Cookie Policy." data-source-component="Image" data-tracking-label="" role="group">

Product information


Control individual al încărcarii și încărcare inteligentă

BQ-CC55 dispune de tehnologia Individual Charge Control. Poate încărca individual una, două, trei sau patru baterii eneloop sau eneloop pro de dimensiuni AA/AAA în orice combinație. Sustemul de Încărcare inteligentă detectează când fiecare baterie este complet încărcată și oprește alimentarea acelui slot înainte ca bateria să depășească nivelul optim de incarcare, protejând și prelungind durata de viață a bateriei. De asemenea, este extrem de rapid: puteți reîncărca două baterii eneloop de dimensiune AA în doar 90 de minute.

Note: timpul de încărcare este aproximativ și variază în funcție de temperatură și starea bateriei.


LED-urile arată capacitatea rămasă și progresul încărcării

BQ-CC55 măsoară tensiunea fiecărei baterii individuale pentru a estima încărcarea rămasă. Patru LED-uri separate de 3 culori indică aceste informații pentru a vă oferi o idee despre progresul de încărcare al fiecărei baterii. O lumină roșie înseamnă că bateria este încărcată cu 20% sau mai puțin, galben înseamnă că este încărcată între 20% și 80% și verde înseamnă că bateria este încărcată cu 80% sau mai mult. Când lumina se stinge, bateria este complet încărcată și gata de utilizare.Indicator nivel de incarcare baterie cu indicatoare LED

Când o baterie se apropie de sfârșitul duratei de viață, ledul de deasupra slotului său clipește galben. Clipuri roșii înseamnă că ați introdus o baterie incorect sau ați instalat din greșeală o baterie uscată (sistemul de siguranță oprește alimentarea și previne scurtcircuitele în ambele cazuri). Dacă ledul încă luminează roșu după verificarea celor de mai sus, este timpul să înlocuiți bateria.Sistem de siguranță


Safety Timer Protection
Temperature Safety Timer
Overheat Protection
Hardware Protection
Overload Protection
Short-Circuit Protection
Dry Battery Detection
Reverse Polarity Protection

Combinații de baterii acceptate


Controlul individual de încărcare vă permite să reîncărcați orice combinație de până la patru AA/AAA eneloop și eneloop pro, chiar și baterii individuale sau un amestec cu diferite dimensiuni și capacități.


AA size 1-4 pcs
AAA size 1-4 pcs

Folosirea încărcătorului

Pasul 1

Introduceți bateriile în sloturi conform polarității indicate (+/-). Când introduceți o baterie, trebuie să montați mai întâi capătul terminalului negativ al bateriei și apoi să apăsați ușor partea superioară a bateriei în slot. Trageți mai întâi capătul terminalului pozitiv când scoateți bateria.
Notă: Introducerea mai întâi a capătului terminalului pozitiv (+) al bateriilor AAA poate risca deteriorarea încărcătorului.

Pasul 2


Conectați încărcătorul la o priză de curent alternativ.

Notă: BQ-CC55 acceptă alimentare de 100–240 V AC. Configurația prizei variază în funcție de regiunea de vânzare.


Pasul 3


Cele patru indicatoare LED de deasupra sloturilor clipesc verde de la stânga la dreapta timp de aproximativ trei secunde, în timp ce încărcătorul verifică starea bateriei. Capacitatea rămasă a fiecărei baterii instalate este apoi indicată separat folosind trei culori diferite (roșu: mai puțin de 20% încărcat, galben: 20–80% încărcat și verde: mai mult de 80% încărcat). Dacă o baterie se apropie de sfârșitul duratei de viață, ledul de deasupra slotului său clipește galben. Dacă este introdusă o baterie nevalidă sau o baterie este instalată incorect, ledul de deasupra slotului său clipește roșu, iar alimentarea către acel slot este oprită pentru a preveni deteriorarea bateriei și a încărcătorului. Dacă bateria este compatibilă și instalată corect, iar lumina luminează intermitent în roșu, aceasta a ajuns la sfârșitul duratei de viață și nu poate fi încărcată.Pasul 4


Când o baterie este încărcată, lumina de deasupra slotului său se stinge. Încărcare inteligentă detectează tensiunea și oprește încărcarea înainte de depășire pentru a proteja și extinde durata de viață a bateriei.


Pasul 5


Deconectați încărcătorul de la priza de curent alternativ și scoateți bateriile cât mai curând posibil după încărcare.