Canon Canon EOS R5, Aparat Foto Mirrorless Full Frame, 45Mpx, 8K -Kit cu Canon Inel Adaptor EF- EOS R

22.799,00 Lei   22.549,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Precomanda
Cod Produs: R5-6656 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 22549 de puncte de fidelitate
Adauga la Wishlist Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video
 • Service
 • Specificatii tehnice
 • Pachetul include
 • Review-uri (0)
CANON EOS R5

Performanţă profesională impresionantă

EOS R5 poate realiza imagini de 45 de megapixeli la viteze de până la 20 de cadre pe secundă, cu focalizare automată cu urmărire simultană. Această performanţă – asigurată de procesorul DIGIC X personalizat – vă permite să capturaţi imagini care înainte erau pur şi simplu imposibil de realizat.Performanţă profesională impresionantă

 
Un ciclist montan execută o cascadorie în aer, cu soarele în fundal. Imaginea este realizată de jos şi încadrată de macii roşii şi iarba de pe colină

Martin Bissig a fost unul dintre primii profesionişti care au testat capacităţile de filmare ale aparatului Canon EOS R5, realizând înregistrări cu mişcările rapide ale unor ciclişti montani şi skateboarderi. Imagine realizată cu un EOS R5 cu obiectivul Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM la 15mm, 1/800 sec., f/9 şi ISO250. © Martin Bissig


Viteză mai mare ca niciodată

EOS R5 vă permite să fotografiaţi momentele efemere mai bine ca niciodată, realizând imagini full frame de 45 de megapixeli la o viteză incredibilă de 20 de cadre pe secundă1, complet silenţios şi cu urmărirea completă a expunerii automate şi focalizării automate.

Indiferent că fotografiaţi sporturi, reportaje, natură sălbatică sau realizaţi portrete, EOS R5 vă oferă mai multe şanse de a surprinde momentul perfect la timp. Iar când aveţi nevoie să utilizaţi un obturator mecanic, este disponibilă fotografierea continuă la o viteză incredibilă de 12 cps1: o performanţă de primă clasă pentru un aparat foto mirrorless full frame.

 

© Robert Marc Lehmann


© Martin Bissig / Ambasador Canon


© Ulla Lohmann / Ambasador Canon


© Martin Bissig / Canon Ambassador


Vizor electronic de ultimă generaţie

EOS R5 este echipat cu un vizor electronic atât de avansat încât pare că nu există nimic între dvs. şi subiectul pe care îl fotografiaţi. Cu o rezoluţie de 5,76 milioane de puncte, acoperire de 100 % şi o rată de reîmprospătare de 120 cps, vă veţi simţi total transpus în scenă în timp ce previzualizaţi cum vor arăta mai exact imaginile după ce fotografiaţi.

Vizorul electronic este completat de un ecran tactil cu unghi variabil de 3,15 inchi, cu 2,1 milioane de puncte, care poate fi rabatat la distanţă de corpul aparatului foto şi rotit până la 270˚, permiţând fotografierea confortabilă din unghiuri dificile. De asemenea, ecranul poate fi rotit şi depozitat pe corpul aparatului foto, pentru protecţie.

Senzorul de pe spatele aparatului foto EOS R5 comută în mod automat între vizorul electronic şi ecran atunci când aparatul foto este ridicat la ochi şi poate fi configurat în mod diferit, în funcţie de poziţia ecranului, pliat sau nu.
 

 Procesor de imagine DIGIC X

Viteza fantastică la fotografiere continuă a aparatului EOS R5, calitatea excepţională a imaginii şi focalizarea automată de primă clasă sunt controlate de un procesor DIGIC X, care alimentează şi celelalte funcţii care asigură manevrarea rapidă şi intuitivă.
 

 
xyzDouă compartimente pentru carduri cu CFexpress

EOS R5 dispune de două sloturi pentru carduri de memorie: unul pentru cardurile SD compatibile universal (care acceptă mediile de stocare SD de tip UHS-II de mare viteză) şi un alt slot pentru cardurile CFexpress extrem de rapide, care asigură viteza incredibilă necesară pentru rafale de durată la 20 cps, pentru până la 180 fişiere RAW şi unele dintre formatele video de rezoluţie mai mare pe care le poate înregistra EOS R5.
 

  CFexpress V90 SD UHS-II
Viteza maximă de transfer 1,97 GB pe secundă 321 MB pe secundă

 

 
Aparatul Canon EOS R5 văzut din dreapta utilizatorului. Cele două sloturi pentru carduri se află sub o clapetă din lateral.

Și aparatul EOS R5 are două sloturi pentru carduri, unul este pentru un card CFexpress de mare viteză şi celălalt este compatibil cu toate cardurile SD.Baterie nouă, de capacitate mai mare

EOS R5 este alimentat de o baterie nouă LP-E6NH avansată, care oferă cu 20 % mai multă autonomie faţă de bateriile LP-E6N mai vechi, permiţându-vă să realizaţi (în medie) 490 de fotografii la o singură încărcare.*

Bateriile LP-E6NH pot fi încărcate utilizând încărcătorul de baterii inclus sau în aparatul foto utilizând USB C 3.1, cu capacitate de alimentare (PD) de 5 V/1,5 A. Este disponibil şi mânerul cu compartiment pentru baterii BG-R10, în care se pot instala două baterii pentru durate de fotografiere mai mari.

Bateriile LP-E6 şi LP-E6N mai vechi sunt compatibile cu EOS R5, însă cu LP-E6 nu se vor obţine cele mai mari viteze de fotografiere, iar încărcarea cu bateriile în aparat nu este disponibilă.

* Conform standardelor CIPA la 23 ˚C folosind ecranul LCD în modul de economisire a energieiConstrucţie de calitate profesională

EOS R5 este construit în jurul unui corp din aliaj de magneziu, conceput să reziste cerinţelor utilizării profesioniste. Garnitura de protecţie protejează împotriva prafului şi umezelii şi vă permite să fotografiaţi cu încredere, indiferent de condiţiile atmosferice.

 Articole conexe

 1. Obturator electronic până la aprox. 20 cps cu urmărire AF/AE: se aplică la unele obiective RF/EF, când diafragma este complet deschisă. Pentru o listă a obiectivelor compatibile, consultaţi site-ul web Canon oficial. Viteza de fotografiere în rafală variază în funcţie de timpul de expunere, setarea diafragmei, starea diafragmei în timpul fotografierii continue, condiţiile subiectului, luminozitate (în special în condiţii de luminozitate redusă) şi tipul de obiectiv. Obturator mecanic până la aprox. 12 cps cu urmărire AF/AE: când se utilizează obiective RF şi unele obiective EF. Pentru o listă a obiectivelor compatibile, consultaţi site-ul web Canon oficial. Viteza de fotografiere în rafală variază în până la 3 etape, în funcţie de tipul bateriei, nivelul de încărcare a bateriei, numărul de baterii, obiectivul utilizat, temperatură, setarea Wi-Fi încorporat (pornit/oprit) şi de utilizarea sau nu a unui mâner cu baterii şi a unei unităţi WFT, a unui kit de conectare c.c. sau a unui adaptor de alimentare USB. Pe lângă factorii de mai sus, viteza maximă de fotografiere în rafală poate scădea din cauza timpului de expunere, diafragmei, utilizării bliţului, procesării pentru reducerea pâlpâirii, condiţiilor subiectului şi luminozităţii (în special într-un loc întunecat).


 

Calitatea imaginii

EOS R5 oferă o calitate a imaginilor care depăşeşte orice aşteptări. Noul senzor de 45 de megapixeli funcţionează în tandem cu un procesor de imagini DIGIC X, demonstrând de ce este în stare un sistem EOS-R avansat din punct de vedere tehnic.

 

 

© Ulla Lohmann / Canon Ambassador


Rezoluţie de 45 de megapixel şi procesor DIGIC X

La baza aparatului foto EOS R5 se află un senzor CMOS full-frame de 45 de megapixeli nou-nouţ, care oferă niveluri nemaiauzite de calitate a imaginilor. Detaliile şi claritatea sunt absolut uimitoare, aşa cum este şi reproducerea culorilor, gradaţia tonală şi intervalul dinamic. Noul senzor funcţionează cu o sensibilitate maximă de ISO 51.200, astfel încât să puteţi profita la maximum de calitatea senzaţională a imaginilor realizate de EOS R5, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă.

Procesorul de imagini DIGIC X personalizat preia datele de la senzorul aparatului foto şi produce fişiere de imagine de calitate excepţională. Zgomotul digital este menţinut la un nivel minim, nu doar la valori ISO ridicate, ci la toate valorile de sensibilitate. Claritatea este îmbunătăţită cu o funcţie nou-nouţă de reglare a clarităţii şi este disponibil şi interval dinamic suplimentar, mulţumită tehnologiilor Auto Lighting Optimizer (ALO – optimizor automat al iluminării) şi Highlight Tone Priority+ (prioritate de tonuri luminoase).

 

© Ulla Lohmann / Canon Ambassador


A paraglider with a yellow canopy high above the lush German Alps

© Ulla Lohmann / Canon Ambassador


© Robert Marc LehmannMontura RF

EOS R5 este un aparat foto care profită la maximum de progresele tehnice concepute pentru sistemul EOS R. Printre acestea se numără montura pentru obiective RF, cu diametrul său vast de 54 mm şi distanţa de 20 mm faţă de flanşă, care permite structuri optice care în trecut erau considerate imposibile.

De asemenea, montura RF transmite date între obiectiv şi corpul camerei la o viteză de zece ori mai mare decât montura pentru obiective EF. Acest lucru permite focalizare automată mai rapidă, noul sistem de stabilizare inteligentă a imaginilor şi noile niveluri de procesare a imaginilor în aparatul foto, utilizând tehnologii precum sistemul nostru digital de optimizare a obiectivului, pentru a oferi o calitate a imaginii cât mai mare şi o performanţă cât mai mare a obiectivelor.
 

 Stabilizator de imagine echivalent cu 8 stopuri1

EOS R5 este primul aparat foto EOS care dispune de funcţia de stabilizare a imaginii încorporată, ce furnizează 5 axe de mişcare ce protejează împotriva tremurului aparatului foto la fotografierea cu obiective care nu au propriul stabilizator de imagine; cu unele obiective, sistemul este capabil de 8 stopuri. În plus, la montarea pe aparatul EOS R5 a unui obiectiv RF compatibil echipat cu stabilizator de imagine, cele două sisteme de stabilizare funcţionează împreună, creând astfel un sistem inteligent de stabilizare a imaginii, pentru a elimina neclaritatea cauzată de o gamă mai largă de vibraţii decât în cazul unui sistem de stabilizare a imaginii convenţional.

Acest lucru este suficient încât să le permită fotografilor care lucrează cu aparatul în mână să fotografieze la timpi de expunere foarte mari, fără teamă de neclaritatea cauzată de tremurul aparatului foto. Imaginaţi-vă că puteţi folosi intenţionat un timp de expunere lung pentru a fotografia curgerea unei cascade ţinând aparatul în mână; este doar unul dintre modurile prin care EOS R5 facilitează fotografilor noi moduri de a fi creativi.

 

Fără stabilizarea imaginii

© Ulla Lohmann / Ambasador Canon


Stabilizarea imaginii cu 8 stopuri

© Ulla Lohmann / Ambasador CanonMovie Digital IS

La înregistrarea de materiale video funcţionează şi un stabilizator electronic pe 5 axe, încorporat*. Acesta funcţionează împreună cu sistemul încorporat de stabilizare a imaginii şi cu stabilizatorul de imagine al obiectivului, furnizând niveluri foarte ridicate de stabilizare. Astfel, filmarea cu aparatul în mână va beneficia de un aspect şi o senzaţie uniforme, profesionale, excelente pentru filmarea de documentare şi proiecte de filmare creativă.

* Sistemul Movie Digital IS nu este disponibil pentru filmarea 8K RAW

 Format de imagine HEIF

Pe lângă fişiere JPEG şi CR3 RAW, acum puteţi realiza fişiere în format HEIF (High Efficiency Image Format - imagine de înaltă eficienţă). Acest format de imagine de următoarea generaţie oferă calitate îmbunătăţită a imaginii în comparaţie cu fişierele JPEG, însă la aproximativ aceeaşi dimensiune a fişierului. Formatul acceptă şi culori pe 10 biţi pentru un interval dinamic mai mare, permiţând realizarea de imagini HDR PQ.

De asemenea, fişierele HEIF pot fi procesate şi în aparatul foto, pentru a produce fişiere JPEG cu un interval dinamic mai vast decât fişierele JPEG obişnuite.

Articole conexe

 1. 8 stopuri pe baza standardului CIPA, cu RF 24-105 mm F4 L IS USM la o distanţă focală de 105 mm.
 

Tehnologie de focalizare automată avansată

EOS R5 focalizează cu viteză şi precizie excepţionale, putând recunoaşte şi urmări subiecţi pe măsură ce aceştia se deplasează în cadru. Realizaţi imagini de o claritate extraordinară, pline de detalii.

Tehnologie de focalizare automată avansată


 

© Martin Bissig / Ambasador Canon


Dual Pixel CMOS AF II cu 5940 de zone şi acoperire totală

Indiferent unde este poziţionat subiectul, EOS R5 îl poate găsi şi îl poate focaliza rapid, utilizând 5940 de zone de focalizare automată care acoperă practic 100 % din cadru. Aceste zone de focalizare pot fi utilizate împreună, separat sau în zone care pot fi mutate prin cadru, în funcţie de locul de desfăşurare a acţiunii.

Punctele de focalizare automată pot fi selectate cu un controler multifuncţional dedicat situat pe spatele aparatului foto sau utilizând ecranul tactil: atingându-l când sunteţi în modul vizualizare în timp real sau utilizându-l ca touchpad când ţineţi aparatul foto la ochi.
 

 

© Martin Bissig / Canon Ambassador


© Robert Marc Lehmann


© Ulla Lohmann / Canon AmbassadorInteligenţă artificială cu deep-learning şi recunoaşterea subiectului

Sistemul de focalizare automată EOS ITR AF X disponibil pe aparatul EOS R5 a fost programat utilizând tehnologie cu inteligenţă artificială cu deep learning, dezvoltată iniţial pentru aparatul nostru DSRL revoluţionar EOS-1D X Mark III. În modul de detectare a feţei/ochilor, sistemul recunoaşte feţele cu precizie, inclusiv din profil, când este vizibil un singur ochi. Astfel, se asigură menţinerea clarităţii subiecţilor, chiar şi atunci când se mişcă pe neaşteptate şi adâncimea câmpului este redusă. Iar dacă o persoană se întoarce cu spatele pentru scurt timp, capul acesteia va fi urmărit în continuare, astfel încât faţa să fie clară când se întoarce din nou spre aparatul foto.

În plus, inteligenţa artificială cu deep-learning de pe EOS R5 a fost programată cu abilitatea de a recunoaşte şi urmări pisici, câini şi păsări – focalizând corpurile, feţele sau ochii acestora. Astfel, fotografierea naturii sălbatice este mai uşoară ca niciodată, mai ales dacă este vorba de subiecţi precum păsări în zbor.

 

© Robert Marc Lehmann


Focalizare rapidă şi responsivă

EOS R5 poate focaliza în numai 0,05 s – cea mai bună performanţă din clasă pentru un aparat foto mirrorless full-frame.1 Focalizarea automată funcţionează şi la niveluri reduse de lumină de numai -6 EV2, ceea ce corespunde aproximativ luminii provenite de la o semilună.

Această sensibilitate incredibilă la lumină îi permite aparatului EOS R5 şi să focalizeze cu deschideri maxime ale diafragmei de numai f/22, permiţând utilizarea teleconvertoarelor cu obiective cu deschideri relativ reduse ale diafragmei, inclusiv super-teleobiectivele noastre extrem de compacte, RF 600mm F11 IS STM şi RF 800mm F11 IS STM.


Comportamentul urmăririi focalizării automate

Comportamentul de focalizare automată cu urmărire AI Servo poate fi reglat ajustând parametri precum „sensibilitatea de urmărire” sau „urmărirea accelerării/decelerării” sau selectând unul dintre cele patru „cazuri” – configuraţii ideale pentru diverse tipuri de fotografiere.

 
xyz
 

În prezent, EOS R5 include şi Situaţia A, care selectează automat una dintre cele patru situaţii de focalizare automată pe bază de subiect, în funcţie de ceea ce fotografiaţi.


Focalizare manuală

Când focalizaţi manual, se pot folosi trei metode de asistare a focalizării pentru a asigura că punctul de focalizare esenţială este exact unde doriţi să fie.

• Mărirea focalizării
Mărind imaginea, prima dată cu 6x şi apoi cu 15x, veţi putea vedea mai bine imaginea şi evalua focalizarea.

• Evidenţierea focalizării
Marginile zonelor focalizate din scenă sunt conturate cu o culoare pe care o puteţi alege.

• Ghid pentru focalizarea Dual Pixel
Pentru prima dată disponibil pe aparatul nostru foto Cinema EOS C300 Mark II, ghidul pentru focalizare Dual Pixel utilizează tehnologia Dual Pixel CMOS AF disponibilă pe aparatul foto pentru a măsura cu precizie distanţa dintre aparatul foto şi subiect şi compară această valoare cu setarea curentă a focalizării manuale. Un ghid grafic indică dacă punctul de focalizare este înainte sau după valoarea măsurată a aparatului foto şi devine verde când cele două valori coincid, indicând că focalizarea este precisă.

Sistemul face mai uşoară şi mai precisă adaptarea manuală a distanţei focale, oferindu-le realizatorilor de filme precizia esenţială de care au nevoie pentru a lucra cu rezoluţii 4K şi 8K.

Aceste trei instrumente pot fi folosite cu obiectivele RF compatibile, cu obiectivele EF sau cu obiectivele Cine cu focalizare manuală.
 

 

© Ulla Lohmann / Ambasador Canon

Articole conexe

 1. Începând cu 3 iunie 2020, printre aparatele foto mirrorless digitale cu obiective interschimbabile, care încorporează un senzor de imagine echivalent cu full-frame de 35 mm cu focalizare automată cu detectare a contrastului şi focalizare automată cu detectarea fazei pe planul imaginii. Se calculează cu rezultatele vitezei AF măsurate, pe baza directivelor CIPA (diferă în funcţie de condiţiile de fotografiere şi de obiectivul utilizat). Se măsoară cu ajutorul metodelor interne. Condiţii de măsurare: EV12 (temperatură ambiantă/ISO 100), modul Manual, utilizând RF 24-105 mm F4L IS USM (la o distanţă focală de 24 mm) cu următoarele setări: declanşatorul eliberat cu ajutorul butonului declanşatorului, AF într-un punct (focalizare automată centrală), focalizare automată pentru un singur cadru.
 2. În timpul fotografierii, cu un obiectiv f/1,2, punct de focalizare automată central, One-Shot AF, la 23 °C/73 °F, ISO100. Excluzând obiectivele RF cu strat pentru uniformizarea defocalizării
 

Performanţă profesională impresionantă

EOS R5 poate realiza imagini de 45 de megapixeli la viteze de până la 20 de cadre pe secundă, cu focalizare automată cu urmărire simultană. Această performanţă – asigurată de procesorul DIGIC X personalizat – vă permite să capturaţi imagini care înainte erau pur şi simplu imposibil de realizat.

 

Un ciclist montan execută o cascadorie în aer, cu soarele în fundal. Imaginea este realizată de jos şi încadrată de macii roşii şi iarba de pe colină

Martin Bissig a fost unul dintre primii profesionişti care au testat capacităţile de filmare ale aparatului Canon EOS R5, realizând înregistrări cu mişcările rapide ale unor ciclişti montani şi skateboarderi. Imagine realizată cu un EOS R5 cu obiectivul Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM la 15mm, 1/800 sec., f/9 şi ISO250. © Martin Bissig


Viteză mai mare ca niciodată

EOS R5 vă permite să fotografiaţi momentele efemere mai bine ca niciodată, realizând imagini full frame de 45 de megapixeli la o viteză incredibilă de 20 de cadre pe secundă1, complet silenţios şi cu urmărirea completă a expunerii automate şi focalizării automate.

Indiferent că fotografiaţi sporturi, reportaje, natură sălbatică sau realizaţi portrete, EOS R5 vă oferă mai multe şanse de a surprinde momentul perfect la timp. Iar când aveţi nevoie să utilizaţi un obturator mecanic, este disponibilă fotografierea continuă la o viteză incredibilă de 12 cps1: o performanţă de primă clasă pentru un aparat foto mirrorless full frame.

 

© Robert Marc Lehmann


© Martin Bissig / Ambasador Canon


© Ulla Lohmann / Ambasador Canon


© Martin Bissig / Canon Ambassador


Vizor electronic de ultimă generaţie

EOS R5 este echipat cu un vizor electronic atât de avansat încât pare că nu există nimic între dvs. şi subiectul pe care îl fotografiaţi. Cu o rezoluţie de 5,76 milioane de puncte, acoperire de 100 % şi o rată de reîmprospătare de 120 cps, vă veţi simţi total transpus în scenă în timp ce previzualizaţi cum vor arăta mai exact imaginile după ce fotografiaţi.

Vizorul electronic este completat de un ecran tactil cu unghi variabil de 3,15 inchi, cu 2,1 milioane de puncte, care poate fi rabatat la distanţă de corpul aparatului foto şi rotit până la 270˚, permiţând fotografierea confortabilă din unghiuri dificile. De asemenea, ecranul poate fi rotit şi depozitat pe corpul aparatului foto, pentru protecţie.

Senzorul de pe spatele aparatului foto EOS R5 comută în mod automat între vizorul electronic şi ecran atunci când aparatul foto este ridicat la ochi şi poate fi configurat în mod diferit, în funcţie de poziţia ecranului, pliat sau nu.

 Procesor de imagine DIGIC X

Viteza fantastică la fotografiere continuă a aparatului EOS R5, calitatea excepţională a imaginii şi focalizarea automată de primă clasă sunt controlate de un procesor DIGIC X, care alimentează şi celelalte funcţii care asigură manevrarea rapidă şi intuitivă.

 
xyzDouă compartimente pentru carduri cu CFexpress

EOS R5 dispune de două sloturi pentru carduri de memorie: unul pentru cardurile SD compatibile universal (care acceptă mediile de stocare SD de tip UHS-II de mare viteză) şi un alt slot pentru cardurile CFexpress extrem de rapide, care asigură viteza incredibilă necesară pentru rafale de durată la 20 cps, pentru până la 180 fişiere RAW şi unele dintre formatele video de rezoluţie mai mare pe care le poate înregistra EOS R5.
 

  CFexpress V90 SD UHS-II
Viteza maximă de transfer 1,97 GB pe secundă 321 MB pe secundă

 

 
Aparatul Canon EOS R5 văzut din dreapta utilizatorului. Cele două sloturi pentru carduri se află sub o clapetă din lateral.


Și aparatul EOS R5 are două sloturi pentru carduri, unul este pentru un card CFexpress de mare viteză şi celălalt este compatibil cu toate cardurile SD.Baterie nouă, de capacitate mai mare

EOS R5 este alimentat de o baterie nouă LP-E6NH avansată, care oferă cu 20 % mai multă autonomie faţă de bateriile LP-E6N mai vechi, permiţându-vă să realizaţi (în medie) 490 de fotografii la o singură încărcare.*

Bateriile LP-E6NH pot fi încărcate utilizând încărcătorul de baterii inclus sau în aparatul foto utilizând USB C 3.1, cu capacitate de alimentare (PD) de 5 V/1,5 A. Este disponibil şi mânerul cu compartiment pentru baterii BG-R10, în care se pot instala două baterii pentru durate de fotografiere mai mari.

Bateriile LP-E6 şi LP-E6N mai vechi sunt compatibile cu EOS R5, însă cu LP-E6 nu se vor obţine cele mai mari viteze de fotografiere, iar încărcarea cu bateriile în aparat nu este disponibilă.

* Conform standardelor CIPA la 23 ˚C folosind ecranul LCD în modul de economisire a energieiConstrucţie de calitate profesională

EOS R5 este construit în jurul unui corp din aliaj de magneziu, conceput să reziste cerinţelor utilizării profesioniste. Garnitura de protecţie protejează împotriva prafului şi umezelii şi vă permite să fotografiaţi cu încredere, indiferent de condiţiile atmosferice.
 

 

Articole conexe

 1. Obturator electronic până la aprox. 20 cps cu urmărire AF/AE: se aplică la unele obiective RF/EF, când diafragma este complet deschisă. Pentru o listă a obiectivelor compatibile, consultaţi site-ul web Canon oficial. Viteza de fotografiere în rafală variază în funcţie de timpul de expunere, setarea diafragmei, starea diafragmei în timpul fotografierii continue, condiţiile subiectului, luminozitate (în special în condiţii de luminozitate redusă) şi tipul de obiectiv. Obturator mecanic până la aprox. 12 cps cu urmărire AF/AE: când se utilizează obiective RF şi unele obiective EF. Pentru o listă a obiectivelor compatibile, consultaţi site-ul web Canon oficial. Viteza de fotografiere în rafală variază în până la 3 etape, în funcţie de tipul bateriei, nivelul de încărcare a bateriei, numărul de baterii, obiectivul utilizat, temperatură, setarea Wi-Fi încorporat (pornit/oprit) şi de utilizarea sau nu a unui mâner cu baterii şi a unei unităţi WFT, a unui kit de conectare c.c. sau a unui adaptor de alimentare USB. Pe lângă factorii de mai sus, viteza maximă de fotografiere în rafală poate scădea din cauza timpului de expunere, diafragmei, utilizării bliţului, procesării pentru reducerea pâlpâirii, condiţiilor subiectului şi luminozităţii (în special într-un loc întunecat).Revoluţionarea videografiei. Încă o dată.

La Canon suntem mândri de rolul pe care l-am jucat în transformarea realizării de filme, cu produse precum cele din seria noastră EOS 5D de aparate foto şi obiective DSLR şi Cinema EOS. EOS R5 duce mai departe tradiţia, cu performanţă video revoluţionară, care redefineşte aşteptările realizatorilor de filme de la un aparat foto de mici dimensiuni.

 


8K RAW este acum disponibil

EOS R5 poate înregistra intern pe un card CFexpress materiale video 8K DCI RAW uimitoare, utilizând întreaga lăţime a senzorului său full-frame, pentru a obţine un aspect cu adevărat realist. Este disponibilă şi urmărirea focalizării, pentru materiale video care arată atât de bine, încât aţi crede că au fost realizate cu buget hollywoodian.

Pe lângă faptul că oferă o calitate a imaginii cât mai apropiată de realitate, rezoluţia 8K permite editorilor să decupeze materialul filmat şi, totuşi, să obţină un material final decupat la rezoluţie 4K.

EOS R5 oferă o multitudine de opţiuni pentru filmarea 8K:
• RAW pe 12 biţi,
• 4:2:2 MP4/H.265 pe 10 biţi
• 4:2:0 MP4/H.265 pe 10 biţi,

Cu mai multe opţiuni de raport de aspect DCI sau UHD; metode de compresie ALL-I sau IPB şi Canon Log sau HDR PQ. Sunt disponibile rate de cadre de 23,98 p, 24 p, 25 p sau 29.97p, care vă ajută să obţineţi aspectul şi senzaţia pe care le doriţi. Se poate înregistra 8K chiar şi pe carduri SD (v90) de mare viteză dacă folosiţi compresia IPB.

8K RAW asigură cel mai înalt nivel de flexibilitate şi cea mai mare calitate a imaginii: înregistraţi cu rezoluţie de patru ori mai mare decât 4K şi modificaţi parametrii, precum nivelul de alb după realizarea filmării, utilizând software-ul de dezvoltare Canon Cinema RAW sau aplicaţia dvs. preferată de editare neliniară.*

De asemenea, puteţi extrage imagini statice din filmarea 8K, sub forma unor fişiere JPEG separate de 35 de megapixeli (sau fişiere HEIF dacă filmarea este înregistrată cu HDR PQ), o opţiune ideală pentru situaţiile în care aveţi nevoie să livraţi filmări şi fotografii pentru acelaşi eveniment.

*Compatibilitatea şi disponibilitatea variază în funcţie de producătorul de software

 

Performanţă 4K mai bună ca niciodată, până la 120 cps

Pe lângă capabilităţile sale 8K revoluţionare, EOS R5 stabileşte noi standarde pentru videografii care filmează 4K. Înregistraţi 4K în format DCI (full frame) şi 4K în format UHD la rate de cadre de până la 120 p (119,88 cps) cu calitate de 4:2:2/10 biţi, ceea ce vă permite redare cu încetinitorul extrem de uniformă, la o rezoluţie incredibilă. La rate de cadre de până la 59,94 cps, puteţi alege între lăţimea completă a senzorului aparatului foto sau decuparea de 1,6x, a cărei dimensiune este asemănătoare cu cea a Super 35 mm.

Pentru cei care au nevoie de cea mai înaltă calitate a filmării 4K, modul 4K HQ al EOS R5 reproduce detalii incredibile la rate de cadre de până la 30 p supraeşantionând înregistrarea 8K. Rezultatele trebuie să fie văzute pentru a fi crezute.

 
 

Numeroasele opţiuni pentru rezoluţie, rată de cadre etc. oferite de EOS R5 pot fi accesate dintr-un meniu pentru modul filmare redefinit, care facilitează găsirea combinaţiei de setări pe care o căutaţi.© Martin Bissig / Canon AmbassadorDual Pixel CMOS AF II

Sistemul nostru îmbunătăţit Dual Pixel CMOS AF II permite o focalizare continuă, precisă şi uniformă în toate modurile de filmare şi dispune de detecţia feţei şi ochilor, fiind astfel ideal pentru documentare şi filmări în stil spontan şi rapid. De asemenea, poate recunoaşte pisici, câini şi păsări, pe care le poate urmări în cadru. Efectele de adaptare a distanţei focale, care mută atenţia privitorilor dintr-un loc în altul, sunt uşor de creat: trebuie doar să atingeţi ecranul tactil al aparatului foto, iar EOS R5 va refocaliza lin la viteza stabilită de dvs.

Când focalizaţi manual, EOS R5 oferă mai multe instrumente care vă pot ajuta să obţineţi cu precizie claritatea atât de esenţială. Evidenţierea focalizării accentuează marginile obiectelor focalizate cu o culoare aleasă de dvs., în timp ce ghidul de focalizare Dual Pixel utilizează un indicator grafic pentru a afişa dacă subiectul este focalizat în faţă/spate şi devine verde atunci când focalizarea este corectă.


 

© Robert Marc LehmannStabilizarea imaginii

Acelaşi sistem inteligent de stabilizare a imaginii care protejează fotografiile împotriva tremurului aparatului foto este utilizat şi când realizaţi filmări cu EOS R5, atenuând mişcările accidentale ale aparatului foto. În combinaţie cu sistemul electronic Movie Digital IS,* care oferă un nou nivel de performanţă, rezultatele sunt superbe, cu filmări care arată ca şi când ar fi fost realizate utilizând o articulaţie cardanică sau un dolly.

* Sistemul Movie Digital IS nu este disponibil pentru filmarea 8K RAWRedare accelerată 8K

Aşa cum rezoluţia 8K oferă claritate şi detalii complexe, tot aşa fotografia cu redare accelerată poate dezvălui detaliile mişcării efectuate pe o scală de timp complet diferită. Îmbinaţi-le şi veţi obţine un spectacol vizual, o delectare pentru ochi.

Cu EOS R5 veţi realiza mai uşor ca niciodată filmări cu redare accelerată de înaltă rezoluţie, care pot fi înregistrate şi în 4K, filmul fiind creat în aparatul foto. Durata dintre cadre poate fi selectată şi, de asemenea, puteţi stabili dacă expunerea trebuie să fie blocată la începutul secvenţei sau recalibrată pentru fiecare imagine.
© Ivan D’Antonio / Canon AmbassadorUtilizare intuitivă, astfel încât să vă simţiţi mai aproape de subiect

EOS R5 a fost conceput pentru a oferi o senzaţie de utilizare intuitivă şi naturală când filmaţi, astfel încât să vă puteţi concentra pe subiect şi pe ideile dvs. creative. Ecranul cu unghi variabil poate fi rabatat la distanţă de corpul aparatului foto şi rotit până la 270˚, fiind astfel confortabil de utilizat pentru a fotografia la diverse unghiuri. Supraexpunerea poate fi evidenţiată cu indicatorii dungaţi de tip „zebră”, care avertizează atunci când zonele sunt prea luminoase.

Este disponibilă o ieşire clară HDMI la 4K/60 p, ceea ce permite utilizarea dispozitivelor de înregistrare externe, precum şi înregistrarea internă/externă simultană.Timpi de fotografiere

Aparatul foto EOS R5 oferă focalizare automată de vârf, alături de opţiuni de înregistrare video la rezoluţie înaltă şi la o rată de cadre ridicată, folosind lăţimea maximă a senzorului full frame, la o rată înaltă de biţi. În mod inevitabil, această combinaţie de caracteristici va genera o căldură semnificativă care, la rândul său, va limita timpul de înregistrare. Timpii de fotografiere aproximativ pentru rezoluţiile şi ratele de cadre disponibile în medii cu temperaturi de 23 °C / 73 °F, începând de la zero, sunt detaliaţi mai jos.


8K 30P
- Lăţimea totală a senzorului: 20 de minute
- Lăţimea totală a senzorului RAW: 20 de minute

4K 120P
- Lăţimea totală a senzorului: 15 minute *1

4K 60P
- Lăţimea totală a senzorului: 35 de minute *2
- decupare APS-C (5,1 K supraeşantionat): 25 de minute

4K 30P
- Lăţimea totală a senzorului: nu este limitată de căldură *2
- Lăţimea totală a senzorului, calitate înaltă (8,2 K supraeşantionat): 30 de minute
- decupare APS-C (5,1 K supraeşantionat): nu este limitată de căldură *2
*1 Înregistrarea se opreşte la 7 minute şi 30 de secunde pentru videoclipuri cu rată de cadre ridicată. Indică timpul la care înregistrarea poate fi reluată imediat.
*2 Înregistrarea este limitată la 29 de minute, 59 de secunde. Indică timpul la care înregistrarea poate fi reluată imediat.

Dacă aparatul foto atinge limita de temperatură, se recomandă oprirea acestuia pentru a permite disiparea căldurii.

Timpii aproximativi de recuperare pentru un mediu de 23 °C / 73 °F este indicat mai jos, dar este afectat de diverşi factori, cum ar fi temperatura ambiantă, funcţionarea continuă a aparatului foto şi rezoluţia de fotografiere selectată. Durata până când timpul complet de înregistrare este valabil va varia în funcţie de temperatura ambiantă.
 

8K 30P
- 10 minute de răcire asigură aprox. 3 minute de înregistrare
- 20 de minute de răcire asigură aprox. 8 minute de înregistrare

4K 60P
- 10 minute de răcire asigură aprox. 10 minute timp de înregistrare
 
 

Conectaţi-vă

EOS R5 este unul dintre cele mai conectate aparate foto pe care le-am produs, cu abilitatea de a transmite fişiere imagine către clienţii dvs. prin intermediul dispozitivului dvs. inteligent sau unei reţele Wi-Fi, cu ajutorul profilurilor de pe reţelele de socializare sau chiar prin conturi de cloud acasă cu ajutorul serviciului nostru image.canon.

 Extrem de stabil şi rapid

EOS R5 poate stabili mai rapid conexiuni wireless mai stabile mulţumită funcţiei încorporate Wi-Fi cu bandă dublă de 2,4GHz şi 5 GHz şi acceptă standardele 802.11a, b, g, n şi 802.11ac. Conexiunea Bluetooth cu consum redus de energie activată în permanenţă menţine aparatul foto conectat la dispozitivele inteligente, permiţând vizualizarea, editarea şi transmiterea imaginilor pe telefoane şi tablete de oriunde v-aţi afla.

Aparatul poate utiliza Wi-Fi pentru a comunica cu dispozitivele inteligente, a încărca imagini în cloud cu ajutorul gateway-ului image.canon sau a trimite imagini direct prin FTP.


Aplicaţia Camera Connect

Începeţi fluxul de lucru digital din mers, înainte de a reveni de la sesiunea de fotografiere. Lansaţi aplicaţia Canon Camera Connect pe smartphone-ul dvs., iar EOS R5 se va conecta automat utilizând Wi-Fi, permiţând astfel utilizatorilor să vizualizeze conţinutul cardului de memorie de pe aparatul foto şi să transfere imagini în vederea editării cu aplicaţia Canon Digital Photo Professional sau în vederea partajării.

De asemenea, puteţi configura funcţia de transfer automat al imaginilor pe EOS R5, astfel încât acestea să fie trimise către dispozitivul dvs. inteligent în mod automat, pe măsură ce le realizaţi.

De asemenea, aplicaţia le permite fotografilor să gestioneze aparatul foto EOS R5 wireless, atât pentru fotografii, cât şi pentru filme. Selectaţi unde doriţi să focalizaţi, ajustaţi expunerea şi vedeţi ce vede şi aparatul foto utilizând modul Vizualizare în timp real, care permite fotografierea wireless din unghiuri greu accesibile.
 

 
xyz


Canon Camera Connect

Conectaţi aparatul foto Canon la dispozitivul Apple sau Android pentru a realiza fotografii de la distanţă şi pentru a le distribui rapid.


Aplicaţia Canon Camera Connect


canon_connect
Sunteţi pregătit să vă conectaţi cum nu aţi mai făcut-o niciodată?

 

Conectaţi camera la dispozitivul Apple sau Android pentru a realiza fotografii de la distanţă, a le descărca cu uşurinţă şi partaja rapid.

Descărcaţi de pe App Store
Descărcaţi de pe Google play

 

Conectaţi camera Canon cu telefonul smartphone pentru a executa sarcini noi:

 

 • Descărcaţi imaginile instantaneu pentru a le partaja cu uşurinţă
 • Controlaţi camera de la distanţă de pe telefon
 • Adăugaţi date GPS la imagini cu camera PowerShot sau IXUSimage.canon

Noul serviciu Canon de fotografie în cloud, image.canon, permite utilizatorilor să-şi salveze online un număr nelimitat de imagini, inclusiv imagini RAW, timp de până la 30 de zile. Ulterior, fişierele imagine pot fi transferate în spaţiul de stocare permanentă de 10 GB, pe Google Drive, Adobe Creative Cloud1 sau pe alte medii de stocare offline locale.


EOS R5 este primul aparat EOS care permite încărcarea automată a imaginilor pe platforma cloud image.canon, astfel încât să vă aştepte pe PC-ul/Mac-ul dvs. sincronizat atunci când reveniţi de la o sesiune foto.
 

Image.canon

Transfer fără probleme al imaginilor şi filmelor de pe aparatul foto Canon pe dispozitivele şi serviciile dvs. web.

 1. Stocarea fotografiilor şi realizarea copiilor de rezervă în cloud pentru fotografi

   

image.canon


image.canon

Bucuraţi-vă de un transfer fără probleme al imaginilor şi filmelor pe dispozitivele şi serviciile dvs. web, precum şi de stocare gratuită în cloud, automat de pe aparatul dvs. foto Canon*.

AFLAŢI MAI MULTE ŞI DESCĂRCAŢI


Transfer fără probleme al fişierelor media şi stocare gratuită

Conectaţi-vă automat de pe aparatul foto Canon* la cloud, unde toate fotografiile şi filmele dvs., inclusiv fişierele RAW şi 4K, sunt stocate în siguranţă timp de 30 de zile** şi transferate automat către dispozitivele şi serviciile dvs. web. În plus, bucuraţi-vă de stocarea pe termen lung a bibliotecii dvs. în dimensiune adecvată pentru reţelele sociale şi de 10 GB disponibili pentru cele mai importante originale.


Canon image.canon


În centrul internetului

image.canon merge dincolo de stocare. Acesta plasează imaginile, trimise automat sau manual de la un aparat foto Canon cu funcţie Wi-Fi*, într-un hub central pentru livrare ulterioară fără probleme.Transferuri automate

Cu aparatele foto Canon cu funcţie Wi-Fi* lansate începând cu 2020, puteţi beneficia de transfer automat în fundal direct pe image.canon, atunci când sunteţi conectat la internet.Stocare gratuită

Stocaţi-vă toate fişierele media, inclusiv imaginile RAW şi filmele 4K, timp de 30 de zile** – timp suficient pentru a le descărca pe dispozitivele dvs. şi pentru a le transfera în serviciile

Senzor: Full Frame

Filmare: 8K

Stabilizator imagine: Da. Stabilizare in body (IBIS).

Fotografiere continuă (rafala): Mecanic: maxim 12 cadre pe secunda. Electronic: maxim 20 cadre pe secunda

Body / Kit: Body

Compatibilitate montură obiectiv: Canon RF

Memorie suportata: 2 x Slotruri de card (1x CFexpress si 1x SD UHS-II)

Wi-Fi: Da

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

Pentru aparatele, obiectivele si blitz-urile Canon, aflate in perioada de garantie, clientii pot trimite la service-ul Canon cu firma de

curierat "Fan Courier" ( http://www.fancourier.ro/sucursale.php) transportul (tur/retur) fiind suportat de Cris Proffesional Services.
Cu un simplu telefon la dispeceratul Fan Courier 021 9336, solicitati ridicarea coletului de la domiciliu sau birou.

Mediu de utilizare

1 – 40 °C, umiditate de maxim 85 %

Dimensiuni (l x H x A)

135,8 x 97,5 x 88mm

Greutate (doar corpul aparatului)

Aprox. 650 g (738 g cu card şi baterie)

 Specificaţii

 • Notification Imagee

  Rezoluţie de 45 megapixeli

  Reproduceţi cele mai complexe detalii

 • Notification Imagee

  20 cadre pe secundă

  Transformaţi momentele efemere în imagini senzaţionale

 • Notification Imagee

  Filme 8K full frame interne în format RAW

  Filme 24/25/30p RAW pe 12 biţi, care arată la fel de bine ca în realitate

 • Notification Imagee

  Filme 4K/120P full frame

  Filmaţi videoclipuri 4:2:2 pe 10 biţi la viteză ridicată a cadrelor, pentru a îmbunătăţi producţia creativă

 • Notification Imagee

  Stabilizator de imagine cu până la 8 stopuri*

  Fotografiaţi cu aparatul în mână în situaţii în care înainte nu aţi fi putut.

 • Notification Imagee

  ISO 100-51.200

  Calitate superbă a imaginii chiar şi în condiţii de luminozitate redusă

 • Notification Imagee

  Wi-Fi şi Bluetooth încorporate

  Rămâneţi conectat şi trimiteţi imagini de la faţa locului

 • Notification Imagee

  5940 poziţii de focalizare automată

  Focalizare precisă oriunde se deplasează subiectul dvs.

 • Notification Imagee

  Sloturi pentru carduri CFexpress şi SD

  Viteză maximă, compatibilitate maximă
Specificaţii în detaliu


Senzor de imagine

 • Tip
  CMOS, 35,9 x 23,9 mm
 • Pixeli efectivi
  Aprox. 45 megapixeli
 • Total pixeli
  Aprox. 47,1 megapixeli
 • Format imagine
  3:2
 • Filtru low-pass
  Încorporat/Fix
 • Curăţarea senzorului
  Sistem de curăţare integrat EOS
 • Tip filtru de culoare
  Culori primare
 • Stabilizare a imaginii cu deplasarea senzorului
  Da, avantaj de până la 8 stopuri, în funcţie de obiectivul utilizat1


Procesor de imagine

 • Tip
  DIGIC X


Obiectiv

 • Montură obiectiv
  RF (obiectivele EF şi EF-S pot fi ataşate utilizând: adaptorul de montură EF-EOS R, adaptorul de montură cu inel de control EF-EOS R, adaptorul de montură EF-EOS R pentru filtrele cu montare în spatele obiectivului); obiectivele EF-M nu sunt compatibile
 • Distanţa focală
  Echivalent cu 1,0 x distanţa focală a obiectivului cu obiective RF şi EF, 1,6x cu EF-S


Focalizare

 • Tip
  Dual Pixel CMOS AF
 • Sistem/Puncte de focalizare automată
  100 % pe orizontală şi 100 % pe verticală în modurile Faţă + Urmărire şi Selectare automată 100 % pe orizontală şi 90 % pe verticală în modul de selectare manuală şi cel pentru zonă mare2
 • Rază de acţiune focalizare automată
  EV -6 – 20 (la 23 °C şi ISO100)3
 • Moduri de focalizare automată
  Un singur cadru Servo AF AI Focus AF (în modul automat inteligent Scenă A+)
 • Puncte de focalizare automată
  Selectare automată: faţă + urmărire. 1053 de zone de focalizare automată disponibile la selectarea automată Selectare manuală: focalizare automată într-un punct (dimensiunea cadrului de focalizare automată poate fi modificată) 5940 (fotografii)/ 4500 (film) de poziţii de focalizare automată disponibile Selectare manuală: extindere punct de focalizare automată (4 puncte în sus, în jos, la stânga, la dreapta) Selectare manuală: extindere punct de focalizare automată la punctele înconjurătoare Selectare manuală: focalizare automată pe zonă (toate punctele de focalizare automată sunt împărţite în 9 zone de focalizare) Selectare manuală: focalizare automată pe zonă mare (verticală) Selectare manuală: focalizare automată pe zonă mare (orizontală)
 • Blocare focalizare automată
  Blocare la apăsarea butonului declanşatorului până la jumătatea cursei sau la apăsarea butonului AF ON în modul AF pentru un singur cadru. Utilizare set de butoane personalizate pentru oprire AF în modul AI Servo
 • Fascicul de asistare a focalizării automate
  Emis de LED-ul integrat sau de (bliţul) Speedlite dedicat opţional
 • Focalizare manuală
  Selectată pe obiectiv


Control expunere

 • Moduri de măsurare
  Măsurare în timp real cu senzor de imagine pentru 384 de zone. (1) Măsurare evaluativă (conectată la toate punctele de focalizare automată) (2) Măsurare parţială (aprox. 5,8% din vizor în centru) (3) Măsurare punctuală: Măsurare în punct central (aprox. 2,9% din vizor în centru) Măsurarea punctuală conectată la punctul de focalizare automată nu este prevăzută (4) Măsurare medie central ponderată a expunerii
 • Interval de măsurare a luminozităţii
  EV -3 – 20 (la 23 °C, ISO100, cu măsurare evaluativă)
 • Blocare expunere automată
  Automat: blocarea expunerii automate are loc la realizarea focalizării; Manual: cu butonul de blocare a expunerii automate în modurile P, Av, Fv, Tv şi M
 • Compensarea expunerii
  +/-3 EV în trepte de 1/3 sau 1/2 stop (poate fi combinată cu AEB)
 • AEB
  +/-3 EV în trepte de 1/3 sau 1/2
 • Fotografiere anti-pâlpâire
  Da. Pâlpâire detectată la frecvenţa de 100 Hz sau 120 Hz. Viteza maximă de fotografiere continuă poate scădea
 • Sensibilitate ISO
 
 • Automat 100-51200 (în trepte de 1/3 sau de 1 stop); sensibilitatea ISO poate fi extinsă la L: 50 sau H: 102.4004


Obturator

 • Tip
  Diafragmă în plan focal controlată electronic şi funcţie de diafragmă electronică pe senzor
 • Viteză
  30-1/8000 sec. (în trepte de câte 1/2 sau 1/3), mod Bulb (Timpul de expunere totală. Intervalul disponibil variază în funcţie de modul de captură)
 • Declanşare
  Deblocare electromagnetică Soft touch


Nivel de alb

 • Tip
  Nivel de alb automat cu senzorul de imagine
 • Setări
  AWB (Prioritate de ambianţă/prioritate de alb), Zi, Umbră, Înnorat, Lumină tungsten, Lumină albă fluorescentă, Bliţ, Personalizat, Setarea temperaturii culorii, Compensarea nivelului de alb: 1. Albastru/Galben +/-10 2. Magenta/Verde +/-10
 • Bracketing nivel de alb
  +/-3 niveluri în trepte de un singur nivel 3, 2, 5 sau 7 imagini bracketate per declanşare Polarizare selectabilă Albastru/Galben sau Magenta/Verde


Vizor

 • Tip
  EVF OLED color de 0,5 inchi
 • Număr de puncte
  5,76 de milioane de puncte
 • Acoperire (verticală/orizontală)
  Aprox. 100 %
 • Mărire
  Aprox. 0,76x5
 • Punct de perspectivă
  Aprox. 23 mm (de la centrul lentilei ocularului)
 • Corecţie dioptrică
  -4 până la +2 m-1 (dioptru)
 • Informaţii în vizor
  Timp de expunere, deschidere diafragmă, viteză ISO, informaţii privind punctele de focalizare automată, indicator nivel de expunere, număr de expuneri rămase, compensarea expunerii, nivelul bateriei, diafragmă electronică, captură HDR, prioritate tonuri luminoase, fotografiere cu expuneri multiple, captură Dual Pixel RAW, mod de fotografiere cu temporizator automat, număr maxim de fotografii în rafală, metodă de focalizare automată, simulare expunere, mod de expunere, AEB, mod de măsurare, FEB, fotografiere anti-pâlpâire, decupare fotografii/video, mod de captură, raport de aspect, pictograme pentru scene, optimizor automat de iluminare, stil fotografie cu blocarea expunerii, bliţ pregătit, nivel de alb, blocarea expunerii cu bliţ, calitatea imaginii, sincronizare la viteză ridicată, funcţie Bluetooth, Wi-Fi pornit/oprit, histogramă, nivelă electronică, scară distanţă focală la focalizare manuală, sistem de stabilizare a imaginii, nivel audio – manual (video), timp de înregistrare rămas (video), nivel căşti (video), rezoluţie, rată de cadre şi compresie la înregistrarea video (video), indicator de înregistrare (video)
 • Previzualizarea adâncimii câmpului
  Da, prin buton personalizat
 • Capac ocular
  Nu este cazul


MONITOR LCD

 • Tip
  Ecran LCD Clear View II de 8cm (3,15"), cu aprox. 2,1 milioane de puncte
 • Acoperire
  Aprox. 100 %
 • Unghi de vizualizare (orizontal/vertical)
  Aprox. 170° vertical şi orizontal
 • Tratament
  Anti-pete.
 • Ajustarea luminozităţii
  Manual: reglabilă la unul din cele şapte niveluri Reglare tonuri de culoare: 4 setări
 • Operaţii de pe ecranul tactil
  Metodă capacitivă cu funcţii de meniu, setări de control rapid, operaţii de redare şi afişaj mărit. Selectarea punctelor de focalizare automată pentru fotografii şi filme, declanşatorul tactil se poate utiliza şi la fotografiere.
 • Opţiuni de afişare
  (1) Setările de bază ale aparatului foto (2) Setările avansate ale aparatului foto (3) Setările aparatului foto plus histogramă şi afişaj pe două niveluri (4) Fără informaţii (5) Ecranul de control rapid


Bliţ

 • Moduri
  Bliţ automat E-TTL II, măsurare manuală
 • Sincronizare X
  Diafragmă mecanică 1/200 s / prima perdea electronică 1/250
 • Compensarea expunerii cu bliţ
  +/- 3 EV în trepte de 1/3 sau 1/2 cu bliţurile Speedlite seria EX
 • Bracketing la expunere cu bliţ
  Da, cu bliţ extern compatibil
 • Blocare expunere cu bliţ
  Da
 • Sincronizare cu a doua cortină
  Da, prin Speedlite
 • Suport de prindere/Terminal PC
  Da/Nu
 • Compatibilitate cu bliţuri externe
  E-TTL II cu Speedlite seria EX, suport multibliţ wireless
 • Controlul bliţului extern
  prin intermediul ecranului pentru meniul aparatului


Captură

 • Moduri
  Fotografii: Scenă inteligentă automată, expunere automată cu prioritate flexibilă, programare expunere automată, expunere automată cu prioritate de timp de expunere, expunere automată cu prioritate de diafragmă, manual, Bulb şi personalizat (x3); Film: expunere automată, manual
 • Stiluri de imagine
  Automat, Standard, Portret, Peisaj, Detalii fine, Neutru, Fidel, Monocrom, Definit de utilizator (x3)
 • Spaţiu de culoare
  sRGB şi Adobe RGB
 • Procesarea imaginilor
  Dual Pixel RAW – Reiluminare portret, Claritate fundal (în aparatul foto) Prioritate a tonurilor luminoase (2 setări) Optimizor automat iluminare (4 setări) Reducerea zgomotului la expunere prelungită Claritate, Reducerea zgomotului la sensibilităţi ISO ridicate (4 setări) (fotografiere şi filmare) Corecţie optică a obiectivului – Corecţia iluminării periferice, Corecţia aberaţiei cromatice Corecţia distorsiunilor (în timpul şedinţei foto sau după aceasta, numai în timpul filmării) – Corecţia difracţiei, Optimizor obiectiv digital (în timpul şedinţei foto sau după aceasta) Redimensionare la M, S1, S2 Decuparea imaginilor (JPEG/HEIF) – Rapoarte de aspect 3:2, 4:3, 16:9, 1:1 – Comutare între orientarea verticală şi orizontală a decupării – Îndreptarea imaginii – Cadrul de decupare poate fi mutat prin utilizarea ecranului tactil Procesare imagine RAW Expunere multiplă Conversie HDR HEIF în Jpeg
 • Moduri de declanşare
  Unică, Continuă la viteză mare+, Continuă la viteză mare, Continuă la viteză mică, Temporizator automat (2 s + la distanţă, 10 s + la distanţă)
 • Fotografiere continuă
  Max. Aprox. 12 cps. cu diafragmă mecanică sau 20 cps cu viteza obturatorului electronic menţinută pentru 350 de imagini JPEG sau 180 RAW6
 • Temporizator de interval
  Încorporat


Tip de fişier

 • Tip fotografie
  JPEG: 2 opţiuni de compresie; RAW: RAW, C-RAW 14 biţi (conversie A/D pe 14 biţi cu diafragmă mecanică şi prima perdea electronică, conversie A/D pe 13 biţi cu modul H+, conversie A/D pe 12 biţi cu diafragmă electronică, RAW original Canon ediţia a 3-a); HEIF: HEIF pe 10 biţi este disponibil la înregistrarea HDR cu [HDR PQ] setat la [Activat] Compatibil cu Exif 2.31 şi normele pentru sistemul de fişiere al camerelor 2.0 Compatibil cu Digital Print Order Format [DPOF] versiunea 1.1
 • Înregistrare simultană RAW+JPEG
  Da, este posibilă orice combinaţie RAW + JPEG sau RAW + HEIF
 • Format imagine
  JPEG / HEIF raport 3:2 (L, RAW, C-RAW) 8192x5464, (M1) 5808x3872, (S1) 4176x2784, (S2) 2400x1600; 1,6x (decupare) (L) 5088x3392, (S2) 2400x1600; raport 4:3 (L) 7280x5464, (M1) 5152x3872, (S1) 3712x2784, (S2) 2112x1600; raport 16:9 (L) 8192x4608, (M1) 5808x3264, (S1) 4176x2344, (S2) 2400x1344; raport 1:1 (L) 5456x5456, (M1) 3872x3872, (S1) 2784x2784, (S2) 1600x1600; raport 1:1 (L) 3648 x 3648, (M) 2432 x 2432, (S1) 1824 x 1824, (S2) 1600 x 1600
 • Directoare
  Se pot crea, denumi şi selecta manual noi directoare
 • Numerotarea fişierelor
  (1) Numerotare consecutivă (2) Resetare automată (3) Resetare manuală
 • Denumirea fişierelor
  2 presetări de utilizator


Film EOS

 • Tip film
  Video MP4: 8K DCI/UHD (17:9 / 16:9) 4K DCI/UHD (17:9 / 16:9), Full HD7
 • Format film
  8K/4K / Full HD: AVC/H.265 cu rată de biţi variabilă (medie), Audio: PCM liniar; 4K / Full HD: MPEG4 AVC/H.264 cu rată de biţi variabilă (medie), Audio: PCM liniar; 8K RAW: CRM pe 12 biţi Audio: PCM liniar; 8K DCI (17:9) 8192 x 4320 (29,97, 25, 24, 23,98 cps) RAW, intracadru sau intercadru; 8K UHD (16:9) 7680 x 4320 (29,97, 25, 23,98 cps) intracadru sau intercadru; 4K DCI (17:9) 4096 x 2160 (119,9, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, 24, 23,98 cps) intracadru sau intercadru; 4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (119,9, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intracadru sau intercadru; Full HD (16:9) 1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 cps) intracadru sau intercadru; Full HD (16:9) 1920 x 1080 HDR (29,97, 25 cps) intercadru; Full HD (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25) intercadru light8 9
 • Eşantionare culori (înregistrare internă)
  8K/ 4K/ Full HD - YCbCr4:2:0 8 biţi sau YCbCr4:2:2 10 biţi
 • Canon Log
  Da, Canon Log 1
 • Durată film
  Durată maximă 29 min 59 sec. (excluzând filmele cu rată înaltă de cadre). Fără limită de 4 GB pentru fişiere, cu card SD formatat exFAT.
 • Filme cu rată înaltă de cadre
  MOV Video: 4K – DCI 4096x2160 sau UHD 3840x2160 UHD la 100 cps sau 119,9 cps (10) Înregistrat ca filmare cu încetinitorul la 1/4 din viteză Înregistrare maximă a unei scene unice de până la 7 min 29 10
 • Captură de cadre
  Este posibilă captura de cadre din filme 8K DCI ca fotografii JPEG de 35,4 megapixeli Este posibilă captura de cadre din filme 8K UHD, ca imagini statice JPEG de 33,2 megapixeli Este posibilă captura de cadre din filme 4K DCI, ca imagini statice JPEG de 8,8 megapixeli Este posibilă captura de cadre din filme 4K UHD, ca imagini statice JPEG de 8,3 megapixeli (HEIF posibil numai când se setează HDR PQ)
 • Rată de biţi/Mbps

  CRM: 

  8K Raw (29,97 p / 25 p / 24 p / 23,98 p): Aprox. MOV 2600 Mbps: MP4 H.264 Canon Log oprit 

  8K ALL-I (29,97 p / 25 p / 24 p / 23,98 p): Aprox. 1300 Mbps 

  8K IPB (29,97 p / 25 p / 24 p / 23,98 p): Aprox. 470 Mbps 

  4K (119,9 p / 100 p): Aprox. 1880 Mbps 

  4K (59,94 p / 50 p): ALL-I aprox. 940 Mbps 

  4K (59,94 p / 50 p): IPB aprox. 230 Mbps 

  4K (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): ALL-I aprox. 470 Mbps 

  4K (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): IPB aprox. 120 Mbps 

  Full HD (59,94p/50,00p)/ALL-I: Aprox. 180 Mbps 

  Full HD (59,94p/50,00p)/IPB: Aprox. 60 Mbps 

  Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p)/ALL-I: Aprox. 90 Mbps 

  Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p)/IPB: aprox. 30 Mbps 

  Full HD (29,97p/25,00p)/IPB (Light): Aprox. 12 Mbps 

  Redare accelerată 8K (29,97 p / 25 p) ALL-I: Aprox. 1300 Mbps 

  Redare accelerată 4K (29,97 p / 25 p) ALL-I: Aprox. 470 Mbps 

  Redare accelerată Full HD (29,97 p / 25 p) ALL-I: Aprox. 90 Mbps 

  MOV: MP4 H.265 Canon Log pornit 

  8K ALL-I (29,97 p / 25 p / 24 p / 23,98 p): Aprox. 1300 Mbps 

  8K IPB (29,97 p / 25 p / 24 p / 23,98 p): Aprox. 680 Mbps 

  4K (119,9 p / 100 p): Aprox. 1880 Mbps 

  4K (59,94 p / 50 p): ALL-I aprox. 1000 Mbps 

  4K (59,94 p / 50 p): IPB aprox. 340 Mbps 

  4K (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): ALL-I aprox. 470 Mbps 

  4K (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): IPB aprox. 170 Mbps 

  Full HD (59,94p/50,00p)/ALL-I: Aprox. 230 Mbps 

  Full HD (59,94p/50,00p)/IPB: Aprox. 90 Mbps 

  Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p)/ALL-I: Aprox. 135 Mbps 

  Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p)/IPB: aprox. 45 Mbps 

  Full HD (29,97p/25,00p)/IPB (Light): Aprox. 28 Mbps 

  Redare accelerată 8K (29,97 p / 25 p) ALL-I: Aprox. 1300 Mbps 

  Redare accelerată 4K (29,97 p / 25 p) ALL-I: Aprox. 470 Mbps 

  Redare accelerată Full HD (29,97 p / 25 p) ALL-I: Aprox. 135 Mbps11

 • Microfon
  Microfon mono încorporat (48 Khz, 16 biţi x 2 canale)
 • Afişaj HDMI
  Ieşire numai către monitor extern (ieşire pentru imagini şi informaţii de fotografiere, imaginile sunt înregistrate pe card) Ieşire către ecranul aparatului foto şi monitor extern (înregistrare simultană pe aparatul foto şi dispozitiv de înregistrare extern, ecranul aparatului foto afişează imagini cu informaţii de fotografiere)
 • Ieşire HDMI
  4K (DCI) 59,94p / 50p/29,97p /25p/24p/ 23,98p, 4K (UHD) 59,94p / 50p/ 29,97p / 25p / 23,98p, Full HD 59,94p / 59,94i, 50p / 50i 480p 59,94p 576p 50p; YCbCr necomprimat 4:2:2, 8 biţi sau 10 biţi, ieşirea audio HDMI este, de asemenea, posibilă
 • Focalizare
  Dual Pixel CMOS AF cu detectarea ochilor/feţei şi focalizare automată cu urmărirea animalelor Servo AF pentru filme Focalizare manuală (evidenţiere şi ghid de focalizare disponibile)
 • ISO
  Auto: 100-6400, H: 51200; Manual: 100-25600, H1: 51200


Alte funcţii

 • Funcţii personalizate
  23 de funcţii personalizate
 • Etichetă metadate
  Informaţii despre drepturile de autor pentru utilizator (pot fi setate din cameră) Evaluare imagine (0-5 stele) Date IPTC (înregistrate cu EOS Utility) Transfer de imagini cu legendă (legenda este înregistrată cu EOS Utility)
 • Panou LCD/Iluminare
  Da/Da
 • Rezistenţă la apă/praf
   

Aparat foto digital mirrorless Canon EOS R5 (body)
Baterie Canon LP-E6NH Litiu-Ion (7.2V, 2130mAh)
Încărcător Canon LC-E6 pentru acumulator LP-E6
Curea ER-EOSR5
Cablu de interfață Canon IFC-100U (39.4 ")
Cablu IFC Protector IFC-100U

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!