interval de înregistrare
  Da
 • Înregistrare cadre
  Da
 • Preînregistrare (înregistrare în cache)
  Da, 3 secunde (doar înregistrarea XF-AVC sau MP4)
 • Inversare scanare
  Da
 • Dimensiune de înregistrare fotografii
  Raport 3:2:
  (L, RAW, C-RAW) 8192x5464, (M1) 5808x3872, (S1) 4176x2784, (S2) 2400x1600
  1.6x (decupare):
  (L) 5088x3392, (S2) 2400x1600
  Raport 4:3:
  (L) 7280x5464, (M1) 5152x3872, (S1) 3712x2784, (S2) 2112x1600
  Raport 16:9:
  (L) 8192x4608, (M1) 5808x3264, (S1) 4176x2344, (S2) 2400x1344
  Raport 1:1:
  (L) 5456x5456, (M1) 3872x3872, (S1) 2784x2784, (S2) 1600x1600


Sistem

 
 • Tip de afişaj
  Panou tactil LCD 3:2, de 3,2 inch
 • Rezoluţie afişaj
  2,1 milioane de puncte
 • Funcţii pe ecranul tactil
  Selectarea punctului de focalizare, reglarea setărilor de captură, pornirea/oprirea înregistrării (activate din meniu)
 • OSD pentru filmare pe verticală
  Da, rotire la 90 de grade
 • Monitor de formă de undă
  Da. LCD, EVF sau HDMI
 • Afişare falsă a culorii (indicator de expunere)
  Da. LCD, EVF sau HDMI (utilizarea LUT pentru vizualizare va afecta afişarea culorilor false)
 • Bare de culori
  SMPTE, EBU şi ARIB
 • Evidenţiere
  Evidenţiere 1, Evidenţiere 2 (Culoare, Amplificare, Frecvenţă personalizabile)
 • Zebră
  Nivel 1; Nivel 2; Ambele
  Ieşire HDMI: Da
 • Marcatori
  Posibilitate de activare/dezactivare: centru, orizontal, grilă, aspect, zonă de siguranţă şi indicator dreptunghiular şi de utilizator. Posibilitate de selectare a culorilor: galben, albastru, verde, roşu, negru, gri sau alb.


EVF (vizor electronic)

 
 • EVF integrat
  EVF OLED color de 0,5 inchi, 5,76 milioane de puncte
 • Accesoriu EVF opţional
  Nu este cazul


Intrări/ieşiri

 
 • Intrare audio
  1 intrare pentru microfon de 3,5 mm
  1 microfon stereo încorporat
  (Intrare XLR disponibilă prin accesoriul TASCAM CA-XLR2d-C)
 • Ieşire căşti
  1 ieşire stereo de 3,5 mm
 • Ieşire monitor video
  Nu
 • HDMI
  1 micro-HDMI (ieşire 8K RAW disponibilă)7
 • USB
  1 USB-C (3.2 Gen1) pentru alimentare, încărcare şi comunicare (ieşire video UVC/aplicaţia Content Transfer Mobile)
 • Ieşire SDI
  Nu
 • Cod pentru timp
  1 DIN 1.0/2.3 (intrare/ieşire)
 • Genlock
  Nu
 • Sincronizare
  1 sincronizare bliţ
 • Ieşire c.c.
  Nu
 • Intrare c.c.
  Da, prin kitul de conectare c.c. DR-E6C
 • Terminal telecomandă
  1 terminal de tip N3
 • Terminal de control wireless
  Disponibil prin accesoriul WFT-R10
 • Terminalul obiectivului
  Nu
 • Mufă Ethernet
  Disponibil prin accesoriul WFT-R10
 • Transmisie prin IP / FTP
  Da, disponibil prin accesoriul WFT-R10
  Protocol: UDP, RTP şi RTP+FEC
 • Intrare LUT pentru utilizator
  Da, LUT-uri/asistenţă la vizualizare integrate, disponibile pentru monitoarele LCD/EVF/HDMI.
  LUT-urile personalizate pot fi aplicate direct înregistrărilor interne, prin funcţia Look File (compatibilă cu fişiere .cube grila 17 sau 33).
 • Conector video
  Nu
 • Setări implicite butoane de funcţii
  1. AF un cadru
  2. Mărire
  3. DISP
  4. Meniu
  5. Diafragmă automată la apăsare
  6. Blocare focalizare automată
  7. Meniu de butoane alocabile
  8. Informaţii despre panoul de afişare
  9. Blocare taste
  10. (Nealocat)
  11. FUNC
  12. (Nealocat)
  13. Setarea nivelului de alb
 • Butoane personalizabile
  13 butoane personalizabile(numerotate) pe corpul camerei. Cu peste 80 de opţiuni din meniu


Diverse

 
 • Indicator luminos de înregistrare
  Da
 • Selector rotativ personalizat
  3 selectoare electronice + controler multifuncţional


Expunere

 
 • Măsurarea expunerii
  Modul Video:
  Standard, lumină de fundal, reflector

  Modul Foto:
  Măsurare evaluativă, parţială, punctuală, în punctul central, în funcţie de punctul de focalizare automată şi media central ponderată
 • Compensarea expunerii
  Da
 • Mod de expunere automată
  Da (modul Video: diafragmă automată / ISO)
 • Diafragmă automată la apăsare
  Da
 • Blocare expunere
  Da
 • Setarea controlului automat al amplificării
  Da
 • Sensibilitate ISO
  Modul Video:
  ISO 100 - ISO 25.600 / 102.400* (incremente de 1 sau 1/3 de stop)
  * când sensibilitatea este extinsă

  Modul Foto:
  ISO 100 - ISO 51.200 / 102.400* (incremente de 1 sau 1/3 de stop)
  * când sensibilitatea este extinsă
 • Sistem de focalizare automată
  Modul Video:
  Focalizare automată Dual Pixel CMOS cu focalizare automată pe ochi şi EOS iTR AF X

  Modul Foto:
  Dual Pixel CMOS AF II
 • Dimensiuni de cadre AF
  Mare; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 25% (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii
  Mică; dimensiune echivalentă cu aprox. 20% (vertical) x 8% (orizontal) din intervalul de afişare a imaginii
  Toată zona; dimensiune echivalentă cu aprox. 80% din senzor
 • Moduri de focalizare automată
  One-Shot AF, focalizarea automată continuă, focalizarea automată continuă: focalizare numai în apropiere
 • Focalizare pentru detectarea feţei
  Focalizare automată cu prioritate pentru feţe, doar pentru feţe, focalizarea automată pe ochi
 • Ghid de focalizare
  Pentru focalizarea manuală asistată cu montură Canon RF compatibilă, montură EF, obiective Cine Servo
 • Setare amplificare
  -6 dB până la 42 dB / 54 dB* (incremente normale sau fine)
  * Când sensibilitatea este extinsă


Obturator

 
 • Moduri de control
  Modul Video:
  Oprit; Viteză; Unghi; Scanare simplă, Timp de expunere mic

  Modul Foto:
  Mecanic, elec. Prima perdea, electronic
 • Timp de expunere
  Modul Video:
  1 sec. până la 1/2000 în funcţie de rata de cadre şi modul de control al timpului de expunere, 39 de opţiuni de setare

  Modul Foto:
  30-1/8000 sec. (incremente de 1/2 sau 1/3 de stop)
  Bulb (interval total de viteză de expunere. Intervalul disponibil variază în funcţie de modul de captură)
 • Unghi de obturare
  11,25º până la 360º în funcţie de rata cadrelor
 • Timp de expunere mare (SLS)
  1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/15, 1/25, 1/30 în funcţie de viteza cadrelor
 • Curăţare frecvenţă
  24,00 Hz8 până la 250,40 Hz


Imagine personalizată

 
 • Configuraţii stocate
  Modul Video:
  C1: BT.709 Wide DR (BT.709 Gamut)
  C2: Canon Log 3 (Cinema Gamut)
  C3: PQ (BT.2020 Gamut)
  C4: HLG (BT.2020 Gamut)v
  C5. BT.709 Standard (BT.709 Gamut)
  C6. EOS Standard (BT.709 Gamut)
  C7. EOS Neutral (BT.709 Gamut)
  USER8 până la USER20 (Wide DR / BT.709 Gamut)

  Modul Foto:
  Automat / Standard / Portret / Peisaj / Detalii fine / Neutru / Fidel / Monocrom / Definit de utilizator (x3)
 • Matrice de culori
  IMAGINE PERSONALIZATĂ: reglare fază matrice de culori, amplificare şi RGB, odată cu selecţia Gamma
 • Soclu principal
  -50 la +50
 • Negru de referinţă
  Reglabil pentru fiecare canal RGB de la -50 până la +50 plus Negru de referinţă de la -50 până la +50
 • Gamma negru
  Nivel ajustabil de la -50 până la +50, Interval de la -20 până la +50 şi Punct de la -20 până la +50
 • Saturaţie "low key"
  Reglabilă: de la -50 la +50
 • Punct ajustare interval dinamic în zonele luminoase
  Punct de la -50 până la +109, Înclinare de la -35 până la +50, Saturaţie de la -10 până la +10
 • Claritate
  Reglaj pentru Nivel, Frecvenţă detaliu H, Coring, Balans detaliu HV, Limită, Selectare, Nivel ajustare interval dinamic şi Claritate în funcţie de nivel
 • Reducere zgomot
  Oprit, Pornit - trei opţiuni: filtru automat (PORNIT/OPRIT) / spaţial (1-12) / Corelare cadre (1-3)
 • Detaliu piele
  Oprit, Scăzut, Mediu, Ridicat/Nuanţă, Cromatică, Zonă, Luminozitate. 32 de paşi
 • Reducere selectivă zgomot
  Oprit, Scăzut, Mediu, Ridicat/Nuanţă, Cromatică, Zonă, Luminozitate.
 • Matrice de culori (setări utilizator)
  Ajustare fază, amplificare şi RGB, odată cu selecţia Gamma
 • Nivel de alb
  AWB, setare UTILIZATOR 01 (interval de setare: de la 2000 K până la 15000 K/de la -20 CC până la +20 CC), lumină naturală, tungsten, setări (A/B)
 • Corecţie culoare
  Selectare zonă/revizie zonă pentru două zone
 • Nivel de configurare
  -50 până la +50, Pornit/Oprit


Specificaţii Wi-Fi şi GPS

 
 • Wi-Fi (accesoriu terţ opţional)
  Modul Video:
  Necesită accesoriul WFT-R10
  Acceptă telecomanda prin browser / Content Transfer Mobile / transmisia prin IP

  Modul Foto:
  LAN wireless încorporat (IEEE802.11a/b/g/n/ac) (5 Ghz / 2,4 GHz), cu compatibilitate Bluetooth 4.2
  Acceptă EOS Utility / Camera Connect / image.canon
 • Informaţii GPS (accesoriu opţional)
  Necesită accesoriul GP-E2
  Latitudine/Longitudine/Altitudine, Ora universală coordonată (UTC)


Nivel de alb

 
 • Automat
  Da
 • Presetare
  Modul Video:
  Zi (5400K), Tungsten (3200K), Kelvin (intervale 2000K - 15000K, 100K), set A, set B

  Modul Foto:
  AWB (Balans alb automat), Daylight (Zi), Shade (Umbră), Cloudy (Înnorat), Tungsten, Fluorescent, Flash (Bliţ), Kelvin, Custom (Personalizat)
 • Decalare nivel de alb
  Modul Video:
  -9 până la +9 (numai pentru Zi şi Tungsten)

  Modul Foto:
  -9 până la +9 (albastru/galben)
  -9 până la +9 (magenta/verde)


Nivel de negru

 
 • Ajustare nivel de negru
  Da


Cod pentru timp

 
 • Sistem de contorizare
  Regen, Înregistrare, Liber, Extern, Aşteptare (disponibil în timp real pentru anumite viteze ale cadrelor)
 • Setare valoare de pornire
  „00:00:00:00”, setare/resetare selectabilă


Audio

 
 • Format de înregistrare
  Cinema RAW Light sau XF-AVC: PCM liniar (24 biţi / 48 kHz, 4 canale)
  MP4: MPEG-2 AAC LC (16 biţi, 48 kHz, 2 canale) / PCM liniar (16 biţi, 48 kHz, 4 canale)


Accesorii

 
 • Furnizate
  Acumulator LP-E6NH
  Încărcător LC-E6
  Curea pentru umăr
  Cablu USB-C
  Tub de protecţie cabluri
  Cablu c.a.
 • Opţional
  Acumulator LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6 Canon
  Încărcător baterie Canon LC-E6
  Mâner de prindere cu compartiment pentru baterii Canon BG-R10
  Kit de conectare c.c. DR-E6C Canon
  Adaptor Canon AC CA-946
  Adaptor de alimentare USB PD-E1 Canon
  Transmiţător de fişiere wireless Canon WFT-R10
  Cablu de interfaţă Canon IFC-100U / IFC-400U
  Curea de umăr Canon SS-1200
  Receptor GPS Canon GP-E2
  Obiective Canon RF, obiective EF, obiective EF cinema
  şi accesoriile proiectate pentru aceste obiective
  Adaptor de montură Canon EF-EOS R
  Adaptor de montură inel de control EF-EOS R Canon
  Adaptor de montură filtru cu montare în spatele obiectivului EF-EOS R Canon
  (cu filtru ND variabil A cu montare în spatele obiectivului şi filtru circular polarizator A)
  Adaptor de montură Canon EF-EOS R 0,71x
  Extender Canon RF1.4x
  Extender Canon RF2x
  Telecomandă Canon RC-6
  Telecomanda wireless Canon BR-E1
  Comutator la distanţă Canon RS-80N3
  Telecomandă wireless Canon TC-80N3 pentru temporizator
  Microfon stereo direcţional Canon DM-E1 / DM-E1D
  Microfon stereo Canon DM-E100
 • Accesorii terţe
  Adaptor TASCAM CA-XLR2d-C XLR


Sursă de alimentare

 
 • Sursă de alimentare (baterie)
  Acumulator LP-E6NH (inclus) / LP-E6N şi LP-E6 (compatibil)
 • Sursă de alimentare (priză)
  Adaptor de alimentare USB-C PD-E1
  Kit de conectare c.c. DR-E6C
  Adaptor c.a. CA-946
 • Consum de energie (aprox.)
  8K RAW 25P (10,5 W)
  8K MP4 25P (11,2 W)
  4K HEVC 50P (12,9 W)
  4K XF-AVC 50P (13,3 W)
 • Timp de înregistrare (aprox.)
  Cu acumulatorul LP-E6NH inclus:
  8K RAW 25P: 50 min.
  8K MP4 25P: 45 min.
  4K HEVC 50P: 40 min.
  4K XF-AVC 50P: 35 min.


Caracteristici fizice

 
 • Dimensiuni (doar corpul principal)
  aprox. 142 x 101 x 111 mm
 • Greutate (doar corpul aparatului)
  aprox. 680 g
 • Greutate (accesorii)
  aprox. 770 g (LP-E6NH, card CFexpress, card SD)
 • Interval temperatură de funcţionare
  aprox. între 0 şi 40 °C, (85 % umiditate relativă)
  aprox. între -5 şi 45 °C, (60 % umiditate relativă)
 1. Pe baza înregistrării de 25P pe un card de 512 GB
 2. Fişierele RAW / C-RAW / Dual Pixel RAW sunt pe 14 biţi cu obturatorul mecanic/electronic şi prima perdea, conversia A/D pe 13 biţi cu modul H+ şi conversia A/D pe 12 biţi cu obturator electronic
 3. Imagini HEIF pe 10 biţi în modul PQ HDR
 4. Timp de înregistrare pe un card de 512 GB
 5. Timp de înregistrare pe un card de 512 GB
 6. Timp de înregistrare pe un card de 512 GB
 7. Înregistrare ProRes RAW cu dispozitivul de înregistrare extern Atomos Ninja V+
 8. Frecvenţa variază în funcţie de setările ratei de cadre.

Cameră cinematografică fără oglindă Canon EOS R5 C

Pachet baterie LP-E6NH

Incarcator baterie LC-E6

Curea de umăr SS-1200

Cablu de interfață IFC-100U

Protector cablu

Capac pentru cameră R-F-5

 


 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!