Sigma Sigma 35mm f/2 DG DN (C) Contemporary -Obiectiv Mirrorless montura L-Mount

3.099,99 Lei

Garantie: 2 ANI
 

Info:
 

Bucuresti: Stoc epuizat

Cluj-Napoca: Stoc epuizat

Stoc epuizat
Cod Produs: 347969 Ai nevoie de ajutor? 0722236221 / 0770341460
La achizitionarea acestui produs primiti 3099 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Service
  • Pachetul include
  • Review-uri (0)

SIGMA

35MM F2 DG DN (C)


35mm F2 DG DN (C) [0]


35 mm F2 DG DN | Contemporary, un wide clasic, standard, pe care orice fotograf ar dori să-l dețină, vine cu o deschidere maximă de F2 și oferă atât compactitate, cât și performanță optică ridicată. Dimensiunea și greutatea redusă îl fac suficient de portabil pentru a putea fi transportat într-o geantă mică pentru fotografiere de zi cu zi, dar datorită calității sale optice remarcabile, diafragmei largi și corpului construit de înaltă calitate, care este caracteristică seriei I, este la fel de potrivit pentru a fi folosit la realizare de fotografii profesionale, cum ar fi fotografierea cerului instelat sau proiecte video

Montura:

SONY E
L-mount

Tip obiectiv: DN - Mirrorless

 DN - Mirrorless

 

Descriere

 

SIGMA 35mm F2 DG DN | Contemporary


 Un clasic reinventat

  
 
Performanță de nivel profesional într-un corp compact, ce oferă noi posibilități creative.
 
Seria de obiective SIGMA I vine intr-o formă compactă, un “design” elegant, de înaltă performanță optică, pentru camerele cu sistem mirrorless . În prima sa colecție, SIGMA prezintă în gama Contemporary, un obiectiv “prime” versatil de 35mm, ce combină o rezoluție excelentă intr-un corp mic, care este perfect ponderat pentru sistemele fără oglindă.
 
35 mm F2 DG DN | Contemporary, un wide clasic, standard, pe care orice fotograf ar dori să-l dețină, vine cu o deschidere maximă de F2 și oferă atât compactitate, cât și performanță optică ridicată. Dimensiunea și greutatea redusă îl fac suficient de portabil pentru a putea fi transportat într-o geantă mică pentru fotografiere de zi cu zi, dar datorită calității sale optice remarcabile, diafragmei largi și corpului construit de înaltă calitate, care este caracteristică seriei I, este la fel de potrivit pentru a fi folosit la realizare de fotografii profesionale, cum ar fi fotografierea cerului instelat sau proiecte video. Acest obiectiv wide standard complet nou este conceput pentru fotografii care apreciază experiența de a face o fotografie la fel de mult ca și calitatea rezultatelor.             
 
 
Seria I - O nouă experiență fotografică „ Premium Compact Primes ” pentru utilizatorii camerelor mirrorless.
 
Seria SIGMA I este compatibilă cu camerele full frame, și oferă utilizatorilor mirrorless o alternativă nouă și îmbunatațită, atât în ​​experiența de fotografiere cu obiectivul, cât și în rezultatele impresionante pe care le poate obține.
Unul dintre avantajele cheie ale camerelor fără oglindă este dimensiunea redusă, iar această nouă optică de 35 mm este concepută pentru a se potrivi perfect cu aceste sisteme mai compacte, fără a sacrifica performanța. Această combinație de calitate optică superbă cu portabilitate excepțională, care nu era posibilă anterior cu sistemele DSLR, va aduce noi oportunități prezentei si viitoarei generații de fotografi .

În același timp, SIGMA este conștientă de faptul că, în zilele noastre, când avem o diversitate atât de mare atunci când vine vorba de ceea ce folosim pentru a fotografia, cum ar fi telefoanele inteligente, oamenii caută ceva mai mult decât un simplu act de a „face fotografii” atunci când aleg să dețină o cameră și un obiectiv.

Excelența SIGMA în tehnologiile de dezvoltare și procesare a fost acumulată de la înființarea sa în 1961 și a devenit mai sofisticată odată cu introducerea SIGMA Global Vision în 2012. Pornind de la acestea, SIGMA s-a gândit cu atenție la modul în care fotografii se folosesc și se bucură de obiective, incluzând designul optic, funcționalitatea avansată, calitatea construcției și experiența mănuirii și utilizării obiectivului, si întrunind toate aceste considerente, au creat seria I. 
 
 Mai multe despre Seria I
 
Noi standarde de performanță optică pentru linia Contemporary
 
35 mm F2 DG DN | Contemporary pune pe masă cel mai înalt nivel de performanță optică la o deschidere maximă de F2 cu un corp si o dimensiune compactă ce se potriveste perfect cu aparatele mirrorless.
Aberațiile cromatice axiale, un punct sensibil al obiectivelor cu diafragmă deschisă, sunt corectate cu lentila de tip SLD, în timp ce o plasare optimă a elementelor cu indice de refracție ridicat oferă o corectare eficientă a diferitelor tipuri de aberație, menținând în același timp cantitatea de sticlă utilizată la un nivel minim. Utilizarea a trei lentile asferice turnate de înaltă precizie, care au fost realizate datorită tehnologiei avansate de producție din fabrica Aizu, singurul loc de producție al SIGMA. Aceste elemente asigură corectarea aberației sferice și a curburii câmpului și suprimă flare-ul. Designul optic al obiectivului oferă, de asemenea, o corecție foarte bună a aberației comă sagitală, făcându-l capabil să capteze detalii suficient de fine pentru a putea fi utilizate pentru fotografierea cerului nopții.
 
Datorită designului optic de ultimă oră și a tehnologiei avansate de procesare, 35mm F2 DG DN | Contemporary oferă o rezoluție inaltă si consistentă pe intreg cadrul.
 
Utilizarea mai multor lentile asferice de înaltă precizie.
 
Suprafața matrițelor pentru turnarea sticlei, care este un proces ce formează componente optice prin presarea materialelor din sticlă la temperaturi ridicate, necesită o precizie foarte înaltă. SIGMA utilizează matrițe de înaltă precizie ale căror suprafețe sunt controlate cu o precizie de ± 5 nanometri (0,000005 mm) sau mai mică. Lentilele de sticlă asferică de înaltă precizie arhivează atât o bună corecție a aberației, cât și dimensiunea compactă a obiectivului.
 
Calitate excepțională a construcției Serie I într-un corp compact.

 
Toate obiectivele seriei I au construcție din metal. Piesele din aluminiu tăiate cu precizie nu numai că conferă corpului un finisaj premium și elegant, dar oferă o durabilitate superbă, care îmbunătățește calitatea întregului produs. Materialele metalice sunt, de asemenea, utilizate în structurile interne, precum și la inelul de focus, pentru o rezistență sporită. Aceste componente de înaltă precizie realizate cu tehnologia de vârf SIGMA a prelucrării metalelor sunt, de asemenea, utilizate în gama de lentile SIGMA pentru cineaștii profesioniști și oferă o senzație rafinată la atingere, precum și efecte sonore plăcute, făcând fotografii să dorească să atingă și să folosească obiectivul din nou si din nou.

Inelul ce acopera corpul, dintre inelul de focalizare și inelul de diafragmă, are o suprafata usor satinată, ce este prezentă pe suprafata din spate a obiectivelor din seria ART.  Această acoperire permite o priză mai bună atunci când atașați sau detașați obiectivul.
 
 Mai multe despre calitatea construcției
 
Capac de protecție magnetic pentru obiective cu construcție metalică.
 Modelul 24mm F3.5 DG DN | Contemporary, modelul 35mm F2 DG DN | Contemporary și 65mm F2 DG DN | Contemporary din seria I vin în pachet cu un capac metalic magnetic dedicat, pe lângă un capac normal din plastic. Acest capac metalic dedicat se fixează magnetic pe suprafața frontală a obiectivului. Nu este o exagerare să spunem că acest capac realizat cu meticulozitate reprezintă apogeul pentru seria I.
 
 
Suport pentru capacul metalic magnetic. (optional)
Când un capac este îndepărtat de pe obiectiv, acesta ar trebui să aibă un loc adecvat unde să poată fi păstrat. Folosind acest lucru ca punct de plecare, a fost creat un suport pentru capace care utilizează forța magnetică a capacului dedicat.
Cu capacul atașat la placa inelară și placa fixată de o geantă sau curea, capacul este întotdeauna la îndemână și este mai puțin probabil să se piardă. În plus, designul său elegant este un câstig pentru echipamentul unui fotograf.
 
 
Caracteristici
 
● Construcția obiectivului: 10 elemente în 9 grupuri, cu 1 lentilă SLD și 3 lentile asferice             
● Compatibil cu focalizarea automată de mare viteză             
● Motor de tip “stepping”           
● Compatibil cu corecția optică din cameră             
* Funcție disponibilă numai pentru camerele acceptate. Corecțiile disponibile pot varia în funcție de modelul camerei.
● Montură cu structură rezistentă la praf și stropi             
● Acoperire super multi-strat             
● Inel de diafragmă            
● Comutator mod focalizare             
● Parasolar             
● Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (vândut separat / numai pentru montura L)                    
● Conceput pentru a minimiza efectul de flare si “ghosting”             
● Suportă DMF, AF + MF (numai pentru Sony E-mount)             
● Focalizare internă           
● Diafragmă rotunjită cu 9 lame             
● Montură baionetă din alamă durabilă de înaltă precizie.   
● Realizat cu maiestrie in Japonia
 
 
ESENȚIAL
Veți găsi filozofia și măiestria noastră în fiecare produs
Noua noastră gamă exprimă pe deplin abordarea pe care o avem catre obiective si fotografie. Toate obiectivele noastre aparțin uneia dintre cele trei linii - Contemporary, Art sau Sport –ce  împărtășesc filosofia noastră de dezvoltare și sistemul de fabricație avansat. Performanță ridicată, calitate ridicată și superlativ din toate punctele de vedere, aceste obiective oferă oamenilor cărora le place fotografia o valoare ridicată și rezultate consistente și interesante. Secretul este pasiunea noastră pentru măiestria pe care o punem în fiecare proces de producție și în fiecare produs.

Inspectând fiecare obiectiv cu sistemul nostru propriu de măsurare A1 MTF bazat pe Foveon, oferim o calitate superioară
 
Măiestria „ Made in Japan” este ceea care face ca obiectivele noastre să fie performante, de înaltă calitate și durabilitate.
 
Noul nostru accesoriu SIGMA USB DOCK și software-ul exclusiv vă permit să personalizați specificațiile noilor dvs. obiective SIGMA
 
Constructie
 
● Sticlă SLD             
● LENTILE ASFERICE            
 
Specificații
 
Construcția obiectivului : 10 elemente în 9 grupuri                                         
Unghi de vizualizare (35mm):  63,4 °                           
Numărul lamelor diafragmei : 9 (diafragmă rotunjită)                           
Diafragmă minimă:   F22                                         
Distanta minima de focalizare: 27cm                           
Raport maxim de mărire: 1: 5.7             
Dimensiunea filtrului: φ 58mm                                                       
Dimensiuni                        (diametru x lungime) L Mount φ 70mm × 65.4mm
                                            Sony E-mount φ 70mm × 67.4mm                            
                                            Greutate L-Mount: 325g                                                                                                  
                                                            Sony E-mount: 325g

 

Prime / Zoom: Prime

Montura aparat foto: L-Mount

Tip obiectiv: Standard

Format compatibil: Full Frame

Diametru filtru: 58mm

Diafragma maxima: : f/2

Diafragma:: f/2 - f/22

Numar lamele diafragma: 9 rotunjite

Constructie optica: : 10 elemente in 9 grupuri

Stabilizare optica de imagine: Nu

Unghi de cuprindere: : 63,4º

Distanta minima de focalizare: : 27cm

Parasolar Inclus: Da. Sigma LH636-01

Dimensiuni obiectiv (diametru x lungime): : 70mm x 65,4 mm

Modalitate focus:: Autofocus / Manual

Compatibil full frame: Da

Greutate:: 325g

Magazin FotoHobby

- Obiectiv Sigma 35mm F2 DG DN (C) (montura L-mount)
- Capac frontal Sigma LCF-58 III (diametrul 58mm)
- Capac spate Sigma LCR II (montura Sony E)
- Parasolar Sigma LH636-01
- Capac frontal metalic magnetic Sigma LCF5801M (specific doar pentru seria I)
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 10.30 - 19.00

0722236221 0770341460 fotohobbyshop@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!