In data de 19 Aprilie 2024, Magazinul Fotohobby din Cluj-Napoca va fi inchis intre orele 15 si 18.30

Nikon Nikon D850 body

14.499,99 Lei 13.499,99 Lei

Info:

Campanie Promotionala de Paste la Produsele Nikon - 1 Aprilie - 15 Mai 2024

Garantie:


Persoane fizice: 2 ANI
Persoane juridice: 1 AN
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 14304 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 13499 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (2)
  • Pachetul include
  • Service
  • Review-uri (0)
 
Bun venit la spectacolul imaginilor în format FX, într-o formulă pe care nu aţi mai văzut-o. De la studio, până la cele mai îndepărtate locuri de pe pământ.
 
Senzorul rapid, de rezoluţie foarte înaltă, în format FX al aparatului foto D850 utilizează 45,7 megapixeli de rezoluţie efectivă pentru a furniza fişiere cu detalii bogate, de 45,4 MP. Imprimaţi imagini de foarte înaltă rezoluţie pe formate foarte mari. Înregistraţi filme efectiv pe întregul cadru, la rezoluţii 4K. Senzorul de imagine CMOS, iluminat din spate, nu are filtru optic low-pass şi încorporează micro-lentile pe cip, cu structură fără spaţii, precum şi un strat de acoperire antireflex. Lumina incidentă ajunge mai eficient la fotodiode, astfel încât veţi obţine detalii excepţionale şi un interval dinamic incredibil. Iar sistemul AF cu 153 de puncte, preluat de la D5, asigură focalizarea extrem de precisă şi acoperirea largă de care aveţi nevoie pentru imagini de foarte înaltă rezoluţie pe întregul cadru.
 
 
 
 
Capturaţi momentul câştigător de trofee cu combinaţia esenţială între viteză, detaliu şi precizie. Viteze de fotografiere în serie de până la 9 fps, la rezoluţie completă. Focalizare automată extraordinară.
 
Dezvăluiţi acele secunde extrem de importante, cu combinaţia perfectă între putere şi rezistenţă. D850 înregistrează la 7 fps. Sau puteţi să înregistraţi la 9 fps când utilizaţi gripul opţional MB-D18, cu acumulatorul EN-EL18B (utilizat la D5) introdus. Obţineţi imagini cu rezoluţii complete, chiar şi atunci când fotografiaţi în RAW, iar acumulatorul de la D5 permite înregistrarea unui număr de 1840 de cadre cu o singură încărcare (în modul de declanşare cadru unic, conform standardelor CIPA). Un procesor AF dedicat asigură recunoaşterea foarte rapidă a subiectelor când fotografiaţi la un număr mare de cadre pe secundă: chiar şi subiectele mici care se mişcă rapid în lumină scăzută pot fi urmărite cu o precizie remarcabilă. Iar fanta de card dublă a aparatului foto vă permite să utilizaţi un card SD UHS-II şi un card XQD – cea mai rapidă combinaţie posibilă.
 
 
 
Dezvăluiţi detaliile din cele mai întunecate scene şi cele mai nedesluşite umbre. Cu un interval ISO de top la această clasă, de 64–25600, extensibil de la 32 până la 102400 (echivalent).
Bucuraţi-vă de o funcţionare practic fără zgomot la sensibilităţi ISO ridicate şi de o precizie remarcabilă, chiar şi atunci când fotografiaţi aproape pe întuneric. Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED 5, preluat de la D5, asigură o calitate a imaginii de primă clasă pe intervalul ISO deosebit de larg. Sistemul sensibil de focalizare automată funcţionează cu o precizie foarte mare până la -3 EV pentru toate punctele de focalizare, iar în punctul central, la -4 EV (ISO 100, 20 °C). Senzorul RGB de 180K pixeli şi sistemul de recunoaştere a scenei avansat dau rezultate spectaculoase până la -3 EV.
 
 
 
Performanţa înseamnă totul. Când combinaţi puterea imagistică de foarte înaltă rezoluţie cu flexibilitatea de a fotografia în orice mediu şi de a vă adapta la orice flux de lucru, vă faceţi remarcat.
Flexibilitate creativă. Vitalitate. Precizie. D850 nu este doar performant – acest aparat foto ridică perfecţiunea la un nivel cu totul nou. Obţineţi performanţa imaginilor fără compromis, indiferent dacă fotografiaţi în format RAW de dimensiune Mare, Medie sau Mică. De asemenea, atât aparatul foto, cât şi gripul opţional MB-D18 sunt prevăzute cu elemente extinse de etanşare împotriva intemperiilor: aveţi libertatea de a fotografia pe perioade mai lungi, oriunde. De asemenea, acesta este primul DSLR de până acum care oferă procesarea în mod focus-stacking în aparatul foto, pentru imagini excepţional de clare, cu o profunzime de câmp vastă.
 
 
 
 
NATURĂ
Fiţi incomparabil. Cu rezoluţia, claritatea şi viteza care creează imagini unice, care inspiră admiraţie. Faceţi-i să viseze.
 
Profitaţi din plin de rezoluţia superioară şi de intervalul mare de sensibilităţi ISO, de 64–25600 ale acestui aparat foto, pentru a înfăţişa lumea naturală în detalii aproape incredibile.
De la savană până la pădurile tropicale, senzorul de imagine CMOS în format de cadru întreg, iluminat din spate al aparatului foto D850, oferă imagini uimitor de detaliate, de 45,4 MP. Arhitectura cu lentile pe cip, cu structură fără spaţii, maximizează lumina care atinge senzorul, oferind aparatului foto o plajă largă de sensibilităţi ISO şi un interval dinamic vast. Obţineţi flexibilitatea de a fotografia în orice lumină; sau forţaţi expunerea în post-producţie şi tot obţineţi detalii incredibile. Puteţi să înregistraţi filme secvenţiale la rezoluţii 4K în aparatul foto. Iar cei 45,7 megapixeli efectivi ai senzorului vă permit să creaţi filme secvenţiale la rezoluţii spectaculoase 8K în post-producţie, după o sesiune de fotografiere cu temporizator de interval în aparatul foto. Dispunând de o etanşare extinsă împotriva intemperiilor, acest aparat foto nu se teme de mediile neprietenoase.
 
 
 
Meleaguri îndepărtate. Fosile delicate. Flori sălbatice de munte. Obţineţi o profunzime de câmp vastă, din faţă până în spate, cu modul comutare focalizare din aparatul foto.
Redaţi minunilor naturale mari şi mici claritatea emoţionantă. Modul comutare focalizare din aparatul foto permite combinarea focalizărilor (prin tehnica „focus stacking”) pentru până la 300 de fotografii înregistrate la intervale fixe. Sau puteţi să lucraţi cu fotografiere continuă la până la 5 cadre pe secundă, pentru imagini de rezoluţie completă. Stabiliţi parametrii pentru secvenţa de focus-stacking şi D850 schimbă treptat focalizarea de la punctul de pornire până la infinit. Puteţi să determinaţi distanţa fiecărui pas de focalizare, dispunând de 10 niveluri selectabile. Combinaţi imaginile în post-producţie, pentru a crea imagini în care fiecare detaliu, de la prim-plan până la fundal, este superb definit.
 
 
 
 
Obţineţi fotografii de excepţie ale naturii sălbatice maiestuoase în habitatele naturale, cu modul Fotografiere fără sunet.
Lucraţi fără să fiţi observat şi cu o precizie absolută când fotografiaţi în mod Vizualizare în timp real. Modul Fotografiere fără sunet utilizează obturatorul electronic al aparatului foto pentru a furniza imagini extrem de clare, de 45,4 MP, fără efectul de estompare cauzat de vibraţiile mecanice, la până la 6 fps. Iar atunci când urmăriţi subiecte extrem de rapide, puteţi să fotografiaţi silenţios la până la 30 fps, la 8 MP. 
 
 
 
 
Habitate nocturne. Astrofotografie. Cu funcţionarea fără zgomot la sensibilităţi ISO ridicate şi măsurarea până la -3 EV, D850 oferă o claritate revelatoare.
Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED 5 asigură calitatea remarcabilă a imaginii pe intervalul mare de sensibilităţi ISO, de 64–25600 (extensibil până la ISO 102400, echivalent). Cea mai scăzută limită de măsurare este -3 EV. Iar sistemul AF este sensibil până la -4 EV în punctul central (ISO 100, 20 °C). Aveţi libertatea de a filma cu focalizare automată completă sau cu expunere automată în condiţii aproape de întuneric şi obţineţi rezultate incredibile. Aceeaşi iluminare completă a butoanelor, întâlnită la legendarul D5 de la Nikon, asigură manevrarea simplă în întunericul nopţii.
 
Urmăriţi fiecare mic detaliu – din orice unghi – cu sistemul AF remarcabil, cu modul AF localizată şi cu precizia obiectivelor NIKKOR.
Dumneavoastră vă concentraţi asupra compoziţiei. Sistemul demonstrat de focalizare automată cu 153 de puncte al aparatului foto D850 va avea grijă de precizie. Beneficiaţi de captarea rapidă şi de izolarea uimitoare a fundalului, cu modul Zonă AF grup. Utilizaţi funcţia de urmărire 3-D pentru a urmări cu o precizie absolută chiar şi subiectele mici sau care se mişcă rapid – în orice lumină. Fotografiaţi cu Vizualizare în timp real, cu modul AF localizată, pentru a focaliza o zonă mică a unui subiect macro, precum pistilul unei flori sau antenele unei insecte. Planificaţi şi compuneţi din unghiul perfect, graţie monitorului cu ecran tactil, cu înclinare, de 8 cm (3,2 inci). Indiferent dacă fotografiaţi dintr-o ascunzătoare de pe munte sau de la numai câţiva centrimetri de o insectă ocupată, puterea de rezoluţie legendară a obiectivelor NIKKOR asigură o claritate spectaculoasă.
 
 
 
FOTOGRAFIE SPORTIVĂ COMERCIALĂ
Fiţi excepţional. Stăpâniţi arta mişcării, cu o combinaţie imparabilă între viteză, rezoluţie şi precizie.
 
Pasiune. Dăruire. Pregătire. Fotografiaţi în serii de până la 9 fps. Arătaţi ce înseamnă imaginile detaliate, de 45,4 MP.
D850 fotografiază la 7 fps numai cu corpul. Şi puteţi să fotografiaţi la 9 fps când utilizaţi gripul opţional MB-D18, cu acumulatorul EN-EL18B (utilizat la D5) introdus. Arhitectura cu lentile pe cip, cu structură fără spaţii a senzorului şi sistemul rapid EXPEED 5 asigură detalii excepţionale, un interval dinamic incredibil şi o procesare rapidă. Într-o singură serie de mare viteză, puteţi să fotografiaţi imagini RAW (de dimensiune Mare) comprimate fără pierderi/necomprimate, de 14 sau 12 biţi. Iar senzorul de imagine asigură o rezoluţie suficientă pentru panouri informative exterioare de 8K.
 
Numărul mare de pixeli este neîndurător. Precizia este de importanţă critică. D850 face faţă provocării cu o claritate superioară în orice lumină.
D850 este echipat cu acelaşi puternic sistem AF cu 153 de puncte ca vârful de gamă D5 – o tehnologie foarte apreciată de profesionişti, ca fiind cea mai bună în domeniu. Indiferent cât de rapidă este acţiunea, aparatul foto nu face compromisuri. Zona largă de acoperire a focalizării automate şi impresionantul mod de urmărire 3D oferă o precizie fără egal când urmăriţi subiectele în orice parte a cadrului. Sensibilitatea AF de până la -4 EV (ISO 100, 20 ºC) permite performanţe superioare în condiţii de iluminare scăzută. Iar calitatea imaginii este excepţional de curată pe intervalul larg de sensibilităţi la lumină ISO, de 64–25600.
 
 
 
Arătaţi puterea. Exprimaţi pasiunea. Înregistraţi fiecare broboană de sudoare, cu funcţia de recunoaştere a subiectului, care este deosebit de precisă şi cu reproducerea remarcabilă a culorilor.
Senzorul RGB de 180K pixeli şi sistemul de recunoaştere a scenei avansat asigură o recunoaştere facială excelentă şi tonuri ale pielii uimitor de precise. Sensibilitatea deosebită la lumină scăzută permite măsurarea până la -3 EV (cu f/1.4, ISO 100, 20°C) – un avantaj distinctiv când fotografiaţi scene cu contrast scăzut sau când utilizaţi un teleconvertor şi o diafragmă efectivă mai închisă. În combinaţie cu puterea procesorului EXPEED 5, senzorul îmbunătăţeşte precizia de măsurare, oferindu-vă rezultate şi mai stabile.
 
 
 
Fiţi martorul performanţelor fără compromis, indiferent dacă fotografiaţi în format RAW de dimensiune Mare, Medie sau Mică. Beneficiaţi de viteze foarte mari de transfer fără fir.
Continuaţi să fotografiaţi la până la 9 cadre pe secundă (utilizând gripul opţional MB-D18), indiferent de dimensiunea de fişier la care fotografiaţi. Fotografiaţi imagini RAW de dimensiune Mare, de 45,4 MP, pentru a imprima imagini cu rezoluţii foarte înalte pe formate foarte mari. De asemenea, puteţi să fotografiaţi imagini RAW de dimensiune Medie, de 25,6 MP sau RAW de dimensiune Mică, de 11,4 MP (ambele de 12 biţi, comprimate fără pierderi), care sunt ideale când doriţi să economisiţi spaţiul de stocare sau să trimiteţi pe loc imaginile către client. Transmiţătorul fără fir WT-7 compatibil vă permite să conectaţi un cablu de reţea la aparatul foto şi să transferaţi direct imaginile pe un server FTP sau pe un computer, la viteze de până la 866,7 Mbps
 
 
 
Divizaţi mişcarea. Construiţi imaginea. Utilizaţi modul de suprapunere cu Expunere multiplă din aparatul foto, pentru a demonstra viteza, intensitatea şi abilitatea din spatele fiecărei mişcări.
Funcţia Expunere multiplă a aparatului foto este o funcţie flexibilă, care permite până la 10 înregistrări la până la 9 fps (când fotografiaţi cu gripul opţional MB-D18). Puteţi să fotografiaţi la această cadenţă indiferent ce dimensiune sau format de fişier utilizaţi. Imaginile individuale înregistrate, precum şi imaginea de suprapunere pot fi confirmate în timpul fotografierii. De asemenea, puteţi să ştergeţi şi să fotografiaţi din nou imaginea finală, pentru a obţine cel mai impresionant cadru de finisare. Totodată, este posibil să selectaţi o imagine RAW (L) ca primă imagine a suprapunerii. Toate imaginile fotografiate în modul Expunere multiplă sunt salvate individual, astfel încât să puteţi extrage cadre orientative pentru alte scopuri. Patru moduri diferite de suprapunere – Adăugare, Medie, Mai luminos şi Mai întunecat – vă oferă flexibilitate suplimentară.
 
 
Obţineţi confirmarea acţiunii în timp real a subiectului, văzut extrem de clar în vizorul optic de 0,75x. Cea mai mare magnificare de până acum la gama de vizoare pentru aparate foto DSLR în format FX de la Nikon
Încadraţi în mod dramatic subiecte sportive în momentul acţiunii explozive, graţie unghiului de câmp larg al vizorului optic. Elementele OLED contribuie la citirea simplă a informaţiilor de fotografiere în orice condiţii de iluminare. Pentru a beneficia de cea mai bună precizie, împerecheaţi aparatul foto D850 cu un obiectiv NIKKOR echipat cu modul SPORT VR (reducerea vibraţiilor). Acest mod dedicat asigură imaginii din vizor o stabilitate şi mai bună – lucru care este util când fotografiaţi acţiuni extrem de rapide sau când rotiţi panoramic aparatul foto.
 
 
NUNŢI
Emoţii mari. Gesturi elegante. Pătrundeţi în nucleul de energie şi forţă al momentelor intime, cu controlul precis şi claritatea emoţionantă.
 
Faceţi mai mult decât să-i fotografiaţi. Spuneţi povestea lor. Cu uimitoarea sensibilitate la lumină şi vastul interval dinamic, îi veţi încânta prin puterea detaliilor.
Cuplul fericit în negru şi alb, pe fundalul luminos al soarelui strălucitor. Şi invitaţii, în costume colorate, dansând în lumina fluorescentă. Indiferent ce condiţii vă oferă acea zi, arhitectura senzorului iluminat din spate al aparatului foto D850 oferă imagini uimitor de detaliate, de 45,4 MP. Gradaţiile tonale sunt deosebit de cursive, de la negrul autentic şi orice alte culori, până la albul pur. Calitatea imaginii este excepţional de curată pe intervalul mare de sensibilităţi la lumină ISO, de 64–25600, care este disponibil şi pentru înregistrarea imaginilor video 4K. Indiferent dacă fotografiaţi sau filmaţi, nimic nu vă opreşte să fiţi creativ în orice lumină a zilei. Continuaţi apoi şi noaptea.
 
 
 
Înregistraţi imagini de primă clasă în orice loc de ceremonie. Măsurarea automată a expunerii vă permite să fotografiaţi în lumina lunii. Modul Fotografiere fără sunet vă permite să fotografiaţi neobservat.
Indiferent dacă fotografiaţi pe o plajă din Caraibe sau într-o biserică medievală, D850 excelează în mediile romantice. Cea mai scăzută limită de măsurare este -3 EV (cu f/1.4, ISO 100, 20 °C), care permite expuneri automate precise chiar şi atunci când singura lumină este lumina lunii. De asemenea, acest aparat foto dispune de fenomenalul sistem AF cu 153 de puncte, cu care este echipat şi vârful de gamă D5, fiind sensibil până la -4 EV în punctul central (ISO 100, 20 °C). Iar când momentele perfecte necesită linişte totală, modul Fotografiere fără sunet permite fotografierea extrem de clară, la rezoluţii foarte înalte, fără să se audă zgomotul obturatorului (până la 6 cadre pe secundă, la fotografierea cu Vizualizare în timp real).
 
Portretele de nuntă foarte reuşite nu sunt întâmplătoare. Sistemul de recunoaştere a scenei avansat şi posibilităţile de iluminare controlată prin radio ale aparatului foto vă oferă o flexibilitate remarcabilă.
Rămâneţi fidel propriei viziuni asupra fiecărui moment. De la o mare de feţe zâmbitoare până la primul dans, veţi deţine controlul deplin. D850 moşteneşte de la D5 senzorul de măsurare şi sistemul de recunoaştere a scenei avansat. Recunoaşterea facială superioară în scenele de grup vă oferă libertatea de a redefini frumuseţea fotografiilor de nuntă clasice. Modurile îmbunătăţite de balans de alb automat permit reproducerea cu o acurateţe superioară a culorilor delicate şi a tonurilor pielii. Renumitul sistem de iluminare avansată fără fir de la Nikon vă permite să aranjaţi scena exact aşa cum doriţi.
 
 
FASHION
Provocaţi excepţiile. Refaceţi regulile. Când aveţi puterea imagistică de a merge dincolo de limite, cadrele obţinute nu vor fi doar impresionante. Vor fi emblematice.
 
Optaţi pentru totala dezvăluire. Magia se află în tuşa personală. Şi în imaginile bogat detaliate, de 45,4 MP. Acesta este instrumentul esenţial pentru lucrările dumneavoastră esenţiale.
Arătaţi-vă stilul. Tare şi clar. Graţie senzorului CMOS iluminat din spate şi sistemului de procesare a imaginii EXPEED 5, D850 oferă combinaţia esenţială între rezoluţie şi intervalul dinamic. Calitatea imaginii este excepţional de curată pe intervalul mare de sensibilităţi la lumină ISO, de 64–25600. Iar intervalul dinamic este excepţional la valori ISO atât ridicate, cât şi scăzute. Cu puterea imagistică a celor 45,7 megapixeli efectivi, puteţi să reproduceţi simplu imaginile pe imprimate de orice dimensiune şi obţineţi libertatea de a prelucra imaginile în post-producţie, fără să sacrificaţi niciun detaliu.
 
 
 
Prea multe detalii? Imposibil. Textură, model, culoare. Tot ce contează este detaliul.
Demonstraţi-vă flerul pentru subiect, într-o strălucire extrem de clară. Când fotografiaţi prin vizor, sistemul de control al vibraţiilor mecanice al aparatului foto contracarează vibraţiile cauzate de acţionarea obturatorului şi de ridicarea oglinzii. Veţi obţine imagini extrem de clare, de 45,4 MP. Iar când totul trebuie să fie silenţios în timpul şedinţei foto, modul Fotografiere fără sunet vă permite să înregistraţi la până la 6 cadre pe secundă în mod Vizualizare în timp real, fără sunetul mecanic al obturatorului.
 
Fiecare zonă luminoasă. Fiecare nuanţă de negru. Având un interval dinamic excepţional, acest aparat foto este pensula artistului.
D850 oferă un interval dinamic incredibil pe intervalul mare de sensibilităţi ISO, de 64–25600. Puteţi să extindeţi sensibilitatea la lumină până la echivalentul ISO 32, cu setarea Lo 1 şi până la echivalentul ISO 108400, cu setarea Hi 2. Procesorul EXPEED 5 asigură imagini extraordinar de clare. Măsurarea poate coborî până la -3 EV şi sistemul de focalizare automată dispune de o sensibilitate de până la -4 EV (ISO 100, 20 °C) în punctul central. Profitaţi de definiţia bogată a tonurilor în cea mai puternică lumină a soarelui. Definiţi clar detaliile din cele mai nedesluşite umbre. Gestionaţi simplu reflexiile sau luminile lămpilor cu LED din studio. Sau dezvăluiţi secretele nopţii, fără a avea nevoie de iluminare suplimentară.
 
 
 
 
Dansul, unduirea, săritura, răsucirea. Cu remarcabila combinaţie între rezoluţie şi putere, D850 va înregistra frumuseţea mişcării cu o fineţe excepţională.
Oricum le-aţi cere modelelor să se mişte, D850 vă oferă precizia necesară pentru o înregistrare de calitate. Aparatul foto fotografiază la 7 fps numai cu corpul. Sau puteţi să înregistraţi la până la 9 fps utilizând gripul opţional MB-D18, cu acumulatorul EN-EL18B (utilizat la D5) introdus. Sistemul AF rapid şi precis, cu 153 de puncte – moştenit de la D5 – oferă o acoperire extinsă a cadrului, de mare densitate. Subiectele de la marginea cadrului sunt detectate uşor, iar fotografierea verticală poate fi executată cu o precizie deosebită. Modul Zonă AF grup asigură izolarea remarcabilă a fundalului, chiar şi atunci când fotografiaţi subiecte pe un fundal colorat în mod similar.
 
 
 
Cele mai mici detalii. Cu o focalizare fascinantă. Cu modul excepţional AF localizată, puteţi să urmăriţi mai bine elementele foarte fine.
Modul AF localizată (disponibil la fotografierea cu Vizualizare în timp real), vă permite să creaţi viziuni dramatice ale micilor detalii: logoul de pe o nouă componentă tehnologică, textura unei rochii. Monitorul LCD cu ecran tactil de 8 cm (3,2 inci), cu înclinare, cu 2.359.000 puncte, oferă declanşarea şi focalizarea automată la atingere în timpul fotografierii cu Vizualizare în timp real, pentru o compoziţie mai liberă. Confirmaţi rapid fotografiile cu detalii uimitoare, pe afişajul de înaltă rezoluţie, cu contrast ridicat: atingeţi de două ori o porţiune a oricărei imagini, pentru a vedea o vizualizare de 100 % a zonei de imagine. Meniul de setare a dimensiunii de decupare, care este accesibil tot în mod Vizualizare în timp real prin intermediul butonului i, simplifică redimensionarea şi trimiterea pe loc a imaginilor către clienţi.
 
 
Reflexii subtile. Expresii bine evidenţiate. Obţineţi confirmarea clară, în timp real a detaliului pe care îl încadraţi, cu luminosul vizor optic de 0,75x.
Unghiul de câmp larg al vizorului şi afişajul de înaltă rezoluţie, cu contrast ridicat, garantează confirmarea extrem de clară a fiecărui detaliu al subiectului. Elementele OLED contribuie la citirea simplă a informaţiilor de fotografiere în orice condiţii de iluminare. Iar funcţia de control al vibraţiilor mecanice contracarează vibraţiile atât ale acţionării obturatorului, cât şi ale ridicării oglinzii, minimizând efectiv cauzele estompării. Imaginile pe care le înregistraţi vor fi la fel de clare ca vizorul prin care le încadraţi.
 
 
 
Mergeţi liber oriunde vă poartă ideile. Capabilităţile de iluminare controlată prin radio şi intervalul ISO larg ale aparatului foto vă oferă flexibilitatea de a fotografia oriunde.
D850 oferă o calitate a imaginii excepţional de curată pe intervalul mare de sensibilităţi la lumină ISO, de 64–25600. Aveţi libertatea totală de a fotografia în lumina disponibilă. Când lucraţi cu lumină de studio sau lumină exterioară controlată, sistemul de iluminare avansată fără fir de la Nikon vă permite să comandaţi cu uşurinţă configuraţii simple sau multiple de bliţuri. Amplasaţi până la trei grupuri de dispozitive Speedlight la distanţă, pentru a obţine fotografii luminate creativ, fără să existe practic interferenţe de la obstacole sau de la lumina ambiantă. Fiind disponibilă o gamă de dispozitive Speedlight şi sistemele Speedlight potrivite pentru fiecare situaţie, puteţi să călătoriţi cu un bagaj mic. Şi totuşi să fiţi creativ în stil mare.
 
 
VIDEO
Emoţionaţi-i. Când lucraţi cu rezoluţii 4K/UHD pe întregul cadru şi nu trebuie să vă gândiţi la un factor de decupare, scenele înregistrate nu vor fi doar remarcabile. Vor fi cinematografice.
 
Înregistraţi filme secvenţiale 4K pe întregul cadru – în aparatul foto. Creaţi filme secvenţiale 8K meticuloase în post-producţie, din sesiunile de fotografiere fără sunet cu temporizator de interval, din aparatul foto.
Stele rotitoare. Nori curgători. Cu rezoluţia de 45,7 megapixeli efectivi şi fotografierea fără sunet cu temporizator de interval, D850 este un maestru al producţiei de filme secvenţiale. Fotografierea fără sunet cu temporizator de interval vă permite să înregistraţi perioade mari de timp, fără să vă faceţi griji cu privire la degradarea obturatorului, efectul de estompare cauzat de vibraţiile mecanice sau zgomotul obturatorului. Modul Expunere automată extinde măsurarea până la -3 EV, astfel încât puteţi să redaţi clar peisajele cu stele sau din natură – şi să filmaţi cu succes tranziţiile de la lumina zilei la noaptea înstelată. Intervalul minim de fotografiere de 0,5 s asigură cursivitatea segmentelor de film cu nori schimbători şi dâre de stele.
 
 
Reflectaţi-vă perfect viziunea creativă. Fără a fi limitat de vreun factor de decupare, puteţi să profitaţi din plin de obiectivele cu distanţă focală fixă de la Nikon, pentru a crea segmente de film realmente cinematografice.
Unghiuri foarte largi şi o frumoasă profunzime de câmp scăzută: D850 înregistrează fiecare scenă în detalii de excepţie. Puteţi să înregistraţi filme 4K/UHD pe întregul cadru la 30p şi filme full HD la până la 120p. Arhitectura cu lentile pe cip, cu structură fără spaţii, maximizează lumina care atinge senzorul în format FX, permiţând un interval dinamic mult mai mare şi sensibilităţi ISO superioare. Rapidul procesor EXPEED 5 oferă fişiere foarte curate, fără zgomot, fără efect moiré sau culori false. Puteţi să înregistraţi filme secvenţiale la rezoluţii 4K în aparatul foto. Iar cei 45,7 megapixeli efectivi ai senzorului vă permit să creaţi filme secvenţiale la rezoluţii spectaculoase 8K în post-producţie, după o sesiune de fotografiere cu temporizator de interval în aparatul foto.
 
 
Cu senzorul rapid în format FX, de foarte înaltă rezoluţie, cu EXPEED 5 şi cu opţiunea Uniform din Picture Control, D850 vă oferă libertatea creativă maximă când filmaţi – şi în post-producţie.
Senzorul FX de mare viteză şi procesorul EXPEED 5 rapid asigură un interval dinamic incredibil. Aveţi libertatea de a filma până la sensibilitatea ISO 12800 sau una superioară, fără să vă faceţi griji în privinţa zgomotului. Iar dacă înregistraţi segmente de film secundare, puteţi să le combinaţi fără probleme cu segmente de film de la orice aparat foto Nikon care este echipat cu EXPEED 5. În post-producţie, calitatea fişierelor create de D850 vă oferă o libertate imensă la editare şi vă permite să extrageţi imagini statice de înaltă calitate. Pentru a asigura cea mai bună versatilitate la post-producţie, puteţi să fotografiaţi cu setarea Uniform din Picture Control. Veţi reţine toate detaliile şi veţi păstra informaţiile despre tonurile bogate atât în zonele luminoase, cât şi în zonele umbrite.
 
 
Înregistraţi imagini video Full HD bogat detaliate, la cadenţe de cadre de până la 120p. Surprindeţi fiecare nuanţă cu o claritate de excepţie, chiar şi atunci când înregistraţi în condiţii de iluminare dificilă.
Impresionaţi-vă auditoriul cu segmentele cu redare încetinită, care sunt incredibil de cursive şi etalează uimitoarea sensibilitate la lumină. D850 înregistrează imagini video cu redare încetinită de 4x la cadenţe de cadre de 120/100p (cu redare la 30/25p) sau de 5x la 120p (cu redare la 24p) ¹. Calitatea imaginii este excepţional de curată pe intervalul de sensibilităţi ISO de 64–25600 al aparatului foto, care se poate extinde de la 32 până la 102400 (echivalent). Iar sensibilitatea ISO automată în modul [M] vă permite să configuraţi setările ISO maxime cu care doriţi să lucraţi: ideală când doriţi să asiguraţi tranziţii cursive între zonele întunecate şi luminoase. Sau viceversa.


De la luminos la întunecat şi înapoi. Gestionaţi nivelurile de expunere cu Măsurarea evaluativă a zonelor luminoase şi cu Afişarea zonelor luminoase cu model de zebră.
Funcţiile Măsurare evaluativă zone luminoase şi Afişare zone luminoase ale aparatului foto D850 ar putea deveni două dintre cele mai importante instrumente din arsenalul dumneavoastră. Funcţia Măsurare evaluativă zone luminoase oferă prioritate porţiunilor mai luminoase dintr-o scenă, pentru a asigura expuneri mai bune şi a evita pierderea de detalii. Afişarea zonelor luminoase cu model de zebră de pe monitorul aparatului foto dezvăluie locurile exacte unde apar zone luminoase complet albe. Puteţi să alegeţi între două modele de zebră, având astfel o indicaţie clară a zonelor luminoase, indiferent de modelele şi texturile subiectelor. De asemenea, puteţi să reglaţi nivelul de luminozitate al afişajului, în intervalul 180–255, în funcţie de necesităţi.
 
 
Cu o gamă largă de comenzi tactile, monitorul de înaltă rezoluţie facilitează compunerea şi confirmarea cadrelor.
Înclinaţi la diverse unghiuri monitorul LCD de 8 cm (3,2 inci), de înaltă rezoluţie, sensibil la atingere, pentru a compune cadre de la înălţimi la care altfel nu puteţi ajunge. Puteţi să reglaţi luminozitatea şi/sau nuanţa monitorului, pentru a asigura pre-focalizarea extrem de clară şi confirmarea cadrelor în orice mediu de producţie. Efectuaţi setări unice pentru înregistrarea filmelor, pe ecranul de meniu de film independent al aparatului foto D850, fără să afectaţi setările existente pentru imaginile statice, simplificând astfel comutarea între moduri. Prin apăsarea butonului i, veţi putea accesa setările pentru filme în timp ce obturatorul este în funcţiune.


Cu D850 se călătoreşte uşor şi este simplu de montat. În studio sau la faţa locului, beneficiaţi de ieşirea HDMI curată, de monitorizarea audio în timp real şi de un meniu de atenuator.
D850 oferă o ieşire HDMI curată de 4:2:2 pe 8 biţi, plus înregistrarea simultană a segmentelor de film de rezoluţie completă în aparatul foto şi pe un dispozitiv de înregistrare extern. Datele sunt transmise la dimensiunea de imagine şi cadenţa de cadre stabilite şi nu conţin informaţiile suprapuse, care pot fi afişate simultan pe monitorul TFT al aparatului foto. Dacă dispozitivul de înregistrare extern pe care îl utilizaţi este compatibil cu Atomos Open Protocol, puteţi să sincronizaţi pornirea/oprirea înregistrării filmelor între dispozitive. Intrarea pentru microfon stereo şi ieşirea audio vă permit să reglaţi fin nivelurile sunetului în condiţii de izolare fonică, atât înainte, cât şi în timpul înregistrării. Iar când filmaţi la faţa locului, noul meniu de atenuator vă poate ajuta să evitaţi distorsiunile. Pur şi simplu activaţi atenuatorul şi aparatul foto va reduce automat sensibilitatea microfonului, după cum este necesar. Ideal în situaţii în care nivelul sunetului ambiant se poate schimba neaşteptat.
 
 
Filmaţi mai mult de o oră utilizând acumulatorul EN-EL15a al aparatului foto. Înregistraţi mai mult de trei ore utilizând gripul MB-D18.
Circuitul de alimentare cu eficienţă energetică şi sistemul de procesare a imaginii EXPEED 5 cu care este echipat D850 vă oferă mai mult timp de înregistrare între încărcări. Înregistraţi materiale video de până la aproximativ 70 de minute, cu o singură încărcare a acumulatorului EN-EL15a al aparatului foto. Sau utilizaţi ca sursă de alimentare gripul opţional MB-D18 (cu acumulatorul EN-EL18B de la D5 introdus) şi înregistraţi până la aproximativ 215 minute ².
 
 
 
 
 
Obiectivele cu distanţă focală fixă şi deschidere mare a diafragmei, de f/1.4 şi f/1.8 de la Nikon, vă oferă un control estetic excepţional în orice lumină. Aşteptaţi-vă la o putere de rezoluţie extraordinară, chiar şi atunci când fotografiaţi cu diafragma larg deschisă.
Utilizaţi sistemele optice NIKKOR, şi D850 devine un sistem cinematografic unic prin agilitatea sa. Obiectivele NIKKOR sunt foarte apreciate de cineaşti, datorită clarităţii şi capacităţilor excepţionale de redare. Zona de imagine amplă a formatului FX se combină minunat cu puterea de rezoluţie a obiectivelor cu distanţă focală fixă şi deschidere mare a diafragmei de la Nikon, pentru a asigura o profunzime de câmp incredibilă. Creaţi o atmosferă intimă cu obiectivul NIKKOR de 28 mm, f/1.4, care dispune de caracteristici de bokeh de excepţie. Sau utilizaţi o deschidere şi mai mare şi înregistraţi segmente de film captivante cu obiectivul NIKKOR de 20 mm, f/1.8.
 


CONECTIVITATE
Fotografiaţi mai mult. Aşteptaţi mai puţin. D850 va eficientiza fluxul de lucru, prin transferuri de date de mare viteză şi conectivitate fără fir.

Portul USB 3.0 al aparatului foto permite transferul de mare viteză al unor volume mari de date, ceea ce este ideal pentru fotografierea în mod conectat. Pentru a beneficia de o conexiune fără fir şi Ethernet extrem de rapidă, puteţi să împerecheaţi aparatul foto D850 cu transmiţătorul opţional WT-7A. Acest transmiţător fără fir vă permite să trimiteţi fişiere către un server FTP sau un computer, cu viteze de până la 866,7 Mbps. De asemenea, puteţi să încărcaţi rapid fişiere JPEG de înaltă calitate în fluxul personal de pe reţelele de socializare sau într-o galerie online sigură, prin intermediul aplicaţiei SnapBridge. O facilitate ideală, care vă permite să arătaţi unui client din orice parte a lumii cum evoluează o sesiune de fotografiere. De asemenea, aplicaţia SnapBridge simplifică marcarea cu geoetichete a imaginilor.
 
 
Compatibilitate cu SnapBridge
Funcţiile Bluetooth® şi Wi-Fi® încorporate în aparatul foto sunt disponibile numai când se utilizează SnapBridge.¹ ² Aplicaţia SnapBridge de la Nikon trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte ca aplicaţia SnapBridge să poată fi utilizată cu acest aparat foto.
 
 
Utilizarea aplicaţiei SnapBridge
Cerinţe de sistem: Android 5.0 sau o versiune ulterioară iOS 8.4 sau o versiune ulterioară Un dispozitiv cu Bluetooth® 4.0 sau cu o versiune ulterioară¹.
 
Pentru informaţii despre compatibilitate şi pentru a descărca aplicaţia, vizitaţi pagina SnapBridge
 
 
 
Pregătit odată cu dumneavoastră
SnapBridge utilizează Bluetooth® Low Energy pentru a vă menține conectate aparatul foto și dispozitivul inteligent atunci când se află unul în apropierea celuilalt.1


Tehnologia Bluetooth® Low Energy vă menține conectate aparatul foto și dispozitivul inteligent cu un consum de energie neglijabil.1 SnapBridge trece automat la funcţia Bluetooth atunci când transferați fotografii de 2 MB pregătite pentru web pe dispozitivul dumneavoastră inteligent. Și la funcția Wi-Fi® încorporată în aparatul foto atunci când transferați filme sau fișiere în format JPEG de mari dimensiuni.2
 
 
Preluaţi controlul. De la distanţă.
SnapBridge vă permite să utilizați smartphone-ul sau tableta pentru a fotografia de la distanță.
Acces simplu la principalele butoane de comandă ale aparatului foto prin intermediul dispozitivului dumneavoastră inteligent.
 

Rezolutie:: 45,7 Mpx

Senzor: Full Frame

Dimensiune senzor:: 35,9 mm x 23,9 mm

Tip senzor/ Marire: BSI CMOS

Procesor de imagine: EXPEED 5

Sensibilitate ISO:: 64-25600

Balans alb:: Automat (3 tipuri), lumină naturală automată, incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina directă a soarelui, bliţ, înnorat, umbră, presetare manuală (se pot stoca până la 6 valori, măsurare balans d

Format Fisiere:: NEF (RAW): 12 sau 14 biţi (comprimat fără pierderi, comprimat sau necomprimat); sunt disponibile dimensiunile mare, medie şi mică (imaginile medii şi mici sunt înregistrate la o adâncime de 12 biţi, u

Shutter Speed:: 1/8000 până la 30 s, în paşi de 1/3, 1/2 sau 1 EV, bulb, durată x 250

Filmare: 4k

Dimensiune LCD:: 3.2 inch

Numar pixeli LCD:: 2.359.000 puncte (XGA)

Ecran Rabatabil: Da

Acoperire Vizor:: 100%

Sistem de Focalizare: Modul de senzor cu focalizare automată Multi-CAM 20K cu detecţie de fază TTL, reglare fină şi 153 de puncte de focalizare (inclusiv 99 de senzori de tip cruce şi 15 senzori compatibili cu f/8), din ca

Masurarea Expunerii:: Măsurare expunere TTL utilizând senzorul RGB cu aproximativ 180K (180.000) pixeli

Viteza maxima de sincronizare:: X=1/250 s; se sincronizează cu obturatorul la 1/250 s sau la un timp mai lung; este acceptată sincronizarea rapidă FP automată

Moduri AF (Focalizare automată): AF servo unică (AF-S), AF servo continuă (AF-C): urmărire focalizare predictivă activată automat conform stării subiectului, Focalizare manuală (M): se poate utiliza telemetrul electronic

Moduri de declanşare: S (cadru unic), CL (continuu cu viteză redusă), CH (continuu cu viteză ridicată), Q (declanşare silenţioasă), QC (declanşare continuă silenţioasă), autodeclanşator, MUP (oglindă sus)

Fotografiere continuă (rafala): Până la 9 fps cu un acumulator EN-EL18b introdus într-un grip MB-D18; CL: 1 până la 8 fps; CH: 9 fps; QC: 3 fps. Alte surse de alimentare CL: 1 până la 6 fps; CH: 7 fps; QC: 3 fps

Memorie suportata: 1 card XQD şi 1 card Secure Digital (SD). Oricare dintre carduri poate fi utilizat ca suport principal de stocare sau pentru copii de siguranţă ori pentru stocarea separată a imaginilor NEF (RAW) şi J

Wi-Fi: Da

Tip baterie / acumulator:: EN-EL15a

Greutate:: Aprox. 1005 g cu acumulator şi card de memorie XQD, dar fără capac corp; aprox. 915 g (doar corpul aparatului foto)

Body / Kit: Body

Service Nikon
 

Restart Service este centru autorizat national service Nikon in Romania pentru aparate foto, obiective si accesorii. Daca aveti nevoie de reparatii Nikon in perioada de garantie sau postgarantie va rugam sa ne contactati la telefon 021.313.45.66 sau email solutie@restart.ro , nikon@restart.ro.
 
Program: LUNI - VINERI: 09:30 - 18:00

Adresa: Str. Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti


Reparatii aparate foto Nikon in perioada de garantie

Procedura de intrare service pentru produsele Nikon in perioada de garantie

Daca in perioada de garantie produsul dvs. Nikon se defecteaza, centrul service Nikon il repara in conditii de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs. Pentru aceasta trebuie sa urmati urmatoarea procedura:

In cazul in care locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Curier la adresa Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4, Bucuresti.

In cazul in care nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Curier la centrul service Nikon, Strada Splaiul Unirii nr. 74, Sector 4. Comanda la curier o plasati dvs, numarul de telefon al curieratului este: 021/9282. Acesta va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.


Toate produsele Nikon care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (iar daca se cunoaste, de mentionat si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).

Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala/bon fiscal de achizitie care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si certificatul de garantie in original al produsului.

Stadiul reparatiei produsului dvs il puteti afla utilizand codul de service (diponibil pe fisa service sau prin e-mail) pe site-ul www.nikonrepair.ro

Dupa ce produsul a fost reparat veti fi contactat pentru ridicarea acestuia sau va fi expediat catre dvs, dupa caz.

Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie nu se inapoiaza. Restart Service nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in centrul de service Nikon, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

ATENTIE!!! GARANTIA ORIGINALA NIKON SE AFLA PE ULTIMA PAGINA A MANUALULUI DE UTILIZARE(A NU SE PIERDE).


Skin Media
Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1, 014011.

Program Service:
Luni - Vineri: 09.30 - 18.00
Program Service Nikon:
Luni, Joi: 08.30 - 20.00
Marti, Miercuri, Vineri: 09.30 - 18.00
Telefon: 021-316.81.44
Email: garantii@skin.ro

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!