Sigma SIGMA 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS | Sports - Obiectiv Mirrorless Montura SONY-E

11.999,00 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 732965 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 11999 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (3)
  • Pachetul include
  • Specificatii tehnice
  • Review-uri (0)
 
 
 
 

Momentul decisiv,
capturat exact așa cum s-a intenționat.

 

Primul și singurul* zoom ultra-teleobiectiv 10x fără oglindă din lume,
acum disponibil de la SIGMA.


SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports este un obiectiv cu zoom ultra-teleobiectiv de mare putere, exclusiv pentru camerele full-frame fără oglindă, cu o distanță focală unică de 10x. Cel mai recent design optic oferă performanțe optice ridicate pe toată gama de zoom, chiar și cu zoom 10x, ceea ce îl face capabil să surprindă orice scenă la înaltă definiție. Motorul liniar nou dezvoltat „HLA (Actuator liniar cu răspuns ridicat)” oferă o focalizare automată fără precedent, rapidă și precisă. În plus, algoritmul nou dezvoltat „OS2” permite stabilizarea imaginii cu 7 trepte la capătul larg și 6 trepte la capătul teleobiectiv. Desigur, este echipat și cu Zoom Dual Action, Structură rezistentă la praf și stropire, precum și o multitudine de funcții și specificații personalizabile ale liniei Sport SIGMA pentru a răspunde nevoilor diferitelor medii și situații de fotografiere. Cu numeroasele sale caracteristici și performanța optică stelară, acest obiectiv surprinde momentul cu un sentiment bogat de dinamism.

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports este un obiectiv cu zoom ultra-teleobiectiv unic, care combină mărirea ridicată cu un nivel extrem de ridicat de calitate a imaginii și mobilitate.
* Ca obiectiv interschimbabil exclusiv pentru mirrorless, începând cu ianuarie 2023 de către SIGMA


Caracteristici

Singurul obiectiv cu zoom de 60-600 mm,
capabil să facă față fiecărei situații, de la standard la ultra-telefotografie, singur

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports este un obiectiv cu zoom ultra-teleobiectiv 10x pentru camerele full-frame fără oglindă care acoperă o gamă de zoom de 60-600 mm, o gamă disponibilă numai de la SIGMA. Permite utilizatorilor să surprindă perfect scene de la prim-planuri până la fotografii la distanță lungă, fără a schimba obiectivul, chiar și în situații dificile, cum ar fi spectacolele aeriene sau evenimentele sportive profesionale.


Performanță optică stabilă și ridicată pe toată gama de zoom

 

SIGMA a folosit cel mai recent design optic pentru a corecta eficient aberațiile cromatice care tind să apară în intervalul ultra-telefotografic folosind o varietate de materiale de înaltă calitate, inclusiv elemente de sticlă FLD și SLD. Obiectivul este capabil să surprindă fiecare moment cu o calitate ridicată a imaginii fără compromisuri în intervalul unic de distanțe focale de 60-600 mm.
Distanța minimă de focalizare este de 45 cm la capătul lat, iar la distanța focală de 200 mm, obiectivul oferă un raport maxim de mărire de 1:2,4, permițând utilizatorilor să se bucure și de obiectiv ca obiectiv macro teleobiectiv, adăugând versatilitatea sa generală.


AF de mare viteză datorită motorului nou dezvoltat „HLA” pentru a surprinde momentul decisiv

 

Autofocusul SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sport folosește motorul liniar nou dezvoltat „HLA (Actuator liniar cu răspuns ridicat)”. Acest motor liniar de mare putere și controlul electronic avansat realizează o focalizare automată silențioasă, cu o viteză mare și o precizie ridicată de neegalat. Noul motor permite, de asemenea, performanțe ridicate de urmărire a focalizării, asigurând că momentul decisiv nu este ratat în fotografia sportivă și în orice altă situație în care subiecții sunt în mișcare, de la autovehicule la păsări în zbor.

Algoritm de stabilizator optic nou dezvoltat „OS2” cu capacitate mare de compensare de până la 7 trepte

Funcția OS (Optical Stabilizer) folosește algoritmul SIGMA nou dezvoltat „OS2”. Noul algoritm îmbunătățește semnificativ performanța de stabilizare a imaginii, cu 7 trepte la capătul larg și 6 trepte la capătul teleobiectiv. Acest lucru permite obiectivului să surprindă momente puternice și dinamice cu un sentiment bogat de mișcare.
Obiectivul este echipat cu două moduri de sistem de operare: Modul 1 este potrivit pentru fotografierea generală, iar Modul 2 este cel mai potrivit pentru fotografii cu panoramă rapidă, de exemplu în sporturile cu motor și în alte situații dinamice. În Modul 2, un senzor de accelerație combinat cu sistemul de operare inteligent SIGMA, un algoritm special conceput pentru fotografii panoramice, permit stabilizarea eficientă a imaginii chiar și atunci când camera este mișcată pe verticală sau în diagonală, indiferent de orientarea orizontală și verticală a obiectivului. Aceasta înseamnă că mișcarea subiectului poate fi exprimată fără a pierde efectul fotografiilor panoramice.

Structură multimaterială pentru rezistență ușoară și puternică

■CFRP ■TSC ■Buc din aliaj de magneziu


Lentila are o structură cu mai multe materiale, în care materiale precum magneziu, CFRP*1 și TSC*2 sunt aranjate optim în funcție de caracteristicile lor. Ca rezultat, cilindrul obiectivului este mai ușor, păstrând în același timp aceeași robustețe ca modelele anterioare, oferind astfel o versatilitate ridicată într-o varietate de scene.

*1 Plastic ranforsat cu fibră de carbon, un material ușor, dar puternic, utilizat în amenajările interioare și exterioare ale aeronavelor, printre multe alte aplicații.
*2 Compozit stabil termic, un policarbonat cu o rată de dilatare termică similară cu cea a aluminiului. Afinitatea sa mare pentru piesele metalice contribuie la standarde ridicate de calitate a producției.

Zoom cu acțiune dublă pentru încadrare intuitivă
Obiectivul acceptă zoom cu acțiune dublă, permițând utilizatorilor să folosească atât zoomul rotativ prin rotirea inelului de zoom, cât și zoomul direct prin prinderea vârfului obiectivului. Acest lucru permite operarea precisă și rapidă în orice situație dată.

Structură rezistentă la praf și stropire pentru securitate în diferite situații de fotografiere

Conexiunea de montură, inelul de focalizare manuală, inelul de zoom, comutatoarele, panoul de comutare și conexiunea exterioară sunt toate rezistente la praf și stropire* pentru a preveni pătrunderea prafului și murdăriei în obiectiv. În plus, elementul frontal al lentilei are o acoperire care respinge apa și uleiul pentru a facilita întreținerea atunci când picăturile de apă sau praful aderă la lentilă.

* Structura este proiectată pentru a fi rezistentă la praf și stropire, dar nu impermeabilă. Aveți grijă să nu aduceți lentila în contact cu o cantitate mare de apă. Apa din interiorul lentilei poate provoca daune majore și chiar poate face ca obiectivul să nu fie reparat.
 

Personalizare ridicată și calitate de construcție a liniei Sport SIGMA

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports este echipat cu caracteristici substanțiale ale standardului SIGMA Sports de lentile de înaltă mobilitate și de înaltă performanță. Fabricat în singura bază de producție SIGMA din Aizu, Japonia, obiectivul prezintă o calitate excepțională de construcție care combină robustețea cu caracterul practic și un nivel ridicat de precizie în fiecare detaliu.

Funcții personalizabile

1 Buton AFL
2 Comutator de blocare a zoom-ului
3 Comutator mod de focalizare
4 Comutator limitator de focalizare
5 Comutator 5OS
6 Comutator de mod personalizat

Echipat cu un comutator limitator de focalizare, obiectivul permite utilizatorilor să limiteze intervalul de focalizare în timpul AF atunci când este necesar, permițând o focalizare rapidă și precisă.

În plus, obiectivul are trei butoane AFL* gata de a fi atribuite funcțiilor preferate folosind camera. Butoanele AFL sunt ușor de utilizat, indiferent de modul în care este orientată camera sau de ce setări sunt utilizate.

Pentru versiunea L-Mount, SIGMA USB DOCK UD-11 poate fi folosit pentru a seta funcționarea sistemului de operare sau intervalul de limitare a focalizării pentru comutatorul Mod personalizat.

* Numai pe camere compatibile. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.

Placută pentru trepied interschimbabilă

Corpul obiectivului încorporează un suport de trepied din aliaj de magneziu compatibil Arca Swiss. Piciorul poate fi îndepărtat și înlocuit cu alte prize pentru trepied interschimbabile (vândute separat) sau atașat la un monopied, permițând o multitudine de utilizări și situații diferite.

Tele Converter pentru L-Mount (1.4x / 2.0x)

Versiunea L-Mount a obiectivului este compatibilă cu SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 (1,4x) și TC-2011 (2,0x). Folosind un teleconvertor, distanța focală poate fi multiplicată cu 1,4x și chiar cu 2x, pentru fotografierea cu AF activat la distanțe focale ultra-teleobiectiv de până la 1200 mm.


Caracteristici


Construcția lentilelor: 27 de elemente în 19 grupuri (2 FLD și 3 SLD)

Funcția OS (stabilizator optic).

Sistem de focalizare interior

Compatibil cu autofocus de mare viteză

HLA (actuator linear cu răspuns ridicat)

Compatibil cu corectarea aberației obiectivului

* Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile și funcționalitatea de corecție automată pot varia în funcție de modelul camerei.
* La camerele în care corectarea aberației obiectivului este controlată cu „ON” sau „OFF” în meniul camerei, setați toate funcțiile de corectare a aberațiilor la „ON” (AUTO).
Suport pentru DMF, AF + MF


Compatibil cu asistență AF (numai Sony E-mount)

Acoperire super multi-strat

Acoperire rezistentă la apă și ulei
  (element frontal)


Butonul AFL

* Numai pe camere compatibile. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de camera utilizată.


Limitator de focalizare


Comutator pentru modul de focalizare

comutator OS

Comutator de mod personalizat

Comutator de blocare a zoomului (poate fi setat la orice distanță focală)

Structură rezistentă la praf și stropire

Capota (LH1144-02)

Soclu pentru trepied TS-121 (tip picior de lentilă înlocuibil)

Compatibil cu SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 / TC-2011 (se vinde separat / numai pentru montura L)

Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (se vinde separat / numai pentru montura L)Proiectat pentru a minimiza efectul de flare și ghosting


Fiecare obiectiv este supus sistemului de măsurare MTF proprietar al SIGMA

Diafragmă rotunjită cu 9 lame

Suport cu baionetă din alamă de înaltă precizie și durabil


Veți găsi filozofia și măiestria noastră în fiecare produs

Noua noastră gamă exprimă pe deplin abordarea noastră față de obiective și fotografia în sine. Toate lentilele noastre aparțin uneia dintre cele trei linii – Artă, Contemporană sau Sport – toate care împărtășesc filozofia noastră de dezvoltare și sistemul de producție avansat. Performanțe înalte, calitate înaltă și de ultimă generație din toate punctele de vedere, aceste obiective oferă oamenilor iubitori de fotografie valoare de durată și rezultate consistente și interesante. Secretul este pasiunea noastră pentru măiestrie pe care o punem în fiecare proces de producție


Abordarea SIGMA asupra producției

Pentru producția noastră, credem că există lucruri mai importante decât oricare dintre tehnologiile implicate. Una este dorința constantă de a explora și provoca noi tehnologii și inovații.  Apoi, pentru a transforma aceste provocări în realitate, există baza noastră de producție în Aizu; ingineri care explorează constant inovațiile tehnologice; muncitori calificați care continuă să urmărească acuratețea și perfecțiunea.

Interacțiunea diferitelor departamente, abilități și tehnologii este motorul din spatele produselor și producției unice SIGMA.

Produse și servicii originale, inovatoare, posibile prin suma tehnologiilor de bază.

Tehnologiile de bază ale SIGMA sunt separate în trei mari categorii: dezvoltare, producție la fabrica noastră din Aizu și servicii. Împreună, ele sunt sursa camerelor noastre digitale, obiectivelor, accesoriilor și software-ului. Produsele și serviciile unice ale SIGMA folosesc inspirații și idei care nu pot fi realizate în limitele unei singure ramuri, ci doar prin interacțiuni între diferite domenii de specialitate. De asemenea, gestionând fiecare proces – de la cercetare la dezvoltare, producție și servicii post-vânzare – noi înșine, SIGMA este capabil să acumuleze o mulțime de experiență și experiență, care din nou ne ajută să dezvoltăm noi idei și tehnologii.


Fluxul de fabricație a produselor SIGMA


Diagrama de corelare a produselor SIGMA

„Birou mic, fabrică mare”

Această frază descrie cu acuratețe sistemul unic de producție SIGMA și a fost unul dintre principiile noastre fundamentale încă de la înființarea noastră. Multe dintre produsele noastre încep prin a urma idei precum „iată o lentilă pe care am dori să-l facem” sau „acesta ar fi produsul perfect pe care să-l creăm”. O tehnologie de producție foarte dezvoltată este o cerință indispensabilă pentru a transforma astfel de idei în realitate. Un sentiment ascuțit al creativității asociat cu puterea unui sistem de producție bogat capabil să dea formă unor noi gânduri. La SIGMA, acest echilibru este o parte integrantă a filozofiei noastre corporative.


De la componente individuale la produsul livrat

Sediul central și baza de producție în contact strâns: meritele unui lanț de afaceri strâns legat. Sistemul de producție al SIGMA este complet bazat în Japonia: lanțul nostru de aprovizionare compact este concentrat în regiunea Tohoku și aproape toată producția, procesarea și asamblarea are loc la baza noastră de producție din Aizu. Aceasta este o configurație extraordinară într-o industrie care favorizează în mare parte „achizițiile globale”, cu alte cuvinte, aprovizionarea cu cele mai ieftine piese din întreaga lume. De ce insistăm să producăm pe plan intern, în ciuda costurilor mai mari? Pentru că credem că un astfel de sistem casnic este un factor esențial pentru crearea de produse unice și de înaltă calitate.

Comunicarea directă, față în față, făcută posibilă prin faptul că unitatea noastră de producție, sediul nostru central și lanțul nostru de aprovizionare se află într-o singură țară, permite, de asemenea, o dezvoltare rapidă și meticuloasă a produsului. Și pentru că aceiași oameni sunt implicați în mod constant în procesele noastre de producție, ei sunt capabili să acumuleze o mulțime de experiență, cunoștințe și know-how din care pot izvora noi idei și inovații.

Acestea sunt merite care nu pot fi dobândite doar cu bani și le considerăm a fi cel mai mare atu al nostru. De aceea, un sistem de producție autohton, complet integrat, este atât de important pentru noi.


Comunicare față în față care permite o dezvoltare rapidă și meticuloasă a produsului

Obiective și camere.

Tehnologii originale care întruchipează filozofia noastră

Ca urmare a îmbunătățirilor constante ale rezoluției și multifuncționalității camerelor digitale, se așteaptă ca obiectivele interschimbabile să ofere performanțe tot mai mari. Progresele tehnologice rapide sunt greu de realizat. În schimb, inovația se bazează pe design optic, care se bazează pe o acumulare de tehnologie; pe software-ul care trebuie să se adapteze constant la cele mai noi tehnologii; și pe un design mecanic care aduce totul împreună. Cunoștințele tehnice, precum și inginerii cu experiență sunt parte integrantă a fiecărui pas.
Dezvoltarea camerei este celălalt fundament al producției SIGMA. Cu camere unice precum seria Quattro și senzorul său Foveon — singurul senzor cu separare verticală a culorilor din lume — sau seria mică și ușoară fp full-frame, SIGMA și-a stabilit propriile tehnologii unice de procesare a imaginii, software și proiectare mecanică.

Mai presus de toate, proiectarea și fabricarea lentilelor și camerelor — cele două instrumente fundamentale ale fotografiei — ne permite să luăm în considerare, să examinăm și să reexaminăm în mod constant distracția și plăcerea esențială de a face fotografii din punctul de vedere al fotografului.

Obiective și camere - Pilonii principiului de afaceri și a filozofiei fotografiei SIGMA.

SIGMA - Drumul pitoresc către perfecțiune.

La SIGMA, insistăm pe cea mai înaltă calitate posibilă de fabricație pentru fiecare dintre produsele noastre.
Motivația noastră, ca pasionați ambițioși de fotografie, este înțelegerea noastră sinceră

Sport

Sofisticat și agil când vine vorba de captarea acțiunii și a mișcării — obiective de înaltă performanță pentru fotografiere dinamică
Oferind performanțe optice sofisticate și capacități expresive, obiectivele noastre din linia Sport oferă performanțe ridicate de captare a acțiunii, permițând fotografilor să obțină exact fotografiile pe care le doresc.

 
 

Greutate:: 2485g

Prime / Zoom: Zoom

Montura aparat foto: Sony E

Tip obiectiv: Teleobiectiv

Diametru filtru: 105mm

Diafragma maxima: : f/4.5-6.3

Numar lamele diafragma: 9, rotunjite

Constructie optica: : 25 elemente in 19 grupuri

Stabilizare optica de imagine: Da

Unghi de cuprindere: : 39.6° - 4.1°

Distanta minima de focalizare: : 60cm

Parasolar Inclus: Da

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 119.4mm×281.2mm

Diafragma:: f/22 - f/32

Compatibil full frame: Da

Parasolar:: LH1144-02

Carcasa
Parasolar (LH1144-02)
Capac obiectiv (LC-740E)
Curea de umar
Placuta pentru trepied (TS-121)
Capac frontal (LCF-105 Ⅲ)
Capac spate (LCR Ⅱ)

00-85126-73265-3

Specificații

60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sport

Construcția lentilelor

Sticla SLD
Sticlă FLD

Construcția lentilelor

27 de elemente în 19 grupuri

Unghiul de vedere
39,6-4,1°

Numărul de lame de diafragmă
9 (diafragma rotunjită)

Diafragma minima
F22-32

Distanța minimă de focalizare
45-260cm / 17.8-102.4in.

Raportul maxim de mărire
1:2.4 (la distanță focală de 200 mm)

Dimensiunea filtrului
φ105mm

Dimensiuni (diametru × lungime)

L-Mount
φ119.4mm×279.2mm / φ4.7in.×11.0in.

Sony E-Mount
φ119.4mm×281.2mm / φ4.7in.×11.1in.

Greutate

L-Mount
2.495 g / 88,0 oz.

Sony E-Mount
2.485 g / 87,7 oz.

Numărul ediției
S023
Despre
Numărul ediției
Accesorii furnizate
·
Caz
・Hota (LH1144-02)
・Capac lentilă (LC-740E)
・Curea de umar
・Soft pentru trepied (TS-121)
・Capac frontal (LCF-105 Ⅲ)
・Capac spate (LCR Ⅱ)

Suporturile AF corespunzătoare/Nr. cod de bare.

L-Mount
00-85126-73269-1

Sony E-Mount
00-85126-73265-3
* Acest produs este dezvoltat, fabricat și vândut pe baza specificațiilor E-mount, care au fost dezvăluite de Sony Corporation în baza acordului de licență cu Sony Corporation.
* L-Mount este o marcă comercială înregistrată a Leica Camera AG.

Date de performanță

Graficul MTF

MTF de difracție
MTF geometric
MTF de difracție (TC-1411)
MTF geometric (TC-1411)
MTF de difracție (TC-2011)
MTF geometric (TC-2011)


Diagrama MTF oferă rezultatul la deschiderea larg deschisă

Frecvența spațială S: Linia sagitală M: Linia meridiană

10 lp/mm
30 lp/mm
Ghid de diagrame MTF
Gama de produse

60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sport

L-Mount
·Caz
・Hota (LH1144-02)
・Capac lentilă (LC-740E)
・Curea de umar
・Soft pentru trepied (TS-121)
・Capac frontal (LCF-105 Ⅲ)
・Capac spate (LCR Ⅱ)

00-85126-73269-1

Montura Sony E
·Caz
・Hota (LH1144-02)
・Capac lentilă (LC-740E)
・Curea de umar
・Soft pentru trepied (TS-121)
・Capac frontal (LCF-105 Ⅲ)
・Capac spate (LCR Ⅱ)

00-85126-73265-3

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!