DJI DJI Mavic 2 Fly More Kit

1.749,99 Lei

Bonus:

Garantie: 1 AN

Bucuresti: Cu precomanda

Cluj-Napoca: Cu precomanda

Stoc epuizat
Cod Produs: 16215 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 1749 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Service
  • Specificatii tehnice
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)




DJI Mavic 2 Fly More Kit

Kitul Mavic 2 Fly More include două baterii de zbor inteligente, un încărcător auto (pt priza de masina) Mavic 2, un hub de încărcare a bateriei, un adaptor pentru baterie la alimentare, elice cu zgomot redus și o geantă de umăr Mavic 2, oferindu-vă sprijin complet în timpul fotografierii.


Baterii inteligente de zbor

Ambele baterii de zbor inteligente au o capacitate de până la 59,29 Wh și fiecare au un timp de zbor maxim de 31 de minute. Cu un sistem de management inteligent al bateriei DJI încorporat, starea bateriei este monitorizată și raportată în timp real, permițându-vă să vă concentrați mai puțin asupra nivelurilor de putere și mai mult asupra unui zbor epic.








Încărcător de masină Mavic 2

Încărcătorul auto Mavic 2 vă permite să încărcați bateriile în timp ce conduceți și are o putere de ieșire maximă de până la 80W. Dispune de o tehnologie de protecție la joasă tensiune, care vă asigură că încărcarea nu va împiedica pornirea normală.




Hub de încărcare a bateriei

Hub-ul de încărcare a bateriei îmbunătățește eficiența prin încărcarea bateriilor în secvență în funcție de nivelul lor de putere rămas, bateriile mai încărcate primind mai întâi putere. Datorită designului pliabil al acumulatorului de încărcare a bateriei, este ușor să-l duci oriunde te duci. Puteți beneficia chiar de până la patru porturi de încărcare atunci când îl utilizați cu încărcătorul auto sau cu încărcătorul de baterii.







Adaptor Baterie la Power Bank

Adaptorul Baterie la Baterie de Putere transformă bateriile dvs. inteligente de zbor în magazii de energie de mare capacitate. Fiecare adaptor are două porturi USB de tip A, care oferă o ieșire dublă de 10 W, ceea ce vă permite să încărcați complet un smartphone folosind doar 20% dintr-o baterie.






Elice cu zgomot redus

Două perechi de elice cu zgomot redus vin în acest kit. Aceste elice de ultimă generație adoptă un design aerodinamic nou, care are ca rezultat zbor mai liniștit, eficiență crescută și timp de zbor extins.

Geantă de umăr Mavic 2

Geanta multifuncțională de umăr Mavic 2 este special concepută pentru Mavic 2. Este capabilă să țină o dronă, o telecomandă, patru baterii de zbor inteligente, un smartphone, elice suplimentare, filtre ND, cabluri, carduri microSD și o mulțime de alte accesorii.






Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!