Canon Canon EOS 90D kit + 18-135mm IS NANO USM

8.499,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info:

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Precomanda
Cod Produs: 15933 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0728302483
La achizitionarea acestui produs primiti 8499 de puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)
Canon EOS 90D

Un aparat foto DSRL cu funcţii complete care vă duce mai aproape, vă permite să fotografiaţi mai rapid şi să obţineţi imagini superbe de 32,5 megapixeli.
 
Performanţă DSLR rapidă care vă aduce mai aproape…

Un echilibru perfect între viteză, calitate a imaginii şi portabilitate – ideal pentru a vă apropia de natură şi a fotografia sporturi cu mişcare rapidă.
 
Ideal pentru a fotografia evenimente sportive şi natură sălbatică

EOS 90D este construit cu un senzor APS-C de 32,5 MP care oferă obiectivelor o rază de acţiune telefoto de 1,6 ori mai mare faţă de cea pe care ar putea-o atinge pe un aparat foto full frame. Este excelent pentru momentele în care trebuie să fiţi în mijlocul acţiunii.
 
Libertatea de a decupa şi recompune

Imaginile la rezoluţie maximă obţinute cu aparatul EOS 90D de 32,5 megapixeli pot fi decupate, rotite şi redimensionate, cu o calitate a imaginii suficient de detaliată pentru a le imprima în format mare. Căutaţi cadre cu peisaje şi ajustaţi compoziţia pentru a obţine rezultatul perfect.
 
Surprindeţi cele mai efemere momente

Dezvăluiţi momentele imposibil de surprins cu ochiul liber, realizând imagini de 32,5 megapixeli cu până la 10 cadre pe secundă. Valorile ridicate ale sensibilităţii ISO (până la ISO 25.600) vă permit să surprindeţi acţiunea cu timpi de expunere incredibil de mici, de 1/8000 s.
 
Focalizare rapidă şi precisă

În vizorul optic al lui aparatului EOS 90D sunt distribuite 45 de puncte de focalizare automată, toate de tip încrucişat, pentru sensibilitate şi precizie crescute, indiferent că fotografiaţi pe orizontală sau verticală. Fotografiaţi în lumină scăzută de până la -3EV şi cu combinaţii de convertoare de obiective care au o deschidere a diafragmei de doar f/8.

Utilizaţi punctele de focalizare automată independent sau în grupuri sau zone – care pot fi deplasate rapid şi uşor în cadru utilizând butonul intuitiv de control multiplu al focalizării automate. Sistemul de focalizare automată iTR utilizează informaţiile privind culorile şi feţele pentru a recunoaşte şi urmări subiecţii în mişcare. Preluaţi controlul asupra sensibilităţii focalizării şi funcţiei de urmărire a focalizării pentru a adapta comportamentul focalizării automate a aparatului foto la tipul de subiecţi pe care îi fotografiaţi.
 
Dual Pixel CMOS AF

Când fotografiaţi în modul Vizualizare în timp real sau când filmaţi, sistemul renumit de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF de la Canon va asigura claritate excelentă şi acoperirea unei zone extinse, plus performanţă în condiţii de lumină scăzută de până la -5EV. Cu o acoperire de până la 100 x 88 % pe verticala şi orizontala cadrului şi cu o multitudine de până la 5.481 de poziţii de focalizare automată, vă puteţi regla compoziţiile cu uşurinţă. Funcţia inclusă de detectare a feţei şi a ochilor permite urmărirea persoanelor în mişcare şi păstrarea focalizării clare a acestora.
 
Bracketing la focalizare

Atunci când este important să aveţi o adâncime maximă a câmpului pe toată imaginea, precum pentru fotografiile macro, bracketingul la focalizare poate asigura claritate perfectă. Cu o singură apăsare a declanşatorului, EOS 90D fotografiază continuu, reglând în acest timp distanţa de focalizare de la poziţia iniţială până la fundal. Este creată apoi o imagine combinată cu ajutorul software-ului Digital Photo Professional de la Canon, pentru a crea o imagine focalizată complet.
 
Fotografie de călătorie

Plănuiţi o excursie pe meleaguri străine sau un city break? Lăsaţi-vă inspirat de fotografii de călătorii, învăţaţi de la aceştia şi descoperiţi în sfaturi şi trucuri avizate pentru a profita la maxim de aventurile dvs.
 
Obţineţi o imagine mai clară

EOS 90D dispune de un vizor optic luminos cu acoperire de aproximativ 100 %, care vă permite să vizualizaţi acţiunea în timp real şi facilitează urmărirea subiecţilor care se mişcă repede, precum păsările în zbor. Ecranul inteligent personalizabil afişează informaţiile cheie despre fotografiere, astfel încât să ştiţi ce se întâmplă chiar şi când sunteţi sub presiune.

Ecranul tactil cu unghi variabil al aparatului EOS 90D vă permite să fotografiaţi confortabil din diverse unghiuri. Puteţi focaliza şi fotografia printr-o singură atingere, fiind astfel un mod foarte intuitiv de a lucra.
 
Rapid ca fulgerul, claritate maximă

Chiar şi cei mai rapizi subiecţi sunt urmăriţi şi focalizaţi extrem de clar mulţumită sistemului avansat de focalizare automată. Cele 45 de puncte de focalizare automată de tip încrucişat funcţionează cu un senzor de expunere RGB+IR de 220.000 de pixeli pentru sensibilitate uimitoare în condiţii de lumină redusă, precum şi pentru recunoaşterea subiectului.
 
Aparatul foto al unui fotograf

EOS 90D este cel mai recent model dintr-o lungă serie de aparate DSRL de la Canon, fiecare fiind mai rafinat şi mai evoluat decât cel de dinainte. Acest design de încredere, dar şi personalizabil oferă o senzaţie de uşurinţă în utilizare din momentul în care îl luaţi în mână – comenzile sunt perfect la îndemână, iar aparatul foto este foarte bine echilibrat atât cu teleobiective lungi, cât şi cu obiective scurte grandangulare din gama extinsă de sisteme optice de la Canon.
 
Conectat la viaţa dvs. digitală

Funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi încorporate vă duc creativitatea la un nou nivel. EOS 90D funcţionează cu dispozitive inteligente care rulează aplicaţia Canon Camera Connect, astfel încât să vă fie uşor să distribuiţi imaginile prin mesaje sau pe reţelele de socializare. De asemenea, există posibilitatea de a gestiona aparatul foto de la distanţă, pentru perspective alternative.
 
Dezvăluiţi-vă abilităţile de regizor

EOS 90D este un instrument de filmare extraordinar, cu posibilitatea de a înregistra la rezoluţii de până la 4K şi cu rate de cadre de până la 120p în modul Full HD. Sistemul nostru excelent de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF vă ajută să menţineţi claritatea şi dinamica în imagini. Conexiunile pentru microfon şi căşti vă permit să înregistraţi o coloană sonoră cel puţin la fel de bună ca imaginile.
 
Prezentare VIDEO:
 

Rezolutie:: 32,5 Mpx

Senzor: APS-C

Dimensiune senzor:: 22,3 mm x 14,8 mm

Tip senzor/ Marire: CMOS 1.6X

Procesor de imagine: DIGIC 8

Sensibilitate ISO:: Auto (100 - 25600), 100 - 25600 (Extins: 51200)

White Balance: AWB (auto), AWB (prioritate de ambianţă, prioritate de alb), Zi, Umbră, Înnorat, Lumină tungsten, Lumină albă fluorescentă, Bliţ, Personalizat, Setarea temperaturii de culoare (grade Kelvin).

Format Fisiere:: RAW (CR3 14biti), JPEG / Video: MP4 (MPEG-4 AVC/H.264) / Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)

Filmare: 4k

Filmare detalii: 4K: 3840 x 2160 (30/25 fps), Full HD: 1920 x 1080 (120/100/60/50/30/25 fps), HD: 1280 x 720 (60/50 fps)

Dimensiune LCD:: Ecran tactil TFT Clear View II 3:2 de 7,7 cm (3,0”), cu unghi variabil

Numar pixeli LCD:: 1,040,000

Ecran Rabatabil: Da

Vizor Optic:: Da. Pentaprisma

Acoperire Vizor:: 100%

Profunzime culoare:: 14 bit

Profil Culoare:: sRGB si Adobe RGB

Sistem de Focalizare: AF 45 puncte de tip incrucisat. Prin vizorul optic: TTL-CT-SIR cu un senzor CMOS. In Live View pe LCD: Sistem Dual Pixel CMOS AF. Pixeli de detectare a fazei, integraţi în senzorul de imagine.

Shutter Speed:: 30-1/8000 sec , Bulb. Obturator electronic de până la 1/1600030-1/8000 sec , Bulb. Obturator electronic de până la 1/16000

Moduri Expunere:: Automat (A), Program (P), Prioritate de timp (Tv), Prioritate de diafragma (Av), Manual (M), B , Personalizat (C1, C2), SCN, Panoramare

Masurarea Expunerii:: Masurare evaluativa (in toate punctele de focalizare), Masurare partiala (aprox. 6,5 % din vizor sau 4,5 % din ecranul LCD), Masurare spot (aprox. 2 % din vizor sau 2,6 % din ecranul LCD), Masurare me

Moduri scenă predefinite: Da. Automat inteligent scenă (fotografii şi filme), Creativ automat, SCN (Portret, Peisaj, Prim-plan, Sport, Portret nocturn, Scenă nocturnă cu aparatul foto în mână, Control HDR al iluminării de fund

Blit Integrat:: Da tip pop-up.

Raza Efectiva Blit:: GN 12m (la ISO 100). Reincarcare aprox. 3sec.

Patina Blit Extern:: Da (hot-shoe). Sincronizare X: 1/250 sec

Control Blit Extern:: E-TTL II cu bliţuri Speedlite seria EX, suport multibliţ wireless optic.

Viteza maxima de sincronizare:: 1/250sec

Moduri AF (Focalizare automată): Un singur cadru, AI Focus, AI Servo

Moduri de declanşare: Unic, continuu L, continuu H, auto-declansator (2s +telecomanda, 10s +telecomanda), o singura declansare silentioasa, declansare continua silentioasa. Temporizator automat: continuu, panoramare contin

Fotografiere continuă (rafala): maxim 10 cadre pe secunda (viteza mentinuta pâna la 58 de imagini jpeg, 25 de imagini RAW cu card SD UHS-II). 7 cadre cu Servo AF.

Body / Kit: Kit

Compatibilitate montură obiectiv: EF / EF-S

Memorie suportata: 1 x SD/ SDHC/ SDXC (compatibil UHS-II)

Conectivitate:: USB 2.0 (Micro-B), mini HDMI (tip C), mini-mufa stereo de 3,5 mm (pentru microfon), mufă pentru căşti (mini-mufă stereo), Bluetooth (v 4.1), Wi-Fi

Wi-Fi: Da

NFC: -

Tip baterie / acumulator:: Li-ion LP-E6N

Dimensiuni:: 140,7 x 104,8 x 76,8 mm

Greutate:: 701 g (doar corpul, fara baterie sau card)

Cris Professional Services
AUTHORIZED PRO PARTNER PHOTO & VIDEO

Adresa: Campia Libertatii 35-37, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021-324-6281 / 021-324-6285

Program de lucru:
luni - vineri: 9:00 - 18:00
pauza: 13:30 - 14:30

- Canon EOS 90D body
- Capac body Canon
- Acumulator Canon LP-E6N
- Incarcator Canon LC-E6E
- Ocular Canon Eb
- Curea Canon
- Manual
 
- Obiectiv Canon EF-S 18-135mm IS NANO USM
- Capace obiectiv

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Joi 10.30 - 19.00; Vineri 10.30-18.00

0722236221 0728302483 fotohobbyshop@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!